אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

מההההה קורה לכולם אני מקווה שהכל טוב !!!!!!! אז אני חולה על לעשות כל מני מיקסים כל מני שגעונות כאילה במוזיקה כיום יש לי SOUND FORGE 6 ומי שיודע בתוכנה הזו קשה מאוד לעשות מיקסים כי צריך לעשות TIMING מדויק וזה מעצבן וגם צרך לחתוך לבד וכל זה לוקח שעות ומעצבן את נבן אדם מישהוא יודע על איזו תוכנה שאני יכול לעשות מיקסים ורמיקסים בלי הרבה בעיות ????????? אשמח לתשובה בהקדם אגב מי שירצה אחר כך גם רמיקס שאני אעשה עם התוכנה אין לי בעיה לשלוח שיהיה רק טוב מתן רוטמן עריכה: היה כל כך נורא לשים סימן שאלה אחד בכותרת?!, אין שום צורך בכל כך הרבה! - 

- 19 תגובות
- 3k צפיות

- 

- 

אני מחפש כרטיס קול של החברה הנ"ל הוא יהיה בעיקר למשחקים ומוזיקה עד 1000 שח ומישה אל תקפוץ ישר השתמשתי בחיפוש וזה לא ענה על שאלתי אז איזה כרטיס אתתם ממליצים לי ואין לי איזה אוזן של מוזקאי אז אני צריך ברטיס איכותי אבל לא מקצועי נ.ב איך הכרטיס x-gamer? תודה לעונים גיא - 

- 5 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

פירמטתי את המחשב התקנתי עכשיו XP PRO?SP2 הכל טוב זז מהר אבל אין קול התקנתי את הדריברים של ה NFORCE הכל מותקן בבקרה של ה NFORCE הכל על הכי גבוה גם באפשרויות קול בלוח הבקרה הכל שמתי על הכי גבוה ועדיין אין כל. למחשב מחוברת מערכת עם שני רמקולים לא שיניתי כלום בה לא נגעתי בחוטים רק פירמטתי את המחשב. יש מאחורי המערכת 4 חיבורים שחור אדום שחור אדום ומחוברים אליהם החוטים של הרמקולים והכל טוב. מישהו יודע מה הבעיה, איך מסדרים את זה??? תודה רבה לעוזרים. :-\ - 

- 14 תגובות
- 989 צפיות

- 

- 

היי יצא לי להתקל ברמקולים הללו בTMS Genius SP-HF 2000X http://tms.co.il/product/6924 Genius SP-HF 1800 http://tms.co.il/product/6929 קראתי עליהם ביקורות משתמשים ומאוד החמיאו להם. השימוש שלי הוא משחקים\סרטים\מוזיקה שחורה\רוק. לחלופין יש לי את הEACAN A200II מה כדאי יותר? - 

- 10 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. יש לי מגבר של YAMAHA ו-CD של MARANTZ שהשלטים של שתיהם פועלים באינפרא אדום ואני צריך שלט אחד להפעיל את שתי המכשירים (אין לי את השלטים המקוריים) חיפשתי קצת באינטרנט ויש כ"כ הרבה שלטים עם כ"כ הרבה אפשרויות. אני צריך שלט פשוט ובסיסי שיפעיל את שתי המכשירים האלה ואם יש אפשרות להפעלת מכשירים נוספים זה יהיה מעולה. הבעיה היא, שאני לא יודע איזה שלט יתאים ואני גם צריך שלט שיוכל לתפעל את כל הפונקציות שקיימות במכשירים. מחכה להמלצות. תודה רבה לכולם, שיהיה חג שמח! - 

- 0 תגובות
- 654 צפיות

- 

- 

מבקש מידע על המכשיר http://zap.co.il/model.asp?model_id=36665&gsid=10-4 לא מאתר אותו באתר של LG רק ב- http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=4245&Search=Searchcomments וגם שם אין יותר מדי פרטים ניתן לשידרוג ? כתוביות ? ד"א נקנה במכרז ב- 450 ש"ח. - 

- 1 תגובה
- 541 צפיות

- 

- 

אהלן חברה. ובכן כמו שהבנתם מהכותרת משכורתי הצבאית העלובה מאפשרת לי עתה סוף סוף לרכוש את דיסקמן חלומותיי. אני מבקש המלצה לדיסקמן איכותי שעמיד בקפיצות ונפילות !! חשוב מאוד!, שתהיה לו כמובן עוצמה ואיכות צליל טובה ועדיף מאוד שיהיה במכשיר גם רדיו FM אך זה לא קריטי. אודה על העזרה, אסף. - 

- 20 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

אני רוצה לכתוב את השמות של השירים כי זה מופיע לי במספרים איך עושים את זה ? - 

- 0 תגובות
- 625 צפיות

- 

- 

יש איזה שהוא כבל שיכול לחבר את החוטים השחורים והאדומים האלה לחיבור נורמלי לחור הירוק במחשב כדי שאוכל לשמוע מהמערכת בתור רמקולים? במקום לקנות רמקולים מעפנים ב30 שקל שיהרסו אחרי חודש . כל דרך אפשרית ? תודה מראש. [attachment deleted by admin] - 

- 11 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

הם של לקסון. תמונה: קישור:http://www.luxeonav.com/t5.htm אז איך הם? {אני יודע שהם לא איכותיים כל - כך אבל לי בקושי חשוב האיכות, העוצמה יותר קובעת} אז שאלה אחרת: איזה רמקולים יותר איכותיים הנ"ל או הקרייטיב 2.1 {אני יודע שזה 5.1 נגד 2.1} יאיר - 

- 11 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

לחברים שלנו יש חדר קולנוע מדהים. יש שם מחשב לקונוע ביתי מקרן ספות רמקולים מכל כיוון ועוד כל מיני דברים מטורפים שאני ממש לא זוכר, ואני לא סתם אומרים מטורפים. בקיצור הבן אדם שלו זה שייך שאל אותי קצת על HDMI 1.3. עכשיו, מכיוון שאין לי מושג בנושא תהיתי אם תוכלו לעזור לי. כל פיסת מידע (עדיפות לעברית אבל אין בעיה עם אנגלית) תועיל, אני מעונין לדעת לגבי כרטיסי מסך תומכים ממולצים, כרטיסי קול, מה צריך נדרש כדי בשביל זה, כרטיס אם מיוחד או משהו. כל דבר שאפשר לדעת יהיה מועיל המון המון תודה מראש :]] - 

- 13 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

היי, אם השאלה לא מתאימה לכאן, נא להעביר למקום המתאים. יש לי מחשב נייד של HP עם חיבור HDMI. יש לי מסך LCD של טושיבה עם HDMI. קניתי כבר HDMI ל HDMI וחיברתי בין המחשב לטלויזיה. מבחינת תמונה אני בסדר, אני חושב, אין לי בעיה. הבעיה היא בסאונד. אני מקבל סאונד בסך הכל לא רע, אבל בליווי רעשי רקע מעצבנים כאלו, לא מוצא את המילה המדוייקת לתאר את זה, אבל באנגלית הייתי אומר ש: sound crackles משהו כזה. למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות? - 

- 4 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

היי, ההפרש במחיר בין שני הרמקולים הנ"ל בKSP הוא שבעה שקלים. solo 1 solo 4 למישהו יש הסבר לתופעה? אני מניח שהsolo 4 טובים יותר? - 

- 3 תגובות
- 5.6k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני צריך יעוץ בנושא שכנראה עלה כאן יותר מידי פעמים, יש לי דירה קטנה ואני רוצה להוסיף מערכת שמע איכותית לטלווזיה, השימוש העיקרי של המערכת הוא לסרטים/סדרות אך מדי פעם אני גם אשתמש בה למוזיקה, המערכת לא תצא מהדירה ולכן אין צורך במשהו נייד, אני משתגע מהמדריכים שיש באינטרנט ובתור איש שיווק אני מודע לזה שרוב מה שכותבים זה נטו כדי לקדם מוצר מסויים. חשבתי על זוג מוניטורים באיכות טובה או מקרן קול עם סאב, חשובה לי מאוד איכות השמע והעוצמה פחות קריטית לי כי אני לא מתכוון להגיע לווליום גבוה מידי רציתי לשאול אם קיימת אפשרות לחבר יותר מ2 מוניטורים או לחלופין להוסיף רמקולים למקרן קול במידת הצורך כדי ליצור שמיעה הקפית הסיבה שאני לא הולך על מערכת קולנוע… - 

- 1 תגובה
- 654 צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום, יש לי כ.קול 5.1 ON BOARD של REALTEK, ב WINAMP שומעים תקין רק אחרי הגדרת "hardware acceleration", בתוכנות אחרות (כמו Crystal player) אין אופציה כזו ושומעים רק ברמקולים הקדמיים. (לפני פירמוט המחשב, הכל עבד מעולה!) ניסיתי AC3 filter ולא עובד... רעיון? נ.ב. בתוכנה הפנימית של כרטיס הקול שומעים הכל טוב. - 

- 2 תגובות
- 621 צפיות

- 

- 

אנשים אני חייב עזרה, יש לי כרטיס קול Device Description Type Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller PCI אני חושב שזה מובנה על הלוח אם או משהו כי פעם אחרונה שהתקנתי אותו אז הייתי צריך להוריד את ההתקנה לפי השם של הלוח אם.. Field Value Motherboard Name Epox EP-4PDA(I)/4PDA3I/4PDAEI עכשיו הבעייה היא ששומעים חרא!!!!1 פעם היו שומעים בו טוב ועכשיו אין בס ושומעים מעצבן וחסר תוכלת, זה סאונד ריק וחרא.. כבר במחשב הישן שלי שומעים טוב יותר.. בבקשה תעזרו..כל המבינים תודה - 

- 4 תגובות
- 638 צפיות

- 

- 

איפה ניתן להשיג אותן? בדקתי בצליל יש רק 350... בתודה מראש - 

- 0 תגובות
- 607 צפיות

- 

- 

טוב כמו שכתוב בכותרת אני הולך לקנות X5 אבל יש לי כמה שאלות שמדאיגות אותי... 1.אם אני ירוץ עם הנגן יכול לקרות לו משהו (בגלל שהוא נגן hd)?? 2.אם אנגן ייפול נגיג מתוך ריצה יכול לקרות לו משהו (שוב פעם...בגלל שהוא מבוסס hd)??? 3.כמה זמן אחריות יש על הנגן?? תענו מהר!! תודה מראש!!~! - 

- 3 תגובות
- 613 צפיות

- 

- 

שלום, אני רוצה לקנות בארה"ב אוזניות in-ear לטלפון שלי בסביבות ה 100$. האוזניות ישמשו אותי בעיקר להליכה ברחוב, אופניים וריצה (פחות בתחבורה ציבורית) אני שומע בעיקר רוק ומוסיקה ישראלית, לפעמים גם פרוג, ג'אז ומוסיקה קלאסית. בנוסף אני מקשיב לאודיובוקס (במיוחד בריצות ארוכות). חשבתי על שלושה דגמים: bose freestyle מהביקורות שקראתי זה הדגם המוביל מבחינתי. החשש שלי זה מכך שהן לא אוטמות ולכן אני לא יודע איך הן יהיו במקומות קצת רועשים. rha ma750i יש אותן לאח שלי ואיכות הסאונד מאוד טובה ויושבות טוב, אבל הן רק מרגישות לי קצת כבדות ואני לא בטוח שהן מתאימות לשימושים שלי. shure se215 שראיתי שהרבה כאן ממליצים. קראתי שמספר אנשים אמרו שהן אטומות מדי ולכן קשה לשים לב למה שמסביבך (מה שאולי לא… - 

- 10 תגובות
- 4.3k צפיות

- 

- 

אהלן חברים , מתכנן להזמין ATH-M50X לסרטים ומוזיקה במחשב והבנתי שמגבר ישפר ביצועים אשמח להמלצות. תקציב גמיש מחפש משהו עם התמורה הכי טובה בגדול. - 

- 0 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

יש לנו מערכת קולנוע עם רסיבר של פיוניר וחסר סאב, וגם הדיוידי כנראה התקלקל . הציעו לנו באיזו חנות בכפר-סבא לקנות סאב של STORM ב900 שח, או סאב של BOSTON ב1500. (מפרקים מערכת ומוציא תסאב ומוכר הוא אמר...) וגם דיוידי של MATZ חדש שתומך בכל הפונקציות ב550 שח. אתם חושבים שווה לקנות משהו פה? או שסתם עובדים עלינו בעיניים? איך זה: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=1409 עדיף? תודה וערב טוב. - 

- 4 תגובות
- 698 צפיות

- 

- 

יש לי מחשב די טוב עם כרטיס מסך HD5850 הצג עבודה שלי הוא dell 2209WA לפני מספר ימים התקנתי TV LCD 37 FHD -37LH35FR החיבור הוא HDMI . ראיתי שבהגדרות יש כמה אפשרויות : duplicate ,extend,replace מה הדרך הכי טובה לחבר את הLCD שיראו הכי טוב ,שימוש יומיומי -סרטים גלישה ,משחקים אופיס וכ' ? למסךLCD הזה יש NR או בשם אחר just scan 1:1 .. - 

- 8 תגובות
- 890 צפיות

- 

- 

אני לא יודע למה , אבל שאני רואה סרט במחשב שמקודד בפורמט AC3 , בזוג רמקולים סטריאו , הסאונד מאוד חלש ויש רעשי רקע. האים יש משהוא שאני יכול לעשות כדי לבטל את הרעשים? - 

- 1 תגובה
- 649 צפיות

- 

- 

שלום. יש ברשותי את הרסיבר הנ"ל ואני רוצה לחבר לו סאב. הסאב שיש לי הוא סאב של מערכת 5.1 של לוג'יטק. [X-540] [זה בא הסאב ואליו מתחברים כל הרמקולים]. השאלה היא אם יש אפשרות לחבר את הסאב לרסיבר שיש לי ושיעבוד פשוט בתור סאב. אם כן, איך? תודה רבה. - 

- 3 תגובות
- 2.7k צפיות

- 

- 

איך הרסיבר הזה? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=93&CategoryID=92&Page=1 - 

- 1 תגובה
- 609 צפיות

-