עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככהה קודם כל תודה על העזרה..תנסו כמה שיותר לעזור.. תקשיבו בחדר שלי אני מחבר את המחשב למערכת סטריו..ע"י כבל שהוא: -מצד אחד: 2 בננות (אוודיו) -מצד שני : חיבור לרמקולים למחשב (החיבור במחשב בדרך כלל בצבע ירוק).. אבל פעם אחד הקצה של הכבל שאמור להיתחבר למחשב נישבר לי בתוך החיבור של הרמקולים במחשב.. תמונה של הכרטיס קול : **החיבור האמצעי הירוק (היקפתי אותו בעיגול אדום) שם בתוך נישבר לי בקצה של החיבור של הרמקולים של הכבל.. תמונה של הכבל: **רואים את שני הצדדים ,צד של בננות וצד של חיבור למחשב? אז השפיץ של הקצה של הצד עם החיבור למחשב ניבר לי ותקוע בתוך החיבור שראיתם בתמונה הקודמת.. אז מה לעשות? יש דרך להוציע אותו? (לפרק את זה ולהוציא?) או ליקנות מה? חדש...

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לחבר את הרמקולים של מערכת שלי למחשב. לפי מה שהבנתי צריך כבל מיוחד שמצד אחד מתחבר למחשב ומצד שני מחובר למערכת בעזרת החיבור הלבן והאדום. חיברתי ככה בעזרת כבל של חבר שלי שהוא קיבל עם הפלאפון. כבל של נוקיה. הבעיה היא, ששומעים הכל רק באסים לא שומעים. וכשאני מחבר את המערכת לאייפוד שומעים מצויין עם באסים. הבאסים לא פועלים על המחשב,כי הכבל לא מותאם למתח גבוה שצורך המחשב? אני צריך לקנות כבל מיוחד? או שזו בעיה אחרת? אני לא יודע... ועוד שאלה,יש לי כרטיס קול 7.1, עכשיו אם אני מחבר את המערכת ויש לי עוד מערכת רמקולים של 2.1 ועוד מערכת של 5.1. אם אני אחבר הכל זה יכול לגרום למתח? עד כמה רמקולים לחבר? תודה רבה לכולם ואם לא הבנתם אותי תגידו ואני אפרט יותר. מצטער על הבורות ב…

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by Dn95,

קיבלתי מגלודון מחו"ל , מדוד שלי . הוא קונה לי אותם .. ויש לי בהם בעיה .. הבעיה היא ב7.1 , כשאני שם את האוזניות על 7.1 אז הסאונד נהפך לפחות איכותי .. יש מן באסס כזה חזק ומגעיל .. שהורס את הסאונד , אני שומע Echo כזה חזק שומע דברים פעמיים , כיאלו הסאונד ניהיה אטום ומגעיל , ואני יודע שזה לא אמור להיות ככה .. אני שומע אפילו יותר יפה באוזניות הקודמות שלי של Silver Line ב50 שקל :-\ ... אפילו לפעמים שאני משחק אז פיתאום הסאונד נעלם .. ואני שומע רעשש חזק שהורס את האוניים , כמו שאין קליטה ברדיו .. מן טחחחח כזה חזק , וזה לא מהמשחק .. אני חייב תעזרה שלכם .. אין לי איך להחזיר את זה כי זה מחול .. -נ.ב- לחבר שלי הייתה גם את הבעיה הזאת , והוא קנה כרטיס קול תומך 7.1 וזה פתר לו אותה .. …

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המכרז הזה של וואלה האם המחיר טוב ואיך הטלויזיה לחדר שינה ממוצע. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RD32LH70YR

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by xena,

לאחר קריאה מרובה באינטרנט לקראת רכישת נגן MP3 פלאש, נקלעתי לדילמה. אשמח אם תעזרו לי. ההתלבטות שלי מתחילה כאן. אני חושב לרכוש אחד משני מכשירים של IRIVER: 1. IFP-990 256MB מחיר: 495 ¤ 2. IFP-795 512MB מחיר: 630 ¤ אני מבין ששניהם נותנים אותה איכות סאונד, וההבדלים העיקריים הם בכך שלסדרת 900 יש מסך צבעוני וסוללה נטענת. אני יכול לוותר על שניהם לטובת 512MB. אוקי, היכן הדילמה בדיוק? אני מבין שהאוזניות מהוות חלק חשוב מאוד באיכות הסאונד הפוטנציאלית שאפשר להוציא מהמכשירים האלה. חשבתי לרכוש אוזניות של Sennheiser מדגם PX-100 (כנראה במחיר 250 ¤). אך יחד עם הנגן אני ממש עובר את התקציב שלי. השאלה שלי היא מה חשוב יותר: אוזניות או נגן? כלומר, מה עדיף, למשל, משתי האפשרויות הבאות: 1. אחד…

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  6. אני ראיתי מלא מודעות של חנויות למכירת דיסקמנים שעולים 150 שקל, ורציתי לדעת למה לא כדאי לי לקנות את הדיסקמנים האלה? כי הרבה אנשים לא ממליצים לי לקנות אותם אבל לא נותנים לי סיבה לזה.

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by bananabom,

שלום לכולם, זאת הודעה ראשונה שלי פה ואני מקווה שתצליחו לעזור לי הקמתי מערכת גדולה שכוללת שני רמקולים ענקיים של 17 אינץ, מקרן, שתי טלויזיות, קופסאת מיתוג שמפצלת בין מספר מקורות אודיאו ווידאו(מחשב מדיה ,ממיר יס וחיבור לאודיאו 3.5mm), ומפצל vga. הכל עובד סבבה חוץ מהרעש המעצבן ברמקולים, כשאני בוחר להציג את המחשב דרך הקופסאת מיתוג, יש רעש רקע חלש ומציק כל הזמן, ומן צרצור חזק יותר כל פעם שאני משנה משהו במסך, גולל את המסך למטה או פותח חלון חדש למשל. בממיר של יס יש תמיד רעש רקע די חזק, יותר חזק מהמחשב. כל הציוד הזה נמצא באיזור די קטן וצפוף, וכל הכבלים דחופים ביחד בצפיפות, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא הפרעות אלקטרומגנטיות שכל הכבלים האלה יוצרים אחד על השני. מישהו מכיר פיתרון …

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by yogev_23,

שלום, איך קוראים בדיוק לכבל שמחבר בין שני הרמקולים הנ"ל (בין רמקול שמאל לימין)? הוא קצר לי מידי ואני רוצה ללכת לחנות לקנות מאריך, אז צריך את השם המדוייק. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by Alduin,

Rio חשפו השבוע את נגן ה 130-Unite שלהם (למרות הציפיות ל Chroma): ל Unite זיכרון פלאש וימכר בגדלים של 256 מגה, 512, מגה, 1 גיגה, ו-2 גיגה. USB2. זמן נגינה של 27 שעות. תמיכה בMP3, WMA, OGG. מסך OLED. שוקל 40 גרם וגודלו 70X26X18 mm נוסף על אלה הנגן משמש כמשדר אינפרה אדום וישמש כשלט למכשירים שונים... הנגו יתחיל להמכר ביפן בזמן הקרוב והמחיר שלו ינוע בין 150 דולר (ל256 מגה) ל360 דולר (ל2 גיגה) במקביל גם חשפו את האוזניות החדשות שלהם (שיגיעו בצבעי כסף, שחור וטיטניום): ליותר מידע: לחץ כאן וכאן נקווה שיגיע גם לארץ...

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  10. אהלן חברים ותודה על העזרה, יש לי בעיה מעצבנת מאוד, ישלי מערכת של 4 רמקולי סראונד+ סאבוופר ורסיבר של YAMAHA....שהכל מחוברת לסטרימר של PLAYON HD....עם כבל אופטי... עכשיו כשאני צופה בסדרות שהורדתי מהרשת באיכות HD בפורמט MKV אני שומע רעשים מעצבים ברקע (רעש סטטי) שחוזר לפעמים בתדירות גבוהה, כמו הרעש שמשחקים עם שני קצוות של חוטי חשמל של רמקולים ויש רעש כזה סטטי מעצבן...אז כזה... הדבר המצחיק הוא שאני צופה בתכנים יותר איכותיים כמו סרטי BLURAY אז אין רעש כזה והכל נשמע מצויין.... עוד דבר, כשאני משנה את ההגדרה של הסטרימר שיעביר את הסאונד דרך כבל הHDMI ולא דרך הכבל האופטי הכל נשמע טוב, אך כפי שאתם יודעים, כשמשתמשים בכבל HDMI להעברת סאונד אין תמיכה ב5.1 DOLBY DIGITAL אלא רק ב2 CHANNEL…

11. Started by gal10_private,

שלום לכולם! אני עובד במפעל ולצערי האטמים הפשוטים לא עוזרים ב100% אני מחפש אזניות איכותיות שישמשו אותי כ10 שעות ביום בעבודה (במשרד רועש ביותר) סביבות המחיר 700 ש'ח סגנון מוזיקה שאני אוהב הוא עם המון בס (דאבסטפ ומסביב) אלקטרוני וגם רוק / מטאל. לבינתיים ראיתי את AKG K242 אבל אינני יודע עד כמה הן מבודדות. אשמח להצעות!

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  12. ראשית, האם יש למישהו גישה לדגם הזה של המקרן ? קניה, השכרה, תצוגה ? כאשר אני מנסה ללמד את השלט הלומד שלי (RC108 דגם ישן קצת) נדלקת נורית חיווי שהפקודה נקלטה אבל המקרן לא נדלק או נכבה. האם יש פתרון ? אולי שלט לומד אחר שבטוח ילמד את הפקודות ?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by clintojpz,

שלום לכולם אני מחפש אוזניות קשת בתקציב של כ- 400ש"ח ל-N97 , אני נוטה בגדול לכיוון של Sennheiser. חשוב לי נורא הנוחות והעיצוב,אני יוצא מנקודת הנחה שהאיכות מספיק טובה בשבילי (לא אודיופיל או משהו ) בתקציב של 400 ובייחוד מ-Sennheiser.אני דיי מתחבר Sennheiser HD-418,הם מדהימות מבחינת היופי ואם מישהו יכול לעזור לי לגבייהם מתוך התנסות איתם אני ישמח. רוב המוזיקה שאני שומע היא אלקטרונית-אינדי ככה שהבאס דיי חשוב לי,אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד סוגים בטווח מחיר הזה אני ישמח. תודה. *חשוב לדעת....האוזניות שאני מחפש לא הולכות להתחבר לשום מגבר ככה שהם צריכות להיות מנוצלות הייטב(100% ?) ללא מגבר*

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by noambaum,

קניתי אתמול מערכת רמקולים של לוג'יטק ויש בסנטר כל מיני לחצנים אתם יכולים להגיד לי מה הם עושים ???

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by Inzagi,

שלום, אחרי כ-10 שנים שהמערכת סוני שלי פעלה מצוין אפשר לומר שהיא סיימה את תפקידה. אני מחפש מערכת לשמיעת מוזיקה לחדר. תקציב 1000-1500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  16. Started by Merovingian,

מפרט טכני: HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II תדר: 44 הרץ 20 קילוהרץ צריכה: 65 ואט (מקסימום), 4 ואט (עומד לא בשימוש) חיבור: 3.5" אנלוגי רמקולים: הספק: 10 ואט RMS לכל ערוץ ממדים: 5.08 ס"מ על 25.4 ס"מ משקל: כ- 670 גרם סאבוופר: הספק: 20 ואט RMS ממדים: 23.2 ס"מ על 25.8 ס"מ גודל וופר: 15 ס"מ משקל: כ- 2.24 ק"ג.

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  17. אחים שלי, עוד מעט אני מקבל ריישון ואני ואחותי החלטנו לשדרג את המערכת שמע באוטו אז ככה, אני לא מבין הרבה בתחום, ובגלל זה אני צריך את עזרתכם... אני רוצה רדיו דיסק קורא mp3 והשאלה הראשונה היא האם הוא קורא גם דיסקים רגילים?? אני רוצה להחליף את הרמקולים המקוריים, אבל נגיד לא להגזים ולהגיד לי לקנות מגבר וסאבים וכו' כי זה פשוט נראה לי יקר מידי... התקציב העומד לכל הרכישה הוא 1000 שקל בערך לרדיו דיסק ועוד מקסימום!!! 1000 בשביל הרמקולים.. בבקשה תעזרו לי!!! אני מחפש ורואה מלא דברים אבל לא יודע מה באמת טוב... :\

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by itaysk,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה קומפוננט קומפוזיט סקארט איך כל אחד נראה ומה טוב בו? תודה

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  19. Started by almor12,

אני מחפש כרטיס קול עד מחיר של 350 ש"ח, הרמקולים שאמורים להתחבר למחשב הם B&W בגדם DM-110 וסאבוופר של B&W מדגם ASW608 עם רסיבר של HARMON&KARDON רוב השימוש הוא לשמיעת מוזיקה (מן הסתם), הסגנונות הם הרוב אלקטרוני (טראנס פסיכודאלי), רוק ומטאל. המחשב ישמש לDJ מתחיל--בעתיד אני ישדרג לו עוד את המחשב, כרגע זה התקציב. כרגע יש לי התלבטות בין ASUS XONAR D1 לבין CREATIVE X-FI EXTREME. תודה וגמר חתימה טובה, אלמוג

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  20. Started by X-Gamer,

יש לי לוח אם P4B עם כרטיס קול שמובנה שתומך ב 5.1 הגדרתי בווינדוס 4 רמקולים, חיברתי תאוזניות ל Line In(היציאה השנייה) ואת הרמקולים ליציאה הראשונה במיקסר ה Line IN לא על Mute והאוזניות לא משמיעות כלום, שהם מחובר ליציאה הראשונה הם כן משמיעות אבל אני רוצה לחבר את הכל ביחד, יש אפשרות?

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by LENOVO,

יש לי טלווזיה תלת מימד Samsung C7000 וקיבלתי איתם שני זוגות משקפי תלת מימד... איך אני מסנכרן בין המשקפיים לטלוויזיה לחצתי על הכפתור והוא מהבהב אדום ירוק למשך 20 שניות בערך וכלום לא קורה...

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  22. שלום לכם, קודם כל אני מקווה שאני פותח את האשכול בפורום הנכון ולא טועה.. קניתי היום את הG35 של לוג'יטק וזאת אחרי שקראתי ברשת וחיפשתי אוזניות שיהיו לי טובות למשחקים סרטים ומוזיקה.. השקעתי כסף ולא חסכתי וקניתי אותן.. אבל אני מאוכזב ברמות קשות.. הציפייה של מאוזניות של מעל 600 ש"ח היא שכשאשמע מוזיקה יהיה עוצמה הבאס יהיה חזק ואיכותי במשחקים שישמעו את היריות והפיצוצים באיכות פשוט שומעים גרוע וחלש יחסית! השאלה שלי היא מי שמכיר את האוזניות האלה ויודע איך אמורים לשמוע בהם יכול לתאר לי איך זה אצלו? אולי שלי פגומות וצריך להחליף אותן.. כי ראיתי שברשת ממש אוהבים ומשבחים את הדגם הזה.. למשל האוזניות המקוריות של האייפון הרבה יותר חזקות ואיכותיות מימה שאני שומע עם הG35 פשוט שומעים …

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  23. המרחק מהמסך הוא 1.80 המסך יחובר למחשב כדי לצפות בסרטי HD באיכות של 720P התקציב הוא אזור של ה 3000+- תודה

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  24. התחדשנו ב46" LCD LED 3D של טושיבה לסלון, יש צורך ברסיבר ורמקולים, 5 או 5.1. לטלויזיה עצמה אין יציאות סאונד, לכן הדרישות הן: כניסות: HDMI ברסיבר, 2 או 3 בשביל ממיר HD, מחשב HTPC וXBOX360. חיבורי RCA רגילים או SCART עבור DVD מקליט. יציאות: HDMI. הספק לסלון בגודל סביר, עד עכשיו הייתה שם מערכת מיני סטריאו שהתקלקלו לה הקומפקט והטייפ ושומשה כמגבר לטלויזיה שהייתה לה יציאת סטריאו בRCAים, בכל מקרה ההספק של הסטריאו היוצאת היה 40WRMS X2 כך שסביר שכל דבר יהיה עליה מזה. עוד דבר, אני אנסה למצוא את הדגם של הטלויזיה, אבל יש מצב שיש לה יציאה אופטית, אני לא יודע אם עדיין עובדים עם זה, אבל במקרה שכן, אולי יש רסיבר שיש לו כניסה כזו ואז אפשר לתת לרסיבר רק לטפל בסאונד ולסיים עניין בלי חיבורי …

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  25. שלום לכולם, ותודה מראש לעזרה! אני מחפש טלווזית LED, 32 אינץ', ומתלבט בין 3 הדגמים הבאים: של חברת LG: http://www.getit.co.il/Prod/70282/12 של חברת SHARP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816977 של חברת TOSHIBA: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824204 של LG מצאתי ב1450 ש"ח, והשאר ב1400 ש"ח. כמובן שאם יש בידכם אלטרנטיבות, אני בראש פתוח לשמוע תודה רבה, לירן

• 0 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים