עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BuLa,

אני מאוד מתעניין בסאונד, זה פרט חשוב בשבילי ואני צריך הצעות למערכות רמקולים 4.1\5.1 אז תציעו בבקשה מה שתרצו (אלא אם כן זה עולה יותר מ-1500 שקל) תודה

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  2. אני בונה עכשיו HTPC לשכן ומה שחשוב זה שתיהיה איכות תמונה ממש ממש טובה ושיהיה PCI (אין לו מקום לבזבז על קופסא חיצונית). יש לי את ה-Hauppauge WinTV-PVR-USB2 שנותן איכות תמונה סבבה לגמרי אז חשבתי לקנות לו את ה-PVR-150 אבל אולי יש משהו שיענה לו על הציפיות בצורה טובה יותר, אז אני מתיעץ איתכם. כמובן חשוב שתיהיה תמיכה בויסטה ושימכר בארץ. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  3. Started by junior_mg,

מחפש מערכת 5.1 מומלצת ואיכותית תקציב 1.5K בעקרון חשבתי על Z5400 לראות אם אני ימצא במחיר כזה +/- יש הצעות למשהו אחר?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by DeaglinG,

שלום, יש לידידה שלי יומהולדת בקרוב ואני מחפש דיסקמן טוב (עדיף עם רדיו) במחיר סביר, בערך 400-500 שקל אני חושב זה סביר לא? עדיף שיקרא גם MP3 ושיהיה לו צג

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by gal1,

דודוה שלי קנתה רסיבר חדש אז היא הביאה לי תענתיק שלה הרסיבר sansui -srereo receiver 6060 שווה משהו???

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by Trol,

WD TV Live HD Media Player http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=735 הסטרימר הזה תומך בכתוביות בעברית, וברוב הפורמטים של סרטי HD 1080p ? אומרים לי זה טוב אני מחר קונה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by Sparkle,

שווה לקנות את האוזניות לצרכי מוזיקה כאשר אני משתמש בנגן D2? יש אוזניות עד 400 שקל שיהיו יותר טובות מהדגם הנ"ל למוזיקה?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  8. אני מתכוון אולי לקנות אוזניות חדשות, ויש לי אפשרות לקנות דרך כרטיס ישראכארט של חבר (הוא הצליח לעשות דרך הכרטיס מנוי ל-PAYPAL). אין לי למי לשלוח את המוצר מחו"ל, אז חייב חנות שמוכנה לשלוח את המוצר לארץ ומקבלת PAYPAL כמובן. אפשר בבקשה קישור לחנות כזאת? (כמובן שתהיה זולה ולא יקרנית, כי אז כבר עדיף לקנות מהארץ!). וגם, יש לכם מושג לגביי מע"מ או מכס? התקציב לאוזניות הוא בעיקר 30-35$ ו-20$ למשלוח (אם אני לא טועה).

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by scylla,

אני עומד להזמין 2.1 - Altec Lansing VS4121 מהחנות COM4U ... ראיתי ב"באג" רמקולים של JBL מאוד מעניינים! וחשבתי עליהם בתור אופציה! הם בהחלט נראים יפים אבל יותר חשוב איך הם נשמעים, מישהו מכיר? אגב- מישהו מכיר את ההרמן-קרדון שמעליהם? לינק: http://www.bug.co.il/nprod.asp?cat=199&tcat=30

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by SEFi,

יש לי צורב של סוני X4 ישן אבל מספיק למוזיקה אני צורב הרבה מוזיקה אבל הצריבות לא משהוא יש לי מערכת רציניצ באוטו וכאשר הצריבה היא לא משהוא יש צלילי רקע שמשגים אותי כמובן אני משתדל לקנות את הדיסקים הטובים ביותר SONY TDK.... השירים שאני מוריד בדרך כלל באיכות טובה מה שלא פשוט לא ניצרב השאלה שלי היא מה פה דפוק הצורב או התוכנה (NERO) או שיש דיסקים טובים יותר ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  11. Started by tot5,

מישהו שמע על החברה הזאת? ראיתי את האוזניות האלה: http://www.amazon.com/NoiseHush-NX80-11832-Handsfree-Stereo-Headset/dp/B006LCJL60/ref=cm_cr_pr_product_top כרגע אני משתמשת ב- SKULLCANDY SUPREME. אני מעוניינת לקנות את מה שיש לי כרגע מחדש או את הNX80 של החברה הזו. מה עדיף? אם למישהו יש משהו אחר להציע סביב ה-100-120 ש"ח, אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by omri_ro,

שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר הרבה זמן. באת ניגון קבצי ווידאו הצבעים שנראים על המסך מעווטים וישנה גרעיניות בעיקר בגוונים הבהירים (צילום באור יום ומנורות באיזור הצילום), יש לציין ששיחקתי עם האפשרויות השונות של הבהירות,רוויה, ניגודיות ושאר ההגדרות וגם ניסיתי מס' נגנים שונים ובכולם התוצאה זהה. מצורפת תמונה להמחשה,תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by tk_mc,

כמה עולה נגן mp3 512 mb יחד עם אוזניות איכותיות (אבל לא יותר מדיי)????

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  14. Alpha Technology AL 1000 סט 5 רמקולים 1795 ש"ח או סט 5 רמקולים Alpha Technology MAC2000 2000 ש"ח XP1200 Alpha Technology סאב וופר 1500 ש"ח Onkyo HTR640 2850 ש"ח מה אומרים?איך החברה הזאת בכלל? יש יותר טוב במחיר הזה?

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  15. Started by avi2014,

אני שומע מוזיקה 24 שעות במחשב ואני מעוניין ברמקולים נורמליים ככה שהתקציב שלי הוא 300 שקל וההדפה שלי היא לחברה מוכרת (קריאטיב וכאלה..) תודה! אני מעוניין לקנות מחנויות כמו ksp נועה או אפילו אופיס דיפו...

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  16. לשימוש עם creative zen microphoto תודה

17. השימוש העיקרי באוזניות יהיה שמיעת רוק והאבי מטאל, ומשחקי מחשב מקוונים כגון Unreal Tournament 2004, Counter Strike (רצוי אוזניות שיתאימו גם למסיבות רשת אך לא חובה..) בינתיים חשבתי על: 1. Sony MDR-V6 2. Audio Technica - ATH-A500 3. Grado SR80 4. Sennheiser HD280Pro תודה מראש

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  18. תודה

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  19. בעל 6 channels יציאה אופטית ומחיר של עד 200 ש"ח??

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  20. שלום. יש ברשותי לוח אם של GIGABYTE התומך במערכת אודיו 7.1. רציתי לדעת האם ניתן לחבר גם מערכת 5.1 או אפילו 2.1 שתתן לי תוצאה טובה וכמו כן לשמוע המלצות לגבי אילו מערכות שמע מומלצות. השימוש הוא ביתי - קצת סרטים, קצת מוזיקה, אולי משחק או שניים. תקציב - סביב 300 ש"ח בערך (אני לא ממש מכיר את טווחי המחירים). באותו הקשר ראיתי הצעה לרמקולים של YAMAHA מדגם NSP-270 ורציתי לשאול האם הם מתאימים ומומלצים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  21. כרגע אני משתמש בOB של GIGABYTE, וזה מחובר דרך כבל אופטי לרסיבר. ברצוני להחליף לכרטיס קול אחר, CREATIVE X-FI XTREME Audio‎, האם ארגיש בהבדלי השמע?היות וזה מחובר דרך כבל אופטי בין כו וכו. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3874

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  22. שלום לכולם, אני עומד לקנות ps4 וגם מסך טלוויזיה גדול במיוחד בשבילו ועכשיו כשאני מתחדש כבר בגדול רציתי לקנות גם אוזניות שיהיה לי כיף לשחק ב- ps4 ובאמת להנות מחווית המשחק. אני לא מבין איך זה הולך כאן אז פשוט אני צריך אוזניות אלחוטיות (שזה חשוב) שאתם יודעים שהוא יעבדו בטלוויזיה בps4 ואם גם אפשר מיקרופון שמחובר אליהם ( אבל בהחלט לא הכרחי). עד סכום של בערך: 150 ש''ח תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by bugosdckh,

האם יש הבדל באיכות בין רמקול רגיל לאלחוטי. כמו כן אשמח לקבל המלצה על רמקולים טובים שניתן לקנות בדיוטי פרי. תודה

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות יותר איכותיות לנגן sansa e250 שלי ואני רוצה לדעת מה הכי משתלם,הכי איכותי,הכי טוב,הכי אמין... אשמח אם בנוסף להצבעה תגידו חסרונות והיתרונות של כל אחד מהאוזניות... בבקשה להצביע רק אנשים שמבינים... תודה, דניאל

• 3 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים