עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מערכת רמקולים של קריאייטיב S750 - החיבור הוא חיבור PL 3.5mm אז אני אצטרך כרטיס עם חיבורים כאלו.. כמובן שאם יש עוד חיבורים אני אשמח.. כרגע אני עם asus xonar d2x ואני לא מרוצה מהדרייבר שלו לחלונות 7 64 ביט.. הדרייבר מאד לא יציב ונוטה לקרוס כל כמה ימים אני מחפש כרטיס ברמה דומה ואולי אפילו יותר טוב.. כמובן שתומך ב 7.1 (לא וירטואלי ! ) מוכן להשקיע עד 2000 שקל (כן אני יודע זה הרבה) אבל אני חייב סאונד נקי "וקריספי" כמו כן שהעוצמה שלו תהיה גבוהה.. בררתי על כרטיסים של קריאייטיב אבל בעוצמה שלהם (מבחינת הספק הווליום שהם מספקים) הם פחותים מהאסוס כמו כן אני אשמח אם לכרטיס תהיה אפשרות הקלטה ממקורות pl לגיטרה וכו' (למרות שלא קריטי אם אין) אני לא משתמש ברסיבר\מגבר ככה שהכל יחובר יש…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by liordavid,

שלום לכולם התחדשתי בטלוויזיה 55es6300 של סמסונג יש לי מחשב נייח עם 460GTX / נייד עם 260M , קניתי כבלים HDMI 1.4 האם יש סרטוני Full - SBS להורדה ? האם ניתן להפעיל על הלפטופ גם ? כיצד רואים במחשב הנייח ? יש לי Bsplayer / Power DVD Ultra ויש מקודדים Klite Full הרסיבר הינו Denon 1604 (דגם ישן יחסית) אבל יש בו Dolbi Pro Logic 2 ו- DTS ומחובר ל-6 רמקולים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  3. יש לי מגבר של Marantz שאליו מחוברים שני רמקולים קדמיים, שני אחוריים וסנטר אחד, קניתי את הכבל של החיבור האנלוגי(אדום, לבן) שמתחבר למחשב וחיברתי אותו. עכשיו כל החיבורים בסדר תקינים של הרמקולים למגבר ושל המגבר למחשב, ואני חיברתי את הכבל שקניתי רק לרמקולים הקדמיים(כי הבנתי שצריך עוד כבלים אם אני רוצה לסנטר ולאחוריים) ליציאה הירוקה במחשב של הסטריאו. הבעיה היא שלא שומעים כלום ברמקולים, בדקתי הגדרות סאונד במחשב והכל ולא יודע מה כבר יכול להיות.. תעזרו ליייייי

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by A.Iniesta,

השימוש לסרטים בעיקר. התקציב נע באיזור ה500 עם אפשרות חריגה של 200 אם ממש כדאי. כרגע הכיוון הוא z506 של Logitech. האם ביחס למחירו הוא המשתלם ביותר? מה לגבי Microlab? המערכות שלהם נראות מרשימות וזולות יחסית, אך מעולם לא התנסיתי עם מוצרים שלהם אז לא יודע לגבי טיבם. תודה!

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  5. היי, אני רוצה לתלות טלויזיה על הקיר מול הליכון בחדר ולחבר לממיר YES MAX (לא HD) - שידורי SD בממיר יש חיבורי SCART, RCA, S-VIDEO המרחק הוא בערך 1.5 מטר. טלויזיה במחיר עד 1.5K ובגודל עד 22'' - 24'' יספיקו את הסחורה. השאלות : 1. טלויזית LCD או פלאזמה ? 2. יחב גובה רוחב 3:4 יתן את התמונה הנורמלית ביותר (יחס 16:9 ירחיב את התמונה) ? 3. האם כדאי לקנות מסך מחשב שיש לו ממיר לטלויזיה או שהרזולוציה הגבוהה בשידורי SD לא מתאימה. שואל כי קיבלתי המלצות על כך בחנות מחשבים. המליצו לי גם על מסך מחשב רגיל עם קופסה TV-BOX תודה ,דניאל

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  6. שלום לכולם, ברשותי 2 כרטיסי קול: Creative SB Live! Player 1024 Sound Card Realtek ALC650 @ nVIDIA MPC2 - AUdio Codec Interfacea ברשותי גם רסיבר DENON AVR 1603 עד היום עבדתי עם הCreative כאשר הוא מחובר אנלוגית לרסיבר והרסיבר מוציא את האות לזוג רצפתי וזוג אחורי מדפי. אתמול הוספתי סאב וראיתי שאין לי יציאה לסאב בכרטיס קול. לכן חיברתי כבל אופטי לRealtek והגדרתי במחשב (בהגדרות AC3 של הסרטים) Prologic II וגם ברסיבר Prologic II וכעת הוא נותן לי הפרדה מלאה לרמקולים כולל הסאב וכל זה דרך כבל אופטי אחד. השאלה שלי היא האם אני מאבד פה את האיכות של כבל אופטי כי אני מחובר לכרטיס קול שהוא ON BOARD והאם עליי כעת לרכוש כרטיס קול נפרד שאחבר לPCI כדי לקבל את האיכות של כבל אופטי? פשוט …

