עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני לפני קניית אוזניות והייתי רוצה להתיעץ על איזה ללכת. האפשרויות הן: Shure srh840 Shure srh440 Audio technica ath m50x Beyerdynamic או 880 או 770 או 990 השימוש העיקרי של האוזניות יהיה שמיעת מוזיקה אלקטרונית, טראנס תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. הציעו לי את המערכת הנ''ל בחנות של מוצרי Morel בכ 6000 שקל לפני הנחה. (4 וחצי רמקולים ו1500 מגבר) השאלה היא האם המערכת שווה את הכסף? ראיתי באתרים שאפשר להשיג את הרמקולים ב3600 ואת המגבר ב1372 (לפני הנחה) האחריות היא אותה אחריות (3 שנים) מערכת איכותית? שווה את הכסף? יש משהו אחר יותר מומלץ ממנה במחיר שלה? תודה רבה אנשים זה ממש ממש חשוב לי ודיי דחוף

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by eliyhaoo,

שלום לכלום. אני מחפש אוזניות איכותיות לשמוע מוזיקה במחשב וב Iopd של חברת Sennheiser ואחר חיפוש של כמה שעות באינטרנט הגעתי ל-3 דגמים סופים שאני חושב שיתאימו לי (אבל אם אתם חושבים אחרת תבעיו את דעתכם) שפחות או יותר באותו טווח מחיר. 3 הדגמים הם : HD 485, D515 ו- HD555 לפי בדיקה באינטרנט ראיתי שהמחיר של HD515 זהה כמעט למחיר של HD485 אבל הנתונים שלו יותר טובים, לכן חשבתי אולי יש בו משהו לא טוב? הHD 555 היא התלבטות בשבילי אם כדאי להשקיע את ה" עוד קצת" כסף הזה בשביל " עוד קצת" איכות, או השמצב שונה? ויש הרבה הבדל. מה שאני מחפש באוזניות זה נוחות ואיכות סאונד טובה. אשמח אם תוכלו לעזור לי (דרך אגב, אנטולי, עמי אמר לי להגיד שהוא שלח אותי חחחח ;D )

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות 5 מתליים לרמקולים מדגם LOGITECH Z906, וברצוני לקבל מכם הצעה למתליים מתכווננים טובים מאחורה התקציב הוא עד 500 שקל לחמישה המתלים. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by karpad,

שלום אני מתכוון לקנות את השילוב X5 20GB + AKG K26P ב-1700 ש"ח~ עכשיו השאלה היא אם אני צריך לשקול עוד נגנים? הדרישות מהנגן הן: 1. 20 גיגה ומעלה 2. ממשק נוח 3. חיי סוללה ארוכים 4. לא דורש תוכנה לסינכרון עם המחשב 5. כמה שיותר עמיד תודה קרפד האיום.

• 14 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by LockOn,

היי, אני מעוניין במערכת טובה ואיכותית למחשב. בעיקר למשחקים עם סצנות קרב ומלחמה ושירים.. התקציב הוא משהו כמו 300 ש"ח. הDivoom XForce I 2.1 קצת משכה לי את העיניים האם מישהו יכול להמליץ עליה? איך היא? יש למישהו המלצות אחרות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by matan147,

איזה טלוזיה LED 50-55 הכי טובה באזור ה15000-20000 מה שחוש שלטלוזיה היו לפחות 3כניסות HD שיראו שחור טוב שהיה חיבור USB שהיה FULL HD שיראו טוב בשדורי HD וסביר כמה שניתן בשורי SD שלא יראו זוועה כי זה טלוזיה גם להורים והם צופים רק בשדורים רגילים ואני רק בסרטי HD

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by yuraxp,

שלום קניתי מערכת 5.1, וכשאני שומע שירים אני לא שומע את הסנטר ולא את האחורים,הרצתי חיפוש בנושא וממה שהבנתי שירים לא תומכים ב 5.1 אלא רק סרטים וחלק מהמשחקים. כמו כן הבנתי שבכרטי קראטיב יש אופציה שמפעילה את כול הרמקולים, האם זה באמת עובד טוב? לי יש כרטיס קול מובנה ALC 650 האם גם בו יש כזאת אופציה? או שאין בררה אלא לקנו כרטיס? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by andrewz,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים 2.0 שיתחברו למחשב ויעמדו על השולחן ליד המסך בעיקר למוזיקה ומשחקים ומן הסתם גם סרטים. אני לא יכול להגיד שאני אאודיופיל אבל כן מעדיף מששהו איכותי יותר (אם כי לא משהו גדול מידי ושיהיה 2.0) ראיתי את הרמקולים האלו: http://www.audioengine.co.il/#!-----a2/ctbv ורציתי להתייעץ האם למישהו יש ניסיון או המלצה טובה יותר (יחסית למחיר) תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Nirurshon,

