עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה קורה חבר'ה אני חדש פה.. שמעתי שיש פה קהילה איכותית אז באתי להתייעץ איתכם.. אשמח לקבל עזרה =]

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by Cryptonite,

אני קונה מחשב שיחובר בצורה קבועה למסך. השאלה היא איזה מסך עדיף- LCD TV / LCD PC / פלזמה. יש לציין כי זה כנראה יהיה בחדר שינה כך שזה צריך להיות בערך 25 אינץ'. זה יהיה בעל חיבור HDMI, וחשוב שזה יראה את הכול ברזולוציה, איכות וחדות גבוהה ביותר (יש לי ניסיון עם זה ומשחקים מופיעים בטשטוש) אני אשמח לקבל דעות, המלצות והצעות תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  3. החיבור בטלוויזיה שיש לי הוא RCA (רק חיבור אחד בטלוויזיה , הלבן, אין חיבור אדום) ויש לי כבל RCA זכר בשני הצדדים. מה צריך לקנות כדי לחבר את כרטיס הקול שבמחשב לטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  4. יש לי התלבטות בין 2 סוגים של רמקולים האחד זה logitech g51 והשני altec mx5021 שהוא 2.1 לעומת הלוג'יטק, שניהם אני משיג באותו מחיר בערך המטרה היא משחקים וסרטים ב-HD(יש LCD) אני לא צריך שהרמקולים יהיו בעוצמה אדירה כי זה רק לחדר סטנדרטי. בנוסף יש לי PS3 ככה שאם יש משהו שיתמוך בו זה גם יעזור אבל לא חובה. אם למישהו יש המלצה למשהו אחר בסכום הזה אני אשמח לשמוע תודה מראש :>

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי, אני מעוניין לדעת האם מישהו מכם מכיר או נתקל או יודע על קיומו של מוצר, שיאפשר לי לחבר משדר BT למחשב, ולהתסובב עם מקלט BT נייד ברחבי הבית, שאליו אוכל לחבר את האוזניות שלי. ועל ידי כך יאפשר לי לשמוע סאונד (מוזיקה, אבל בעיקר לסרטים וסדרות) מהמחשב בצורה אלחוטית. אני לא מעוניין במוצרים כמו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12451 שכן מוצר כזה מגיע עם אוזניות קיימות שאי אפשר להחליף. אני פשוט מעוניין ברסיבר BT שמאפשר לי לחבר אליו אוזניות לכניסת אוזניות סטנדרטית. (אלא אם כן יש לכם מוצר שכזה עם אוזניות בילט אין אבל באמת איכותיות) תודה, ------- עריכה: מצאתי את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833147015 שנראה שעונה על הצרכים שלי. י…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by SilentD.M,

שלום, קיבלתי את Z-5500, הפתיעו אותי עם הקופסא הענקית. ואני לא ממש מרוצה, אני חושב שהמערכת לא נשמעת כמו שהיא אמורה להיות. חיברתי את כל הרמקולים לסאב כולל את Control Panel, עכשיו איך אני מחבר את Control Panel למחשב?! הגיע כבל 3 חיבורים מכל צד(חיבור ירוק שחור וצהוב)אני חושב שזה נקרא 3.5? שאותו אני מחבר למחשב, אבל הבעיה שאין לי שלושה חיבורים במחשב, אני אמור לחבר אחד מהם? אני אמור לקנות כבל נפרד ? יש ב Control Panel עוד חיבורים , COAX ו OPTICAL, מהם ? צריך לחבר אותם? איזה הכי טוב? ד"א יש לי hp dv6160ea שיש בו חיבור 3.5 ו SPDIF שאין לי מושג מזה... בקיצור יש לי כאב ראש מכל הכבלים האלה , אם מישהוא יכול לעשות לי סדר? :-\

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  7. שלום. יש לי מערכת 5.1, את האחוריים אני אתלה בקרוב על הקיר האחורי, בגובה של בערך 2 מטר מעל הרצפה בצדדי הקיר (קרוב לסוף הקיר). אני חושב לתלות גם את הקדמיים על הקיר, כאשר הם רחוקים מהאיפה שאני יושב ומקבילים לרמקולים האחוריים. הפחד שלי הוא במוסיקה, כאשר אני אשמע מוסיקה ב2 ערוצים, האיכות וחווית השמיעה לא תרד בגלל שהרמקולים רחוקים? עכשיו הם ממוקמים בקצות השולחן ונוצר אפקט (ככה זה היה גם ב2.1, זה לא קשר לסנטר) שנראה כי הקול בוקע מן המסך עצמו, זה יהיה ככה גם אם הם יהיו רחוקים? בנוסף, הרמקול הקדמי הימני יהיה ממש קרוב לדלת, האם הקול יצא דרך הדלת גם כאשר אני אכוון אותו למרכז החדר? אני חושב שזה יפריע בלילה. כל רמקול יהיה בערך מטר מהמסך. תמונות להמחשה ככה הקדמיים נמצאים כיום, ז…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. אני מחפש מסך ומערכת שישמשו אותי לטלוויזיה ואולי גם למחשב עכשיו, יש אפשרות למסכי FHD או שהם ממש יקרים לתקציב כזה? אשמח גם אם תוכלו להציע לי חנות לקנות בה. הציעו לי את המסך של HITACHI L42X01A 37" FHD ב8000 לעוד כמה ימים המבצע נמשך האם המסך הזה טוב? בלי פיקסלים שרופים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  9. Started by ARI_ARI,

שלום, אז ככה יש לי טלויזית LCD ואני מעוניין לחבר אליה רמקולים 5.1 הטלויזה נמצאת בחדר של 3 על 3. כדאי לי להשקיע ולקנות את הZ5500 או שאני יכול לקנות משהו יותר זול (למשל G51) ולא ארגיש בהבדל? (בגלל החדר הקטן) ואיך הרמקולים מתחברים לטלויזיה כי אין לLCD כניסה 5.1...?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by kreeki,

מחפש סאב וופר איכותי וחזק למחשב. שני הרמקולים שבאים איתו לא מעניינים אותי - יש לי שני רמקולים איכותיים גם ככה. הצעות?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  11. האם אני ארגיש בהבדל לעומת הכרטיס און בורד? אם כן, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  12. Started by davidreznic,

היי. התחדשתי לי ברמקולים X-230, יש לי שאלה לגבי הסאבוופר. יש לו גריל בצד ונראה שמשם יוצא הקול, אבל הוא נמצא בצד. בצד ה"יפה" יש רק את הפתח לכניסת אוויר. הסאבוופר מונח מתחת לשולחן עם הצד ה"יפה" מופנה קדימה (לרגליים), סבא שלי טוען שהצד עם הגריל אמור להית מופנה קדימה. מה נכון?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by ofirng,

http://www.gamaoffice.co.il/products/110538 זה הטלויזיה לחדר.. יש לי תקציב עד 2500 אם תוכל לתת לי משהו יותר טוב במחיר הזה אשמח לקבל

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  14. שלום...בזמן האחרון התפנה לי קצת זמן והחלטתי להשקיע קצת במחשב..... שיפצתי קצת את המחשב ולהלן החידושים: * 2.5 ג'יגה ראם * ג'יפורס 8600 512 מ"ב אבל עוד לא סיימתי.... היום הזמנתי כרטיס לכידת וידאו M785 של חב' AverMedia הייתי רוצה לישמוע אולי חוות דעת עליו מאנשים פה בפורום... ושנית...אני רוצה להתקין למחשב שלי כרטיס קול...כי הסאונד שיוצא ממנו פשוט זוועתי...ואני בנאדם שמעריך סאונד טוב..... אז לא משהו יותר מידי מפואר...פשוט שיהייה יותר טוב מהמובנה שיש לי בלוח אם.... עד 250 שקל בערך.... ושאלה אחרונה....האם צריך דרישות מיוחדות במחשב במחינת לוח אם וספק כח כדי להריץ את כל השלושה ביחד???..יכול להיות מצב שהמחשה שלי לא מספיק חזק???.... על הספק כל שלי כתוב ac 230v.....זה יספיק?

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  15. שלום, אחרי תקופה לא קצרה שמערכת שלי מחוברת למחשב, החלטתי שאני צריך משהו חדש. אני מחפש מערכת שתשמש אותי בעיקר למוזיקה. חשוב מאוד ההספק, האיכות, העוצמה. אם יש משהו להמליץ עליו, אני ישמח. אני מעדיף דגמים חדשים, ולא דגמים שכבר שנה + בשוק. אני בודק כרגע גם אפשרות להרחיב את התקציב. תודה.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  16. שלום לכולם! כרגע יש לי מערכת 4.1 Z560 של לוג'יטק שמחוברת למחשב (יש לה שתי כבלי 1\8" שמתחברים למחשב דרך פאנל קטן שמתחבר לסאב) תהיתי האם כדאי לחבר אותה לPS3 ליציאת RCA שלו? הרי אין למערכת שלי יציאה אופטית ובעצם אין סראונד אמיתי... ואם כן, איפה אפשר להשיג מתאם כזה בארץ? (1\8" stereo לRCA)

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  17. אני מעוניין בכרטיס קול איכותי ל-HTPC שמתחבר לכניסות אודיו בחזית המארז. חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: M-AUDIO Revolution 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_2695&products_id=19780 מישהו יודע האם ניתן לחבר אותו לכניסות האוזניות והמקרופון בחזית המארז? במידה ולא, אז אפשר בבקשה לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי עבור HTPC שתומך באפשרות הזאת?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  18. בשביל להפעיל את המפרטים של 6000 ש"ח עם 4 גיגה זיכרון יש להשתמש במערכת הפעלה 64 ביט ,והכרטיס הטלויזיה pvr 150 אינו פועל בקטגוריה של 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון-נבדק מול התמיכה של הכרטיס. וכעת שאלה לחברי הפורום ,אני כן מחפש כרטיס שמגיע עם תמיכה למדיה סנטר ולויסטה 64 ביט עם 8 גיגה זיכרון ? במחיר של עד 400 ש"ח בעיקר דרוש לצפיה בלייב אני ממש זקוק לתשובה דחוף [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by oDot,

שלום אנשים לאחרונה יש לי בעיות מגע בחלק הימני של האזניות האלה.. אני מזיז את החוט באזור של האזניות וזה מפסיק/נדלק מחדש. יש משהו לעשות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by Msys,

אני מחפש כרטיס קול עד 300 ש"ח, אני משתמש ברמקולים של אלטק לנסינג ATP3 ובאוזניות סנהייזר HD497. אני לא מבין בכרטיסי קול אבל אני בעיקרון מחפש משהו איכותי מספיק וורסטילי בשביל להשמיע מוזיקה בעיקר. תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Dom1no,

לצורך העניין למחשב מחוברת מערכת רמקולים בתצורת 5.1. רגיל, דרך כ.קול מובנה. עכשיו אם אני מחבר כבל קואקסיאלי בין הDVD למחשב (בשניהם יש כניסה/יציאה קואקסיאלית) אפשרי לראות סרטים בDVD ולשמוע דרך הרמקולים של המחשב? או שזה לא אפשרי? (מנותב בדרך שונה או לא יודע).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש למישהו המלצה\ניסיון על אחד טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tomer861,

שלום לכוללם אני רוצה לקנות את ה-Z5500 ועכישו אני מחפש את המקום לקנות אם מישהו מכיר מקום טוב וזול שאני יוכל לקנות שם תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  24. Started by Got-Weed,

היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה פשוט ע"מ להציג תכני טלווזיה בחיבור RF. אפוא, הינני פונה אליכם בבקשה להמלצות לכרטיס אשר יציג את השידור בצורה מניחה את הדעת על המסך DELL 2407 שברשותי. תודה על העזרה, שמואל

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  25. Started by kobi3211,

שלום קניתי רמקולים 5 ערוצים של CYBER ACUSTIC CA5001 יש נגן DVD שמסוגל להפעיל אותם את כל ה 5 או שחייב מגבר בשבילם תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים