אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

יש 3 מודלים ללא פערים רציניים ביניהם אבל אני לא יודע מה לבחור: Logitech S200 Logitech X210 Logitech S220 למישהו יש חוות דעת או ניסה אותם בעבר? - 

- 0 תגובות
- 540 צפיות

- 

- 

שלום רצית לדעת אם אפשר לחבר לטלוזיה את הנגן הז iRiver H340 40GB ואם אפשר אני צריך תושבה - 

- 2 תגובות
- 503 צפיות

- 

- 

שלום HW Zone, נתנו לי לא מעט שבחים על הפורום, מקווה שאוכל לפתור את הבעיה. (: ברשותי מסך SONY LCD BRAVIA 32" KDL-32U3000 HD READY. בכרטיס המסך (כרטיס מסך של חברת NVIDIA) שלי יש יציאות DVI, VGA, S-VIDEO . ברצוני לראות את צג המחשב דרך מסך הטלויזיה. כיוון שאין לי יציאת HDMI בגב המחשב השתמשתי במתאם DVI כדי שכבל ה-HDMI TO HDMI יוכל לבצע פעולתו. ניתקתי את מסך המחשב (Hyundai LCD 19" X93WD) שמחובר באמצעות DVI אל המחשב, ובמקומו חיברתי את כבל ה-HDMI עם מתאם ה-DVI. הדלקתי מחדש את המחשב ולאחר חיפוש קצר בין ערוצי ה-AV (קיימים לי 6 ערוצים) מצאתי את שולחן העבודה של המחשב, על מסך הטלויזיה שלי (AV4). חיברתי גם כבל 3.5MM TO 2RCA כדי שיהיה גם העברת אודיו (כיוון שאני משתמש במתאם DVI, האודיו ל… - 

- 32 תגובות
- 3.7k צפיות

- 

- 

כרגע אני משתמש ב Sony MDR-CD770 שתאמינו או לא, מצאתי אותם בזבל לפני כ-6 שנים שאז עלו משו כמו 250$ ומאז משרתים אותי נאמנה. לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן לעבור הלאה למשהו יותר רציני מהאוזניות שאיתן שמעתי מוזיקה עד היום. בתור אחד שהידע שלו בתחום האודיו לא משהו, אמרתי לעצמי שבטח מערכת רמקולים טובה עם מגבר תתן לי את הסאונד שאני מחפש. (גם פתחתי על זה פה נושא לפני כמה ימים מי שזוכר) הלכתי לכמה חנויות ושמעתי מערכות באלפי שקלים וואלה התאכזבתי, הבאתי איתי כמה דיסקים שאני נוהג לשמוע וזה פשוט לא אותו דבר כמו עם הסוני, כמה שהם מעפנות. הרמקולים פשוט פיזרו את כל הצלילים ברחבי החדר ולא הייתה את החוויה עם האוזניות שכל כלי בנפרד בשיר נשמע מצוין בפני עצמו. ויתרתי על הנושא והלכתי לשמוע HD600וSen… - 

- 30 תגובות
- 2.7k צפיות

- 

- 

ok so i need a very good stereo system(emp+speakers) i ususally listen to classical music ive got about 10k...any ideas? thanks - 

- 3 תגובות
- 676 צפיות

- 

- 

אולי אם יש פה טכנאים הם יכולים לנחש על סמך נסיונם מה בד"כ מתקלקל? מדובר בטלוויזיה בת 11 שנה 21 אינטש TV Daewoo DMQ-2195 - 

- 2 תגובות
- 2.6k צפיות

- 

- 

היי אני מעוניין לקנות נגן אמ פי 3 , ואני לא יודע איזו חברה היא המובילה בנגנים מסוג זה..... אם תוכלו בבקשה לתת לי מספר סוגים של חברות+נגני אמ פי 3 טובים עם יותר מ64mb זיכרון לשירים אני אשמח בתודה טיגר - 

- 15 תגובות
- 5.6k צפיות

- 

- 

לכל המעוניינים, כתבתי מדריך חדש, צעד אחר צעד, איך להוריד הכל אוטומטית.... אשמח לשמוע ביקורות http://wp.me/p10rYd-8R - 

- 0 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

קניתי pioneer dv 383.. צעד חכם? איך המכשיר? אני צריך עזרה עם הכתוביות.. צרבתי קובץ AVI עם הקובץ של הכתוביות ביד איתו המכשיר מציג את הכתוביות בעברית, אבל הכתוביות הפוכות!!! מה אני עושה??? ואם כבר פתחו על זה נושא אני אשמח אם לא תגידו לי שכבר פתחו, תביאו לי לינק לנושא הזה כי חפשתי כזה ולא מצאתי.. - 

- 2 תגובות
- 728 צפיות

- 

- 

שלום לכולם ברשותי רמקולים מסוג ALTEC LANSING 4121 עם כרטיס סאונד מובנה GIGABYTE REALTEK HD כבר כמה זמן שאני מנסה לכוון את האיקולאיזאר לרמת סאונד נורמלית, כרגע הכול טובע בבסים (שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב באסים אבל זה מוגזם) ולצערי שמתי לב שהכרטיס קול לא מזהה את הרמקולים כ 2.1 אלא כסטריאו לא מצאתי עדכונים באתר של החברה והניסיונות שלי לכוון יוצרות תוצאה קקפונית למדי אני אשמח אם תוכלו לסייע לי במציאת דרך לכוון את מערכת הסאומד שלי בתודה מראש - 

- 1 תגובה
- 796 צפיות

- 

- 

שלום, קניתי את הנגן איי ריבר H10. אני מרוצה מהנגן, ויש לי אוזניות סיינהסיזר MX550. רק מה יש לי בלגן לא נורמאלי על הקבצים. כשאני מעביר אותם לנגן הוא מבלגן לי הכל. אז רציתי המלצות לדרך לארגן את כל השירים במחשב ובנגן. תודה - 

- 2 תגובות
- 597 צפיות

- 

- 

שלום אני מחפש טלוויזיה FULL HD 1080p (לא פלזמה) במחיר של עד כ 3000 ש"ח. גודל המסך בין 40 ל 46 אינץ(מרחק של כ 3 מטרים מהמסך). השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים (HD) של בין 4 ג'יגה ל16 ג'יגה(שלפי מה שהם מוגדרים כאשר אני מוריד/מקבל אותם זה 720p או 1080p), בנוסף אני משחק בפלייסטיישן 3 ואולי בקרוב 4. השימוש הפחות עיקרי הוא צפייה בערוצי הטלוויזיה הרגילים. אני ממש לא בקיא בתחום ולא כל כך מכיר את כל העסק הזה ולכן צריך את עזרתכם. נ.ב. אני יודע שהמינוחים שלי בכל הנושא הזה לא הכי מדוייקים. סליחה מראש על חוסר הבקיאות בתחום. תודה מראש. - 

- 3 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

היבואן המשווק לא עובד בחג. הלחצנים + ו- עובדים - הנורית נדלקת כשלוחצים. חוץ מהם, כלום. - 

- 0 תגובות
- 515 צפיות

- 

- 

אני מעוניין לדעת אם יש תוכנה או בכלל אפשרות כזאת ברמת התוכנה להוסיף הד (ECHO) למיקרופון תוך כדיי דיבור ולא לאחר הקלטה ? חיפשתי בכל GOOGLE ולא מצאתי תשובה ענינית וממוקדת , בתודה מראש.... - 

- 3 תגובות
- 3.8k צפיות

- 

- 

שלום אני מעונין ברכישת מערכת רמקולים 5.1 כולל סאב שתשמש אותי למוסיקה וסרטים. קנייתי כבר רייסבר Marantz SR-4400 לא משנה לי אם הרמקולים יהיו כחבילה אחת של 5 + סאב או לקנות כל חלק בנפרד - סנטר, קדמים, אחוריים התקציב הוא בין 1500 ל 3000 ש"ח לרמקולים אני גם מעונין בהמלצה על חנויות טובות באזור נתניה בהן אני יכול לשמוע את המערכת - 

- 12 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

יש לי כרטיס קול CREATIVE 128 PCI, הסאונד שאני שומע מעוות, מלווה ברעשי רקע ( הבעיה לא ברמקולים ניסיתי לחבר את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי, אך גם מהם יצא סאונד עם אותם רעשים). מה יכולה להיות הבעיה? - 

- 2 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

פתאום... מה נראה לכם מקור הבעיה (יכול להיות טלטולים או שזה טיפה נרטב)? ואיך פותרים אותה? תודה! - 

- 7 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

אני יודע שיש ADD-ON אבל זה סתם מאעפן ולא אהבתי אהבתי יותר את ה youtube tv שלהם שאלה אם יש משהו כזה לרסברי פי? או דרך להזרים לUNPNP ? - 

- 0 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

האם בכרטיסי קול יש קלוקים? אני מתכוון למהירות בHZים... אם לא, אז מה יש? - 

- 1 תגובה
- 564 צפיות

- 

- 

- 

מחר אני רוצה להזמין את אחד מהשניים. מה יותר איכותי? המחיר אותו מחיר ככה שאין שיקול של מחיר הZXR במעט יותר חזק למרות שזה לא משנה כי אני בטוח שאני אף פעם לא יגיע לעוצמה המרבית. - 

- 2 תגובות
- 998 צפיות

- 

- 

שלום רב ! ברצוני ליקנות אוזניות אשר ישמשו אותי לגיימינג וסרטים במיוחד ועם זה אני לא רוצה שיפלו בתחום המוזיקה כלל האפשריות שחשבתי עלהם הם SENNHEISER pc350 Logitech g35 Speed Link Medusa 5.1 Razer Megalodon אני חושב ללכת על ה G35 אחרי המון ביקרות שקראתי נישמעות מצוין יש לומר שכולם עולים פחות או יותר אותו דבר - 

- 1 תגובה
- 768 צפיות

- 

- 

שלום, אני רוצה לקנות סאבוופר למחשב (למשחקים, שירים, סרטים וכו). בעיקרון אני משתמש באוזניות והסאב הוא כדי לשדרג את כל העסק. ת'כלס אני לא כזה מבין גדול, ואם יתנו לי לשמוע שיר עם 128kbps או 320kbps הם ישמעו לי אותו הדבר..אז אני לא צריך משהו מטורף. התקציב הוא 250-300 ש"ח. הלוח אם שלי הוא- ASUS P5QL-E (עם כרטיס קול מובנה). הדגם של האוזניות הוא- TEAC HP-2-R. המליצו לי בינתיים על שני הדגמים האלה: 1) Logitech x-210 265 ש"ח. 2) Eacan e-510 200 ש"ח. מה עדיף מבין שני הדגמים שציינתי למעלה? יש משהו יותר טוב במסגרת התקציב? תודה רבה. - 

- 0 תגובות
- 570 צפיות

- 

- 

נכון להיום זה הדבר שהכי מתאים לי.....אז: 1)יש למישהו מושג מתי הוא אמור להגיע לארץ?(אם אני לא טועה אחד בשם זן מאסטר אמר שהוא יודע....) 2)כמה הוא יעלה פה? 3)איך אני יכול לדעת עם הטאצ' פאד נוח לשימוש או לא? 4)מאיפה אני יכול להזמין אותו בחו"ל ואני לא אצטרך לשלם עליו מכס? תודה רבה איתן - 

- 5 תגובות
- 659 צפיות

- 

- 

איזה פורמט עדיף לפלאפון ולipod מבחינת איכות הנגינה , אני מכיר רק mp3 ו acc ואני לא מבין מה ההבדל בינהם . האם יש טובים יותר ? ומה כדיי ? אגב יש לי אוזניות טובות אז זה לא הבעייה . תודה מראש . - 

- 10 תגובות
- 931 צפיות

-