אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את אחד הנגנים הללו בנפח 512MB, אני יודע ש- iAudio מייצרים נגנים מצויינים, אבל גם ה- SanDisk לדעתי עושה את העבודה (קניתי אחד לחברה...). מי שישתמש בו צריך נגן אמין, פשוט ונוח להפעלה, בעל קליטת FM טובה וצליל סביר+ מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בוקר טוב בשעה טובה, אני חושב להחליף את ה-CRT הישנה. כרטיס המסך שלי ( ATI 1950HD ) מוציא רק אות דיגיטלי ולכן אני צריך לשדרג... אני חושב בכיוון של 42-46 אינטש ( זה בחדר שינה ואני מרוחק כ-3 מ' מהמסך ). המחשב גם נמצא באותו החדר ואני מתכוון לחבר אותו למסך עם כבל. התקציב בסביבות ה- 5-6K, כמובן שפחות יתקבל בברכה... אני רואה בעיקר סרטים וסדרות דרך המחשב ולכן אני חושב יותר על LCD או LED. לסוני אין מסך 42 ולכן אני "חייב" לעלות ל-46 אבל יש לסוני תמונה לא רעה. ראיתי בחנות דגם LED בסביבות ה-6000 שקל, קצת יותר. מצד שני, אני מבין שחברות אחרות מאפשרות להציג יותר פורמטים.. בקיצור, אשמח לקבל המלצות לדגם/דגמים כדי לצמצם אפשרויות. גם המלצה לחנויות אקבל בברכה... תודה מראש וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
רמקולים חדשים לאחי. בעיקר למוזיקה ושיחות בסקייפ. חשבתי על 2.1. תודה!
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
הכרטיס קול אליו תתחבר המערכת הוא AUDIGY 2 ZS התקציב הוא בסביבות ה1000, אני מניח שאפשר לחרוג קצת אם יש שיפור משמעותי בתמורה לעוד קצת מזומנים. השימוש יהיה בעיקר למוזיקה (טראקים בעיקר) וכמובן גם משחקים. thanks in advance
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות סטרימר לצפייה בסרטים.. יש לי טלויזיה רגילה (לא שטוחה) בחדר 21 אינצ', יש לה חיבור אדום צהוב לבן (RCA). יש לי המון סרטי HD. איזה סטרימר יתאים לשידור סרטי HD לטלויזיה רגילה (יש לחשוב על העתיד.. אני יחליף טלויזיה מתישהוא לטלויזיה בעלת חיבור HDMI). תנו לי בבקשה סטרימר שיש לו את חיבורי ה- RCA + חיבור HDMI.. אני מחפש משהוא טוב, שישדר את הסרטים ללא קירטועים.. תקציב עד 1000 ש"ח אני לא ישתמש בהרדיסק פנימי אלא בחיצוני עם חיבור USB2 (האם זה מספיק טוב לשידור סרטי HD)? אני כמובן יודע שאני לא אנצל את האיכות של סרטי ה-HD עם טלויזיה כזו... אך אילו הסרטים שחברים שלי מביאים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אז ככה, אני מוכן סוף סוף להשקיע סכום מאוד רציני באוזניות איכותיות, קיבלתי את התיאבון מחבר לעבודה שיש לו BEATS PRO (ומנסה למכור לי אותם). אז אחרי שקראתי די הרבה באינטרנט מצאתי כמה פיינליסטים סופיים, ורציתי שתעזרו לי בבחירה הטובה ביותר. בנוסף הבנתי שזה האתר הכי מומלץ לביקורות של אוזניות : http://www.head-fi.org/t/433318/shootout-107-portable-headphones-reviewed-astrotec-as-100hd-as-200hd-added-12-02-12 * נעזרתי בטבלה שמופיעה פה. 1. Shure SRH940 http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=13782&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap 2. B&W P5 http://www.stereoscope.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=2544921 3. Audio Tech…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1300 ש"ח בזאפ. האם יש יתרון משמעותי לטלוויזיות יקרות יותר ששווה את ההפרש? הנה מפרט מאחת החנויות: טלוויזיה 32" HD READY LCD פנל 1366X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי 3 כניסות HDMI וחיבור USB לתמונות ומוסיקה זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים גודל מסך 80 ס"מ (32") פנל HD READY 1366 X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי כניסת HDMI תצוגה גודל מסך אלכסוני נראה 80 ס"מ/ 32" רזולוציה: HD READY 1366 X 768 פנל כחול סריקה פרוגרסיבית תצוגת תפריט על גבי המסך בהירות: 500 cd/m2 זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים מערכת שמע סראונד וירטואלי/ דולבי Digital Amplifier- לאיכות שמיעה גבוהה מספר רמקולים 2 הספק הרמקולים (ואט): 10 + 10 מצבי…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מערכת למחשב בתקציב של עד 600 ש"ח. ההמלצה שלי היא ה-ATP3 יחד עם כרטיס קול טוב אך הוא חשב שאולי עדיף לקנות ה-X530 של LOGITECH מבלי לקנות כרטיס קול (חשוב לציין שיש לו כרטיס קול מובנה על מחשב של כמה שנים, רוב הסיכויים שהכרטיס המובנה הוא באיכות נמוכה). חבר אחר התערב בשיחתנו והמליץ לקנות מערכת מיני סטריאו ופשוט לחבר אותה למחשב. האם זה יהיה עדיף על פני שתי ההצעות הקודמות? חבר שלי החליט בסוף שהוא רוצה מערכת 2.1 וכנראה שהמערכת תהיה ATP 3. מישהו יודע האם ניתן לתלות את הרמקולים של המערכת? ואיזה כרטיס קול כדאי לקחת ביחד איתה? נ.ב. עדיין יש ויכוח לגבי חיבור מערכת סטריאו למחשב. האם זה יהיה עדיף על פני קניית ה-ATP 3?
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים של AZTECH 5.1 וכשאני מסמן בדריברים של הכרטיס קול את האפשרות digital output only אני לא שומע כלום. למה זה? ככה זה אמור להיות?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בטלוויזיה 55es6300 של סמסונג יש לי מחשב נייח עם 460GTX / נייד עם 260M , קניתי כבלים HDMI 1.4 האם יש סרטוני Full - SBS להורדה ? האם ניתן להפעיל על הלפטופ גם ? כיצד רואים במחשב הנייח ? יש לי Bsplayer / Power DVD Ultra ויש מקודדים Klite Full הרסיבר הינו Denon 1604 (דגם ישן יחסית) אבל יש בו Dolbi Pro Logic 2 ו- DTS ומחובר ל-6 רמקולים תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי צורב של סוני X4 ישן אבל מספיק למוזיקה אני צורב הרבה מוזיקה אבל הצריבות לא משהוא יש לי מערכת רציניצ באוטו וכאשר הצריבה היא לא משהוא יש צלילי רקע שמשגים אותי כמובן אני משתדל לקנות את הדיסקים הטובים ביותר SONY TDK.... השירים שאני מוריד בדרך כלל באיכות טובה מה שלא פשוט לא ניצרב השאלה שלי היא מה פה דפוק הצורב או התוכנה (NERO) או שיש דיסקים טובים יותר ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מתכנן לקנות AKG K81DJ, ואתמול נכנסתי להתלבטות האם קיימות אוזניות IEM בטווח מחירים דומה שמגיעות לאותה רמה מבחינת סאונד נקי, באס עוצמתי ואטימה מרעשים חיצוניים? ובאופן כללי, אם למישהו יש דעות בעד ונגד ה-K81DJ אני אשמח לשמוע יש לציין שאני מתכוון לשמוע בעיקר ברכבת/אוטובוס/רחוב, בלי מגבר, על הנגן iRiver Clix2 אני שומע בעיקר Dream Theater, RHCP, Rage Against The Machine, In Flames, Opeth, Orphaned Land, Finntroll, ודברים בסגנון אני באסיסט ומאוד חשוב לי להקשיב לבאסליין בשירים, לכן אני רוצה שהוא יהיה מודגש תודה (:
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות Slimx האם הוא שווה את הכסף? האם הוא נגן mp3/CD טוב?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
דבר ראשון ערכתי חיפוש ולא מצאתי שום תשובה, רוב הדיונים שהיו על אוזניות עד 200 ש"ח לא נענו או שהתשובות לא היו רלוונטיות כלפיי. עכשיו האוזניות היחידות שמצאתי שנראות לי יחסית נורמליות הן אלו: ALTEC LANSING AHS502 שעולות מ150 ש"ח בנועה. עם יש אופציות טובות יותר מהAם עד 200 שקל בבקשה ! תודה מראש. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3578&catcode=499
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם זה מגבר איכותי ואמין?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לפני ימים נופצה הידיעה ברשת שאפל מארגנת השקה של מוצרים חדשים ב-28 לחודש, אך לא נתנה את הרמזים הדקים ביותר כמו בהזמנות קודמות שלה. השמועות אומרות שאפל תשיק iBook מבוסס אינטל כמו אחיו הגדול ה-PowerBook (עכשיו MacBook Pro) וגם Mac mini מבוסס אינטל אבל בעל שידרוג למען תכונות DVR (מקליט דיגיטלי) חדשות. אבל השמועה הכי גדולה היא בקשר ל-iPod Video בעל מסך מגע שיהיה PMP אמיתי לא כמו ה-iPod G5 שמכיל רק את האפשרות לווידיאו, עיקר השמועה מתבסס על פטנטים חדשים שאפל ביקשה שמראים תמונה של מסך עם ה-click wheel וירטואלי. ביממה האחרונה הופצה תמונה ברשת לגרסת מהנדסים של ה-iPod שעדין לא התברר אם היא אמיתי או מזויפת, הגריסה דומה במיוחד לתמונות גירסת המהנדסים של ה-iPod G5 ששוחררה שעות בודדות …
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות ps4 וגם מסך טלוויזיה גדול במיוחד בשבילו ועכשיו כשאני מתחדש כבר בגדול רציתי לקנות גם אוזניות שיהיה לי כיף לשחק ב- ps4 ובאמת להנות מחווית המשחק. אני לא מבין איך זה הולך כאן אז פשוט אני צריך אוזניות אלחוטיות (שזה חשוב) שאתם יודעים שהוא יעבדו בטלוויזיה בps4 ואם גם אפשר מיקרופון שמחובר אליהם ( אבל בהחלט לא הכרחי). עד סכום של בערך: 150 ש''ח תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
דגש על תמיכה בכמה שיותר פורמטים, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
נפל לידי מקלט אינפרא (USB) של SigmaTel http://sunsway.com.hk/products/usb-irda-1.html אני רוצה להשתמש בשלט של איזה די וי די ששבק חיים כדי לשלוט במדיה סנטר... ראיתי שיש תוכנה בשם eICE ו-EvenGhost אבל לא הצלחתי להשתמש במקלט שלי איתן. מישהו מכיר על דרך?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הייתי שמח לשמוע מה דעתם של אנישם בנושא
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מערכת אודיו למחשב. לחבר שלי יש ALTEC LANSING ATP3 והם נשמעים פשוט מעולה. אבל אני רואה שכבר לא מוכרים אותם... בכל מקרה ראיתי בZAP הרבה אנשים שממליצים על X-230 של לוג'יטק אבל מצד שני גם הרבה שמתלוננים על זה שהסאב חזק יותר מדי. מצד שני על הVS2421 של ALTEC LANSING לא הצלחתי למצוא ממש מידע... חוץ מזה שראיתי פה בפורום שיש להם בעיות עם ראוטרים ופלאפונים. אז קיצר אני מחפש מערכת שתהיה איכותית בעיקר במוסיקה, ולדעתי מערכת שטובה יותר במוסיקה גם תספק את הסחורה בשאר הקטגוריות כמו סרטים וכד' (משחקים אני משחק בעיקר עם אוזניות, FPSים בעיקר). אז מה יותר טוב? או שיש לכם המלצה לרמקולים יותר טובים בטווח המחירים הזה? (עד 350 שקל)
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
טוב אז הכותרת אומרת הכל... לפני כמה שבועות קניתי מערכת רמקולים Creative inspire 4.1 ורק אתמול שמתי לב ששתי הרמקולים שמחוברים ליציאה האחורית לא משמיעים שום צליל! בדקתי את החיבורים למחשב והכל בסדר. אין לי מושג מה לא בסדר וקיוויתי שפה תוכלו לעזור לי אגב אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל יש לי כרטיס קול: ac97 audio תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בהדפסת קופון יש הנחה של 40% על אוזניות של AKG, לפיכך אני צריך המלצה לאוזניות כפתור. תקציב פתוח. http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=563&t=43
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי את המיני דיסק החדש של סוני MZ-N1 והייתי מעוניין להחליף את האוזניות שלו כי המסופקות הם באיכות מאוד גרועה הבעיה שאני לא יודע איפה ניתן לקנות בארץ אוזניות עם חוט קצר שמותאמות לשלט של המיני דיסק!!! אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על חנות באינטרנט או איפה שהוא בארץ (רצוי באזור הדרום) שמוכרים אוזניות איכותיות עם חוט קצר שמותאם לשלט.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום אנשים אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בנוגע לקניית אוזניות גיימינג שטובות מאוד גם למוזיקה וסרטים. יש לי לוח אם ב-300 ש"ח של gigabyte אני מניח שהכרטיס קול נמצא on board..כי לא קניתי אחד כזה. יש לי כמה שאלות: 1) מה כדאי לי לקנות? אוזניות אולפן כמו hd 205 או אוזניות גיימניג כמו siberiav2 ששמעתי שהן מעולות גם למוזיקה. השאלה בתכלס היא עד כמה אוזניות אולפן טובות לחווית משחק ריאליסטית(שזה חשוב לי) ומנגד עד כמה אוזניות גיימינג טובות לחוויה "קולנועית" בסרט,ושמיעת מפורטת של צלילים בשיר. 2)צריך לקנות לוח אם איכותי בשביל לשמוע כמו שצריך לא? אני מוכן להוסיף על זה עוד 150 ש"ח 3) יש אוזניות כמו plantronics gamecom 777 שבאות עם כרטיס קול שמחובר אליהן ומתחבר למחשב דרך usb..הכרטיס ה…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-