אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מישהו ראיה ... שמע... ? אני מתכוננן לקנות אותן ... אני משלב אותן עים נגן IRIVER T30 ---עריכה---
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הכבל הנ"ל. כמה שאלות האם לכבל יש שמות אחרים כי חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי :-\. מהיכן אפשר לרכוש את הכבל (חברה איכותית) ?גם אתר אמין באינטרנט שעושה משלוחים יהי מצויין . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה סתם חיפשתי נגן ולאדע איך מצאתי את זה: http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=240 זה עולה קצת 1300 שקל אבל יש שם 40 ג'יגה..מוזר..=\ מה אתם אומרים על זה? ועוד דבר מישו יכול להמליץ לי על משו זול[כמה שיותר זול] אם מינימום 4 ג'יגה?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי אוזניות steel series siberia elite למי שלא מכיר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19589 אגב, אשמח אם מישהו ייתן לי חוות דעת קצרה על האזניות בכל מקרה, לאחר התייעצות עם חבר הוסבר לי שהאזניות האלה מיועדות לגיימינג כבד ולא מתאימות לצרכיי... צרכיי הם 100% מוזיקה, כוללת באסים ומשחקים שלא כוללים יכולות גבוהות של שמע, ובאמתהדגש הוא על חווית מוזיקה מדהימה, (יכול להיות שהאזניות האלה דווקא יעבדו טוב וישמיעו מוזיקה טובה ולכן אני גם מתייעץ כאן מכיוון שלא שמעתי אותם עדיין..) התקציב שלי הוא בערך המחיר של האזניות האלה (כ800 ש"ח) ויש לי יומיים להחליט האם להחזיר את האזניות ושתמליצו לי על אזניות איכותיות למוסיקה או להישאר עם האזניות האלה ושתגידו לי אם באמת אהיה מ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בארץ האוזניות icemat audio siberia עולות בסביבות ה600 ש"ח כולל הכרטיס קול בUSB, מצאתי את האוזניות האלה בNEWEGG בהרבה פחות, עשיתי חישוב של הכל ביחד וזה יצא רק 334 ש"ח, האם זה יכול להיות? הנה כל המחירים שכללתי ואז הכפלתי בשער הדולר של היום - Subtotal: $66.99 Tax: $6.20 Shipping: $5.64 Grand Total: $78.83 זה יכול להיות? וזה כל מה שצריך לשלם??
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר עריכה: הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? עריכה נוספת נראה לי לא יודעים פה בדיוק על מה מדובר אולי אפשר להעביר את זה לפורום לוחות אם וזיכרונות אולי שם יודעים תודה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת 5.1. התקציב שלי עד 1000 שקל. חבר שרכש לפני כמה ימים את ה-X23 של מיקרולאב מרוצה ממש, והסאונד שהמערכת מפיקה באמת מדהים. השאלה אם יש משהו יותר טוב מימנה עד 1000 שקל? ראיתי שיש את ה-X15 שהוא יקר מימנה ב-150 שקל בסך הכול, האם הוא שווה יותר? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, מחפש המלצות בקנית טלויזית LED בגודל 40'' - 42''. מה ההבדל בין FULL HD ל-HD READY? אילו דברים נוספים חשוב לדעת בקניה? תודה מראש לעוזרים וסופ"ש נעים לכולם.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לכבוד יום ההולדת אמא קנתה לי את האוסף הכפול של משינה שאני די מת על השירים שלהם. (רגע של אווווו) עכשיו, מאז הם נוגנו רק בדיסקמן הישן שלי, סטיראו ישן ובקורא סידים של המחשב וכמו כן בצורב. כמו כן האריזה נפתחה פעם אחת בים ובאזור של דשא. (לא שזה חשוב, נראה לי ;D ) הופיעו שריטות קרוב למרכז התקליטורים בשני התקליטורים ותקליטורים אלה יקרים לליבי. שריטות אלה התרבו (יחסית להיום ולפני כמה ימים). ממה הם נגרמות בדיוק? אני שומר עליהם טוב טוב :-\ דיסקים אלה יקרים לליבי ואני מפחד שיקרה להם משהו או שהם ישרטו עד לאי שמיעה אופטימלית. אשמח לקבל גם עצות לשמירה עליהם או לגבי ניגון בהתקנים ישנים (אם זה הגורם(?))
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, יש לי מישהו שיביא לי אוזניות מאמריקה מניו-יורק ככה שהחנות הכי טבוה שאני מכיר שם זאת www.jr.com אם מישהו מכיר חנות טובה יותר אני אקבל המלצות בשמחה... המטרה של האוזניות היא אך ורק מוזיקה... חשוב לי שיהיה באס סבבה ושהאוזניות לא יעטפו את האוזן ולא יכנסו אליה אלה רק יצמדו לאוזן עצמה כמו הסנהייזר PX-200 שעולות בJ&R (הלינק שנתתי) 60 דולר.... איך הם? ואיזה עוד אוזניות שנכנסות בתקציב ומתאימות לתיאור שנתתי קיימות? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מתה אחת היציאות כי היתקצר החוט של הרמקול בטעות. שלחתי אותה לתיקון והמעבדה לא הצליחה לתקן משום שהחלק התקול לא נמצא בהישגם יותר. שאלתי לפחות מה החלק שהם לא מצליחים להשיג ונאמר לי STK. איפה ניתן להשיג STK? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והכל בסדר חוץ מזה שאין קול, איזה בדיקות אני צריך לעשות ואיך אני פותר את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תקציב 200-400 רצוי מהחנות isracomp, אבל אם יש מוצר במסגרת התקציב שעדיף במובהק על ההיצע בחנות זו - אשמח לקבל המלצה בכל מקרה. אציין רק שמדובר בכרטיס קול מבוסס AC97 עם 7.1 ערוצים, מובנה בלוח אם nForce4 Ultra, ולכן סביר להניח שרמקולים יקרים יותר יהיו overkill למערכת כזו.
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת אני מעוניין לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר, בצורה שישמעו סרטים (AC3) בסראונד. הרסיבר הוא MARANTZ 4400 והכרטיס קול הוא אודיגו 2 (בלי הראקר החיצוני) החיבורים של הרסיבר- 4 כניסות VIDEO 3 יציאות VIDEO 2 כניסות S-VIDEO 2 יציאות S-VIDEO 7 כניסות AUDIO 4 יציאות AUDIO 2 כניסות אופטיות 1 יציאה אופטית 2 כניסות קואקס 1 יציאת קואקס קדם מגבר ל-6.1 ערוצי הגברה כניסת 6.1Ch אנלוגית אם אפשר אז גם תרשמו איזה כבלים צריך לקנות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
טוב, יש לי מערכת סטאריו של AIWA (די גדולה ובת כ3 שנים) כל רמקול כולל 3 רמקולים בתוכו, מערכת דיי טובה. עכשיו, השאלה שלי היא האם אכות הסאונד של מערכת 2.1 (ואני לא מדבר על אחת ב500 שקל, יותר לכיוון ה300-400) תהיה אכותית יותר ממנה ? ואם כן, אנא המליצו על מערכת ותנו קישור לקנייה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות מKSP במחיר של 450 שקל. כדאי לי? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? אני יוצר מוזיקה וגם משחק בFPS אז הייתי אומר שאני 60% מוזיקה, 40% משחקים.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיסים: Creative Audigy 2 ZS Bulk Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7730 ) לבין Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2827 ) ?? ?? ?? ... (אני אף פעם לא ידעתי שיש שני סוגים ל Audigy 2 ZS רגיל...)
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הרבה מאוד זמן לא הייתי כאן... יש לי רסיבר של דנון 2309 שמחובר למחשב דרך כבל כואקסיאלי... שומעים בסראונד והכל סבבה.. אבל. ה AC3filter מראה לי משהו מוזר טיפה. אולי אני פשוט לא מבין מה מיצג מה... ה INPUT שלו מראה כניסה של 6 ערוצים נפרדים , אבל הOutput מראה יציאה בסטראיו... למרות ששומעים בסראונד. מישהו יודע למה? כל ניסיון לשנות את ההגדרות שלו העלו אבק, כשהוא כן מראה 6 ערוצים ביציאה הוא משמיע רק בקדמיים והסנטר והאחורים מתים.... למישהו יש מושג מה הקטע של זה? זה הגירסה האחרונה של AC3 אם אני לא טועה 1.51... בראל. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני זקוק לאוזניות חזקות, ברמה גבוהה, משתמש ביתי שומע הרבה מוזיקה ורואה הרבה סרטים וכמובן משחק משחקים. הכרטיס קול שלי הוא asus xonar d2 זקוק למשהו באמת שאני ישמע בו ויקבל שוק מהאיכות. עוד לא הוחלט על תקציב זרקו רעיונות תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב, אני אוהב סדר כולל בדיסקים של המחשב, לכן אני כבר כמה שנים על כל הדיסקים של המחשב דואג להדביק מדבקה אחרי שהדפסתי עליה במדפסת את התוכן. כונן ה DVD בנמחשב קורא את הדיסק ללא כל בעיות. אבל למה אני מספר את כל זה? בחודשים האחרונים שמתי לב שב 2 כונני DVD ביתיים שונים בסלון (לא במחשב PC) לא המכשיר לא הצליח לקרוא/לפענח את הדיסק. אתמול זה קרה לי בפעם השנייה ואז נפל אצלי האסימון שאולי המדבקות אשמות בדבר. מה דעתכם? תודה, דני
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני יודע שכדי לעשות burn in אני צריך להשמיע ברמקולים/אזניות מוזיקה ממגוון רחב המשך זמן רב. יש לי כמה שאלות: האם אני חייב לנגן ברמקולים רצוף עד שהburn in מסתיים? יש איזשהו שמכיל את כל סוגי השירים שאני יכול להוריד ולנגן? איך אני יודע מתי הburn in מסתיים? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה פה ושם כל מיני מכשירי DAC למיניהם שנראים מאוד מפתים ומעניינים אבל אני לא מבין איפה הם יכולים להכנס בשרשרת... אם למשל זה ביציאה מכרטיס קול אז היציאות הן כבר סאונד מומר לאות אנלוגי, או בנגני MP3 ודיסקמנים גם שם - אותו דבר. אז איפה אפשר להשתמש במכשיר DAC, ותכלס... זה שווה ?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזהו הפורום הנכון אני צריך להמיר קלטות של מצלמה אנלוגית ישנה ל DVD איך אני מחבר את המלצמה למחשב? האם אני צריך כרטיס מיוחד? ואם כן איזה כדאי לקנות שיהיה אמין ולא יקר כל כך תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב שלי למסך פלאזמה ואני צריך כבל באורך 15 מטר בשביל זה יש כבלים בכזה אורך? VGA.... ועל הדרך: מה ההבדל בין VGA ל SVGA
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום האם הכרטיס PVR150 (הרגיל) מתאים למארזים בגובה 14 סמ להלן הקישורים: כרטיס http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=477&CatCode= מארזים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713123 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718239 תודה מראש שייקה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-