עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TermiNal,

אהלן, אז ככה אני מתכנן לקנות לי LCD לחדר ואני מתלבט בין 2 גדלים - 32 אינץ ו26 אינץ. אני יתחיל בכך שהתקציב שלי דל מאוד ואני קונה LCD רק בגלל שזו הטכנולוגיה החדישה וכי אין כבר CRT נורמליות וגם כי זה מתאים לי לXBOX360. ה-LCD הוא לחדר שינה והצפייה או המשחק יהיה מהמיטה במרחק של בערך 2 מטר מהקיר אבל רוב הזמן אני ירים את המיטה ככה שהמרחק יהיה אפילו קטן יותר. ראיתי כל מיני דילים זולים בחנויות כמו עולם הקולנוע ואני מדבר על טלוויזיות מאוד זולות אבל ראיתי אותן אצל מכרים ותאמת אני די אוהב את זה וזה מספיק לי וזה מה שחשוב.. אז השאלה שלי היא כזאת - האם באיכות הזו של הטלוויזיות ולפי מרחק הצפייה (2 מטר בערך) עדיף לי לחסוך עוד כמה שניתן מהכסף שגם ככה חסר לי ולקחת 26 או לגרד עוד טיפה ו…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לשדרג את תחום הקול במחשב, אני רוצה כרטיס קול טוב (לא חובה creative) בשילוב עם אוזניות עד 1000ש"ח (סה"כ) תודה !

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  3. שלום, יש לי אפשרות להשיג 4 רמקולים של סוני שבזמנו (לפני 10 שנים) היו עולים כמה אלפים של שקלים + סאב-וופר (אני לא יודע כמה W) שעלה גם הוא כמה אלפים, בקיצור, המערכת מאוד יקרה ואני בספק אם ניתן להשיג אותה היום. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותם ישירות למחשב? יש לי כרטיס קול מובה של 7.1 ערוצים, לפי מה ששמעתי (ואני לא ממוחה גדול) שאם אחבר אותם ישירות, כרטיס הקול שלי עלול להשרף משום שהם חזקים מאוד, ויש צורך להשתמש במגבר. האם זה נכון?

• 10 תגובות
    • 6.7k צפיות
  4. לאחר זמן רב שבו הפלתי בלי סוף את האוזניות החוטיות של המחשב, ולמזלי לא דברים אחרים שחשובים לא פחות שבאזור, החלטתי שאולי כדאי לי לנסות אוזניות אלחוטיות נטענות למחשב. חיפשתי בידידו הטוב של האדם(גוגל. הם.. אממ.. הב הב!) ומצאתי את הדגם הנ"ל: http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=292&Item_Id=20107 האם הוא שווה משהו? למישהו יש נסיון איתו? מה עם הקרינה שהוא מפיץ, האם היא תפגע בפלאפון/במסך/בראש שלי? וכמובן, הנוחות ואיכות הצליל? אני לא אתנגד לשמוע חוות דעת על דגמים אחרים(בסגנון הזה של האוזניות), אבל במחירים סבירים, כן? תודה מראש וחופש נעים, רן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום ראיתי ב"מכרז ממון" למי שמכיר את הDVD מקליט של Sansui מדגם SDR9000 והמכרים שם הם קצת פחות מ400 שקל. עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם על המוצר האם כדי לקנות אותו והוא שוואה 400 שקל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה. הבעיה היא שאכן יש קשר בין שניהם אבל התצוגה על הטלויזיה לא טובה ומקבלים מסך שחור עם נקודות לבנות (לא כמו שאין קליטה). טוב, אני יסביר את הבעיה יותר בפירוט. אני משתמש בwindows xp ואני מחבר את המחשב לטלויזיה בשיטה של שני מסכים נפרדים שאפשר לגרור את החלון של הסרט לטלויזיה. לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב ושהגדרתי את חיבור המחשב לטלויזיה בצורה זו הכל עבד כמו שצריך , הבעיה היא לאחר שאני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (7600GT), בטלויזיה רואים שחור עם נקודות לבנות. אני יודע שהמחשב כן מזהה את המסך השני כי אני יכול לגרור לשם את החלון של סרט (דבר שאני לא מצליח לעשות שאני מבטל את האפשרות של המסך טלויזיה). מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני לא צריכה משהו מפוצץ... סתם רמקולים טובים, עם חיבור לאוזניות מאד חשוב!!!! מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=415490 בקיצור יש לכם דגם של לוג'יסט או קריאטיב, עם יציאה לאוזניות בטווח מחירים?

