עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי וידאו של חברת akai דגם: vs-g40 (dx4 head ומאז שהשלט שלו נשבר לי אז כל פעם שאני רואה דרכו סרטים אז הסמן המהבהב [כזה --:-- ] שהוא כאילו השעון שאינני יכול לכוון כי אין לחי שלט, מופיע לי בטלויזיה. איך אני מסיר אותו מהתצוגה?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by Syrex,

צהריים טובים אני מעוניין לקנות נגן mp3 מבוסס פלאש, בעל 512 זיכרון. 1.האם יש דגם ספיציפי שעליו ממליצים? 2.איך מתבצעת העתקת הקבצים לנגן? שאני מעתיק קבצי mp3? ושאני מעתיק מסמכים לגיבוי? בעזרת תוכנה כלשהיא או שפשוט אני מחבר את זה לכל מחשב רגיל שלא מותקנת עליו כל תוכנה כלשהיא? או שפשוט נפתח כונן חדש במחשב? יש תלות במערכת ההפעלה,לינוקס ווינדוס וכו'...? 3.זמן החזקת הסלוללות הממוצע כמה הוא? מה יש ומהם הם הזמנים הכי טובים. 4.קיבלתי מספר הצעות: מה נראה לכם יותר טוב<? http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2022163 http://www.netaction.net.il/multi.phtml?item=2026253 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2015739 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מתכנן ללכת כנראה יום שני לתערוכה XCITE ואם אני כבר בתל אביב אז אני אאסוף את הH340 שלי שאמור לחזור מתיקון ואם אני כבר שם אז אני אקנה PX100 אז איפה קונים PX100?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by Pika007,

פוסט ראשון בפורום הזה, מקווה לצאת בידיים מלאות D: אני צריך המלצות לטלויזיות LCD בגודל 42" בתקציב של עד 8000 ש"ח, למטרות צפיה ב HD בעיקר. מה חשוב? ניגודיות נורמלית (לא 1:800..... סתם דוגמה) זמן תגובה של 8ms או פחות לפחות חיבור אחד מכל סוג (SCART, HDMI, VGA, Component, Composite ושאר ירקות) למרות שעל זה אפשר להתפשר אחריות של יבואן נורמלי ליותר משנה. זה הכל תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  5. אני השבוע הולך לקנות מפרט חזק למשחקים .. וחשבתי למה לא לשלב אותו כבר עם HTPC .. וכך אני יוכל להקליט תוכניות .. זה המפרט: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black מארז: THERMALTAKE SOPRANO DX Black + Window ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V אשמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה איכותי ..במחיר הוגן .. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by adir12,

שלום לאחר שהאוזניות שלי, Sony EX51 נהרסו, והאוזנייה השמאלית פועלת חלש מאוד (יש דרך לתקן את זה?) וגם בגלל שער הדולר הנמוך, אני רוצה להתחדש באוזניות. דרישות: מוזיקה בעיקר, ניידות (ספורט, יומיום), סאונד חמים, פרטים. אני שומע בעיקר פרוגרסיב רוק ומטאל (Queen, Pink Floyd, Yes, Dream Theater, Between The Buired and me ועוד) חשבתי על: JBL Reference 220 Sennheiser PX100 Koss KSC35 UE Super.Fi 3 Studio מה אתם אומרים, ואיפה אפשר לשמוע את האוזניות הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  7. אני מחפש סט רמקולים תפקוד עיקרי לסרטים יש לי רסיבר 516 של פיוניר התקציב הוא 5000 -5500 לא כולל סאב אני אשמח לקבל המלצה לסאב זול וטוב בנתיים חשבתי על JBL E80 רצפתיים סראוונד וסנטר JAMO מה אתם אומרים???

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  8. אני ממש לפני קנייה של אוזניות ולא כל כך עוזרים לי בפורום גאדג'טים אז החלטתי לשאול כאן: הן שוות את ההבדל במחיר אחרי burn in? לכל בעלי הAKG: אתם לא מפחדים עליהן? זה לא היה שיקול ביחס ל220? כי הכבל שלהם ממה שהבנתי ניתן להגדלה במרחק של שתי האוזניים פשוט על די משיכה שקורעת אותן אחת מהשניה (2 כבלים מוצמדים). הAKG לא עדינות ביחס לJBL? כי אני בחדר עם אחי שהוא בן 5 וכבר הרס לי קריאייטיב EP880, אז הכבל התפור והנרתיק של הJBL הם רק יתרונות. דרך אגב, הAKG מגיעות עם נרתיק? מישהו יכול להעלות תמונה? ובעיקרון חשוב לי שלגבי האיכות התשובה תבוא ממישהו ששמע אחרי burn in, כי הJBL צריכות אותו ולי אין בעיה לעשות, אני מעדיף לחסוך ולקבל אוזניות יותר עמידות. השנה אחריות יותר שיש לAKG שווה את ההפרש?…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by alexrta,

שלום לכולם אני צריך רמקולים עד 400 שח בשביל מוזיקה ומשחקים. חשבתי על ה-Altec Lansing VS4121, 2.1 . תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by novasteampunk,

