עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. המגבר הוא: Audio analogue Puccini remote לקחתי אותו היום אחרי שמיעה מול ה-SA210 וה-205 אהבתי את הצליל שלו הרבה יותר מה-SA למיניהם.

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  2. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... לפני שנים עשיתי איזה פרוייקט קטן עם הכיסא מחשב שלי והכנסתי במשענת שני רמקולים של מסך פיליפס ישן. יציאת החיבור שלהם היא שני RCA ואני רוצה לחבר אותם שיתפקדו כרמקולים אחוריים במחשב. יש ברשותי רמקולים קדמיים שניים+סאב שמתחברים לכניסה הירוקה בכרטיס הקול עם חיבור פיאל קטן. איך אני גורם לרמקולים המורכבים בכיסא לתפקד כרמקולים אחוריים ואיך אני יכול להגביר אותם כיוון שאם אני מחבר אותם סתם כך לכרטיס הקול, הסאונד שהם מפיקים חלש.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  3. עשיתי קצת סקר בפורומים בארץ בנושא סאונד והגעתי למסקנה שגם IN EAR לא יהיו רעות בשבילי למרות שהעדיפות שלי הן קשת עורפית. השאלה שלי, האם ההבדל בסאונד בין CX300 מקורי של סנהייזר לחיקוי מורגש באופן משמעותי ? חשוב לי גם קצת הבס. בנוסף, האם באוזניות מקוריות החוט ארוך יותר מבזיופים ? כי אני אחבר את האוזניות לא רק לנגן אלא גם למחשב וחשוב לי שהכבל יהיה לפחות 120 ס"מ אם אין הבדל נראה לי משתלם לקנות באיביי ב6 דולר כולל משלוח (24 שקל במקום 200 שקל) אם אין הרבה הבדלים. תודה לכל העוזרים. עריכה: הזמנתי את האוזניות האלה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=250347461556 די זול והפידבקים לגביו היו טובים גם אם מעט. כתבתי לו שאני רוצה בשחור.

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by Silver Dragon,

ראיתי את ה L32R1 בחנות בערוץ HD, היא הציגה תמונה יפה חדה ונקיה... מה ההבדל בינה לבין הסאמסונג?

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  5. טוב אז ככה אני..שוקל בין שני דברים..תגידו לי מה עדיף [= http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11448 http://www.sony.co.uk/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-e370#pageType=TechnicalSpecs זה מגיע גם בלוריי מגבר ורמקולים! 2 או שעדיף רסיבר בניפרד ובלוריי בניפרד?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  6. Started by ooooooo123asd,

חג שמח חבר'ה. תגידו... *איך הZ-4e בהשוואה לATP3? (טוב בהרבה??) *איך הVS4121 בהשוואה לATP3? *איך הZ-4e בהשוואה לVS4121? בקיצור.. הZ-4e עולים 609 ש"ח ה4121 עולים 490 ש"ח הATP3 עולים כ400 ש"ח איזה הכי מומלץ מביניהם? (ולכל אלו שתוהים, איך לא קניתי את הרמקולים שרציתי [הATP3/Z10] - יתאפשר לי רק אחרי החגים, אז אני מנצל את הזמן בנתיים לבירורים נוספים).

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by yossiab,

שלום אנשים אני מחפש המלצה לקניית זוג רמקולים למחשב (2.0) בתקציב של עד 130 שקל. חשוב לי שתהיה יציאה לאוזניות ושזה יהיה ממותג נחשב (חוץ מ- Logitech יש עוד משהו על רמה?) בנתיים מחיפוש שעשיתי, מצאתי את Logitech LS11 שעולים באייבורי 121 שקל. http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/LS11-speakers יש חלופות אחרות טובות יותר, או דומות רק יותר זולות? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  8. אין בכל העולם הגדול הזה אפילו חנות אחת שמוכרת את ה-Archos Jukebox Recorder FM 20 ועושה משלוחים לישראל ?! כן, אני יכול להזמין ישירות מהאתר של Archos, אבל לא בא לי לשלם 100-150 יורו יותר מאשר בכל חנות אחרת בעולם על הנגן עצמו, ועוד איזה 120 יורו על משלוח אומלל... מישהו מכיר אתר כלשהוא שמוכר את ה-Recorder FM 20 (שימו לב לגירסה המדוייקת.. ה-FM, ולא ה-Recorder הרגיל) ומוכן לשלוח אותו לישראל ? הרבה ישועות למי שימצא לי חנות כזאת.

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  9. לפני ימים נופצה הידיעה ברשת שאפל מארגנת השקה של מוצרים חדשים ב-28 לחודש, אך לא נתנה את הרמזים הדקים ביותר כמו בהזמנות קודמות שלה. השמועות אומרות שאפל תשיק iBook מבוסס אינטל כמו אחיו הגדול ה-PowerBook (עכשיו MacBook Pro) וגם Mac mini מבוסס אינטל אבל בעל שידרוג למען תכונות DVR (מקליט דיגיטלי) חדשות. אבל השמועה הכי גדולה היא בקשר ל-iPod Video בעל מסך מגע שיהיה PMP אמיתי לא כמו ה-iPod G5 שמכיל רק את האפשרות לווידיאו, עיקר השמועה מתבסס על פטנטים חדשים שאפל ביקשה שמראים תמונה של מסך עם ה-click wheel וירטואלי. ביממה האחרונה הופצה תמונה ברשת לגרסת מהנדסים של ה-iPod שעדין לא התברר אם היא אמיתי או מזויפת, הגריסה דומה במיוחד לתמונות גירסת המהנדסים של ה-iPod G5 ששוחררה שעות בודדות …

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by jalook,

קניתי מחשב חדש HP dv6680ej הכולל יציאת HDMI. אני רוצה לחבר אותו למגבר ולהינות מסאונד מלא DTS או Dolby digital. העניין הוא שמחשב אין יציאת S/PDIF או יציאה אופטית, אך יש לו HDMI שכולל גם אודיו דיגיטאלי. שאלתי היא איך ניתן לחבר HDMI למגבר? לא הצלחתי למצוא כבל HDMI שיש לו פיצול יציאות אודיו ווידאו. תודה.

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  11. אז ככה דבר ראשון תודה לכפרות שיעזרו לי ... (אני מקווה לא לצאת מיובש פה) אוקי נתחיל בבעיה שמשגעת אותי יומיים: יש לי טלוויזית LG מדגם 37LC7 וכרטיס מסך nvidia GeForce 6600LE (לא כמו במפרט בצד) LE לימטד כזה מעפן 256 מגה. קניתי כבל DVI to HDMI באורך 15 מטר, העברתי את הכבל מהמחשב לטלווזיה. עדכנתי את הדרייברים לגרסא 175. בחרתי ברזולוציה 1360X768 בשביל המסך טלוויזיה, וקרה דבר מאוד מוזר, הצבעים שעוברים בטלוויזיה מאוד חיוורים, כאילו איבדו חלק מהעומק שלהם, הדבר שאני יכול להקביל את זה אליו זה כאילו מ32 סיביות זה הופך לפחות מזה, למרות שזה מוגדר על 32... ברזולוציות אחרות זה לא קורה, כלומר ברזולוציות שבהם חלק מהתמונה נחתכת רואים את הצבעים מצוין. הדבר קורה גם ברזולוצייה 1280X768, ב1024X…

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by Nirurshon,

אז ככה, אני מוכן סוף סוף להשקיע סכום מאוד רציני באוזניות איכותיות, קיבלתי את התיאבון מחבר לעבודה שיש לו BEATS PRO (ומנסה למכור לי אותם). אז אחרי שקראתי די הרבה באינטרנט מצאתי כמה פיינליסטים סופיים, ורציתי שתעזרו לי בבחירה הטובה ביותר. בנוסף הבנתי שזה האתר הכי מומלץ לביקורות של אוזניות : http://www.head-fi.org/t/433318/shootout-107-portable-headphones-reviewed-astrotec-as-100hd-as-200hd-added-12-02-12 * נעזרתי בטבלה שמופיעה פה. 1. Shure SRH940 http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=13782&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap 2. B&W P5 http://www.stereoscope.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=2544921 3. Audio Tech…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by BuLa,

אני מאוד מתעניין בסאונד, זה פרט חשוב בשבילי ואני צריך הצעות למערכות רמקולים 4.1\5.1 אז תציעו בבקשה מה שתרצו (אלא אם כן זה עולה יותר מ-1500 שקל) תודה

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  14. אני כבר זמן מה חוקר וחורש את האינטרנט בחיפוש אחר אוזניות איכותיות ואלחוטיות מסוג Over Ear בתקציב לא גבוה מדי. אני מוכן להוציא עד 600 שקלים ואולי לחרוג לכיוון ה-700 אם האוזניות שוות את זה. פיצ'ר כמו ANC לא מעניין אותי כל כך כי אני אני מעדיף לשמוע את הסביבה קצת, אז לא אכפת לי אם זה פיצ'ר שחסר. מה שחשוב מבחינתי זה שהן יהיו אלחוטיות (עדיף Bluetooth) עם אופציה לחיבור רגיל של 3.5 מ"מ, ניתנות לקיפול, נוחות על ראש גדול/אוזניים בינוניות, איכות חומרים טובה/אמינות בנייה (ראיתי ביקורות באמזון שהורידו לי לגמרי מדגמים מסויימים של סוני, סאנהייזר, טאוטרוניקס ועוד) וכמובן מקסימום איכות סאונד (במינימום כסף 😊). אשמח גם אם השליטה על האוזניות תהיה באמצעות כפתורים פיזיים ולא כפתורי מגע, אבל זה…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  15. שלום לכולם, חבר טוב מאד שלי קנה לפ-טופ חדש של DELL והכרטיס המובנה בלוח שלו ממש פשוט ויש לו יציאה PL קטנה בלבד לאוזניות/רמקולים. מאחר ואין לו מחשב נייח בבית, הלפט-טופ הזה משמש אותו לצפייה בסרטים. יש לו מערכת קולנוע ביתי ברמה טובה והוא רוצה לשמוע את הסרטים בסראונד וברמה גבוהה עד כמה שניתן (עדיף כרטיס עם יציאת OPTICAL). הוא רצה לקנות אחד כזה של CREATIVE מ EBAY : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17751&listby= הבעיה היא שהם לא מוכנים לשלוח שם לארץ. בחנויות בארץ רוצים עליו סביב ה 400 ש"ח (שזה ממש חוצפה לפי דעתי..). השאלה שלי - האם למישהו יש רעיון מאיפה אפשר להביא כזה ביותר זול ? או האם יש פתרון לא פחות טוב ממנו בפחות כ…

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות יותר איכותיות לנגן sansa e250 שלי ואני רוצה לדעת מה הכי משתלם,הכי איכותי,הכי טוב,הכי אמין... אשמח אם בנוסף להצבעה תגידו חסרונות והיתרונות של כל אחד מהאוזניות... בבקשה להצביע רק אנשים שמבינים... תודה, דניאל

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  17. Started by ohadzamir,

משהו מוכן לעזור עם נגן MP3 על בסיס HD?? אני רוצה שיהיה זול. עם 6 גיגה ומעלה צג עם תאורה הודל לא חשוב ושלא יהרס אחרי זמן קצר תרשמו בבקשה דגמים, מחיר אם אתם יודעים, אתר בית אם אתם יודעים, ואם יש אז תמונות תודה רבה רבה אוהד

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  18. ההורים קונים פלאזמה/LCD לסלון... ויש לי כמה שאלות בנושא.. נגיד ואני רוצה ליראות סרטHD שהורדתי מהאינטרנט...לדוגמא: The.Fast.and.The.Furious.2001.DVD5.720p.HDDVD.x264 מה אני עושה..? אני צריך צורב blue ray מיוחד וגם נגן blue ray שמיתחבר לטלוויזיה? או שיש אפשרות פשוט ליצרוב את זה בצורב רגיל? כי אם לא אז מלבד קניית הטלוויזיה החדשה על טכנולגיית הHD צריך להוציא עוד 4וחצי אלף על נגן blue ray ועוד 3אלף על צורב .... תודה.

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  19. טוב זה מוזר מאוד אני מחבר את המכשיר לחשמל ולחור של האוזניות (צריך לשים אותו פה נכון?) והוא כנראה לא טוען, כיביתי אותו בלילה (לא, לא הוצאתי את הבטרייה) שמתי אותו לטעינה, ובבוקר עדיין 2 קווים! מה הולך פה.. ואיך אני עושה עידכון firmwire אם iriver plus לא עובדת לי? יש דרך לבדוק שהוא טוען? ואפשר לבדוק את מצב הבטריה רק שמנגן שיר?

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  20. שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במקלדת שליטה של M-AUDIO כדי לנגן קצת התקנתי דרייברים ותוכנות נלוות כמו IGNITE, המקלדת עובדת מצוין ונשמעת כמו שצריך ללא LATANCY אבל כל פעם שאני שומע את הקלידים אני לא יכול לשמוע שום דבר אחר במחשב, אין סאונד בסרטים, יו טיוב פשוט לא מנגן (גם לא וידאו) יש איזה דרך לסדר את זה? תוכנה אחרת אולי? חשוב לי מאוד שיו טיוב יעבוד במקביל לקלידים (ככה לומדים )

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  21. אני מתכוון אולי לקנות אוזניות חדשות, ויש לי אפשרות לקנות דרך כרטיס ישראכארט של חבר (הוא הצליח לעשות דרך הכרטיס מנוי ל-PAYPAL). אין לי למי לשלוח את המוצר מחו"ל, אז חייב חנות שמוכנה לשלוח את המוצר לארץ ומקבלת PAYPAL כמובן. אפשר בבקשה קישור לחנות כזאת? (כמובן שתהיה זולה ולא יקרנית, כי אז כבר עדיף לקנות מהארץ!). וגם, יש לכם מושג לגביי מע"מ או מכס? התקציב לאוזניות הוא בעיקר 30-35$ ו-20$ למשלוח (אם אני לא טועה).

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי שתכלול: רסיבר+רמקולים (עדיפות ל-5.1)+DVD. התקציב הוא כ3500. ראיתי את הדיל הזה:http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=JWAVR1706_SD770_SCS140 הוא נראה לי טוב מה אתם אומרים? עזבו מחירים כי בזאפ ההרכב הזה עולה אותו דבר אבל מבחינת איכות שמע. חשוב לי!!! שתהיה איכות שמע גבוהה! שהרמקולים יהיו יפים אבל לא גדולים אלא בסגנון של הJBL האלו. (לא חובה הגודל אבל עדיף כי חדר קטן) מומלץ שיהיה אפשר לתלות אותם על קיר אבל עוד פעם לא חייב כי אפשר גם על מדף... חשוב שתהיה עוצמה אבל בכל זאת לא בראש סדר העדיפויות כי זה לחדר קטן! אם אפשר אבל ממש לא חייב שיוכלו גם לעמוד בחוץ (החדר המדובר הוא עליית גג ויש שם גם מרפסת ענקית אז רציתי אם זה אפשרי ל…

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by greenich,

החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  24. Started by ofir,

היי, לאחר זמן המתנה ממושך בתקווה שהרמקולים הנ"ל כבר יגיעו לארץ החלטתי לנסות לרכוש אותם מחו"ל, מצאתי אותם בamazon במחיר מציאה בשל 106$ בלבד, אבל האם הסכום הזה פלוס דמי המשולח זה מה שאני צריך לשלם בלבד או שמוערב פה גם מכס וכו'? ואם כן בכמה מדובר?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  25. מה עדיף לקנות: muvo 2 של קרייטיב ב150 דולר: ( 4 ג'יגה) http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90130892&loc=111&sp=2 או RCA RD2840B 40GB Lyra MP3 Player 40 ג'יגה ב210 דולר.. http://www.overstock.com/cgi-bin/d2.cgi?PAGE=PROFRAME&PROD_ID=881761 נא להתעלם מדמי משלוח כי מביאים לי את זה מארצות הברית... בבקשה תעזרו לי תודה מראש... :nixweiss: :nixweiss:

• 10 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים