אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הורדתי מספר שירים לדוגמא כקובץ של DTS באיכות גבוה עכשיו שאני מפעיל אותם בווינאמפ הוא לא מנגן אותם הפעלתי במדיה פלייר קלאסיק וזה עבד עכשיו ברגע שאני מגדיר על SPDF במגבר זה רושם DTS אבל שומעים מין נקישות בהפסקה של שניה או שתיים כאלה ולא שומעים מוזיקה.. רק שאני מחזיר ל5.1 זה חוזר לPCM ושומעים... ובכלל מזה PCM ??
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (בן 7 שנים!) המשמש אותי בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטי DVD. למחשב מחוברת מערכת רמקולים 5.1 אנלוגית של קריאייטיב DTT2200, ויש לי בו כרטיס קול live 5.1 גם הוא של קריאייטיב ולכן אני משתמש בו כ"מערכת קולנוע ביתי" - למרות שהוא רחוק מלהיות מרכז מדיה סלוני. אני מתלבט לגבי העברת כרטיס הקול הקיים למחשב החדש או קניה של כרטיס חדש. הכרטיס כאמור מסוג live 5.1 של קריאייטיב, אני מרוצה ממנו אבל הוא בן 7 שנים. אני לא מספיק מכיר את מה שיש היום - אקבל מה שתמליצו לי, אבל קחו בחשבון את העובדה שיש לי רמקולים 5.1 אנלוגיים של קריאייטיב (http://www.icehw.net/review.php?id=100) ואני לא יודע אם הם מתחברים לכל כרטיס קול. צריך כניסה של "triple stereo output" כדי …
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני סימני קריאה על כרטיס הקול ב DEVICE MANAGER. אין לי שום סאונד כרגע. אני יכול לעשות דיסאבל, אבל לא UNINSTALL או REINSTALL יחד עם דיסק ההתקנה של הדרייברים. האם יש דרך למחוק אותם בכוח או להסירם ? ד"א מישהו כנראה מחק את הדרייברים מהספריה שלהם (אני מטפל במחשב של חבר) מדובר בסעיפים Realtek high definition audio ומתחת מופיע Unknown device תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני קונה את הרמקולים ALTEC LANSING MX5021 2.1 ואני מתלבט בין הכרטיסי קול M-Audio Revolution 5.1 ASUS Sound Card Xonar D2X אני מודע לזה שהASUS יותר טוב אבל: הוא עולה בערך פי 2 אני מזמין מSKY PC, ואין אותו שם, כך שאני אצטרך להזמין ממקום אחר ולהרכיב אותו בעצמי, אבל החסרון הזה לא קריטי. מאוד חשוב לי שיהיה סאונד טוב ונקי וגם אולי אחד מהם יותר מותאם וטוב עם הרמקולים הספציפיים האלה? מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 47 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: http://tms.co.il/preview/spec/79ha4ewm/1 אני מתכנן לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה ללא חיבור hdmi. הייעוד הוא צפייה בסרטים. האם יש טעם לחבר את המחשב לטלויזיה או שעדיף לצרוב על דיסק ולצפות בdvd רגיל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזיה לחדר בגודל 26' , איכותית. אני מוכן להשקיע 3000 ש"ח. איזה מסך מומלצים בתקציב זה?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי לבנות מפרט למחשב שמיועד בין היתר לעיבוד אודיו.. אומנם לא מדובר בהקלטות אך עדיין מדובר בפרוייקטים כבדים שאני עושה לפרנסה.. אני משתמש בתוכנות ACID PRO 6 + CUBASE 4.. נעזרתי ברשת ובמדורים השונים של HWZONE כמובן ושם האירו את עיניי שצריך לבדוק התאמות או העדפות חומרה לתוכנות אלה.. האם מישהו יכול לעזור פה?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול בלוח אם והבעיה היא שפתאום נעלם הקול... הבעיה בחיבורים הפנימים כי חיברתי רמקולים אחרים וגם חיברתי לחיבור יציאת סאונד מקדימה ויש צליל... האם אפשר לפתור דבר כזה? כי זה די בלוח האם... האם לא יהיה פשוט יותר וזול יותר לקנות כרטיס קול של קריאטיב ב 107 ש"ח (CREATIVE SB LIVE 5.1) במקום לשלוח את כל המחשב לתיקון?? ושאלה אחרונה האם החיבור בכלל יעבוד? אם אני יחבר כרטיס סאונד חדש וישתמש בו במקום הסאונד המובנה בלוח אם הוא שבגלל שיש בלוח אם בעיות זה יעשה לי בעיות אם הכרטיס החדש?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של DVD בלי חיבור מאחורה.. זה 5 קטנים ואחד גדול כל 6 הכבלים בלי חיבור, חשוף כזה.. איך אני מחבר את כל הדבר הזה למחשב? אם זה עוזר יש לי גם את הDVD
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני עד היום רגיל לחבר את האוזניות בחור של הרמקולים שנמצא בסאב וופר,ככה שרק סאב ואוזניות [במקום רמקולים]עובדים, זאת אומרת שהאוזניו אינן מחוברות ישירוות למחשב, עכשיו השאלה שלי היא כזו..אתמול לאחר שנתיים הם נדפקו..משהוא שם נדפק, אז הוצאתי אותם והם כרגע אינם עובדים,אינם מחוברים כלל. כרגע אני מחבר את האוזניות בצורה ישירה ל in put שלהם מאחורי המחשב, עכשיו,שמתי לב שמאז שחיברתי אותם ישירות..הצליל הוא סבבה,ויש לי אוזנית מאוד איכותיות,ויש באסים סבבה, אבל הצליל הוא לא איך לומר.."מלא" ועשיר כמו שהוא היה מחובאר לבאס.. 1.האם זה מכיוון שהאוזניות מחוברות ישירות לכרטיס קול? 2.ברגע שאני אקנה חדשים ואני יחבר כמו פעם דביר להניח שזה יחזור להית צליל כמו שהתרגלתי אליו? כדרך אגב הכרטי…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב בתקציב זה .הומלץ לי על ה ATP3 אבל כבר אין להשיג אותוהבנתי שהתחליף שלו ה VS4121 של AS גרועים בהשוואה אליו ה JBL CREATURE שחשבתי עליהםקטנים מאוד וחבר שלי שעבד בבאג אמר לי להתרחק מהם למה הם עושים מלא בעיות.אין לי שמץ איזה רמקולים יגיעו לרמה של ה ATP3 שמלא המליצו לי עליהם בתקציב 500 ?אולי I TRIGUE 3000 של קריאטיב?אולי ה Z4?(למרות שהבנתי שה Z3 היה גרוע)בכל אופן לי תקציב לHARMAN KARDON SOUND STICKS אין אז..............מישהו???תודה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 5.1 ואני לא יודע איזה מהרמקולים יותר טובים. אלה הם הרמקולים: http://skypc.co.il/product.asp?pid=51MF4075AA003 http://skypc.co.il/product.asp?pid=970114-1914 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51MF4085AA004 תמליצו לי על מה שיותר טוב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אז ככה..זה סיפור קצת ארוך.. לפני שנה בערך ניסתי לחבר את הטלוויזיה למחשב, כאשר הטלוויזיה היא פשוטה כזאת עם חיבורי RCA (כמו של PS אם לא הסברתי את עצמי נכון). הכרטיס מסך הינו 7600gt מתוצרת Inno3D. בכרטיס מסך יש יציאת svideo ויש מתאם לrca שמתחבר לטלוויזיה. הבעיה הייתה שראו רק שחור לבן. לאחר אינסוף נסיונות והגדרות שונות, עדיין לא פתרתי את בעיית השחור לבן. אמרתי לעצמי שאם זה לא יילך דרך התוכנה אולי יש בעיה בחומרה.לאחר חיפושים ברשת מצאתי עוד כמה אנשים שהייתה להם אותה בעיה. כמו כן מצאתי גם כמה פתרונות (לייתר דיוק קומבינות) שהתעסקו בחומרה. באחת מהן אני קצת הרחבתי שתיים מהחורים הקטנים האלה שבsvideo והכנסתי בינהם עוד חוט מוליך (גם זה לא עזר) ואז כבר די התייאשתי. עכשיו אני שוב רוצה ל…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
המליצו לי על הדגם הזה מה אתם אומרים או שיש יותר טובים כי אני ממש לא בין באוזניות Sennheiser HD202
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב אם 8800 gts שאותו אני מחבר hdmi ל hdmi לטלוויזה אל גי סקרלט שמתהדרת בקצב רענון של 4 ms. שזה ממש מהיר. אני שם לב שבמשחקים ולעיתים גם בסרטים רואים בטלוויזיה מעין קן כזה שעולה במסך (רק בטלווויזיה) שקוף שנראה שזה רענון כזה. אפשר להמשיך לראות אבל בטוח אפשר לתקן את זה איכשהו. אגב ניסיתי וגם אם טלוויזיה טושיבה 5 ms רואים את הקו למישהו יש פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש ברשותי וידאו של בת מצווה של קרובת משפחה. אבל היא נצרבה כך שפשר לצפות בה כאן (כמדומני PAL ) ואני רוצה לצרוב את הדיסק שוב כדי שאפשר לנגן את הוידאו בשיטה האמריקאית. (כמדומני NTSC ) כיצד אני צורב שוב בתוכנת נרו, אני משתמש בנרו 8 אולטרה. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
רשמתי מחיר כזה גבוה, רק כדי שלא תגידו "לא רשמת מחיר" אבל לצורך העניין כמעט ואין הגבלה מחפש אוזניות בטווח של 600-2000 עם באס סופר איכות וחזק, שתהיינה מעולות למשחקים כמו FEAR, CRYSIS, COD4 וכו'. יחוברו לכרטיס קול איכותי כמו ASUS D2X ורצוי סגורות גם כדי לתת באס טוב יותר, וגם כדי שאנשים לידי לא ישמעו מה דעתכם? מה מציעים?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בהבנה של משהו -> המחשב שלי מחובר לרסיבר בכבל אופטי (כרטיס Realtek שיש על לוח Abit Ab9 Pro) והכל עובד פחות או יותר בסדר, אני עם ויסטה 64 ומלוח הבקרה תחת sound כשאני בוחר במאפיינים של היציאה הדיגטילית אני יכול לעשות שם test לכל מיני פורמטים ואני מוצי לרסיבר DTS וגם דולבי דיגטיל בלי בעיה גדולה. במדייה פלייר הוא מוציא לי stereo ואת זה אני יכול להבין (יש לו רק שני ערוצים במה שאני מנגן) מה שאני לא מצליח להבין למה במשחקים הוא גם מוציא לי רק סטראו ולא DTS או דולבי דיגיל ? גם במשחקים שאפשר להגיד להם שאני בקונפיגורציית 5.1 .. מה אני מפספס פה ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי בסלון שלנו כמה רמקולים וחיבורים מלפני כמה שנים שאני מעוניין לחבר שוב. אשמח אם תדרגו את החיבורים הבאים לפי איכות. חיבור SCART (תמונה כאן http://en.wikipedia.org/wiki/SCART) - הוא גם לתצוגה וגם לסאונד ? חיבור אדום צהוב לבן (שהצהוב זה לוידאו והאדום והלבן זה לסאונד) חיבור VGA. חיבור S-VIDEO. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
האם יש זליגת אור? איך רואים בשידורים רגילים יחסית לlcd אחרים? (שואל בגלל שאין 21pin) אם ההתרשמות הכללית? ואיכן קניתם ומה המחיר? האם יש לכם המלצות לlcd אחרים בתקציב (4000-4500) שיותר טובים?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מתלבט בין קונסולה (לא משנה כרגע איזו), לבין HTPC. הבעיה היא שאני רוצה להנות מכל העולמות, במכשיר אחד... 1. אני רוצה גם לשחק (למרות שאין ממש לא גיימר, אלא לפעמים לשמחק במשהו נחמד עם אישתי / חברים) 2. וגם לקבלת היכולת להעתיק מוזיקה, סרטים, ותמונות על גבי המכשיר, לצפייה ב LCD בסלון, 3. כמו כן את היכולת להקליט תוכניות מ YES, ישירו למחשב. הדרישה הראשונה מכתיבה קונסולה (או HTPC עם כרטיס מסך חזק, אבל פחות נוח למשחקים בסלון) הדרישה השניה מכתיבה HTPC (למרות שגם ב PS3/XBOX ניתן לאחסן מדיה, ואפילו על מחשב אחר ברשת, ולצפות בטלויזיה) הדרישה השלישית מכתיבה HTPC, למרות שהבנתי שיש פתרונות סטרימינג מהקונסולה למחשב הבייתי לצורך הקלטה, וגם את PlayTV של PS3 שאולי יצא בארץ) ברור לי שצריכה …
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Logitech Z2300 ראיתי פה שהם מומלצים ומאוד חשוב לי האיכות של הסאונד, אני בעיקר משתמש למזויקה, אבל גם לסרטים/משחקים הבנתי שכדאי לי גם להשקיע בכרטיס קול כשאני לוקח רמקולים בכזו רמה, השאלה היא איזה כרטיס קול כדאי לי לקחת? תודה
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל לשמוע מוזיקה. אין לי איזה תקציב מסויים, אני יכול גם להשקיע אלף, איכות הסאונד מאוד חשובה לי שלא יהיו רעשים וכאלה, שיישמעו חד וטוב. אני רוצה הרכב 2.1 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן, קניתי טלויזיה של טושיבה C3500, גודל 32". בטלויזיה הזו אין לפי מה שהבנתי חיבור SCART. השאלה שלי, היא אם יש פתרון לזה? אם אפשר להתקין כאבל SCART או כל פתרון אחר.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-