עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שעולה לא יותר מ-400 דולר באיביי. (us-144? maudio? tascam?)

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by segev22,

ככה יש לי רמקולי Z2300 של לוג'יטק וכרטיס קול שהגיע עם הלוח אם שלי של ASUS COMMANDO . לעיתים קרובות מאוד באמצע משחק השמע נעלם לחלוטין וחוזר לסרוגין , פשוט נעלם וחוזר כל הזמן וזה כבר שיגע אותי. ניסיתי דרייבר חדש יותר של הכרטיס קול כלום לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה או פיתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  3. מערכת XP P2 , עם 2600XP. מחובר LCD לDVI 1 ו טלוויזיה-LCD - ל COMPONENT . אני עןבד במצב שכפול-CLONE , אבל לא מצליח להפעיל מצב שבו על הטלוויזיה יראו רק את הווידאו בOVERLAY - מסך מלא. מה שקורה - ברגע שאני מפעיל את המצב (נקרא theater) - הווידאו לא עובד כלל (מסך שחור בטלוויזיה ) למישהו יש רעיון מה הבעיה ? אגב, ניסיתי פעולה דומה בתוכנה Ati tray tool - ושם זה כן עובד, רק שהבעיה שם - הצבע משתבש לחלוטין במצב CLONE ...

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by eladh777,

שלום. יש לי שאלה על HD שתמיד רציתי לשאול. האם סרט באיכות HD יוצג יותר איכותי במסך LCD של 32 אינץ מאשר מסך מחשב 22 אינץ? אני בכלל לא הבנתי למה צריך מסך תומך HD. הרי גם במסך CRT 17 אינץ שיש לי, רואים יותר טוב סרט באיכות HD מאשר סרט באיכות אחרת. איך זה הולך כל העניין הזא. אפשר בבקשה הסבר מובן, ממישהו שמבין. תודה

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by royossef,

שלום לכולם לא משנה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by ShoVaLK,

אני מחפש אוזניות כפתור עם איכות באס טובה וגבוה אני שומע ראפ ואני במכון כושר אז אני צריך חזק ולא נוח לי IN EAR אז בבקשה לא לתת לי כאלה תודה ואני מחפש די דחוף

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by Nasok,

טוב אחרי הרבה שנים יש לי כסף ואני רוצה להשקיע במערכת קולנוע ביתית שתעלה בערך 4K ז"א אני רוצה רסיבר ורמקולים 5.1 , אני אשתמש בהם בעיקר לסרטים וגם מוזיקה. לאחרונה נכנסתי חזק למוזייקת טראנס ומאז אפשר להגיד שאני רק מקשיב לזה. וגם מכיוון שאין לי מקום בבית אני חושב ללכת על רמקולים מדפיים (האם זה משנה משהו מרמקולים עומדים?) יש הצעות ? וגם אמרו לי שאני אצטרך לקנות בהתאם כרטיס קול , רציתי לשאול במה זה יעזור? כמה יעלה לי כרטיס קול לא מקצועי אבל שיתאים למערכת? וגם רציתי לשאול אם מישהו מבין אך משמעים מוזיקה יעני זה הרי לא כמו בסרטים במיוחד מתחלק ל 5 רמקולים ויותר. אז אך זה במוזיקה . טוב אני חושב שאלתי את כל מה שרציתי תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי חבר'ה, אני חושב שהגיע הזמן לשידרוג מערכת ההפעלה שלי. אני לפני הפירמוט השנתי וחשבתי לעבור ל VISTA ULTIMATE (כרגע ב-32 ביט), הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הדרייברים של קרייאטיב לויסטה, הבנתי שהם רק מאפשרים תמיכה חלקית, וניטרול אופציות ה EAX (האם CMSS2 נתמך?), האמנם זה נכון? מה לגבי הדרייברים של קים הזה (הבחור מברזיל?) שפתר את הבעיות של ה EAX בויסטה, זה קיים? תודה לכל עונה.

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by matizami,

אני רוצה לחבר מחשב עם כ.מסך GEFORCE 660GT ולוח אם GIGABYTE K8NF-9 וכ.סאונד מובנה לסמסונג LA450 ורסיבר דנון AVR-1306. חיברתי בעזרת VGA וראו אחלה. האם כדאי לקנות ממיר DVI TO HDMI וככה גם לקבל סאונד? או להשאיר את החיבור הנוכחי ולחבר סאונד דרך יציאת SPDIF עם כבל קואקסיאלי?( אני רוצה לשמוע בדולבי דיגיטל)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gibm,

לאחרונה אני ניתקל יותר ויותר בנגני מדיה שיציאת האודיו שלהם היא מיקרו USB, מן הסתם מדובר בנגנים משולבים בסלולארים (וברור לי שהקונספט מזעזע אודיופילים שכמוכם - אבל זה מאוד פרקטי). הייתי שמח לשמוע המלצות לאוזניות תואמות שקע כזה, לקראת רכישה עתידית. מאחר ומדובר בדיון תיאורטי בשלב זה (עדיין לא רכשתי) אז הייתי שמח לקבל הצעות במגוון המחירים הקיימים. אם אתם נגד דיונים תיאוטיים (למרות שלדעתי בשביל זה יש פורום) אז אני מניח שסכום רלוונטי עבורי יהיה כמאתיים שקל. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני מדבר על הכרטיס הזה: (כרגע אין בארץ) http://us.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17791 ועל זה http://us.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17813 הם פחות משפרים דברים, אך מוסיפים דרייברים יציבים יותר, וגם SHILD חיצוני, וגם PCI-X לא ראיתי עוד יותר מידי ביקורות ברשת, אבל ממה שאנשים טוענים הם אמורים להיות לא רעים. מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  12. קניתי את המחשב HP Pavilion dv9750ej ואני רוצה לדעת האם יש אפשרות להפעיל DVD או סרט בפורמט XVID ישר כשאני פותח את המחשב, לפני שהווינדוז עולה. תאורתית שיפעל כמו נגד DVD נייד..הרי יש כבר מסך, ואני מאמין שהרכיבים האלקטרונים קיימים.. (המטרה היא למשל כדי לראות סרט בטיסה, ללא צורך להעלות את הווינדוז שגוזל כל כך הרבה משאבים..) האם יש אפשרות כזו? אם כן, איך מבצעים את זה בדיוק? תודה!

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by SmurFin,

אם אני צורב קבצי MKV למשל the.fifth.element.1997.remastered.edition.1080p.bluray.x264-wpi האם אני אשמע 5.1 מהרמקולים ? או קובץ מסוג כזה iguana-simpsons.1080p.5.1 שהוא WMV ואיך אני צורב אותם ?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  14. היי חברה, יש לי רמקולים עם חיבור דיגיטלי ושאני מנסה לשנות את החיבור בכרטיס קול מרמקול ליציאה דיגיטלית הוא לא נותן לי... ב XP זה עבד לי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני מחפש 2 כרטיסי טלויזיה אחד במחיר של עד 200 ש"ח שיהיה באיכות טובה והשני באיכות יותר טובה , שישמש גם ל-media center , כלומר להקלטת תוכניות מהממיר בסביבות ה-400 פלוס מינוס .... תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. אני רוצה לחבר את הקונסולות למחשב בשביל להשתמש ב5.1 שמחוברים אליו בקונסולות ולא ברמקולים של הטלוויזיה(מבחינות מיקום זה לא בעיה כי העמדה של הקונסולות ושל המחשב קרובות). אני מבין מדיון אחר(בפורום קונסולות) שאני צריך כבל אופטי. יש לי כרטיס קול audidy 2 zs . השאלה שלי זה איזה כבל אני צריך בדיוק(מה לשאול בחנויות) והאם צריך להגדיר משהו במחשב(ובקונסולות) אחר כך?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by winner333,

רציתי לדעת אם תוכלו לעזור חיפשתי את הכבל הנ"ל בכל מקום אפשרי גם שאלתי בחברות מחשבים גדולות כמו אייבורי ו KSP שלא ידעו בכלל על מה אני מדבר. יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI וטלויזיה CRT עם חיבור COMPONENT או RCA האם יש דרך נוספת לחבר בין המחשב לטלויזיה? כך נראה הכבל שאותו אני מחפש:

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Cryptonite,

שלום, רציתי לקנות טלוויזית HDTV ורמקולים + סראונד לחדר שינה.. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב בחיבור HDMI(אולי עדיף מסך מחשב רחב מאוד ;D)בלי ממיר דיגיטלי, ובמרחק של 3-4 מטרים מהעיניים (משהו כמו 36 אינץ') בקשר לרמקולים סראונד ורמקולים בסיס, אין לי מושג על חברות ודגמים, אז אשמח לקבל עזרה התקציב יהיה לא יותר מ5 אלף.. נ.ב המסך חייב להיות חד ולא מטושטש כי היה לי ניסיון עם חיבור מסך LCD למחשב ושולחן העבודה + כמה משחקים היו מטושטשים. תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by RMX,

שלום, המערכת סטיראו שמחוברת לי למחשב דרך usb לא נשמעת טוב בזמן האחרון, אני חושב שחסר לי דרייבר usb תקין. ואני לא מוצא הורדה של זה, אז אם מישהו יכול לתת לי לינק הפרטים של הכרטיס קול: Audio Adapter Creative Audigy SE (SB0570) Sound Card

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  20. Started by SmurFin,

קניתי DVD של פיוניר 400V וחיברתי אותו כHDMI אמרו לי בחנות שהוא יעבוד רק בסרטי HD וכו באמת זה ככה ואמרו לי שבסרטים רגילים של DVD יורדת האיכות ל587 משהו כזה ואם אני רוצה שהאיכות תעלה אז להשתמש בקומפוננט לטלויזיה ובקומפננט האיכות נשארה אותו דבר כמו הHDMI ורואים מעפן מה לעשות, אני שוקל להחזיר את הDVD

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום, צילמתי במצלמת וידיאו הביתית סרטון כרגע הסרטון נמצא בקלטת של מצלמת הוידיאו אני מעוניין לעלות את הסרטון הזה לאינטרנט אשמח באם יהיה אפשר להפנות אותי לאתרים שמסבירים איך לעשות את זה כמו כן אני רוצה לעשות אפקטים כלומר להוריד כמה קטעים מיותרים ולהוסיף כמה עמודים שיהיה רשום כמה מילים אשמח באם תוכלו להמליץ על תוכנות ולהפנות אותי לאתרים שמסבירים איך להשתמש בתוכנות הללו תודה לעונים דויד

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  22. אוקי אני לא סגור על עצמי באיזה רצקוים כדאי לבחור: אלה ה JBL (אני מעדיף אותם) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151792 שהם איכותיים ושווים א המחיר אבל לא יודע...משו מפריע לי או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=691670 שגם הם טובים אבל לפי מה שהבנתי קצת פחות מהJBL או משו שקצת יותר מושך ל את העין אבל לא יודע מבחינת איכות ואמינות וכו' אחד מאלו: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=451500 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=577003 לא יודע מה לבחור ומה הכי טוב מבינהם(אני רוצה 2.1 כלומר עם סאב) כול אחד עם היתרונות והחסרונות שלו הרמקולים הם לשימוש כללי: מוזיקה סרטים וקצת משחקים... מה אתם חושבים שהכי שווה? תודה מראש על העזרה!

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by rani,

שלום אני מחפש תוכנה לעריכת מוסיקה ולעשיית רימקסים אשמח אם תרשמו שמות 8)

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  24. Started by danielzy,

שלום, יש לי G51 עם לוח GIGABYTE EX38, ויש לי רעש לבן מציק בכל מה שהוא לא : סרטים, משחקים, שירי MP3, סרטונים באינטרנט ב HD. משמע יש לי רעש לבן מציק בסירטוני יוטיוב, כשווינדווס עולה, וכו' פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש את ה-DVD הזול ביותר שיאפשר לי חיבור למחשב והעברת הוידאו למחשב ב-firewire. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים