אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
WD TV Live HD Media Player http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=735 הסטרימר הזה תומך בכתוביות בעברית, וברוב הפורמטים של סרטי HD 1080p ? אומרים לי זה טוב אני מחר קונה.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מחפש אוזניות לתחום מוזיקה האוס וטראנס בעיקר. דיוק בצלילים שיוכלו לתת באסים מדוייקים ולא מרוחים לא הייתי כל כך מרוצה מ הPX100 היה חסר להם את תחום הבאסים והטונים הגבוהים היו צורמים מעט :-\ יצא לי לשמוע את SennheiserHD200 והצליל שלהם ממש טוב החזרתי את ה PX100 לחנות והמליצו לי כעת על כמה דגמים: Sennheiser HD485 Sennheiser HD465 Sennheiser HD435 אלה אם ארצה. Sennheiser HD497 Sennheiser HD205
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התחדשתי אם האוזניות 5.1 של מדוזה הגירסה הביתית המשובחת מבין הגרסאות !! קיבלתי קופסה מהמהת אם בנדל אשיר של כבלים מגבר נו אתם מכירים את השאר !! מי שרוצה המלצות לגבי האוזניות ולשמוע אותם מזומן!! עכשיו נתקלתי בבעיה באוזניות החלק שסמים על האוזנים עשוי מבד רך כזה והוא מתמלא מהר אבק וגם השערות של הכלבה שלי נצמדות לזה ??? האם קים איזה תיק יעודי לאוזניות המלצות בבקשה??? או מגן לאוזניות רק לאוזניות חשבתי אולי לחתוך גרביונים של בחורה ולשים על החלק של האוזניים מישהו ניסה?
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לתלות טלויזיה על הקיר מול הליכון בחדר ולחבר לממיר YES MAX (לא HD) - שידורי SD בממיר יש חיבורי SCART, RCA, S-VIDEO המרחק הוא בערך 1.5 מטר. טלויזיה במחיר עד 1.5K ובגודל עד 22'' - 24'' יספיקו את הסחורה. השאלות : 1. טלויזית LCD או פלאזמה ? 2. יחב גובה רוחב 3:4 יתן את התמונה הנורמלית ביותר (יחס 16:9 ירחיב את התמונה) ? 3. האם כדאי לקנות מסך מחשב שיש לו ממיר לטלויזיה או שהרזולוציה הגבוהה בשידורי SD לא מתאימה. שואל כי קיבלתי המלצות על כך בחנות מחשבים. המליצו לי גם על מסך מחשב רגיל עם קופסה TV-BOX תודה ,דניאל
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי טלוויזיה דיי ישנה מבית SAMSUNG ואני מעוניין לשדרג אחרי כמה שנים טובות חיוך אני מחפש טלוויזיה 4K העיקר שתהיה Ultra Slim שתהיה טובה לסרטים ובעיקר למשחקים[מעדיף יותר למשחקים] יש לי תקציב עד 8 אלף שתהיה חברה ידועה ואמינה. המרחק הצפיה היא כמעט 2וחצי-3 מטר ומעדיף שתהיה 55 אינץ ולא פחות תודה!
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
זאת אומרת הוא כבר גם ככה מחובר אבל בחיבור רגיל RCA מצד במחשב לאדום לבן ברסיבר.. השאלה האם כדי לנסות להשתמש ביציאת S/PDIF כדי לשמוע בסראונד? זה נעשה עם חיבור כזה ? http://exp.shopy.co.il/products/99266 הרסיבר אוטומטי ידע לזהות שהחיבור של הCOAX הוא של הערוץ של המחשב מבחינת תמונה שהוא מעביר לטלויזיה? דרך אגב משחקים חדשים היום תומכים בסראונד?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש לחדר שלי, והגיע הזמן לרמקולים.. אני מתלבט בין 2.1 ל 5.1 ..הקטע הוא שבחדר הסמוך (חדר המשפחה) יש כבר מערכת קולנוע ביתי מושלמת כבר, ובנוסף, יש בחדר שלי תופים (אז אפשרי בעתיד לתופף עם שירים / קטעים למינהם ללא תופים שאכתוב לי..) [הממ אפשרי גם עם אוזניות] מה עדיף? (אשמח כמובן לשמוע חוות דעת של משתמשים) 2.1: ?CREATIVE Inspire 2500 Logitech x230 ?Altec Lansing ATP3 5.1 - ?CREATIVE Inspire 5200 Logitech x 530 Jamo PJ5000 (במחסני חשמל) כמו כן אני רוצה לראות מה יש שם שוב(הייתי שם מזמן), ולעשות גם סיבוב בתחנה מרכזית-שוק הפשפשים... מה אומרים? נ.ב - ברשותי ac97 פשוט..במידה ואבחר ב 5.1, האם אוכל לשמוע סרטים נורמלי עם דולבי,dts והכל? או שחייבים כרטיס אחר? אם כן אז…
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל חשוב לי לציין שהכרטיס מיועד בעיקר למוזיקה וסרטים. כרגע אני משתמש בכרטיס on board בלוח ep45-ds3l עם מערכת Z5500. בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש כרטיס שייתן שיפור משמעותי בביצועים או שחבל על הכסף? אגב, התקציב גמיש..אם יש משהו שייתן שיפור משמעותי בקצת יותר מ200$ אפשר לחרוג קצת פה ושם.. תודה
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
cambridge soundworks מייצרת כבר כמה שנים רמקולים שעושים רושם שהם טובים, אך אינני רואה שמוכרים אותם בארץ......... האם אתם מכירים את החברה הזאת? היא באמת טובה? קבלתי המלצות עליה מחבר באמריקה, ורציתי לדעת האם היא מוכרת וטובה או סתם חברה? דרך אגב תוכלו לראות באתר שלה שהיא שותפה/חברת בת של creative...... http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=0 אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על החברה ועל איכות מוצריהה?
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי יש לי נגן חדש שמנגן קיבצי MKV והייתי רוצה לבדוק אותו אבל אני לא מוצא שום קובץ קצר של MKV. אם מישהו יכול לתת לי קישור לקליפ בסיומת MKV 1080P חינמי אני אשמח. תודה אגב הנגן הוא MARKUS 800: http://hantech.ca/product/product_detail.asp?M=1&S=2&bCateName=MARKUS&CATEID=00020003
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות: muvo 2 של קרייטיב ב150 דולר: ( 4 ג'יגה) http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90130892&loc=111&sp=2 או RCA RD2840B 40GB Lyra MP3 Player 40 ג'יגה ב210 דולר.. http://www.overstock.com/cgi-bin/d2.cgi?PAGE=PROFRAME&PROD_ID=881761 נא להתעלם מדמי משלוח כי מביאים לי את זה מארצות הברית... בבקשה תעזרו לי תודה מראש... :nixweiss: :nixweiss:
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
פעם אומרים mx400 ופעם mx300 איזה אוזנויות באות עם הנגן הזה? ועוד שאלה איזה אוזניות באות עם iriver pmp140? תודה
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול on board בעל 6 יציאות יציאת אחת ל2 רמקולים קדמיים אחת לסבופר אחת ל2 רמקולים באמצע וכו' ממש מוכן למערכת קולנוע ביתית כרגע אני משתמש ברמקולים למחשב שלא מממשים את מלא הפונטציאל ואני רוצה לחבר למחשב 6 רמקולים רגילים לאחר ניסיון התגלה שלמחשב אין מספיק זרם לספק לרמקולים (ללא מגבר פנימי כמו של מערכת) ושומעים חלש בעוצמה מקסימאלית לכן אני מחפש מגבר בעל לפחות 6 ערוצים כדי שאוכל לחבר צד אחד למחשב וצד שני לרמקולים אם מישהו מכיר חברה או מקום או אתר שמוכר מגברים כאלה אשמח לדעת המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 500 שח אמ יש יותר יקרים אני עדיין רוצה לדעת עליהם כדי להכיר את המוצרים בשוק תודה רבה מראש ski farm
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שאלה פשוטה, ואני מניח שגם התשובה אליה פשוטה: על הסטלייטים של ה- Inspire 6600 מורכבים מגנים, המסננים אבק ולכלוכים אחרים. המגנים האלו מאוד מכערים את הסטלייטחם, ורצית לדעת אם אפשר להוריד אותם (זה גם ישפר את חווית השמיעה, לפי מה שהבנתי). פעם, פתחתי ת'רד ובו שאלתי שאלה דומה, רק על הסאב. אנשים עזרו לי, והכל הלך מצוין. אנא, אנשים שבבעלותם המערכת (או כל מערכת Inspire אחרת, הן בנויות באותה שיטה) - עזרו לי. תודה מראש, רועי
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות טלויזיה לחדר עכשיו אני לא יודע מה יותר איכותי מבין הטלויזיות הללו: 32LG60UR SCARLET LCD או SAMSUNG LA32A450 LCD שתי הטלוזיות הם בגודל 32 אינץ' לגבי איזו טלויזיה כדאי ללכת? תודה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור או בכחול כי אני רוצה מאוד לקנות אותו וכל המארז שלי כולל הסי די רום והפלופי הם בשחור ואני ממש לא רוצה שזה יראה ממש מכוער.
