עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Inzagi,

שלום, אחרי כ-10 שנים שהמערכת סוני שלי פעלה מצוין אפשר לומר שהיא סיימה את תפקידה. אני מחפש מערכת לשמיעת מוזיקה לחדר. תקציב 1000-1500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by DimaX,

היי! קודם כל תזכורת לאשכול הקודם שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=195098.0 החלטתי להעלות את התקציה ל400 ש"ח. עכשיו שאלה אחרונה לפני קנייה: האם העובדה שהATP3 הם מתחילת 2004 לא גורעת מהכדאיות שלהם? תודה.

• 13 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by Mortar,

אני רואה פה ושם כל מיני מכשירי DAC למיניהם שנראים מאוד מפתים ומעניינים אבל אני לא מבין איפה הם יכולים להכנס בשרשרת... אם למשל זה ביציאה מכרטיס קול אז היציאות הן כבר סאונד מומר לאות אנלוגי, או בנגני MP3 ודיסקמנים גם שם - אותו דבר. אז איפה אפשר להשתמש במכשיר DAC, ותכלס... זה שווה ?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by aeea,

צריך המלצה על רסיבר בסכום הנקוב. הוא מיועד גם למוסיקה וגם לסרטים.

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by edenbd,

שלום, הרמקולים שלי די שבקו חיים ואני מתעניין ברכישה של רמקולים חדשים. התקציב הוא 300 שקל עם מקסימום חריגה של 50-100 שקל. מעדיף 2.1 אבל 5.1 גם בא בחשבון. ואם אפשר מחנויות מירושלים והסביבה (אייבורי KPS) תודה

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  6. לפני כמה חודשים קניתי את האוזניות האלה ואני מאוד מרוצה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300849.0 לא ידעתי איפה לשים את זה, אבל חשבתי שזה המקום המתאים ביותר כי הכי סביר שיהיו פה אנשים שנתקלו בבעיה... הפלסטיק של הקשת, מעל הרמקול השמאלי, בחלק הפנימי ("אחורה") התחיל להיסדק בצורה משמעותית. ממש בתחילת הקשת ליד הרמקול ממש. אני אצרף תמונה כשאני אגיע הביתה. קרה למישהו משהו דומה? יש המלצות לגבי איך לטפל בדברים כאלה? משה.

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by ארגוט,

1. אשמח להמלצה על מסך טלויזיה בגודל "55 - אלו הפרמטרים שמצאתי, אשמח לפיקוס, מיקוד והמלצה: טכנולוגיה (LED?), דגם ספציפי, מהירות רענות (100/200/400 הרץ?), טכנולוגיית עיבוד והחלקת תמונה, סוגי וכמויות חיבורים, LAN, DLAN, כדאיות ומשמעות Smart TV, דיסק קשיח פנימי, תמיכה בפורמטים שונים, Wireless, DTS, DTT תרגום SRT בעברית, 1080P? , HDMI 1.4? חיבור USB עם כוח (חשמל), Application WiFi וכו'. אגב, מרחק הצפייה הוא כ 4 מטר, האם "55 מספיק? בנוסף, במידה ונדחה את רכישת המסך לעוד שנה (יתכן ונקבל מסך אחר בניתיים), האם העתיד הקרוב צופן שינויים משמעותיים? כלומר, בלי קשר למחיר שבוודאי ירד בעוד שנה, האם יש על הסף טכנולוגיה שבאמת כדאי לחכות לה (ולא כי תמיד "כדאי" להמתין), לדוגמא, …

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  8. למה כולם אומרים שרואים בה חרא ושהיא סתם טלוויזיית מעבר מהסקארלט ? מישהו יכול להסביר לי מה גרוע בה מניסיון ?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  9. הלו. יש לי כרטיס קול Xonar Essence שהחיבורים שלו לא תואמים לגמרי לרמקולים שלי (X530). הרמקולים מוציאים סנטר, רמקולים ימניים ורמקולים שמאליים. הכרטיס קול Front R ו Front L. (אדום\ירוק) לכן השתמשתי במתאם מ 3.5" ל-RCA שבא עם הכרטיס קול לפרונט רייט ופרונט לפט. ושומעים מצויין, השאלה היא אם זו איכות פחותה יחסית למה שאני אמור לשמוע עם הכרטיס- כלומר, האם השימוש במתאם ופיצול האודיו גורם בפועל לירידה באיכות שאני מקבל בהשוואה לאם אחבר לכרטיס קול (טוב מספיק כמו של אסוס לדוגמה) שתומך בצורה שבה הרמקולים שלי מתחברים? ההיגיון שלי משום מה אומר שכן, אבל החלטתי להתייעץ בנוגע לזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by aquarius,

האם האוזניות הבאות טובות לסביבות המאה עשרים שקל http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=16303&sog=E-Headphone בבקשה לענות לי די מהר כי אני לחוץ ד

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  11. יש לי רמקולים לקולנוע ביתי ואין לי עוד רסיבר רציתי לדעת האם אני יכול לחבר את הרמקולים למגבר ושהכרטיס קול שלי במחשב הוא זה שבעצם יקודד את הצלילים, יעשה את העבודה של הרסיבר והמגבר ישמש לי כספק כוח לרמקולים האם אפשר לעשות דבר כזה ?? או שאני צריך לקנות רסיבר ואת הרסיבר לחבר לכרטיס קול ?? ויש לי עוד שאלה אחרונה, האם אני יכול בכלל לחבר רסיבר\מגבר למחשב , החיבורים מתאימים ?? יש לי כרטיס קול אודיג'י 2 אם זה משנה תודה אבל באמת תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by Alduin,

Rio חשפו השבוע את נגן ה 130-Unite שלהם (למרות הציפיות ל Chroma): ל Unite זיכרון פלאש וימכר בגדלים של 256 מגה, 512, מגה, 1 גיגה, ו-2 גיגה. USB2. זמן נגינה של 27 שעות. תמיכה בMP3, WMA, OGG. מסך OLED. שוקל 40 גרם וגודלו 70X26X18 mm נוסף על אלה הנגן משמש כמשדר אינפרה אדום וישמש כשלט למכשירים שונים... הנגו יתחיל להמכר ביפן בזמן הקרוב והמחיר שלו ינוע בין 150 דולר (ל256 מגה) ל360 דולר (ל2 גיגה) במקביל גם חשפו את האוזניות החדשות שלהם (שיגיעו בצבעי כסף, שחור וטיטניום): ליותר מידע: לחץ כאן וכאן נקווה שיגיע גם לארץ...

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by cams four,

שלום שמתי לב לאחרונה שבאפליקציית yes + דווקא יש תכני סראונד דולבי דיגיטל אבל מעטים ביותר (מה שמצאתי זה westworld, nikki glaser stand up, last of us, fauda 4k) - רק סדרות אבל ללא סרטים, אז אני מתאר לעצמי שירחיבו עם הזמן את התכנים. הנקודה שלי שמבחינה טכנולוגית הכל עובד או אמור לעבוד - אז איך אני גורם לנטפליקס להוציא סראונד באותה פלטפורמה? אני אמור לחבר את הנ"ל ישירות לרסיבר תומך ואז זה יעבוד, או שבכל מקרה אין תמיכת סראונד של נטפליקס על גבי google tv/android tv?

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  14. היי יש לי בבית 3 טלוויזיות LCD שאליהן אני רוצה להזרים סרטים. הבעיה היא שהסרטים לא נמצאים במחשב מסויים וקבוע - ז"א שאני צריך את האופציה לשדר סרטים מאחד מ 3 מחשבים (2 ניידים, אחד נייח), לאחת מ 3 טלוויזיות לפי בחירתי. חשבתי על סטרימר, אבל איך אני גורם לו להוציא את המידע לטלוויזיה לפי בחירתי מבלי להעביר אותו ממקום למקום כל הזמן? ואם כבר סטרימר, איזה? וגם הייתי שמח להמלצה על 2 סטים של רמקולים 5.1/7.1 בסיסיים וטובים ולא יקרים מדי. סט אחד לסלון (3x6 מ' בערך) וסט שני לחדר (3x3 מ' בערך). מקווה שהבנתם...... טנקס :-*

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by MiOB,

שלום לכם, חיפשתי בנוגע לכרטיס ללכידת וידאו בפורום, אך רוב הנושאים נותרו ללא מענה, משום מה. בכל מקרה, אני רוצה להתייעץ עמכם לגבי הדרך האיכותית ביותר להפיכת המחשב למעין TIVO. (או יס מקס / הוט מג'יק המקומיים.) קו המחשבה שלי הוא כך: אקליט תכנים מהממיר דרך כרטיס לכידת וידאו, ואשדר את התכנים האלה דרך מזרים מדיה קיים (PCH-110) חזרה לטלויזיה. הטלויזיה היא CRT, כך שחיבור המחשב (ובכך השמטת המזרים מדיה.) אליה הוא די מעצבן, ולכן אני נעזר במזרים מדיה קיים. האם יש לכם רעיון טוב יותר / יעיל יותר? הממיר: ובכן, ברשותי ממיר HOT מסוג ג'וניור (כלומר, זה שמו העממי ב-HOT, אני מניח, דגם ABQ 1H4G.), אשר בעל היציאות הבאות: SCART X 2 - TV-OUT + VCR (Video) Optical X 1 (לא רלוונטי, אני מני…

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  16. Started by liavliavliav,

טוב אז אני רוצה טלוויזית Full HD - 32 אינץ . במחיר 1500-2000 - חייב FULL -HD ושיהיה ניגודיות טובות .. שיהיה טלוויזיה טובה ! אפשר גם יותר גדול כמו 37 - 42 וכאלה . אבל פשוט זה לא נראלי מתאים לתקציב.. אפשר להביא גם מבצעים LOL נגיד חשבתי על הsamsung c530 אבל זה חריגה של 300.. לא יודעע ואבל מה שיהיה יהיה , רק תביאו משהו טוב . ד"א מה אתם חושבים על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766098 זה רק להתחלה לבנתיים.. מה אתם חושבים על זה יש משהו יותר טוב לתקציב .. 1000-1500 (המערכת למשחקי XBOX360, PS2,PS3,XBOX)

17. אני קונה עכשיו נגן חדש SanDisk Sansa e260 http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/03/sandisk-sansa-e200-series-review.php וקראתי בהרבה מקומות שהאוזניות שמקבלים איתו הם על הפנים..... :'( אז חשבתי לקנות אוזניות טובת יותר במחיר לא גבוה במיוחד 100-150 ש"ח האזניות KSC7 אלו לי בראש http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=8888888&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=he זה סכום הכסף שאני רוצה להשקיע...... מה אתם אומרים על האוזניות?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by SensatioN,

מי שמתכנן לקנות אותם שישכח מזה , אי אפשר לשמוע מוזיקה ולראות סרטים , הראש מתפוצץ ויהיה לכם כאב ראש כמה שעות [כמו שנוחתים במטוס], אני מחזיר אותם. וגם המיקרופון סיבוך להשתמש בוא. עדיף אוזניות של sm@rtcom.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  19. המפרט של המחשב שלי: מעבד - Athlon 64 3000+ גיגה זכרון כרטיס מסך - geforce 4 Ti4200 אני מנסה לנגן סרטים באיכות 720P והמחשב שלי מקרטע. רואים תמונה אבל היא זזה בקפיצות כל כמה פריימים והסאונד הוא גם כן מקוטע. בדקתי ותוך כדי ניגון הסרט ניצול המעבד מגיע ל100%! האמת המחשב שלי לא חזק מספיק לנגן סרטים באיכות כזאת? או שהכרטיס מסך שלי יוצר את הבעייה? אני אשמח לשמוע מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה ולנגן סרטים באיכות של 720P

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  20. יש לי שני כרטיסי קול אחד OB של GYGA-BITE והשני של SB LIVE בכרטיס של LIVE מחוברים רמקולים 5.1 ובגלל זה אני לא מצליח להכניס את השקע של(line in) שנמצא בינהם כי השקע גדול אז אני רוצה לשים את זה בשקע של OB ולשמוע ברמקולים. האם זה אפשרי ? כי מה שיוצא לי זה שאני שומע אותם באוזניות של OB תודה

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by Peri228,

לפני כמה ימים קיבלתי את ה iHP-120 , וכשאני מחבר אותו למחשב אני מקבל שגיאה ש"רכיב USB מהיר מתחבר ליציאה איטית" , או משהו בסגנון ( רק באנגלית ) . הלוח שלי הוא Epox 8RDA+ , וחיברתי Rack חיצוני של שלוש כניסות USB לפלאג על הלוח אם . ה iHP מחובר ל Rack . אותה שגיאה מתקבלת בחיבור לחיבורי ה USB שעל הלוח .. לוקח לי 30 דקות להעביר איזה 5 ג'יגה , שזה מטורף לחלוטין .. עזרה בבקשה =[

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by yashal,

אז... כמו שראיתם בנושא, אז יש לי אוזניות 400mx שהגיעו עם האייריבר H10... (אייריבר נותנים את 400mx גירסת OEM של האוזניות של סנהייזר...) רציתי לדעת אם שווה לי להשקיע עוד באוזניות יותר איכותיות... אני מרוצה עם האוזניות אבל... אני פשוט רוצה לדעת, אולי בעתיד אני ארצה להחליף... בכל מקרה, נניח והייתי מחליף עכשיו, תגידו אם בכלל כדאי לי ואם כן אז מה... (מה שכן חשוב שיהיו אוזניות כפתור וחברה איכותית כמו סנהייזר). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  23. יש לי iaudio X5L כשמונה חודשים (עם אחריות לשנה). לפני כחודש וחצי הבאתי אותה לחנות כי הייתה בעיה בשמיעה (הייתי שומע רק באוזן אחת). מילא העובדה שחזרו אלי הרבה אחרי "21 ימי עבודה" כמו שכתוב, אבל אומרים לי שאני חייב לשלם על התיקון "הספציפי הזה" כי זה "תיקון מיוחד שלא מכוסה ע"י האחריות". למה שאני אשלם על תיקון שאמור להיות מכוסה ע"י האחריות?? אשמח לדעת אם זה פשוט חוסר מזל בצד שלי או אם לעוד אנשים היו בעיות אם האחריות ו/או המכשיר. למרות שהמכשיר עצמו מעולה, לא שווה לי להחזיק אותו אם האחריות שווה לקליפת השום!

• 17 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by spider272,

מחפש זוג רמקולים קדמיים איכותיים וטובים למוסיקה משחקים קריוקי וכדומה..התקציב 3500 ש''ח..עד גובה 80ס''מ.. ושהרסיבר kenwood krf-v7030d יחזיק אותם..חשבתתי על אלה http://www.crazyedi.co.il/products/5187

• 0 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים