אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי מגבר kenwood KRF-V9993D אני מחבר אותו בכבל אופטי אבל לא שומע כלום. ניסיתי לחבר גם למחשב וגם לDVD אבל עדיין לא שומעים כלום. יש אור אדום בכבל וגם הריסבר מדליק נורה על D.R.I.V.E יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לרמקולים 2.1. זה מה שאני מחפש- אולי מישהו פה יוכל לתרום תובנות... - תקציב יחסית רחב 150-450 ש"ח: האמת שאני לא מומחה אודיו, רק רוצה רמקולים 2.1 מעוצבים ויפים, שיעשו את העבודה. בגלל זה התקציב יחסית רחב - כי אולי גם משהו זול יתאים. - חשוב לי העיצוב. - אין לי יותר מדי מקום. אז 5.1 לא מעוניין. בנוסף, הסאב מיועד להיות למטה קרוב לרצפה. - מעדיף שלט (חוטי), או לפחות שליטה מהרמקול ולא מהסאב. - ישמש בעיקר למוזיקה וסרטים (אבל גם קצת משחקים). חשבתי על הלוגיט'ק 323 - אבל קצת מתבאס מהעיצוב, וגם לא איכפת לי להשקיע יותר ולקחת משהו יותר איכותי. וחשבתי על EVO8 - אבל שליטה רק מהסאב וקצת מציק כי אני אמור לשים אותו למטה - וגם קצת גדולים יחסית בשבילי למישהו יש רעיונות/המלצות ? …
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי חוזר מארה"ב ויכול להיות שהוא יקנה לי רמקולים למחשב, הדבר היחיד שחסר לי כרגע... אז עשיתי בדיקה ב Newegg.com והנה מה שמצאתי לנכון: Altec Lancing 4100 4.1=100$ Creative Inspire 5300 5.1=80$ Logitech Z-560 4.1=136$ עכשיו לגבי הקריאטיב לא נראה לי כל כך, לא חברה הכי דגם לא הכי, אבל זה מה יש. לגבי הלוג'יטק זה מחיר יחסית גרוים, זה יוא בסביבות ה 650 ש"ח ובארץ היא עולה בערך 2000 ש"ח. ולגבי האלטק אני לא יודע כל כך כי אני לא מכיר את הדגם הזה, לא היה בניו אג משהו יותר טוב. אז מה אתם אומרים ? ורצוי לפרט בבקשה, העיסוקים שלי הם בעיקר משחקים מוזיקה.
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מסוג קשת בחיבור חוטי לשמיעת מוזיקה, אין צורך בעוצמה גבוהה או במשהו מקצועי, אלא באיכות טובה לשימוש רגיל. עדיף שיהיה עם שלט שנמצא על החוט לשליטה בווליום, ואם יש - גם Pause/Play. תקציב - עד 200 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום טוב בעיקרון אני בקרוב קונה מערכת 5.1 חדשה למחשב ככל הניראה זאת תיהיה לוגיט'ק Z-5500 או מערכת 5.1 של JBL שתחובר ע"י רסיבר לכן אני חייב המלצה לכרטיס קול חדש כי המובנה שלי לא משהו למרות שהוא 8 ערוצים אז ככה מה ההבדל בין היציאה קוקסאלית(ככה רושמים את זה?) ליצאה דיגיטלית ואיך לעזזאל היציאה הזאת ניראת יש לי בכרטיס המובנה יצאת בננה כזאת ואין לי מושג מזה בקיצור אני חייב כרטיס קול שיהיה מספיק טוב לנצל את המערכת הזאת ראיתי כמה נחמדים של קריאטיב כל האודיוגי' למינהם אבל זה מוזר כי על פי זאפ הכי זול זה 390 בערך והכי יקר זה 100 ומשהו? WTF למה ההבדל הזה? תקציב אין לי מושג כל כך אני פשוט רוצה משהו איכותי שינצל את המערכת כמו שצריך אם זה ממש יקר אני ינסה להשיג את הכרטיס יד ש…
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש את ה TSS-1 ב 850 ב OLSALE - היתרונות שלו זה הכניסות ותמיכה ב DTS ה Z-640 מקבלים ציונים טובים בביקורות - גם של משתמשים - וזולים יותר ! אני לא אוהב ווליום גבוהה ומחפש צליל נקי !
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
משהו מכיר את הדגם בכותרת? חבר בארה"ב יכול לקנות אותם ב-40 דולר מאמזון.. השאלה אם זה שווה או שיש אופציות עדיפות? http://www.amazon.com/gp/product/B000Q7IA5E/ref=s9_simz_gw_s0_p23_t3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1MZE8MAK3TSRSQPS34GK&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
ואם לא.. אנא סליחה מחברי הפורום ומהמנהל.. רציתי לדעת איך בוחרים כרטיס טלויזיה כדי שאוכל להקליט מהכבלים (נכון לעכשיו ממיר אנלוגי) להרד-דיסק. מחשב יחסית בסדר, בן שנתיים, ליבה כפולה ו 3 ג'יגה זכרון. הייתי רוצה לדעת על מה מסתכלים, איך יודעים מה מתאים, וגם אם הכרטיסים ה"זולים" (200 ומטה) ב KSP שווים משהו.. בתודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
התחדשתי לי באוזניות של Speed Link Home Editon (תודה) ובזמן שאני שומע מוזיקה אני כל הזמן שומע קיטועים מעצבנים, אני לא חושב שהבעיה היא באוזניות מאחר וניסיתי אותן עם מכשיר אחר (ושמעו ממש פצצה), אני חושב שהבעיה היא בכרטיס קול המובנה אבל לא בטוח (לוח האם שלי הוא D945GNT של Intel), השאלה היא האם יש מה לעשות (כמו למשל להוסיף כרטיס קול או משהו אחר)?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב עד 400 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים ולמוזיקה, וקצת לסרטים עם דגש על איכות סאונד כמה שיותר טובה. אני לא ממש מבין בנושא, אז אשמח לקבל עזרה
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור או בכחול כי אני רוצה מאוד לקנות אותו וכל המארז שלי כולל הסי די רום והפלופי הם בשחור ואני ממש לא רוצה שזה יראה ממש מכוער.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הי, משתמש עם סנהייזר hd600 האם הvincent khv 111 יתאים להם? איך הוא עובד בתחום התדרים הנמוכים ? והאם יש לו הגדרה ודינמיות בצליל? קראתי ביקורות טובות עליו באתר אודיו וקולנוע ביתי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי אנשים , אחרי דיבור עם האנשים הנכונים נאמר לי שכדי לי לפתוח תרד ושם לשאול את השאלות שלי !... אז זה מה שאני עושה . לפני כמה ימים קניתי לי רסיבר של KENWOOD מודל V6080 כמו כן קיניתי איתו גם דיוידי של lg. הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איזה רמקולים באמת כדי לי לקנות למערכת זו . השימוש הכללי של המערכת תיהיה לסרטים אבל כמו כן גם למוזיקה שהיא בעיקר POP,R&B. כנראה שאת המערכת אני מרכיב בחדר ולא בסלון והגודל של החדרזה 4 על 9.5 מטר . הייתי רוצה לדעת על איזה רמקולים אתם ממליצים ... אני מוכן להשקיע 900-1200 דולר על כל הרמקולים וכנראה שאת כולם אני קונה בחול ... כמובן כמה שיותר זול כך יותר טוב . : : : : : : :
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של סוני (RXD8) והיא מחוברת למחשב שלי.... ושאלתי היא אם אני יוסיף כרטיס קול האם איכות הצליל תהיה טובה יותר בגלל שכבר המערכת עצמה היא אפשר לומר עושה את העבודה של כרטיס הקול .... אז רציתי לדעת אם הכרטיס ישפיע בכלל ואם כן איזה כדאי לי לקנות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
זאת ההתלבטות האחרונה שלי... מחר בבוקר אני מזמין את אחת מהן תציעו את הכי טובה
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קניתי כבל DVI - HDMI וחיברתי את הטלויזיה שלי למחשב. הבעיה שרואים בטלויזיה למשל את המסך של המחשב כרגיל, ובמסך של המחשב רואים רק את הרקע- כאילו המסך התפצל לשניים. ניסיתי לשחק בהגדרות של ה NVIDIA אבל לא הצלחתי למצוא שם משהו שיוכל לגרום לי לראות את אותו המסך גם במחשב וגם בטלויזיה. ויש עוד שאלה, הטלויזיה מוציאה רעשים מוזרים כאלה שהכבל מחובר ורואים במחשב. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב קולנוע ביתי לסלון באייבורי וקיבלתי על המחשב מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט דגם 1000. הבעיה היא טווח הקליטה שלהם, הרבה ביקורות על המוצר בזאפ גם הן מתלוננות על טווח הקליטה. רציתי לדעת האם יש לכם חברי הפורום המלצות למקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב עד 300 שקל שמתאימים לסלון בינוני - טווח קליטה של 2.5 מטר בערך תודה מראש חגי
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום חברים. אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה, מצטער אם לא. הייתי רוצה לדעת אם יש פלאג אין סטנד אלון לווינדווס שאפשר לשחק בסאונד 5.1 שלא דרך תוכנת אאודיו.. כרגע משתמש ב foobar2000 עם chanel mixer רציתי לדעת אם יש כלי כזה שתופס על כל מערכת ההפעלה ולא רק על תוכנה בודדת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה המקום אבל בכל זאת.... אני מתלבט איזו מערכת הפעלה להתקין על הHTPC החדש שלי מעבד I5 750 לוח אם GIGABYTE h55m usb3 כרטיס מסך HD4350 4GB זכרון 1600 של G SKILL דיסק קשיח 1TB Samsung ישמש בעיקר לסרטים אבל גם לגיימינג קל! 64 ביט תנצל יותר טוב את הזכרון מה דעתכם???
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן mp3 שתהיה אפשרות לראות בו סרטים (לא מבין כל כך בתחום ,מחכה להצעות) חשבתי על ה psp בהתחלה.. אבל אי אפשר לצרוב לו דברים ... אז חשבתי על נגן עם קיבולת של 20gb נגיש שיהיה אפשר לאכסן בו סרטים ולראות אותם אם יש דבר כזה אני ישמח לשמוע.. או אלטרנטיבות..
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ברצוני לקנות נגן MP3, אך בשל חוסר תקציב אני קונה נגן של 512 מגה. את הנגן הבא שמעתי בעצמי, אני יודע שהוא אחלה של נגן: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3798363 אך הוא עולה 400 שקל, כשב300 אני יכול להשיג http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2472322 השאלה היא האם כדאי לי להשיג את ה300 שקל, אם אין איתו שום בעיות מיוחדות.. כי את ה400 שקל כבר שמעתי, אין לו בעיות עם היותו עצמאי (כלומר ללא צורך בדרייברים מיוחדים) או שום דבר מיוחד אחר. אז אם למישהו יש את הראשון (300 שקל), ויכול לספר על בעיות כלשהן איתו.. כי בעיקרון אין ממש הבדלים בינהם. אקדים תודה, pMor
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
השימוש לסרטים בעיקר. התקציב נע באיזור ה500 עם אפשרות חריגה של 200 אם ממש כדאי. כרגע הכיוון הוא z506 של Logitech. האם ביחס למחירו הוא המשתלם ביותר? מה לגבי Microlab? המערכות שלהם נראות מרשימות וזולות יחסית, אך מעולם לא התנסיתי עם מוצרים שלהם אז לא יודע לגבי טיבם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היקרים (: לפני כחודש רכשתי אוזניות למוזיקה, האוזניות הם מדגם: LX-3000. והם מבית Microsoft. האוזניות עבדו נהדר, סאונד נפלא, נוחות ואיכות שלא הכרתי, אך שבוע וחצי לאחר הרכישה, נדהמתי לגלות כי האוזניות תקולות(נדמה לי) באיזור כלשהו... אז הבעיה היא: אני מחבר את האוזניות, הכל בסדר גמור, כשאני מפעיל מוזיקה, אני מגביר את העוצמה למקסימום והסאונד חלש ברמות, בקושי שומעים משהו. אני עדיין לא מבין מה קורה פה מפני שאני יכול להפעיל את המחשב, והם יעבדו רגיל, ואני יכול להפעיל אותו מחדש(בלי לגעת באוזניות, זה אומר שאין בעיה במגעים) והאוזניות שוב לא יעבדו... נ.ב: אני מחבר את האוזניות למחשב אחר(שגם הוא עובד עם ווינדוס 7) והבעיה נמצאת גם שם... זה קרה למישהו? מישהו יכו…
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם, רכשתי את הרמקולים Logitech Z5500 שהם רמקולים למחשב 5.1 הרמקולים האלה צריכים להיות בשימוש על ידי 3 מכשירים: - המחשב (יציאה אופטית) - סוני פלייסטיישן 3 (יציאה אופטית \ 2 בננות) - ממיר של הוט (יציאה אופטית \ 2 בננות \ COAX) ברמקולים הקודמים שלי שהיו 5.1 Logitech X530 אני חיברתי את הרמקולים ישירות לכרטיס קול שהיה בלוח-אם, ומהסוני הבאתי את החוטים לחיבור אחד של 2.5 שנכנס למיקרופון בכרטיס רשת, ואותו דבר עשיתי לממיר הבאתי אותו ב 2.5 שנכנס ל Line In אבל כמובן שבכל התהליך הזה אני מאבד המון איכות. אני רוצה את הכרטיס קול הכי טוב שיש לרמקולים האלה, אבל לא יודע מה לעשות: 1.האם לקנות כרטיס קול עם 3 יציאות אופטיות ? (אם יש דבר כזה) 1.1. אם יש דבר כזה, 2 מהיציאות האופט…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות in ear במחיר של משהו כמו 200 שקל (אבל אפשר יותר אם יש משהו טוב..) . חשוב לי הסאונד (שייתן הרגשה כמה שיותר "אמיתית" ולא צליל מכני) וגם חשוב לי עניין האחריות / עמידות. היה לי עד עכשיו vsonic gr02 ונהרסו לי תוך חצי שנה ואין לי כוח לשלוח לסינגפור.. אז אני צריך משהו שאני יכול להחליף בארץ או לפחות שיש אחריות נוחה. וגם שיחזיקו מעמד כמה שיותר זמן. אני שומע הרבה מטאל/פאנק אבל גם רוק שקט/מוזיקה קלאסית. אשמח להמלצות
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-