8. שלום,יש ברשותי אוזניות גיימרים של חברת logitech שרכשתי לא מזמן..ויש לי רק יציאת קול אחת במחשב..בגלל שהאוזניות משולבות מיקרופון מציק לי להחליף את הרמקולים כל שנייה. השאלה שלי היא האם יש מתאם בין היציאות 3.5 מ"מ גם של המיקרופון וגם של האוזניות לusb? איפה ניתן לקנות אם בכלל בארץ? _____________ ואי איזה חפירה על שאלה פשוטה...מעפן אני חח

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  9. פרטו

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by baz0r-,

אני מקווה שזה קשור לכאן. חיברתי את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video שהופך לComposite אבל התמונה מוצגת בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בכרטיס מסך ובטלוויזיה אבל זה לא משנה את העובדה שאין צבעים. השאלה שלי היא מה הפתרון שיכול להיות והאם יכול להיות שזה בגלל שהכבל לא טוב. הכרטיס מסך הוא GeForce 7900GS והטלוויזיה היא סתם טלוויזית CRT של LG

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  11. Started by mardona,

שלום לכולם! רכשתי G51 לפני כשבועיים ואני נהנה מהם מכל רגע,אך למרות זאת ישנה בעיה אשר מציקה לי מאוד! כאשר אני מפעיל סרט בברירת מחדל או מוזיקה(כלומר בלי שינוי האקוולייזר) שומעים את המוזיקה בצורה טובה מאוד אבל כמעט ולא שומעים את קולו של הזמר או של הדובר בסרט!! כך גם קורה כאשר אני משחק בפלייסטישן 2 אני שומע את המוזיקה בצורה מעולה אבל בקושי שומעים את המילים. יש לי ווינדוס VISTA ואני אשמח מאוד אם תוכלו להראות לי איך לשנות את הגדרות ברירת המחדל של הרמקולים בצורה קבוע ככה שהטראבל ישמע כמו שצריך. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  12. עד כה כל כרטיסי ה- DVR שהתיימרו לתמוך ב- H.264 עשו זאת בתוכנה (כלומר העומס של דחיסת הוידיאו נפל על המעבד הראשי ). לאחרונה יצא לשוק כרטיס שעושה זאת בחומרה ,כלומר לכרטיס עצמו יש מעבדעצמאי יעודי משלו שעושה זאת בעצמו , כך שלא מוטל עומס משמעותי על המעבד הראשי וניתן לעשות במחשב שימוש נוסף להרצת יישומים כבדים מבלי שהם יבואו על חשבון התפקוד האופטימאלי של מערכת ה-dvr (כמובן בתנאי שמקציבים לצורך איחסון קבצי הוידיאו דיסק קשיח ניפרד ). יתרון נוסף הוא שבזכות הדחיסה החומרתית לפורמט h.264 נוצרים קבצים קטנים בהרבה ,כך שיש פחות עומס כתיבה על הדיסק הקשיח , נדרש פחות נפח אכסון וכתוצאה מכך פחות שחיקה של הדיסק הקשיח. http://securitybestbuy.com/store/index.php?main_page=index&cPath=57_59…

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by wrecker,

אני מחפש מסך בין ככה 32-42, מרחק ישיבה הוא בערך 3.5מטר קצת פחות ואמרו לי שאני צריך 37 ומעלה (בגלל הכתוביות) רציתי לדעת אם זה נכון? דבר שני בקרתי בחנות שאני תמיד קונה בה והוא הציע לי כמה מסכים, ומסך אחד בעיקר הלהיב אותי..אני לא יודע איזה דגם הוא כי לא מצאתי בחנות אבל זה דגם של SANSUI 42' Full HD נגדיות 1:2000 ודינמי 1:8000 אם מישהו מכיר את המסך או החברה ויכול להמליץ עליה? אני רוצה לקנות מחר.. ואם היא שווה את המחיר 5900 כולל כבלים ומתלה לקיר. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. איזה כדאי לקנות? ואיפה? (באיזור ת"א) תודה (:

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by XD-DRAGON,

היי, רציתי לדעת, יש למישהו המלצות לDVD-VIDEO? (משמע, אפשר גם לראות קלטות, גם לראות DVD). חובה: צורב DVD ואפשרות לצרוב על דיסק DVD את הסרטים שיש בקלטות. קורא DIVX,MP3,JPEG וכו'. אם אפשר גם כניסת USB וכמה שיותר מאפייני צריבה כגון (CD-R ו, CD-RW ו, DVD+R ו, DVD+RW ו, DVD-R ו, DVD-RW ו ). (שיוכל להתחבר לממיר של YES) הגבלת תקציב: מקסימום 5 אלף ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by yonamor,

שלום, קיבלתי מחבר סרט "שמשון ודלילה" משנת 1949 דובר אנגלית. האם אפשר להוסיף לו תרגום וכתוביות בעברית? ואם כן כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות אוזניות לא אודיופיליות למשחקים בטווח של ~250 חשבתי על שתי אלה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=4415 מה ההבדל בניהם חוץ מהמיקרופון ??? אם אין אז אני יקנה את האלה אם המיקרופון. או שהאם יש לכם משו אחר מומלץ בטווח המחיר הזה ? תודה מראש ותענו כמה שיותר מהר למה אני קונה היום תודה !! עריכה: עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה של HD SoundMax (לוח M2N-E) אני צריך לקנות גם כרטיס קול ?? ועוד שאלה : שאני מדבר אם חברים בסקייפ הם לא שומעים אותי טוב וניסיתי מלההההההההההההה מיקרופונים ותמיד שומעים אותו דבר יש מצב זה קשור לדריבר ??? כילו אם המיקרופו…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by SmurFin,

אז ככה סוגי הקובץ זה MKV אני רוצה לתרגם סרט אני משתמש בSubtitle Workshop איזה קובץ אני צריך לייצא משם ? ניסיתי דרך הVLC לקחת סתם סרט ולהכניס תירגום עם הMKV וזה לא עבד אז איך מסדרים את זה ? ועוד שאלה קטנה, בתוכנה עצמה מישהו יודע אם יש אפשרות לשים קיצורי דרך למקשים כי זה מסורבל ללחוץ על העכבר כל פעם שאני רוצה להוסיף שורת תירגום או שיש לכם המלצה לתוכנה אחרת

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  19. מה דעתכם על האוזניות האלו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_2662&products_id=19462 אני רוצה לקנות אותך לא במטרה לאיזה מערכת אודיופילית מדהימה, אלא לשמוע משחקי מחשב טוב, וגם מוסיקה מן המחשב (FLAC או MP3) ומחפש משהו איכותי (אפילו מאוד) אבל לא מטורף (לא כמו ה650 שעולים פי שתיים וצריך מגבר גם וכו') מה דעתכם על האוזניות האלו? ישרתו אותי טוב?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  20. אז הייתם קונים רמקולים מדפיים איכותים (כאלו שעולים 2000 ומעלה לצורך העניין, לא רמקולי מחשב ממוצעים) ומחברים אותם ישירות לכרטיס הקול? זה אפשרי? האיכות לא תהרס לחלוטין בלי מגבר + DAC וכו'? ואיזה רמקולים הייתם ממליצים? יש פה אנשים שעושים את זה?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  21. שלום, בכוונתי לרכוש אוזניות מחו"ל. שימוש עיקרי יהיה לשמיעת מוזיקה ממספר סוגים: * מטאל * רוק רך אקוסטי (Red House Painters, Low ודומיהם) * אינדי רוק * אמביינט * מוזיקה קלאסית * קצת פיוז'ן * מעט טראנס ודאנס למיניהם * מעט היפ הופ שימוש משני יהיה למשחקים, כך שנחוץ זוג אוזניות שיוכל למקם שחקנים אחרים בדיוק במשחקים נוסח Counter-Strike או Quake 3. התקציב גמיש אך המטרה היא לא לחרוג מגבולות ה250$. איני משתמש במגבר לאוזניות וגם לא מתכוון לקנות אחד בשנה-שנתיים הקרובות כך שיש צורך באוזניות בעלות עכיבות נמוכה. את כרטיס הקול סביר להניח שאשדרג עד סוף השנה. אין עדיפות ממשית לפתוחות/סגורות. בזמנו עמדתי ללכת על הAudio-Technica ATH-A900, הכוונה עודנה קיימת אבל עולות טענות בר…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by approx,

יש לי כמה שירים שאני רוצה להעביר למחשב מדיסק מקורי זה אפשרי ? אפשר ליבחור באיזה קובץ זה יהיה ? אני רוצה בקובץ flac

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. הי, לאחר חיטוטים באינטרנט ובזבוז הרבה זמן, מצאתי שהאוזניות הנ"ל מיוצרות באותו מפעל. אבל לא בטוח שמיוצרות עם אותן דרייברים, והסנהייזר שמכווננות קצת שונה כנראה. ההבדלים בין האוזניות הם: הAKG מגיעות עם BURN IN מהמפעל. הסנהייזר מכווננות קצת אחרת. כנראה שגם הקריאייטיב. האם יש למישהו מושג אם הJBL והAKG מיוצרות עם אותם דרייברים? אתמול הייתי ממש לפני קניה של הAKG וקראתי פוסט בפורום אחר שגרם לי לעשות את כל הבלאגן הזה, אם כן, כדאי מאוד יהיה לי לקנות את הJBL מבאג במבצע ב207 שקל, לקבל אוזניות עמידות יותר עם נרתיק שאני צריך גם לשימושים אחרים. למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. כמו בכותרת אני קונה Z5500 אבל באיזה חנות עדיפה לקנות באיזור מרכז וחנות אמינה בתודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by NuXeR,

שלום, יש לי כרטיס קול OB 7.1, המחובר דרך SPDIF (קואקס) לרסיבר AVR245 של הרמן קרדון. במחשב מותקנת תוכנה בשם ac3 filter, בסרטי AC3 אני שומע בסראונד אין בעיה והרסיבר מזהה את זה גם כ-DOLBY DIGITAL או DTS....... אבל במשחקים, גם בווינדוס וגם במשחק (לדוגמא COD4) מוגדר 5.1 ועדיין הרסיבר מזהה סטריאו.. מישהו מכיר את התופעה ? תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים