עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fog87,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 יש לי חדר בגודל 12 מ"ר, ואני חושב לחבר את זה ללוח LGA 775 לשימוש של מוזיקה, סרטים ומשחקים

• 13 תגובות
    • 823 צפיות
  2. אני צריך לחבר מערכת 5.1 של רמקולים למחשב, ובנוסף לחבר מגבר סטריאו, ואני צריך אפשרות לשלוט בין הפלטים בצורה נוחה. לכן חשבתי להוסיף עוד כרטיס לOB הקיים שלי, או לקנות אחד שיעשה הכל. אין לי מושג כמה הדברים האלו עולים, אז אין לי תקציב מוגדר, אבל כמה שיותר זול, משום שעכשיו אני עובד עם כרטיס OB פשוט ואין לי בעיה עם זה. תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by Shbd,

שלום לכם... אני מעוניין בנגן mp3 אחד ג'יגה. עקב כך שתציבי לא גדול חשבתי על ERGOTECH DEEJAY MP3 1GB שהוא נגן ששמעתי איתו אצל כמה מחבריי ושמעים בו סבבה לגמרי. והוא גם מתאים בול לתקציב של - 100 דולר. השאלה שלי האם הוא אמין? שווה לקנות אותו? יש אחריות טובה בארץ? בכלל אני רואה כאן שממליצים על נגנים של iriver וכל החברות הגדולות שעולות ממש המון ההבדל בסאונד - איכות השמיעה גדול כל כך?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מבקש המלצה לנייד עבור אודיו דו-ערוצי (סטראו),שקט שקט ואיכותי עם אפשרויות נוחות לחיבור מזרימדיה או הרדיסק חיצוני או כל רעיון חדש אחר לשם שימוש בנייד כמקור למוסיקה תודה עידו

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. שלום. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשב. השימוש העיקרי זה מוזיקה וסרטים. התקציב היחסית גבוה זה בגלל שאני רוצה רמקולים איכותיים. אשמח לקבל הצעות.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  6. שלום. החלטנו (אני ואבא שלי) לקנות HTPC. הסתכלתי במפרט המומלץ פה באתר ושיניתי אותו טיפל'ה. רציתי לשאול האם אני אוכל להריץ HD במחשב הזה. הנה המפרט: רכיבים סוג הרכיב מעבד AMD 3400 לוח אם ASUS M2A VM זיכרון DDR2 1024MB 667Mhz HDD 250GB SATA 2 7200PRM כרטיס טלוויזיה Hauppauge 150 PVR מארז HEC 7328 250W ועכשיו לשאלות P: 1. בכללי, מה אתם אומרים על המפרט? אני קונה את זה ב-1700 ש"ח (הרכבה עצמית). איך המחיר? 2. כל הרכיבים מתאימים אחד לשני? 3. המארז איכותי? יש מספיק מאווררים? לא תהיה בעייה של התחממות? 4. רעש. כמה רועש זה יהיה? לא ממש מפריע לי אם ישמעו רעש קל של מאווררים. אבל מה המצב פה? זה יהיה נסבל? 5. האם אני אוכל לנגן HD? את כולם? ז"א, 720P, 720I? 1080P? 6. המעבד. הוא מספיק חז…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by morans,

שלום לכולם! קניתי לא מזמן כבל HDMI שאני מחברת אותו בין הכרטיס מסך במחשב ל-TV LCD שלי אבל אני לא מקבלת סאונד רק תמונה. איך אפשר לסדר את זה? אם בכלל... נאמר פה שהכבל הזה אמור להעביר גם סאונד... תודה לעוזרים!! מורן

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Grim Reaper,

קניתי דיוידי נייד של APEX ורציתי לדעת איפה אפשר למצוא את העידכון הכי טוב בשבילו בכדי לקרוא כתוביות בעיברית ולקבל את המירב ממנו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. שלומות לכם! יש לי מיקרופון, שלאחר שהרבה זמן שלא השתמשתי בו, שבק חיים. קניתי חדש, ולהפתעתי הגדולה גם הוא לא עבד! אני מסתכל במבט חשוד על הפנטיום 4 שלי, ויש לי הרגשה שהוא, החרא הזדוני הזה עשה משהו כשלא הסתכלתי. מה לעשות? יש לי פנטיום 4 וWIN 98. תגידו לי איך להחזיר את היכולת של המיקרופון, ובלי בולשיט של מתקדמים, כי אני פרימיטיבי. היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gluz,

שלום, קניתי DVD של פיונייר 400A. הבנתי שכדי לראות כתוביות כמו שצריך, צריך לעדכן Firmware. איפה אני מוצא את העדכון הזה? ואיך אח"כ אני מעדכן איתו את ה DVD? תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by neo690,

מישהו שמע על נגן MP3 שהוא גם דיסק און קי וגם טייפ מנהלים והוא קורא כרטיסי זיכרון מסוג SD ? יש בכלל אחד שקורא כרטיסים? אני רוצה שהמצלמה הדיגיטלית והנגן MP3 יעבדו עם אותם כרטיסים..

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  12. מערכת 2.1 אני בטוח שאתם לא מכירים את החברה אבל על סמך הנתונים האם אלו רמקולים טובים : http://oldi.ru/catalog/show.php?idx=8750&cod=26887&pgf=%2Fcatalog%2Findex.php%3Fmgrp%3D487%26nch%3D0%26idf%3D76%26idp%3D65%26sort_by%3D1 http://www.sven.ru/catalog/multimedia_2.1/sps-820 עוצמה - סאב 18 רמקולים - 2 * 10 טווח תדרים - סאב 20-300 רמקולים - 100-20K תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. לא חובה IN EAR...... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  14. שלום לכולם , רציתי את עזרתכם - יש לי כרטיס קול של CREATIVE עם יציאות לראשיים לסנטר ולאחוריים. ( הכרטיס הוא AUDIGY 2 ואין לי יציאה אופטית ) בכל מקרה הכרטיס מחובר לרסיבר YAMAHA מהיציאה הירוקה ( היציאה הראשית לקדמיים נדמה לי ) עם כבל שבצידו האחד יציאה אחת ( מהכרטיס קול ) ובצידו השני RCA אדום לבן המפורסם. חיברתי את זה לאחת הכניסות ברסיבר ימין ושמאל כמו שצריך. עד פה הכל בסדר רק שאני לא מבין איך אפשר אם בכלל לנצל את הכרטיס והרסיבר שאני אשמע AC3 אמיתי כמו ב DVD . זאת אומרת שלפי ההגיון שאני חשבתי שקורה זה שאני מנגן סרט שהוא AC3 מהמחשב אז למרות שאני מחובר ב RCA סטיראו הרסיבר אמור לעשות את ההמרה ל AC3 . מה שקורה בפועל זה שאני שומע סרטים בכל הערוצים אבל נראה לי שהוא סתם מפזר את הסט…

15. Started by TOMER20,

היי איך זה שבKSP מוכרים את ATP3 ואת VS4121 באותו מחיר? (330) הVS4121 הוא לא המחליף של ה-ATP3 (ולכן עדיף)?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by The UnKnown,

I must know if the difference worth the extra money, i saw the other threads but in nethier of them there is complete conclusion. and please if you can tell how big is the difference is will be great. Thanks!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by edbd,

שלום אני זקוק להלצה למסך LCD 37 אינץ' עד 4000 לבית (לסלון כאילו ..) חיפשתי באינטרנט ומצאתי כל מיני דברים אבל פה אני מקבל את ההמלצות הכי טובות. מה שחשוב לי זה בעיקר שיהיה HD (מלא כאילו מוכן .. לא הכנה) ואיכות תמונה טובה. אני לא מתעמק בפרטים.. ויש לי שאלה מה ההבדל העיקרי בין מסך LCD לפלזמה? כי חשבנו לקנות פלזמה.. רק שאין לנו מושג מה ההבדל ..

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by tomz,

שלום, הגיע לידי רדיו דיסק לרכב בדגם המוזכר למעלה, הוא הגיע מארהב וכמו שאתם בטח יודעים השיטת שידור שמה טיפה שונה, כל תחנה קופצת ב2 ובישראל קופצת ב0.5 עכשיו רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשנות את השיטה ל0.5, לא מצאתי בחוברת איזכור לזה ועברתי על כל האפשרויות של הנגן רציתי גם לדעת אם יש את הדגם בארץ כי אז אולי אני יוכל לפתור את הבעיה מול היבואן תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מחפש נגן שיהיה קטן ונייד בעל נפח של 2-4 גיגה שלא יצתרך דריוורים ושתהייה אפשרות לקידוד שירים ישירות דרך חיבור של כבל לנגן מוזיקה אחר כגון דיסקמן(אם קיימת כזאת אופציה). לגבי המחיר בסביבות 150-200 דולר. אני נמצא בחו"ל כרגע אז אני לא אוכל לבדוק את התגובות כל יום... תודה

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by kupo,

אני מתנצל מראש אם שמתי את המודעה במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה טיפה מוזרה בהשמעת מוזיקה וכדומה רק דברים שעובדים דרך ה WMP עובדים. למה אני מתכוון אתם שואלים? אם אני אפתח איזה סרט ב WMP יהיה קול וגם אם אני אפתח איזה רדיו אינטרנטי שעושה שימוש ב WMP ,אבל אם אני ארצה לדוגמא לשמוע סרטון ביוטיוב לא יהיה קול. למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  21. יש לי מערכת עם מגבר, ולפטופ, אך מדי פעם אני מתנייד בחדר או סביבו ואין לי אפשרות למשוך איתי כבל למערכת. רציתי לשמוע הצעות להעברת אודיו בצורה איכותית למגבר. אם יש אפשרות גם ל 5.1 לסרטים זה יהיה נפלא (לפעמים אני מנגן איזה סדרת טלויזיה ב HD), אך לא חובה, עיקר הצרה זה שמיעת מוזיקה (2 ערוצים)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני משחק call of duty ואני צריך אוזניות טובות לשמוע את השחקנים וכל מיני התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון תודה לעוזרים ובבקשה שהם יהיו אוזניות איכותיות

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by shayks,

היי, עד עכשיו היו לי רמקולים 2.1 של CREATIVE SBS390 ומאוד הייתי מרוצה מאיכות הצליל. קניתי השבוע Logitech Z323 והתאכזבתי מאוד, הצליל היה עמום לעומת הקודמים, והחלטתי להיפטר מהם ולהשקיע במשהו טיפה יותר טוב. עוצמה היא לא שיקול מרכזי אלא עושר הצליל, גבוהים נקיים, בס משתלב טוב. הדגמים שמצאתי בZAP הם MicroLab FC330/FC530 SonicGear Evo 7/8 אבל אין לי מושג אם איכותם עולה על זו של הלוג'יטק...אם התקציב לא מספיק למשהו טוב, הוא מעט גמיש כלפי מעלה. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by thrash,

שלום , יש לי מיני דיסק מדגם mz-n909 רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג קבל usb מהמינידיסק למחשב שיאפשר הורדת שירים למיני דיסק, ומה המחיר שלו בארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by avraham711,

שלום, אשמח לקבל המלצה לאזניות ביתיות למוזיקה, גיימינג וכו.. בתקציב של עד 100 שקל מעדיף אוזניות שיכסו לי את רוב האוזן או את כולה. אזניות נוחות שאוכל לשבת איתם כמה שעות ואין צורך במיקרופון עם האזניות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.