עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by online,

שלום לא מזמן קניתי מערכת רמקולים למחשב מדגם Creative Inspire 2500 2.1 שקיבל ביקורות טובות ב"זאפ" וגם המלצות כאן. http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=24891 עד הקנייה השתמשתי ברמקולים פשוטים (2.0) שהורכבו לצידי המסך. המסך סיים את חייו, ואיתו הלכו הרמקולים. הרמקולים החדשים אכן טובים, אבל יש לי איתם בעיה אחת: אני לא מצליח להתרגל לסאב-וופר שלהם. הבאסים שהוא מפיק גסים ומסיחים את הדעת. זה מפריע במיוחד בהאזנה למוזיקה. אמנם יש למערכת הזאת מחוג לקביעת עוצמת הבאס, אבל גם כשהוא על מינימום הסאב לא שותק. כשהוא לא על מינימום זו בכלל קטסטרופה. אין לי כוונה, חלילה, להטיח האשמות, כי הבעיה היא כנראה אצלי. שאר המשתמשים במחשב לא מוטרדים. בכל אופן, אני עדיין יכול להחזיר את הרמקולים לחנות, …

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  2. כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש אוזניות אוזן קטנות עדיף ללא קשת, איכותיות כמה שיותר ועד 150-200 ש"ח - לריצה בחדר כושר. כמו כן אני מחפש גם אוזניות קשת עד 500 ש"ח איכותיות וטובות למוזיקה ומשחקים.

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Hi, I am going to buy a surrounded gaiming headset and I don't know which headset should I choose.. The razer carchasis cost 80 USD while the megaledon is 130 USD.. Does it worth the price? I want it to be completely surround, high bases, and I want to hear from what direction is the enemy coming, so I could shoot him down More suggestions will be a gift:)

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by ido-nava,

שלום אניצ ריך להאריך כבל אחד של הרמקולים שלי(Z5500) יש לי כבל אחד ארוך שלא קיבלתי עם הערכה והוא בסדר ושל הרמקול האחורי השני יש לי 2 כבלים "ארוכים" שקיבלתי עם הערכה של המערכת ... עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לחבר בינהם על מנת לקבל כבל ארוך אחד בלי שזה יפגע באיכות ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  5. אני טס לשוויץ בקרוב ואני רוצה לסחוט מההורים רמקולים ברמה.. הבעיה שאני לא ממש יודע מה התקציב שלי. בכל אופן לגבי 5.1 בתקציב גבוה יש את הz680 כמובן ובתקציב יותר נמוך את ה t5400. לגבי 2.1 יש atp 3 \ 2100 לתקציב נמוך ולתקציב יותר גבוה יש את הפרומדיה 2.1 או הרמקולים המפתים של אלטק fx6501 או משהו כזה. שאלתי אליכם ידידי : יש עוד דגמים מומלצים באחת הקטגוריות פה? ואיך הi trigue של creative? וגם הקליפש פרומדיה 4.2 נראה מגרה... ;D *המערכת מיועדת למוזיקה בעיקר אבל גם למשחקים וקצת לסרטים. **סאב חזק חשוב ביותר. ***תקציב עד 250 דולר בערך במקרה הכי יקר. ****4.1 \ 6.1 \ 7.1 יכול לבוא בחשבון.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by Mindistortion,

שלום אז ככה עקב אפרשי המחירים בארץ לעומת חו"ל החלטתי לקנות את האייפוד VIDEO 30GB החדש מחו"ל אך יש 2 בעיות 1. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא מטען לחשמל רק USB אז השאלה האם אפשר לקנות מטען פה בארץ? לינק ומה מחירו בבקשה. 2. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא itunes התוכנה שלה האם אני יכול לטעון שירים לאיפוד דרך התוכנה itunes שנמצאת ברשת בחינם? האתר שאני קונה ממנו הוא www.bhphotovideo.com תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by RDS,

אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  8. אני צריך דריבר לכרטיס קול שלי SIS 7012 וכל מה שאני מוצא לא מתקין לי .למה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האם Philips 40PFL8605H תומכת כתוביות בעברית? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dan79,

הדגם AVR 200 . אני לא שומע קול ממרבית הרמקולים. אפילו בסטריאו אני שומע רק את הרמקול הימני קידמי. גם בשביל לשמוע את הרמקול הרמקול הימני קידמי,אני נאלץ לסבוב את כפתור הוווליום כמעט עד שיא העוצמה. הקול שיוצא מהרמקול נישמע מעוות. אותו דבר קורה כאשר מחברים אוזניות לכניסה הקידמית. האם מישהו כאן ניתקל בתופעה דומה עם הרסיבר שלו? האם להערכתכם לאור הסימפטומים שתיארתי,מדובר בתיקון יקר? הערכת מחיר של תיקון שכזה???

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by Sparkle,

מה שקרה זה שהחוטים נמתחו לי למטה חזק מאוד והכבל כניראה בצד השמאלי התנתק מהאוזניה. ככה האוזניות נראות: http://img.muare.vn/close_your_eyes/akgk414p1.jpg אני אמור לפרק את האוזניה ואז להלחים כניראה, אבל השאלה איך מפרקים את האוזניה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ashkenazone,

יש למישהו מושג אם הDVD הזה מסוגל לקרוא כתוביות .SUB כקובץ נפרד? יאנו בלי להדביק אותם על הסרט? http://www.apexdigital.co.il/product_info-23+66.asp

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Kitzony,

שלום לאחותי יש את ה ipod nano התקנתי לאת ה itunes אני מחבר אותו למחשב וזה פתאום כותב על המסך של ה ipod "do not disconnected" וזה לא נותן לעשות כלום הusb מגיב אליו והכל אבל ישר אחר כך זה רושם אותו דבר מה עושים

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות אותה... אחד שעובד בחברה שמוכרת אותם אמר לי שהיא טובה ואני יכול להשיג אותה ב500 ש"ח פחות. כך שזה מתאים לי... זה לחדר ממרחק צפייה של 2 2.5 מטר... ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם! ברצוני לקנות רמקולים למחשב 2.1 במחיר של עד 400 ש"ח. ישנן 2 חברות מרכזיות בבחירה: LOGITECH ו- CREATIVE קיבלתי רשימה אפשרית של דגמים ורק ממנה אני יכול לקנות! [glow=red,2,300]LOGITECH[/glow]--- s200/r20/x240 [glow=red,2,300]CREATIVE[/glow]---sbs a200/sbs a300/sbs 350/m2600 אני משתמש ברמקולים בדרך כלל למשחקים ולמוזיקה. חשובה לי הנגישות לכפתורי ההגברה וכן לאיכות הצליל שמופק. המבחר גדול ואין לי מושג במה אבחר. תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by orila,

שלום לכלום לא מזמן רכשתי טלויזיה חדשה ואין לי כניסת RF פשוטה , החיבור שיוצא לי מהקיר הוא RF פשוט יש לי חיבור קומפוזיט או HDMI , מישהו מכיר מתאם שאפשר לקנות (או שאני צריך לרכוש ממיר של עידן + \ HOT\ YES) תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לאחר חיפושים נרחבים גם בFaq של הפורום, הגעתיי להחלטה סופית לקנות את אחד משני הכרטיסים הבאים: הראשון Esi Maya 44 MK II http://cgi.ebay.co.uk/ESI-MAYA-44-PCI-SOUNDCARD-AUDIOTRAK-NEW-inc-ALL-CABLES_W0QQitemZ110129633774QQihZ001QQcategoryZ123445QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem#ebayphotohosting השני Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi http://cgi.ebay.co.uk/Audiotrak-Prodigy-7-1-HiFi-24bit-192kHz-audio-interface_W0QQitemZ180137091560QQihZ008QQcategoryZ41787QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem שניהם נחשבים לממש טובים, מה אתם אומרים, איזה מהם לקחת?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  18. אז ככה , הרסיבר שלי דיי ישן ולא כולל יציאות HDMI , לכן כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל HDMI , אני שומע סאונד דרך הרמקולים של הטלויזיה , בניגוד לזמן שאני רואה DVD או YES , שם הסאונד מגיע דרך הרמקולים של הרסיבר. השאלה שלי , באופן עקרוני , אני יכול לחבר בננה מהטלויזיה לרסיבר ואז בעצם שהסאונד שמגיע מהמחשב לטלויזיה ימשיך משם לרסיבר ?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  19. שלום לפני חודשיים שלושה פתחתי דיון בנושא של מערכת אוזניות כמו שבטח הבנתם בסוף הקניה לא התבצעה בקרוב אני אתחיל לעבוד קצת ויהיה לי כסף אז חידשתי את הכוונות לקנות מערכת אלה הרכיבים שחשבתי עליהם אוזניות: AKG K 26 P / GARDO SR80 (למישהו יש מושג מי היבואן של AKG או איפה ניתן לקנות את האוזניות האלה בארץ זה יהיה מצויין) כרטיס קול:M-Audio Revolution 7.1 (תכננתי בכלל לקחת את הAUDIOPHLE + מגבר אוזניות אבל זה יוצא יותר מידי יקר) תודה גיל