קניתי אותם לפני כחצי שנה בערך יחד עם כרטיס קול של ASUS XONAR DX 7.1 עד לא מזמן הכרטיס לא התחבר לי ללוח של המחשב אז השתמשתי בONBOARD ויצא לי צליל רק מ2 רמקולים לא מהסאב לא מהסנטר ולא מהשניים האחוריים בקיצור קניתי מחשב חדש חיברתי את הכרטיס והייתי בטוח שעכשיו הכל יעבוד פיקס חיברתי הכל כמו שצריך ועדיין אני שומע סאונד רק משני רמקולים כשאני עושה בדיקת סאונד אז שני הרמקולים הקדמיים משמיעים את הרעש של כל השאר הקדמי השמאלי משמיע גם את הבאס ואת האחורי השמאלי הקדמי הימני משמיע את הסנטר ואת האחורי הימני בשמיעת שיר הרצת סרט שומעים רק משני הרמקולים האלו אני ממש לא יודע מה לעשות אנא עזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by oren99,

מעוניין לקנות נגן DVD שמנגן DIVX ו XVID עם כתוביות SRT וחיבור USB. מה מומלץ היום? יש כאלה שיכולים לנגן MKV ברזולוציה 720? עדיפות לבעלי חיבור HDMI (אם זה תורם משהו) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  12. אהלן חברים. את הרעש די קשה לתאר, אנסה בכל זאת ואגיד שזה כאילו רעש "רעידות" ששומעים כשבדר"כ מגבירים יותר מדי והרמקול "לא יכול לעמוד בזה"..מקווה שהבנתם. בהנחה שכן, מה שמוזר הוא שאני אף פעם לא שומע ביותר מחצי מהיכולת של הרמקול (נדמה לי שהוא מגיע עם 60 ואני ב-30 גג) ולאחרונה (חודש חודשיים גג) שמתי לב שהרעש הזה קיים ומדובר באותם שירים שתמיד שמעתי (במועדפים ביוטיוב) ולא שיניתי סגנון מוזיקה או משהו. עכשיו פתחתי את הבד שמכסה את הרמקול, הכל מבחינה ויזואלית נראה בסדר גמור ואין שום דבר יוצא דופן. כמובן שמיקום הרמקולים לא שונה והם חלילה לא נפלו או ניזוקו בצורה כלשהי

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by lover323,

בחלק ממערכות רמתולים כתוב שהם כוללות Dolby Digital Decoder , בחלק כתוב Ac-3/DTS ready ובחלק לא כתוב כלום מה המשמעות של הדבר? חייבים שיהיה Decoder ברמקולים או שאולי כ.קול למשל יכול מבצע את העבודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by crak100,

שלום רב התחדשתי במחשב נייד מסוג HP DV-5 1190EJ אלה החיבורים שיש לי 4 יציאות USB 2.0, מחבר HDMI אחד, מחבר eSata אחד, יציאת VGA אחת, מחבר אתרנט RJ45 אחד, 2 יציאות אוזניות, כניסת מיקרופון אחת, יציאת IEEE 1394 אחת, יציאת אינפרה-אדום לשלט-רחוק, מחבר תחנת עגינה לכבלים מסך: ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen ויש לי מספר שאלות לגבי חיבורו לטלוויזיה הביתית א.האם המחשב תומך בסרטי HD ב.אם כן,באיזה חיבור עליי להשתמש (לא ציינתי אבל לטלוויזיה שלי יש חיבורי RGB וחיבור S-VIDEO ולמחשב ציינתי בחלק העליון) ג,מה זה hdmi ד,אשמח אם תוכלו לעזור לי אני די חדש בתחום ומאוד רוצה שתחכימו אותי קצת שכחתי לציין דבר קטן יש לי D.V.D עם כניסת HD אם זה יכול לעזור או לגשר בין המחשב לטלוויזיה…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by chelsky26,

שלום. אני אחד שלא כל כך מבין בטלויזיה ומערכות קולנוע ביתי, ככה שבאתי לפה להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת יותר ממני, אשמח לקבל עזרה. יש לי סלון לא גדול במיוחד, 5.5 מטר על 4 מטר. קודם כל טווח המחירים שאני מחפש זה עד 2600 ש"ח. מרחק העין מהטלויזיה יהיה בערך 2-25 מטר, אני חשבתי יותר על הטלויזיה 42 אינץ' אבל המליצו לי שזה מרחק קצר ועדיף 40, מה אתם אומרים? אני מבין שבטווח המחירים הזה אני לא יקבל טלויזיה הכי טובה שיש, אבל הייתי רוצה לבחור את הכי טובה בטווח המחירים הזה. איזה חברה הכי איכותית בטווח המחירים הזה? מצאתי כמה שחשבתי עליהן מה אתם אומרים? lg 42ld460- עולה 2420 lg 42lk450 - עולה 2500 lg 42ld550 - עולה 2800 קצת חורג האם הוא שווה את החריגה? lg 42ld450- עולה 2450 samsung 40c530-…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחפש רמקול איכותי ואלחוטי (בלוטות' או וייפיי) למחשב במחיר של עד 500 ש"ח. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  17. האם זה אפשרי ומעשי להחליף מארז של זוג רמקולים למחשב באחד אחר כל זאת מבלי לפגוע באיכות השמע? האם מארז הרמקולים מתוכנן בקפידה או שכל מארז אחר יעשה את אותה העבודה (בהנחה שהמארז האחר הוא איכותי באותה המידה)? ביקורות ורק ביקורות

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה ללכידת וידאו מכרטיס טלויזיה אנלוגי AVerTV Super 009, אני מחפש תוכנה שאני אוכל להגדיר בה את איכות הוידאו והמקודד שלו. בתוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה כמעט שאי אפשר להגדיר כלום, והסרטים יוצאים בנפח אדיר של מעל 3 GB לשעת סרט, אני יודע שאני יכול להמיר אחר כך בעזרת כל תוכנת המרה, אבל אני מעדיף לדלג על השלב הזה. ביצעתי חיפוש נרחב פה בפורום, אבל לא מצאתי המלצה על תוכנה כזו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. המכשיר הבסיסי, בלי תוספות של אלחוטי, עולה הכי זול בארץ 1500. אם אני אזמין מהאתר של החברה זה יעלה 1000 שקל. ההבדל הוא שבארץ אני אקבל אחריות לשנה מהחנות בה אני אקנה את המכשיר, ואם אני אזמין מחול האחריות שלי תהיה רק בארהב, כלומר צריך לשלוח את זה לשם במקרה של בעיה. זה הבדל עצום במחיר, ולמען האמת מה הסיכוי שתהיה תקלה בשנה הראשונה? רציתי גם לשאול עוד שאלה, אני רוצה לקנות גם כונן בלו-ריי ואני מתלבט אם לחבר אותו לC200 או למחשב. בעצם אם אני אחבר למחשב אני אוכל להשתמש בו בסטרימר בכל זאת, אבל אם אני אחבר לסטרימר אני לא חושב שאני אוכל להשתמש בו במחשב בלי לנתק אותו ולחבר ממש למחשב. אז לאיפה עדיף לחבר אותו?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, קניתי H10 חדש - אני לא מצליח למצוא לא במדריך שלו ולא באתר של IRIVER כמה זמן כדאי לתת לו לטעינה ראשונית , אני חושב שהיה פה איפשהו דיון על זה אבל אני לא מוצא אותו תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by Airtel,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode= לפי נתונים יבשים נראית טוב, מחיר מאוד זול, אך חברה סינית לא מוכרת... מישהו יכול להגיד לי איך היא? אני מחפש LCD TV בשביל הxbox 360 שלי. אם אני הולך לראות אותה מה לבדוק בה?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  22. אני באמת לא יודע עד כמה זה קשור לפה אם זה לא אני מיצטער.. האוזניות שאני מחפש זה SteelSeries 5h v2 ואם אין אז creative fatal1ty gamer headset גם יהיה טוב... אז ככה אני מעוניין לירכוש סאונד מיקצועי למערכת שלי. כרטיס קול זה לא ממש בעיה בישראל אבל אוזניות גיימינג זה ממש לא הקטע שישראל מיתמחה בו.. ממש קשה לי לימצוא וגם כשמצאתי זה היה בחנויות שלא שמעתי עליהם בחיים ואני קצת חושש. אז הבקשה שלי היא ככה: אם אתה מכיר חנות באזור ירושלים שיש סיכוי שמוכרת תאוזניות המצויינות או שהינך מכיר חנות וירטואלית אמינה שמוכרת אותם אנא ממך תכתוב פה את הפרטים ע'מ שאוכל ליצור עימם קשר תודה :-) נ.ב. אם אתם חושבים שיש אוזניות יותר טובות מאלה במחיר שאינו הזוי תרגישו חופשי לשתף אותי :-)

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום! קיבלתי אתמול את האייפוד החדש שלי (מהדגמים החדשים) של 15 גיגה... שאלתי היא האם אני יכול להשתמש בגירסא האחרונה של ephpod איתו ללא חשש??

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  24. שלום, אשמח להמלצה לכרטיס קול 24/96/192 KHZ + יציאה דיגיטאלית SPDIF הכי זול שיש משהו סביר וטוב בלי להתפרע. תודה

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by חן מ,

שלום יש לי בבית מדיה סנטר,התוכנית היא בקרוב מאוד לקנות טלוויזית LCD ולחבר אותה למדיה סנטר ולראות סרטים בסבבה בFHD השאלה היא:כדאי לשדרג את המערכת מדיה סנטר ולהפוך אותו גם למחשב שיהיה מיועד למשחקים?זאת אומרת לשים מעבד חדש וכרטיס מסך חדש כדי לשחק ביחד עם אחי משחקים?או שזה רק לסרטים,ולעשות הפרדה בין סרטים למשחקים?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.