אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

אני צריך שם של חנות, מיקום ומחיר. חיפוש בזאפ לא הניב תוצאות. - 

- 1 תגובה
- 655 צפיות

- 

- 

יש מבצע נחמד על E10K - https://www.massdrop.com/buy/fiio-e10k-usb-dac-and-headphone-amplifier רציתי לשאול אם שווה את ההשקעה? אני חייב לציין שאני לא שומע רעשים סטטים כמעט - 

- 10 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

- 

זה הלינק:https://www.ynetshops.co.il/Product/9354/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94_%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%9E%D7%94_%60%6051_%D7%AA%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%93_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_2_%D7%96%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%99_%D7%AA%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%93_SAMSUNG_PS51E490_600Hz_3D_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92?utm_source=YNET&utm_medium=KNIYOT&utm_campaign=SAMSUNG_51E490_3999 זה עולה 3999, דמ"ש 100 ש"ח מישהו יודע האם משתלם? מישהו מכיר את הדגם הזה? לא ידעתי שמייצרים עדיין פלזמות, חשבתי יש רק LCD ו LED - 

- 1 תגובה
- 1.2k צפיות

- 

- 

במעבר רגיל על כמה אתרים ראיתי 2 דברים מאוד מעניינים: http://www.destructoid.com/playstation-1-the-audiophile-s-dream--32269.phtml http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=229350 Anatoli. - 

- 19 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

יש לי כרטיס של creative 5.1 live . אני רוצה לקנות את Altec Lansing VS4121 . יש מצב שזה לא יתאים לכרטיס קול או משהו כזה ? או שהכל מתאים ואפילו ישמעו מעולה ? - 

- 2 תגובות
- 582 צפיות

- 

- 

ברשותי הרסיבר הנ"ל מזה כ 3.5 שנים, לאחרונה כאשר אני מדליק אותו, הוא עובד למשך 5 שניות, ואז בעצמו עובד למצב Stand By (הנורית האדומה מסביב לכפתור ה Power מהבהבת), אני מדליק שוב, ושוב הוא עובד למצב Stand By, ולכן הוא בעצם לא עובד. גיגול קצר גרם לי לבצע את הבדיקה הבאה : ניתקתי את כל הצרכנים מהרסיבר (את הטלויזיה, ה DVD, הלפטופ וכו') - לא עזר, ניתקתי גם את כל הרמקולים מהרסיבר - לא עזר, לקחתי את הרסיבר, כאשר שום דבר לא מחובר אליו, למקום אחר בבית, חיברתי אותו לחשמל (שקע אחר), אותה תופעה - דולק ל 5 שניות, וכבה (Stand By) עצמאית. 1. האם יש למישהו מושג מה עשוייה להיות הבעיה, ומה ואיך כדאי לבדוק זאת ? 2. את הרסיבר רכשתי מאתר אינטרנט כלשהו, אך בפועל הספק הוא ניופאן, (אני רואה זאת על ת… - 

- 0 תגובות
- 969 צפיות

- 

- 

קיבלתי היום את ה-ATP3 שהזמנתי, ואני לא יכול לחכות כבר לשמוע איתם.... אני אבל צריך לחכות עוד כמה ימים עד שאקבל את המחשב החדש. כשאקבל את המחשב, אשרשר להודעה זו דעה שלי על הסאונד..... אני כבר לא יכול לחכות, ויש לי הרבה ציפיות מהסאונד שצריך להיות, היות ויהיה לי כרטיס קול מצוין (Soundstorm של nForce2 מובנה על לוח אם Epox 8RDA+) ורמקולים שאמורים להיות מדהימים. תודה על העזרה שלכם בעניין, ניר. - 

- 20 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

אני צריך אוזניות טובות (300 ש"ח) - למוזיקה ולמשחקי מחשב. (כמובן סטריאו מינ') חשבתי אולי אחת מהסדרות של סינהייזר... הצעות? - 

