עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BoA,

שלום בעבר היו לי cx300 עד שנקרע להם הכבל. הן היו אוזניות מצוינות. אח"כ קניתי את הReference 220וJBL ואני בכלל לא מרוצה מהם. אני מחפש את הנפח בשיר את הבאס הזה והJBL אולי נותן צליל נקי יותר אבל בכל שאר הדברים הcx לא רואה אותו עכשיו בכלל הפסקתי לשמוע שירים בנגן בגלל האוזניות האלה וחשבתי לקנות את הcx500. השאלה היא אם זה שדרוג רציני מ cx300 ויורגש הבדל. אגב הJBL למכירה במחיר הזוי למעוניינים הזוי שווה כסף לסיגריות יאללה ביי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ben060,

שלום קניתי מכשיר DVD מקליט אני לא יודע מה צריך לחבר כדי להקליט. אשמח להסבר קצר בנושא של כל החיבורים האלה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  3. בנוסף מבקש חוו"ד על הכ.קול הזה M-Audio Revolutions 5.1 בנפרד וחוו"ד על הכ.קול ורמקולים Logitech X-530 5.1 ביחד. ד"א אני אוהב צליל כמה שיותר איכותי. עוצמת מוזיקה לא אכפת לי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  4. אני בונה עכשיו HTPC לשכן ומה שחשוב זה שתיהיה איכות תמונה ממש ממש טובה ושיהיה PCI (אין לו מקום לבזבז על קופסא חיצונית). יש לי את ה-Hauppauge WinTV-PVR-USB2 שנותן איכות תמונה סבבה לגמרי אז חשבתי לקנות לו את ה-PVR-150 אבל אולי יש משהו שיענה לו על הציפיות בצורה טובה יותר, אז אני מתיעץ איתכם. כמובן חשוב שתיהיה תמיכה בויסטה ושימכר בארץ. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by vid170,

אני מקבל מחיר טוב מאמטל ואני מחפש מסך 32 3500ש"ח +- האם זה שווה משהו ? http://www.amtel.co.il/product.asp?ProdID=95&CatID=23

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  6. אז זה הסיפור, יש לי טלויזיה 37'' LCD של LG עד עכשיו השתמשנו בקומפוזיט, לאחר שהיה בעיה של גלים בתמונה ורעש סטטי בערוצים ללא שמע (כמו ערוצים סגורים למשל) הזמנו טכנאי כדי שיסדר את הבעיה, הוא הרכיב איזולטור, שאכן פתר את שני הבעיות. לאחר שקיבלתי המלצה לשנות את הכבל מקומפוזיט לסקארט, ביקשנו מהטכנאי שישנה את החיבור, לאחר השינוי, הרעש הסטטי חזר אבל התמונה נשארה תקינה בלי גלים. משהו יודע מה פה הבעיה? החיבור שלנו הוא של הוט

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by pringles,

מישו מכיר? איך הוא בפני עצמו אני עוד לא יודע איזה רמקולים אני אתאים לו אבל בכללי בתור מוצר מספק מה שצריך? איך הוא לסטריאו ומשחקים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by asilbob,

השוואה של רמקולים MX5021 FX6021 איזה רמקולים יותר טובים ???? תעשו לי השוואה אבל לא לפי אתר זאף אולי ממשהו שבאמת מכיר תרמקולים או מתאתרים מחוץ לארץ .... מה יותר טוב ? יותר איכותי מה שממש האבתי בFX 6021 זה העעיצוב שפשוט הם ניראם פצצה! אבל רק הם לבנים הם בטח מתלכלכים מהיר ואני רוצה לקנות כרטיס קול ...... איזה מומלץ שיביא את שיא האיכות ....

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by ShayGTi,

עוד לא נתקלתי במשחק מחשב שמוציא אות סאונד דיגיטלי של סראונד DD או DTS, מדוע זה? בעידן גיימינג כל כך מתקדם אני מתפלא שזה לא הסטנדרט או שלפחות תהיה איזשהי אפשרות כזאת... הבנתי שאפשר לקבל סראונד אנלוגי, אבל הרבה יותר פשוט לחבר כבל אחד שיעביר 5.1 או 7.1 ערוצים בצורה דיגיטלית ואיכותית... אז, האם יש משחקים שמוציאים אות דיגיטלי? האם זה הולך להכנס בעתיד?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by AmL1,

אני יכול לקנות את הLCD הזה ב6150 ש"ח...משתלם? זו הטלויזיה.. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22819248 תודה[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 00:17:44 מישהו?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  11. http://www.samsung.com/in/consumer/detail/spec.do?group=television&type=television&subtype=plasmatv&model_cd=PS42Q91HM/XTL&fullspec=F מלבד חוות דעת כללית שהייתי רוצה לקבל (בייחוד ביחס ל LG PG200R) מטרידה אותי העובדה הבאה: ע"פ הנתונים מאתר החברה, הרזולוציה של המסך היא 1024X768. המסך הוא 16:9 והרזולוציה 4:3 מה שאומר שהפיקסלים הם רחבים או שיש ביניהם רווחים גדולים. השאלה היא כיצד האינטרפולציה תשפיע על האופן שבו תוצג התמונה.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  12. אשמח לקבל את דעתכם לגבי מסך טלוויזיה LCD 24-26 אינץ תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. Started by hilikoh,

X530וLogitech 450 שקל בערך ... שווה לקנות? שווה את המחיר? יש משהו במחיר הזה שיותר טוב ואתם יכולים להמליץ לי? תודה!

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. Started by Wiz01,

היי, האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר איכותי ויציב עד 700 ש"ח? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by יניב קופר,

ברצוני לקנות פלזמה 42 לחיבור של yes חשוב לי לא לראות את האנשים מתוחים כמה שפחות אם למי מישהו יש אשמח לקבל חוות דעת הפלזמה תשמש אך ורק לצפיה בכבלים

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  16. שמעו אני מתכנן לקנות רמקולים לחדר משהו ברמה ואני מתכנן גם לקנות כרטיס קול ברמה ואני מתכנן גם לקנות טלוויזיה LCD .... עכשיו אני רוצה מדיי פעם עם אני היראה כדורגל או סרט בטלוויזיה אז אני רוצה לשמוע דרך הכרטיס קול של המחשב (כי בטח הוא יותר איכותי בהרבה מי הטלוויזיה ) אני רוצה לשמוע דרך הכרטיס קול של המחשב דרך הטלוויזיה ודרך הרמקולים שאני קונה ........ יש אפשרות ? והטלווזיה שאני קונה זה R81 SAMSUNG

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  17. מה מטרת מגבר האוזניות? האם יש לו השפעה על עוצמת הצליל בלבד, או שהוא משפיע גם על האיכות? אני יכול לנחש שיש פה קשר לאיכות, מפני שהווליום של כל זוג אוזניות שחיברתי למחשב תמיד הספיק לי, ואני מבין שנהוג לרכוש גם מגבר לעבודה עם אוזניות בחיבור למחשב. אשמח אם תבהירו לי את הנושא, אני מאוד חסר השכלה בתחום. בנוסף, הייתי רוצה שדרוג. כרגע ברשותי זוג E2c של Shure, וכרטיס הקול שלי הוא הXonar D2 של אסוס. תוכלו להמליץ לי על תחליף משודרג לE2c ב-500$ בסה"כ (כולל מגבר, אם יש צורך)? תודה רבה! נ.ב. הכל מיועד רק למוזיקה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם אז ככה... יש לי LCD32 R81B של סמסונג למי שמכיר... רסיבר DENON AVR-1705 רסיבר חמוד. 6 רמקולים של JBL . אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר. איזה כרטיס קול נורמלי אפשר למצוא בערך בסכום של 150-400 ש"ח **לא הבנתי למה נועדו אופצית ה"אפשרויות" שיוצרים הודעה חדשה** ?

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  19. שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש המערכת הפעלה שלי היא 64ביט אקספי בהתקנה של הלוח אמ יש את הדרייבר של סאונד והכל אבל הוא אומר לי שזה מחייב sp1 ובערכת כבר יש sp2 וגם כשאני מנסה להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוספוט הם אומרים שאני לא צריך את זה כי יש לי את זה כבר.. הלוח אמ הוא p35-ds3l אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. השאלה מופיעה בנושא. תודה על כל מידע.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

אני יודע שהם נחשבים לסבבה של רמקולים, השאלה אם הם באמתתתת שווים 2100 שקל (כי אם אני כבר מוציא סכום כזה על רמקולים, מה שלא ממש בתכנון, אז אני מצפה לקבל תמורה מלאה למחיר). הרבה שירים, הרבה סרטים. לא למשחקים בכלל. כרטיס קול פשוט של קריאטיב.

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by m0sh,

אהלן חברה...אני מחפש מכשיר בעל 80GB-160GB אחסון...ההעדפה היא ל160GB...אבל לא מצאתי שום דבר... היחיד שמצאתי זה ה zune אבל אני לא מעוניין בו כמו שלא באייפוד... לפני כמה שנים ביקשתי עזרה והציאו לי מכשיר של סמסונג...רציתי לדעת האם עדיין קיימים אלטרנטיבות כאלו...זה לא חייב להיות בארץ אפשר להשיג דרך EBAY תודה רבה!!! משה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by לוח שנה,

שלום, אם אני משדרג את האודיג'י 2 שיש לי כעת לרוולושיון 5.1, האם אני ארגיש שיפור משמעותי בשמיעת מוזיקה? וגם, האם זה יועיל לי משהו בהקלטות של שירים ממקור אנלוגי או הקלטות של עצמי שר? תודה. נ.ב. הרמקולים שלי הם הרמן קרדון השקופים.

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by lt mor,

אפשר חריגה של 500 - 250 ש"ח אבל עדיף שלא. לא חייב הדגם הכי מתקדם בעולם . המלצות ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. מציעים לי עכשיו (דיי במיידי...) לקנות את ה LG3760UR (סדרת הסקרלט החדשה) ב-6400 שקל, אבל כולל הובלה והתקנה על הקיר. אחריות לשנתיים גם על המסך וגם על הטלווזיה (בניגוד לאחריות של שנה על המסך ושלוש על הטלווזיה הרגילות). מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=696768[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 22:39:39 תיקון, מדובר בדגם - 37LG60UR

• 2 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים