אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אוקי חברה בניתי סאב [תיבה פשוטה ונחמדה] לאוטו +וופר פשוט של חברה לא מותג [חייב לציין שהאיכות עלתה על הציפיות..] בכל אופן תמונה מצורפת... לעניינינו : ברצוני לקבל ייעוץ ממכם ..המומחים הגדולים שבניינו ,מאיפה ניתן לקנות נגיד קרוס אובר של מעביר נמוכים [ברמות שמגיעות עד ל 28-40HZ] שיהיה פשוט וזול או לחילופין- יותר מזאת אם מישהו התנסה פעם בבניית אחד כזה בבניה עצמית, או שיש לו ידע ותוכנית בניה ורשימת רכיבים לשם כך בישביל בניית הקרוס ..אשמח מאוד לקבל תשובות בהקדם ועזרה..תודה מראש !!! יום טוב ! קישור לתמונה : http://pctip.free.fr/upload/IM000039[1].jpg
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תקציב 400 לא קריטי 450 אני רציתי קרטיב 4.1 אבל אמרו לי שיש מלא דברים ומלא איכיות אז אני לא יודע כבר מה להחליט... אתם מבינים יד חופשית תודה. ק
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש.. הלוח של GIGABYTE מדגם 8I945P-G. יש לי VIVO בכרטיס מסך וניסיתי ללכוד וידאו ואודיו מהDVD. האודיו היה מחובר ל SPDIF (קואקסיאלי) במחשב אבל לא שומעים כלום. האם צריך להגדיר את זה באיזושהי צורה , או שבכלל אי אפשר לעשות דבר כזה וזה משמש רק כיציאה ולא גם ככניסה.....? ד"א בהנחה שזה משמש כיציאה. . יש צורך במפענח מיוחד בשביל לשמוע (רסיבר) או שאפשר לחבר יש לטלויזיה?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס טלווזיה Compro Vista M1F, וההוראות שלו ממש לא ברורות. מישהו יוכל בבקשה להסביר לי איך לחבר אותו למחשב עם תמונות של הכבלים שאני צריכה בבקשה, כי אני ממש מבולבלת.. יש לי לוח אם של GIGABYTE MA74GM-S2H.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
התקציב הוא 600 ל 5.1 ו 300 ל2.1 איזה רמקולים טובים? הם למוזיקה סרטים ומישחקים ואני מחפש איכות טובה דבר נוסף איך אני יודע מה מתאים לי יותר לחדר 2.1 וא 5.1???
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אם יש לי דיסקים מקוריים ואני רוצה להעביר אותם למחשב אבל בלי לאבד מהאיכות שלהם (lossless) אם איזה תוכנה זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם הסט 5 רמקולים של פירלס מג'יק 5 זה טוב לחדר אם בכלל שווה ללכת על סט כזה...?? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הנגן הנ"ל - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=8291728 האם הוא בסדר ,משתלם לקנייה ?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 תיבות ומה שחסר לי להשלמתם זה רק זוג טוויטרים. לפי המידות אני צריך 4". אבל שיהיו עם חורים להברגות. אבל אני לא מצליח למצוא משהו מתאים. אני לא מחפש משהו מטורף. בסביבות ה 100 ש"ח. אפשר גם מחו"ל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
אממ, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם - 5.1. אני צריך ורוצה רמקולים חדשים, באיכות טובה, אם אפשר שיראו טוב עם קצת גודל בשביל הפוזה 8). למרות שתמיד איכות > מראה. כמו שאמרתי, 600-700 ש"ח, בלי חריגות. תודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר ,שאני ישחק אז אני ישמע דרך ה5.1. וגם את הטלווזיה לחבר לרסיבר כשאני אצפה בסרט אז אני ישמע דרך ה5.1. יש לי גם מגבר סטריאו שמחובר תמיד למחשב,ואני מאזין למוזיקה דרכו. איך לעשות את החיבורים האלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לרכוש אוזניות מחו"ל. שימוש עיקרי יהיה לשמיעת מוזיקה ממספר סוגים: * מטאל * רוק רך אקוסטי (Red House Painters, Low ודומיהם) * אינדי רוק * אמביינט * מוזיקה קלאסית * קצת פיוז'ן * מעט טראנס ודאנס למיניהם * מעט היפ הופ שימוש משני יהיה למשחקים, כך שנחוץ זוג אוזניות שיוכל למקם שחקנים אחרים בדיוק במשחקים נוסח Counter-Strike או Quake 3. התקציב גמיש אך המטרה היא לא לחרוג מגבולות ה250$. איני משתמש במגבר לאוזניות וגם לא מתכוון לקנות אחד בשנה-שנתיים הקרובות כך שיש צורך באוזניות בעלות עכיבות נמוכה. את כרטיס הקול סביר להניח שאשדרג עד סוף השנה. אין עדיפות ממשית לפתוחות/סגורות. בזמנו עמדתי ללכת על הAudio-Technica ATH-A900, הכוונה עודנה קיימת אבל עולות טענות בר…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שאלה קצת דחופה חבר שלי נוסע יום שני לארה"ב ומעוניין לקנות לעצמו נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח. תקציב - חופשי 20 ג'יגה יספיקו במידה ויש אפשרות לראות סרטים (וזה גם פלוס) - שיהיה 40 ג'יגה. משהו קטן, לא כבד. חשוב שיכנס לכיס. עכשיו אני יודע שהנגנים עם היכולת להראות סרטים באיכות טובה הם דיי גדולים, אז אם אפשר לקבל קישור לשני נגדים - אחד עם יכולת לסרטים ואחד בלי. חשוב מאוד שיהיה רדיו! ולא כמו באייפוד שצריך תוספות!!! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום..רציתי לדעת איזה רמקולים עדיפים: 210 של לוג'יטק או 230 של לוגי'אטק או atp3 ? ועוד שאלה: איך הסט של מייקרוספט ויירלס דסקופ 1000 ? יש יותר טובים ממנו עד 200? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1. איזה כרטיס קול יותר טוב(אנא הביאו נימוקים אם אפשר) 2.האם אפשר לחבר שני מעבדים בכך להשיג עלייה בביצועים ואם כן מה נדרש לכך? 3.איזה לוח אם לאת'לון 64 ביט 939המבוסס על nforce4 (אנא הביאו נימוקים אם אפשהוא הכי טוב מבחינת: באנדל אפשרויות אוברקלוקינג יציאות עיצוב ( נא להתייחס גם לסעיף הקודם) 4.איזה פאנל שליטה על אור ומאוררים הוא הכי טוב ואם אפשר גם מתאים למארז vento 3600 בצבע שחור הנה קישור למי שרוצה(http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VENTO-3600&cart=11057012183936558〈=heb) תודה מראש וסליחה שאני מטריד אותכם עם כלכ ך הרבה בקשות
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שמתי לב שכשאני מקשיב ב H340 יש רעש רקע מציק כל הזמן (מן הסתם אם שומעים חזק לא שומעים אותו ) מישהו מכיר את התופעה? האם יש לה פתרון? תודה גלעד
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה את הכרטיס והרמקולים הנ"ל ועקב כך שאין לו חשבון כאן הוא ביקש ממני להציג את הבעיה. הייתי אצלו היום, חיברנו את כל הרמקולים לסאב ולסנטר כמו שרשום במדריך. עכשיו, לגבי החיבור לכרטיס קול נתקלנו בבעיה. במדריך של הLogitech רשום "חבר את החיבור הירוק, לחיבור הירוק בכרטיס הקול" הבעיה היא שבאודיגי אין צבעים הכל זהב, וגם בחוברת של הAudigy רשום רק: Line out 1 Line out 2 Line out 3 הנה תמונה של הפנל האחורי של הכרטיס: http://www.gzeasy.com/newsphoto/y2k2-09/0923/cr4.jpg עכשיו, לLogitech יש 3 חיבורים שמתחברים לכרטיס קול, אחד ירוק, אחד שחור ואחד כתום, לאן לחבר כל אחד באודיגי? עכשיו, אחרי שנחבר את זה טוב, (יכול להיות שכבר עכשיו זה מחובר טוב), איך להגדיר בדריברים של הכרטיס ש…
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפני שבוע קיבלתי את המכשיר הקטן והחמוד הזה המכשיר עובד מצויין איכות הגבוהה והסוללה שלו חזקה גם כן השאלה שלי האם אפשר בעזרת תוכנה או דרייבר מיוחד להעביר למכשיר קבצים אחרים חוץ מ- MP3 ו WMA ? או במילים אחרות להפוך אותו להארד דיסק נייד תודה לכל מי שיעזור ולילה טוב
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, הרמקולים שלי ב30 שקל החליטו לעשות לי סראונד, כל פעם רמקול אחר עובד. וגם ככה תכננתי לקנות חדשים איכותיים יותר, לפני כחודש בערך המלצתם לי לקנות את הAltec למחשב השני ואני באמת מרוצה מהסאונד שלהם. אז עכשיו תורי לקנות גם למחשב שלי אבל אין לי מקום לסאב, תליצו לי בבקשה על זוג רמקולים שיתנו איכות סאונד טובה במחיר של 200 +- (ניתן לחרוג אם באמת שווה החריגה) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!! רציתי לשאול מה דעתכם על הרמקולים TEAC X20 2.1 הנתונים: 2*6W +סאאב וופר אחד.- מחיר 135 ש"ח. בנוסף רציתי לשאול מה תפקידו של הסאאב וופר. תודה...
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם מתי שאני עושה Decode לקובץ שמקודד במקודד מסויים של MP3 (למשל LAME) האם זה חשוב להשתמש באותו מקודד ? תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את הלוח אם הנ"ל עם הכרטיס קול ALC882M של REALTEK שיש לו HIGH DEFINTION AUDIO + עוד כמה דברים שמביאים אותו לרמת סאונד גבוהה, כמוכן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 7900 GS והלוח עצמו בנוי ל HOME DIDGITAL הכוונה לחבר את המחשב למערכת ולטלויזה וליצור סאונד וצפייה ברמה גבוהה, הייתי רוצה לשמוע פה מאנשים איזה מגבר כדאי לי לקנות (שמע כבר יש לי) ואיך אני מנצל את המחשב להגיע לכל מה שהוא מציע לי ?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אנשים אשמח להמלצה עבור מחשב נייד בעל כרטיס קול איכותי ככל שניתן וכרטיס מסך טוב. המחשב מיועד לקולנוע ביתי הצגת סרטים ברזולציה גבוהה והשמעת מוסיקה (2 ערוצים). האם קיימים ניידים עם כרטיס קול טוב (הכוונה היא רק להשמעה) או שיש צורך בחיבור חיצוני? כרגע אני עובד עם ג'וליה במחשב שולחני ומחפש סאונד ברמה הזו. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-