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי לוח אם של GIGABYTE התומך במערכת אודיו 7.1. רציתי לדעת האם ניתן לחבר גם מערכת 5.1 או אפילו 2.1 שתתן לי תוצאה טובה וכמו כן לשמוע המלצות לגבי אילו מערכות שמע מומלצות. השימוש הוא ביתי - קצת סרטים, קצת מוזיקה, אולי משחק או שניים. תקציב - סביב 300 ש"ח בערך (אני לא ממש מכיר את טווחי המחירים). באותו הקשר ראיתי הצעה לרמקולים של YAMAHA מדגם NSP-270 ורציתי לשאול האם הם מתאימים ומומלצים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות ps4 וגם מסך טלוויזיה גדול במיוחד בשבילו ועכשיו כשאני מתחדש כבר בגדול רציתי לקנות גם אוזניות שיהיה לי כיף לשחק ב- ps4 ובאמת להנות מחווית המשחק. אני לא מבין איך זה הולך כאן אז פשוט אני צריך אוזניות אלחוטיות (שזה חשוב) שאתם יודעים שהוא יעבדו בטלוויזיה בps4 ואם גם אפשר מיקרופון שמחובר אליהם ( אבל בהחלט לא הכרחי). עד סכום של בערך: 150 ש''ח תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי אנשים , אחרי דיבור עם האנשים הנכונים נאמר לי שכדי לי לפתוח תרד ושם לשאול את השאלות שלי !... אז זה מה שאני עושה . לפני כמה ימים קניתי לי רסיבר של KENWOOD מודל V6080 כמו כן קיניתי איתו גם דיוידי של lg. הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איזה רמקולים באמת כדי לי לקנות למערכת זו . השימוש הכללי של המערכת תיהיה לסרטים אבל כמו כן גם למוזיקה שהיא בעיקר POP,R&B. כנראה שאת המערכת אני מרכיב בחדר ולא בסלון והגודל של החדרזה 4 על 9.5 מטר . הייתי רוצה לדעת על איזה רמקולים אתם ממליצים ... אני מוכן להשקיע 900-1200 דולר על כל הרמקולים וכנראה שאת כולם אני קונה בחול ... כמובן כמה שיותר זול כך יותר טוב . : : : : : : :
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אף פעם לא שמתי לב לאיכות גבוהה כ"כ בדיסק מקורי... אולי כי לא השוויתי בינהם...
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין לפנק את עצמי בCX500 לכבוד יום הולדתי הקרב.(עוד שבועיים ;D) יצא לי לקרוא על מספר עצום של חיקויים אשר נמכרים גם בישראל. במקרה נתקלתי באותן אוזניות בחנות KSP במחיר מפתה ביותר. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8397 מה דעתכם, האם בטוח לקנות שם, או שמה אני אסתפק בCX300\400?
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מצאתי את המסך הזה בתוכנה של קריאטיב. הבנתי שצריך לכוון את הרמקולים אם ברצוני להוציא את המיטב מהכרטיס. אבל איך עושים את זה? מה עושה כל כך אפשרות? במדריך של קריאטיב אין מילה על זה. אתם יכולים להסביר לי מה צריך לעשות או לפחות יכולים לספק קישור למדריך טוב?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני משתמש בוינודווס ויסטה, הלוח אם שלי הוא ג'יגאבייט NFORCE 560, הרמקולים הם קריאיטיב 580GD שמחוברים בחיבור אופטי (SPDIF). שמתי לב שבלוח הבקרה אני יכול לבחור באיזה פורמט של סאונד להשתמש, מה הכי איכותי ומה הכי כדאי לי? האפשרות הכי גבוה שעובדת היא זו שמסומנת בתמונה, להישאר איתה? ואם אפשר גם הסבר בכמה מילים מה זה אומר? תודה
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-