עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. 1. פעם היה כאן מדריך לאופטימיזציה לא? הנייד שלי עבר פרמוט ואני צריך את המדריך הזה. 2. איפה רואים איזה כרטיס קול יש למחשב? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  2. שלום לכולם קניתי מחשב קולנוע ביתי לסלון באייבורי וקיבלתי על המחשב מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט דגם 1000. הבעיה היא טווח הקליטה שלהם, הרבה ביקורות על המוצר בזאפ גם הן מתלוננות על טווח הקליטה. רציתי לדעת האם יש לכם חברי הפורום המלצות למקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב עד 300 שקל שמתאימים לסלון בינוני - טווח קליטה של 2.5 מטר בערך תודה מראש חגי

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  3. שלום משפחתי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה, חשבתי לקנות פלסמה, בגלל שבשידורי הSD והHD (העלובים) שבארץ היא איכותית יותר (לא הולכים להיות בה סרטי HD או משו כזה), על פי מרבית המאמרים. אם זאת כאשר התקשרתי לחנות אמרו לי שעלולה להיות בעיה עם מקור חום חיצוני הקרוב לפלסמה, כיוון שבביתי תנור קמין במרחק של מטר-1.5 רציתי לדעת האם עלולה להיות בעיה כל שהיא עם זה. הדבר לא נשמע לי הגיוני אבל רציתי להיות בטוח.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  4. לאור העובדה שקניתי את הכרטיס קול( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216034.0) שמתי לב שתמיד הרמקולים(CAMBRIDGE 2.1) פולטים קול חלש של רדיו. לא היה לי ברור מה זה אבל התעלמתי. עכשיו שחיברתי את ה AUDIGY ניתקתי את הרמקולים מהמחשב ולמרבה ההפתעה, הם עדיין משדרים רדיו, כשהם מחוברים אך ורק לשקע החשמל! הלכתי לחדר אחר, חיברתי אותם לחשמל, התקרבתי ו- רדיו ברמקולים.... ואם אני משחק עם הBASS CONTROL זה מחליף בין -3 תחנות. הזוי משהו לא? מישהו יכול לתת הסבר/פתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  5. יש לי לוח אם ds3r ga-ep45עם כרטיס מובנהrealtekalc889a,אני מעוניין להוסיף כרטיס עצמאי שרק תכונה אחת חשובה-עוצמת הקול.עדכון דרייברים לא עזר.אם יש הצעב לכרטיס פשוט וזול אך עם עוצמת שמע גבוהה אשמח לקבל הצעה.על הלוח יש pciוגם pci-x תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by lover323,

יש לי מערכת רמקולים של AZTECH 5.1 וכשאני מסמן בדריברים של הכרטיס קול את האפשרות digital output only אני לא שומע כלום. למה זה? ככה זה אמור להיות?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  7. אני לא צריך משהו מקצועי וכזה. פשוט שיהיה כיף לשמוע איתם מוזיקה. חשבתי על ה-sennheiser hd202 ב160 - מה אתם אומרים עליהם? ד"א צריך כרטיס קול ייעודי בשביל זה או שה-on-board מספיק?

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  8. אני מתכוון אולי לקנות אוזניות חדשות, ויש לי אפשרות לקנות דרך כרטיס ישראכארט של חבר (הוא הצליח לעשות דרך הכרטיס מנוי ל-PAYPAL). אין לי למי לשלוח את המוצר מחו"ל, אז חייב חנות שמוכנה לשלוח את המוצר לארץ ומקבלת PAYPAL כמובן. אפשר בבקשה קישור לחנות כזאת? (כמובן שתהיה זולה ולא יקרנית, כי אז כבר עדיף לקנות מהארץ!). וגם, יש לכם מושג לגביי מע"מ או מכס? התקציב לאוזניות הוא בעיקר 30-35$ ו-20$ למשלוח (אם אני לא טועה).

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by aero,

ערב טוב, אז לאחר שנים של עבודה הימהה שלי שבקו חיים, אני חייב לציין שנהניתי מהרמקולים האלה בצורה שאי אפשר לתאר, בהחלט אחת העסקאות הטובות שעשיתי בחיים. אוקיי עכשיו ההתלבטות שלי היא, האם להמשיך ב2.1 או לחלופין 5.1 שווים את ההשקעה של הכסף.. הרמקולים ישמשו לסרטים מוסיקה ומשחקים. לאחר שקראתי פה את הביקורות וכן עשיתי חיפוש של כמה שעות בפורום ראיתי שהX13 היא המערכת רמקולים המדוברת ביותר, המחיר אטרקטיבי הם ניראים טוב והם דיי זמינים במלאי. מצד שני ראיתי את הדגם המשופר יותר הX15 שמשדרג אותי ל5.1. השאלה שלי היא, כמה אני מאבד מחוויות המוסיקה כשאני קונה מערכת רמקולים 5.1 וכמה אני מאבד מחווית הסרטים והמשחקים כיש לי 2.1 והאם בכלל הבדלי הכסף שווים את זה? אשמח לשמוע המלצות ותגובות, א…

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  10. שלום! רציתי לדעת אם אוזניות IEC (תוך אוזן) כמו CX300 וSHURE מזיקות לאוזניות יותר מאשר אוזניות אחרות.. חשבתי על זה.. ואולי בגלל שהן אוטמות לגמרי את האוזניים הצליל מגיע ישירות לאוזן ואולי עלול לפגוע בה.. אודה למי שיענה מתוך ידע.. תודה רבה. בנוסף, רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות הצליל בין CX300 לPX100. אני לא מדבר על שום דבר מלבד איכות הצליל. ואם אכן יש הבדל עד כמה הוא משמעותי? תודה רבה ויום טוב!!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by Danny6,

יש לי את הרמקולים Z-5500 וכרטיס קול X-fi XtremeGamer ואני מעוניין לחבר אותם בחיבור COAX, כעת הם מחוברים דרך חיבור OPTICAL , האם זה אפשרי?

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by HAPOELTA,

הכרטיס המובנה שהיה לי על הלוח אם (GA-945P-S3) נהרס. אין לי מושג כמה כרטיס קול ממוצע עולה, אז אל תביאו לי כרטיס ב-300 שקל, אבל גם לא צריך להביא לי אחד ממש גרוע. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה. אם זה משנה אז הז'אנרים הם בעיקר טראש מטאל ורוק כבד. חשוב שהחנות תהיה באזור ר"ג-ת"א, לא מתכוון להזמין מהאינטרנט. תודה

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  13. כן שאלה קצת מוזרה אבל אין לי מוסג מה להגיד לו אזזז... "אני רוצה לחבר את האוזניות שלי וגם את הרמקולים ולא בא לי ממש להחליף ביניהם כל פעם. אז אני צריך לקנות מפצל (לפי מה שהבנתי זו הדרך היחידה אם יש דרך אחרת משו עם הכרטיס כל אשמח לשמוע). אז יש לי מספר שאלות בקשר לזה: 1.האם האיכות נהרסת? 2.איזה מפצל אני צריך לקנות בדיוק? 3. כמה דבר כזה צריך לעלות ? (מעדיף כמה שיותר איכותי) 4. האם יש דרך אחרת לעושת את זה כמו מה שאמרתי מקודם? נ.ב. יש לי כרטיס קול 6 ערוצים"

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by Mishmish,

רציתי לשאול איך הרמקולים של איקן 5.1 . עלו לי 470 ש"ח . טובים לא טובים וכו' ?????? תודה ;)

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by redead,

בהירות - 500 ניגודיות -1:50000 זמן תגובה - 6 מילי שניות זווית צפייה 176 מעלות צבע - 16.7 מיליון איך הנתונים האלה?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by bobi,

לאחרונה הופיעו הרבה דיסקמנים המשלבים בתוכם CD רגיל, קבצי MP3, ויכולת לנגן סרטי VCD. האם מישהו מכם מכיר את אחד המוצרים הבאים: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=989766 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998148 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998150 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998142 במיוחד מעניין אותי הראשון כי הוא זול במיוחד (אפשר להשיג אותו בפחות מ- 300 ש"ח). האם מישהו התנסה עם נגנים דומים (אלו או אחרים) ? שאלה נוספת: דיסקמן שקורא MP3 יכול לעבוד עם קבצים שנמצאים בספריות ? אם כן, איך מתבצע המעבר בין הספריות ?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  17. שלום לכולם, ראיתי היום את האוזניות במחיר של כ- 180 ש"ח והיתרון הוא שהן האוזניות IE היחידות שראיתי שמתלבשות על האוזן (CLIP-ON) כך שאין מצב שבזמן פעילות ספורטיבית הן יזוזו מהאוזן. קראתי ביקורות מעורבות על אוזניות IN EAR על כך שבזמן פעילות ספורטיבית הן זזות ומפריעות לאימון השימוש של האוזניות יהיה לשמיעת מוזיקה בעבודה, ריצה ורכיבת אופניים כך שחשוב שלא יפריע ויהיה נוח לשמוע מספר שעות ברצף. הקשבתי היום לאוזניות IE של נוקיה והאוזניים כאבו לאחר מספר דקות... הנגן שבו אני משתמש הוא פשוט וקצת חסר עוצמה כך שאני צריך אוזניות שנותנות עוצמה גבוהה יחסית ולא רק ב- FULL VOLUME. אני שומע בעיקר רוק ושירי גלגל"צ אז חשוב שיהיה באס אבל שלא יהיה מוגזם וכמובן שאיכות השמיעה תהיה טובה יחסית לתקצ…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by AmitDanan,

מה העלות של הנגן LG BP620 ?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  19. שלום אנשים, ראיתי את הפוסט על נגני MP3 אך זה לא עזר לי כי אנשים שם מפרסמים את הנגנים הכי יקרים (וכמובן הכי טובים) כמו הMPIO והIRIVER -באמת יש לכם כסף להוציא על זה או שסתם שמתם את זה להוציא את העיניים? קיצר, אני לא מחפש נגנים HIGH END כאלו, אני מחפש נגנים פשוטים יותר, לשים בתוכם MP3, לחבר למערכת ברכב ולעשות טיולים איתם... משהו בסביבות 300-500 ש"ח, תלוי באיכות ובנפח. אני דווקא מבין ממש טוב בחומרה ש/ל מחשבים אבל אין לי מושג בנגני MP3, קניתי אחד, עבדו עליי ועכשיו אני מנסה לקבל את כספי בחזרה. אשמח אם מישהו ייתן לי סקירה קצרה על מה חשוב שיהיה בנגן MP3, מה יש בתוכם היום.וד"א אנא תקראו את האזהרה שלי, אני נכוויתי, אל תכוו גם. צונזר ע"י אחראי הפורומים - אסור בשום פנים ואופן ל…

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  20. צהריים טובים לכולם... מישהו יודע איפה אפשר לשמוע רמקולים ? כי לקנות מוצר בגלל חוות דעת טובות זה לא הכי טוב =\ אולי האוזן שלי לא תאהב את הצליל שהרמקול מפיק ? מישהו יודע איפה אפשרי באזור המרכז... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by cb,

קודם כל שנה טובה לכולם...! אז ככה,יש לי ALTEC LANSING ATP 3,אחלה רמקולים תמורת המחיר הזול.יש לי אותם בערך שנה כבר...תיפקדו מצויין עד לפני חודש בערך.קיצר אני לא הרבה בבית אני חייל קרבי ובאחת הפעמים שחזרתי לפני כמה שבועות שמעתי מוזיקה והיו חירחורים בסאונד מין הפסקות קטנות שנשמעות מכניות כאלה קשה להסביר.לאחר מכן עם הזמן זה המשיך להפסקות של ממש לכמה שניות וחזרה.במיוחד כאשר הסאונד חזק,למשל שיחקתי במשחק יריות ובקטע עמוס של סאונד ופיצוצים הסאונד פשוט הפסיק וקרס או שהחירורים היו כאלה חזקים שפשוט לא היה אפשר לשמוע כלום.לא מזמן הרמקולים פשוט שווקו חיים ולא היה צליל במשך כמה שעות..חזרתי לצבא ל21 ושחזרתי הביתה תיכננתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי שהרמקולים גמרו תקריירה,אבל הופתעתי לגלות…

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by tamos,

רמקולים חדשים לאחי. בעיקר למוזיקה ושיחות בסקייפ. חשבתי על 2.1. תודה!

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  23. Started by jalook,

קניתי מחשב חדש HP dv6680ej הכולל יציאת HDMI. אני רוצה לחבר אותו למגבר ולהינות מסאונד מלא DTS או Dolby digital. העניין הוא שמחשב אין יציאת S/PDIF או יציאה אופטית, אך יש לו HDMI שכולל גם אודיו דיגיטאלי. שאלתי היא איך ניתן לחבר HDMI למגבר? לא הצלחתי למצוא כבל HDMI שיש לו פיצול יציאות אודיו ווידאו. תודה.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by zekit,

למוזיקה בעיקר בבית,אבל לא רק,אז שלא יהיו ענקיות אם חוט של 10 מטר מישהו המליץ לי על אלה http://reviews.cnet.com/headphones/bose-on-ear-headphones/4505-7877_7-32123892.html מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by 0_o,

אהלן הרמקולים החדשים הגיעו ואני בעיקרון די מרוצה חוץ מבעייה אחת... אני משתמש בכרטיס קול אונבורד והוא נראה לי די סבבה אבל הסנטר נשמע מאוד חלש ומשעמיע רעשים מוזרים בעיקרון במצב רגיל הוא כמעט אילם :\.. שאני מפעיל את ה Matrix Mode שזה בעצם שילוב של הרמקולים הקדמיים אז הוא עובד סבבה אבל אני לא בטוח שזה באמת הפעולה שהוא אמור לעשות.. מה אתם אומרים יש דרך לסדר את זה אני משתמש בדריברים 643.. או שעדיף לקנות כרטיס קול חדש שתומך ב Dolby Digital.. חוץ מזה עוד שתי שאלות קצרות.. דולבי דיגיטל באמת עוזר במשהו.. רק בסרטים מקוריים על DVD וחוץ מזה כלום? והאם אפשר לחבר את הרמקולים האלה בחיבור דיגיטלי? תודה !

• 7 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.