עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Joshua_G,

האם נדרשת תאימות של לוח האם לכונן בלוריי?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. אז ככה, יש לי כבר שלוש שנים YES בבית ולא ממש שמתי לב לזה עד עכשיו. כאשר אני מנתק בבית את אחד הממירים מהחשמל , כל הממירים בבית מתנתקים (כלומר אי אפשר לראות ערוצים.) האם ככה זה צריך להיות? כדאי להתקשר שיבואו לתקן ? תודה.

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  3. אהלן, ערב טוב ושבת שלום לכולם, לאחרונה החלפתי שני מארזים, ובשניהם שמתי לב לתופעה מוזרה - אם כשאני מחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול הצליל פחות או יותר מאוזן, כשאני מחבר אותן אותן לפאנל הקדמי בשני המארזים הבאס מוגבר, ואתם יודעים שבאוזניות האלה מאוד קשה להוציא באס. עליית הבאס קצת מתבטאת בירידה בווקאלים ובשאר הצלילים, אבל נעזוב את זה. מה שמשותף בשני המקרים, מצד שני, הוא לוח האם, אז אני כבר לא יודע אם זה המארז או לוח האם... מישהו אולי נתקל גם בתופעה דומה? מסקרן.

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם אני צריך המלצה לזוג מדף שישמשו כקדמים בתקציב הנ"ל אם יש משהו ששווה חריגה של 100 200 שקל תגידו גם בעיקרון אני חשבתי על אלו: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=E-30&Cat2Cat1ID=1830&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הרמקולים הולכים להתחבר למגבר של ימאהה RX-V430 חוץ מזה בקשר לרמקולים פחות רשוב לי תדרים נמוכים מכיוון שיש לי סאב 12" בחדר. דרך הגב הם יהיו חלק ממערכת 5.1

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  5. יש שמועות לגבי הנושא, גם אני חושב שדיברו על זה בכמה מגזיני מחשבים וכו'. שהשנה (כלומר ב2009) יצא השבב החדש. מישהו יודע יותר על זה? מוכן לשפוך פה עוד מידע בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by growler,

שלום לכולם. יש ברשותי מזה כ4 שנים רמקולים של קריאייטיב SBS370 ואני דיי מרוצה מהאיכות שלהם, אני מעוניין בקניית רמקולים נוספים (למחשב אחר) בתקציב של 300 ש"ח +- (אפשר לחרוג בגבול הטעם הטוב) . אחרי הרבה חיפושים יצאתי מבולבל, והדרישות שלי מהרמקולים הן: -שיהיו איכותיים יותר מהרמקולים שברשותי. - שיהיו 2 רמקולים + סאב (2.1). - כפתורי הווליום והכיבוי לא יהיו על הסאב (אני אוהב את הסאב שלי מתחת לשולחן ואת הגב שלי ישר). האם הדגם שהחליף את הATP3 המיטולוגי שווה משהו? או שצריך לחפש אלתרנטיבות אחרות? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  7. יש לי מסך 22 אינץ של ASUS איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ למסך כזה ?? הכרטיס חייב ליות איכותי וחייב להיות שלט עוד דבר שמציק לי שהשלט לא יראה כמו צעצוע זול לילדים תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by roey1,

יש לי מחשב אשר בוא יש כרטיס קול אני חושב 2.1 קוראים לזה כאשר יש בו 3 חיבורים, כאשר הוא מובנה בתוך המעבד/לוח אם אחד מהם. זה השם המלא של הכרטיס מתוך התוכנה Everest: http://www.siz.co.il/up.php?file=4nddzbditzkh.png אחד מיקרופון , אחד רמקולים ועוד אחד אני לא חושב שהוא עובד. קיצר אני צריך יותר מאחד לרמקולים כי יש לי גם אוזניות ורמקולים במסך. בינתיים אני עובד עם מפצל ל-2 אבל עדיין אני רוצה חיבורים נוספים. פירקתי מחשב ישן שהיה לי בבית והיה בוא כרטיס קול גם 3 חיבורים רק שהוא לא מובנה.. הכרטיס הוא CREATIVE VIBRA 128. הוא מחובר בעזרת כבל קטן ודק עם 4 פינים והוא מתחבר אל אחד מהכוננים.. כך הוא היה מחובר שם. עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב באותו המחשב 2 כרטיסי קול?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by wrecker,

אני רוצה לשדרג את הרמקולים שלי, עכשיו התיבה שיש לי מעולה כל מה שאני צריך זה את הרמקול עצמו איפה אפשר לקנות רק את הרמקולים? ואם רמקולים של רכב יכולים להתאים או שצריך "אום" שונה וכו'

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  10. אני מתעניין ב2 דגמים שנראים לי מאד דומים- הראשון הוא הInspire T6100 והשני הוא הInspire T6060. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם ובמיוחד איזה רמקולים מבין השניים כדאי לקנות... תודה!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  11. יש לי DVD פיוניר 600, כשאני מנסה לראות סרטי DIVX עם סאונד השמור ב-DTS יש קטעים בהם התמונה כאילו נתקעת/זוחלת. יש לציין כי צפיה בסרטים אלו במחשב אינה מתלווה בזחילות/קפיצות. אני מניח כי יש הבעיה נובעת ממהירות המעבד של DIVX ב-DVD. הבעיה מופיעה גם אם אני הופך את הסאונד ל-5 ערוצים עם AC3. האם יש דרך לפתור זאת? אני רוצה לצפות בסרטי DIVX המכילים DTS, ולא לשנות את פורמט הקול ל-2 ערוצים

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by wrecker,

יש לי כרגע את השמע מהONBORD והוא לא רע אני משתמש ביציאה אופטית למוזיקה ו5.1 בשביל משחקים וסרטים עכשיו הקטע שיש הבדל גדול מבחינת הסאב, הוא הרבה יותר מורגש וחי באופטי וב5.1 הוא די נעלם כזה.. (סוג מעבד קול ALC889A גרסה 5.10.0.5449 של Realtek HD לוח אם GA-P35-DS3) דבר שני מראה לי בSPDIF SETTING שאני עכשיו על 48KHZ ואני יכול להגיע עד 192KHZ.. אבל ברגע שאני מעלה לא שומעים.. זה מגבלה של כבל או של הכ.קול? דבר שלישי על איזה כרטיס קול אתם ממליצים בשביל שמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקי מחשב? הוא לא חייב להיות עם מליון חיבורים.. 5.1 ואופטי לפחות. תודה

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  13. שלום רב,רציתי את עזרתכם בקניית אוזניות,בנתיים התמקדתי על ה ULTRASONE 550,אם יש לכם המלצות נוספות אני אשמח,אגב האוזניות בעלות התנגדות של 64 אום,לאייפוד לא תהיה בעיה להגביר אותם טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני צריך רמקולים טובים בתקציב של 400 ש"ח שכוללים מערכת של 5 רמקולים וסאבוופר (אני חושב שזה נקרא 5.1). תודה.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by e.m,