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  20. http://computers.walla.co.il/?w=/4003/1052026 אזהרה כולל פרסומות מפגרות ... מה הבדל בין המספקים 720P ל 1080I והאם זה לפלזמה או ל LCD או גם למסך רגיל ? מה המספרים הללו מציינים מה זה HD מה ה READY TO HD ואם באמת יש משהו שראה מה זה באמת .. אני ראיתי את המסכים הללו ב BUG ואני חייב לציין שלא ראיתי שום הבדל משמעותי שמסביר למה שחקני פורנו כלכך מפחדים ממנו.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by KobiHo,

אני מחפש מכשיר DVD שיכול לקרוא את כל סוגי הקבצים (DIVX ,XVID) נרו ועוד. על איזה מכשיר אתם ממליצים? תודה קובי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by stojakovic,

אני קונה אוטוטו רמקולים ואני מאוד רוצה מערכת 5.1 ואני גם סגור כבר על הX-540... אבל.... החדר שלי איפה שאני שם את הרמקולים לא כל כך סימטרי ככה שיוצא ששני הרמקולים האחוריים יהיו במרחקים שונים ממני... הוספתי שרטוט (מאוד מושקע!!) של הסידור כדי להמחיש את הבעיה... השטח האפור זה השולחן. הפס האדום זה המסך. הפסים הכחולים זה שני הקידמיים והסנטר. היצור זה אני. והפסים הירוקים אלה האחוריים, תלויים על הקיר. אפשר לראות שהאחורי הימני הוא 1מטר ממני והשמאלי הוא 2 מטר ממני (+- 15cm).. רציתי לדעת אם המרחק הזה יהיה באמת משמעותי ויוכל לפגוע בהנאה?! זתמרת, יש מצב שאני ארגיש את הדיליי? בנוסף רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להגדיר בכרטיס קול את המרחק שלי מהרמקולים ואז הוא יגדיר דיליי בעצמו?! (כ…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  23. יש לי את הנגן cowon a3 ואני רוצה אוזניות אכותיות וטובות, יש המלצות כלשהן? כי חשבתי על אוזניות אלחוטיות (שהיה משהו בלי חוטים כי זה קצת מעצבן) תודה לכל מי שעוזר.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by lior322,

אני רוצה לקנות אוזניות תעזרו לי מה לקנות אני רוצה אוזניות אטומות רציתי אוזניות כפתור אטומות אבל הבנתי שרק אלה שנכנסות לתוך האוזן הם אטומות כמו השור אז לא נראה לי אני לא ישים הרבה כסף ובסוף יזרוק אותם בצד אז נשאר רק אוזניות גדולות תמליצו לי איזה אוזניות לקנות שיהיו אטומות מחיר בערך עד אלף שקל

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  25. מעוניין בחוו"ד על הדגם הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760217 כפי שנכתב בנושא, הרמקולים מיועדים לסרטים וגיימינג. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר דגם עדיף במסגרת התקציב, אך חייב שיהיה שלט!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.