עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי ק"ב הוא מחובר דרך המחשב ואני רואה דרך המחשב סרטים ושומע מוזיקה עכשיו יש משהוא שלא הבנתי אם המחשב מפענח את הצליל או הרסיבר? ואם הפענוח דרך המחשב אז אם אני יקנה כרטיס קול איכותי ישמעו יותר טוב? אשמח אם מישהוא יסביר לי את זה תודה לעוזרים

2. Started by Elad87,

טוב אז ככה אני יוצא לטיול של כמעט שנה למרכז ודרום אמריקה וקניתי לטיול cowon I7 16GB לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי אותו במלאי של איזה חנות, קניתי אותו בעיקר בגלל איכות הסוללה שזה ממש חשוב לי כי יש לי ניסעות באוטובס של ימים. אני מקווה מאוד שלא עשיתי טעות, בנתיים אני מרוצה. עכשיו מה שנשאר זה רק אוזניות שאני ממש רוצה להחליף, יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי בארץ או בדיוטי פרי בטורונטו (אין לי אפשרות לצאת לעיר) לפני שאני נוחות במקסיקו. אז מה כדי לקנות איזה דגם? ואיפה? התקציב: 50$ ואני גמיש סוג: עדיפות לכפתור

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אני עובד דירה בקרוב לדירה לבד, ואני מעביר איתי את כל המערכת שלי שהיא טובה לדירה החדשה ואני קונה מחשב נייד שישתמש באינטרנט אלחוטי. רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול כביכול לחבר את המחשב למערכת בצורה אלחוטית כלומר, שאם אני מתחיל לשמוע שיר במחשב הנייד אז יהיה אפשר לשמוע אותו גם במערכת בלי חיבור של חוטים, ואם כן במה זה כרוך (רסיבר, נתבים, כרטיס קול מיוחד וכדומה). תודה

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  4. Started by horsis,

מישהו יודע איך אני מסיג סכמה של רסיבר ימהה 5850 הוא מיתחמם נורא מהר לאחר הדלקה

5. Started by azoulai,

הציעו לי אותו היום בטרקלין חשמל במחיר של 600 ש"ח במקום 700 ש"ח, האם הוא שווה את הכסף, איך הוא? אני צריך מכשיר אמין ועמיד. זה הקישור על המפרט שלו מהאתר: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=72356#1 להלן האשכול שלי עם הדרישות שאני רוצה שיהיה במכשיר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=166749.0 תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  6. השאלה בכותרת. אני צריך מבחר של 5 תוכנות ויותר . תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by deso,

מה עדיף? LCD או פלאזמה? איזה יתרונות וחסרונות יש לכל אחד? מתי אתם חושבים שהמחירים יירדו בצורה משמעותית? איזה חיבורים יש לטלוויזיות הנ"ל? ומה בקשר לHDTV? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by MDK,

טוב לאחר שחיפשתי בפורום והגבתי בנושא האחרון, אני צריך את עזרתם בקשר להחלטה סופית אני רוצה לקנות אוזניות לנגן G3 ולמחשב. אני די מתלבט בין KOSS PORTAPRO וPX100 של SENNHEISER. חלק פה אומרים שהPX100 יותר טוב למרות שראיתי מספר ביקורות שטוענות ההפך (למשל GOODCANS.COM) האם הם מתאימים גם לריצה? הבנתי שההתנגדות של KOSS הרבה יותר גדולה - 60 לעומת 32 אז זה לא מתאים לי כל כך כי הG3 עם הגברה חלשה גם ככה (26 Mw סה"כ) יש לי אפשרות לקנות בEBAY אנגליה במחירים שבאזור ה200 שקל (כולל משלוח) מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by Michaeld,

שלום, אני מנסה לראות סרט עם תרגום (בעזרת VLC)-אני יודע שהתרגום תקין (עבד במחשב אחר בבית) אבל במחשב שלי התרגום מופיע בג'יבריש. מצורפת תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/526/85943648.png/ ד"א- יש תוכנה שמדביקה את הכתוביות לסרט באופן קבוע?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by guybm,

היי, רציתי לדעת אם למישהו במקרה יש מושג כמה אמור לעלות iRiver H10 עם 20 ג'יגה בדיוטי פרי והאם מישהו יודע במקרה על מבצעים דומים על נגנים בנפח דומה.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  11. אז אני פשוט מחבר את הממיר לרסיבר משם? או שעדיף כבל עם 2 rca? תודה.. ועוד שאלה, כבל coax הוא פשוט "פין לפין"?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by THE FOX,

אוזניות PX100 שמתי לב שבמוזיקה עם באסים יש צליל מוזר בצד השמאלי הייתי חייב לבדוק את העניין והודרתי תוכנה שמאפשר בדיקה בתדרים מסויימים בצד הימני אין שום בעיות ואילו בצד השמאלי יש רעש של "טיקים" כאילו ורמקול שבתוך קרוע או משהו... מה לעשות? :-\

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by גל דהן,

התפנה לי חדר בבית ואני רוצה לעשות סוג של חדר קולנוע וסוני. חשבתי על טלוויזיה הזאת: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=987991 ומקרן קול של שיאומי או משהו כזה החדר נמצא בגג מכיוון שלא נראה לי שיש זורע של 90 מעלות וזה לא כדאי לראות דרך מרפסת, ומקרן בחדר הזה די קטן חשבתי על עגלה מסיבית או פשוט לעשות מתקן תלייה בגג ומתקן תלייה בחדר. למישהו יש ריעון משהו אחר מה כדאי המלצות

14. Started by alex321,

קיבלתי תרמקולים לפניי שבוע רמקולים חבל על הזמן אני חייב לציין .... אתמול רצינתי ליתלות אותם על הקיר ולהפתעתי גיליתי שלא שלחו לי ברגים לתלייה ...אחריי שיחה על תמיכה טכנית אמרו לי שלא מגיעים ברגים עם הרמקולים שצריך לקנות בנפרד ...ניראה לי שעבדו עליי כי אחרת למה שלחו לי שניי מתאמים מפלסטיק לתלייה על הקיר ....ואת הבורג שמתברג לתוך הרמקול עצמו לא שלחו מישהו יודע על מה אני מדבר??? אשמח לתשובה שתפתור לי תבעייה תודה

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by Trapt,

שלום, מאחר שאני חובב מוזיקה ויוצא לי לבלות יותר מדי זמן באוטובוסים כל יום, החלטתי לקנות אוזניות שישמשו אותי למוזיקה בזמן הנסיעה, אני צריך אוזניות שאטומות לרעשים חיצוניים, עם סאונד חזק ואיכותי - בקיצור, מה שכל אחד מחפש באוזניות. איזה אוזניות הכי מומלצות בטווח מחירים של עד 250 שקלים?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=LTSCAK520 תראו אותה נראת מעולה ונראה שהיא חזרה מאוד לפי הנתונים שלה עכשיו זה שווה לי או לא היא מהתצוגה ואני לא ממש אוהב לקנות מתצוגה אחרי שנוגעים בדברים מלא פעמיים... קחצר מה דעתכם? אני גם קונה טלויזיה חדשה איזה לקנות? משהו עד 1000 ש"ח :-\

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  17. האם רסיבר זול יעשה את העבודה? אני לא מחפש איכות מצויינת פשוט לא נוח לשמוע עם הרמקולים שצמודים למסך. האם רסיבר יענה לדרישותיי? אני לא צריך רדיו, טייפ וCD. פשוט צריך משהו שיעבוד עם הרמקולים. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by Guns AND Moses,

יש לי את הנגן Iriver H320 ואני רוצה לחבר אותו לאוטו....הבעיה שלי היא שאין לי טייפ באוטו (יש לי נגן דיסקים) אז חשבתי ללכת בכיוון של משדר רדיו של בלקין ואני לא בטוח בקשר לאיכות שלו (Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter ) אז אני רוצה המלצות לפתרונות או איך המשדר הזה מתפקד או אם יש משדרים אחרים ....או כל דבר אחר שיעזור לי!

19. שלום לכולם לדעתי הגיע הזמן להתחדש ברמקולים חדשים, הרמקולים יהיו מחוברים למחשב אשר עומד בסלון ומחובר לטלוויזיה ויכול להיות שבהמשך אני אעביר אותם למחשב בחדר שינה בשביל גיימינג אבל השימוש העיקרי שלהם יהיה לסרטים לכן מומלץ שהסאב יהיה כמה שיותר חזק ושיהיו לפחות 20 RMS בתודה מראש לממליצים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by brighi,

אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון. ההבנה שלי בתחום הזה שואפת בעיקרון ל0 אז אני אשמח לקבל את עזרתכם. בעיקרון, השימוש בטלוויזיה יהיה יום יומי (בינתיים לא מתוכנן ממיר HD), אבל יהיה שימוש תדיר גם בחיבור הHDMI (אני מתכנן לחבר את הלטפטופ כדי לראות סרטים ולשחק פיפ"א וכאלה), הגודל המבוקש הוא 37 אינץ' ואני יכול לעמוד בעלויות של עד 3000 ש"ח. יש למישהו המלצות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by moshiko211,

שלום דוד שלי בא מאמריקה שבוע הבא וביקשתי ממנו שיביא לי pmp והוא הסכים.בבקשה מהמבינים,תתנו לי איזה ארבעה חמישה דגמים של פחות או יותר הדור החדש(הכסף זה לא בעיה)הכי מוצלחים שאני יבחר בינהם!!? תודה!!!

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by dandisc,

החלטתי לנקות את המארז לכבוד פסח ואת כל השולחן עבודה בכלל(המציאותי ) פתחתי אותו ושאבתי את המאגרים של האבק וואי כבה שהצטבר שם זה היה פשוט עצום!! אח"כ חיברתי איזה חצי מהסט אפ:עכבר,מקלדת,מסך והפעלתי..משום מה אחרי ההפעלה הווינאמפ הציג הודעה שאין כרטיס קול אז התקנתי את הכ"ק שוב..חיברתי את האוזניות והיה שקט מוחלט!!! אפילו לא טיפה של רעשי FM ממה שהייתי רגיל לפני!!!!!הייתי בהלם..אח"כ חיברתי את שאר הרכיבים:מודם USB,מדפסת ואת הרמקולים..ונהיה טיפה של רעש שוב אבל לא משהו בלתי נסבל כמו מקודם אחח איזה כיף... דרך אגב למישהו יש הסבר איך זה קרה?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by Cupid Me,

^ כמובן בהנחה שאני יקנה משקפי 3D, תודה!

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by J0n1,

אני מחפש כבל כזה לפטיפון שלי (זכר-זכר) ואני לא מוצא בשום מקום בארץ, ובאיביי זה עולה די יקר (30 שקל) אתם מכירים מקום שמוכר כאלו כבלים? זה לא אמור לעלות הרבה... תודה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by aaronc76,

שבוע טוב, ברשותי מערכת רמקולים JBL 2.1 מדגם CREATURE II שרכשתי לאחרונה. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את הרמקולים. כלומר, יש לי סאונד אך איני מצליח להגביר אותו או להנמיך אותו דרך הרמקולים עצמם. הרמקולים עובדים על מחשבים אחרים. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס הקולי או בלח האם. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול אך הדבר לא הועיל. ברשותי כרטיס קול און-בורד. לח האם הוא של גיגה-בייט GA-945GCMX-S2וכרטיס הקול הוא של Realtek Audio (אם איני טועה). יש עוד רעיונות? מה לבדוק? מה לנסות? תודה, קישור ללח האם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=581829&# קישור לרמקולים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=151792

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.