עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. עבור ידידה שלי שמתעסקת בעריכה של סרטים בנוסף לכך גם קצת שמיעה של מוזיקה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת שתתחבר לטלוויזיה בסלון, אין לי אפשרות לחבר סט 5.1 בגלל שאין תשתית מוכנה, ואני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים דרך כל הסלון. ראיתי שיש עכשיו מערכות סאונדבר ( או מקרן קול) שמאוד קורצות לי בגלל היופי והסאב האלחוטי. רק שאני לא יודע מה האיכות שלהן. אם יש למישהו המלצה למערכת כזאת עד 2000 שקלים או לחילופין מערכת טובה 2.1 בתקציב הנ"ל אקבל אותה בשמחה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by vovka43r,

נעצרתי על שני נגנים באותו תקציב - IFP895 IRIVER או FG100 Mpio המצלתכם דרושה! מה טוב יותר? מה הכי כדאי? תודה

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  4. שלום אני מחפש אוזניות טובות שאני אכל לרוץ איתן ושיהיו נוחות גם כשאני הולך לישון איתן וכמובן שכל זה דורש ממני דבר אחד שיהיו נורא עמידות ושהחוט לא יקרע בקלות בנוסף החוט צריך להיות ארוך מישהו יכול להמליץ על אוזניות שעונות על כל הדרישות האלה?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  5. הגעתי סוף סוף למסקנה שהאיכות הירודה של הרמקולים הישנים שלי (Philips MMS140) היא בלתי נסבלת, ואני נחוש בדעתי להחליף אותם במערכת רמקולים איכותית (מכיוון שללבוש את האוזניות שלי [sennheiser PX-100] כל היום זה לא בדיוק הדבר הכי נוח שאי פעם עשיתי.) אני אשמח מאוד לשמוע המלצות על מערכות רמקולים של 2.1 או 4.1 ערוצים. איכות השמע חשובה לי הרבה יותר מאפקט הסראונד. אני גם משתמש כרגע בכרטיס קול ג'נרי כלשהו, משהו און-בורד של Sys... אם יש לכרטיס הקול השפעה גדולה על איכות הסאונד, אז אני צריך גם המלצה על כרטיס קול. התקציב שלי הוא כנראה 400 ש"ח, מקסימום 500 (וזה רק אולי). אני גם מעדיף שאני לא אצטרך לצאת מירושלים בשביל להשיג את החומרה.

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by TempesTo,

אני זקוק להמלצות על נגן בנפח של ג'יגה 1 בתקציב של עד 1000 ש"ח רצוי שיהיה איכותי ביותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by IleG,

צריך המלצות בבקשה לטלוויזית LCD 32' טובה מיועדת לחדר והשימוש הוא לXBOX 360 ושידורי לווין רגילים. בהתחלה חשבתי על ה-SAMSUNG LA32A450 אבל היום עברתי ליד חנות אלקטרוניקה וסתם נכנסתי לבדוק מחירים והמוחר אמר לי שהדגם הזה כבר "פסה" ושעכשיו יש סדרה חדשה של טלוויזיות וכו' וכו' ובקיצור אני אשמח לקבל המלצות על טלוויזיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  8. אני מעוניין לרכוש נגן Mp3 מבוסס דיסק קשיח ואני כרגע בהתלבטות בין ה-Apple iPod 20GB 4th Gen לבין ה-iRiver H340, אשמח לקבל את המלצותיכם, דעותייכם לגביי השניים (כבר קראתי reviews ברשת....). *הדרישות שלי מהמכשיר הם כדקלמן: 1. שיכול לשמש כדיסק איחסון נייד 2. שיהיה אפשר לנגן בעזרת FM modulator למכשיר הרדיו ברכב (דרך אגב האם זה עובד טוב?) 3. שיהיה בעל אפשרויות טעינה מגוונות (אני אומנם לא מטייל ברחבי העולם אך רוצה אפשרות כזאת) 4. שיהיה בעל סאונד איכותי ויתמוך בכמה שיותר פורמטים (למרות שרוב האוסף שלי מבוסס mp3) *כך שאם למישהו יש המלצה אחרת אשמח לשמוע...(Creative Zen, Sony וכדומה) אני מעוניין לקנות את המכשיר בימים הקרובים תודה.

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  9. היי. ברשותי מחשב פנטיום 4 שכל אוסף המוזיקה שלי עליו. אני לא אודיופיל ולא קרוב לאחד, אבל אני כן מוזיקאי (מתופף) ומאוד נהנה ממוזיקה. לצערי עד עכשיו (מבעיות תקציב) הייתי עם כרטיס הקול שהגיע און בורד. אני מחפש כרטיס קול שישמש אותי גם לסרטים אבל בעיקר (90 אחוז מהזמן) למוזיקה. בנוסף לכרטיס הקול אני מחפש רמקולים שיתחברו אליו (כרגע מחוברת למחשב מערכת סטריאו של Sansui בת כמעט 20). אני לא יודע אם אני מעדיף ללכת על סטריאו איכותי או על סראונד מפציץ, אבל אשמח לקבל הצעות ודעות לכאן או לכאן. התקציב לשניהם ביחד הוא באיזור ה1000-1500, ואולי תתאפשר חריגה במקרים מסוימים. תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לאחרונה התקלקלה המערכת סטריאו שברשותי (Sony MHC-RG330) מסיבה לא ידועה, ואני צריך המלצות לגביי מעבדות תיקון. - תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by David_Beckham,

אוקיי חברה אני צריך את העזרה שלכם :-) בקרוב אני קונה אקס בוקס ורוצה להוציא ממנו את המיטב ולקנות LCD 37 אינץ' , אני לא ממש בקיא בכל החברות וכל יחס הניגודיות , ברשותי המסך של Dell 2209W של המחשב , חשוב לי מאוד כמו במסך הזה שמכל הזוויות שאתה צופה במסך יראו את אותם הצבעים. לכן אני פונה אליכם . המליצו לי על החברה Hisense מה אתם אומרים ?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by LIOR1994,

תומך בהיי דפנישן ופשוט לתפעול אני משתמש עם דיסק קשיח נייד

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. אני צריך רמקולים שישרתו אותי בעיקר למוזיקה, עכשיו התקציב שלי נמוך ואני לא מבקש משהו יוקרתי ויקר. בין היתר אני חובב סרטים, חשוב לי שהרמקולים לא יאכזבו אותי גם כאן. החדר שלי לא גדול ממש.. יש הרבה עומס בחדר.. זתומרת שאין הרבה שטח ריק.. אני הולך למקם את הרמקולים והמחשב קרוב לקיר (סוף החדר), החדר שלי הולך לרוחב קצת הוא לא מרובע.. יש לו מבנה מלבני. עדיפות לעיצוב יפה, עדיף לא רמקולים קטנים.. שיהיה מראה טוב ואיכות מספקת. חשוב גם שהסאונד יהיה מדויק וחד. עכשיו הכיוון שלי בנתיים זה - SonicGear EVO3 http://img.zap.co.il/pics/8/9/4/3/23873498c.gif הוא מקבל אחלה חוות דעת בזאפ, לטעמי העיצוב שלו מרשים מאוד. עכשיו לגבי איכות הסאונד והבאס אני לא בטוח.. קראתי בחוות דעת שאנשים פרס…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Nick1986,

כשכותבים ששיר ( לדוגמא ) הוא 44.1KHZ/16BIT, מה זה אומר ? מה אומר ה-KHZ ומה אומר ה-BIT ? יעני מה המשמעות של כל אחד מהנתונים הללו ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. מה מטרת מגבר האוזניות? האם יש לו השפעה על עוצמת הצליל בלבד, או שהוא משפיע גם על האיכות? אני יכול לנחש שיש פה קשר לאיכות, מפני שהווליום של כל זוג אוזניות שחיברתי למחשב תמיד הספיק לי, ואני מבין שנהוג לרכוש גם מגבר לעבודה עם אוזניות בחיבור למחשב. אשמח אם תבהירו לי את הנושא, אני מאוד חסר השכלה בתחום. בנוסף, הייתי רוצה שדרוג. כרגע ברשותי זוג E2c של Shure, וכרטיס הקול שלי הוא הXonar D2 של אסוס. תוכלו להמליץ לי על תחליף משודרג לE2c ב-500$ בסה"כ (כולל מגבר, אם יש צורך)? תודה רבה! נ.ב. הכל מיועד רק למוזיקה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. חברה, אני צריך לדעת כמה המערכת הבאה שווה ובכמה שווה לקנות אותה בכלל : סט רמקולים הכולל זוג רמקולים קדמיים דגם ES-6 ו-3 רמקולים לוויניים(סטאליטים זעירים). 30Hz-20KHz לש םירדת םוחתב ES-6 םגד םילוקמר גוז 150w RMS לש קפסהב הקיסומו יתיב עונלוקל םימיאתמה .92db תוליצנ ןליפורפילופמ םייושעה 6.5" לש םירפוו 2 לוקמר לכל ךכרל תנמ לע ישממ היושע המגרפאיד, ןמש רוריק ללוכ 1" רטיווט ,םהלש תוליצנה תא תולעהלו םיהובגה םילילצה תא םיכומנה םילילצה ןוסירל סקלפר סב .ההובג תוכיא עגמלו היזורוק תעינמל בהז ירבחמ תודימ מ"ס 90:הבוג מ"ס 23:בחור מ"ס 29:קמוע (םיריעז םיטיילאטס) םיניוול םילוקמר 3 ןליפורפילופמ יושעה 'צניא 4 לש רפוו לוקמר לכל .ןמש רוריק ללוכ רטיווט דועו .תיזחב תכתמ תשר םע ABS-מ תויושע רוחש ע…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  17. שלום אני מחפש לאחותי נגן Mp3 . המחיר עד 350 ש"ח. שיהיה של חברה טובה, שיהיה לו רדיו [ ולא אחד כזה טרנטלה ] , איכותי , אחריות [ מינימום שנה ] ועדיף שלא יהיה כבד. לעניין של הנפח..הייתי מעדיף 512mb אבל אם יש מכשיר של 256 mb עם איכות ברמה גבוהה אז למה לא. מכשיר של 1giga עם איכות גבוהה בטווח המחירים שאני מחפש לא מצאתי, אולי אתם מכירים אחד . תודה

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  18. אז המצב הוא כזה: יש לי סכום של משו כמו 3000 שקל אני רוצה לקנות סט של 2 רמקולים ריצפתיים קידמיים 2 אחוריים סנטר וסאב + רסיבר. אני רוצה סוג ששומעים בו מצוייין והוא לא מתקלקל מהר. אם יש הצעות אז בבקשה... : [br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 23:29:50 שכל אחד ירשום את החברה הדגם המחיר ההויתרונות והחסרונות.

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  19. היי, אני מעוניין לקנות אוזניות שהשימוש העיקרי שלהן יהיה במחשב, ושימוש נוסף שארצה לעשות בהם יהיה עם הטלפון הסלולרי שלי. התקציב שלי כרגע הוא בסביבות ה-400 ש"ח. מה שחשוב לי באוזניות זה כמובן הסאונד, אך גם מאוד חשוב לי העניין של הנוחות, גם באוזניים וגם בראש (אה, שכחתי להגיד שאני לא מעוניין באוזניות IN EAR או כפתור). אני שוקל לקנות את AKG K518, אני יודע שהסאונד שלהן מצויין, אך שמעתי שהן טיפה לוחצות וזה גורם לי לחשוש לקנות אותן. אפשרות נוספת לקנייה הוא Sennheiser HD205, שגם שם אני יודע שהסאונד מעולה ושהן יותר נוחות על הראש. דבר נוסף שיכול להיות יתרון עבורי באוזניות (אך לא חובה) הוא שיהיו כפתורים בכבל להחלשה\הגברת הסאונד או העברת שירים בסלולרי. אשמח לשמוע דעות בנוגע לאוזניות שרש…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by A1eX,

אני מעוניין לרכוש את האוזניות הנ"ל בעיקר לשמיעת מוסיקה, האם הם באמת איכותיות כמו שאומרים עליהן?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by A1eX,

כמו בכותרת, מבקש יתרונות וחסרונות של המכשיר, המלצת קניה וכו'. תודה, ושבת שלום..

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. למי שלא הבין מדובר בסט הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=10735 והאם הוא שווה 1000 ש"ח? תודה..

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. לינק: http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=BX420 מיועד בעיקר לצפיה בתכני HD ממרחק 3-4 מטרים. * האם יש דגם בסביבות ה-40' ומעלה שעדיף בטווח המחירים הזה? מעדיף משהו זול יותר אם הפשרה לא גדולה. * האם יש דגם איכותי בסביבות ה-40' ומעלה עם ביצועים דומים במחיר זול משמעותית? אולי זה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761156 הדגש הוא על ניגודיות טובה, דיוק צבעים ואם ניתן זמן תגובה טוב. יש את הדגם הקודם BX400 שנמכר בהרבה פחות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751477 האם ההבדל מצדיק את ההפרש במחיר? תודה רבה.

• 38 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. בהשוואה לATP 3. אני יודע שהבקשה כוללנית מראש אז כל תגובה בנוגע לאחת המערכות תתקבל בברכה. אגב, מצאתי שהAX3021 בחנויות מסוימות עולה פחות מה ATP3. יש צדק בדבר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ילד-hw,

היי זקוק לחוות דעת על הרמקולים z-640 איך הם ומה התפוקה שלהם מצאתי אותם בזיגזג ב- 680 זה מחיר טוב? והעים ניתן לחבר אותם ל חיבור אונבורד רגיל של הלוח אם עד שאני ייקנה כרטיס קול והעם ניתן לחבר אותם ל-spidf תומה מראש על העזרה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.