עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by meirdor,

ניסיתי לשמוע את ה SONICGEAR EVO 7 אבל לא רצו לתת לי לשמוע.שמעתי טראקים בALTEC LANSING VS2421 אני חייב לציין שהסאונד נשמע סבבה לגמרי בייחוד הסאב.....שמעתי את ה JBL CREATURE 2 איכזב אותי הסאב ברמות אתה לא מרגיש אותו מספיק והוא לא מתקרב לזה של הALTEC LANSING אני לא יודע איפה אפשר להקשיב VS4121 ול SONICGEAR EVO7 .גם הרמן קרדון סאונדסטיקס הם לא כזה וואו.....שמעתי אותם בבאג הם נשמעו טיפה יותר טוב מה JBL אבל הסאב שלהם גם סבבה לגמרי אבל לא כזה שיצדיק 770 שקל......אם מישהו יוכל לעזור לי לגבי ה SONICGEAR וה ALTEC LANSING VS4121 אני יודה לו מאוד....... זה אולי רק אני אבל אפחד לא מגיב לי להודעות שהשארתי אתמול לגבי הSONICGEAR בפורום אמורים לעזור לא????

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. שלום לכולם! בעקבות השקה של הטלוויזיות החדשות של סמסונג ברשת לגאסי אודיו בחיפה, מוצעים מחירים ממש ממש טובים על הטלוויזיות הנ"ל, אבל הבעיה שאין לי בכלל מקום להשוואה כי אין אף אחד בארץ שמוכר אותם עדיין. מדובר על סמסונג A650, שהיא בעצם טלוויזית LCD שתומכת בFULL HD בגודל 32 אינץ'! הסיבה שאני מעוניין בכזו טלווזיה היא מן הסתם לא רק לסרטים, אלא גם לעבודה בין היתר במקביל למסך המחשב. המחיר שהוצע לי הוא 6200 "במקום" 8000, אני מאמין שזה סתם משחק, אבל בלי קשר זה נשמע מחיר טוב. אז מה אתם אומרים? תודה רבה לכולם!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by zeez100,

צריך עזרה איזה טלויזיה לקנות ב42 lcd או פלזמה ועל איזה חברה אתם ממליצים ודגם תודה זאבי

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by meirdor,

אני מדבר על הדגמים EVO 7 ו EVO 3 איך הם בהשוואה לJBL קריצ'ר ול ALTIC LANSING VS4121

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. במחשב של ההורים שלי יש כרטיס O.B סטנדרטי(אינטל היי משהו) והוא עבד מצויין איזה שנתיים. פתאום אתמול הפסיק האודיו. הבעיה היא לא ברמקולים כי חיברנו אותו לסטריאו והם עובדים...למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. מישהו מכיר את החברה Microlab \ יצא לו לשמוע רמקולים שלה בLive?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  7. שלום, כרגע יש לי רמקולים פשוטים למחשב, והאמת שזה בסדר בשבילי. השאלה היא האם המערכות האלו הן שיפור משמעותי, ואם כן, מי מהן טובה יותר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. אהלן. באוקטובר אני אהיה בארה"ב ואני רוצה לקנות אוזניות לגיימרים (אוליייייי אני אשמע קצת מוזיקה אבל זה לא יקרה הרבה אז לא אכפת לי מהמוסיקה. משחקים הכי חשוב לי). חשוב לי שיהיה להם יציאה אופטית כדי שאוכל לחבר אותם ל-Xbox 360 (זה בעצם חובה. אחרת אין לי מה לעשות איתם). תקציב כאמור - 50-70$. ד"א, בגלל שאני נוסע עוד חודשיים, היה טעם בכלל לפתוח את הנושא הזה? דברים ישתנו? דגמים חדשים יצאו וכו'..? או שלא? תודה רבה, גיא.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by matizami,

יש לי מחשב ישן שאניי רוצה להפוך לHTPC. האם הוא יכול להריץ סרטי 720P/קבצי MKV ללא בעיה? AMD 3000 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 1GB 400MHZ GEFOTCE 6600GT 128MB ספק 400W

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by Buffer,

היי, אני מתלבט איך לחבר את המחשב שלי למסך full HD חדש שקנינו. כפי שאני מבין, מבחינת ווידאו אין בעיה כי החיבורים זהים. מבחינת אודיו זה גם לא משנה, כי הכרטיס מסך לא מוציא סאונד ל-HDMI. השאלה היא האם בגלל שאני אחבר מכבל DVI-HDMI יכולה להיווצר ירידה באיכות בגלל HDCP? המסך: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1704&CategoryID=138&Page=1 תודה, אור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם. לחבר שלי יש את הבעיה הבאה: יש ברשותו טלויזיה 42" ומחשב עם כ.מסך 8600GT עם יצאת DVI. בעזרת כבל DVI TO HDMI ניתן לראות וידאו נהדר, אך הכרטיס הזה אינו מסוגל להעביר סאונד דרך HDMI. בנסיון לחבר כבל אאודיו סטנדרטי רגיל(לא יודע מה השם שלו) לטלויזיה, הוא מתעלם מהכבל ונראה שעדיין מנסה לקחת אות אאדיו דרך ה HDMI. האם יש דרך לגרום לעסק הזה לעבוד ולשמוע מהרמקולים המובנים בטלויזיה? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. הלוח הוא GIGABYTE M52S-S3P והכרטיס קול השני הוא Hercules Game Theater XP שיש לי מהמחשב הישן אליהם מחוברים הרמקולים ATP3 השימושים הם משחקים, מוזיקה וכל דבר אפשרי אחר :-) תודה מראש, אמיר

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by EAD,

היי קשה לי להגדיר תקציב אז תסלחו לי (אחרי שאקבל קצת הצעות - אעדכן את התקציב!) הרעיון הוא כזה אני רוצה משהו איכותי, שאוכל לחבר ישירות לכרטיס הקול כלומר לחבר את הכרטיס למגבר (אני מניח שחייבים כזה) או מגבר עם PRE או רסיבר או משהו בסגנון. בקיצור משהו נחמד ואת זה לחבר לרמקולי מדף נחמדים מבחינת מחיר ממש קשה לי לזרוק סכומים, ואני גם רוצה משהו שלא יתפוס המון מקום, שאוכל למקם על השולחן מחשב ולא יתפסו חתיכת גודל מפלצתי. ולגבי מחיר, לא יודע לגבי המגבר, אבל נניח שרמקולים עד 5 גג ושיתאימו למשחקים וכו', כלומר עם באסים יפים ועמוקים (ככול שאפשר ברמקולי מדף), בלי עיוותים, הפרדת צלילים טובה וכו'.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by dyn,

שלום, אני צריך אוזניות מאוד איכותיות בעיקר בשביל גיימינג ומוזיקה... אין לי בעייה לחרוג מעט מהתקציב שלי אם צריך... העיקר שהאוזניות יהיו אמינות ואיכותיות. תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by מוקיון1,

אז ככה עברתי שוב על המפרט של המחשב שקניתי לפני חודש בערך וראיתי שכתוב כרטיס קול 6 ערוצים ושכחתי מי זה בכלל ושמתי לב לזה אז שמתי לב שאצלי יש כרטיס קול רגיל שהוא ירוק ורוד ותכלת ואין עוד שלוש כאלו הזהוב החום אני חושב ועוד אחד אז אם אני עכשיו אלך להגיד בחנות שאני רוצה שישימו לי כרטיס קול של ה 6 ערוצים זה לא יעשה לי בעיות בכרטיס קול ובהקלטה ? מחכה לתשובה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by BigDragoon,

אני מעוניין לקנות 42 LCD בתקציב של עד 7000 ש"ח. שמעתי שהמסכים של סמסונג טובים למשהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. בוקר טוב לכולם, אני רוצה לתלות את הרמקולים האחוריים למחשב, הבעיה היא שאני לא יודע באיזה גובה צריך למקם אותם ומה המרחק שצריך להיות ביניהם. בבקשה תעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אני בקרוב רוצה לקנות ממיר וכרטיס TV כי אין לימקום לTV בחדר ואני רוצה ליראות TV במחשב. על מה אתם ממליצים ?

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by Buffer,

היי, חיברתי את המחשב שלי למסך ה-LCD עם כבל HDMI, וסאונד דרך RCA סטריאו רגיל. התקנתי את הקודקים של CCCP, אבל עכשיו אין לי סאונד דרך הכרטיס קול. אם אני מחבר את האוזניות BT, אז שומעים בלי בעיה, אבל בכרטיס קול אין סאונד בכלל. אני משתגע פה שעות, יש לקודקים האלה אין סוף בעיות. כל עזרה תתקבל בברכה, אור. עריכה: טוב קבלו ביטול, חיברתי אוזניות רגילות לחיבור שאליו מחובר הסמך ויש סאונד. אז כנראה שהבעיה במסך(חיבור או הגדרות). בהגדרות עברתי כבר על הכל וזה נראה בסדר. בחיבור חיברתי שם כבל אחד מיותר וזה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהוא הבעיה. אני אסביר מה הכבל המיותר(אולי מישהו ידע להגיד משהו בנושא): לחיבור HDMI יש חיבור אודיו שבא על חשבון אחד החיבורים של מכשיר אחר. כלומר, יש חיבורים …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by yair67,

שלום רב, יש לי ת'5.1 שציינתי למעלה עכשיו מהסאב יש לי 3 יציאות שמתאימות למחשב אך אני רוצה לחבר אותו גם לDVD שבו יש 6 יציאות האם יש מתאם שעושה את הדבר? ואם כן מה השם של זה? או שהמערכת הנל היא רק לPC?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by et_gershon,

שלום, אני מחפש לקנות טלוויזית LCD בגודל של בערך 22 אינצ' עם נתונים סבירים ומחיר שלא עולה על ה-2000 שקל עדיפות לתלייה על הקיר [: בתודה, איתי.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by galgalgal2001,

מחפש רמקולים 2.1 במחיר 800-1000 שישמשו להקלטות של מוזיקה אין לי דריגות מיוחדות לרמקולים כרגע חוץ מזה שיוכלו לתת לי סאונד אמיתי ולא סאונד שעריך יותר מידי בEQ פנימי תודה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  23. אני צריך כרטיס קול חיצוני שאוכל להקליט איתו מוזיקה צריך שיהיו לו כניסות דיגיטאליות וכניסות אנאלוגיות שיוכל לעבוד עם תוכנת קיו בייס ובנוסף שיוכל להתחבר למחשב נייד ללא בעיות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  24. קניתי לא מזמן את הרמקולים הנל למרות שהסאונד נחמד אבל איכשהו הוא "כבד", לא משוחרר, אני סבור שזהוא הכרטיס קול שלי שמגביל אותם. הכרטיס הנוכחי שלי הוא כרטיס אונבורד מדגם Realtek ALC882. אני מחפש כרטיס שיגרום להבדל מורגש גם עם הרמקולים וגם עם האוזניות שלי (Altec Leansing im716). מדובר בסאונד בפורמט FLAC וMP3 בביטרייט של 320. תודה מראש. עריכה: נכון, שככתי את התקציב אך מדובר בתקציב גמיש שנע ביין 100-1000 שקלים.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  25. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש http://tms.co.il/preview/spec/dwgm8kqs/1 (זה המפרט שהציעו לי) עכשיו אני מעוניין לשלב את זה עם טלוויזיה וכך להרוויח 2 מכשירים באחד . הבנתי שאני זקוק לכרטיס טלוויזיה . מעבר לזה אני לא יודע כלום ואשמח לעזרתכם בנושאים ? 1.איזה מסך מומלץ? 2.כרטיס טלוויזיה כמובן ?מה לגבי חיבור ממיר של HOT וכאלה ? האם זה אפשרי ? 4. ובכלל איך זה עובד כל העניין הזה .. מהן האפשריויות שקיימות ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים