אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס CREATIVE LIVE 5.1 ....רציתי לשאול אם אפשר לחבר לו חיבור קואקסיאלי ? (להכין ).........אני לא רוצה לקנות וחשבתי שאם אני יחבר פשוט את שני הפינים או מה שיש שם (על הכרטיס) לחוטים שמתחברים ל(נקבה)RCA ומישם עם חוט קואקסיאלי למגבר אז זה יתן לי את אותו אפקט.....כי בסך הכל זה דומה לחיבור RCA......(או שאולי זה לא כזה פשוט ) תודה לעוזרים **עריכה-האם חייבים לחבר גם את הכבל של הCD?**
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני רוצה להבין אחת ולתמיד, לאחר שעברתי על כל ההודעות בפורומים השונים, האם יש עברית לאייריבר H10 יש לי את המכשיר, הוא מגיע עם תמיכה בפונטים של עברית אך העברית הפוכה, האם יש כבר תמיכה בעברית כמו שצריך, או שצריך בינתיים להשתמש בתוכנה חיצונית שתהפוך את העברית כגון FLIP FLOP או הפוך על הופוך???
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
טוב אז ככה...החלטתי לפנק את עצמי ולקנות רמקולים חדשים למחשב :> כרגע מחוברים אצלי 2 רמקולים של סמסונג שלקחתי מאיזו מערכת סטריאו ישנה וסאב מעאפן שהיה של המערכת קולנוע הביתית הישנה... אז ככה...אני צריך לדעת על איזו מערכת אתם ממליצים עד 500 ש"ח... Creative inspire 5.1 2500? Logitech x530? JBL Creature? Altec Lansing ATP3? המטרות שלי הם בעיקר מוזיקה...אבל להרעיד את החדר במוזיקה! :> מישהו יכול להמליץ לי על הדגם הכי איכותי וחזק שאני יכול למצוא בטווח מחירים האלו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היה לי את הוויסטה ושידרגתי לווינדוס 7 ופתאום אין לי יותר די טי אס... הדולבי דיגיטל הרגיל פועל אבל כשאני שם סרט HD בDTS אני מקבל סאונד רגיל במקום דיגיטלי...... האם מישהו נתקל בזה? עזרה בבקשה כבר ניסיתי הכל. (התקנתי דרייברים חדשים לREALTEK והורדתי את כל הקודאקים והתקנתי מחדש. ושיחקתי עם כל ההגדרות גם של הREALTEK גם של AC3 פילטר אפילו של המגבר שלי וכלום לא עוזר...
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אז ככה, כרגע יש לי 2.1 מעולים [400 ש"ח] והם ממש טובים. אבא שלי לא צריך כבר ת5.1 שלו אז יש לי אופציה להחליף, השאלה האם כדי למה אצלו ה5.1 די ישנים [כמה שנים כבר שלי חדשים יחסית] ולכן האיכות אצלו פחות טובהכ [לא בהרבה אבל עדיין]. יש אצלו באס טוב יותר, אבל האיכות עצמה של הרמקולים אצלי טובה יותר [באופן כללי]. אני משתמש לרוב במשחקים אבל אני רוב הזמן גם שומע מוזיק ה[5.1 חשוב לי למשחקים כי במוזיקה לרוב זה 2.1], כך שאני חושב שהצרכים האלו די מאוזנים. HELP PLZ תודה מראש נ.ב מצאתי ת'שם של הרמקולים זה Z540 של לוג'יטק.
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי ספריית סרטים (קבצי AVI) מוכנה על דיסקים שאני צרבתי עם תרגום עברי בקובץ נפרד (לא מובנה), אני רוצה לראות את זה בסלון. מה הדרך הטובה ביותר (אין בעיה כספית) ואני לא רוצה להעביר את המחשב מהחדר בשביל זה. בתודה מראש, אסף.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי AD700 ומוניטורים M-Audio BX5 שאני מאוד אוהב. הבעיה היא שאני מחבר אותם (כל אחד בתורו) לחיבור ה 3.5 מ"מ הסטנדרטי שבמקבוק שלי, זה פשוט יוצר רעשי רקע מעצבנים. חרא של חיבור מתאים לחרא של מוצרים, אבל אצלי זה לא הסיפור. בקיצור, אני כן אוהב סאונד איכותי אבל אני לא מבין גדול בכל הצד הטכני שקשור אליו. אז כיצד אני נפטר מהצורך בשימוש ב 3.5? הרמקולים שלי מתחברים ללפטופ עם שני חיבורי TRS שהופכים ל 3.5 מ"מ אחד, ולאוזניות יש חיבור 3.5 מ"מ סטנדרטי שמומר ל "1/4 עם מתאם שהגיע איתן. אני צריך מכשיר שיש לו מקום לשלושה TRSים - 2 של הרמקולים ועוד אחד לאוזניות, ע"מ שאני לא אסבול מרעשי רקע ומגעים שונים. אני לא רוצה להגדיר תקציב כלשהו כי שוב, אני ממש לא בקיא בשטח הטכני ולא יודע כמה מכ…
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מחפש זוג רמקולים + סאב למחשב עד 1000 שקל, השימושים העיקרים שלי זה הרב מוזקיה סרטים וקצת משחקים. אני יותר מחפש איכות שמע ורמקולים יפים שיקשטו לי טיפה את החדר, מאשר רמקולים מגושמים. ביינתים מה שבכיוון זה HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II או Logitech Z-2300 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
דוד שלי יביא לי שבוע הבא מארה"ב תרמקולים האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1285&products_id=7527 יש למישהו אותם? קראתי פשוט עליהם מלא ביקורות טובות אז החלטתי לקנות אותם
-
שלום לכם, חיפשתי בנוגע לכרטיס ללכידת וידאו בפורום, אך רוב הנושאים נותרו ללא מענה, משום מה. בכל מקרה, אני רוצה להתייעץ עמכם לגבי הדרך האיכותית ביותר להפיכת המחשב למעין TIVO. (או יס מקס / הוט מג'יק המקומיים.) קו המחשבה שלי הוא כך: אקליט תכנים מהממיר דרך כרטיס לכידת וידאו, ואשדר את התכנים האלה דרך מזרים מדיה קיים (PCH-110) חזרה לטלויזיה. הטלויזיה היא CRT, כך שחיבור המחשב (ובכך השמטת המזרים מדיה.) אליה הוא די מעצבן, ולכן אני נעזר במזרים מדיה קיים. האם יש לכם רעיון טוב יותר / יעיל יותר? הממיר: ובכן, ברשותי ממיר HOT מסוג ג'וניור (כלומר, זה שמו העממי ב-HOT, אני מניח, דגם ABQ 1H4G.), אשר בעל היציאות הבאות: SCART X 2 - TV-OUT + VCR (Video) Optical X 1 (לא רלוונטי, אני מני…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הiRiver PMP-120 יוצע למכירה וכמה בערך הוא יעלה והאם זה בכלל שווה את המחיר? אני מאוד רוצה לקנות אחד כזה בחו"ל תודה מראש http://www.iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx# ומתי יצא הPMP-140?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רמקולים של Creative ואני רוצה להאריך את הכבלים של הרמקולים האחוריים. אני לא רוצה לפרק את הרמקול ולשים כבל חדש באורך המתאים, אני פשוט רוצה לקנות כבל מוכן באורך שאני צריך. צד אחד יהיה עם "נקבה" שאליה יתחבר החיבור הרגיל של הרמקול ובצד השני "זכר" שיתחבר לסאב (המקום שבדרך כלל מתחבר אליו הרמקול בצורה ישירה) קודם כל רציתי לדעת אם זה אפשרי. אם כן, איך קוראים לכבל הזה ולחיבורים האלה אני חושב שאלה שאלות פשוטות מאוד לאנשים שמבינים ואני אשמח מאוד אם תקדישו חצי דקה ותעזרו לי בזה כי אני לא יודע מה לעשות. Thank You.
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב- Creative X-Fi Extreme Audio, מחובר ב-PCI-E X 1. הכרטיס עצמו מעולה ואיכות הסאונד מצויינת! אבל שי בעיה אחת. שאני מחבר משהו ל-Line In או ל-SPDIF IN, יש דיליי מעיק של בערך חצי שניה. זה מאוד מפריע שהטלוויזיה בדיליי, או שאני מנסה לשחק משהו בפלייסטיישן (שמחובר למחשב דרך SPDIF). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, עדכנתי ל-BIOS הכי חדש של הלוח, והבעיה עדיין לא נפתרת. הכרטיס לא תומך ב-ASIO. יש משהו לעשות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את ה iHP-120 , וכשאני מחבר אותו למחשב אני מקבל שגיאה ש"רכיב USB מהיר מתחבר ליציאה איטית" , או משהו בסגנון ( רק באנגלית ) . הלוח שלי הוא Epox 8RDA+ , וחיברתי Rack חיצוני של שלוש כניסות USB לפלאג על הלוח אם . ה iHP מחובר ל Rack . אותה שגיאה מתקבלת בחיבור לחיבורי ה USB שעל הלוח .. לוקח לי 30 דקות להעביר איזה 5 ג'יגה , שזה מטורף לחלוטין .. עזרה בבקשה =[
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי (מפרט בצד), אני רוצה שאיכות הסאונד תיהיה יותר טובה מזו של הכרטיס שעל הלוח אם. האם ההבדל באיכות יהיה מורגש ? * אני מעדיף שהכרטיס יהיה פנימי מה אתם ממליצים ?
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יצא לי הרבה פעמים שהשגתי ( לא הורדתי, כי זה לא חוקי ;D ) קבצי MP3 והם היו דפוקים זאת אומרת שבאמצע השיר זה עושה לי כזה טיק טיק טיק טיק וחוזר לי אחורה עכשיו לדוגמא ואני משיג 50 שירים ואין לי כוח להריץ את כל ה50 לראות איזה מהם דפוקים יש משהו שסורק אותם ומוצא לי איזה קבצים דפוקים או משהו? או אם יש משהו שמתקן את זה (אפילו שקשה לי להאמין..) תודה. :]
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה זה קומפוננט קומפוזיט סקארט איך כל אחד נראה ומה טוב בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אלה הנתונים שלה: Built-in 5.1channels amplifier Luxurious VFD display Individual CD, computer, AUX input available Magnetically shielded AC-3/DTS ready Simulated surround effect: stereo can be converted to surround Independent channel volume control: Front, surround, center and Subwoofer Self-protection of over-voltage, overload. Compatible for PC,DVD,VCD,CD,TV,etc. Output power: 20w + 10W*5 Speaker unit: Subwoofer: 5.25 " Front:/center /Rear:5*3"(full range) Frequency response: 35HZ-20KHZ Separation of Satellite: =45dB Sensitivity of Normal: 400 Packing: 2SET/CNT 700CTNS/20' Weight: 15KGS היא עולה 395 שקל.. שווה קניה?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
קראתי ביקורת לא רעה על רמקולים T10 של קריאטיב. אני לא צריך מערכת סטריאו בחדר עבודה שלי שהגודל שלו 2X2 לערך, אבל הבנתי שאוכל ליהנות מסאונד סביר, וגם קצת באס ללא קיום של סאב. מכיוון שקרוב משפחה מגיע באפריל מארה"ב, שקלתי אולי אפילו לשדרג ל - T20 ולבקש שיביא לי הבעייה היא שכשחיפשתי ב - EBAY, קיבלתי תוצאות רבות ל - T10, בטווחי מחירים מ - 39.99$ - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230435846095&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123 ועד אותם רמקולים ב - 73$ - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130372789081&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123 . אז נכון, זה איביי ויש פערי מחירים, אבל אותי מעניין האם בדגם הזה או בדגם הבא אחריו (T20) יש מספר דגמים, …
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי את הלפטופ הזה: MSI PR200 CRYSTAL EDITION שיש לו יציאת HDMI. אז כאני מחבר אותו לטלוויזיה שלי ומפעיל סרט, שומעים דרך הרמקולים העלובים של הלפטופ, אז איך אני גורם לזה להשמע מהרמקולים של הטלוויזיה? HDMI אמור להעביר וידיאו+אודיו, לא?
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות רסיבר משומש אבל אני לא יודע כמה וואט לכל ערוץ כדאי לקנות.... כל מה שאני רואה זה 80W-100W לערוץ והרמקולים הממוצעים שאני רואה הם 150W כל אחד...מה אני מפספס פה?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
קניתי את האיי פוד החדש 15 גיגה של עונג רצוף אבל בכל זאת חסרה לי העברית.. :-\. מי יכול לעזור לי??? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
במקום להרחיב במילים, הנה הלינק - (אזהרה ענקית לבעלי 56K, העמוד פשוט עצום) Some cool shit
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
תוכנה להמרת WAV ל- FLAK יש דבר כזה ? לא להיפך WAV > FLAK
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נוסף. במחשב הזה הסאונד מעוות. שומעים דיבור מעוות כמו שמעוותים קול לאדם שמתראיין ברדיו ולא רוצה להזדהות. אני שומע דרך אוזניות שבמחשב אחר שומעים איתן מצוין. איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-