עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by WarMachine,

היום קיבלתי את הכרטיס והתקנתי אותו כמו שצריך, כמובן עם הדרייברים המצורפים,אבל אני פשוט לא יכול לשמוע ברמקולים שלי(Creative Inspire 4.1) אבל באוזניות אני דווקא יכול לשמוע, ההגדרות שלו בלוח של קריאטיב הן על 4.1.. בקיצור אין לי מושג מה הבעיה ואני ממש מבואס מזה עכשיו, אם למישהו יש איזושהו פתרון אז אני אשמח!

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  2. נניח ואני שם במערכת שלי כרטיס קול זול [למשל כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26978 ] סביר להניח שיהיה שיפור מורגש בסאונד? [אפילו אם השיפור הוא ממש קטן זה עדיין טוב בעיניי]

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by pixilated,

הציעו לנו את זה בהצעת מחיר בין שאר המפרט של המחשב. הכרטיס קול הזה מספיק טוב או שכדאי להשקיע?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by menis,

ואני רוצה לקנות את ה ATP3 של Altec lansing לא תיהיה איזושהי בעיה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה (לצרכי הקלטה) למחשב שלי שיוכל להקליט שידורים דיגיטליים. אני מעוניין שהקידוד יעשה על גבי הכרטיס, ולא יעמיס על המעבד שלי. אני עובד על (Windows XP (32bit.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by (iriver H10),

איזה רמקולים אתם ממליצים בלי סאב...?? תקציב 300-400...

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  7. הי, קניתי ביום ראשון K414P מבאג, ואחרי איזה חצי שעה של שימוש שמתי לב שהפלסטיק שמחבר את הקשת לאוזניה בצד ימין תמיד מקופל יותר והקשת נוטב לצד אחד (צמודה לראש בצד אחד ובשני רחוקה ממנו בס"מ) אז האטימה לא "עובדת", שמתי לב שהאוזניות בלטו קצת מהאריזה בבאג וכנראה שהבעיה היא אריזה לא נכונה שגרמה לשינוי קל במבנה הקשת. מחר אני הולך לבאג לבדוק לגבי תיקון/ החלפה במסגרת האחריות, בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם זה קרה כאן לעוד מישהו.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by bigimot,

אני לא בטוח שזה המקום או אם יש בכלל מקום בשביל דיון כזה, אבל אני אנסה בכל מקרה כי אני נואש. לא דפקתי את האוזניות בסגנון של הטבעתי אותם בשירותים, אלא בסגנון של דפקתי את החוט. אוקיי הסבר. יש לי מיקרופון של זלמן, עכשיו למי שלא מכיר, זה מיק' עם חוט שאני מצמיד לאורך האוזניות וככה הם נשארים צמודים וזה לא מתפזר. באוזניות הקודמות של זלמן עשיתי ככה בערך שנתיים וזה עבד יופי. לפני בערך חודש קניתי את הATH A500, אוזניות עצמן יופי טופי אבל כבר מההתחלה שמתי לב שהחוט שלהם הוא שונה, נראה כמו שרוך כזה. בכל אופן עשיתי אותו דבר והצמדתי את החוט של המיק' אליו. לפני איזה שבועיים שמתי לב שהחוט מתחיל להתסתובב כזה..לא ייחסתי לזה חשיבות, ולאט לאט זה ניהיה עוד ועוד יותר מעצבן. ככה זה נראה היום - htt…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by CPU man,

אני קונה מחשב חדש האם כדאי לקנות כונן blu -ray ?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by zahiz007,

****עריכה******* שלום, כאשר אני מחבר את המחשב בנייד לטלוויזיה ( VGA-VGA), אני צריך ללחוץ על function F7 על מנת שהשידור יעבור ממסך המחשב הנייד לטלוויזיה. האם קיים אופציה כזו גם למחשב הנייח? משמע, להעביר את השידור ממסך המחשב הנייח לטלוויזיה, או שהדבר מתרחש אוטומטית? תודה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  11. שלום. בזמן הקרוב אני מביא מערכת סטריאו משומשת (מגבר+זוג רמקולים; כנראה שגם פטיפון בעתיד הקרוב). מכיוון שיש לי חדר קטן אז הפתרון הכי טוב שמצאתי למערכת זה לשים את הרמקולים בצד אחד ואת המגבר מולם בצד השני. זה אומר שאני יצטרך לעשות עיקוף של החדר עם הכבלים, מה שיצא בערך 8 מטרים. השאלה שלי היא אם יכולה להיות פגיעה בצליל אם אני משתמש בכבלים כאלה ארוכים (הכבלים באיכות מעולה)? תודה, levelone.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  12. איך לראות סרט מ דיסק און קי

13. Started by shaul,

הייתי בחנות אחת, וקיבלתי שמה את הצעת המחיר הבאה מקרן פוג'יטסו LPF-B601 7500 שקל רסיבר של ימאהה RXV550 2400 שקל רמרולים של ADVET+ סאב 10' של וורפול 2550 שקל איך המערכת, גם מבחינת ומחיר, וגם מבחינת ביצועים(כשהשימוש העיקרי של מערכת הסאונד הוא הקרנת סרטים, ולא לשמיעת מוזיקה)

14. Started by erezalster,

שלום אילתרתי לי בשעה טובה מחשב שישמש אותי כMedia Center . כרגע אין לי עדיין מערכת קולנוע בייתי לכן אני חייב לחבר את הAUDIO של המחשב לטלוויזיה. שמתי לב שהכרטיס קול שלי (מובנה בלוח אם) יש 6 כניסות כמו של אוזניות. האם אחת מהן היא יציאה דיגיטלית? כיצד ניתן לחבר אותן לטלווזיה או אפילו למערכת קולנוע בייתית אני בעתיד אקנה. הטלוויזיה שלי תומכת בכניסה קוקסיאלית. תודה רבה ארז

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by madror,

משהוא פשוט להרכבה , נוח על האוזן , תקציב סדר גודל של 500 שקל. ראיתי את ה HyperX Cloud II שאהבתי את זה שיש לו שליטה על הווליום מהכבל שמתחבר למחשב . חסרון שהמיקרופון ניתק ודורש חיבור ידני בכל פעם . מחיר תואם למחיר חו"ל + מע"מ. http://ksp.co.il/?uin=29043 ויש את ה SteelSeries Siberia 350 מחברה ידוע ליצור מוצרים לגיימרים , ניראה לי שמתלבש נוח יותר על האוזן , המיקרופון הוא מיקרופון נסתר / פנימי. http://ksp.co.il/?uin=32554 אשמח לכל המלצה בנושא , תודה מראש , דרור .

16. האם יש זליגת אור? איך רואים בשידורים רגילים יחסית לlcd אחרים? (שואל בגלל שאין 21pin) אם ההתרשמות הכללית? ואיכן קניתם ומה המחיר? האם יש לכם המלצות לlcd אחרים בתקציב (4000-4500) שיותר טובים?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by levelone,

1. יש לי רסיבר YAMAHA עם כניסה לפטיפון, אני מניח שזה אומר שאני לא צריך לקנות פונו סטייג', אלא אם כן אני לא אוהב את הצליל או רוצה צליל שונה? 2. בחלק האחורי של המגבר יש כפתור שמעביר בין MM לMC, מזה אומר? 3. איזה מעמד צריך לפטיפון? 4. מזה ראש MC? אני רואה מלא פוסטים על זה, ואין לי מושג למה הכוונה. מה היתרונות/חסרונות שלהם לעומת ראשים אחרים ומה הופך אותם לכל כך מבוקשים? בנוסף, מה הטווח מחירים של הראשים האלה? 5. יש משמעות לגובה השידה שעליה מונח הפטיפון?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. נגמרה לי האחריות של הרמקולים האלה ויש לי בעיות איתם (שומעים מן רעש מרגיז כזה בלי ששמים אפילו מוזיקה) כנראה בגלל מגעים לא טובים. הצלחתי לסדר את זה כמה פעמים אבל כל הזמן זה חוזר.. בקיצור אני לא יודע איך לסדר את זה ולא יודע איפה נמצא המפעל שלהם ומה המספר טלפון והכל.. למישהו יש אולי מושג, אני ממש ממש חייב את העזרה שלכם כי אני לא רוצה לזרוק את הרמקולים האלה כי אני ממש מרוצה מהם. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by AC/DC,

שלום אני בקרוב יהיה בדיוטי פרי בדרך לפולין לשאלתי - יש אותו בדיוטי פרי ? אם יש כמה הוא עולה ? אולי המלצות למשהו בסיגנון תודה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by ybe,

הציפ הנ"ל נמצא על הלוחות אם של gigabyte , היכן ניתן למצוא סקירה מקיפה טכנית של הצ'יפ(כולל:מספר ערוצי שמע,וכו'). תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by OpenCan,

אני כרגע אצל דוד שלי ונתקלנו בתקלה הבאה: היה לו מחשב דיי עגום, AMD K6 עם 256 מגה זיכרון,מלפני 8 שנים והכל, והוא שימש בעיקר לעריכה ועיבוד סאונד. הוא רכש לו כרטיס קול Creative Live! Platinum, שהוא כרטיס סבבה לגמרי לצרכים שלו. מה שכן, המחשב מאוד הגביל אותו עם הזמן אז הלכתי איתו לקנות מחשב חדש (Intel P4 2.8Ghz 64bit עם 512 DDR400 ומאוורר של 140 שקל בגודל של שופל מקצועי) והחלטנו להשאיר את הכרטיס קול. עכשיו לבעיה פה. עם הAMD הוא השתמש בWindows 98 (דיי ברור למה, לא?), והדרייברים של הCreative Live! Platinum שלו עבדו כמו שצריך. הרי הם נכתבו למערכת הזאת. אבל עם השדרוג, מן הצפוי עברנו לWindows XP pro SP2 (בעיקר בגלל ה64 ביט) ושם נתקלנו בבעיה עם הדרייברים. כמובן שהדרייברים שבאו לפני …

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by aaviran,

הדרישות שלי מהמכשיר הן קריאת כתוביות בעברית (גם בפורמט SUB וגם SRT), תמיכה בקודקים עדכניים, ואפשרות לעדכון הקושחה של המכשיר. לתקציב כרגע אין משמעות. תודה.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  23. אוקיי אז קודם כל תקציב : עד 300 כרטיס קול : Creative Audigy2 ZS Platinum Pro כל שאר המפרט נמצא מימין אם זה רלוונטי. אני צריך את האוזניות בשביל המחשב בלבד,חשוב לי שהם יאטמו את הרעש מבחוץ ושייתנו את התמורה הכי טובה למחיר הזה. אני מתלבט בין שני אלו : Sennheiser HD-201 (185 שקל) Sennheiser HD-202 (235 שקל) אני לוקח גם את אלו כאופצייה אם הם באמת טובות אז למה לא..יוכלו לשמש גם לנגן : sennheiser cx 300 (280 שקל) ועכשיו לשאלות שלי : 1. קודם כל האם אני יוכל בכלל לנצל את האוזניות האלו עם הכרטיס קול שלי? 2. ההבדלים בין ה 201 ל 202 הוא הבדל גדול ושווה בכלל את התוספת מחיר? או שהאוזן לא תבדיל בכלל בינהם? 3. אם יש משהו יותר טוב במחיר של עד 300 אני יישמח לשמוע עלי…

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  24. שלום! אילו חנויות יש לבדיקת אוזניות בירושלים, תל-אביב וחדרה? אני אודה לכם אם תוכלו למנות את כל החנויות שאתם מכירים בערים האלו, שנותנות לבדוק אוזניות. תודה מראש. -מתן

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי כרטיס Fortissimo III 7.1. אליו מחוברים שני זוגות רמקולים: 1. זוג רמקולים של מערכת סטריאו של קנווד הם מחוברים דרך המערכת לכרטיס, ליציאה של שני הרמקולים הראשונים. הם ממוקמים מקדימה, בצידי המסך (במרחק של כמה עשרות סנטימטרים ממנו). 2. מערכת שנקראת PC Works של cambridge (מפרט: http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=spk_multimedia&item=c1pcwzzzz&type=store). הרמקולים האלה מחוברים ליציאה של זוג הרמקולים השני בכרטיס. הם ממוקמים בצידי שולחן העבודה שלי. 1. האם החיבורים שלי נכונים? אין לי כ"כ אפשרות להחליף את המיקום הפיזי של הרמקולים כי אלה של המערכת ענקיים... 2. האם בהגדרות הסאונד אצלי במחשב זה נחשב שיש לי 4 רמקולים או 4.1? לזוג השני שיש לי (…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.