אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שיהיו מחברה טובה ואיכותית ביותר, תקציב עד 250 ... שניי רמקולים קטנים (רגילים) + Sub WOOFER ושוב, זו לא מערכת סטריאו, אלא חיבור הכי רגיל שיש למחשב...
-
הייי אנשים.. אני רוצה לרכוש ת'הרמקול של Logitech Z 5500 בארה"ב ודוד שלי בא לבקר ת'משפחתי אז רציתי לנצל לקנות שמה יותר בזול.. אבל הקופסה של Logitech Z 5500 ענק מאוד והאם אפשר להביא לפה (לישראל)? מבלי שאני יקנס וגם שמעתי שמותר להביא למטוס עד 20 קילו האם זה נכון? בתודה
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במערכת 2.1 של אלטק שהמטרה שלה זה רק לשמיעת מוזיקה, איזה מבין המערכות הבאות הכי מתאימה לי בהתחשב בזה שאני שם דגש חזק על איכות. הALTEC LANSING ATP3 Altec Lansing AX 3021 או Altec Lansing 2100
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול און בורד, והזמנתי כבר את הפורטיסמו 3, אני רוצה לדעת איך לבטל את הכרטיס דרך הביוס. עברתי ברפרוף על הביוס ולא ראיתי איזכור של כרטיס קול. מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לחבר את המחשב שלי לרסיבר כי אני רוצה לחבר את המחשב למקרן ולמערכת קונלוע עם רסיבר ולראות סרטים ולשחק במשחקי מחשב. אני צריך המלצות לכרטיסי קול שיעזרו לי לחבר את המחשב לרסיבר. תודה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWPAVDVP606M4
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב את האמת המערכת לא ממש חדשה היא בת שנה אבל רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת הזאת?? sony mhc-rg330
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם יש משהו טוב יותר מה-ATP3 שב-KSP בסכום הזה או שהסט הזה עדיין נותן את התמורה הטובה ביותר בתקציב שכזה?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות DVD וגם VHD ביחד באותו מכשיר, רציתי לדעת אם זה שווה (שזה לא עושה בעיות), וגם אם יש טכנולוגיות הקלטה יחד- VHD וגם DVD. ואם בכלל שווה להקליט בDVD לדיסק מהטלוויזיה. ומה המחיר הסטנדרטי תודה
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי PSP שמי שמכיר אותו יודע שיש לו סאונד איכותי אבל לא חזק... אז אני מחפש לקנות אוזניות עם הגברה שיהיה אפשר להינות מהסרט\מוסיקה ברכבת אבל חשוב שיהיו EARPHONES כי אני לא אשים עלי אוזניות גדולות בנסיעות חיפשתי קצת בחנויות כמו קרביץ ובאג ולא מצאתי אני מבין שדבר כזה לא קל למצוא תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קיבלתי מגלודון מחו"ל , מדוד שלי . הוא קונה לי אותם .. ויש לי בהם בעיה .. הבעיה היא ב7.1 , כשאני שם את האוזניות על 7.1 אז הסאונד נהפך לפחות איכותי .. יש מן באסס כזה חזק ומגעיל .. שהורס את הסאונד , אני שומע Echo כזה חזק שומע דברים פעמיים , כיאלו הסאונד ניהיה אטום ומגעיל , ואני יודע שזה לא אמור להיות ככה .. אני שומע אפילו יותר יפה באוזניות הקודמות שלי של Silver Line ב50 שקל :-\ ... אפילו לפעמים שאני משחק אז פיתאום הסאונד נעלם .. ואני שומע רעשש חזק שהורס את האוניים , כמו שאין קליטה ברדיו .. מן טחחחח כזה חזק , וזה לא מהמשחק .. אני חייב תעזרה שלכם .. אין לי איך להחזיר את זה כי זה מחול .. -נ.ב- לחבר שלי הייתה גם את הבעיה הזאת , והוא קנה כרטיס קול תומך 7.1 וזה פתר לו אותה .. …
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היום נישברו לי הרמקולים, שכבר יש לי אותם 5 שנים חח , והם היו טובים אבל ישנים חבל''ז אז אני צריך רמקולים חדשים, באיזה סכום אפשר לקנות רמקולים שיחזיקו מעמד הרבה זמן ולא חודשיים כמו שקרה לי כבר :-\ ב 150-200 ש''ח איך הרמקולים יהיו? עם אפשר המלצות לרמקולים והשמות שלהם כדי שאני ילך לחנות עם השם........
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות עדכון ראושן למכשיר שלי (H10) ....אשמח מאוד לקבל קישורים לעדכונים החדשים למכשיר וכיצד להפעיל אותם
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של DFI דגם Dfi Lanparty DK P45-T2RS Plus, וכמו בכל לוח, יש עליו כרטיס קול מובנה, בנוסף יש ברשותי AUDIGY 2 ZS שכרגע מורכב... המחשב מחובר למערכת קולנוע ביתית מאוד איכותית שכוללת רמקולים של חברת B&W מהדגם הכי גבוהה של סידרת 6... ככה שאיכות חשובה לי... ראיתי שקיים יציאה אופטית על הלוח אם, ב AUDIGY אין ואני מסתפק ביציאה דיגיטלית... מה לדעתכם יהיה עדיף מהכרטיסים... תודה עריכה, הנתונים על הכרטיס קול המובנה, מהאתר של DFI, Audio Realtek ALC885 High Definition audio CODEC 8-channel audio output DAC SNR/ADC SNR of 106dB/101dB Full-rate lossless content protection technology Optical S/PDIF-out and coaxial RCA S/PDIF-out interfaces מה עדיף הו…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חשבתי על Logitech S220 שקיבלו ביקורות טובות גם בזאפ וגם מכל מיני אתרים בחו"ל. אם אפשר לדעת רק מה ההבדל בין אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=20870 לאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=22431 מה זה ה Oem הזה ולמה הוא יותר זול? חוץ מזה, מה אתם אומרים עליהם? יש המלצות אחרות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אנשים נתחיל מזה שאני קצת בור בתחום האוזניות ואני מחפש אוזניות למוזיקה (סגנונות מגוונים) עד 300 ש"ח או המקביל באיביי (אפשר לסטות עד 350). מה שחשוב לי באוזניות שיהיו over the ear ושלא יפריעו לסובבים אותי (לא סובל את אלה ששומעים בפול ווליום באוזניות פתוחות וכולם שומעים יחד איתם ובגלל זה אני גם לא יעשה את זה לאחרים, נראה לי שזה נקרא "בידוד" שוב מתנצל על הבורות) ואם אפשרי שיהיה מיקרופון בגלל שרוב הזמן האוזניות יהיו מחוברות לפלאפון אבל לא קריטי. בתודה מראש אשמח לכמה שיותר המלצות כדי שאדע מה לבדוק בחנויות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי לרכוש טלויזיה חדשה 37INC פול HD. הייתי מעוניין לשמוע המלצות מחברי הפורום על מה כדי לי ללכת.. בעקרון אין הגבלת מחיר אבל כמה שיותר זול יותר טוב או לפחות שאני יבין על מה אני משלם יותר כי אחרי חיפוש מהיר יש המון הבדלי מחירים אבל בשבילי זה לא אומר על מה אני משלם יותר... כמובן שעדייף חברה כמו LG, SAMSUNG ולא חברות בלי שם... בקצרה אני צריך שיתחברו לטלויזיה מימיר, מחשב וסוני 3.... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
harman-kardon בן 8 לערך, בקושי היה בשימוש, תקין. אפשר להסב לשימוש למחשב? תמונות:
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום,מבחינת איכות סאונד מי איכותי יותר? Audio-Technica ATH-M50 או Microlab Solo 7\6C ? המשך יום נעים.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נפתח מחדש בגלל שהקודם ננעל. אשמח לקבל תשובות.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ברשותי כיום מחשב פנטיום4 מחובר לרסיבר וטלויזיה 34 רגילה. כיום האודיו עובר מיציאת האוזניות אל הרסיבר. הוידאו יוצא מיציאת RCA בכרטיס המסך אל הרסיבר ומשם באותה צורה לטלויזיה. בנוסף מחובר מסך LCD מחשב של סמסונג ליציאת ה D-SUB של הכרטיס מסך וכך עובדים על מסך המחשב, והטלויזיה היא הארכה של המסך ולא שיכפול. שקלנו לקנות HTPC - וגילינו שנוכל לרכוש לפטופ שגם יהיה נייד וגם מספיק חזק (i3). ללפטופ יש את היציאות הבאות: אוזניות, D-SUB, HDMI אפשרות אחת לחיבור הלפטופ היא: HDMI - לחבר מתאם מ HDMI ל DVI (עולה 30 ש"ח) ולחבר מהלפטופ למסך המחשב. D-SUB - לחבר לכניסת הטלויזיה הקידמית (לא כלכך מוצא חן בעיניי) או לקנות את http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895&salenum=#topnews ולחבר לכניסת ט…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קיצר חברה אני חדש בפורום, ואני צריך עזרה. אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 עם סאבבופר טוב כדי שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה נורמאלי ויהיה באס טוב, לא כל כך מבין בדברים האלה ומבשק עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור בבקשה לא להגיב כל כך מסובכך תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מישהו יודע? אני מתכוון לארץ הנוכחית שמייצרת אותה היום.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני יודע שהם סנהייזר או משהו כזה,מה כל כך טוב בהם ? כי אני שומע את השם הזה הרבה ושאלה אחרונה - היה לי H140 (שעכשיו אני מחליף אותו כאמור ל-H320) - איזה סוג אוזניות קיבלתי איתו ? כי לא רשום עליהם.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בוקר טוב יש ברשותי אוזניות sunnhiser game zero חיברתי אותם לכרטיס קול על הלוח אם תחילה ביחד עם הרמקולים אך הם לא רצו לעבוד ביחד מחובר כוח או משהו , ברגע שחיברתי אותן לחיבורים בקדמת המארז הן עבדו ממש לא טוב, אך מאחורה הן עבדו יותר טוב והיה שיפור מורגש בקריאה בפורומים שונים הציעו שבשביל אוזניות כאלו מומלץ להשתמש בכרטיס קול בשביל "לממש" את הפוטנציאל של האוזניות ולשמוע בהן יותר טוב מה דעתכם על כך ומה מומלץ לקנות? הם דיברו שם גם על amp האוזניות הן למטרות גיימינג ומוזיקה
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-