עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן אנשים, במסגרת קנייה נכנסתי לויכוח עם מוכר בחנות שטען שאני לא יכול לצפות בסרט שהורדתי מהאינטרנט שהוא FHD מלא ושוקל 40GB אם אין לי ממיר מיוחד (שעולה כ 700 שח) . אני אמרתי שאין דבר כזה ומחשב מסוגל לבצע את מה שהממיר מבצע בעזרת תוכנה תואמת ... כמובן שהמוכר לא הצליח להסביר לי מה יש בממיר המיוחד הזה שאין במחשב ביתי רגיל (כנראה יש שם איזה כישוף מיוחד). עכשיו, למרות שאני דיי חלוד כבר בתחום המחשבים המתחדש, לא זכור לי שיש צורך בממיר במידה ויש לך מחשב מספיק חזק שיכול להקרין HD בעזרת קודקים מתאימים או כל תוכנה אחרת... בשורה התחתונה אני שואל - האם המוכר צודק ולא ניתן ליראות סרט FHD באמת כ FHD אם אין לך ממיר ? או שזה בולשיט ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני עובד על מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט, ואני חווה כל מיני עיוותים בסאונד באופן אקראי כשאני מפעיל מוזיקה. העיוותים האלה מוכרים לי עוד מכשהיה לי אקס פי, רק ששם הם היו מופיעים לשניות אחדות רק כשהייתי מדליק את הטלויזיה שלי שמחוברת בHDMI למחשב. אני עובד על המפרט הבא: Q9450 Asus P5N-T Deluxe DDR2 800 4Gb Zotac GF9800GX2 Modu82+ 625w Dell 2408WFP + Haier LCD 32" שני המסכים מחוברים ביחד, את הבעיה אני מרגיש בשני כרטיסי קול שונים שנסיתי. חשוב להדגיש שבאקספי לפעמים כשהייתי רואה סרט על הטלויזיה פתאום היא היתה משמיעה רעש נוראי, והייתי נאלץ לעשות לה מיוט. היו לי כל מיני תופעות מוזרות שלדעתי נבעו מהעובדה שהכרטיס מסך שלי חשב שהוא יודע לנגן גם סאונד. אבל מבחינת סאונד שהיה יוצא לי מהמח…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. כמו בכל שנה מיטב היצרנים שולחים את מסכי הדגל שלהם לשנה הנוכחית השנה 4 יצרנים LG, Panasonic, Samsung, and Sony שלחו 4 מסכים . הדגמים שנבחנו : LG 65EG9600 curved OLED Panasonic TC-65CX850C flat LED-LCD Samsung UN78JS9500 curved LED-LCD Sony XBR-75X940C flat LED-LCD התחרות לבחירת המסך האיכותי , מתקיים בשני קבוצות שבוחרים את המסך לפי קטגוריות : 1. איכות השחורים 2. ניגודיות 3. דיוק צבעים 4. צפייה מזויות רחבות ( בלי לאבד איכות תמונה וצבע ) 5. איכות מסך אחיד ( תאורה אחידה ) 6. דיוק תמונה השופטים : 1. קבוצה של אנשים רגילים שבוחנים את המסך לפי הקטגוריות הנבחרות . 2. קבוצה של אנשי מקצוע ( מכיילים מקצועים ). המנצח לא הפתיע והוא LG 65EG9600 OLED! אבל לאחר ב…

4. Started by TeaTime,

יש בבעולתי את הפורטיסמו 2 ורמקוליים ג'נריים אבל חזקים למדי כאשר אני מנסה לנגן סרטים הויליום שלהם חלש מאד בניגוד לMP3 שנשמעים רגיל הבעיה גם אינה קיימת ביציאת האוזניות שם הקול חזק איפה נמצאת הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מתנה לאבא שלי, רדיו-דיסק לאוטו עדיפות לדיסק קורא MP3, למרות שהרדיו כנראה יהיה בשימוש רוב הזמן

6. האם אפשר לעשות את הדרך ההפוכה? מדיסק מוכן לקובץ במחשב? נניח שברצוני להעתיק דיסק מיני לאיירוור שלי, שלא בעזרת הקלטה אנלוגית (מבחינת מהירות ההקלטה) האם יש תוכנה ההופכת דיסק מיני לקובץ במחשב? אם כן, מהי, ואיפה אפשר להוריד אותה?? מקווה שיש פתרון, תודה לכל המשיבים, עידו.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. Started by ONKYO,

חיפשתי בפורום וראיתי דעות טובות עליהם. איך הם עושים את העבודה? אני משתמש במערכת יותר למוזיקה מאשר לסרטים, אבל גם סרטים חשובים לי. האם שווה לקנות זוג חדש ב1250 ש"ח? הם יחוברו לרסיבר Onkyo TX SV373 (לא משהו, נכון, אבל עושה את העבודה כמו מלך) תודה מראש.

• 34 תגובות
    • 10.1k צפיות
  8. אני רוצה להתחיל בתודה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם שפתחתי, בזכותכם החלטתי ואני הולך על הנגן הנ"ל. : ) ישנה אפשרות לקנות בארה"ב, אך הבנתי שהקושחה שם שונה ואינה מעודכנת, מה גם שהאחריות אינה כלולה בארץ בעקבות זאת? אנא עזרו לי. ומכאן גם נשאלת השאלה, האם לקנות בארה"ב או שמא לחסוף עוד כמה שקלים ולקנות באירופה? בתודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by maorbe,

שלום יש לי מיקרופון עם אוזניה וכרטיס קול 5.1 ערוצים אני משחק במשחק רשת שצריך בו תוכנת דיבור (וונטרילו) ברקע אני רוצה שישמעו ברמקולים הראשיים את המשחק ובאוזניות את הדיבורים שבתוכנה זה אפשרי? הצלחתי להגדיר את האוזניה בכניסה נפרדת של הסנטר אני רק צריך שהתוכנה תעבוד דרך הכניסה הזאת תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. אורח Si-Nom

זה בסדר שלוקח לנגן שלי להעביר כול שיר בערך 20 שניות? כול השירים הם פלוס מינוס 8 מגה ביית.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני חושב שכותרת הנושא כבר אומרת הכל. האמת שאין לי מושג ולו הקטן בעולם כרטיסי הקול,קניתי רמקולים microlab 23x 5.1 וסך הכל אני רוצה לחבר אותם למחשב ושישמעו בצורה איכותית בהתחשב במחיר כמובן. אפשר לקבל דגם של כרטיס מסך סביר שיענה על הצרכים שלי? תודה מראש על העזרה, ובכלל ,תודה לכל מי שעוזר פה בפורום,עולם הרכישות הפך בטוח יותר מאז העזרה בפורומים השונים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. תקשיבו יש לחבר שלי מערכת של פיוניר באוטו והוא הבין שאפשר להוריד עידכון למערכת הזאת לצרוב על דיסק ואז זה יתקין ישר במערכת.. כמו שיש בדי וי די את העידכונים האלה... אז למישהו יש מושג בזה?? המערכת היא pioneer premier תודה מראשש

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. אז זה אומר שאם רוצים לקנות LCD טוב לחדר ברור לPS3 אין טעם בלקנות FULL HD? מספיק לקנות HD READY שתומך ב1080P24?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב וחשבתי כבר על הX23 או הFC861 של מיקרולאב. אבל אז מישהו אמר לי שהחיבורים שלהם לא מתאימים למחשב בגלל שהחיבורים שלהם מתאימים לקולנוע ביתי. זה נכון? ואיזה אפשרויות אחרות יש לי עד 800 שקל?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. טוב בפורום עצמו למטה רשמתי את אותה הודעה אבל לא ממש ענו לי אליה(או שענו ולא הבנתי אם זה שווה או לא ) אז אני חוזר על ההודעה והשאלה שלי האם שווה לקנות את המערכת שהיא עם 4000w (כי היא עומדת בתקציב שלי) או לחכות ולנסות לעלות את התקציב שלי למערכת עם 5000w או האם בכלל יש לכם משהו אחר להציא לי למה אני מחפש מערכת עם 5.1 במחיר 300 שקל משהו כזה ההודעה שרשומה למטה למי ששכח על מה אני מדבר טוב דילמה שלי היא בין 2 מערכות ששתיהם הם מאותה חברה רק שאחת היא 5000w והשניה היא 4000w וההבדל בניהם הוא 225 שקל ולהגיד לכם דורי אין לי 225 שקל לבזבז ככה סתם אז עכשיו אני בא ושאול אותכם מה יותר משתלם הראשונה או השניה !!!!! והאם יש ממש הבדל בין 5000w לבין 4000w והאם ההדבל שווה את ה 225 שקל ה…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  16. Started by MDK,

היא פשטה את הרגל שוב או משהו? : לא ראיתי כרטיסי קול של HERCULES בשום מקום ויש לי אחד במחשב

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by SMoKeR,

אהלן אנשים, יש לי מערכת רמקולים למחשב שמאוד מאוד ישנה CREATIVE Inspire 2.1 2400 ה- Volume Control שלי הוא כזה: הווליום קונטרול שלי בנוי בצורת חוט שמשני צדדיו יש חיבורים (שאחד מתחבר ליציאה של הכ. קול והשני לסאב כמובן) ובאמצע יש את הבקר עוצמה שאיתו אני מנמיך/מגביה... מה שקרה אצלי זה שנדפקו לי המגעים של החוט (ועוד משני הצדדים) ובמקום לשמוע Stereo אני שומע MONO בעבר היה עוד אפשר לשחק קצת עם החוט וזה היה מסתדר אבל היום זה כבר לא עובד.... כעיקרון אני יכול לחבר כבל רגיל אבל אני לא מעוניין בזה כי זה לא נוח להגביה ולהנמיך דרך המחשב... אני רוצה חיבור נוח עם בקר עוצמה באמצע כמו שהיה לי עד עכשיו... מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לאחר הרבה מאוד זמן שאני מנסה למצוא רמקולים שיתאימו לי התיאשתי. חשבתי ללכת על הורפדייל פורס 2180 אבל ההפרדת צלילים שלהם גרועה ! שמעתי איזה כמה דגמים מדפיים גם כן של ג'אמו אבל הם פשוט היו ג-ר-ו-ע-י-ם, בעיקר הטרבל הצומרני שלהם שמעתי עוד כמה רמקולים של חברות אחרות, הם היו טובים אך לא נכנסו לתקציב. לסיכום... איך אתם מיציתם את תחום הסאונד אצלכם (תפרטו על המערכות השונות שלכם) חי באופן אישי נראה שאני אמשיך ליהות נטול רמקולים ואאלץ להמשיך לשמוע מוזיקה מבעד לרמקולים מסכנים של ימאהה למחשב.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by PT,

אחרי כמה חודשים של שימוש ב-X-Fi Xtreme Audio PCIe תחת Vista x64 פשוט נמאס לי! לא הגיוני כמה הדרייברים האלה גרועים... כמה קצת אפשרויות יש. עברתי לכרטיס OB שיש לי על הג'יגה בייט, Realtek Azula או משהו כזה. שומעים אותו הדבר והדרייבר הרבה הרבה יותר טוב. אפילו ה-Wii שמחובר לי לליין-אין של הכרטיס נשמע יותר טוב והכרטיס יודע לפרוס אותו ל-5.1 רמקולים הרבה יותר טוב ממה הקראייטיב ידע לעשות.

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by Pro modder,

היי חברה, לפני כמה ימים הזמנתי מארה"ב מוצר שמעביר את התמונה מהמחשב למסך טלויזה באלחוטי. Wireless PC to TV converter, 2.4 GHz http://sewelldirect.com/wireless-pc-to-tv.asp חיברתי הכל ואיכות התמונה שזה מעביר מהמחשב לטלויזיה פשוט מזעזעת.. לא ניתן לקרוא שום דבר והכל מטושטש. את הסאונד זה מעביר טוב.. אבל תמונה על הפנים. בדקתי את הנושא מכל הכיוונים, ניסיתי לסדר את זה ואף פניתי לתכנאי של החברה.. ונאמר לי שזו האיכות ואין הרבה מה לעשות. לסיכום. לא מומלץ בחום. לא לקנות.

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. נראה שהתחרות גדולה, התנסתי בT20 כבר כמה שעות. קצת צרידות בווליום גבוה. אפשרי להשיג את ה T20 ב399 שקל. B77 עולים 330. איך הMICROLAB B77 לעומת הקיראטיב? רוצה היום לקנות, מי שמבין- שיגיב ! =] תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מערכת עם מגבר פנימי באזור 600 ש"ח, אפשר לחרוג קצת. שימוש עיקרי זה סרטים ומוסיקה (ואם מישהו רוצה להתחכם ולרשום שעדיף מערכת עם מספר אחר של רמקולים לסרטים אז תחסכו ממני את הדעה שלכם). אפשר יד שניה אם המערכת איכותית (ולא נרקבת אחרי כמה שנים).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחפש לקנות זוג רמקולים אחוריים לתלייה מהתקרה אבל בסכום של כ- 600 ש"ח וכמובן הכי איכותיים שאפשר . השאלה אם יש חיה כזאת ? תודה רבה

24. Started by (iriver H10),

לחבר שלי יש מערכת כזאת: http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11368&ref=zap והרמקולים שלה דפוקים או משהו. עכשיו הוא רוצה לקנות כאילו רמקולים חדשים. יש המלצות למשהו איכותי.? בסביבות ה1000 שקל

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  25. שלום, נתקלתי בכמה מקומות אשר מוכרים את הרמקולים CERWIN-VEGA V5-M מתצוגה במחיר של 679 ש"ח. האם כדאי לרכוש את הרמקולים הנ"ל? והאם המחיר הזה הולם אותם או שמא יש כאן קאצ' כלשהו(חוץ מהעניין שהם מתצוגה)? מעבר לזה, יש ברשותי מגבר ישן, מלפני 25-30 שנה, יש מצב שהוא לא יסתדר עם הרמקולים האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.