אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

נהרסה לי הדיבורית שקיבלתי עם הSGS2.. אני מחפש משהו אחר עד 150 שקל. עדיף שתהיו אוזניות כפתור. אין בעיה להזמין מחול - 

- 0 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

משעמם לי, אני מודה. מחפש איזה פרוייקט לקיץ, עד הגיוס. אני מעוניין לבנות DAC בסביבות ה 200-300 ש"ח לכל הרכיבים. אשמח לקבל עזרה והכוונה. - 

- 13 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום רב בבקשה יעוץ יש ברשותי מגבר של DENON AVR-1804 די ותיק גםמשמיע רעשים והוצעה לי הצעה להחלפה למגבר של SONY STR-DG710 חפשתי מידע אבל לא מצאתי מה דעתכם?? - 

- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower

- 

- 

ובכן, אני ממש רוצה לקנות Nano מחו''ל, זה ממש דחוף לי. רציתי לדעת מהו פסק הדין לגבי בעיות במסך.. האם הן קיימות? רק על חלק מהמכשירים או על כולם? האם שווה לקנות אותו עכשיו? אם אני כבר אקנה, ומסתבר שיש בעיה, יחליפו לי? תודה מראש. - 

- 20 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

אני משתמש ברמקול אחד שאני שם במיטה ובו אני שומע מוזיקה קלאסית מהנט, היום כשהערוץ האינטרנטי לא פעל, שמתי לב שכשאני מצמיד את הרמקול לאוזן שומעים זמזום וברקע איזה ערוץ רדיו (הזמזום תמיד ידעתי שקיים אבל היום זה היה נראה חזק מתמיד), שומעים את הרדיו מאוד נמוך ולא ברור כך שקשה מאוד לזהות מילים (רק בתחילת השעה שומעים את קריאת החדשות ואז שומעים יותר טוב, אז הבחנתי פעם אחד במילים שר החוץ ג'ון קרי..., ושוב שום דבר לא עבד באינטרנט ולא במחשב, (זה המשיך גם כשכיביתי את המחשב) מה הפשר של התופעה הזו? - 

- 3 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום מרחק תצוגה 2.8 מטר האם 32 או 39 . חשבתי ללכת על 32 אינו תומך בקבצי mkv -אבל תומך WiFi Ready/DLNA. אם אני אחבר לו כבל רשת מהנתב מה האפשרות במצב כזה . האם זה שמיש או שכדאי בעתיד לקנות סטרימר לגבי קובץ mkv עם כתוביות בעברית לא תהיה בעיית צפיה http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=553&ArticleID=1436 או ללכת על הדגם של 39 . http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=554&ArticleID=1795 לפי המפרט אינו תומך באף אחת מהאופציות הפנסוניק 5 שנות אחריות . או ללכת על - 

- 12 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום! אז ככה, לפני כמה ימים סבא שלי התקשר אלי ואמר שהוא מצא אוזניות זרוקות ליד הפח זבל ושאני יבוא לראות. אז לקחתי את האוזניות וחיברתי אותם למחשב והאיכות הייתה משהו לא יאמן (באסים מועברים בצורה מדהימה בטראקים אלקטרוניים { עוד לא ניסיתי מוזיקה קלאסית או משהו כזה}) עכשיו מכיוון שכבר יש לי מערכת איכותית בחדר אין לי ממש צורך באוזניות וגם אני לא אוהב שמשהו יושב לי על הראש שאני שומע מוזיקה אז חשבתי למכור אותם. רשום על האוזניות Sony MDR-CD770 ולא מצאתי באתר של סוני משהו עליהם, אז אני צריך הערכת מחיר להם אם מישהו ימצא. אני עדיין לא מאמין שמישהו יכל לזרוק כאלה אוזניות (יש לציין שהם לא פגומות באיזושהי צורה, כאילו מישהו פשוט הניח אותם שם והלך) בתודה דוד - 

- 2 תגובות
- 658 צפיות

- 

- 

אני חושב עכשיו איפה כדי להשקיע את כספי באודיו. אני עובר לארה"ב בקרוב, וכל השקעה תהיה שם, ואני לא בטוח איפה להשקיע. עכשיו יש לי בבית: Yamaha TSS1 מחוברים למחשב שלי. זוג רמקולי סטריאו של סוני שהגיעו עם מערכת גדולה, שכוללת קופסא גדולה שבא הרדיו, טייפ, הגברה ן-CD, מדגם LBT-A17. Sony MDR-V500. אני שומע הרבה מוסיקה, משחק דיי הרבה ורואה סרטים מדי פעם. יש לציין שבבית החדש בארה"ב יש סיכוי טוב שתהיה מערכת ק"ב מחוברת לטלויזיה גדול לצפייה בסרטים. איפה כדי להשקיע עוד כסף אם אני משקיע? באוזניות איכותיות ובמגבר? והגברת סטריאו וזוג רמקולים חדשים? בכרטיס קול תומך 5.1 כמו אודיג'י 2 ZS ומערכת 5.1? ואיזה כרטיסי קול יחסית זולים טובים גם למוזיקה אם אני אחליט ללכת על אוזניות? המקור העיקרי שלי ה… - 

- 27 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

השימושים הם דיי פשוטים, אוזניות למחשב, בעיקר למוזיקה...העיקר שיהיה נוח וצליל חזק ונעים לאוזן. עד עכשיו השתמשתי ב JVC HA-X570 ..השתמשתי בהן בערך שנה, ונהנתי מכל רגע. לצערי הצליל באוזנייה אחת שבק חיים ואני מחפש תחלופה. עדיפות לחנויות: BUG / OFFICE DEPOT / BUG / KSP / TOWER RECORDS מה דעתכם על ה AKG K402 / Pioneer SE-H33? Sennheiser HD202 - 

- 1 תגובה
- 2k צפיות

- 

- 

יש לי מגבר Denon 1404 עם הספק מקסימלי לערוץ של 80RMS ורמקולים ER עם הספק מקסמלי של 250RMS. עד כאן הכל בסדר, והכל עובד מעולה. עכשיו לשאלה, לאחרונה קיבלתי במתנה רמקולים, בואו נקרא להם רמקולים ג'נריים, עם הספק של (אני לא בטוח, אבל מניח שזה לא יותר גבוה מזה) 10RMS. אם אני מחבר את המגבר שלי אליהם, מה יקרה להם? אני לא מחבר רק אותם, אלא אותו ביחד עם הרמקולים המקוריים שיש לי (כלומר שני רמקולים לכל ערוץ במגבר), יכול להגרם נזק למגבר שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים ER שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים הג'נריים? תודה רבה על העזרה אם יש עוד משהו שלא הזכרתי והיה צריך להזכיר אז תזכירו בבקשה - 

- 0 תגובות
- 818 צפיות

- 

- 

שלום לכולם הלוח אם: אסוס M2N-E חיבור קואקסלי לרסיבר הרמן קרדון AVR35 לא מצליח להוציא 5.1 מהמחשב על הרסיבר אני מקבל COAX PCM ואני מצליח לקבל רק 2.1 ביציאה מהמחשב, ניסיתי לבדוק דרך התוכנה של הלוח אם (SOUNMAX, AD1988) וגם שם אני שומע רק בסטריאו וסאב... מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס וניסיתי כמה דרייברים קראתי בגוגל שגם אחרים חוו את הבעיה הזאת מישהו מכיר פתרון כלשהו? רמי - 

- 2 תגובות
- 746 צפיות

- 

- 

שלום לכולם.אני בדיוק לפני קניה של MP3 ואני מאד מתלבט.הדבר שהכי חשוב לי חוץ מזה שהוא יהיה נגן ברמה גבוהה היא שיהיה לו את ה-USB ON THE GO כי הוא אמור לשמש אותי לטיול של שנה(העברת תמונות ישירות מהמצלמה ל-MP3). ועכשיו אני מגיע לשאלה העיקרית.אני יודע שה-IRIVER H320 תומך בפונקציה זו אבל גם אמרו לי שיש מספר מצלמות מצומצם שאפשר להעביר מהם תמונות ל-IRIVER והמצלמה שלי יש, זאת ה-OLIMPUS IR500 (בתמונה המצורפת) למי שמכיר.אז אם תוכלו לומר לי האם המצלמה שלי מתאימה ל-OTG של IRIVER ??? ואם לא אז אולי יש איזשהו פתרון אחר כמו אולי לקנות קורא כרטיסי זכרון ואיתו לנסות להעביר תמונות ל-IRIVER??? אשמח לכל תגובה שתוציא אותי מהבלבול במיוחד מאלה שכבר נהנים מהנגן הזה(איזה כיף להם...)ויש להם את הנסי… - 

- 2 תגובות
- 527 צפיות

- 

- 

שלום, רציתי לשדרג מעט את חווית הצפיה שלי (כרגע משתמש בHD חיצוני לחיבור לטלויזיה) ע''י חיבור המחשב לטלויזיה ב-HDMI ורכישת מגבר ורמקולים (סטריאו, לא סראונד). ועולה לי השאלה- איך לחבר את הכל נכון? המחשב יתחבר לטלויזיה בHDMI, המגבר יתחבר לטלויזיה עם עם יציאות האודיו והרמקולים בתורם יתחברו למגבר? יש פתרון יעיל וחכם יותר? תודה - 

- 3 תגובות
- 3.5k צפיות

- 

- 

שלום רב, ברשותי טלוויזית LCD בחדר, אשר מחוברת ישירות לכרטיס מסך במחשב(NVIDIA 7600GT), דרך כבל HDMI-DVI. במסך המחשב שלי, שגם הוא מסך LCD, ישנם לא מעט פיקסלים שרופים, ואני מודע לכך. אך ישנה תופעה מתמשכת שפשוט מוציאה אותי מהכלים - בכל צפייה בוידאו כלשהו, סרט, סרטון וכו', על גבי מסך הטלוויזיה שבחדרי, מופיעים בדיוק אותם פיקסלים שרופים הנמצאים על מסך המחשב, ובאיזשהו אופן "פלאי", מועתקים לי גם למסך הטלוויזיה. יש לציין שלאחר בדיקה שלי, מסך הטלוויזיה נקי מפיקסלים שרופים, והם מופיעים אך ורק כאשר הטלוויזיה מתקשרת עם הכרטיס מסך והמחשב.(לאחר הפעלת אופציית הCLONE דרך הדרייבר של הכרטיס מסך). אשמח לקבל הסבר ודרך אפשרית לפתירת תופעה מעיקה זו. תודה מראש. - 

- 9 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

חשוב שיהיו לבנות שיתאימו לאייפוד היפה שלי :-) מממ אני שומע בעיקר היפ-הופ וטראנס פסיכודאלי ו-commercial - 

- 0 תגובות
- 746 צפיות

- 

- 

בהמשך לכותרת אני חייב לציין שאני קצת מאוכזב אבל לא מתאים לי לצאת מאוכזב אחרי קנייה אז מנסה להנות בכל זאת הסיבה לאכזבה היא שהסאונד באופן כללי הוא לא הכי מרשים הכל נשמע שטוח הבאס נשמע מרוחק ויש לי רצון לדחוף את האוזניות קצת עמוק יותר לתוך האוזן לשפר את הסאונד אבל אי אפשר היו לי אוזניות פשוטות שבאו עם הסמארטפון ששמעו בהם יותר טוב הסאונד עטף אותי והייתי יכול לשקוע בתוך הבאסים להכנס לעולם אחר ולהתעורר אחרי איזה טראק טוב עם ה M50 כמו שאמרתי הכל נשמע מרוחק ושטוח מה גם שהן מאוד חלשות וצריך להגביר עד הסוף ואם אפשר לשמוע מוזיקה דרך VLC ולהגביר מעל ל 100 אחוז בסמארטפון שלי שומעים ממש חלש במקסימום שמעתי עד עכשיו כל מיני מוזיקות כרגע אני שומע איזה אופרה של ורדי מ CD קודם שמעתי כל… - 

- 25 תגובות
- 4.2k צפיות

- 

- 

התקציב שלי בגדול 3,000-3,500 לסט רמקולים (שתיים רצפתיים,שתיים אחוריים קטנים,סנטר) ורסיבר. הלכתי לקבל הצעה ממחסני חשמל ושם סט רמקולים של וורפידל ורסיבר של הרמן קרדון יוצא לי 3,600 שזה קצת יקר לי...יש למישהו מושג איפה אמצא סט כזה במקום זול יותר? נ.ב הרצפתיים בנויים משלושה רמקולים לכל אחד ולא 2 לכל אחד. - 

- 1 תגובה
- 1.6k צפיות

- 

- 

אוקי אז ככה מאז שקיבלתי את המחשב החדש(מפרט בחתימה) התחילו לי כל מיני רעשי רקע ממש ממש מעצבנים. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בדיסקים (PRINCO DVD-R X4) שעליהם צרבתי את הגיבויים של הMP3. אבל שמתי לב שאם יש לי קפיצה בשיר בשנייה מסוימת, בפעם אחרת זה לא יקרה שם. כלומר הקפיצות הם לא במקומות קבועים. מה שפוסל פאקים בשירים. חשבתי שהבעיה בכבל(האופטי שמחובר ל SOUNDSTORM) אבל אין לי כבל אחר להחליף אותו. ניסיתי לשחק איתו קצת ונדמה היה לי לפחות שזה משתפר. כשהכנסתי דיסק מקורי של AUDIO לא היו קפיצות ולא רעשי רקע, מה ששוב מפיל את האשמה על השירים. אבל כשהורדתי עכשיו מאי מיול(אמממ אני אמרתי את זה? ) שירים חדשים גם בהם יש קפיצות!! אז זה לא יכול להיות שגם השיירם הישנים שהיו בסדר וגם הח… - 

- 9 תגובות
- 846 צפיות

- 

- 

שלום לכולם .. היום בערב אני הולך ליקנות רמקולים למחשב.. שישמו לי גם רמקולים לפלטה (DJ ) בעוד ככמה זמן.... התקציב שלי הוא עד 650 ש"ח .. גג ... עדיף שיהיה עד 600 שקל .. אני צריך אותם בעיקר למוזיקה במחשב.. שיהיה סאב טוב .. ושישמעו באיכות. תודה לעוזרים.. זה קצת דחוף ! - 

- 3 תגובות
- 594 צפיות

- 

- 

היי, ברשותי מגבר YAMAHA מדגם HTR-6030. קניתי כבל TOSLINK על מנת לשמוע סרטים באיכות טובה. אני מעוניין שבעת השמעת קבצי סרטים יהיה שימוש בסראונד ואילו בעת השמעת קבצי מוזיקה יהיה שימוש רק בסטריאו. 1) מה אני צריך להגדיר בווינדוס 7? 2) מה אני צריך להגדיר בתוכנת REALTEK HD AUDIO MANAGER? יש אולי מדריך מפורט? בתודה מראש - 

- 3 תגובות
- 927 צפיות

- 

- 

יש לי רמקולים למחשב ATP3 (2.1). אני רוצה להוסיף להם עוד רמקולים, מה כדאי מבין אלו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=51000000AA337&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=51MF4075AA003&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=970114-0914&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=970223-0914&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ואם יש לך רמקולים אחרים מומלצים אני פתוח להצעות. - 

- 6 תגובות
- 670 צפיות

- 

- 

1) רמקולים aztech 5.1 יש ביקורת באתר 2) creative 4/1 הכי פשוטים inspire 4/1 מה מביין השניים עדיף - 

- 2 תגובות
- 536 צפיות

- 

- 

זאת הנוסחה- IS7-E + RX-V430+ סרט\משחק 5.1= סטאריו והפתרון לא מוצא חן בעיני למה אני לא מצליח לשמוע בסראונד כשאני מחבר את הכבל האופטי מהיציאה בלוח (IS7-E) לכניסה במגבר (YAMAHA 430 )?. נדלקת במגבר הנורה של ה-PCM, שזה לפי החוברת אומר שיש אות דיגיטאלי, אבל גם מופיע רק שני ערוצים ורשום סטאריו. שיחקתי עם ההגדרות הרבה וזה לא משנה כלום. מה לעשות? הנה תמונות של ההגדרות של הכרטיס קול http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/v/e/r/l/o/a/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405111700116994/200408082335277539/1.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/v/e/r/l/o/a/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405111700116994/200408082338508973/2.JPG - 

- 7 תגובות
- 810 צפיות

- 

- 

מה שלומכם? אז ככה תראו מה מצאתי בביקורת של הIPOD "אפשר להוריד ממצלמה דיגיטאלית ישר לאיי פוד מה שמקל על המשתמש אם ניגמר לו הכרטיס זיכרון במצלמה הדיגיטאלית." האם זה נכון? איך זה פועל איזה כבל ומאיפה? תודה רבה.. אם זה נכון זו עוד תכונה שאפשר לציין ליתרונות האייפוד. - 

- 3 תגובות
- 692 צפיות

- 

- 

שבת שלום לכולם רציתי לדעת מה האפשרות הנוחה והזולה לצפיה בטלוזיה על גבי מסך המחשב. אני מתכנן לקנות מסך LCD למחשב ורוצה לצפות בו גם בטלוזיה.הבנתי שיש מסכים שבאים עם כניסות של RCA וכמו כן הבנתי שיש כרטיסי טלוזיה יעודיים לזה. מה דעתכם? - 

- 0 תגובות
- 659 צפיות

-