יש לי וינדוס אקס פי אנגלית, יש לי שתי בעיות האחת היא כשאני מנסה לפצל שיהיה מסך + טלויזיה אני לא רואה כלום בטלויזיה. והבעייה השנייה, יש לי כ.טלויזיה TV2000 XP וגם שם ניסיתי לחבר אליו מכשירים ושום דבר לא עובד. אני רק יציין שהמחשב עבר פירמוט מחדש, ניסיתי את הדרייברים הישנים והחדשים בשניהם, המחשב מזהה את הדרייברים והתוכנות כתקינות ואין שום הודעת שגיאה, רק שרואים רק מסך כחול, ניסיתי גם להחליף כבלים ושום דבר לא עוזר. כנראה שעשיתי משהו לא טוב, מישהו מכיר\יודע למה?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון, גודל 30" ומעלה עם תצוגה סבבה. אני לא יודע בדיוק כמה להקציב, אבל ראיתי שהממוצע הוא 3000 אלף שקל. בטווח המחירים הזה, יש טלוויזית LCD מומלצת שאיכות התמונה בה טובה מאוד+?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  17. שלום, חבר טוב שלי קנה מחשב אתמול והוא קנה מחשב כולל מסך וגם כרטיס טלוויזיה בחיבור PCI. בימים הקרובים אני אלך אליו במטרה לחבר את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES. המסך שהוא קנה זה מסך LG 22 אינצ' דגם L226WTQ שמחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך 8500GT. הכרטיס טלוויזיה הוא AVerMedia Super 007 FM. יש לציין שאין לו טלוויזיה והוא קנה את הכרטיס טלוויזיה והמסך מחשב שישמש לו בתור טלוויזיה ומסך מחשב. השאלה שלי היא איך אני מחבר לו את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  18. אני ממש רוצה לדעת אם המסך HD שלי מראה איכות טובה חוץ מהסרטוני HD מהפלייסטיישן נטוורק.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם... אני בדיוק קונה מחשב ואני מחפש סראונד טוב למחשב שתקציב של אזור ה 800 ש"ח על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. קודם כל יש לציין שאני משתמש באייטיונס, כך שהפורמטים שאני יכול להשתמש בהם הם MP3/AAC/Apple Lossless. בAAC לא נראה לי שאני אשתמש, כך שהבחירה שלי היא בין MP3 לApple Lossless. מבדיקה שערכתי לא הצלחתי למצוא שום הבדל בין MP3 192KBPS ל-Apple Lossless ההפרש בגודל יוצא 317.4MB לאלבום לעומת 58.9MB - הבדל ענק יש סיבה כלשהי להשתמש בלוסלס בכל זאת? לא בדיוק חסר לי מקום אבל אם אין לי שום תועלת בלוסלס אז סתם חבל...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אז ככה . כרטיס הקול בלוח אם שלי תומך עד 7.1 (דרך 4 יציאות אנלוגיות) וגם כולל שני יציאות דיגיטליות (אופטית וקואקסיאלית) - הלוח אם הוא GIGABYTE P35DS3L . הבנתי מקצת קריאה שבשביל לקבל סראונד אמיתי מממשחקים עדיף לחבר אנלוגית (ברשותי Z5500 שהם 5.1) ולעומת זאת בסרטים שהם מן הסתם AC3 או DTS ו-DD צריך לחבר דיגיטלית כדי שהסראונד יעבור כמו שצריך . כמו כן אני יודע שהממשק הפופולרי במשחקים לסראונד הוא EAX (מתוצרת CREATIVE) . רציתי לדעת : 1. האם אני צודק בזה שכדי לקבל סראונד אמיתי ממשחקים עדיף לחבר אנלוגית ולא דיגיטלית ? 2. האם גם ללא כרטיס קול שתומך ב-EAX ניתן לקבל סראונד במשחקים ? 3. האם כרטיס הקול RAZER BARACUDA AC1 כמו שהוא יכול לקודד סטריאו לסראונד (לדוגמא בסרטים) יכול לעשות אותו …

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  22. כותרת (: תודה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  23. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למערכת. אין לי מושג מאיפה להתחיל, איך לבחור וכמה כסף צריך להכין. יש לי כרגע 400 ש"ח זה מספיק? האם יש בפחות או האם צריך בכלל להכין יותר מ- 400 ש"ח עבור אוזניות איכותיות. אני אשמח לתגובות. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 19:03:14 איך הדגם הזה?Sennheiser HD205 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=21629 יש גם את הדגם הזה: Koss Portapro http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5540

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by ORBIT,

מסך טלביזיה LCD גדול ורחב של סנסוי. איך ניתן להגדיר את תצוגת המסך שהתמונה תיראה נורמלי ולא מתוחה לצדדים? זה כך גם בשידורי הכבלים וגם דרך המחשב (מחובר למחשב). ניסיתי לשנות בהגדרות ולא הצלחתי, מלבד הגדרה אחת ויחידה בה המסך מצטמצם לכדי שליש ואז ניתן לראות את היחס הנכון. מה שקורה הוא שהתמונה נמתחת לצדדים, לדוגמא, מכונית נראית כאילו עלה עליה מכבש. מה הסיבה ואיך ניתן לתקן זאת, אם אפשר כמה שיותר בפירוט.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by a1a1a1a,

אני נכנס לחדר חדש ומעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשב, אני מתלבט בין הLogitech G51 לבין הCreative Gigaworkes G550 ראיתי שלcreative יש יותר עוצמה, מה עדיף מביניהם? אני קונה גם מחשב חדש, על הלוח אם יש לי כניסת 5.1, האם קניית כרטיס קול 5.1 בסביבות 300 ש"ח, תשפר את איכות הסאונד או שאני לא ירגיש בהבדל? תודה

• 0 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים