אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות כזאת? כרגע יש לי מערכת 7.1 במחשב ואני לא מעוניין בה לסרטים כלל אלא רק למוסיקה. מאחר שכאשר מחברים את הרמקולים האחורים והצדדייםם לחיבורים המיועדים להם הם עובדים חלש משמעותית מאם מחברים אותם לכניסה הירוקה. לכן חיברתי כרגע 4 רמקולים (ועובדים מעולה כקידמיים) לחיבור הקידמי ושתיים עדיין תקועים אצלי בחיבור השחור(אחוריים). מה שאני רוצה לעשות זה לחבר עוד מפצל למפצל ושכולם יהיו מחוברים כקידמיים.
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם ga-p35ds3r e של ג'יגבייט, ועליו כרטיס קול 2/4/5/7.1 (אפשר להשתמש בו בכל הצורות הללו) אני מחבר בינו לבין המערכת שלי עם כבלים שמצד אחד יש PL סטריאופוני ומהצד השני שתי יציאות RCA לצד ימין ולצד שמאל. כמו בתמונה: וזה נחמד וטוב לרמקולים הקדמיים והאחוריים שבאים בזוגות . אבל עדיין נותרו לי הסאב והסנטר ועל כרטיס הקול נותרה יציאה אחת פנויה שעליה כתוב:"center/subwofer" (אני לא מתייחס ליציאה נוספת המיועדת למערך 7.1) האם לחבר ליציאה הזו כבל נוסף דומה לאחרים ואת שתי ה- RCA שיוצאים ממנו לחבר למגבר שלי למקומות המיועדים לסנטר ולסאב? או שיש כבל אחר המיועד לזה? (לא סטראופוני) תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים! קודם כל אני יודע שה נושא שלא קשור למחשבין וכל זה ,אבל אני מעדיף להיתיעץ עם אנשים מפה,אז ניגש לעיניינו! קניתי ליפני חודשיים בערך מגבר של fender dsp 65 ויש לו יציאה של footswitch ואף פעם לא הבנתי מה זה באמת. אז אם מישהו יודע מזה אני אשמח לדעת איתו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי, הרבה זמן לא הייתי באתר ולאחר לבטים רבים החלטתי להתייעץ בכם האנשים המקצועים. אני מעוניין ברכישת מסך טלוויזיה חדש בסכום של עד 1500 ש"ח בגודל 32", ניתן לחרוג. אם יש אופציה מאוד טוב בתוספת תשלום קטן אבקש לציין גם את הדגמים ה"יקרים" . לא משנה לי אם תהיה טלויזיה LED או רגילה פלזמה או LCD HD READY או FULL HD . חשוב לי שבמחיר הנ"ל תעזרו לי לבחור ולהוציא את המיטב שאוכל לקבל בתמורה לכסף שאני מוכן לשים על השולחן...
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אז ככה, זמן לקנות אזניות טובות(יחסית). המחיר הוא עד 100$(רוב הסיכויים שאני קונה בחו"ל, אם יש אןתם אזניות בארץ בלי הפרש מחירים גדול, אז בסדר) רק למוזיקה, לא אכפת לי משחקים סרטים וכו'. לא חשוב ניידות, אני מקשיב רק בבית. עכשיו דרישות שאני מחשיב חובה (לפי סדר חשיבות) 1. עמידות. לא רוצה שהם ישברו אחרי חודש. 2.נוחות! יש לי אזניים רגישות, אסור שהם לא יהיו נוחות ו\או ילחצו לי על האזניים. 3. אטימת רעשים. לא רוצה להגביר ווליום למקסימום ולהרוס שמיעה שכשיש קצת רעש פה. המלצות? חשבתי על הGRADO SR80, אבל הם לא מתאימות לתנאי השלישי... המלצות בבקשה.
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לצערי לא מצאתי ביבואן ובאף מקום אחר,אני מתלבט אם לחכות לgr7 הגרסה החדשה או לקנות את הbass editon מפה>> http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR07-BASS-Edition-High-Fidelity-Professional-Stereo-Inner-Ear-Earphones-/380504885821?pt=US_Headphones&hash=item5897dbca3d או http://www.amazon.com/Edition-Dynamic-Isolation-Earphones-Earbuds/dp/B00ATWLG8Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1390417766&sr=8-1&keywords=gr7+bass השאלה אם אין חשש לזיופים ומאד אשמח אם תעזרו לי להחליט ואגב האם ידוע פה למישהו מתי אמור לצאת הגרסה החדשה של gr7 ?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
העברתי את המחשב הישן לסלון ואני חושב לקנות רמקולים קצת יותר רציניים (2.1) מאשר הקריאטיב הרגילים... איך אני בדיוק עושה את זה? מה אני צריך? רסיבר? מגבר? כרטיס קול מיוחד? (התקציב שלי הוא סביבות ה2K) (:תודה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום משפחתי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה, חשבתי לקנות פלסמה, בגלל שבשידורי הSD והHD (העלובים) שבארץ היא איכותית יותר (לא הולכים להיות בה סרטי HD או משו כזה), על פי מרבית המאמרים. אם זאת כאשר התקשרתי לחנות אמרו לי שעלולה להיות בעיה עם מקור חום חיצוני הקרוב לפלסמה, כיוון שבביתי תנור קמין במרחק של מטר-1.5 רציתי לדעת האם עלולה להיות בעיה כל שהיא עם זה. הדבר לא נשמע לי הגיוני אבל רציתי להיות בטוח.
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם אוזניות IEC (תוך אוזן) כמו CX300 וSHURE מזיקות לאוזניות יותר מאשר אוזניות אחרות.. חשבתי על זה.. ואולי בגלל שהן אוטמות לגמרי את האוזניים הצליל מגיע ישירות לאוזן ואולי עלול לפגוע בה.. אודה למי שיענה מתוך ידע.. תודה רבה. בנוסף, רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות הצליל בין CX300 לPX100. אני לא מדבר על שום דבר מלבד איכות הצליל. ואם אכן יש הבדל עד כמה הוא משמעותי? תודה רבה ויום טוב!!
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... לפני שנים עשיתי איזה פרוייקט קטן עם הכיסא מחשב שלי והכנסתי במשענת שני רמקולים של מסך פיליפס ישן. יציאת החיבור שלהם היא שני RCA ואני רוצה לחבר אותם שיתפקדו כרמקולים אחוריים במחשב. יש ברשותי רמקולים קדמיים שניים+סאב שמתחברים לכניסה הירוקה בכרטיס הקול עם חיבור פיאל קטן. איך אני גורם לרמקולים המורכבים בכיסא לתפקד כרמקולים אחוריים ואיך אני יכול להגביר אותם כיוון שאם אני מחבר אותם סתם כך לכרטיס הקול, הסאונד שהם מפיקים חלש.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הכרטיס המובנה שהיה לי על הלוח אם (GA-945P-S3) נהרס. אין לי מושג כמה כרטיס קול ממוצע עולה, אז אל תביאו לי כרטיס ב-300 שקל, אבל גם לא צריך להביא לי אחד ממש גרוע. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה. אם זה משנה אז הז'אנרים הם בעיקר טראש מטאל ורוק כבד. חשוב שהחנות תהיה באזור ר"ג-ת"א, לא מתכוון להזמין מהאינטרנט. תודה
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי מקלדת CHICONY-KB9900 ומערכת רמקולים של NEC שניר רמקולים וסאב! במקלדת יש לי אפשרות לשלוט על עוצמת השמע ועל מיוט וכאלה...אבל זה לא עובד לי! יש לי כרטיס מובנה (נראה לי)- [intel 82801BA/BAM ICH2-AC'97Audio controller[b-4 אני ממש צריך את זה,אבל זה לא עובד... אני ממש ממש ממש יודה למי שיעזור לי לסדר את הבעיה!!! נ.ב הדרייברים והתוכנה של המקלדת מותקנים! תודה!
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
האם מישהו היה בחנות של ניפאן שמציעה 60% הנחנה על רמקולים/רסיברים/טלוויזיות מתצוגה ועודפים? האם יש שם מוצרים רבים וטובים בהנחה ושווה נסיעה עד לראשון בשביל זה?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
http://www.akg.com/personal/cproducts/powerslave,view,specs,pcategory,4,id,825,nodeid,11,_language,EN.html אמרו לי בבאג שאלה אוזניות טובות למשחקים, עולות שם 250 ש"ח. כעיקרון הדרישה שלי הם למשחקים, שיישמעו טוב במשחקים. (למשל ב-CS שיישמעו את הצעדים של האוייב).
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
האם בAUDIGY2 (לא AUDIGY2 PLATINUM ולא AUDIGY PLATINUM EX) יש את הRACK החיצוני כמו בתמונה:
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
רכשתי לאחרונה אוזניות של monster beats הibeats. ההזמנה עוד לא הגיעה אליי, אבל שמעתי שסמסונג מעט בעייתיים כשזה מגיע לאוזניות.. יש לי galaxy s2 והבנתי שהאוזניות לא מתממשות כראוי עם המכשיר... שמעתי על מדריך בו מורידים קבצים מסויימים שהופכים את האוזניות לנתמכות, כמו בhtc, הbeats sound לפני שאני מתעסק עם המכשיר סתם, רציתי לשעת האם כבל 3.5mm יעשה את העבודה ויתקן את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
מישהו שמע על הכרטיס קול הזה Auzentech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect Sound Card - Dolby Digital Live Certified! ? http://www.frozencpu.com/snd-16.html לא שעמתי עליו והמחיר מאוד יקר ? האם יש צדק למחיר ? איך הוא בשהוואה ל xi-fi אני מתלבט בין שניהם איזה מערכת 5.1 מתאימה לכזה כרטיס תודה
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי כרגע UE700 שקניתי בזמנו המשרתות אותי באופן נאמן כבר שנה שניה, אך לקחת סט כזה של אוזניות לאימונים מרגיש קצת מסוכן (1000+ ש"ח, אחרי הכל), כרגע יצא לי לשמוע על ה-Soundmagic PL30 שהן אוזניות מיצרן סיני שפה ושם יש עליהן ביקורות די טובות, אבל רציתי לקבל עוד חוות דעת והצעות לאוזניות באותו התקציב. התקציב עומד על 35$, רצוי מאיביי או כל אתר השולח מחו"ל לארץ (התקציב כולל משלוח). עדיפות לצליל חמים ומאוזן ככל האפשר, עם טיפ-טיפה דגש על הבאס.
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד הנגנים הללו בנפח 512MB, אני יודע ש- iAudio מייצרים נגנים מצויינים, אבל גם ה- SanDisk לדעתי עושה את העבודה (קניתי אחד לחברה...). מי שישתמש בו צריך נגן אמין, פשוט ונוח להפעלה, בעל קליטת FM טובה וצליל סביר+ מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ואם לא.. אנא סליחה מחברי הפורום ומהמנהל.. רציתי לדעת איך בוחרים כרטיס טלויזיה כדי שאוכל להקליט מהכבלים (נכון לעכשיו ממיר אנלוגי) להרד-דיסק. מחשב יחסית בסדר, בן שנתיים, ליבה כפולה ו 3 ג'יגה זכרון. הייתי רוצה לדעת על מה מסתכלים, איך יודעים מה מתאים, וגם אם הכרטיסים ה"זולים" (200 ומטה) ב KSP שווים משהו.. בתודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
http://news.teamxbox.com/xbox/12456/Prices-for-LCD-HDTVs-to-Drop-Up-to-40-Throughout-2007/ http://www.digitimes.com/displays/a20061218PD206.html
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש ברשותי אוזניות 5.1, עכשיו הבעיה יש 3 כבלים, שחור, אפור חזק, אפור חלש אפשר להגיד לבן. וכרטיס קול שלי יש שחור, כתום, אפור חלש אפשר להגיד לבן. עכשיו אני מחבר שחור לשחור, אפור אל אפור, לבן אל כתום, העם זה חיבור נכון? עם אפשר לדעת מה מסמן כתום\שחור\אפור בכרטיס קול שלי? נכון שזה מביך אבל הייתי מחובר לכרטיס קול במחשב אחד ושמה הצבעים אותם צבעים כמו של 3 החיבורים באוזניות.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הכרטיס קול אליו תתחבר המערכת הוא AUDIGY 2 ZS התקציב הוא בסביבות ה1000, אני מניח שאפשר לחרוג קצת אם יש שיפור משמעותי בתמורה לעוד קצת מזומנים. השימוש יהיה בעיקר למוזיקה (טראקים בעיקר) וכמובן גם משחקים. thanks in advance
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות סטרימר לצפייה בסרטים.. יש לי טלויזיה רגילה (לא שטוחה) בחדר 21 אינצ', יש לה חיבור אדום צהוב לבן (RCA). יש לי המון סרטי HD. איזה סטרימר יתאים לשידור סרטי HD לטלויזיה רגילה (יש לחשוב על העתיד.. אני יחליף טלויזיה מתישהוא לטלויזיה בעלת חיבור HDMI). תנו לי בבקשה סטרימר שיש לו את חיבורי ה- RCA + חיבור HDMI.. אני מחפש משהוא טוב, שישדר את הסרטים ללא קירטועים.. תקציב עד 1000 ש"ח אני לא ישתמש בהרדיסק פנימי אלא בחיצוני עם חיבור USB2 (האם זה מספיק טוב לשידור סרטי HD)? אני כמובן יודע שאני לא אנצל את האיכות של סרטי ה-HD עם טלויזיה כזו... אך אילו הסרטים שחברים שלי מביאים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-