אני מחפש לקנות בחודש יוני הקרוב אוזניות ON-HEAD לשמיעה יותר איכותית. ואחרי הרבה המלצות הבנתי שהאוזניות הכי טובות שאני יכול להרשות לעצמי עד 700 ש"ח הם אלה. הסיבות לבחירה זה מאחר ואני שומע : מזרחית, אלקטרוני,רוק, היפ הופ, ישראלי. מאוד חשוב לי באס מורגש, וטרבל (גם לצלילים הקטנים). השאלה אם מישהו יכול לתת חוות דעת חיובית בעניין, והאם אני צריך להוסיף מגבר ? ואיך הוא יכול להועיל ? הבנתי שזה יכול להועיל כדוגמת FiiO E6 או FiiO E11. בנוסף אני מחפש את הצבע האדום, אם מישהו יכול להמליץ על מחיר זול של האוזניות, יעזור לי.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Qman,

*מרחק צפייה: 3 מטר. *גודל באינצ'ים : 32 אינטש. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות. אני הולך להיות במחשב דרך חיבור HDMI, ויהיה לי ממיר YES MAX HD... אני מתלבט בין שתי טלויזיות, הראשונה טלויזיה LG 32LD460 LCD ‏32 ‏אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 השניה היא טלויזיה Samsung LA32C530 LCD ‏32 אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 השאלה היא, א. האם הטלויזיות האלה טובות, או שיש יותר טובות במחיר הזה. ב. האם נראלכם שזה הטלויזיה 32 אינץ' FULL HD הכי משתלמת לקנות, או שיהיה מבצעי פסח בחנויות כמו מחסני חשמל ששמה יותר משתלם לקנות?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  12. Started by shaharo,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים ESI Julia EMU 0404 יש לי כמה שאלות בקשר לשניהם. אני מחפש כרטיס שישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, אך הייתי רוצה את התמיכה בסראונד הסתכלתי על שני המפרטים של הכרטיסים ויש לי כמה שאלות דרך אגב הנה הקישורים: ל ESI http://www.esi-pro.com/viewProduct.php?pid=43&page=1 ל EMU http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=10447&nav=technicalSpecifications 1. לא מצאתי ב EMU שום תמיכה בסראונד ואף לא אזכור ל Dolby , האם זה אומר שפשוט אני לא יכול לשמוע סראונד איתו? רק סטריאו? 2. קראתי פה בשרשור קודם, שכתבתם שכאשר מחברים משמיעים קובץ mp3 לדוגמא הכרטיס קול צריך לעשות resampling לתדר אחר 48 וכתבתם שבכרטיסים של emu זה…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  13. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, החלטתי לקנות נגן MP3 חדש וכנראה שאלך על ה- Zen Micro של קריאטיב. מכיוון שאין לי זמן לעשות סקירה מעמיקה של הנושא, רציתי לודא שאני לא עושה טעות ואולי כדאי לי ללכת על משהו אחר באותו המחיר (סביבות ה- 1200 ש"ח)... נ.ב על איזה צבע אתם ממליצים?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ההתלבטות כרגע היא בין: SpeedLink Medusa 5.1 SpeedLink Medusa 5.1 Home SpeedLink Medusa 5.1 ProGamer Icemet Siberia המטרה העיקרית היא גיימינג (FPS ומשחקי RPG למיניהם) חייב לכלול מיקרופון באיכות סבירה פלוס (לונטרילו ומשחקי רשת תומכים) אני אשתמש בזה גם למוזיקה מידי פעם, ולסרטים כמעט בכלל לא, אבל אם הסתדרתי במוזיקה עם הרמקולים שמובנים במסך שלי, גם איכות של אוזניות גיימינג תיהיה הרבה יותר ממספיקה. אוזניות קשת, יתחברו רק למחשב (כרטיס קול מובנה, מפרט בפרופיל, 5.1 ערוצים בכרטיס אם אני זוכר נכון) צריך ליהיות מאורר, ושישמעו אותי מבחוץ כמה שפחות, אבל אם זה אפשרי שאני אשמע ברמה מסויימת מה קורה בחוץ (שאני לא אפספס טלפונים ודברים בסגנון) תקציב של כ400 ש"ח, אני מוכן לחרוג עד ל450 אם שוו…

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. היי! אז אני מתלבט בין שתי המערכות הללו. הרמקולים ישמשו אותי לצפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וגיימינג. אם יש משהו יקר יותר (לא יותר מדי) אני אשמח להצעות. כרטיס קול מובנה בלוח אם (H67M-GE של Asrock).

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by VIpERo,

מה אתם אומרים מה עדיף לי ???? אחד על אחד !!! שני הדגמים הספציפים האלה !!!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  17. Started by 0xIDE,

היי, לאחרונה היה לי את הX230 של לוג'יטק (כבר לא, העברתי אותם למחשב אחר), מאוד נהנתי מהם ועכשיו אני מחפש רמקולים טובים ודיי פשוטים. אני מתלבט בין LS, X210, Z323 עד כמה טובים הLS אם בכלל? עושה רושם שהX210 כי מניסיון עם הX230 הם היו איכותיים מספיק ואולי אפילו חזקים מדיי אבל שמתי לב שההפרש בין הX210 לZ323 הוא רק כ50 ש"ח. מה אתם אומרים? תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mr.bigglesworth,

תגידו איזה רמקולים יותר טובים? אני מילתלבט ממש הרבה זמן תודה מראש http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=2100&sID=2 או http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS4121&sID=2 שתיהם אותו מחיר פחות או יותר בבקשה תענו לי זה חשוב

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by danielb,

בין ה akg k26p וה sennheiser px100 לשימוש בעיקר על האייריבר h10 אבל גם על המחשב. אני מתלבט בין שתיהן כבר המון זמן וכרגע אני נוטה יותר לכיוון הakg. אבל שום דבר לא סגור. מישהו יכול לעזור??

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  20. חפשתי אוזניות שיחליפו את הCX500 שלי שהם בהחלט מעולות וטובות לאוהבי באס כמוני ( זה מתאים גם לסגנון המוזיקה שלי : IRONMIADEN ACDC PEARL JAM ועוד )קראתי קראתי וקראתי ואחרי הרבה מאוד הצעות נשארו 3 דגמים שאני חושב ללכת עליהם dr dre tour - עולות בסביבות 650 שקל בלי הקונטרול (טוב יותר ככה) ואומרים שהם מעולות אבל לא שוות תמחיר אבל השגתי אותם ב400 חדשות ואמיתיות בקופסא מחבר שקבל מתנה. Klipsch s4 - כולם מדברים עליהם בפורומים כאוזניות טובות ומלאות באס אבל מעולם לא שמעתי עליהם לפני זה.. מחיר שאני משיג : 400 שקל לדגם המושקע יותר ( אפשר גם ב350 ) Sennheiser mm70 - נשמעות כמו דור חדש יותר של הCX500 אבל סהכ אני לא באמת משדרג (מצד שני חברה מעולה!) ההתלבטות שלי באמת קשה אני מקווה להשיג …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש התלבטות בין סוגי אוזניות העדפה לאוזניות in ear sennheiser cx300 sennheiser px100 sennheiser px200 יש אוזניות in ear המגיעות באיכותם ל px100 או 200 ??? מה יותר טוב p100 או 200 ? אני צריך אותם לנסיעות באוטובוס ובסביבה רועשת עם יש אוזניות כאלו שאוטמות אז תציעו ?? תמליצו לי אל אוזניות בתקציב 400 ש"ח מקסימום אני צריך אותם לניידות אז עדיף in ear !!!!! תודה... נ.ב : אני יוודע שפתחתי נושא בקשר לזה אבל לרא הגעתי לתשובה מספקת .......

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by AUDIOO,

אני הולך לקנות בתוך כמה ימים את ה 10H 6GB או 320H ההפרש בינהם 22 שקל עכשיו לשאלה אם מישהו יודע מחיר משוער של 5X 20GB הכי זול כי אני ממש רוצה לחכות לו אבל השאלה אם זה עניין של ימים או חודשים השאלה בעצם אם מישהו יודע מתי אמור לצאת המחירים שלהם בארץ והאם הגרסא הכי בסיסית אמורה לעלות בסביבות ה 320H אם מישהו יכול להגיד לי שהמחיר יהיה גבוה בהרבה אני כבר יקנה אבל אם זה עניין של שבוע אני אחכה... בקשר ל 10H ול320H אני מעדיף את ה H320 אבל אמרו לי שמפסיקים ליצר אותו וכו' ואני מפחד כלומר מה זה מפחד יענותמיד עדיף לקנות מכשיר חדש יותר לא? תודה :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לקנות lcd 32' אבל אני מתלבט בין שלושה דגמים LG Scarlet LCD USB 4ms HDMI 32 LCD LA32A550 Samsung 32 LCDוL32A02AוHitachiו32והיתרון של הlg הוא שיש לו כניסת USB ואת הזמן תגובה הכי נמוך(4MS) הסמסונג הוא ללא כניסת USB אבל היתרון שלו הוא הוא full hd ההיטאצ'י הוא עוד הצעה אבל אני חשוב שהיא ירדה מהפרק מול שתי המתחרות הללו לגבי המחיר זה לא בעיה כיוון שאת שלושתם אני יכול להביא באותו המחיר אז זה לא מדד. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by yarkoni,

שלום רב ! ברצוני ליקנות אוזניות אשר ישמשו אותי לגיימינג וסרטים במיוחד ועם זה אני לא רוצה שיפלו בתחום המוזיקה כלל האפשריות שחשבתי עלהם הם SENNHEISER pc350 Logitech g35 Speed Link Medusa 5.1 Razer Megalodon אני חושב ללכת על ה G35 אחרי המון ביקרות שקראתי נישמעות מצוין יש לומר שכולם עולים פחות או יותר אותו דבר

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  25. שלום לכם אני רוצה לקנות מערכת רמקולים בסכום של 1000 שקל משהו כזה ויש לי 2 אופציות עיקריות כבר Creative ו YAMAHA עכשיו נציג את שתי המערכות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=652 והשנייה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=982089 את שניהן אני משיג ב 1000 שקל ככה שזה אותו מחיר הייתי רוצה רק לדעת מה אתם חושבים המערכת מיועדת לחדר למחשב אם כי יש לי גם סוני 2 +די וי די ויש אפשרות לחבר אלייה את זה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.