עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. קנינו לא ממזמן DVD חדש בבית, ואיך להגיד את זה. לא הכי מהנה לשמוע ברמקולים של הטלווזיה. אז החלטתי לקנות מערכת רמקולים + מגבר (חיב כי אין לי 5.1 אנאלוגי בDVD). התקציב הוא באזור 2500 ש"ח. המערכת איננה מיועדת לשמיעה בווליום גבוה (כך שרמקולים הנשמעים טוב בווליום בינוני ומתחילים לזייף בווליום גבוה יכולים לבוא בחשבון). כמו כן, גם התקציב אומר זאת, המערכת איננה מיועדת לאודיופילים כך שאפשר להסתפק במשהו בינוני. בבקשה המליצו לי על מערכת רמקולים (לפחות2 קדמים ו2 אחורים מומלץ גם סנטר ולא חובה סאב) ומגבר תואם (יש בDVD גם אופטי וגם קואקס). תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by אבי11,

האם ואיך ניתן ליצור הקלטה של תוכנית טלביזיה למחשב (על הדיסק הקשיח). מה החומרה והתוכנה הנדרשת לשם כך? אני מניח שאתם בקיאים בנושא - אני לא - אז אנא, הסברים בסיסיים למתחיל. תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אהלן, אחרי שאנסתי לכם את השכל רבות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418813.0 וכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418646.0 התקציב שלי השתנה ל1K ש"ח למגבר אוזניות + אוזניות שיחוברו או לכרטיס מובנה של EP43-DS3L או לכרטיס מובנה של דל E6400 מצטער על ההטרדה ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by ben007,

שלום לכולם אני צריך את הדעה שלכם בנושא דיי טחון ( סליחה מראש ) התכנון לקנות נגן חדש, כמה שאלות ברשתוכם: קודם כל, אני מכיר את רוב הנגנים שיש בשוק, אין צורך להכנס לפרטים טכנים. חשיבות: *גודל. כמה יותר קטן יותר טוב. *נפח. פה יש לי התלבטות. מצד אחד 5 ג'יגה אני חושב שיספיקו, מצד אחד מחיר נגני ה-20G לא יקר בהרבה. ופה נכנסת לי השאלה, 1) מה ההבדל בינהם, חוץ מנפח גודל משקל, למה שאני אעדיף נגן 5 על נגן 20 באותו מחיר? *ניווט וממשק, אני חושב שהטאץ' פד דיי חשוב, לא כל כך נח לגלול עם לחצן שעות.. *איכות. שזה אומר הכל: שמיעה, בנייה, אחריות. *שיהיה DOK *זמן סוללה ( אבל שלא יהיה נקודה מכרעת ) מה פחות חשוב: *ציבעוני. זה בהחלט נחמד, אבל אני רוצה לשמוע מוזיקה, ופחות להסתכל על ה…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yuraxp,

שלום יש לי נגן ובו אופציה לעידכון קשוחה,מה זה בעצם ומה זה יתרום?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by oDot,

אהלן חברה, הגינה עברה שינוי קל ואנחנו מעוניינים לשים אפשרות לשמוע מוזיקה ואולי בעתיד גם לראות סרטים בחצר.. רציתי לדעת איזה סוג של רמקולים צריך לקנות, יש לנו שלוש נקודות של כבלים שבהן אפשר לשים רמקולים ומאחת הנקודות אפשר להעביר כבלים כדי שיהיה רמקול במרכז החצר בגובה של בערך 3-4 מטר, יש שם מן סוכך.. הייתי שמח לדעת איזה סוג של רמקולים צריך במקרה הזה, וכמה עולה המותרות (אני יודע שאין גבול לסכום, אבל יהיה נחמד לדעת על האפשרויות ה"נורמליות"). בואו נגיד שאני אודיופיל-לייט P= הסאונד יגיע לשם דרך כבלים ישירות ממגבר ימאהה שיש לנו, המוזיקה תגיע אליו כנראה מסטרימר שיזרים ממחשב FLAC, MP3, וDTS. אם יש צורך לתאר את הגינה רק תגידו, אעשה כמיטב יכולתי.. תודה רבה מראש!! ושאלה קטנטונת - פעם…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by maor_av,

הי, רציתי לקבל את המלצתכם לכרטיס קול לסטראו בלבד, ממה שהבנתי Xonar , EMU-1212 הם הטובים ביותר עד 200 $ האם יצא לכמה מכם להשוות בין שניהם ? האם משהו שמע את הכרטיס של ONKYO ES200 ? את הכרטיס אני בכל מקרה מתכוון להביא מחו"ל כך שאם יש עוד המלצות אפילו שחורגות ב 50-100 $ אשמח לקבל... תודה מראש 8)

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  8. שלום אני שמח להצעות למכשיר דיוידי שקורא אקסויד וכתוביות ויכול להקליט... תודה לעוזרים

9. שלום ושבוע טוב. רציתי לדעת איך רואים באתרים כמו זאפ למשל אם DVD תומך בHD או לא? כי יש שם DIVX ולא יודע אם זה קשור אחד לשני.. אם אפשר המלצה לDVD אמין וטוב שיענה על הבקשות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by homart,

יותר נכון לינק..... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=UZLLCD2607HD_TUKIA

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by J S Bach,

האם כדאי לי להשקיע באחד מזוגות אוזניות אלה? איכות מאוד חשובה לי כשאני שומע מוסיקה, קלאסית ברובה. אני הבנתי שב-UE-11 [אוזניות תוצרת ULTIMATE EARS] יש שני וופרים מה שגורם לEXTRA BASS במוסיקה קלאסית ושה-UE-10 יותר נטרליות, זה נכון? והאם שוות את ההשקעה? נ.ב - יש לי נגן COWON D2 - האם אני אוכל להוציא את המקסימום מהאוזניות בעזרת הנגן הזה או שיש צורך בנגן \ פראמפאר-אמפליפייר איכותי יותר? ממש ממש שוב לי לדעת! הנה קישור: http://www.ultimateears.com/_ultimateears/products/custom/index.php

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. אני צריך המלצה לנגן לקרוב משפחה , הדרישה הכי חשובה היא : שיהיה פשוט , העברה פשוטה וגם די חשוב שהממשק יהיה פשוט . איכות האודיו לא צריכה להיות גבוהה , אבל גם שלא תהיה נמוכה . תקציב : מומלץ לא לעבור את ה600 , כמה שפחות - יותר טוב . אני מעדיף לא מינידיסקים ודיסקמן Mp3 בגלל המדיות ובגלל שהרבה יותר פשוט לגרור את הקבצים .

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  13. עשיתי את כל הפעולות נכון, ומשום מה התמונה בטלוויזיה עדיין נשארת שחורה בעיקר ולפעמים מריצה את התמונה שעל המסך בטלוויזיה בירוק כחול אדום ,וגם ברקע הרבה שחור, במהירות ובטשטוש מוחלט שלא ניתן לראות כלום , מישהו יודע אולי מה הבעיה? :\

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by beitaron,

שלום לכולם , אני מחפש אוזניות שיהיו נוחות , ויישמעו בהם ממש טוב. יש לי עדיפות לEARPHONES אבל רק אם הם נוחות באוזן ולא נופלות. אני מצאתי headphones של סוני שאני חושב שהם לא רעות [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] NEW SONY MDR-V6 V6 STEREO MONITOR PRO HEADPHONES איך הם? שווה את המחיר שלהם?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by Pilp3l,

הי חברים אני רוצה לקנות אוזניות טובות בעיקר למוזיקה בזמן עבודה וחסינות רעשים (עבודה בopen space) האם יש לכם המלצה כלשהי? חשבתי בינתיים ללכת על הבנאלי ולקנות Bose Quietcomfort QC35 II Bluetoot האם יש להם שליטה על העברת שירים? כלומר אפשר להעביר שירים מבלי לגעת בפלאפון? (אנדרואיד) תודה

16. האם שוק כרטיסי הקול עד כדי כך חרא בגלל המונופול של קריאטיב? כי אני לא רואה בדיוק תחרות והכרטיסי של קריאטיב הרבה זמן בשוק וגם המחירים שלהם לא יורדים. למה לא תובעים אותה שתיתן תמיכה בEAX5?! בגלל חוסר התחרות. ומה הסיבה באמת שהיא נתנה לחברות אחרות לשהתמש בתקן הEAX2 שלה? אני פשוט מחפש כרטיס קול כבר המון זמן ואני לא רואה שיוצא משהו שבאמת יתן ביצועים מצוינים ובעל הטכנולוגיות החדשות ביותר במחיר ארקטיבי (כמו בשוק כרטיסי המסך אההמ 4850 אההמ 9600GT אההמ), ולא איזה כרטיס שעומד כבר בראש הביצועים שנה. אשמח לתשובה ולהמלצה לכרטיס משתלם כיום,ומה באמת הולך לקרות עם השוק הזה, כי לפי מה שהבנתי לא ממש הלך למיקרוסופט עם הורדת התמיכה בוויסטה בEAX.

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by royenav,

אוזניות שישמשו לשמיעת מוסיקה מאייפוד,פלאפון וכן הלאה.. לא ביתי העדפה לקנייה בארץ אפשרות לאייבי והזמנות מחול.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ido-nava,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום, יש לי כרטיס קול Creative x-fi xtreme audio ורמקולים Logitech z-5500. http://creative.com/products/product.as ... &nav=1 (שלחתי את דודה שלי לקנות בארה"ב xtreme music אבל היא התבלבלה בין השנים וחזרה עם האודיו :\ אבל לא משנה ...) רציתי לשאול לגבי החיבורים שיש לכרטיס קול, הבנתי שיש חיבור דיגטלי (SPDIF) וחיבור אנלוגי (I/O או משהו כזה) אגב זה החיבור שאני משתמש בו ... רציתי לשאול לגבי החיבור הדיגיטלי, מה ההבדלים בינו לבין האנלוגי וכמה שיפור יהיה ביניהם? וגם איזה כבל הוא דורש? תודה מראש, עידו.

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  19. אני מחשב מסך לשימושים האלה בעיקר.. גם כדורגל/כדורסל משחקים וכדומה.. תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by HackNever,

יש לי מערכת קולנוע ביתית וסוללה נשפכה לי בתוך השלט ועכשיו הוא לא עובד.. האם יש פיתרון או משו?!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  21. אהלן, אני כבר חמש שנים (אולי טיפה יותר) נמצא עם אותם רמקולים למחשב (Creative Inspire 2500). 2.1 שמאוד אהבתי בהתחלה והם כבר הזדקנו...עכשיו שאחד הרמקול השמאלי החליט שלא בא לו לעבוד יותר, הגיע הזמן להחליף. בגלל שהרבה זמן לא התעניינתי ועקבתי אחרי השינויים בשוק, אין לי כבר מושג איזה חברות שולטות בשוק ואילו דגמים נחשבים טובים. אשמח להמלצה על רמקולים 2.1 טובים, בעיקר למוזיקה ולמשחקים. תוספות נחמדות: חיבור לאוזניות, שליטה נוחה בווליום (אם יש דומה ל-Inspire זה אחלה). התקציב, עד 350 ש"ח. תודה רבה, דוד.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by Ben Coggins,

למחוק - נפתח פעמיים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי לפטופ שלא מאפשר צפייה ב HD (לא חיבור HDMI ולא מבחינת חומרה. הוא חלש מדי) ואני מחפש פתרון שיאפשר צפייה ב HD יש לי הארדיסק נייד PASSPORT320 של WD, ושמעתי על WDTV. הוא טיפה יקר, ואם לא תהיה ברירה אני אשקיע בו, אבל לפני כן אשמח לעצת חברי הפורום על מכשירים שמאפשרים צפייה ב HD ובהקשר של אודיו, אני לא מאוד מבסוט מכרטיס הקול בלפטופ שלי, ואני מחבר אותו לרסיבר חיצוני של ROTEL, האם איכות הסאונד שמוציא הWDTV עולה על זו של הלפטופ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by Superior,

שלום רב לכולם, אז כך אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות וטובות אשר יביאו לי סאונד כמו שצריך השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג\משחקים וכמובן שגם שירים וסרטים. - התקציב שלי פחות או יותר 800 ש"ח כרגע אני כבר קרוב ל4 וחצי שנים עם Steelseries 5hv2 אבל הגיע הזמן לקבל סאונד ואיכות כמו שצריך! סה"כ אני מאוד מרוצה מהם אבל אני רוצה להרגיש את החוויה ולהנות כמו שצריך והם לא נותנים לי את זה. הדברים החשובים באמת שאני מחפש באוזניות הם כך: נוחות, קלות, שלאוזנים יהיה אפשרות לנשום אוויר ולא חם! חשוב לי מאוד שיהיה ניתן לנקות אותם בקלות, ועם צריך אז גם חלקים להחלפה. - מיקרופון זה לא ממש חשוב לי למרות שברגע שאני משחק אז אני משתמש וכמובן יש צורך מקסימום נארגן איזה אחד. הדגמים שכבר ראיתי ואני מאוד …

25. Started by Vegeta makita,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת טלוויזיה. https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=e-tv&productid=990327 מה אתם חושבים על הטלוויזיה הזו ?כדאי לקנות ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.