אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

חבריות בוקר טופ !!!! ת'שמעו... החלטתי שאני רוצה אוזניות אודיופיליות... עכשיו.. הבנתי שברובן צריך מגבר... וכן... אני יודע שהאודיו-טכניכה לא צריך מגבר כי יש לו רק 40 אוהם... עכשיו.. יש לי מערכת סטריאו של פיוניר.. הדגם XR-A100... האם המגבר שלה יספיק לאוזניות אודיו פיליות ? האם חיבור האוזניות שלה מספיק טוב ? יש לי את המפרט הטכני שלה... תגידו מה אתם צריכי לדעת כדי לענות לי... צודהה - 

- 4 תגובות
- 638 צפיות

- 

- 

- 

רכשתי OLED של LG. בהתאם רוכש רסיבר חדש שיתמוך ב4K ובפורמטים החדשים כגון DOLBY ATMOS. יש לי כיום סט 5.1 , מתלבט בין הרסיברים הבאים: 1400/3400/Denon AVR-X2400H Yamaha RXV681 Marantz SR5011 יש לי כיום ONKYO, לא בא לי יותר על החברה הזאת. המטרה בעיקר צפייה בתוכן 4K ובסרטים באיכות גבוהה מאוד / קונסולות משחקים. פחות מוזיקה. מה לבחור? - 

- 0 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אני צריך המלצה למערכת קולנוע ביתית שתכלול רסיבר, רמקולים, סאב, lcd 32" ו DVD תודה רבה! - 

- 0 תגובות
- 620 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, היה לי עד עכשיו מערכת Microlab FC 730 5.1, שהייתה מחוברת למחשב (מחובר לטלוויזיה). האישה התעצבנה שמכוער לסלון אז מכרתי ב-340 ש"ח. כרגע אני מחפש לרכוש סאונד בר. השימושים הם הכל: סרטים, מוזיקה, משחקי מחשב וכו'. המטרה היא לחבר לטלוויזיה בחיבור אופטי ושכל מה שהטלוויזיה תשמיע (מחוברת למספר מקורות) - ייצא מהסאונדבר. אני לא אאודיופיל גדול, אבל כן חשוב לי האפשרות לשמוע בווליום גבוה באיכות טובה עם בסים נקיים. בנוסף חשוב סאבוופר אלחוטי. אני מחפש משהו בתקציב של 500-700 שקל, להלן האופציות שלי: Samsung HW-F450 - משומש ממכר, 500 ש"ח. Samsung HW-M450 - חדש, 687 ש"ח Samsung HW-K450 - חדש, 595 ש"ח LG SJ4 - חדש, 681 ש"ח. LG SJ3 - חדש, 525… - 

- 0 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

היי. אחרי שעבר זמן מה מאז שהזוג הקודם התקלקל לי, החלטתי לרכוש CX300 חדשות. אני לא יודע למה, אבל אני כבר לא מצליח להינות מהן כפי שנהניתי מה- Cx300 הישנות שלי. מאחר שזה דגם שנהוג לזייף (והרבה); בדקתי את האוזניות שלי באמצעות אתר מסוים, ונדמה לי שהן מקוריות לחלוטין -- הגם שהן נקנו מאייבורי ב- 200 ש"ח, ואני לא חושב שאייבורי היו מייבאים דגם מזויף שלהן, ועוד בכזה מחיר. על כל פנים, יכול להיות שהשמיעה שלי השתכלכלה עם הזמן או משהו, או שאני פשוט מחפש משהו טוב יותר. שדרוג, נקרא לזה. וכאן נשאלת השאלה: על איזה דגם (In-ear בלבד, למרות שאני פתוח להצעות) הייתם ממליצים, משהו שווה שדרוג אבל גם לא יגרום לי למכור את הרכב בעבורו? (חידוד: עד 500-600 ש"ח); הדגש שלי הוא בבאסים ובמוסיקה שנשמעת נקי… - 

- 2 תגובות
- 661 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני צריך עזרה כדי לדעת איזה אוזניות הכי כדאי לקנות אני קונה נגן IRIVER H10 6G ואיתו מקבלים Sennheiser MX400 רציתי לשאול אם אוזניות אלו מספיק טובות כדי לשמוע באיכות הכי גבוה אם יש לכם הצעות לאוזניות אחרות אני מעדיף של KOSS כי יש לי חנות ממש זולה שלהם בכל מקרה תיזכרו שהאיכות הכי חשובה תקציב של 300 שקל בערך עדיף של KOSS תודה - 

- 11 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

לפני שאני שואל נא לא לעשות שני דברים: 1)להגיד לי לעשות חיפוש כי עשיתי ולא עזר לי במיוחד 2)למה קניתי את המכשיר הזה(כי הוא מכשיר מצוין) לשאלה שלי: המכשיר חדש ורק עכשיו התקנתי את הדיסק שהגיע עם המכשיר(ד"א קניתי בארץ) איך מוסיפים שירים?תמונות? אני לא רואה שום תוכנה שדרכה אפשר להעביר את השירים או התוכנות..... בתודה אלעד - 

- 2 תגובות
- 561 צפיות

- 

- 

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708411 אם אני אקנה אותו אני אחליף לממיר HD .. בעיקרון יחובר למחשב כ. מסך GTX260 ושאר המפרט בצד - 

- 0 תגובות
- 626 צפיות

- 

- 

אני בעל מערכת רמקולים klipsch promedia 2-400 לפני מספר ימים החלה הפרעה בצליל שמאופיינת בכך שהבסים משובשים לחלוטין ונישמעים כמו רעש-חשמלי (כחחחכחכחכחכחכ.....) לאחר בדיקה מתברר שהבעיה אינה המחשב מאחר והיא מופיעה גם כאשר מחברים את הרמקולים למקור ניפרד כמו דיסקמן. כנראה שהבעיה ב subwooofer של המערכת אשר כולל בתוכו reciver. אם אתה בעל רמקולים דומים או יכול לאזור לי אנה השאר לי מודעה בלוח זה. :'( - 

- 11 תגובות
- 3.2k צפיות

- 

- 

שלום יש לי מסך של LG 47 ואני רוצה לחבר את המחשב אם כבל HDMI ופה הבעיה מתחילה המרחק בין הטלויזיה למחשב 5 מטר נסתי לחבר בהתחלה אם כבל של 10 מטר ונשאר לי רזרבה הטלוזיה לא קלטה אותו אחר כך קנתי כבל של 5 מטר גם לא עבד יש לציין שלטלו זיה מחובר אקס בוקס וממיר כבלים והכל בסדר משום מה הטלוזיה לא קולטת את המחשב גם שקירבתי את החשב והשתמשתי אם כבל של 1 וחצי זה לא עבד בנוסף נסתי לשחק אם ההגדרות של הכרטיס מסך כאשר המחשב מחובר בvga והטלוזיה בhdmi גם לא עזר ממש מוזר מה עושים אולי למישהו יש רעיון השמח לעזרה תודה מראש - 

- 25 תגובות
- 5.3k צפיות

- 

- 

הכרטיס קולל צריך להגיע אחרי חג סוכות ..... עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר תכרטיס קול למחשב בדיוק אני מחבר אותו בחומרה של המחשב ומה עושים אחרי זה ? כי פשוט יש לי כרטיס קול מובנה בלוח והוא פועל עכשיו איך אני עושה שהכרטיס קול החדש שקניתי היפעל במקום המבונה ? ותסבירו לי הוראות פחות או יותר של ההתקנה ואיך הכרטיס שקניתי טוב נכון ? אני משלב אותו עם הMX5021 - 

- 8 תגובות
- 921 צפיות

- 

- 

לאחרונה אני שומע כל כמה זמן ( לא מדוד , די אקראי ) כל מני פצפוצים ופקפקים כאלה מהרמקולים ה SETUP שלי הוא כזה : מהמחשב USB לDAC חיצוני שהוא גם PREAMP ממנו למגבר ימאהה וממנו ל4 רמקולים ששזורים כזוג. יכול להיות שזה בגלל החורף או שמשהו התחרבש שם - 

- 2 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

שלום אנשים, אשמח לקבל עזרה אם למישהו יש מושג האם ניתן לחבר את הכרטיס קול הזה לחיבורים הקדמיים של המארז - מיקרופון ואוזניות. תודה רבה - 

- 2 תגובות
- 664 צפיות

- 

- 

1.מישהו יודע כמה עולה archos AV440 בארץ ובחול? 2.יש אייריבר PMP-120 בארץ חוץ מבPDA? 3.כמה עולה PMP-140? 4.מה עדיף PMP140 או AV440 ולמה? - 

- 2 תגובות
- 739 צפיות

- 

- 

בדקתי את הדברים הסטנדרטים, כשאני שם משחק המח מתפוצץ מרעש בסרטים אני חייב ממש להגביה ? - 

- 8 תגובות
- 702 צפיות

- 

- 

אהלן חבר'ה.. בקרוב אני רוצה לקנות רמקולים את כל הסט לקולנוע ביתי... קיצר הלכתי למחסני חשמל והוא המליץ לי על WHALFEDALE 400 אמר לי רמקולים איכותיים .. 2300 שקל לקחו על זה שאלתי את החנות של דוד שלי כמה הוא לוקח הוא אמר לי 1300 על זה רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרמקולים ההם? האם הם שווים 1300 ש"ח? האם אפשר להשיג יותר טוב מהם? האם למישהו יש אותם?! ואם לא.. אפשר לקבל המלצה לסט רמקולים לקולנוע ביתי עד 1700 ש"ח.. תודה ;D - 

- 5 תגובות
- 589 צפיות

- 

- 

מה עדיף לקחת: ג'יניוס עם 6(!) רמקולים (SW- 5.1) או אלטק עם 5 (AVS500) הג'יניוס מעט זול יותר (בערך 50 שקלים) 
- 

יום אחרי שהתקנתי את הפירמואר החדש לH10 הפסקתי לשמוע את הצד הימיני. אחרי כמה בדיקות מול מקורות אודיו שונים הגעתי למסקנה שזה החוט של האוזניה הימינית(החיבור בין החוט והקונקטור) פתחתי רק את הפקק הזה של הקונקטור, איך אפשר להגיע למגעים? - 

- 1 תגובה
- 585 צפיות

- 

- 

אני נמצא בחו"ל ... בינתיים אירגנתי לי מסך LCD ומחשב HTPC (לשימוש כאן !!) ..... עכשיו במסע חיפושים אחרי מערכת קולנוע ביתי (ברמה טובה .... אני לא אודיופיל/וידיאופיל .... ואין לי כוונות לרכוש בלו ריי בזמן הקרוב). מחיפוש בחנויות וכן משיטוט ברחבי האינטרנט היגעתי למסקנה שאולי מערכת SAMSUNG HT-TXQ120 תתאים לצרכי (סאונד, מגוון חיבורים) ...... אך לא היתה לי ממש הזדמנות לבדוק אותה לעומק מבחינת הביצועים. אם מישהו מכיר את המערכת הנ"ל באופן אישי (שמע וראה) ..... אודה על חוות דעת .... גם אשמח לשמוע על אלטרנטיבות. מחירה של המערכת הנ"ל כאן הוא כ - 2500 ש"ח תודה מראש על העזרה - 

- 1 תגובה
- 509 צפיות

- 

- 

אחרי חיפושים של כמה חודשים ארוכים "וקשים" נראה לי סוף סוף מצאתי את האבידה מבין מגוון רחב של אוזניות שבניהם היו- פורטה פרו SR-60 K414P HD201 HD201 PX100 PX200 ועוד רבים טובים ומולצים.. לבסוף נגלו אל עיניי בסניף באג בעזריאלי ה-אודיו המדוברות- (הגיעו היישר מיפן! ;D ;D) Audio-Technica ATH-SJ3 לינק לתמונה שלהם ומעט פרטים מ-אודיו קיוב, http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Portable,+Casual/product/Audio-Technica_ATH-SJ3_Portable_Headphones.html על הנייר ועל פי המראה הם נראו ממש יפות ויש להם מראה מאוד יפה ולא מגושם מבחינת גודל "הכוסות" מה שמאפשר לטייל איתם קצת ברחוב מבלי להית בבושות. ממה שהבנתי על האוזניות כמה דברים בסיסיים הם שהם טיפה באסיות ושהקשת שלהם… - 

- 0 תגובות
- 707 צפיות

- 

- 

מרחק צפיה 2.70 מטר, 90% HD מהמחשב 10% צפיה בטלוויזיה (שידורי YES ממיר רגיל) כרגע אני כבר כמה שנים עם טלוויזיה 32 מעפנה והגיע הזמן להשתדרג. הסתכלתי על טלווזיות Led בזאפ של חברת LG ואני רואה 42 ב-3000 אלפים, ואחרי זה 37 ב-4000. שווה להתפשר על גודל מול איכות ברמות האלה או שיש הבדלים עצומים ? בכל מקרה, יש המלצות לטלווזיות שנותנות את העבודה ? העדיפות שלי היא לטלוויזיות LED. אני מאמין שהתקציב שלי עד 4000 אבל אם יש משהו חריג שחורג מהתקציב אני אשמח לשמוע. תודה רבה. - 

- 0 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

שלום, אני רוצה לחבר את הXbox 360, המחשב והממיר לטלוויזיה ולמסך המחשב, ושהשמע יהיה דרך הרמקולים של הטלוויזיה ו/או של המחשב. אני צריך משהו שהוא כמו רסיבר אבל לרמקולים מוגברים (כלומר מכשיר שיעביר קול ותמונה בין שני המסכים ושני הרמקולים בצורה פשוטה) בגדול אני צריך 3חיבורי HDMI כinput ושני חיבורי HDMI כoutput. אם יהיו עוד חיבורים זה יהיה נחמד (rca וכו'), ויש עוד משהו שדי חשוב לי זה שאני יוכל להשתמש באוזניות בשביל לשמוע (במחשב זה פחות בעיה אבל בטלוויזיה זה כבר סיפור אחר). לא מצאתי סידור כזה או אחר שעובד למרות שעל הנייר זה נשמע לי די פשוט. נתקלתי בכבל הזה בשיטוטים באינטרנט ונראה לי שיהיה אפשר להעביר בעזרתו סאונד לרמקולים במחשב מבלי לנתק את המכשירים האחרים מהרמקולים של הטלוויזיה)… - 

- 6 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם ! אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 חדשים איכותיים. אני מתלבט בעיקר בין שתי חברות, ALTEC LANSING ו- LOGITECH, וארבעה דגמים. ויכול להיות שאתם יכולים להציע משהו הרבה יותר טוב. FX4021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=273 MX5021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=275 Z-4 http://www.dicomputer.co.il/contents/he/p104.html Z-2300 http://www.dicomputer.co.il/contents/he/p99.html לי חשוב שיהיה שלט רחוק לשליטה ברמקולים ובסאב, יתרון לתלייה על הקיר וכמובן האיכות. החדר לא גדול (חדר שינה), הרמקולים ישמשו לשמיעת מוסיקה דרך המחשב וטלוויזיה דרך הכרטיס TV במחשב. ושאלה נוספת, למשל על הרמקולים של ALTEC LANSING רשום שהם ניתנים לתלייה על הקיר. שאלתי היא, איך ? האם אפשר להעביר את כב… - 

- 2 תגובות
- 730 צפיות

- 

- 

טוב נו, לי זה בא דיי בהפתעה, לכל אלה שכרגע חזרו עם MZN1 מחול אחרי שהשקיעו הרבה כסף וחושבים שיש להם את הכי חדש,צר לי לאכזב אתכם: הMZN10 והE10 הגיעו !!! כמו כן גם דגמים מדהימים וקטנטנים של שארפ.. פשוט מדהים התמונות מעוררות תאבון הפלייר הוא בכלל אגדה - 9.9 מ"מ עובי,55 גרם ותשכחו מהבטריות שראיתם או מהחיבורים שהכרתם עד כה (זה הרבה יותר קטו מקטן...) מישהו כאן היתלהב מ TYPE R ??, קבלו בבקשה את TYPE S ....מישהו אמר "אקולייזר" ולא קיבל ?? ועוד ועוד.... הקיצר תהנו מהתמונות: http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20020902/sony.htm http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20020902/sharp1.htm אל תנסו לקרוא זה ביפנית........ עדכון - טוב המידע כבר זורם ברשת - קצת אנגלית לעיניי… - 

- 35 תגובות
- 4k צפיות

-