עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ranj,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ? תודה רבה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by jeyjey,

סטריאו, עד 600 ש"ח

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by LIRON1,

אהלן קיבלתי היום ממשהו זוג רמקולים של JVC ,אלה שבתמונה. א. הם שווים משהו? ב. למה שחיברתי אותם למערכת פשוטה של מחשב (creative sbs 2.1 370) הם לא נותנים באס ונראה לי גם שהטוויטרים לא עובדים?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  4. שלום לכולם כדבר הראשון הייתי מעוניין שתסבירו לי מעט על האוזניות IN-AIR. ממה שהבנתי הן נכנסות לתעלת האוזן וכך מונעות לגמרי רעש מהסביבה כמו כפתור למשל, והן יושבות טוב יותר על האוזן, ולכן מתאימות יותר לריצה למשל. כמו כן, יש איתן בעיה בשירים עם באסים גבוהים, כי סוג האוזניות הזה מנחית את הבאס. תוכלו להוסיף לי כמה שיותר פרטים על אוזניות אלו? כמו כן, אני מעוניין לקנות אוזניות כאלו, ובחנות הנ"ל (NewEgg- www.newegg.com). העניין הוא שאני אפילו לא מוצא את המבחר שלהם בחנות.. הדבר היחידי שמצאתי הוא פה: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2100210362+1291520211&Submit=ENE&SubCategory=362 אבל אני בטוח שלא הגעתי לעמוד הנכון, ואמור להיות עמוד עם מבחר גדול יותר של א…

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  5. כנ"ל, הכוונה לכרטיס Sound Blaster X-Fi Surround 5.1, חשבתי על אמאזון שם המחיר הוא שליש מהארץ (לא כולל משלוח), אשמח להצעות / הערות, תודה

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. Logitech x540 Creative T6200 .2 תודה !

7. Started by giln34,

האם כדי לקנות את המערכת הזאת זה הטווח מחירים שלי בערך למערכת.. Panasonic SC-XH10

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  8. אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי מחשב עם יצאות 5.1 מהלוח אם . היו לי רמקולים creative inpire T6060 שעשו עבודה מצויינת , אך לצערי עברו מראשותי לבן משפחה אחר . עכשיו חשבתי להשתדרג טיפה , אני בטוח שאני יקבל תגובה שאין לי מה לחפש במערכת 5.1 למוזיקה מהמחשב כי זה יהיה בעצם זיוף ... לא יודע מה להגיד לכם , ב5.1 הקודם שלי הייתי ממש מרוצה גם במוזיקה . בגדול אני לא רוצה משהו כמו המערכות של לוג'יטק שמוכוונות למשתמש הבסיס ביותר , אבל הכוונה שהמבנה של המערכת יהיו בסגנון של Z5500. חשבתי על משהו בכיוון של MICROLAB אבל באמת שאני לא בקיא מספיק כדיי להציא על משהו שאני מעדיף . הדרישה המרכזית שלי היא שתיהיה אופציה בנוסף של חיבור מקור סאונד חיצוני נוסף חוץ מהמחשב , בעיקר לטובת הטלויזיה בח…

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  9. Started by rotemlp,

היי חברים, אני ככל הנראה ארכוש בקרוב מערכת 2.1 חדשה למחשב (Corsair SP2500) בעיקר למוסיקה וקצת לסרטים. לדעתי מן הראוי שאשקיע גם בכרטיס קול איכותי. האם יש לכם המלצה כלשהי? כרגע הכרטיס שבעיקר משך את תשומת ליבי הוא ה Asus Xonar Essence STX. אומנם אני מודה שאני לא באמת מבין בתחום ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם אחר במידה וזה לא מתאים לדרישה. (אולי ל Asus/Creative יש דגמים שיתאימו יותר לצרכים שלי). אודה לעזרתכם. רותם

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by qwerty1987,

שוקל (עם הסתייגות מהמחיר) לקנות מערכת זו בעיקר לסרטים, אך גם למוזיקה ומשחקים. 1. יש לי כרטיס קול מובנה עם יציאה אופטית עובדת (את האנלוגית שרפתי ) בלוח אם בן כ-5 (ראו מפרט). האם הרמקולים יעבדו בצורה טובה עם הכרטיס הנ"ל? בפרט, ראיתי שיש להם תמיכה ב-DD ו-DTS, האם זה אומר שבמשחקים הם אלו שיבצעו את הקידוד ואני אשמע סראונד אמיתי? 2. האם סרטים עם קידוד סאונד AC3 ישמעו בסראונד? (ביציאה האופטית) 3. כרגע יש לי ATP3, כאשר לכל רמקול יש 3 אלמטים, ב-5500 ראיתי שיש להם רק אלמנט אחד. האם במוזיקה ואף סרטים לא תהיה ירידה באיכות כתוצאה מכך? 4. מיקום - האם העסק יעבוד כמו שצריך, אם אני אהיה קרוב יותר (במעט) לרמקולים הקדמיים, מאשר לאחוריים? 5. האם יש מערכת 5.1 עדיפה בתקציב של כ-2.5K, או ל…

