עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הי, אני מעוניין לקנות LCD, מעדיף 42, FHD, לשימושי YESMAX, PS3, ומחשב, חשוב שיהיה HDMI, כמה שיותר יותר טוב, ורציתי לדעת איך זו: Tohsiba 42X3000..אני רוצה אותה, היא בתקציב שלי ( 8-9K) ההתלבטות היחידה היא איך לחבר אותה, כי אני לא בטוח אם יש לה SCART או אין לה, ואם אין לה, איך לחבר אותה, והאם זה משנה? כי הבנתי שיהיו בעיות בשינויי יחסים, 16:9 ל3:4, אני אצטרך לשנות ידנית.. בכל אופן, באיזה אופן אוכל לחבר אותה בצורה הטובה ביותר, האם יש לה SCART, והאם יש תחליפים אחרים? אפשר להגיד 50 50 לSD ולHD.. תקציב 8-9K אני מזכיר, 42, תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  2. שלום חברים יש לי טלויזיה חדשה של סמסונג היא מראה שחור לבן הבנתי מפורומים שהיא בטח על ntsc וצריך להעביר אותה לpal אבל אין שום אופציה כזאת עברתי על כל התפריט של הטלויזיה והיא לא קיימת יש שם איזה משהו שנקרא plug and play שלפי הספרון אמור להיות שם כל מיני הגדרות אבל נראה שכבר התקינו את זה ואני כבר לא יכול לשנות שם כלום תודה מראש הדגם:LA32B450 LCD TV

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by 69,

נדפק לי הסאונד במחשב ואין לי את הדרייברים, מישהו שלח לי את הקבצים, אבל בלי קובץ inf שאותו WINDOWS צריך. האם זה סתם קובץ מידע קטן שאפשר ליצור לבד ? (יש לי את שמות הקבצים (דרייבר) אבל אני לא יודע את שם ההתקן...) אם זה עוזר, במנהל ההתקנים זה נקרא PCI multimedia audio device (עם סימן שאלה/קריאה צהוב כמובן...)

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  4. אהלן חברה, ישלי רסיבר YAMAHA HTR 6030 עם יציאה לסאב שחורה PRE-SUBWOOFER משהו כזה... אני עומד לקנות סאב....משהו לא גדול, לא איכפת ל מאיכות בומבסטית...אני רק מחפש את הקול של הסאב שיהיה ברקע לא משהו רציני בגלל זה אני עומד לקנות סאב ב200-300 שקל מיד שנייה שהחיבורים הם לא כמו שלסאב מיקצועי ולכן אני שואל את השאלות שאני אדע אין יציאות יעבדו לכניסה ברסיבר שלי... אני יציג לכם כמה אפשרויות חיבור ותגידו לי מה אפשר לעשות שזה יעבוד עם החיבור ברסיבר שלי.. 1) יציאות מהסאב- רגילות של בוקסות,אתם יודעים החיבור עם הקצה חוט שחשוף עםחוטי ברזל...מתחבר לRIGHT והLEFT בסאב....משם לRCL ואז לרסיבר? 2) יציאות מהסאב- 2 יציאות RCL אחת אדומה אחת לבנה חיבור של 2 RCLים זכרים לסאב שמתלכדים לRCL אחד שיתחב…

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  5. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כך, כרגע יש לי סט 2.1 של VIVANCO SW100, שהופטנציומטר שלהם התפגר אחרי שנה ויש לי בעיית BALANCE רצינית מאוד בהם. אין לי עליהם אחריות בכלל, כך שאני כרגע מחפש סט רמקולים 2.1 שיהיה איכותי וטוב עם צליל מעולה. אני הסתכלתי של על ATP3, ועל הסט 2.1 של הרקולס ואפילו על הסט 2.1 של קריאטיב. אני מחפש ברמקולים מספר דברים: -שיהיה להם צליל טוב - לא בהכרח עוצמה, אלא צליל משובח. -שכפתור ההדלקה והכיבוי יהיה נפרד מהפוטנציומטר(Volume Control) היות וזה מה שגמר לי אותו בסט הנוכחי שלי מרב הדלקות וכיבוי. - שתהיה חפיפה כמעט מושלמת(כמו שיש לי עכשיו בVIVANCO) בין תחום התדרים של הסאב לזה של הלוויניים. - שהם יוכלו להתחבר ליציאה דיגטאלית של כרטיסי קול.(חשוב מאוד). התקציב הוא עד 800 ש"ח אם אופציה להתרחב …

• 31 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. Started by FoxHounder,

אני קונה אוזניות icemat siberia מה עדיף שחור או לבן?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by Coca Cola,

http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2578&scat=292&tcat=33 או H10? המחיר קרוב בבאג יש גם X5L במחיר של 1800 אני לא חושב שאני אוכל לאסוף סכום כזה, לכן נשווה ביניהם מה טוב יותר? מבחינת מסך\סאונד?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  8. שנקנה לפני כמה שנים ומנוצל על ידי רמקולים של לוג'יטק X530 5.1 השאלה היא אם כדאי לשדרג ל x-fi extreme gamer המטרה היא כמובן מוזיקה משחקים וסרטי HD (שחלקם מקודדים ב DTS) ?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by ZenMaster,

אני ממש רוצה לקנות נגן NP3 לפני נסיעה לחו"ל. :-\ אבל איך אני אמור לבחור נגן MP3 כשהמבחר כל כך גדול? הבדלי המחירים גדולים ולא מובן למה? Zen Touch 20G של CREATIVE נגן חדש מחירו ממש לא גבוה (בין 1550 ל2000) אבל הIPOD באותו נפח עולה הרבה יותר כנ"ל לגבי ה-I RIVER גם כן יקר בהרבה מ ה-CREATIVE למה? מה ההבדל בינהם בהתחלה חשבתי שזה זמן הסוללה אבל CREATIVE מציעים 24 שעות ניגון רצופות!!! חשבתי אולי באיכות הסאונד, אבל הנתונים דומים!!! אני כבר לא מבין כלום. השאלה השניה שלי היא מה ההבדל הגדול בין נגני הארד דיסק לבין פלאש? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  10. שלום לכולם , קניתי צורב DVD לא מזמן ואני עסוק בימים האחרונים בכל הנושא שקשור להמרות וכו' . האמת שאני לא ממש יוצא מזה - קראתי המון מדריכים אבל עוד לא מצאתי אחד שאני ממש יכול להגיד שהוא מדריך טוב. חשבתי אולי אם יש פה אנשים תותחים ( ואני מאמין שיש ) שתשימו מדריך מקיף ומסודר על התוכנות הנדרשות וסדר הפעולות בהכנת דיסק DVD מקובץ XVID וכו' . אני יודע שהאיכות אף פעם לא תהיה כמו המקור אבל בכל זאת. אם אפשר שהמדריך יכלול גם AC3 והטמעת כתוביות זה יהיה בכלל מעולה. תודה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. מבקש עזרה במציאת DRIVER לנגן MP3: לפני כשבועיים קניתי במכירה קבוצתית של WALLA SHOPS נגן MPS של חב' Ergotech. ניסיתי לחבר את הנגן למחשב בכניסת ה- USB בכדי להתקין אותו - התהליך של זיהוי חומרה חדשה התחיל בצורה תקינה אבל נעצר כאשר התבקשתי ל- driver בשם: ACTDISK.SYS לא מצאתי את הדריבר בדיסק ההתקנה שקיבלתי וגם לא במחשב. אני עובד עם מערכת הפעלה WIN 2000 PRO. אני לא יודע מה הדגם של הנגן - לא כתוב עליו, אגב הוא עדיין מפורסם ב- WALLA SHOPS במכירה קבוצתית במחיר 330 ש"ח כולל משלוח מישהו יודע היכן ניתן למצוא דריבר מתאים???? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה עדיף: 2 מערכות altec lansing vs4121 או altec lansing fx6021? היעוד הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, כרטיס קול: soundblaster audigy 1391 המחיר של שתי מערכות 4121 הוא 1100 ש"ח בערך המחיר שך 6021 הוא 1400 ש"ח בערך

13. בוקר טוב לכולם אני מעוניין לבנות לעצמי מערכת קולנוע ביתי שתשמש לסרטים ולא פחות מזה ( אולי אפילו יותר ) למוזיקה, אני לא אאודיופיל מדופלם אך כן מרגיש ושם לב להבדלים באיכות צלילים ברמקולים וכן חשובה לי מערכת שאוכל להנות !! ממנה בשירים ממגוון רחב (דאנס, ווקאלי, שנות ה80 , וכ"ו) וכן מאיכות סאונד וסראונד כאשר אני רואה סרט( אם זה פעולה או סתם דרמה), הסלון הוא בצורת מלבן - לערך 4 רוחב על 4 או 5 אורך. אני התחלתי לעשות סקר ולקבל מידע ,באחת החנויות שהייתי בה הכין לי המוכר חבילה של מערכת קולנוע ביתי במחיר של 9K והינה הפירוט רסיבר של ONKYO דגם: 604 DVD של פיוניר דגם: SACD 696 או 969 SACD (הוא לא זכר את המספר בעלפה) רמקולים של JM-LAB (הצליל שלהם היה חם ועמוק ולא חלול - זה כששמעתי אותם …

