אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך פלזמה 42 אינץ'. ראיתי שלפני כמה שעות נמכר אחד כזה במכירת פומבית באינטרנט ב-5000 ש"ח בלבד. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח, אני יודע שזה כלום אם בכלל למסך פלזמה איכותי, ושהמחירים נעים בין 20 אלף ל-30 אלף, אבל זה מה שיש. החלטתי להביא לכם את המפרט של המסך שנלקח ב-5000 ש"ח כדי לדעת אם הוא טוב. מסך פלזמה ''42 HDTV Ready ניגודיות 1:10,000 Marantz הדגם: PDP42M4 הדגם החדש מבית Marantz לחווית צפיה מדהימה! * מעבד תמונה DCDi איכותי מבית Faroudja * רזולוציה: 852x480 * בהירות: 1,500cd/m2 * עיצוב מרהיב וייחודי * כניסת DVI כללי HDTV Ready. DCDi by Faraoudja. תצוגת מסך במספר שפות רב. מצבי צפיה: Zoom 1, Zoom 2, 4:3, 16:9. טיימר כיבוי. תמונה בתוך תמונה (…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אנשים אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בנוגע לקניית אוזניות גיימינג שטובות מאוד גם למוזיקה וסרטים. יש לי לוח אם ב-300 ש"ח של gigabyte אני מניח שהכרטיס קול נמצא on board..כי לא קניתי אחד כזה. יש לי כמה שאלות: 1) מה כדאי לי לקנות? אוזניות אולפן כמו hd 205 או אוזניות גיימניג כמו siberiav2 ששמעתי שהן מעולות גם למוזיקה. השאלה בתכלס היא עד כמה אוזניות אולפן טובות לחווית משחק ריאליסטית(שזה חשוב לי) ומנגד עד כמה אוזניות גיימינג טובות לחוויה "קולנועית" בסרט,ושמיעת מפורטת של צלילים בשיר. 2)צריך לקנות לוח אם איכותי בשביל לשמוע כמו שצריך לא? אני מוכן להוסיף על זה עוד 150 ש"ח 3) יש אוזניות כמו plantronics gamecom 777 שבאות עם כרטיס קול שמחובר אליהן ומתחבר למחשב דרך usb..הכרטיס ה…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
Hello! Please help urgently! Need to decide: I'm new in audio, so entry level receiver for LED TV Samsung (new Pioneer DVD new with HDMI. Here is the list: Denon DRA 500, 1600 NIS AVR 1508 SR, 1000 nis AVR 1709 SP, 1000 nis AVR 390 , 1200 nis Kenwood 5300D, 900 nis I'm 62 years old, retired programmer. תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות Slimx האם הוא שווה את הכסף? האם הוא נגן mp3/CD טוב?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כן שאלה קצת מוזרה אבל אין לי מוסג מה להגיד לו אזזז... "אני רוצה לחבר את האוזניות שלי וגם את הרמקולים ולא בא לי ממש להחליף ביניהם כל פעם. אז אני צריך לקנות מפצל (לפי מה שהבנתי זו הדרך היחידה אם יש דרך אחרת משו עם הכרטיס כל אשמח לשמוע). אז יש לי מספר שאלות בקשר לזה: 1.האם האיכות נהרסת? 2.איזה מפצל אני צריך לקנות בדיוק? 3. כמה דבר כזה צריך לעלות ? (מעדיף כמה שיותר איכותי) 4. האם יש דרך אחרת לעושת את זה כמו מה שאמרתי מקודם? נ.ב. יש לי כרטיס קול 6 ערוצים"
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום וברכה, מחפש רמקולים לHTPC שנמצא בסלון. חשבתי על 2+סאב (2.1) מחשביים רגילים. או 2 רמקולים רצפתיים גדולים. אני אבוד... האם יש עדיפות? יש לי מגבר של ימאהה אם צריך. כרגע עם מערכת 2.1 של BOSE שהלכה לעולמה ככל הנראה. אשמח להמלצות משני העולמות. מבחינת 2.1 חשבתי על הבאים: 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754538 2. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-speakers&db26647=26964&db135660=181957 3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783123 מבחינת הרצפתיים, אין לי מושג על מה ללכת. תודה
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, אז ככה אני מעוניין לקנות לחדר שלי מערכת למוזיקה בלבד וברשותי 2000 שקלים חדשים. כל העניין נראה לי דיי מסובך - הבנתי שיש מערכות סטראו שבאות מוכנות מיצרן אחד, והבנתי שהמומחים האמיתיים מרכיבים מערכת שלמה - חלק מכל יצרן... בעבר פרסמתי בפורום אחר הודעה דומה כשהיו לי 1000 ש"ח - והבנתי שבתקציב של 1000 האפשרות הטובה ביותר היא מערכת סטריאו (נדמה לי שקראו לאחת מוכנה "מערכת מיני" או משהו כזה...) בכל מקרה, אני מאמין שעכשיו עם 2000 ש"ח השתנו האפשרויות - ורציתי את המלצתכם, בין אם עדיין כדאי "מערכת מיני" או שכבר כדאי לקנות בחלקים. (אני לא מבין גדול במושגים בתחום הזה, מושגים כמו "רסיבר" ו"סאבוופר" מוכרים לי בעיקר בתור שמות ופחות בתור מושגים ובטח שאני לא מבין מי ומה כדאי...) רציתי לה…
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