- 2 תגובות
- 581 צפיות

- 

- 

אהלן היה לי GMINI 120 מכשיר חביב מאד... נגנב ע"י זבל כאשר הייתי בשמירה!!! תמות זבל!!!! עכשיו אני צריך המלצה לנגן של כ 10-20GB בתקציב של כ 200 דולר... כמובן שניתן קצת לשחק עם הנפח והמחיר תודה - 

- 7 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05179# וכמה הם יעלו בארץ??? דבר שני, יש מיבא ל- sennheiser בארץ? שיכול לזמין את זה במיוחד מחו"ל? - 

- 0 תגובות
- 638 צפיות

- 

- 

קניתי את ה MX 5021 לפני איזה זמן. הם מדהימים, טובים יותר מה FX 6021 לדעתי, אבל זה עניין של טעם. בכל מקרה הכרטיס קול שלי הוא Soundblaster Live! עתיק. אני תוהה אם זה משנה, כל עוד אני לא משתמש בסראונד, ואם כרטיס חדיש יותר ישפר את איכות הסאונד. מה דעתכם? - 

- 13 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

אממ זה בערך התקציב שלי אני יכול לחרוג אבל תנו אפשריות... רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין המערכות חוץ מהמותג? תודה מראש - 

- 2 תגובות
- 574 צפיות

- 

- 

שלום רב, מה שלומכם? יש לי בירור שאני מנסה לערוך ולא הכי הולך לי... בקצרה, אני מנסה לברר אם הרמקולים יתאימו למגבר פיזית, (מבחינת כבלים, עכבה, וכו') והאם השידוך יהיה מוצלח (האספקט המעניין הוא אולפני, כלומר סאונד נאוטרלי ו-FLAT כמה שיותר). אשמח לכיוון! בינתיים, לא הצלחתי לברר אפילו פרטים בסיסיים כמו עם אילו עכבות מסוגל לעבוד המגבר ומה סוג הקונקטור ברמקולים הסיפור הנוכחי הוא כזה: לאחרונה חזרתי לתחביב ישן שלי, יצירת מוזיקה, ואני מוצא שאני נהנה מכך כמו בעבר... בנוסף, אני עובר דירה, והחלטתי ללכת על דירה מרווחת, כאשר אחד החדרים יקבל תפקיד של חדר מחשב/אולפן, ייעוד שבעבר מילא הסלון. ברשותי מגבר musical fidelity a1 - בדגם הישן, לו משודכים כרגע epos es-11. המקום הטבעי למערכת… - 

- 13 תגובות
- 2.8k צפיות

- 

- 

שלום פורום חומרה ותוכנה - אני מקווה שתוכלו לעזור לי יש לי מקרופון פשוט שחיברתי אותו לחריץ האדום (לאיפה שצריך לחבר,נכון?) ואני יכול להקליט איתו ברשמקול , אבל אני לא מצליח להפעיל אותו במשחקים ... , אני משחק בSCCT ואם אני רוצה להשתמש במקרופון במשחק אז אני צריך להיכנס לvoice setup ואז המחשב בודק את חומרת הקול שיש - אבל בסוף הוא תמיד עושה לי את הבעיה הזאת: http://img248.echo.cx/my.php?image=18em1.jpg בבקשה משהו יכול להגיד לי מה לעשות? יש לי כרטיס קול מובנה שקוראים לו sound max תודה רבה לעוזרים - 

- 4 תגובות
- 625 צפיות

- 

- 

עד 100 שקל. אם יש משהו ממש איכותי עד אז 200. תודה. - 

- 3 תגובות
- 861 צפיות

- 

- 

אהלן אני רוצה לקנות רמקולים איכותיים למחשב.. 2.1 או 5.1 אין לי מושג מה עדיף. באמת איכותיים (גם במחיר של 800~ שקל) בעיקר למוזיקה, באמת להשיג איכות שמיעה.. וגם אני אחבר אותם לLCD בחדר ורואה סרטים וסדרות אז..אתם יודעים. המלצות?.. - 

- 6 תגובות
- 2.6k צפיות

- 

- 

זהו עובדים לי כמו שצריך לא חיברתי את הכבלים ( חיברתי 1 ולא את כולם חח ) תגידו מברוק בכל מקרה =] - 

