אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מצאתי סאב 800 עם מגבר 1100 ב600$ עסקה שווה? יש משהו יותר חזק?
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בוקר טוב. הסאב הישן שלי מת רשמית הבוקר... הגיע הזמן לקנות חדש!!!! התקציב רשום בכותרת. הדרישות הן כמובן כמו של כולם, שאיכות הסאונד תיהיה נקיה. רק רציתי לציין שאני מחפשת עיצוב מעניין. שלא יהיה סתם סאב מרובע ורמקולים מרובעים יחד איתו, אלא משהו צורתי, אבל גם לא חללי מידי. אם אי אפשר לשלב גם עיצוב וגם איכות ביחד אז כמובן אני מעדיפה איכות. תודה רבה לממליצים. נ.ב מהן החברות כיום שיותר נחשבות בנושא השמע למחשב?[br]פורסם בתאריך: 6.12.2008 בשעה 08:06:25 מה דעתכם על זה: טיפה חורג מהתקציב אבל לא נורא. אשמח לדעות.
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ראיתי באיתן היום (חמישי) מבצע של מגה אל טלוויזית לסידי T-משהו האם משהו שמע אליה שווה או שיש משהוא עדיף עד 2500
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מחפש אוזניות עד 150 ש"ח ללא חריגה בעיקר למוזיקה וחשוב שיהיה כבל יחסית ארוך. תודה
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מערכת אודיו למחשב. לחבר שלי יש ALTEC LANSING ATP3 והם נשמעים פשוט מעולה. אבל אני רואה שכבר לא מוכרים אותם... בכל מקרה ראיתי בZAP הרבה אנשים שממליצים על X-230 של לוג'יטק אבל מצד שני גם הרבה שמתלוננים על זה שהסאב חזק יותר מדי. מצד שני על הVS2421 של ALTEC LANSING לא הצלחתי למצוא ממש מידע... חוץ מזה שראיתי פה בפורום שיש להם בעיות עם ראוטרים ופלאפונים. אז קיצר אני מחפש מערכת שתהיה איכותית בעיקר במוסיקה, ולדעתי מערכת שטובה יותר במוסיקה גם תספק את הסחורה בשאר הקטגוריות כמו סרטים וכד' (משחקים אני משחק בעיקר עם אוזניות, FPSים בעיקר). אז מה יותר טוב? או שיש לכם המלצה לרמקולים יותר טובים בטווח המחירים הזה? (עד 350 שקל)
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אז ככה, כרגע יש לי 2.1 מעולים [400 ש"ח] והם ממש טובים. אבא שלי לא צריך כבר ת5.1 שלו אז יש לי אופציה להחליף, השאלה האם כדי למה אצלו ה5.1 די ישנים [כמה שנים כבר שלי חדשים יחסית] ולכן האיכות אצלו פחות טובהכ [לא בהרבה אבל עדיין]. יש אצלו באס טוב יותר, אבל האיכות עצמה של הרמקולים אצלי טובה יותר [באופן כללי]. אני משתמש לרוב במשחקים אבל אני רוב הזמן גם שומע מוזיק ה[5.1 חשוב לי למשחקים כי במוזיקה לרוב זה 2.1], כך שאני חושב שהצרכים האלו די מאוזנים. HELP PLZ תודה מראש נ.ב מצאתי ת'שם של הרמקולים זה Z540 של לוג'יטק.
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אתמול קניתי כרטיס קול Hercules GameSurround Fortissimo III 7.1. היום חיברתי אותו והתחלתי להשתמש בו... לפני שאני בוכה עליו יש לי דבר אחד טוב להגיד עליו... האיכות קול שלו מצויינת... אבל... (תקראו את ההמשך) גיליתי שאין לו כיווני באסים וטרבל כמו שלקריאטיב לייב יש... זה דיי מבאס אבל מה שיותר גרוע זה שלכרטיס אין כמעט בכלל באסים!!! הפעלתי את האקוולייזר וזה עזר קצת אבל זה עדיין נשמע דיי גרוע ביחס ללייב... זה דיי מוזר כי בכל מקום שראיתי ושאלתי כמו בחנות ובבנצ'מרקים שראיתי אז הכרטיס הזה אמור להיות הרבה יותר איכותי מהלייב והוא אמור להיות בערך כמו הAudigy. אני משתגע כי משחקים הם חסרי באסים לגמרי...!!!! אני חייב באסים!! שיחקתי בהיילו וגם באנריל 2003 ובשתיהם המשחק היה חסר באסים, הפיצוצ…
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בואו נגיד שבמקום לקנות כ. קול שתומך ב4 ערוצים, יש לי 2 שתומכים ב2 ערוצים, זה אפשרי לחבר לאחד זוג רמקולים עם סאב ולשני זוג רמקולים רגילים ולשמוע בסראונד של 4.1? אם כן אין אני מגדיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מחיר עד 500 פלוס מינוס מחברה טובה. אני חשבתי אולי מאילו תגידו מה דעתכם. http://www.gada.co.il/show_products.asp?main_cat=11&sub_cat1=&sub_cat2=&sub_cat3=&last_cat=main_cat&cat_id=11
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי דיסקמן mp3 שקניתי לפני כמה חודשים במכירה פומבית, אבל אני לא מרוצה ממנו. מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב, עם איכות סאונד טובה, במחיר טוב? אני נוטה לכיוון של נגני דיסקים, כי הם הכי נוחים בשבילי (וכי נגנים עם הארד-דיסק עולים +2000 ). העיצוב לא מעניין אותי, כי גם ככה אני לא מוציא את הנגן מהתיק. תודה! 8)
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
איזה משחקים מקבלים אם הכרטיס קול הזה למי שלא יבין דיברתי אל SOUND BALSTER AUDIGY2 SZ GAMER RETAIL בלי להגיד לי שזה לא שווה לי... אני שואל מה מקבלים לא אם זה שווה לי או לא
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
שאלה פשוטה, ואני מניח שגם התשובה אליה פשוטה: על הסטלייטים של ה- Inspire 6600 מורכבים מגנים, המסננים אבק ולכלוכים אחרים. המגנים האלו מאוד מכערים את הסטלייטחם, ורצית לדעת אם אפשר להוריד אותם (זה גם ישפר את חווית השמיעה, לפי מה שהבנתי). פעם, פתחתי ת'רד ובו שאלתי שאלה דומה, רק על הסאב. אנשים עזרו לי, והכל הלך מצוין. אנא, אנשים שבבעלותם המערכת (או כל מערכת Inspire אחרת, הן בנויות באותה שיטה) - עזרו לי. תודה מראש, רועי
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! בקצרה: אתמול ב4 בבוקר סגרתי את הסקייפ עם חבר, סגרתי את הסקייפ והשארתי את המחשב דלוק, ב9 בבוקר קמתי והוא לא עבד. לא משנה מה עשיתי restart , דרייברים של הכ.ק. בדקתי על כמה מחשבים.. הדבר היחידי שיש שמשום מה כשאני משמיע שיר זה נראה כמו הרמקולים בדיוק הם זזים באותו קצב. אני כבר מיואש חברה!
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לקנות רמקולים איכותיים שישמשו לצפיית סרטים ולמשחקים. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836&perur=1&t=9 שמעתי בחנות שהם מעולים אבל רציתי לקבל דעות מאנשים שמבינים ולא מאנשי מכירות. כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים אחרים יותר טובים\יותר זולים במסגרת התקציב. אם ניתן לכלול מערכת 5.1 או 7.1 אז בכיף למרות שאני לא יודע האם אני באמת צריך את כל הסראונד. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי, הרבה זמן לא הייתי באתר ולאחר לבטים רבים החלטתי להתייעץ בכם האנשים המקצועים. אני מעוניין ברכישת מסך טלוויזיה חדש בסכום של עד 1500 ש"ח בגודל 32", ניתן לחרוג. אם יש אופציה מאוד טוב בתוספת תשלום קטן אבקש לציין גם את הדגמים ה"יקרים" . לא משנה לי אם תהיה טלויזיה LED או רגילה פלזמה או LCD HD READY או FULL HD . חשוב לי שבמחיר הנ"ל תעזרו לי לבחור ולהוציא את המיטב שאוכל לקבל בתמורה לכסף שאני מוכן לשים על השולחן...
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
Digital music player maker Creative has pledged to spend $100m to out-market Apple in a bid to take the market away from the iPod. And not just Apple. Speaking in Singapore this week, Creative CEO Sim Wong Hoo bullishly pronounced: "I'm planning to spend some serious money - I intend to out-market everyone." "The MP3 war has started and I am the one who has declared war," he thundered. The company's goals are undoubtedly ambitious. Sim said Creative is looking to take 40 per cent of the worldwide digital music player market in 2005. During the Q3, it managed a mere ten per cent. Apple stood at 17 per cent. Those figures show there's plenty to play for, and indeed, Creativ…
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות סטרימר לצפייה בסרטים.. יש לי טלויזיה רגילה (לא שטוחה) בחדר 21 אינצ', יש לה חיבור אדום צהוב לבן (RCA). יש לי המון סרטי HD. איזה סטרימר יתאים לשידור סרטי HD לטלויזיה רגילה (יש לחשוב על העתיד.. אני יחליף טלויזיה מתישהוא לטלויזיה בעלת חיבור HDMI). תנו לי בבקשה סטרימר שיש לו את חיבורי ה- RCA + חיבור HDMI.. אני מחפש משהוא טוב, שישדר את הסרטים ללא קירטועים.. תקציב עד 1000 ש"ח אני לא ישתמש בהרדיסק פנימי אלא בחיצוני עם חיבור USB2 (האם זה מספיק טוב לשידור סרטי HD)? אני כמובן יודע שאני לא אנצל את האיכות של סרטי ה-HD עם טלויזיה כזו... אך אילו הסרטים שחברים שלי מביאים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
למוזיקה בעיקר בבית,אבל לא רק,אז שלא יהיו ענקיות אם חוט של 10 מטר מישהו המליץ לי על אלה http://reviews.cnet.com/headphones/bose-on-ear-headphones/4505-7877_7-32123892.html מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי SB AUDIGY 2, וגם CREATVIE INSPIRE 6.1, ואתמול חיברתי אותם ושמתי לב לתופעה מעניינת: הרמקולים הקידמי ימני והקידמי שמאלי נשמעים הכי חזק מכולם! וגם הסנטר הקידמי, שהוא צריך להיות הכי חזק (20 RMS), לעומת (8 RMS) ברמקולים הרגילים, גם נשמע חלש יחסית... איפה הבעייה? בתודה MOOMOO
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בעקבות תקלות שיש לי בממיר הנוכחי (ABS-6P47) כנראה יחליפו לחדש , אז על הדרך אני אבקש מהם דגם מסויים. כעיקרון אני יכול לבקש ממיר מסויים? ואיזה ממיר הכי כדאי לבקש בשביל שידור ל 2 מקורות (זאת אומרת 2 יציאות וידיאו, ו2 יציאות קול)
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
דודה שלי עתידה להגיע מארהב בקרוב ורציתי להגיד לה שצביא לי אוזניות. אני מחפש אוזניות רק עבור מוזיקה. התקציב הוא עד 160 דולר, כאשר אם אין הבדלים משמעותיים בין הדגמים אני מוכן להתפשר ולשלם פחות. דבר נוסף, חשוב שהאוזניות יוכלו לעבוד גם עם מגבר וגם ללא מגבר (נניח חיבור לאיפון טו למחשב ישירות). דבר אחרון, לא חשוב מאד שיהיו אוטומות אבל שיהיה ניתן לשמוע איתם במשרד פתוח בלי להפריע. כרגע מה שמצאתי זה Grado s80 Akg 240 Senhaiser 485 הם מומלצים? מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
אני חשבתי על זה http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm יש משהו אחר שאתם מציעים ? ואיך הרמקולים האלה? הרמקולים ל משחקים מוזיקה סרטים הכול !!! ויש לי כרטיס קול של הלוח ABIT AN7 זה מספיק נכון ? או שאני צריך כרטיס קול חדש ! זה 6 ערוצים
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אנשי הפורום בביתי נמצא מגבר סטריאו 150 WATT של kenwood דגם Ka-52 משהוו עתיק ואיכותי ביותר אבל לצערי הוא מתחיל לקרטע עכשיו אני לא יודע אם זה בעיה במגבר או בעיה ברמקולים ( wharfedale CD 50-2 רמקולים 100 WATT 3 way) רק שאני מגביר לרמות גבוהות אז שומעים כמו שצריך עכשיו השאלה שלי האם להשקיע בסביבות ה 200 ש"ח להחלפת חלקים ישנים במגבר (ספק סופי ועוד כמה חלקים) או פשוט למכור את המערכת ולקנות ATP3 ? תודה רבה על העזרה INFERNO
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
מחפש אוזניות לתחום מוזיקה האוס וטראנס בעיקר. דיוק בצלילים שיוכלו לתת באסים מדוייקים ולא מרוחים לא הייתי כל כך מרוצה מ הPX100 היה חסר להם את תחום הבאסים והטונים הגבוהים היו צורמים מעט :-\ יצא לי לשמוע את SennheiserHD200 והצליל שלהם ממש טוב החזרתי את ה PX100 לחנות והמליצו לי כעת על כמה דגמים: Sennheiser HD485 Sennheiser HD465 Sennheiser HD435 אלה אם ארצה. Sennheiser HD497 Sennheiser HD205
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-