עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idoj,

אני רוצה אוזניות לישיבה ממושכת על המחשב,בעיקר שילוב של סאונד עם עריכת וידאו. יש שלושה זוגות שמעניינים אותי,הן באותו טווח מחיר SONY MDR-ZX100 Sennheiser HD 202 II Koss UR20 מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. אני מעוניין להחליף את כרטיס הקול שלי (creative 24live!). חשבתי אולי ללכת לכיוון AUDIGY. האם כדאי ושווה לקחת כרטיס כזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4909 המחיר מטורף זה ידוע לי (אם יש ביותר זול יהיה מעולה). אני שומע מוזיקה כל הזמן,סרטים ומשחקים. התקציב האמת אני מעדיף כמה שפחות-אחרי הכול ....... מה נותן הפאנל הזה ששמים בקידמת המחשב? ואם יש הצעות לכרטיסים אחרים במחירים נמוכים יותר (עדיף) זה יהיה מצויין. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  3. שלום, יש לי Logitech z-5500 ואני מעוניין ליקנות כרטיס קול אני שמתי עין על 2 כרטיסים.... מי מהם יותר טוב...? אני צריך אותו למוזיקה סרטים ומשחקים...ושיהיה שם חיבור לכבל אופטי..... CREATIVE X-Fi Elite Pro או...... CREATIVE AUDIGY4 PRO תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by E_M777,

צהריים טובים! אחרי הרבה המלצות רכשתי את הרמקולים של altec lansing mx5021 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=40050 רמקולים באמת נהדרים,תענוג שלא נגמר עכשיו הגעתי לשאלה החשובה,קניתי מחשב חדש לאחרונה הלוח אם של ג'יגהבייט דגם EP45-DS3L (מעבד Q6600 אם זה משנה) http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2844 על הלוח מובנה כ.קול - Intel® High Definition Audio בעיקרון אני די מרוצה סה"כ,אבל תמיד שואף ליותר רוב העיסוק שלי הוא בשירים ופחות במשחקים וכ"ו ואני מעוניין לשמוע בצורה הטובה ביותר אז ככה האם באמת יהיה הבדל משמעותי (בלי להעליב אבל רק מניסיון אישי) בין כרטיס קול מובנה HD לעומת כרטיסים חיצוניים? מי שיוכל לפרט טיפה לגבי התוצאה השונה (אם ישנה) ובאיזה סטאפ כמובן…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. שלום חברה. כיום יש הרבה נגני MP3 טובים וההתלבטות קשה חשוב לי לקנות מכשיר עם איכות סאונד מעולה ויכולת באס. אני מתלבט בין IPOD NANO לבין IAUDIO G3 הטווח מחירים שלי הוא 800-1350ש"ח מה שאני מחפש בעיקרון במכשירים זה: איכות סאונד רדיו יכולת הקלטה תומך בפלייליסט M3U אם יש לכם הצעות לעוד מכשירים טובים אנא עזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  6. היי עוד בערך שלושה שבעות חברים של ההורים מגיעים מארה"ב - כל פעם שמישהו ממגיע/נוסע לארה"ב אני קופץ על ההזדמנות וקונה איזה משהו.. בכל מקרה, בזמן האחרון אני יותר ויותר "נמשך" לIPOD החדש. וחיפשתי ביקורות אבל לא מצאתי משהו רציני אלה רק השוואות מחירים וביקורות של חצי עמוד... אז דבר ראשון - ביקורות. דבר שני -כמה שאלות והתלבטויות שיש לי כדי להיות סגור על הIPOD (15GB) כרגע יש ברשותי RioVolt SP250 בעיקרון, אני מאוד מאוד מרוצה מהנגן. רק דבר אחד התחיל להפריע לי לאחרונה - המשקל, המשקל.. ובכל זאת: יתרונות של הריו - רדיו, זמן ניגון ארוך (אפשר להחליף סוללות..), אפשר לשמוע גם דיסקים רגילים. חסרונות - משקל.. יתרונות של ה-IPOD -מאגר שירים עצום, קל, סטיל ובטוח יש עוד שאני לא יודע ע…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by ben007,

שלום לכולם אני צריך את הדעה שלכם בנושא דיי טחון ( סליחה מראש ) התכנון לקנות נגן חדש, כמה שאלות ברשתוכם: קודם כל, אני מכיר את רוב הנגנים שיש בשוק, אין צורך להכנס לפרטים טכנים. חשיבות: *גודל. כמה יותר קטן יותר טוב. *נפח. פה יש לי התלבטות. מצד אחד 5 ג'יגה אני חושב שיספיקו, מצד אחד מחיר נגני ה-20G לא יקר בהרבה. ופה נכנסת לי השאלה, 1) מה ההבדל בינהם, חוץ מנפח גודל משקל, למה שאני אעדיף נגן 5 על נגן 20 באותו מחיר? *ניווט וממשק, אני חושב שהטאץ' פד דיי חשוב, לא כל כך נח לגלול עם לחצן שעות.. *איכות. שזה אומר הכל: שמיעה, בנייה, אחריות. *שיהיה DOK *זמן סוללה ( אבל שלא יהיה נקודה מכרעת ) מה פחות חשוב: *ציבעוני. זה בהחלט נחמד, אבל אני רוצה לשמוע מוזיקה, ופחות להסתכל על ה…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום וערב טוב... יש לי התלבטות מאד קשה לגבי בחירת רמקולים!! ברצוני להחליף את הרמקולים הישנים שלי מסדרת CREATIVE Inspire 5200 5.1 במשהו חדש יותר ועדכני כך שאני גם ינצל את כרטיס הקול החדש שברשותי Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional תכולו לראות את המפרט השלם במפרט1... אשמח אם תוכלו לכוון אותי למשהו איכותי וטוב בהתאם למפרט המטרה בגדול היא משחקים וגם מוזיקה כולל מעט סרטים וTV.. הרמקולים הם לחדר יחסית דיי קטן אבל בקרוב העבור דירה ואני רוצה משהו שהיה בסלון ל HTPC שלי איכותי וטוב!! חשבתי על: http://www.microlab.cn/product/speakers/home%20system/x27.htm ב2030 שקל או http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=us,en ב…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by Ac1D,

היות ואני מחזיק מפורום זה, פורום האודיו הטוב ביותר שאני מכיר, אשמח אם תענו לי על שאלה פשוטה. אחת ולתמיד, מה יותר טוב מבין שתי כרטיסי הקול הבאים.? Audigy Value - http://www.creative.com/products/product... Audigy SE - http://www.creative.com/products/product... תודה, יונתן.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. Started by shloosh,

כן כן אני ידוע שהנושא כבר נחרש... אבל חיפשתי ולא מצאתי דברים שאני בדיוק מחפש.... בקיצור בן דוד נוסע לארה"ב עוד חודש ועד אז אני צריך לגבש דעה נגן שאני רוצה ולחסוך מספיק כסף. אני רוצה מבוסס דיסק קשיח, 5 גיגה מספיקים בהחלט,לא יקר ומעוצב נורמלי. לא רוצה את האייפוד מיני... אני מתלבט בין ה-carbon לבין zen micro וגם ה-karma. בין הקארבון לקארמה יש הבדל של 50$ שאולי שווה... מה דעתכם? אם אפשר קצת לפרט על המכשירים שציינתי כי אני לא מכיר אותם, בטריה,איכות שמע,נוחות,מחיר וכו'.... תודה רבה לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by amit_p,

יש לי עכשיו התלבטות בין ה iRiver IHP100 של 10 ג'יגה, לבין הiPod של 15 ג'יגה... תעזור לי בבקשה...תודה!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. שלום אנשי הפורום בביתי נמצא מגבר סטריאו 150 WATT של kenwood דגם Ka-52 משהוו עתיק ואיכותי ביותר אבל לצערי הוא מתחיל לקרטע עכשיו אני לא יודע אם זה בעיה במגבר או בעיה ברמקולים ( wharfedale CD 50-2 רמקולים 100 WATT 3 way) רק שאני מגביר לרמות גבוהות אז שומעים כמו שצריך עכשיו השאלה שלי האם להשקיע בסביבות ה 200 ש"ח להחלפת חלקים ישנים במגבר (ספק סופי ועוד כמה חלקים) או פשוט למכור את המערכת ולקנות ATP3 ? תודה רבה על העזרה INFERNO

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  13. Started by gjook,

עד עכשיו חשבתי על הדגם של LG Scarlet 42LH70YR ב6500 ש"ח. ועכשיו מוכר מסוים המליץ לי על הטלווזיה TH-L42S10 של pansonic ב5690 ש"ח בטענה שהטלוויזה הנ"ל זולה וטובה יותר מהLG. אשמח לשמוע האם יש אמת בטענתו .

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  14. Started by gggilad13,

זו הודעה שני רושם בשם חבר: אני מאד מתלבט בקשר להוצאת כסף גדולה על נגן אם פי 3 היות ואני מחפש 512 מגה. הנגנים הרגילים עולים 700 ואילו המעט יותר מתקדמים בסביבות ה1700. הייתי רוצה לדעת, האם באמת שווה וכדי להוציא עוד 1000 ש"ח על נגן ?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by ballcall2,

אני רוצה לקנות playstation 3 גם כקונסולת משחקים וגם כנגן blu ray. בנוסף אני רוצה לקנות רמקולים שיתאימו לצפייה בסרטים אך בעיקר למוסיקה. יש לי בנתיים בסלון טלוויזיה lcd וממיר hot hd. יש לי תקציב של בערך 4000 לרמקולים (הps3 לא חלק מה-4000). השאלה שלי היא מה אתם חושבים שיהיה עדיף: רסיבר+ שני רמקולים יד שנייה(לא נראה לי יהיה כסף ליותר מזה), או רמקולים מוגברים כמו Audioengine a5 ו-dac שימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי איכותי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מה דעתכם על מערכת קולנוע ביתית Samsung HTD453HK ב200$? אני מעוניין לחבר אותה בחדר 5X3.5 לטלוויזיה ולממיר YES MAX TOTAL (ולהשתמש גם בסטרימר). כמו כן גם לחבר אותה למחשב לשמיעת מוזיקה. בקיצור השימושים העיקריים הם סרטים וסדרות, מוזיקה. מה אתם חושבים? בזאפ המחיר שלה הוא 1700 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by STM,

יש לי כרטיס של creative 5.1 live . אני רוצה לקנות את Altec Lansing VS4121 . יש מצב שזה לא יתאים לכרטיס קול או משהו כזה ? או שהכל מתאים ואפילו ישמעו מעולה ?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  18. שלום חברים, אני מתכוון לרכוש רמקולים למחשב , ואני מתלבט בין שני הדגמים, אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד... אם אתם ממלצים על דגם אחר באותו התקציב אשמח מאוד לשמוע. תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני כרגע רוצה לבצע הזמנה מהאתר soundforless למי שמכיר ואני חייב התייעצות עם מביני עניין כמוכם!חשוב להדגיש, רוב השימוש לרסיבר יהיה על מערכת 5.1 כרגע boss שתשודרג בהמשך וטלוויזיה סוני 55 אינץ' 4K,עיקר השימוש וכמעט כולו יהיה לצורך סרטי קולנוע, זה הכי חשוב לי שהסאונד בסרטים יהיה אופטימלי.מצרף לכם לינקים שיהיה לכם קל:Yamaha RX V681:http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v681_u/Pioneer VSX-1131:http://www.pioneer-audiovisual.eu/eu/def/products/vsx-1131אני לא באמת יודע מה ההבדל בין החברות ובין שני הדגמים הם פחות או יותר באותו הטווח מחיר ולכן אשמח לעזרתכם ודעתכם המקצועית בנושא,תודה לכל העונים מעריך מאוד!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by duzap,

אהלן, יש לי לוח של אסוס P8P67-M Pro ולצערי הרב לאחר הקנייה של המחשב שלי לפני כחצי שנה הצטערתי שבחרתי בלוח הזה, הייתי צריך לקחת לוח ATX ולא Micro ATX (אחרי ששמתי עליו SCYTHE MUGEN 2 ו-GTX560 TI שתופס 2 סלוטים כמעט ולא נשאר לי מקום) וגם בגלל שהסאונד ממש איכזב אותי, סאונד נמוך מאוד לעומת מה שהיה לי במחשב הקודם (גם מובנה על הלוח). אבל נעזוב את זה, כולנו עשינו בעבר טעויות ומטעויות לומדים, לשמחתי זה לא טעות כזאת קריטית כי אחרי הכל זה לא כזה לוח גרוע פשוט לצרכים שלי הוא לא התאים לי כפי שציפיתי. התגברתי על הצפיפות עם הלוח הקטן (למזלי בחרתי מארז CM690 שעזר לי הרבה בעניין), מה שנשאר לי להתגבר עליו זאת הבעיה של הסאונד שממש התאכזבתי ממנו. החלטתי שאני רוצה להביא לי כרטיס קול עם סאונד …

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by FuzzyDuck,

קניתי לאחרונה נגן COWON D2+ ואני מרוצה ממנו לאללה.. אני עכשיו מחפש אוזניות חדשות כדי להפיק את המרב מהמכשיר המדהים הזה.. בעיקרון אני מתלבט בין 3 אוזניות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523524 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921 אגב, מההעניין של הPrecision? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595835 מה אתם אומרים? יש איזה חנות שאני יכול לבוא עם הנגן ולבדוק את האוזניות אחת אחת? תודה רבה לכם חברים.

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  22. אני רוצה לקנות את אחד משלושת אלו עכשיו אני רוצה את הרמקולים לשימוש במשחקים ומוזיקה מחפש יותר איכות לא יודע מה לבחור **שאלה נוספת האם ב creative ניתן לכוון את עוצמת הסאב?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by ClubCaliber,

יש לי מערכת "קולנוע ביתית" המורכבת מרסיבר 5.1 JVC מהדיוטי פרי, רמקולים קידמיים של AIWA מערכת NSX-5222 ורמקולים אחוריים של פירלס SR-377. אני לא מרוצה. השאלה היא, האם להשקיע את הכסף בכרטיס קול איכותי (Audigy 2ZS) ומערכת 7.1 (נגיד Creative T7700). או להשקיע את המחיר הזה + כמה אלפים ולעשות לי מערכת על רמה. ..?

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  24. אבקש את עזרתכם בהתלבטות בין שתי האופציות הבאות: מסך LCD בגודל 24" של חברת DELL מדגם 2408WFP - שזהו למעשה מסך מחשב רב תכליתי שמשמש גם כטלוויזיה לכל דבר, בעל יכולת הצגה של תכנים ברזולוציה של Full HD כלומר 1080P, עלות המסך 3.5K או טלוויזית LCD בגודל 32" HD READY בעל יכולת הצגה תכנים ברזולוציה של 720P בתקציב של 5K (טרם נבחר דגם ספציפי). *הערה: התקציב אינו מהווה שיקול בבחירה מבחינתי. הייעוד של הטלוויזיה הוא אינו לשמש כמסך מחשב אלא כאמצעי להצגת סרטים מהמחשב וחיבור לממיר של YES בלבד, במקרה זה אני אמשיך להשתמש במסך המחשב הנוכחי שיש ברשותי כיום. לעומת זאת, הייעוד של מסך המחשב הוא לשמש כאמצעי להצגת סרטים, חיבור לממיר של YES וכמובן כמסך מחשב לכל דבר. כפי שניתן לראות, הייעוד של כל אח…

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  25. Started by tazok,

אני חייל משועמם שיש לי הרבה זמן פנוי בלי לעשות כלום... עכשיו את הipod שלי אבא שלי לוקח ממני ואני רוצה לקנות משהו חדש.. עכשיו ההתלבטות היא האם ללכת שוב על נגן MP3 אומנם משוכלל יותר וכל הבולשיט הזה אבל זה נגן MP3 או ללכת לכיוון אחר ולקנות את הPSP שמבחינת מחיר הוא לא רחוק מידי. הבעיה היא שלPSP יש בעיות בטריה עם חיים קצרים והוא לא ממש תותח בכל הנוגע לניגון שירים... עכשיו אני לא יודע מה לעשות אם מישהו יכול לעזור או לכוון זה יהיה נחמד! דור

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.