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  7. Started by idkwhy188,

שלום יש לי טלוויזיה דיי ישנה מבית SAMSUNG ואני מעוניין לשדרג אחרי כמה שנים טובות חיוך אני מחפש טלוויזיה 4K העיקר שתהיה Ultra Slim שתהיה טובה לסרטים ובעיקר למשחקים[מעדיף יותר למשחקים] יש לי תקציב עד 8 אלף שתהיה חברה ידועה ואמינה. המרחק הצפיה היא כמעט 2וחצי-3 מטר ומעדיף שתהיה 55 אינץ ולא פחות תודה!

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by ofir,

היי, לאחר זמן המתנה ממושך בתקווה שהרמקולים הנ"ל כבר יגיעו לארץ החלטתי לנסות לרכוש אותם מחו"ל, מצאתי אותם בamazon במחיר מציאה בשל 106$ בלבד, אבל האם הסכום הזה פלוס דמי המשולח זה מה שאני צריך לשלם בלבד או שמוערב פה גם מכס וכו'? ואם כן בכמה מדובר?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  9. Started by mikets,

אני צריך רמקולים שנשמעים מספיק חזק בשטח פטוח (מרפסת גדולה). איכות הצליל חשובה, אבל פחות - אני הולך לערוך מסיבה. הרמקולים יהיו מחוברים ללפטופ. לא חייב להיות מחריש אבל מספיק חזק כדי להנות מהמוזיקה וקצת ריקודים. רוב הזמן הרמקולים יהיו בחדר עבודה קטן ולפעמים אני אשתמש בהם בחוץ. התקציב - 350 ש"ח באחת החנויות קיבלתי המלצה ל- Altec Lansing VS2621

10. Started by neogod,

האם מישהו היה בחנות של ניפאן שמציעה 60% הנחנה על רמקולים/רסיברים/טלוויזיות מתצוגה ועודפים? האם יש שם מוצרים רבים וטובים בהנחה ושווה נסיעה עד לראשון בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  11. מה עדיף לקנות: muvo 2 של קרייטיב ב150 דולר: ( 4 ג'יגה) http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90130892&loc=111&sp=2 או RCA RD2840B 40GB Lyra MP3 Player 40 ג'יגה ב210 דולר.. http://www.overstock.com/cgi-bin/d2.cgi?PAGE=PROFRAME&PROD_ID=881761 נא להתעלם מדמי משלוח כי מביאים לי את זה מארצות הברית... בבקשה תעזרו לי תודה מראש... :nixweiss: :nixweiss:

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  12. שלום לכולם! יש לי מגבר kenwood KRF-V9993D אני מחבר אותו בכבל אופטי אבל לא שומע כלום. ניסיתי לחבר גם למחשב וגם לDVD אבל עדיין לא שומעים כלום. יש אור אדום בכבל וגם הריסבר מדליק נורה על D.R.I.V.E יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  13. Started by .::Void::.,

שבוע טוב, במזל טוב התחדשתי ב-ads y215 http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=8 השאלה שלי היא כזו- לקדמיים יש יחידת סאב בתחתית שלהם, לאיזה כיוון היא צריכה להיות? לכיוון הקיר? ומה המרחק שצריך להיות לרמקולי מהקיר הצדדי והאחורי כדי לקבל את המקסימום מהסאב? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  14. אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקדמיים שלי שהם דיי בדיחה כבר לא זוכר את שם, השם כתוב בתוך עיגול מזהב לא משנה אני מעוניין ברמקולים איכותים בסגון של KAF

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by Access Denied,

משהו מכיר את הדגם בכותרת? חבר בארה"ב יכול לקנות אותם ב-40 דולר מאמזון.. השאלה אם זה שווה או שיש אופציות עדיפות? http://www.amazon.com/gp/product/B000Q7IA5E/ref=s9_simz_gw_s0_p23_t3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1MZE8MAK3TSRSQPS34GK&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  16. יש לי מחשב AMD ATHELON 3000, לוח אם EPOX 8KDA3J, זכרון 512*2, כרטיס מסך MSI 9800 PRO PLUS 128MB?TV,DVI וצורב די וידי של LG.(כרטיס קול 6.1 מובנה) רמקולים 5.1 CREATIVE. אני קונה עכשיו מסך LCD 26-30'' לחדר, ואני רוצה לחבר אותו, בנוסף למסך מחשב שלי. המטרה הסופית הוא שימוש במחשב לצפיה בסרטים(DVD, AVI...) על המסך החדש. השאלה היא מה אני צריך לעשות בשביל זה, והאם אני יכול בצורה נורמלית להתשמש ברמקולים של המחשב של כאשר אני צופה בטלוויזיה או משחק ב PS2. המון תודה מראש, ניב..

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by tom123,

איזה נגני DVD קוראים את הפורמט הזה?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by manshush,

מה המרחק צפייה האידיאלי מטלוויזיה 37 בתכני full hd? (אקס בוקס)

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by lolerxd,

אוקיי אז קניתי את הרמקולים האלה עכשיו כשחיברתי אותם אל הרסיבר שלי YAMAHA RXV361 ברמקול השמאלי הטוויטר לא עובד. ניסיתי להחליף כניסות, כבל וכו' אבל הטוויטר של הרמקול סירב לעבוד אבא שלי לקח את זה לחנות ושם הפלא ופלא שמעו בשניהם כמו שצריך. כאילו הטוויטר קם לתחייה ניסיתי לעשות מה שהנציג אמר לי בטלפון - לחבר את הרמקול בלי הגשרים - ואז לשמוע רק את הטוויטר במצב כזה שמעתי את הטוויטר לבד אבל ממש חלש, אבל לעומת הטוויטר של השני שעבד כמו שצריך לא שמעו כלום!!! בשביל לתת לכם מושג עד כמה הייתי צריך להגגביר - להגיע ל +5DB שהמקס זה +16 DB ברסיבר בשני על -30 כבר שמעו כמו שצריך למישהו יש רעיון מה אני אמור לעשות? מה הבעיה ? מה אני לא עושה נכון?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  20. שלום לכולם, אני עומד לקנות ps4 וגם מסך טלוויזיה גדול במיוחד בשבילו ועכשיו כשאני מתחדש כבר בגדול רציתי לקנות גם אוזניות שיהיה לי כיף לשחק ב- ps4 ובאמת להנות מחווית המשחק. אני לא מבין איך זה הולך כאן אז פשוט אני צריך אוזניות אלחוטיות (שזה חשוב) שאתם יודעים שהוא יעבדו בטלוויזיה בps4 ואם גם אפשר מיקרופון שמחובר אליהם ( אבל בהחלט לא הכרחי). עד סכום של בערך: 150 ש''ח תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by Slash4,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גיימינג איכותיות ולא מבין בנושא כל כך ולכן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, קצת סיפור רקע: (למשתעממים מהר אפשר לעבור למטה) אני משחק המון על המחשב, כל סוגי המשחקים הכי כבדים כרגע, ומדבר המון בסקייפ תוך כדי. עד עכשיו כל פעם שקניתי אוזניות, חלה בהם בעיה אחרי חודשיים שלוש - או שהמיקרופון התקלקל , או שנהייתה בעיה במגעים ולא שמעו באוזן אחת או בשניהם. אני לא יודע עם זה רק מזל רע או לא, אבל בכל מקרה החלטתי להשקיע יותר ולקנות זוג איכותי לגיימינג. אז ככה, הנה מה שאני צריך מהם, והתקציב מאוד גמיש. אם דרוש 600 או יותר כדי להתאים לדרישות שלי, אין בעיה, אם אפשר פחות - מה טוב. * חשוב לי שיהיה מיקרופון טוב ואיכותי בסט, עדיפות מאוד גדולה למיקרופון גמיש(שא…

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  22. Started by Nirurshon,

אז ככה, אני מוכן סוף סוף להשקיע סכום מאוד רציני באוזניות איכותיות, קיבלתי את התיאבון מחבר לעבודה שיש לו BEATS PRO (ומנסה למכור לי אותם). אז אחרי שקראתי די הרבה באינטרנט מצאתי כמה פיינליסטים סופיים, ורציתי שתעזרו לי בבחירה הטובה ביותר. בנוסף הבנתי שזה האתר הכי מומלץ לביקורות של אוזניות : http://www.head-fi.org/t/433318/shootout-107-portable-headphones-reviewed-astrotec-as-100hd-as-200hd-added-12-02-12 * נעזרתי בטבלה שמופיעה פה. 1. Shure SRH940 http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=13782&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap 2. B&W P5 http://www.stereoscope.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=2544921 3. Audio Tech…

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by lior322,

תקשיבו יש לי שאלה כזאת מהאוזניות האלה איזה הכי טובות? hd515 hd555 והאם הם סגורות? והאם shure e2c ברמה שלהם?

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by combody,

מישו שמע על חברה כזאת ראיתי אצל ידידה שלי מכשיר כזה מבוסס דיסק ...גיגה וחצי קטן יפה עם מסך צבועני עם כל מיני -פיצרים נחמדים...על הנקודה הכי חשובה תומך בעיברית מלאה ממש כאילו תפריט והכל...

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by Drek Boy,

מישהו יודע מה הזיכרון המקסימלי שהPSP תומך בו או שאולי אין הגבלה?! ואפשר להשמש בSD CARD כדי לשמוע מוסיקה ולראות סרטים ודברים כאלה או שצריכים MMC?

• 11 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.