עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הנה הם: 1) LOGITECH Z-5300 סביבות ה-1500 ש"ח... 2) Creative PRO GAMER G500 סביבות ה-1800 ש"ח... 3) Creative Megaworks סביבות ה-2000 ש"ח... מה עדיף מבין כולם? או שבכלל עדיף משהו אחר.. תודה מראש לעוזרים עריכה השימושים הם: למשחקים וסרטים וקצת מוסיקה... כרטיס קול יגיע בהמשך...

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by edenbd,

שלום, הרמקולים שלי די שבקו חיים ואני מתעניין ברכישה של רמקולים חדשים. התקציב הוא 300 שקל עם מקסימום חריגה של 50-100 שקל. מעדיף 2.1 אבל 5.1 גם בא בחשבון. ואם אפשר מחנויות מירושלים והסביבה (אייבורי KPS) תודה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by RazorJunior,

שלום לכם, יש לי רסיבר Yamaha RX-v800 וסט רמקולים של Eltax Jupiter(5pack), (ודי וי די Toshiba SD-1300 אבל זה לא רלוונטי עכשיו) אבל כשאני שומע דרך המחשב שומעים רעש רקע מעצבן (אתם יודעים כזה רעש של מתח כזה בזזזזז) חשבתי להחליף את הכרטיס קול הנוכחי שלי (Vibra 128) בקופסאת המרה חיצונית שמתחברת למחשב ב USB ולרסיבר בחיבור אופטי, כי זה נראה לי הפיתרון הכי טוב לצרכי(אני לא מקליט שום דבר, ועל הווליום בסים טרבל וכו' אני שולט ברסיבר). חשבתי לקנות את ה Xitel Pro Hi-Fi אותה חברה שמייצרת את החלקים שמחברים את המינידיסק למחשב. יש לי חבר עם חלק של מינדיסק כזה אבל שחיברתי את הרסיבר למחשב עם החלק הזה החיבור לא העביר סראונד אך נשמע מצוין. בגלל זה חשבתי לקנות את ה Xitel Pro Hi-Fi Link. אם אתם …

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  4. נתקלתי בבעיה בה הרמקול השמאלי מפסיק לעבוד מפעם לפעם ויש צורך לשחק עם הקונקטורים. זכור לי שמישהו נתקל פעם בבעיה כזו, אשמח לדעת אם ניתן לתקן זאת ואם מישהו הצליח (האם לרוב הבעיה בקונקטור על הכבל או זה שבסאב, מה המק"ט של הקונקטור וכו'). כמו כן, במידה ולא אצליח לתקן, אשמח לתחליף ראוי עד 500 ש"ח. יש לציין שאין לי צורך במשהו איכותי יותר מה-ATP3, לכן אעדיף מחיר זול ככל הניתן. תודה.

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by evy,

שלום לכל חברי הפורום.. יש ברשותי מערכת קולנוע בייתית שכוללת: dvd reciver של denon רמקולים של koda: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר אני רוצה לקחת את הרסיבר והרמקולים ולחבר אותם למחשב ..יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח 5.1 (ac97) 1.האם ניתן לחבר את הרסיבר לכרטיס קול? אם כן: 2.לאיזה כניסה מחברים את הרסיבר או הרמקולים? ובאמצעות אילו קבלים? 3.לאחר החיבור . חוץ מזה שאני צריך להגדיר בהגדרות הכרטיס קול שיפעל על 5.1 יש משהו נוסף שצריך לעשות כדי שיפעל על אפקטים של סראונד? תודה מראש לעונים..

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  6. שלום יש לי טלויזיה lcd חדשה של שארפ . זמן התגובה עד שאני רואה תמונה מרגע ההדלקה של הטלויזיה הוא 15 שניות זה לא אמור להיות ככה נכון?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by lipner23,

קניתי לפני שבוע בערך FENDA Multimedia Speakers A310 , הבעיה היא שהסאב כל הזמן משקיע קולות. הקטע הוא שבמערכת הקודמת שלי זה לא עשה את הרעש המוזר הזה. אני מנסה לשחק בהגדרות במחשב והורדתי גם דרייבר חדש אבל זה לא עוזר. מישהו לעזור? הרעש זה לא בהכרח כשיש מוזיקה או סרט.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by greenvector,

שלום אני מחפש כרטיס טלויזיה למטרת המרת קלטות (עיקרי) והקלטה ממיר יס. הגעתי בסופו של דבר לשני הכרטיסים האלו, שנראים לי הכי משתלמים. איזה מהם מומלץ יותר ומאיזו סיבה? אין שום כרטיס חדש וטוב יותר בטווח מחירים הזה? (ראיתי ששניהם עולים כ- ~450 שח.. תודה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by BloodyW,

יש לי את הלפטופ הזה: MSI PR200 CRYSTAL EDITION שיש לו יציאת HDMI. אז כאני מחבר אותו לטלוויזיה שלי ומפעיל סרט, שומעים דרך הרמקולים העלובים של הלפטופ, אז איך אני גורם לזה להשמע מהרמקולים של הטלוויזיה? HDMI אמור להעביר וידיאו+אודיו, לא?

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  10. שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המכרז הזה של וואלה האם המחיר טוב ואיך הטלויזיה לחדר שינה ממוצע. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RD32LH70YR

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  11. אני רוצה להרכיב מערכת שמע אלחוטית בחדר העבודה שלי ככה שלא יהיה צורך לחבר כבלים כל פעם לנייד או לאייפוד. ראיתי שקיימים בשוק מוצרים כמו ה-Belkin Bluetooth Music Receiver שבעזרתם ניתן לשדר מוסיקה בצורה אלחוטית. את המשדר הזה אני מתכנן לחבר לרמקולים לקבלת איכות סבירה (אני לא אודיופיל ולא מחפש להוציא על רמקולים אלפי שקלים) יש לי מספר דברים שאני אשמח להתיחסות לגביהם: 1. או הפתרון הנ"ל נראה סביר או שעדיף לחפש רמקולים אלחוטיים למרות מחירם היקר? 2. באילו רמקולים עדיף להשתמש במערכת מהסוג הנ"ל? רמקולים רצפתיים כמו אלו - http://www.getit.co.il/Prod/32347/12 או שעדיף לחבר אותם לרמקולים של מחשב כמו http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=502704470&sog=c-speakers אני יודע שהרמקולים לא הכי א…

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  12. Started by Blizzarder,

שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה והייתי רוצה לקבל ממכם המלצה. דבר ראשון הטלוויזיה היא לחדר שלי כך שהיא לא יכולה להיות גדולה (חשבתי על 32) ואני לא מתכנן להוסיף לה רמקולים וכו' רציתי לדעת גם מה ההבדל בין LED, LCD ופלזמה? לפי מה שהבנתי LED הכי טוב אבל אשמח אם יש לך הערות בנושא זה או בפרטים טכנים אחרים חשובים. ולבסוף, יש לכם המלצה על טלוויזיה (גודל 32)?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  13. היום קניתי סוף סוף כרטיס קול ממש פשוט 5.1 בשביל הרמקולים X540 שיש לי אחרי שתליתי אותם .. המוכר אמר לי שאני צריך להיכנס לביוס ולבטל את הכרטיס קול שיש לי ואז להתקין את הדרייבר והכרטיס קול הבעיה שלא מצאתי את זה בביוס והתקנתי בכל זאת את הכרטיס אחרי שלא מצאתי בהוספה והסרה את הדרייבר הקודם של הכרטיס לקודם קראו HD ADeck ולכרטיס החדש הדרייבר הוא PCI 3D configuration עכשיו כשאני מפעיל שיר אני לא שומע אותו .. מה לעשות? תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by DBMyself,

שלום לכולם יש לי לפטופ שאני מתנייד איתו וכל פעם שאני מחבר אליו אחד מ-2 הרמקולים שאני משתמש בהם יש רעש סטאטי מעצבן כזה שמונע ממני לשמוע מוזיקה או בכללי צלילים מהמחשב כל עוד הרעש הזה מתקיים,האמת שאפשר לשמוע אבל באיכות ממש גרועה. בשביל לסדר את זה אני צריך לשחק ממש עם החיבור בצד של הלפטופ שיהיה בזווית מסויימת כדי שלא יהיה את הרעש, בדר"כ אני דוחף מתחת לכבל עט שתומך בכבל ושם אותו בזווית מסויימת שאין את הרעש ואני יכול לשמוע מוזיקה. בזמן האחרון הבעיה הזאת התחילה לצוץ גם במחשב הנייח, כשאני מחבר את הכבל לנייח גם יש את הרעש ואי אפשר לשמוע מוזיקה. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה המקור שלה?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  15. שלום, ברשותי מערכת חמודה של זוג רמקולים ריצפתיים B&W ורסיבר סטיראו של Onkyo, וגם אוזניות RP21. עד היום השתמשתי ב-DVD של pioneer והתוצאה הייתה די עלובה. יש לי אוסף ענק של lossless על המחשב ואני מעוניין לנגן מוסיקה דרכו (מתכנן לרכוש נייד). אחרי קריאה הבנתי שהפתרון הוא לרכוש DAC ושני הדגמים שאני חושב עליהם הם הZero וה Beresford. אני חושב שהם יעשו עבודה טובה יחסית למערכת שיש לי ואני לא חושב שאני זקוק למשהו באלפי שקלים. איזה משני המכשירים האלה עדיף? יש משהו עדיף בתקציב? (Super Pro,Gigalab moon,Fubar II?) והאם יש פיתרון טוב יותר? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by Blabber,

שלום! קיבלתי מגבר 5.1 Prosound SX 4001 מחבר, שמחליף לי מגבר סטריאו Sansui MC-847. אליו מחוברים רמקולים ישנים של סוני - SS-H77, ועכשיו גם סאב ממערכת קולנוע ישנה של LG. וכעת לבעיה - ברגע שאני מחבר את הרמקולים למגבר "החדש" נוצר רעש סטטי נוראי, לא משנה אם הוא מחובר למשהו או לא ומה עוצמת השמע. חיפשתי בפורום ובאינטרנט, בדקתי אם יש מקורות חשמל עוברים ליד החוטים או חוטים אחרים שנוגעים אחד בשני - כלום. יש למישהו כיוון לפתרון? אני לא מסוגל לשבת ליד הרמקולים כשאין מוסיקה בפול-ווליום. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by noambaum,

קניתי אתמול מערכת רמקולים של לוג'יטק ויש בסנטר כל מיני לחצנים אתם יכולים להגיד לי מה הם עושים ???

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  18. אני מתכוון לקנות מקלדת פסנתר חשמלי ללא רמקולים. חשבתי להשתמש ברמקולים למחשב של harman kardon אבל ראיתי שתחום ההיענות של הרמקולי מתחיל ב- 44Hz בעוד שהתו הכי נמוך במקלדת הוא בתדר 27.5Hz. האם יש המלצות לרמקולים מוגברים או לא מוגברים שמתאימים להשמעת פסנתר חשמלי?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  19. Started by liavliavliav,

טוב אז אני רוצה טלוויזית Full HD - 32 אינץ . במחיר 1500-2000 - חייב FULL -HD ושיהיה ניגודיות טובות .. שיהיה טלוויזיה טובה ! אפשר גם יותר גדול כמו 37 - 42 וכאלה . אבל פשוט זה לא נראלי מתאים לתקציב.. אפשר להביא גם מבצעים LOL נגיד חשבתי על הsamsung c530 אבל זה חריגה של 300.. לא יודעע ואבל מה שיהיה יהיה , רק תביאו משהו טוב . ד"א מה אתם חושבים על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766098 זה רק להתחלה לבנתיים.. מה אתם חושבים על זה יש משהו יותר טוב לתקציב .. 1000-1500 (המערכת למשחקי XBOX360, PS2,PS3,XBOX)

20. Started by Vatos-Locos,

אני יודע שהם נחשבים לסבבה של רמקולים, השאלה אם הם באמתתתת שווים 2100 שקל (כי אם אני כבר מוציא סכום כזה על רמקולים, מה שלא ממש בתכנון, אז אני מצפה לקבל תמורה מלאה למחיר). הרבה שירים, הרבה סרטים. לא למשחקים בכלל. כרטיס קול פשוט של קריאטיב.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by gabi_a,

שלום, יש לי רמקולים של שרווד דגם SP-77, הוופר ברמקולים קרוע ואני רוצה להחליף אותו. מישהו יודע מהו גודל הוופר או איך אני מןדד את הגודל? מהי ההתנגדות של? איכן ניתן ליקנות וופר כזה ומה סדר גודל מחירים? תודה, גבי

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

יצא לי הרבה פעמים שהשגתי ( לא הורדתי, כי זה לא חוקי ;D ) קבצי MP3 והם היו דפוקים זאת אומרת שבאמצע השיר זה עושה לי כזה טיק טיק טיק טיק וחוזר לי אחורה עכשיו לדוגמא ואני משיג 50 שירים ואין לי כוח להריץ את כל ה50 לראות איזה מהם דפוקים יש משהו שסורק אותם ומוצא לי איזה קבצים דפוקים או משהו? או אם יש משהו שמתקן את זה (אפילו שקשה לי להאמין..) תודה. :]

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  23. אין בכל העולם הגדול הזה אפילו חנות אחת שמוכרת את ה-Archos Jukebox Recorder FM 20 ועושה משלוחים לישראל ?! כן, אני יכול להזמין ישירות מהאתר של Archos, אבל לא בא לי לשלם 100-150 יורו יותר מאשר בכל חנות אחרת בעולם על הנגן עצמו, ועוד איזה 120 יורו על משלוח אומלל... מישהו מכיר אתר כלשהוא שמוכר את ה-Recorder FM 20 (שימו לב לגירסה המדוייקת.. ה-FM, ולא ה-Recorder הרגיל) ומוכן לשלוח אותו לישראל ? הרבה ישועות למי שימצא לי חנות כזאת.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי רמקולים Logitech LS11 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=714441 בימים האחרונים הם קצת מזייפים עוצמת הקול הולכת ופוחתת וכרגע אם אני מפעילה משהו אפשר לשמוע צליל רק במקסימום עוצמה שמכוונת וגם זה לא תמיד כשאני מחברת אוזניות שומעים טוב ולכן אני יודעת שהבעייה היא לא בכרטיס קול האם יש דרך לתקן רמקולים ? ( אני מניחה שהתשובה היא לא ) המחשב שלי יושב בסלון ומשמש לצפייה בסרטים וסדרות כרטיס המסך הוא realtek high definition audio אשמח להמלצה לרמקולים חלופיים. סכום להשקעה - עד 500 ש"ח נראה לי סביר. אפשר קצת מעל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  25. לפני כמה חודשים קניתי את האוזניות האלה ואני מאוד מרוצה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300849.0 לא ידעתי איפה לשים את זה, אבל חשבתי שזה המקום המתאים ביותר כי הכי סביר שיהיו פה אנשים שנתקלו בבעיה... הפלסטיק של הקשת, מעל הרמקול השמאלי, בחלק הפנימי ("אחורה") התחיל להיסדק בצורה משמעותית. ממש בתחילת הקשת ליד הרמקול ממש. אני אצרף תמונה כשאני אגיע הביתה. קרה למישהו משהו דומה? יש המלצות לגבי איך לטפל בדברים כאלה? משה.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.