תבינו אני לא מבין בכל ברמקולים אז כל הצעה טובה בשבילי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום יש סרטון שצילמתי בפלא אך הבעייה שרואים אותו מזווית הפוכה. יש דרך להפוך הזווית? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אנשים, ראיתי את הפוסט על נגני MP3 אך זה לא עזר לי כי אנשים שם מפרסמים את הנגנים הכי יקרים (וכמובן הכי טובים) כמו הMPIO והIRIVER -באמת יש לכם כסף להוציא על זה או שסתם שמתם את זה להוציא את העיניים? קיצר, אני לא מחפש נגנים HIGH END כאלו, אני מחפש נגנים פשוטים יותר, לשים בתוכם MP3, לחבר למערכת ברכב ולעשות טיולים איתם... משהו בסביבות 300-500 ש"ח, תלוי באיכות ובנפח. אני דווקא מבין ממש טוב בחומרה ש/ל מחשבים אבל אין לי מושג בנגני MP3, קניתי אחד, עבדו עליי ועכשיו אני מנסה לקבל את כספי בחזרה. אשמח אם מישהו ייתן לי סקירה קצרה על מה חשוב שיהיה בנגן MP3, מה יש בתוכם היום.וד"א אנא תקראו את האזהרה שלי, אני נכוויתי, אל תכוו גם. צונזר ע"י אחראי הפורומים - אסור בשום פנים ואופן ל…
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי IRIVER-H10 ורציתי לשאול איזה אוזניות כדאי לקנות בתקציב של 250 שקל אני מעדיף אוזניות תוך אוזן חשבתי על CX300 Sennheiser תגיבו זה די דחוף תודה... :
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קניתי בחו"ל מיני דיסק mz n707 והחוברת היא באנגלית, אני מאד מבקש לעזור לי ולהמציא לי משהו בעברית, אם על ידי דואר אלקטרוני, או צילומים בפקס, או לינק, וכדומה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי שאלה - ברשותי Fortissimo II, ויש איתו בעיה קשה - אני מחובר למערכת דרך היציאה האופטית, אבל אפשר לשמוע דרכה או את הסאונד הרגיל של המחשב (מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס Main Outputs), *או* את היציאה הדיגיטלית (שהדרייבר AC3 משתמש בה, למשל), מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס SPDIF. עד כאן אין בעיה, פשוט מחליפים כל פעם שרוצים לראות סרט, נכון? לא נכון. החלפת הייעוד של היציאה הדיגיטלית דורש רי-בוט של המחשב. מאוד מאוד מעיק. וממש לא מתאים לדור ה XP... ובכן, אם יש פתרון לזה אני אשמח לדעת, ואם לא, אז האם ל DigiFire (שמסך הקונפיגורציה שלו דומה מאוד לזה של ה Fortissimo) גם יש צורך לאתחל את המחשב כשמשנים את הניתוב של היציאה הדיגיטלית? תודה,
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות DVD בעד 700ש"ח אני לא כל כך מבין בזה אני רוצה משהו דיי איכותי, לא כמו הITT ב400 ש"ח או משהו כזה. תודה RK.
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
האם כדי לקנות את המערכת הזאת זה הטווח מחירים שלי בערך למערכת.. Panasonic SC-XH10
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות למחשב שישמשו למוזיקה בעיקר וגם למשחקים וסרטים. חשבתי על משהו של סנהייזר, HD202/201 או EH150 מה ההבדלים בין סדרת HD לEH ? איזה אוזניות עדיפות מבין שלושת הדגמים? אם יש עוד המלצות אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת סטריאו אז מצאתי באתר של חנות שאני לא אגיד את שמה את המערכת הבאה: מערכת סטריאו aiwa דגם: NSX-R30/37 מגש ל 3 דיסקים טייפ כפול אלקטרוני Full Logic Control טיונר דיגיטלי FM/MW/LW מגבר בעל הספק(RMS): 40 ואט לכל ערוץ ספקטרום 11 ערוצים Super T-Bass תצוגת פלורוסנט ב 4 צבעים חוגה חכמה מצב חיסכון באנרגיה Line-In 32 תחנות קבועות בזכרון טיימר- Sleep/Daily אפשרות לעריכת תוכניות ב CD אפשרות לתוכניות רנדומליות/אקראיות רמקולים : 4 רמקולים בכל תיבה- 2 סופר טוויטר 20 מ"מ 1 טוויטר 60 מ"מ 1 וופר 160 מ"מ בס רפלקס הרמקולים מוגנים מגנטית המערכת כוללת שלט מלא המחיר הוא 1100 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
איך אני בודק (במחשב) איזה region סרט DVD שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מערכת למחשב בתקציב של עד 600 ש"ח. ההמלצה שלי היא ה-ATP3 יחד עם כרטיס קול טוב אך הוא חשב שאולי עדיף לקנות ה-X530 של LOGITECH מבלי לקנות כרטיס קול (חשוב לציין שיש לו כרטיס קול מובנה על מחשב של כמה שנים, רוב הסיכויים שהכרטיס המובנה הוא באיכות נמוכה). חבר אחר התערב בשיחתנו והמליץ לקנות מערכת מיני סטריאו ופשוט לחבר אותה למחשב. האם זה יהיה עדיף על פני שתי ההצעות הקודמות? חבר שלי החליט בסוף שהוא רוצה מערכת 2.1 וכנראה שהמערכת תהיה ATP 3. מישהו יודע האם ניתן לתלות את הרמקולים של המערכת? ואיזה כרטיס קול כדאי לקחת ביחד איתה? נ.ב. עדיין יש ויכוח לגבי חיבור מערכת סטריאו למחשב. האם זה יהיה עדיף על פני קניית ה-ATP 3?
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
טוב אני חייב להגיד שאני מאבד את זה אני כבר לא יכול יותר מעל שבוע אני מחטט בZAP ובכל מיני מקומות ופשוט לא מוצא את הרמקולים שלי.. אני מחפש רמקולים איכותיים עם עוצמה חזקה ויישארו איכותיים גם כששומעים חזק התקציב שלי הוא עד 600 ואפשר למתוח עד 700 ככה (ולהיכנס למינוס ואחר כך יעקלו את הרמקולים מהבית) בכל אופן כרגע יש לי CAMBRIDGE SOUNDWORKS 2.1 שאני מאוהב בהם אבל יש עליהם כבר 12 שנה...למרות שהם תותחי על ועלו אז 2000 שקל הם היום כבר ישנים מידי ומתחילים לעשות בעיות (השלט בקושי עובד והאיכות נהייתה פחות טובה) אני מעדיף רמקולים 2.1 אם כי אני יכול להסתדר גם עם 2.0 במידה ויש להם באס מובנה טוב ועדיף עם שלט (לא אלחוטי..שלט לכיוןן ווליום) למישהו יש רעיון ? נ.ב : הרמקולים מיועדים…
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן, חבר מצא במחסן שלו מערכת שלמה של AKAI כנראה משנת 1980 או 1981 ולא כ"כ יודע מה לעשות איתה. כולל שני פטיפונים, טייפ, רסיבר וזוג רמקולים. רסיבר: AA-R20 פטיפונים: AP-D30 ו- AB-B20 טייפ: CS-M01A רמקולים: SW-T30 הכל נראה במצב טוב ולא היה בשימוש הרבה מאד זמן. הבעיה היחידה היא שלפטיפונים חסרות המחטים. יש טעם לשמור מערכת כזו? - יש טעם למצוא מחטים שיתאימו לפטיפונים? המערכת תהיה שווה משהו אם הוא ירצה לנסות למכור? תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום תיקנתי בהשקעה לא מעטה מגבר עתיק יומין שיש לי בבוידעם ובכן יחוד המגבר שהוא תואם להפליא למחשבים של היום מבחינת כניסות הסאונד שלו.כל כניסה שלו זה 4 פינים עגולים של RCA מחולקים ל2 זוגות לפי הסדר הבא FRONT ימין שמאל REAR ימין שמאל במקור לפי החוברת שלו זה יועד לטייפ סלילים אבל היום אני רוצה לממש את זה עם הכרטיס קול בלוח אם. האם הדבר אפשרי?? כלומר לתת לו את הערוץ הקדמי לכניסות של ה FRONT ואת הערוץ האחורי לכניסות של REAR וזה באמת יתן הגברה ויחלק בתוך המגבר לפי מה שאני חושב? יש לו גם מעין סטיק לבלנס שממש מחלק ל 4 רמקולים
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מעוניין ברסיבר טוב מאוד שתהיה לו עוצמה גבוהה באסים גבוהים במיוחד משו טוב שלא ייתקלקל תוך חודש לחיבור למחשב... משו בסביבות 1500 שקל לא יותר מ1700 שקל יש לי 5 רמקולים+סאב של AKIRA שעד עכשיו שימשו אותי טוב מאוד ~תודה לעוזרים~
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי את המיני דיסק החדש של סוני MZ-N1 והייתי מעוניין להחליף את האוזניות שלו כי המסופקות הם באיכות מאוד גרועה הבעיה שאני לא יודע איפה ניתן לקנות בארץ אוזניות עם חוט קצר שמותאמות לשלט של המיני דיסק!!! אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על חנות באינטרנט או איפה שהוא בארץ (רצוי באזור הדרום) שמוכרים אוזניות איכותיות עם חוט קצר שמותאם לשלט.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-