- 0 תגובות
- 619 צפיות

- 

- 

תקציב באיזור ה1000 לשימוש בסיסי - 4 רמקולים ללא סאב ללא מגבר וללא צ'יינג'ר. חשוב שיהיה איכותי ויקרא גם דיסקים שבמצב לא הכי טוב וכמובן יוציא צלילים איכותיים, כניסת כרטיס זיכרון ושלט האם יש מערכות שתומכות בשמות שירים בעברית? תודה - 

- 7 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

והאם גם לו יש/תיהיה תמיכה בעיברית? - 

- 2 תגובות
- 758 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי מחשב שלא בשימוש ברצוני להפוך אותו ל"רסיבר" זאת אומרת אפשרות שמיעה בסראונד מלא 5.1 מהממיר (YES) אל המחשב. איזה כרטיס קול? כרטיס טלוויזיה אני צריך? תודה מראש לעונים - 

- 0 תגובות
- 553 צפיות

- 

- 

שלום. ברשותי מערכת קולנוע ביתית (מתוצרת hyundai, אם זה משנה) וחבירתי אותה למחשב. חיברתי אותה בחיבור רגיל לרמקולים במחשב וחיבור בננות (לבן ואדום) למערכת עצמה. עכשיו משום מה, לא משנה מה אני עושה, או איך אני מחבר את הרמקולים, אני יכול לשמוע רק ברמקול השמאלי והסאב. אם מישהו ידוע פתרון לבעיה, אנא עיזרו. אחרי שלב מסוים נמאס לי לשמוע רק ברמקול הימני וחיברתי את הרמקול השמאלי והמרכזי לאותו חיבור של הרמקול הימני. במצב זה, ישנו "סראונד" מאולתר אבל ברגע שאני מגביר את הווליום מעל 25 (חצי מהמקסימום) נוצרות הפרעות סטטיות בסאונד. אם מישהו יכול לעזור בפתרון אחד מהבעיות האלו, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אור. - 

- 1 תגובה
- 833 צפיות

- 

- 

עוד מעט אני טס לחו"ל . קיצר ראיתי באתר של הדיוטי פרי את הרמקולים האלה http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=31325 ב200$ שזה 920 שקל בערך בארץ מחירם עומד על 1845 כלומר פי 2 מהדיוטי פרי מישהו מכיר את הרמקולים האלה איך הם?? ולמה הם כ"כ יקרים יחסים ל2+1. דרך אגב כרגע יש לי את אלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=24895 שווה להחליף את ה4.1 ב2.1???? - 

- 7 תגובות
- 666 צפיות

- 

- 

יש ברשותי את ה mzn 10 של סוני האם אני יוכל להשתמש במינידיסקים החדשים בנגן שלי? ??? - 

- 1 תגובה
- 657 צפיות

- 

- 

שוב שלום ולילה טוב לכולם, האודיופיל של הפורום, שי, לא מפסיק לשדרג. אחרי ה-K81DJ המשודרגות שלו שהשאירו בו טעם של עוד לשידרוגים. היום הוא הגיע עם ה-K701 ל-recable. אז אחרי שעה שלקח לפרק אותן (ד"א, לדעתי זה צריך להחליף את הבחינה הפסיכומטרית כתנאי כניסה לאוניברסיטאות - להולכים למכללות אין צורך, אצלם זה ממילא לא משקף ), סילקנו את הבדיל הערבי של AKG, והעפנו את הכבל המקורי. קצת חיתוכים, קצת הלחמות, קצת שטויות מסביב. קיבלנו אוזנייה שנראית מדהים! עוד לא הקשבתי לה מעבר לבדיקה של תקינות, אבל המראה שלה הוא פשוט מהמם. הכבל היפה ביותר שראיתי כבר הרבה זמן. כמובן שזה לא שווה כלום בלי תמונה, אז הנה זה בא. קחו בחשבון, שעת לילה מאוחרת, אין אור, הכל פלאש, התמונה לא מתקרבת אפילו לאיך שזה … - 

- 15 תגובות
- 4.8k צפיות

-