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  11. הרבה זמן לא היה מפגש, למה שאני לא אנסה להרים אחד? המכסה שלי כרגע היא ל10 אנשים בלבד. מה שצריך כרגע זה 2 מקורות (מחשב, לפטופ) וכמה שיותר מפצלים וכבלים שאתם מביאים אתכם כי פשוט אין לי בבית ספיירים. כרגע אני מתכנן 3 עמדות. אחת בסלון, אחת בפינת אירוח והשלישית בחדר שלי. בינתיים יש מקומות שמורים ל3-5 אנשים. אצטרך לסנן על פי שיקול דעתי מי יוכל להגיע או לא, והקריטריון לצערי הוא ציוד ואנשים עם רקע ומביני עניין. אני מעדיף שיגיעו אנשים עם ציוד מגוון ומעניין כדי לשמור על רמה גבוהה של מפגש. כרגע מגיעים/מתנדנדים אנטולי דור שמשון מתן אוזניות: W5000, GS1000, AD900, K701, DT880, K340, AD2000 מגברים: opera, amphora, darkvoice 336, beta22 עדכון יש מקום לעוד 4 אנשים, אני אתפשר על ציוד אז אם…

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by bugosdckh,

האם יש הבדל באיכות בין רמקול רגיל לאלחוטי. כמו כן אשמח לקבל המלצה על רמקולים טובים שניתן לקנות בדיוטי פרי. תודה

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  13. ערב טוב, ברשותי כרטיס קול מובנה על הלוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN-M2&fMTYPE=Socket%20AM2 סט רמקולים 2.1 מחוברים דרך היציאה האחורית, אוזניות סטריאופוניות מחוברת ליציאה הקדמית. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע סאונד משני ההתקנים במקביל, יש סאונד רק מהאוזניות וכדי לשמוע מהרמקולים יש צורך לנתק את האוזניות. בעבר הייתי עובד עם Windows XP, והייתי יכול לשמוע דרך שני ההתקנים במקביל, אך לצערי מאז שעברתי ל- Windows 7 הדברים השתנו. כיצד אני מגדיר שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  14. חיפשתי ב-IQPC, ב-LogicPC, ב-FoxPC, וב-TMS, ולא מצאתי אותם. תהיתי אם מישהו אחר מצא אותם במקום אחר...

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  15. שלום לכם, לאחרונה היה לי סרט מאוד רע עם אוזניות של RAZER שהחלפתי עקב מה שחשבתי היה בעיה עם המיקרופון שלהם לאחר ההחלפה התברר לי שטעיתי והבעיה היא באופן וודאי תוכנתית הבעיה היא שאם אני מדבר עם מישהו בכול תוכנת צא'ט קולי שהיא,אני מקבל פידבק ישיר ממה שאני שומע,כלומר: אני רואה סרטון ביוטיוב>מדבר כמה שניות>החבר שלי שומע אותי ואת הסרטון שלי למרות שאני עם אוזניות. ניסיתי הסרה והתקנה של הדרייברים אך לשווא,עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? ואם כן איך אפשר להתגבר עליה? זה הורס לי לגמרי את הניסיון להנות ממשחקים שבהם אני צריך תקשורת, תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  16. Started by 0_o,

אהלן הרמקולים החדשים הגיעו ואני בעיקרון די מרוצה חוץ מבעייה אחת... אני משתמש בכרטיס קול אונבורד והוא נראה לי די סבבה אבל הסנטר נשמע מאוד חלש ומשעמיע רעשים מוזרים בעיקרון במצב רגיל הוא כמעט אילם :\.. שאני מפעיל את ה Matrix Mode שזה בעצם שילוב של הרמקולים הקדמיים אז הוא עובד סבבה אבל אני לא בטוח שזה באמת הפעולה שהוא אמור לעשות.. מה אתם אומרים יש דרך לסדר את זה אני משתמש בדריברים 643.. או שעדיף לקנות כרטיס קול חדש שתומך ב Dolby Digital.. חוץ מזה עוד שתי שאלות קצרות.. דולבי דיגיטל באמת עוזר במשהו.. רק בסרטים מקוריים על DVD וחוץ מזה כלום? והאם אפשר לחבר את הרמקולים האלה בחיבור דיגיטלי? תודה !

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  17. אני חשבתי על זה http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm יש משהו אחר שאתם מציעים ? ואיך הרמקולים האלה? הרמקולים ל משחקים מוזיקה סרטים הכול !!! ויש לי כרטיס קול של הלוח ABIT AN7 זה מספיק נכון ? או שאני צריך כרטיס קול חדש ! זה 6 ערוצים

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by Trin1ty,

ערב טוב . אז ככה , בחיבור האוזניות לFRONT PANEL של המארז שומעים סאונד בצורה מעוותת מאוד ( שומעים, אבל מעוות ). החלפתי את המיקום של הכרטיס קול החיצוני ( ASUS XONAR D1 ) ל- PCI אחר, החלפתי את את הדרייברים של הכרטיס קול, וידאתי שהכרטיס קול המובנה מובטל בלוח אם - לא עזר . הבעיה צצה לאחרונה ולפני כן המצב היה מעולה , למישהו יש רעיון ? ???

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  19. היי חברים, אחד הממירים בבית מראה סימני גסיסה, אני מעוניין לבקש החלפה וכנראה אני גם אשיג. רציתי לדעת מהו הממיר המתקדם ביותר ברשות "תבל" מבחינת מפענחי קול ותמונה, חיבורים, יציאות וכו'. תודה.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by TGP,

לאחר לא מעט זמן שבו הZen micro שלט מצידה של קריאטיב, עכשיו היא החליטה להוציא עוד נגן בתחום המיקרו, כדי לנסות להביס את מתחריה בשנית . לידיעה שפורסמה בTGP - http://www.tgp-il.net/newslinks/EEEypVllkFRgfohZsN.php למקור- http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=1217

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  21. אז ככה: יש לי AD700 ומוניטורים M-Audio BX5 שאני מאוד אוהב. הבעיה היא שאני מחבר אותם (כל אחד בתורו) לחיבור ה 3.5 מ"מ הסטנדרטי שבמקבוק שלי, זה פשוט יוצר רעשי רקע מעצבנים. חרא של חיבור מתאים לחרא של מוצרים, אבל אצלי זה לא הסיפור. בקיצור, אני כן אוהב סאונד איכותי אבל אני לא מבין גדול בכל הצד הטכני שקשור אליו. אז כיצד אני נפטר מהצורך בשימוש ב 3.5? הרמקולים שלי מתחברים ללפטופ עם שני חיבורי TRS שהופכים ל 3.5 מ"מ אחד, ולאוזניות יש חיבור 3.5 מ"מ סטנדרטי שמומר ל "1/4 עם מתאם שהגיע איתן. אני צריך מכשיר שיש לו מקום לשלושה TRSים - 2 של הרמקולים ועוד אחד לאוזניות, ע"מ שאני לא אסבול מרעשי רקע ומגעים שונים. אני לא רוצה להגדיר תקציב כלשהו כי שוב, אני ממש לא בקיא בשטח הטכני ולא יודע כמה מכ…

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by Baruh92,

היי! אני מחפש רמקולים עכשיו אני רק לא סגור באיזה סכום אני רוצה, אני שוקל עם להשקיע 200 או 250 אפשר לקבל המלצה לרמקולים הכי טובים עד 200 והרמקולים הכי טובים עד 250 ש"ח אם אפשר שהסאב יהיה כמה שיותר קטן אבל לא על חשבון האיכות תודה מראש. עריכה: שכחתי להגיד, יש לי מחשב ישן מלפני 5 שנים משהו כזה והכרטיס קול המובנה גם ישן אז תיהיה בעיה בחיבור של רמקולים חדשים? אני מעדיף לדעת הכל שאני לא יעשה טעות ויזמין סתם. שוב תודה

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by K_D,

היי למישהו יש את הכ.קול הזה?מה אתם אומרים עליו? אני בעיקרון רק בקטע של סרטים ומוסיקה,כמעט ולא משחק...ככה אני חושב שאני לא צירך את כל הדברים שCREATIVE מציע אלה משהו שיכול לשפר את המוסיקה שלי... עוד שאלה,יש לי מגבר ורקמקולים מדף אז איך כדי לחבר את כ.קול ככה שאני אקבל את התוצאה הכי טובה?כאילו יש את כל הSPDIF ןOPTICAL וCOAX...ואני לא ממש מבין בזה...ככה שאני אשמח לקבל תדריך קצר כרגע כל העסק מחובר לכ.קול מובנה דרך חיבור רגיל* המחיר של כ.קול הנ''ל 480 ש''ח בKSP,בנתיים לפי הביקורות שראיתי ממש ממליצים עליו במיוחד לאנשים שרוצים לשמוע מוסיקה ברמה גבוה תודה

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by Matankzr23,

שלום לכולם... אני יודע שהיו מלא נושאים על זה אבל כל פעם המליצו על משהו אחר... אני רוצה אוזניות בשביל לחבר לפלאפון (לא למחשב) ולשמוע מוזיקה ..... אני יסתובב עם האוזניות אז אני לא רוצה אוזניות גדולות וכבדות... אבל שיהיו עם איכות שמיעה טובה... בסביבות ה 300 ש"ח

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  25. אוזניות כפתור אף פעם לא התאימו למבנה האוזניים שלי ולכן מעולם לא יכלתי להשתמש בהם. לאחרונה יש לי צורך מתגבר בנגן מוסיקה נייד ואני מחפש פיתרון לבעיה. האם יש כאלו מתאמים והיכן ניתן להשיג אותם ?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.