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  14. Started by FreezHer,

אהלן חברה אני רוצה לרכוש את הסטרימר Xtreamer Sidewinder אך יש לי מספר שאלות לפני כן.. האם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח חיצוני לסטרימר ולצפות בסרטים שמאוכסנים על הדיסק הקשיח בקלות? למרות שאני בד"כ רואה סרטים ואז מוחק אותם אז אני יכול להסתפק בדיסק און קי של 32GB, אפשרי? האם יש אפשרות להריץ כתוביות בקובץ נפרד (Srt,Sub)? תודה, רועי.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  15. אפשר לחבר להקולס 6.1 ...רמקוליים ביתיים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כרגע יש ברשותי Sony RXD8 שאיתה אני שומע מוסיקה מהמחשב דרך Hercules Gamesurround Fortissimo ll. אני רוצה לקנות למערכת רמקולים אחוריים, בשביל לשמוע מוסיקה מכל הכיוונים (כרגע הרמקולים הקדמיים ממוקמים בשתי פינות של קיר בחדר והמחשב באמצע, אני רוצה לשים שני רמקולים בקיר הנגדי). כשאני שומע מוסיקה מהמחשב, האיכות לא מדהימה, הצליל פשוט לא חד מספיק. כשאני שומע מדיסק האיכות קצת יותר טובה, אבל עדיין לא בשמיים. כך שהאשמה נופלת על המערכת. השאלה היא, מה יתן לי איכות יותר טובה, הRXD8 או רמקולים איכותיים למחשב? אם כן, אילו רמקולים, ומה סדר הגודל של המחיר? והאם הכרטיס קול שלי מספיק טוב? או שכדאי להחליפו? ושוב, הרמקולים משמשים למוסיקה.

• 47 תגובות
    • 6.5k צפיות
  17. שלום המערכת שברשותי שבקה חיים (מדובר במערכת מיני מלפני 12 שנה). המערכת כללה הספק יציאה 2*135W עם רמקולים תואמים בעלי אימפדנס כניסה 6 אוהם. רכשתי מערכת מיני חדשה בעל ביצועים פחותים (2*50W) אשר מתאימה לרמקולים עם אימפדנס 4אוהם. האם ניתן לחבר את הרמקולים הישנים למערכת החדשה, או שחוסר התאימות באימפדנסים לא יאפשר זאת? (הסיבה היא שהם בכל זאת איכותיים טיפה יותר, עשויים מחומר טוב יותר וכו') תודה

18. Started by hury,

שלום רציתי לדעת אם הצ'יפסט G41 של לוח האם Gigabyte G41MF-US2H יתאים לכרטיס הקול LEXICON LAMBADA ? אשמח לעזרה ..תודה...

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by lirancoh85,

אהלן. אני עומד לרכוש מסך 20 אינץ רחב למחשב , אז אמרתי כבר נשקיע ברמקולים 5.1 השאלה היא האם אני צריך לשפר גם את הכ.קול יש לי את ה ONBOARD שמגיע עם ה 945P של GIGABYTE לגבי רמקולים חשבתי על ה X530 אם הכ.קול הזה אני יקבל DD ? אשמח לשמוע דעות אחרות.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by חיים א,

שבוע טוב חברים, אשמח לדעת כיצדד מקודדים שלט הוט מדגם one למקרן jbl cinema 250. תודה מראש תותחים..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כמו שאומרת הכותרת, אני חפשתי שעות ברשת איזה סט הגדרות מתאים לרמקולים, אבל אף אחד לא מציע לי לרמקולים הספציפיים האלה (Altec Lansing FX6021) והסט הכי קרוב שמצאתי היה ל-ATP3. האם אתם יכולים להמליץ לי על תצורה נכונה של הדריברים על מנת להוציא את המיץ מהם ? בתודה מראש עריכה - שמתי תמונות של הדריברים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by n_aviv1,

יש לי ויכוח קטן עם אבא שלי אז אני איעזר בכם. 1. מה ההגדרה של מערכת קולנוע ביתית (מה זה חייב לכלול) 2. כמה עולה מערכת קולנוע ביתית ממוצעת ואיכותית (לא כזו של 100 שקל עם עוצמה של אוזניות ולא כזו שעולה מאות אלפי שקלים, משהו שסביר למצוא בסלון ממוצע/ממוצע+ שיש בו קולנוע ביתי)

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by master36,

יש לי טלוויזית פלזמה שיש בה חיבור מסוג RS232 האם מישהו יודע למה זה משמש

24. יש לי כבלים שמתחברים עם USB למחשב שדרכם אפשר לראות טלוויזיה ...התוכנה שקיבלתי בדיסק היא לא משהו ..הדרייבירים מותקנים...רק צריך תוכנה ... תודה...

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. כשזה תקוע עד הסוף אני שומע קקה באיכות חרא ואפילו אני לא שומע חלק מההרצים... אבל שזה על חצי תקעיה אני שומע מעולה! למה?!@

• 4 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.