עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Marcovich,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מסכים, קיבלתי הצעה על מסך סמסונג R-81 פשוט מסך מדהים השאלה האם הוא מומלץ על פני הטושיבות? הטוישבה יותר זולה (דגמי 2006 a3000). סמסונג 6 אלף טושיבה 5אלף. המסך בגודל 32 אם אינץ אם זה עוזר במשהו. בכל מקרה מה דעתכם? האם איכות הצפייה בטושיבה טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. כרטיס הקול בלוח האם של המחשב של הבן שלי השתגע, לא מוכן לעבוד ולא מזהה כניסות, ניסיתי גרסאות שונות של דרייברים - כרטיס של רילטק, אך שום דבר לא עובד. אם למישהו יש כרטיס קול מיותר שהוא לא זקוק לו יותר, אשמח לקבל, לא משנה לי PCI או PCIE, העיקר שעובד. תודה רבה.

3. Started by J S Bach,

מי היא חברת ההקלטות שמספקת את ההקלטות בעלות האיכות הגבוהה ביותר? ובבקשה תנמקו למה היא יותר טובה מאחרות.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by roei88,

אח שלי רוצה לקנות נגן של ג'יגה לפחות עד 900 ש"ח. דברים חשובים: 1.איכות שמע 2.זמן סוללה 3.חלוקה עפ"י תיקיות 4.עברית זהו בערך. הוא עמד להזמין את ה-I-River IFP-799 ואמרתי לו שיחכה קצת. יש אפשרות לראות את השירים בנגן זה לפי תיקיות? עוד כמה נגנים שהמלצתי לו עליהם: sandisk dap sandisk sansa m240/m250/e140 i-audio g3 את הסנדיסק סנסה הוא לא כל כך רוצה אין אין לו סידור לפי תקיות, והiriver עדיף על הסנדיסק הרגיל. ב-iaudio יש עברית וסידור לפי תקיות? קיצר מה אתם אומרים שילך על ה-i-river?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by sos,

שלום! אני יודע ששאלו את השאלה הזאת המון בפורום, ולכן עשיתי חיפוש לגבי זה. מצאתי המון דיונים לגבי נגני DIVX אבל כל אחד המליץ על נגן אחר ולכל אחד היה תקציב שונה, אז אני מצטער שאני פותח עוד דיון על נושא זה אבל אני ממש צריך את עזרתכם. טוב אז בקיצור אני צריך נגן DVD שיתמוך ב-DIVX (כולל אפשרות לשדרוג, וגם אם מישהו יכול להסביר לי איך הולך הקטע של השדרוג? אני הולך לחנות והם משדרגים לי את המכשיר?) ושיתמוך בכול הפורמטים המוכרים של הסרטים. אני לא צריך מכשיר שיהיה לו מיליון יציאות וכניסות...אין לי מערכת קולנוע ביתית או רמקולים סופר איכותיים...יש לי טלוויזיה ואולי אני יחבר לו רמקולים של הסטריאו. חשובה לי האיכות תמונה במיוחד לגבי סרטי DIVX ואם תוכלו להמליץ לי על נגן טוב שיענה לצרכים של…

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  6. אתמול התחדשתי ברמקולים של Logitech Z-10. עשיתי סידור חדש של שולחן העבודה וצילמתי. ציוד אודיו: רמקולים: Logitech Z-10, אוזניות Koss UR 40 משודרגות, מגבר בנייה עצמית ל UR40, נגן ה-Cown D2 והאזניות שלו: AKG K414P.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  7. מה נשמע קיצר קניתי מסך מחשב LG 22 אינץ מהגרסה החדשה של ה1:10000 הינה הוא LG W2252TQ אז ככה יש לי וינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזה שיעבוד המחשב גם בטלוויזה וגם במחשב. (לא בו זמנית) שאלתי ואמרו לי שזה כרטיס מתאים לי כי יש לי מידה סנטר Hauppauge winTV-PVR-150 MCE עכשיו אני מעינין שיהיה בכרטיס כניסה של הלבן והצהוב האודיו והוידיו(אני חושב) של קול ותמונה.. יש בו חיבורים כאלה רגילים וזה טוב לי אבל אין לו רזולוציות לא רשום והמסך שלי הוא מסך רחב השאלה שלי אם הכרטיס הזה מתאים למסך שלי? זה יעבוד טוב? יש לכם אולי כרטיס טלוויזה יותר טוב להציע לי? ומה ההבדל בן לכידת וידאו לצפיה בערוצי טלויזה? אני יראה טוב כמו בטלויזה בכרטיס הזה? אני רוצה לחבר לו את הממיר של…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by skyline,

מה יותר כדאי? מה יותר טוב ? [אם אני קונה זה מחו"ל ] מטרות: משחקים , סרטים , שירים ... עריכה: לינק ל- Logitech Z5500 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132220 לינק ל- Creative GIGAWORKS s750 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27532

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה אתם אומרים עליו? איך הוא? אני עדיין יכול להחליף...

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by MOsheAInouz,

לא משהו מפציץ.. שיהיה חמוד שישמעו טוב ולא חרא כמו האוזניות של ב30 שקל של טק וחברות כאלה.. התקציב הוא יום עבודה ככה.. +- 150 שקל גמיש אחורה יותר מקדימה אבל אם ממש צריך בקשות : שיהיו טובות אבל - אני רוצה שהם לא יהיה כפתור כאלה שנכנס לאוזן, אבל שיהיו יכולות להתקבץ כאילו להתקפל כדי להכנס לתיק של נייד.. שלא יהיו בומבסטיות השימוש הוא מוזיקה וסרטים בלבד, לא משחק. חשבתי בכיוון הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1000 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=523638 מה דעתכם? נוטה לשניות יותר.. גם מחיר טוב וגם נראות טוב.. השאלה האם הם טובות.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by Sopranos,

שלום, קניתי היום ב300 שקל DVD של APEX דגם DVX 815 ואני רוצה לדעת אם הוא טוב אם הוא משתלם למחירו ואם הייתי יכול לקבל אחד יותר טוב במחיר הזה. תודה מראש לעוזרים וגמר חתימה טובה לכולם.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by OmerNeu,

שלום אני מתכנן לקנות את המסך הזה S2231WE http://www.karat.co.il/catalog.php?id=950 ואני מתכוון מחבר אותו לממיר (YES) ולראות בו גם טלוויזיה (בנוסף למחשב כמובן) דבר ראשון: אין לי אפילו שמץ של מושג בתחום של כרטיסי טלוויזיה (או אפילו האם המסך הנ"ל צריך אחד כזה?) אז קצת הסברים או לינקים פשוטים (עדיף בעברית) יעזרו לי לבין את התחום יותר טוב. דבר שני: איזה מוצרים יש בשוק שכדאי לקנות ויהיו איכותיים ובעלי תמורה טובה למחיר. (ושיתאימו למסך כמובן) דבר שלישי: איך כרטיס טלויזיה עובד? איך מעבירים מצפיה בערוצים בממיר למחשב עצמו?(אני מקווה שהשאלה ברורה) תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by moshen1169,

יש לי אוזניות בחיבור USB מתי שאני מחבר את האוזניות מאחורי המארז אז אני שומע עם האוזניות ומתי שאני מחבר אותם ל USB מקדימה אני לא שומע כלום אם זה בעיה בדרייברים אז מאיפה להוריד?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by ! @ $WolF~Man$ @ !,

את הנגן טוענים דרך הUSB של המחשב.רציתי לדעת אם יש מתאם שמאפשר לטעון אותו ישירות בחשמל, ולא דרך הUSB של המחשב?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  15. היי יש לי אופציה לרכוש אוזניות Zalman ZM-RS6F 5.1 בכ100ש"ח כולל משלוח. האם האוזניות הללו שוות? השימוש הוא למשחקים\סרטים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן לכולם. אני חדש עד חדש מאוד בעסק ויש לי כמה שאלות מהותיות ובעיקר הייתי רוצה שתחוו דעה. כיום אני משתמש בכל הרכיבים הכי זולים שיכולים להיות: זוג רמקולים שאולי במקרה הטוב עלה 20 שקל וכרטיס קול NVIDIA® nForce Audio מהאלה של ה- MOTHER BOARD. בתור אחד שחווית המוזיקה שיש לי כיום לא מספקת אותי בעליל והייתי רוצה להשקיע סכום נכבד בשביל לקבל חוויה שמתקרבת להיות טובה מאוד במה הייתם מציעים לי להשקיע? האם מספיק רק לקנות רמקולים חדשים או שצריך ורצוי גם כרטיס קול חדש? אה יש גם את העניין שאני רוצה להתחיל להכנס לעסק של הקלטה עצמית של חומרים שאני מנגן, האם במקרה הזה צריך חומרה אחרת בעליל? תודה רבה על התשובות.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by Cooler-Master,

שלום לפורום. המחשב שלי עכשיו מחובר למגבר עם כבל אופטי, עכשיו הכרטיס קול שלי הוא על הלוח C media משו סתם זבל. עכשיו לפי מה שאני יודע שמחברים בכבל אופטי אז המגבר הוא זה שעושה את כל הסאונד ולא הכרטיס קול. עכשיו השאלה שלי אם אני יחליף כרטיס קול למשו איכותי ועדין יחבר בכבל אופטי אז יהיה שיפור בסאונד או לא? תודה מראש CM

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by ron11,

שימוש הרמקולים משחקים סרטים ומוזיקה , מאוד חשוב לי איכות צליל הרמקולים ווליום גבוה ומדויק דגש על איכות הרמקולים (איכות שמע ואיכות בנייה וכו") בקיצור מחפש רמקולים אודיופילים לשימושים אללו ^ גודל חדר המחשב קטן רוחב 2.72מ אורך 3.27מ עם צריך תקציב : 1200 או יותר עם צריך ותודה לעונים .

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  19. כן עדכון עם עברית הפוכה ב FILE TREE יצא! גם לגרסה האמריקאית! בעדכון יש עוד כמה דברים אבל זניחים לעומת העברית! http://iriver.com/html/company/press/copr_news_view.asp?idx=144 אגב זה לא כולל עברית ב ID3 אז אוהד אם אתה יכול תערוך גם את הגרסה הזאתי ?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by huber,

קניתי כרטיס קול מסוג HERCULES GAME THATER XP וברצוני לצוות לו רמקולים שיממשו את הפוטנציאל שלו. מרבית השימושים שלי הם צפייה בסרטים ומוזיקה (MP3). ההתלבטות הכי גדולה שלי כרגע היא האם לקנות סט "מוכן" למחשב כגון הקריאטיב 5300 (שהוא 5.1 מלא וכבר מכיל מפענח ורסיבר פנימי) בעלות של כ1000 ש"ח ולגמור עם הסיפור או לבנות לאט לאט מערכת קולנוע ביתית ממוצעת. פה אתם נכנסים לתמונה בבקשה. איך ניתן להתחיל במינימום תקציב עם רסיבר שיתמוך בסראונד בלבד (אני לא ממש חושב שאני צריך AC3 ו DTS) ושני רמקולים נורמלים וסנטר בתור התחלה. זה אפשרי בתחום של 1500 עד מקסימום 2500 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by YoniDahan,

שלום, יש ברשותי אוזניות Razer Orca. האוזניות הנ"ל ללא מיקרופון ואני מחפש המלצה למיקרופון למטרות גיימינג. אני מאוד מרוצה מהאוזניות, לכן אני לא מחפש תחליף לאוזניות שכוללות מיקרופון. חשוב לי הנוחות, צריך להתחשב כי המיקרופון יהיה פעיל תמיד בזמן משחק ושלא יפריע לחוויה הכללית (כמו גודל). אם יש אפשרות להביא קישור לרכישה, עדיף באזור אשקלון. תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Ben-Dor,

איזה חסרונות ואיזה יתרונות יש לרמקולים האלה קנו לי אותם בדיוטי פרי ב150 דולר. מה רע בהם?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by hagay21,

מחפש רמקולים 2.1 כולל מגבר פנימי שחתחברו למחשב נייד עד 1200 ש"ח שיהיו איכותיים למטרות מוסיקה בלבד

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by Double-U,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים רגילים יחסית עד 100 ש"ח מהחנויות IQPC, KSP, וIVORY חחח. עדיף שיהיה כניסת אוזניות מהרמקולים. ואלה הרמקולים שהיו לי מקודם אז אני מחפש משהו כזה. http://img81.imageshack.us/img81/915/multimediaspeakersystemix7.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  25. מתלבט קשות בין שני הרמקולים האלה: Creative Inspire 5200 (5.1): http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155∏ ucts_id=607 לבין GENIUS SW 5.1 CHANNEL HOME THEATRE SYSTEM : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_165∏ ucts_id=2112 אז מה יותר טוב , מה יותר כדאי??

• 4 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.