אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מעוניין לשמוע חוות דעת על המערכת הזאת, האם היא מתאימה לאחד שחובב סרטים ולא ממש מבין ולא רוצה להשקיע המון על מערכת קולנוע ביתית? האם הספק של 330W יפיק צליל באיכות גבוה ושמע בעצמה שנוכל לשמוע אפקטים שונים? המערכת אמורה להתחבר לממיר מגיק של HOT ולמסך CRT 25 אינץ שאמור להתחלף גם הוא בקרוב. פירוט טכני של המערכת מאתר בזק סטור: http://www.bezeqstore.co.il/cinema/scpt75.html פירוט טכני מאתר היצרן: http://www.panasonic.com.my/web/pid/8633/Spec כולל הספק ונתונים על כל רמקול ורכיב במערכת
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הmusic דיי יקר לי ועולה בערך 700 שקל.... עכשיו אני הבנתי שההבדלים בין gamer לmusic זה סך הכלPCB אחר, אין את הX-RAM (לא בטוח שיש אותו בmusic ) שגם ככה לא צריך, ושאין אפשרות לחבר את הfront bay שגם אותו אני לא צריך... סך הכל אני רוצה האצה לeax 5 (לא מזמן קניתי X-540) והבנתי שגם במוזיקה הgamer מתפקד כמו הMusic. תודה רבה לעונים! נ.ב: gamer עולה סך הכל 460 ש"ח בKSP! לא נראה לכם כדאי?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הכרטיס קול יחובר לרסיבר של הרמן קרדון AVR137 ישמש בעיקר לצפיית סרטי HD
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המדיה סנטר כזה עוד אין לי אינטרנט כי זה מחשב חדש מאמריקה[M8200N HP] ושאני אגדיר אותו להגדיר לאמריקה[שממנה המחשב נקנה] או לישראל? אחרי שאני מגדיר אני יכול להקליט מהיס וזה? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לשדרג את מערכת ה2.1 האהובה שאני סוחב כבר קרוב לשש שנים (US Blasters.. אחלה של רמקולים) וחשבתי לשדרג כמו שצריך ולהשקיע סכום יפה במערכת. שימוש עיקרי- מוזיקה (אולי יתווסף כרטיס קול בעתיד) לצורכי שמיעה ונגינה, גיימינג וסרטים. משיטוט קל הבנתי שההרמן קרדון סאונסטיקס III מתחרה חזק בטווח המחירים הזה (בנוסף לחבר שרכש את המערכת ומאוד התלהב ממנה) ובנוסף המיקרולאב X16 שווה שמיעה... יש לציין שאני מתכנן ירידה לאילת בסוף החודש כך שאם יש רמקול בטווח מחירים קצת יותר גבוה אפשר להוסיף לשיקולים. אם לא- יהיה נחמד לקנות את המערכת בהנחה קלה *המחיר גמיש בקצת רק אם זה מאוד משתלם כמובן. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאחורה יש לי זוג רמקולים של קנווד 280W 6X9 4WAY מקדימה יש זוג רמקולים של פיונר 170W 6X9 2WAY רדיו דיסק של קנווד 4X50 המכונית שלי זה מאזדה 323 הצליל שיש לי באוטו הוא לא מספיק טוב, זה מורגש כשיש צליל גבוה (קול של זמרת למשל) יש מין ציפצוף, איבות בצליל שאותי מאוד מרגיז הורדתי את הטרבל כמעט לגמרי זה קצת עזר אבל עדיין הבעיה קיימת. היתי רוצה לדעת אם מגבר יעזור לי להתגבר על הבעיה אם כן אז איזה מגבר תמליצו לי? איזה עוצמה? איזה חברה? 4 או 5 יציאות? לגבי התקציב זה גמיש אני רוצה לקנות מגבר שישמש אותי להרבה זמן והכי חשוב שיתן תמורה טובה לכסף הכי הרבה שאני יכול להשקיע זה גג עד 1500 שח אבל מאוד רצוי שזה יהיה פחות... אני חושב שגם מגבר בסביבות 800-1000 שח יכול לספק אותי (או שאני טועה?)
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתוכל לקחת שני קבצי אודיו (נניח MP3) ולשים אותם אחד על השני .. וגם שאני אוכל לשחק עם הווליום של כל אחד מהשירים. אני מעדיף שהיא תעשה את זה בלי שאני אצטרך כאילו להקליט מהמחשב. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היום יצאתי למסע ציד של ציוד סטריאו ישן. הסיפור התחיל בכך שאשתו של חבר לעבודה איימה לזרוק ערימה של ציוד סטריאו ישן מהבית. זוג רמקולים רצפתיים, זוג מדפיים, נגן CD, מגבר, טיונר ונגן קסטות. כאחוז אמוק נסעתי מהר היום לבית של החבר לפני שאשתו תשליך לפח את כל האוצרות, והעמסתי הכל לתוך האוטו (תודה לאל על 5 דלתות). פרקתי את כל הסחורה בבית, והסתכלתי לראות איזה אוצרות אספתי אך אבוי, אכזבה. ראשונים בדקתי זוג רצפתיים עתיקים של Peerless, אלמנטים דנים שהורכבו בארץ. הממברנה של הוופר 12" התפוררה למגע יד קליל. הבאים בתור היו זוג Wharfedale Laser 130 עתיקים גם כן. בדיקה ויזואלית קצרה, כל האלמנטים נראים במצב שמיש. חיבור זריז למרנץ שלי שיגביר אותם, ונותן ב-Dire Straits מהמחשב הנייד. א…
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חבר צריך המלצה לרמקולים 2.1. תקציב 1300-1400 ש"ח גג חשבתי להמליץ לו על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=31325 מה אתם אומרים? יש משהו טוב יותר בתקציב?
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמחובר לRECEIVER התצוגה מחוברת דרך HDMI. השאלה שלי, האם שיפור חומרת כרטיס הקול תשנה את איכות הקול? או שפשוט הגדרות נכונות ישנו את הסאונד?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
המלצות? הציעו לי את ה- SOLO 6C שנראים לי גדולים מדיי לחדר עבודה הקטן שיש לי.... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש נגן שיתמוך לי בפורמט Evo, מיספר סרטים אינם עובדים לי מקורם הוא חלקם Blu-Ray וחלקם Hd-Dvd ניסתי את כול הנגנים האלה. Wmp Vlc Zoom Player Mpc PowerDvd RealPlayer כול אלה לא עבדו. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
אני קונה במחסני חשמל מערכת 5.1 רסיבר 5.1 קדמיים ריצפתיים אחוריים מדפיים / ריצפתיים סנטר סהב וואפר החדר עצמו הוא מיקלת יחובר לטלוויזה 42" FHD מחשב / DVD / ממיר YES HD אני הילך יקשיב למה שיש להם שם ויקנה אם יש דגמים מסויימים שטובים במיוחד יותר מהאחרים או שלהפך יש דגמים שאני צריל להיזהר מהם אז השמח אם תידעו אותי התקציב לא מוגדר אבל לא מוגזם תודה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הKOSS אבל האטמים שלהם התבלו אחרי יותר משנה וחצי ולפני שאני קונה אטמים חדשים חשבתי אולי לקנות אוזניות חדשות בשביל שיפור באיכות , כרגע אני מאוד נהנה מהKOSS במיוחד מהבאס הCX300 יכולים לתת לי שיפור איכות משמעותי ,שווה להשקיע בהם?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא פשוטה למרות שחיפשתי בפורומים באתר לא מצאתי משו לטעמי.. אני מחפש נגן MKV ,אני יודע שבדרך כלל זה סטרימר הבעיה היא שאני לא מחפש להזרים את הסרט לטלויזיה אני מחפש מכשיר טוב, חזק שאני יוכל לחבר אליו USB עם סרט שהורדתי מהאינטרנט בדרך כלל פורמט MKV 1080P ושאני אוכל להצמיד אליו כתוביות בעברית (כמובן בפורמט SUB או STR) לא הכפת לי לקנות סטרימר שעושה את זה רק שיעשה את זה טוב וחלק וכמובן במחיר שפוי הצעות/המלצות מישהו??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני שובר את הראש כבר כמה זמן ומחפש כרטיס במחיר סביר שיהיה בעל כניסה אופטית ומצאתי בסוף X FI האקסטרים אודיו בגרסת PCI EXPRESS. לכרטיס כניסה ויציאה אופטית אבל פה נשאלת השאלה - האם הסיגנל שייכנס בכניסה האופטית יוכל לצאת לרמקולים (5.1) שמחוברים לכרטיס? לצורך העניין אני רוצה לחבר נגן DVD/XBOX360 והסאונד שיוצא מהיציאה האופטית שלהם לחבר לכניסה האופטית שבכרטיס הקול אבל אני לא יודע אם זה כניסה להקלטה בלבד או שאכן אפשר להשמיע את מה שנכנס לכניסה האופטית ולהוציא לרמקולים... מישהו יודע אם כך הדבר? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 17.12.2007 בשעה 19:13:25 אגב קראתי פה באחד הת'רדים "העיקר אל תקנה אקסרים אודיו" יש איתו ביעה מיוחדת? או שהוא בסדר ופשוט לא מצדיק את הכסף...
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קניתי לפני 4 חודשים בחו"ל כרטיס קול של Creative Sound Blaster X-Fi ויש לי בעיות איתו , צליל שלא נפסק ותוקע את המחשב...., בעיות עם המשחק Battlefield 2142. רציתי לדעת אם אפשר לתקן היום את הכרטיס הזה בארץ אם יש לנו נציגים בארץ של Creative. אם יש אחריות בין לאומית. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה זאביק
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת פתרון לתליית האוזניות שלי (קשת גדולות) ליד המחשב.. מי שיש לו סטנד או משהו מקורי שקנה או הכין למטרה זו - שימליץ ו/או יצרף תמונה בבקשה... תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המערכת של הרקולס חדשה XP 6.1 ההתקנה היתה בסדר והמערכת תיפקדה בסדר אחרי יומים לא שמעתי כלום בכרטיס קול ומשום מה כל פעם קרס שניסיתי שוב לטעון את הדרייברים כאשר מחקתי את המערכת והתקנתי שוב את 2000 המערכת הותקנה עד לשלב של הדרייברים ב WDM כולל הדרייברים החדשים, כאשר הגיע להתקין , והגיע לסוף המערכת קורסת על קובץ CWCSPUD שקשור למערכת של ההרקולס כנ"ל גם במערכת XP ' כל ההתקנות התקנות חדשות דרוש עזרה דחוף בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
במחיר של 3700 את הפיליפס הזאת: http://www.samgalelectric.co.il/Product.asp?Pid=80PIL42PFL4606H&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he במחיר של 4600 את הסוני הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZKDL46CX520 היא תשמש אותי למרחק של כ 3.5-4 מטר. הסוני היא 50 הרץ לפי מה שהבנתי והפיליפס 100 ובהשוואות פה נראה שרואים יותר טוב בפיליפס תאכלס. חוץ מהפיצ'רים המגניבים שיש בסוני והעובדה שהיא יותר גדולה (שזה לא משמעותי עבורי) יש חוץ מאלה סיבה לקנות את הסוני ולא את הפיליפס במחירים שרשמתי? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כשנה (בדיוק) רכשתי את הShure E2c. נהנהתי מהם מאוד, עד שהכלבה שלי החליטה לנשוך את הכבל, וכרגע הוא ממש עומד להיקרע.. אני מחפש אוזניות שיחליפן את הזוג העכשווי אך יש לי כמה בקשות. - שיהיו נוחות כמו הshure. הדגם הוכחי יש לי באופן מושלם באוזן. - שיפור בבאס ובמיד. הshure היו קצת צולעות בזה. - עד 150$ (עדיף פחות, ממש עדיף!) עדיפות לקנייה ב"אפל סטור" פשוט אני עושה כבר משלוח משם. * מאוד רציתי את ה Ultimate Ears Super.Fi 5 Pro, אך לא מוכרים אותם באפל. וזה בעייתי בשבילי לעשות משלוח מעוד מקום (אני עושה כבר משלוח משני מקומות..) יש המלצות כלשהם? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
משהו יכול להמליץ (מנסיון או מבקורות) על רדיו-דיסק ורמקולים (ואם אפשר גם מגבר) לא נורא יקרים (עד 500 שח) לרכב?? אני לא מחפש משהו מדהים.. הכי פשוט שיעבוד גם הולך בשבילי.. זה אמור לאכלס סוזוקי סוויפט 92..
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ראיתי את הרמקולים האלה בזיגזג במחיר מעולה, וחשבתי לקנות. שווה? או שיש אלטרנטיבת טובות יותר בטווח מחירים של עד 550שח? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-