אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני קונה את הרמקולים ALTEC LANSING MX5021 2.1 ואני מתלבט בין הכרטיסי קול M-Audio Revolution 5.1 ASUS Sound Card Xonar D2X אני מודע לזה שהASUS יותר טוב אבל: הוא עולה בערך פי 2 אני מזמין מSKY PC, ואין אותו שם, כך שאני אצטרך להזמין ממקום אחר ולהרכיב אותו בעצמי, אבל החסרון הזה לא קריטי. מאוד חשוב לי שיהיה סאונד טוב ונקי וגם אולי אחד מהם יותר מותאם וטוב עם הרמקולים הספציפיים האלה? מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 47 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הלוח הוא GIGABYTE M52S-S3P והכרטיס קול השני הוא Hercules Game Theater XP שיש לי מהמחשב הישן אליהם מחוברים הרמקולים ATP3 השימושים הם משחקים, מוזיקה וכל דבר אפשרי אחר :-) תודה מראש, אמיר
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי קשה לי להגדיר תקציב אז תסלחו לי (אחרי שאקבל קצת הצעות - אעדכן את התקציב!) הרעיון הוא כזה אני רוצה משהו איכותי, שאוכל לחבר ישירות לכרטיס הקול כלומר לחבר את הכרטיס למגבר (אני מניח שחייבים כזה) או מגבר עם PRE או רסיבר או משהו בסגנון. בקיצור משהו נחמד ואת זה לחבר לרמקולי מדף נחמדים מבחינת מחיר ממש קשה לי לזרוק סכומים, ואני גם רוצה משהו שלא יתפוס המון מקום, שאוכל למקם על השולחן מחשב ולא יתפסו חתיכת גודל מפלצתי. ולגבי מחיר, לא יודע לגבי המגבר, אבל נניח שרמקולים עד 5 גג ושיתאימו למשחקים וכו', כלומר עם באסים יפים ועמוקים (ככול שאפשר ברמקולי מדף), בלי עיוותים, הפרדת צלילים טובה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
נדלקתי על הרמקולים של Microlab Microlab FC-330 2.1 56W rms http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23424#details MicroLab Solo 3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451498 למישהו יצא לשמוע את הרמקולים הללו? הם אמורים להחליף לי את הCreative iNSPIRE 2500 2.1 שיש לי
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 42 LCD בתקציב של עד 7000 ש"ח. שמעתי שהמסכים של סמסונג טובים למשהו יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי רמקולים G51 של לוג'יטק ואני מחבר אותם ללוח Gigabyte EX38 ומשום מה לא שומעים ברמקולים האחוריים, לא שאני עושה את הבדיקה בתוכנה של Realtek ולא בסרטים... יש לי Realtek HD Audio drivers...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב שלי למסך ה-LCD עם כבל HDMI, וסאונד דרך RCA סטריאו רגיל. התקנתי את הקודקים של CCCP, אבל עכשיו אין לי סאונד דרך הכרטיס קול. אם אני מחבר את האוזניות BT, אז שומעים בלי בעיה, אבל בכרטיס קול אין סאונד בכלל. אני משתגע פה שעות, יש לקודקים האלה אין סוף בעיות. כל עזרה תתקבל בברכה, אור. עריכה: טוב קבלו ביטול, חיברתי אוזניות רגילות לחיבור שאליו מחובר הסמך ויש סאונד. אז כנראה שהבעיה במסך(חיבור או הגדרות). בהגדרות עברתי כבר על הכל וזה נראה בסדר. בחיבור חיברתי שם כבל אחד מיותר וזה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהוא הבעיה. אני אסביר מה הכבל המיותר(אולי מישהו ידע להגיד משהו בנושא): לחיבור HDMI יש חיבור אודיו שבא על חשבון אחד החיבורים של מכשיר אחר. כלומר, יש חיבורים …
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טלוויזית LCD בגודל של בערך 22 אינצ' עם נתונים סבירים ומחיר שלא עולה על ה-2000 שקל עדיפות לתלייה על הקיר [: בתודה, איתי.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
נמאס לי מהרמקולים שבאים עם המחשב, והחלטתי להתחדש בסט חדש התקציב הוא 200 ש"ח למערכת של 2.1 ראיתי את 4 אלה ואשמח לייעוץ: 1. A300 של קריאטיב. 2. X-210 של לוגיטק. 3. BXR1121 של אלטק. 4.Eacan E510 תודה לעוזרים - אגב אני עם כרטיס קול על הלוח אם, כדאי לקנות חיצוני?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מחפש רמקולים 2.1 במחיר 800-1000 שישמשו להקלטות של מוזיקה אין לי דריגות מיוחדות לרמקולים כרגע חוץ מזה שיוכלו לתת לי סאונד אמיתי ולא סאונד שעריך יותר מידי בEQ פנימי תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול חיצוני שאוכל להקליט איתו מוזיקה צריך שיהיו לו כניסות דיגיטאליות וכניסות אנאלוגיות שיוכל לעבוד עם תוכנת קיו בייס ובנוסף שיוכל להתחבר למחשב נייד ללא בעיות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הרמקולים הנל למרות שהסאונד נחמד אבל איכשהו הוא "כבד", לא משוחרר, אני סבור שזהוא הכרטיס קול שלי שמגביל אותם. הכרטיס הנוכחי שלי הוא כרטיס אונבורד מדגם Realtek ALC882. אני מחפש כרטיס שיגרום להבדל מורגש גם עם הרמקולים וגם עם האוזניות שלי (Altec Leansing im716). מדובר בסאונד בפורמט FLAC וMP3 בביטרייט של 320. תודה מראש. עריכה: נכון, שככתי את התקציב אך מדובר בתקציב גמיש שנע ביין 100-1000 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש http://tms.co.il/preview/spec/dwgm8kqs/1 (זה המפרט שהציעו לי) עכשיו אני מעוניין לשלב את זה עם טלוויזיה וכך להרוויח 2 מכשירים באחד . הבנתי שאני זקוק לכרטיס טלוויזיה . מעבר לזה אני לא יודע כלום ואשמח לעזרתכם בנושאים ? 1.איזה מסך מומלץ? 2.כרטיס טלוויזיה כמובן ?מה לגבי חיבור ממיר של HOT וכאלה ? האם זה אפשרי ? 4. ובכלל איך זה עובד כל העניין הזה .. מהן האפשריויות שקיימות ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לאחר שהרמקולים שלי שבקו חיים אני מחפש חדשים מבית טוב טווח מחירים עד 500 ש"ח. תודה המליצו לי על Altec Lansing VS4121 מה אתם אומרים? אני שומע את כל סוגי המוזיקה חשוב לי שיהיה באס טוב ואני גם רואה סרטים במחשב אז חשוב לי גם השמיעה בסרטים. הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח אם ASUS P4P800 DELUXE
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש ברשותי וידאו של בת מצווה של קרובת משפחה. אבל היא נצרבה כך שפשר לצפות בה כאן (כמדומני PAL ) ואני רוצה לצרוב את הדיסק שוב כדי שאפשר לנגן את הוידאו בשיטה האמריקאית. (כמדומני NTSC ) כיצד אני צורב שוב בתוכנת נרו, אני משתמש בנרו 8 אולטרה. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים עד 400 ש"ח למחשב. חשוב לי יותר איכות על עוצמה. כרגע יש לי CREATIVE 2500 והם עושים לי בעיות לאחרונה.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם יש זליגת אור? איך רואים בשידורים רגילים יחסית לlcd אחרים? (שואל בגלל שאין 21pin) אם ההתרשמות הכללית? ואיכן קניתם ומה המחיר? האם יש לכם המלצות לlcd אחרים בתקציב (4000-4500) שיותר טובים?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו(רסיבר,CD ורמקולים)של YAMAHA מחוברת למחשב קראתי איפה שהוא באתר שאם יש לך רסיבר חיצוני אז הוא מפענח את הקול מהמקור(במקרה זה המחשב) ולכן אין צורך לקנות כרטיס קול שהוא לא OB... זה נכון או שבכל מקרה הכרטיס קול מפענח את האודיו לפני הרסיבר אז עדיף לקנות אחד איכותי?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אז ככה, 2 דברים.. הראשון הוא אני מחפש חנות יד שניה של סטריאו באזור המרכז... בגדול אני מחפש פטיפון בטווח ה300-500 שקל משומש, משו חמוד כזה, אבל חכם, לניגון תקליטים ישנים.. בקטע הזה אני מתלבט אולי כדאי לי לקנות כזה מקצועי כזה של DJים משומש, ראיתי שיש כאלה שנכנסים לטווח הזה של מחירים.. השני הוא כזה, יש לי גינה ואני רוצה לאבזר אותה במערכת כל שהיא.. בגדול מה שאני רוצה זה משהו כמו 4 רמקולים היקפיים, שינגנו רדיו, דיסק ויציאה לMP3.. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי לזה, כי בכל זאת , זה רק לגינה.. לגבי שמש/גשם/בלאי יש לי כבר תוכנית לעניין, (ארונית חמודה כזו והרמקולים תחת פרגולה, שיכוסו בזמנים קרים). אז השאלה היא ממה להרכיב תמערכת, איזה רמקולים.. האם כדאי לקחת רסיבר או מכשיר אחר...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו עוד 100 שקל אז אין בעיה.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Logitech Z2300 ראיתי פה שהם מומלצים ומאוד חשוב לי האיכות של הסאונד, אני בעיקר משתמש למזויקה, אבל גם לסרטים/משחקים הבנתי שכדאי לי גם להשקיע בכרטיס קול כשאני לוקח רמקולים בכזו רמה, השאלה היא איזה כרטיס קול כדאי לי לקחת? תודה
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איך המסך הזה? הנה פרטים עליו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 אל תבקשו בבקשה תקציב ואל תגידו שלא תענו לי אם אני לא ישים תקציב. אז לא לחפור בקשר לתקציב בבקשה אגב יש חנות שמוכרת לי אותו ב6800 עם 3 שנים אחריות ומעמד... כל חנות אחרת מוכרת אותו בסביבות ה6300-500 בלי מעמד עם אחריות שנה. זה שווה ב6800 עם 3 שנים אחריות ומעמד? אם יש משהו יותר טוב או משתלם שבטווח המחירים הזה נא להציע תודה
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני בעיצומו של שיפוץ החדר שלי, השיפוץ כולל גם החלפה של אחד המסכים באחד בגודל של 32 " המסך נועד למשחקים, סרטים, (יש מה לדבר על FHD בתקציב הזה?), וגם לPS3. אשמח לקבל המלצות עבור דגמים (כדי שאני אלך ויבדוק לפני הרכישה) יש אפשרות של חריגה קלה מהתקציב, במידה ומדובר במשהו שיהיה "שווה את זה".. תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מערכת למחשב שלי, התקציב הוא עד 5 אלף (ניתן להתגמש אם צריך) אני לא מבין יותר מדי בתחום, אני לא בטוח אם אני צריך 5.1 או 7.1, אם צריך מגבר וכו', אשמח אם תסבירו לי קצת לגבי כרטיס קול - אני עומד להשתמש בה בשני מחשבים, ולכן אני לא בטוח אם כדאי לי להשקיע בשני כרטיסי קול טובים (גם עלולות להיות לי בעיות דרייברים על הלינוקס), או שעדיף להשתמש במובנה ולהוציא כבל אופטי למגבר. מה אתם חושבים ?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-