עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by giln34,

האם כדי לקנות את המערכת הזאת זה הטווח מחירים שלי בערך למערכת.. Panasonic SC-XH10

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by alon83438,

שלום האיספייר 5500 שווה? שמעתי שה7500 אדיר ושה3500 לא משהו (כולם 5.1) מה אתם אומרים עדיף של ATP4\5?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by Eyal-Style,

היי, הרבה זמן לא הייתי באתר ולאחר לבטים רבים החלטתי להתייעץ בכם האנשים המקצועים. אני מעוניין ברכישת מסך טלוויזיה חדש בסכום של עד 1500 ש"ח בגודל 32", ניתן לחרוג. אם יש אופציה מאוד טוב בתוספת תשלום קטן אבקש לציין גם את הדגמים ה"יקרים" . לא משנה לי אם תהיה טלויזיה LED או רגילה פלזמה או LCD HD READY או FULL HD . חשוב לי שבמחיר הנ"ל תעזרו לי לבחור ולהוציא את המיטב שאוכל לקבל בתמורה לכסף שאני מוכן לשים על השולחן...

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  4. שלום אנשים... הטלויזיה בחדר שלי הלכה לעולמה (בשעה טובה...) ואני צריך המלצה למסך דק בגודל 26" עד 2300 ש"ח השימושים הם בעיקר טלויזיה ומעט תכנים ב-HD תודה.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by BuLa,

אני מאוד מתעניין בסאונד, זה פרט חשוב בשבילי ואני צריך הצעות למערכות רמקולים 4.1\5.1 אז תציעו בבקשה מה שתרצו (אלא אם כן זה עולה יותר מ-1500 שקל) תודה

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by dor1847,

היי, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות וזולות שמתלבשות על כל הראש.. ראיתי כמה המלצות על הAKG K403 למרות שהן לא מכסות לגמרי את האוזן.. מה לגבי אוזניות מסדרת הHD של סנהייזר? יש לכם המלצות לאוזניות בסגנון הזה שמספקות איכות סאונד טובה ווליום חזק יחסית? כי שמעתי למשל שהHD201 מפיקה סאונד חלש מאוד ומכיוון שאני אוהב לשמוע מוזיקה בנסיעות ולהתנתק מהסביבה זה חיסרון ענק בשבילי.. אז אני מחפש אוזניות עד 200 ש''ח שייתנו תמורה טובה למחיר.. תודה רבה, דור

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  7. איך אני בודק (במחשב) איזה region סרט DVD שיש לי?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  8. חבר שלי מעוניין לקנות מערכת למחשב בתקציב של עד 600 ש"ח. ההמלצה שלי היא ה-ATP3 יחד עם כרטיס קול טוב אך הוא חשב שאולי עדיף לקנות ה-X530 של LOGITECH מבלי לקנות כרטיס קול (חשוב לציין שיש לו כרטיס קול מובנה על מחשב של כמה שנים, רוב הסיכויים שהכרטיס המובנה הוא באיכות נמוכה). חבר אחר התערב בשיחתנו והמליץ לקנות מערכת מיני סטריאו ופשוט לחבר אותה למחשב. האם זה יהיה עדיף על פני שתי ההצעות הקודמות? חבר שלי החליט בסוף שהוא רוצה מערכת 2.1 וכנראה שהמערכת תהיה ATP 3. מישהו יודע האם ניתן לתלות את הרמקולים של המערכת? ואיזה כרטיס קול כדאי לקחת ביחד איתה? נ.ב. עדיין יש ויכוח לגבי חיבור מערכת סטריאו למחשב. האם זה יהיה עדיף על פני קניית ה-ATP 3?

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by amits1995,

שלום, לפני כחודשיים רכשתי מסך 55 אינץ של פיילוט (טעות שלי, אני יודע) בקיצור מאוד בניתי על הנגן המובנה שלו... היה כתוב שהוא תומך בכל מיני קבצים, בלה בלה בלה ובין היתר "(קבצי MPEG4 בלבד) MKV" טוב, הוא לא מריץ MKV.. מדבר עם השירות לקוחות אחרי כמה ימים מגיע למנהלת מחלקה והיא מתחילה לזיין לי תשכל שזה יכול להפעיל (!!) רק MKV שהוא בפורמט MPEG4... אני בחיים לא שמעתי על דבר כזה. חיפשתי באינטרנט ובאמת שאין לי מושג מה זה השקר שהיא מכרה לי. יש לי הרבה סרטי HD שאני מוריד, רובם MKV, חלקם MP4. שום MKV לא עובד על הטלוויזיה, לא מNTFS ולא מFAT32. אשמח אם תסבירו לי באיזה קבצי HD המכשיר כן יכול לתמוך ואני אנסה.. תודה מראש, עמית.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by BeRo,

משהו להיט, סוף סוף אפשר יהיה להרכיב מערכת קול משובחת בפחות כסף. פאדיחה.. http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9468

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  11. שלום לכולם, קודם כל אציין שאני לא מומחה לאודיו ולכן לא תמיד אשתמש במינוח המקצועי אז סליחתכם מראש ולעניין - רכשתי רמקולים מסוג MicroLab X13 ושמתי לב שהם מגיעים עם חיבור כזה: וזה החיבורים האחוריים של הסאב: לא הבנתי לאיפה אני אמור לחבר את הכבל שהגיע עם הרמקולים ללפטופ שלי שיש בו חיבורים כאלה: ואחרי שניסיתי ולא הצלחתי לחבר פניתי לגוגל והבנתי מאיזה אתר שאני אמור לרכוש כבל מסוג pl ל pl ולחבר אותו צד אחד לסאב וצד אחד לחיבור של האוזניות בלפטופ. אז רכשתי את הכבל הזה: וחיברתי את הכבל מהסאב לחיבור של האוזניות (בתמונה הקפתי להיכן חיברתי את הכבל בסאב ובלפטופ): עכשיו, הרמקולים מנגנים אבל הבעיה היא שלא חזק כמו שחשבתי שהם יהיו (בכל זאת עוצמה של 12 וואט RMS וסאב של 40 וו…

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by Integer,

לפני כחודש קניתי את המיני דיסק החדש של סוני MZ-N1 והייתי מעוניין להחליף את האוזניות שלו כי המסופקות הם באיכות מאוד גרועה הבעיה שאני לא יודע איפה ניתן לקנות בארץ אוזניות עם חוט קצר שמותאמות לשלט של המיני דיסק!!! אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על חנות באינטרנט או איפה שהוא בארץ (רצוי באזור הדרום) שמוכרים אוזניות איכותיות עם חוט קצר שמותאם לשלט.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by Aviram,

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים. אם זה לא, אז מצטער מנהלים תעבירו בבקשה. יש לי מכשיר dvd לטלוויזיה והוא קורא דיסקים צרובים והכל, (כתוב divx עליו). אני רוצה לצרוב כמה דברים על דיסק dvd וחלק מהם הם קבצים של quicktime (סיומת mov) למישהו יש מושג עם המכשיר יכול לקרוא קבצים כאלה? תודה

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  14. Started by shaib1,

בס"ד משהו יודע אם יש עדכון כדי לראות עברית (ולא עברית הפוכה) בנגן iriver h10 ?? וגם אם משהו יודע על עברית בכלל לנגן של iaudio x5l ?? תודה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  15. האם יש סוגים של מגנטים. האם מגנט קטן יגרום לרמקול להפיק סאטנד חלש יותר? תודה. עריכה: קראתי אינטרנט שיש רמקולים איכותיים עם מגנט קטן. אז זה אומר שכל רמקול גדול יחסית עם מגנט קטן הוא איכותי?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by holy_moses85,

אתמול קניתי כרטיס קול Hercules GameSurround Fortissimo III 7.1. היום חיברתי אותו והתחלתי להשתמש בו... לפני שאני בוכה עליו יש לי דבר אחד טוב להגיד עליו... האיכות קול שלו מצויינת... אבל... (תקראו את ההמשך) גיליתי שאין לו כיווני באסים וטרבל כמו שלקריאטיב לייב יש... זה דיי מבאס אבל מה שיותר גרוע זה שלכרטיס אין כמעט בכלל באסים!!! הפעלתי את האקוולייזר וזה עזר קצת אבל זה עדיין נשמע דיי גרוע ביחס ללייב... זה דיי מוזר כי בכל מקום שראיתי ושאלתי כמו בחנות ובבנצ'מרקים שראיתי אז הכרטיס הזה אמור להיות הרבה יותר איכותי מהלייב והוא אמור להיות בערך כמו הAudigy. אני משתגע כי משחקים הם חסרי באסים לגמרי...!!!! אני חייב באסים!! שיחקתי בהיילו וגם באנריל 2003 ובשתיהם המשחק היה חסר באסים, הפיצוצ…

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  17. הPC שלנו מחובר ללוג'יטק z-5300. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב. העוצמה שלה לא מספיקה עבורנו (היא מוגדרת סביב ה500 RMS סה"כ) היא גם כבר ישנה וצורמת. הסאב כבר נשמע נורא וגם חלק מהלווינים (אפשר בכלל או כדאי להחליף\לתקן רמקולים עבורה?) ההתלבטות היא האם ללכת שוב על מערכת שהיא יעודית למחשב, עם החשש ששוב נקבל עוצמה נמוכה מדי או אולי להרכיב מערכת ממגבר ורמקולים. עושה רושם שבארץ הכי טוב שמוצע כרגע מבחינת מערכות יעודיות היא הלוג'יטק z-906. הביקורות עליה לא מלהיבות ביחס לסדרת ה z-5XXX ובכלל גם היא מוגדרת סביב ה500W RMS. יש כאן צורך בעוצמה הגדולה לפחות ב150%. הבעיה היא שנורא קל לרכוש מערכת יעודית למחשב ופשוט לחבר אותה לכרטיס הקול דרך שלוש היציאות של 5.1 אבל חוץ מבעיית העוצמה, עושה ר…

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by TGP,

לאחר לא מעט זמן שבו הZen micro שלט מצידה של קריאטיב, עכשיו היא החליטה להוציא עוד נגן בתחום המיקרו, כדי לנסות להביס את מתחריה בשנית . לידיעה שפורסמה בTGP - http://www.tgp-il.net/newslinks/EEEypVllkFRgfohZsN.php למקור- http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=1217

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  19. יש לי בעיה במחשב שהסאונד מחליט פתאום לא לעבוד או להידפק פתאום כל פעם הוא עושה משהו אחר וזה משגע אותי. לרוב הסאונד פשוט משתתק ולא שומעים כלום אבל ממש כלום [שירים משחקים צלילי מערכת פשוט כלום] ולפעמים אחרי שאני מנסה לסדר אותו הוא נהיה טוב לכמה דקות ואז הופך לסטטי כזה מלווה ברעשים מתכתיים צורמים והסאונד נהיה לא ברור ולרוב גם משתתק אחרי זה. הבעיה בפרוש לא ברמקולים הם עובדים נהדר כשאני מחבר אותם לMP3 ולחילופין חיברתי גם אוזניות שעובדות טוב למחשב והבעיה עדיין קיימת. כמו כן הבעיה לא באיכות של השירים כי עד עכשיו היו עובדים מצוין. עוד צד בבעיה הזאת לפעמים שאני בא לנגן שיר במדיה פלייר הוא לא מנגן אותו ועושה איקס אדום קטן לידו וליד ה4 הבאים אחריו, ועושה לי שגיאה שאומרת שא…

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by Spitted,

כבר כמה זמן שאני מתכנן לקנות AKG K81DJ, ואתמול נכנסתי להתלבטות האם קיימות אוזניות IEM בטווח מחירים דומה שמגיעות לאותה רמה מבחינת סאונד נקי, באס עוצמתי ואטימה מרעשים חיצוניים? ובאופן כללי, אם למישהו יש דעות בעד ונגד ה-K81DJ אני אשמח לשמוע יש לציין שאני מתכוון לשמוע בעיקר ברכבת/אוטובוס/רחוב, בלי מגבר, על הנגן iRiver Clix2 אני שומע בעיקר Dream Theater, RHCP, Rage Against The Machine, In Flames, Opeth, Orphaned Land, Finntroll, ודברים בסגנון אני באסיסט ומאוד חשוב לי להקשיב לבאסליין בשירים, לכן אני רוצה שהוא יהיה מודגש תודה (:

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  21. אוזניות כפתור אף פעם לא התאימו למבנה האוזניים שלי ולכן מעולם לא יכלתי להשתמש בהם. לאחרונה יש לי צורך מתגבר בנגן מוסיקה נייד ואני מחפש פיתרון לבעיה. האם יש כאלו מתאמים והיכן ניתן להשיג אותם ?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by Konst1988,

השאלה שלי היא מה עדיף מבחינת איכות יותר טובה? כאילו, זה לא בעיה לדעת מי יותר טוב מבין 2 CBR, וגם מי יותר טוב מבין 2 VBR, לפי הממוצע, אבל איך אני יכול להשוות בין VBR ל CBR ולדעת מי יותר טוב? לדוגמא יש לי CBR של 256, ו VBR של 187, ושניהם נשמעים לי אותו דבר.. אבל ה 256 תופס יותר. מי יותר איכותי? תודה לעונים, ואשמח לקבל תשובה כללית גם כן, ולא רק ספציפית לדוגמא הזאת.

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by Fungus Funk,

בלי קשר למחיר איזה כרטיס עדיף ... הייעוד שלו לחבר את המחשב לרסיבר ברמה הכי גבוהה, ושאולי ישפיע על הסאונד למרות שזה תלוי בעיקר ברסיבר. מאוד חשוב לי הסאונד !! המלצה מקצטעית בלי קשר למחיר .. חיצוני/פנימי .. הבנתי שחיבור אופטי הוא האידיאלי .. אז שיהייה איכותי תודה !!

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by rikimaru,

התחדשתי לי באוזניות של Speed Link Home Editon (תודה) ובזמן שאני שומע מוזיקה אני כל הזמן שומע קיטועים מעצבנים, אני לא חושב שהבעיה היא באוזניות מאחר וניסיתי אותן עם מכשיר אחר (ושמעו ממש פצצה), אני חושב שהבעיה היא בכרטיס קול המובנה אבל לא בטוח (לוח האם שלי הוא D945GNT של Intel), השאלה היא האם יש מה לעשות (כמו למשל להוסיף כרטיס קול או משהו אחר)?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  25. שלום לכולם! לא מזמן קיבלתי מתנה של סט רמקולים TAC H-222 FW , אבל בלי מגבר . היתי רוצה לקנות מגבר ולהנות ממערכת שלמה, כמובן שבעתיד אני ארצה להחליף את הרמקולים למה שהוא יותר טוב אבל להשער עים אותו מגבר . אני רוצה לסיים את הסט בסלון . אני סטונדט ואין לי הרבה כסף לבזבז אז המגבלה היא עד 1K (עים יש משהוא טוב במחיר הזה ,עים לא תמליצו מה שאתם חושבים לנכון ואני כבר עשה את שיכולים שלי). תודה לכול מי שעזר

• 3 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.