אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
רמקולים חדשים לאחי. בעיקר למוזיקה ושיחות בסקייפ. חשבתי על 2.1. תודה!
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גיימינג איכותיות ולא מבין בנושא כל כך ולכן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, קצת סיפור רקע: (למשתעממים מהר אפשר לעבור למטה) אני משחק המון על המחשב, כל סוגי המשחקים הכי כבדים כרגע, ומדבר המון בסקייפ תוך כדי. עד עכשיו כל פעם שקניתי אוזניות, חלה בהם בעיה אחרי חודשיים שלוש - או שהמיקרופון התקלקל , או שנהייתה בעיה במגעים ולא שמעו באוזן אחת או בשניהם. אני לא יודע עם זה רק מזל רע או לא, אבל בכל מקרה החלטתי להשקיע יותר ולקנות זוג איכותי לגיימינג. אז ככה, הנה מה שאני צריך מהם, והתקציב מאוד גמיש. אם דרוש 600 או יותר כדי להתאים לדרישות שלי, אין בעיה, אם אפשר פחות - מה טוב. * חשוב לי שיהיה מיקרופון טוב ואיכותי בסט, עדיפות מאוד גדולה למיקרופון גמיש(שא…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את הכרטיס. מהר מאוד גיליתי תופעה מטרידה של פצפוצים בקול שמופיעים בהתחלה של שידור סאונד. לדוגמא אם הסאונד של הוינדוס מוגדר להשמיע קליק כל פעם שעוברים מחיצה אז כל מה שצריך לעשות כדי לשחזר את הבעיה בתדירות גבוהה זה להיכנס למחיצה ואז לעשות BACK/FORWARD שוב ושוב. בכל פעם שהוינדוס עובר מחיצה הוא משמיע קול, ומדי פעם (אולי 1 ל10, לפעמים פחות לפעמים יותר) נוצר פצפוץ די חזק. הדבר קורה רק בהתחלה של שידור הסאונד ולא יופיע שוב בשידור רציף כמו מוזיקה או סרט רץ. במשחקים בגלל טבע השימוש בסמפלינגס התופעה גם מתרחשת לא מעט. בהתחלה ניסיתי לבדוק עם רמקולים אחרים ואוזניות, אחרי זה עם מערכות הפעלה שונות וגרסאות דריוורים שונים. הבעיה לא בתוכנה או ציוד חיצוני אלה בעית חומרה. באינטרנ…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
לצערי לא מצאתי ביבואן ובאף מקום אחר,אני מתלבט אם לחכות לgr7 הגרסה החדשה או לקנות את הbass editon מפה>> http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR07-BASS-Edition-High-Fidelity-Professional-Stereo-Inner-Ear-Earphones-/380504885821?pt=US_Headphones&hash=item5897dbca3d או http://www.amazon.com/Edition-Dynamic-Isolation-Earphones-Earbuds/dp/B00ATWLG8Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1390417766&sr=8-1&keywords=gr7+bass השאלה אם אין חשש לזיופים ומאד אשמח אם תעזרו לי להחליט ואגב האם ידוע פה למישהו מתי אמור לצאת הגרסה החדשה של gr7 ?
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים לHTPC בעיקר לסרטים וטלויזיה ופחות לשמוע מוזיקה. אני מתכוון לשים אותם בחדר קטן ואני לא רוצה לשים 5.1 או משהו כזה. אני מתלבט בין soundsticks III לSOLO6C. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות למטרה של משחקי מחשב ברשת, שישמעו טוב וצריך גם מיקרופון איתם, הצעות יתקבלו בברכה ואם אפשר לתת לי לינק לדגם הבא: pro-luxe stereo headphones OA-800 זה יהיה נהדר. התקציב שלי הוא בערך 200 שקל, תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי כבר כח לאוזניות, או שאוזנייה אחת לא עובדת, או ששניהם לא עובדים (אני מדבר על אוזניות קודמות)... ועכשיו בהקשר ל-AKG - חלק מהקשת נשברה. בדרך כלל אנחנו עדינים את האוזניות אבל משום לא שמנו לב שהיא נשברה, אחי לא זוכר את המקרה הזה ובאחד הימים בהם שיחק ב-BF3 הוא הבחין שחלק מהקשת שבורה, שורה תחתונה, אי אפשר לשחק כך כי אין אטימה מלאה של האוזניות ואני מחפש את עצתכם מה לעשות. אז יש כמה דרכים: 1) לנסות לממש אחריות, בטוענה שהקשת קלה מאוד לשבירה. 2) להדביק את זה איכשהו (ניסיתי עם דבק מהיר, זה לא עוזר, עוד הצעות?). אשמח שתייעצו לי... (סימנתי לכם בקו אדום איפה זה שבור/חצוי). [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Discman MP3 player בתקציב של עד 800 ש"ח חשוב לי שיהיה אמין, לא זולל בטריות ברשעות מוגזמת ואם אפשר שיבוא עם שלט... כל המלצה של בעל מכשיר כזה או בכלל תתקבל בברכה! (אם אפשר לעזור לי קצת בנוגע להיכן אני משיג את הSlimX עליו שמעתי וכל מידע יעיל נוסף עליו)
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי צורב של סוני X4 ישן אבל מספיק למוזיקה אני צורב הרבה מוזיקה אבל הצריבות לא משהוא יש לי מערכת רציניצ באוטו וכאשר הצריבה היא לא משהוא יש צלילי רקע שמשגים אותי כמובן אני משתדל לקנות את הדיסקים הטובים ביותר SONY TDK.... השירים שאני מוריד בדרך כלל באיכות טובה מה שלא פשוט לא ניצרב השאלה שלי היא מה פה דפוק הצורב או התוכנה (NERO) או שיש דיסקים טובים יותר ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס קול מובנה 5.1 של CMEDIA XEAR3D במחשב נייד LG LW60 EXPRESS חיברתי לו 2 זוגות רמקולים כל אחד ליציאה אחרת והגדרתי לו בכרטיס קול אותם כשאני בודק אותם דרך התוכנה של הכרטיס קול כל אחד עובד אבל שאני מפעיל שירים או כל דבר אחר שומעים רק מהL R ולא גם מLS RS האם יש דרך לפתור את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי במחשב מודם-פקס 56K Intel HaM Data Fax Voice 5628 כמובן שעדיף שתקליט את השיחות לפורמט חסכוני (MP3) ולא אכפת לי מה היא תעלה, העיקר שתהיה פשוטה להפעלה לצרכים ביתיים בלבד
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
cambridge soundworks מייצרת כבר כמה שנים רמקולים שעושים רושם שהם טובים, אך אינני רואה שמוכרים אותם בארץ......... האם אתם מכירים את החברה הזאת? היא באמת טובה? קבלתי המלצות עליה מחבר באמריקה, ורציתי לדעת האם היא מוכרת וטובה או סתם חברה? דרך אגב תוכלו לראות באתר שלה שהיא שותפה/חברת בת של creative...... http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=0 אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על החברה ועל איכות מוצריהה?
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חיים ברשת > חדשות גם השודדים למדו מה זה iPod השודדים בניו-יורק הצטרפו למהפכת האוזניות הלבנות עלייה חדה במספר מעשי השוד של מכשירי ה-iPod ברכבת התחתית מאת: מערכת חיים ברשת 18:18 21/02/2005 שודדי העיר ניו-יורק החליטו להתחבר להייפ החדש שסחף את העיר והצטרפו למהפכת האוזניות הלבנות. מספר רב של תלמידים וסטודנטים נשדדו בחודשים האחרונים בתחנות הרכבת התחתית בעיר, לאחר שהאוזניות הלבנות הסגירו את גובה המשכורת של הוריהם. ממשרד משטרת התעבורה בדרום ברוקלין נמסר כי מספר מעשי השוד של מכשירי ה-iPod הוכפל בחודשים האחרונים, כך פרסם עיתון הניו-יורק פוסט. בשבוע שעבר נדקר תלמיד תיכון שנשדד ונזקק ל-44 תפרים. בניסיון להיאבק בתופעה, החלה המשטרה לחלק פליירים ברכבת התחתית המציעים לתלמידים לח…
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב 17 וLCD32 שמחובר עם כבל DVI-HDMI למחשב אני רוצה לעשות שיראו במסך של המחשב ברזולוציה שמתאימה לו והמסך של הטלויזיה יהיה כאילו ההמשך שלו, נגיד אם מזיזים את העכבר ימינה זה ייצא מהמסך מחשב ויעבור לטלויזיה, ושהטלויזיה תיהיה ברזולוציה שמתאימה לה איך אני עושה את זה ? יש לי 88GT עם דרבירים של נוידיה נ.ב : הדריברים של נוידיה יכולים לגרום לאדם להתאבד !!!! אעעעהה
-
- 14 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
תודה!
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
-
-
יש ברשותי אוזניות 5.1, עכשיו הבעיה יש 3 כבלים, שחור, אפור חזק, אפור חלש אפשר להגיד לבן. וכרטיס קול שלי יש שחור, כתום, אפור חלש אפשר להגיד לבן. עכשיו אני מחבר שחור לשחור, אפור אל אפור, לבן אל כתום, העם זה חיבור נכון? עם אפשר לדעת מה מסמן כתום\שחור\אפור בכרטיס קול שלי? נכון שזה מביך אבל הייתי מחובר לכרטיס קול במחשב אחד ושמה הצבעים אותם צבעים כמו של 3 החיבורים באוזניות.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות ps4 וגם מסך טלוויזיה גדול במיוחד בשבילו ועכשיו כשאני מתחדש כבר בגדול רציתי לקנות גם אוזניות שיהיה לי כיף לשחק ב- ps4 ובאמת להנות מחווית המשחק. אני לא מבין איך זה הולך כאן אז פשוט אני צריך אוזניות אלחוטיות (שזה חשוב) שאתם יודעים שהוא יעבדו בטלוויזיה בps4 ואם גם אפשר מיקרופון שמחובר אליהם ( אבל בהחלט לא הכרחי). עד סכום של בערך: 150 ש''ח תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אז ככהה קודם כל תודה על העזרה..תנסו כמה שיותר לעזור.. תקשיבו בחדר שלי אני מחבר את המחשב למערכת סטריו..ע"י כבל שהוא: -מצד אחד: 2 בננות (אוודיו) -מצד שני : חיבור לרמקולים למחשב (החיבור במחשב בדרך כלל בצבע ירוק).. אבל פעם אחד הקצה של הכבל שאמור להיתחבר למחשב נישבר לי בתוך החיבור של הרמקולים במחשב.. תמונה של הכרטיס קול : **החיבור האמצעי הירוק (היקפתי אותו בעיגול אדום) שם בתוך נישבר לי בקצה של החיבור של הרמקולים של הכבל.. תמונה של הכבל: **רואים את שני הצדדים ,צד של בננות וצד של חיבור למחשב? אז השפיץ של הקצה של הצד עם החיבור למחשב ניבר לי ותקוע בתוך החיבור שראיתם בתמונה הקודמת.. אז מה לעשות? יש דרך להוציע אותו? (לפרק את זה ולהוציא?) או ליקנות מה? חדש...
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מה הרזולוציה שהיא נותנת לבחור בחיבור למחשב עם VGA או HDMI ? תודה רבה. זה נושא קצת משולב של מחשב טלויזיה רזולוציות, אתם יכולים להעביר את הדיון לאן שתמצאו לנכון.
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לשאול מה דעתכם על הרמקולים TEAC X20 2.1 הנתונים: 2*6W +סאאב וופר אחד.- מחיר 135 ש"ח. בנוסף רציתי לשאול מה תפקידו של הסאאב וופר. תודה...
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הזיכרון המקסימלי שהPSP תומך בו או שאולי אין הגבלה?! ואפשר להשמש בSD CARD כדי לשמוע מוסיקה ולראות סרטים ודברים כאלה או שצריכים MMC?
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בהדפסת קופון יש הנחה של 40% על אוזניות של AKG, לפיכך אני צריך המלצה לאוזניות כפתור. תקציב פתוח. http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=563&t=43
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-