אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש את הקריאייטיב אינספייר 2.1 שעולה 290 אבל הרמקולים נראים לי מאוד קטנים ולא יספקו את העוצמה שאני שומע בה את המוזיקה שלי. מצאתי את זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת נגן לקבצי האודיו בלבד (ללא וידיאו) אני צריך בין 2-5 G עד 500 ש"ח ושתהיה לו אחריות טובה תודה מראש con206
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית של Panasonic (אם להיות ספציפי אז Panasonic SA-PT160) ואני מעוניין לחבר את האייפון שלי אליה. קניתי כבל מתאים (RCA אדום ולבן שמתחברים ליציאת AUX של הרסיבר וחיבור לאייפון), הבעיה היא שאני שומע רק דרך שני רמקולים וכל השאר לא פעילים. אני מצרף תמונה של החיבורים מאחור. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
טלוויזיה ראשונה 37 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה ולקונסולות, שיהיה full hd. טלוויזיה שניה 37 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה, שיהיה hd ready. טלוויזיה שלישית 50 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה ולקונסולות, שיהיה full hd. טלוויזיה רביעית 42 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה, שיהיה hd ready. לא משנה לי lcd led פלזמה אני לא מבין בזה תעשו מה שאתם מה מבינים, כמובן שבכל הטלוויזיות כדאי שתהיה איכות טובה בכללי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני קצת בהתלבטות לגבי הרמקולים למחשב שאני קונה (למרות שכבר הזמנתי את הלוג'יטק עם המחשב אבל אני עדיין יכול לשנות). אני בעיקר שומע מוסיקה, משחק גם משחק אבל לא גיימר וגם רואה סרטים לפעמים... עכשיו יש את הAltec Lancing ATP3 שצריכים להיות מעוליםםם: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=275 או הLogitech X-530 שגם נחשבים טובים אבל השאלה אם אני צריך את את ה5.1 והאם זה לא יפגע לי בחווית השמיעה של מוסיקה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=2661
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רמקולים לחדר שיתעימו גם לשטח ויעבדו גם עם ספק וגם עם סוללות. חשבתי על logitech mm28 מה אתם אומרים עליו. איתכם התודה ישי.
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=video&file=06260629_melting_ipod2.wmv
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש טלוויזיה במחיר מקסימלי של כ-4000 ש"ח עם עדיפות לחסוך כמה שיותר. מטרות הטלוויזיה יהיו בנוסף לצפייה רגילה גם למטרות משחקים על PS3. מרחק הצפייה הוא בערך 4 מטרים. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי טלויזית LCD 42 של PHILIPS FULL HD דגם 5603d אני מנסה לחבר לטלויזיה מחשב עם קבל HDMI-DVI אבל מה שקורה שהתמונה כל כמה שניות נעלמת כרטיס מסך 8800GT sonic 512 mb בהתחלה חיברתי עם מתאם DVI HDMI וקבל HDMI וגם אז היה אותה בעיה הקבל הוא 3 מטר כשאני מחבר לכרטיס מסך דרך RGB אני מקבל תמונה קבוע בעיה שאז הרזולוזיה היא 1080i ולא 1080p תמונה פחות ברורה יש למשהוא מושג מה סיבה שיכולה להיות לבעיה של HDMI?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי טלוויזית סמסונג 51 שתומכת 3d העניין הוא שהפופקורן a210 שלי לא תומך בכתוביות ללא עזרת מחשב עם תוכנות צד שלישי ניסיתי להפעיל dlna. וגליתי שזה רק ממש טוב עם מחשב מרוחק וגם הצלחתי להפעיל כתוביות עם תוכנת שרת Wild media server כאשר הסרט והכתובית באותו תיקיה אך משןם מה אני רואה גיבריש. יש פתרון לעניין,אגב הכתוביטת הם ass.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי דיוידי שאני רוצה לחבר אותו לטלויזיה בחדר הבעיה היא שבטלויזיה יש חיבור של 20 פינים שהוא תפוס כבר על ידי הממיר ,ובממיר יש כל מיני מקומות לחיבור אבל נראה לי שזה בשביל מכשיר וידאו או משהו.. ניסיתי לחבר אבל זה לא הציג כלום ,יש איזה מפצל או משהו שאפשר לקנות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קניתי את ה DVD הבא: LG Divx8816w הממכשיר הוא בעל יכולת לקרוא סירטי DIVX, ולדברי המוכר לא היית אמורה להיות בעיה לראות תירגום בעברית... אז מה, דווקא יש בעיה. אני לא מצליח לקרוא כתוביות בעברית, במקום זה אני מקבל גיבריש, רק בסירטי DIVX, כאשר בסירטי DVD רגילים הכל עובד פרפקט. קראתי על איך להמיר את הכתוביות בשימוש של מספר תוכנות: hebMTK 1.8 subresync. ה- subresync לא ממש עזר במקום גיבריש יש עכשיו נראה לי גרמנית או משהו אחר... השימוש בתוכנה היה נכון. כמבון שלפני הכל ניסיתי למצוא עידכונים ל DVD, אבל ללא הצלחה... שאלתי: האם למישהו יש עידכונים ל DVD הנ"ל או שהוא יודע איפה להשיג? אם לא האם יש לי עוד מה לעשות או שסיימתי את המלחמה נגד ה DVD הסורר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369440.0 סוף סוף בשישי הזה קיבלתי את החלקים ל DAC. מאחר ולא היה לי מה לעשות עד הערב החלטתי להתחיל לבנות אותו. כל החלקים הגיעו השקיות ממותגות כמו שצריך, ולא היה צורך לנחש איזה חלק מה הוא. מאחר ובאתר הרשמי של מתכנתי ה DAC יש רשימת רחיבים מאוד מפורטת, ובכלל אני חייב לציין הם עשו עבודה מצוינת בהסברים ולדעתי כבר ענו על כל השאלות שיכולות לעלות בזמן הבניה. http://www.amb.org/audio/gamma1/ הDAC בנוי משתי לוחות אשר יכולות לעבוד בניפרד לכן ניתן לבדוק כל לוח ישר לאחר הסיום ולא רק כשהם מחוברים ביחד. התחלתי בלוח ה USB ולהחר הבניה שלו (היא מאוד קצרה כי אין שם באמת הרבה חלקים) בדקתי אותו והמחשב זיהה אותו ללא שום קושי. החלטי…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם כבל של חיבור vga מצד אחד וחיבור scart יאפשר לי לראות טלויזיה על מסך המחשב? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הי, יש למישהו המלצות לכרטיס קול סטריאו באיכות טובה עם יציאה מוגברת לאוזניות (HD485)? פחות חשוב לי איכות הכניסות כי אני לא מתכוון ליצור מוסיקה או להקליט משהו. תקציב: עד 100 דולר בארה"ב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ישלי טלויזיה ישנה עם הבננות היציאות שלה (אדום צהוב לבן) TOSHIBA BOMBA שעובדת מצוין. אני רוצה לחבר ת'מחשב לטלויזיה לראות סרטים,וכו'. (נייח) איך עושים את זה?? הכרטיס מסך שיש לי GEFORCE 8500GT עם יציאת VGA DVI TV OUT. קניתי כבל שמחבר VGA במחשב לבננות,אבל מסתבר שזה RGB בצבע אדום כחול וירוק,ואני צריך כבל של אדום צהוב לבן. יש דבר כזה? השימוש שלי הוא אך ורק לסרטים וצפייה במשחקי כדורגל בחינם במסך. בבקשה עזרה..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפניי חודש הזמנתי את הארקוס AV 480 והוא סוף סוף הגיע המכשיר טיפה עבה מהגירסה המקורית אבל נראה רציני ומסיבי בכל אופן איזה איכות יש למכשיר ואיזה יפה המותק הזה !!! אם אתם מעוניינים בתמונות או תשובות לגביי המכשיר תשאירו הודעה ואני יפרסם פה כמה תמונות . מיקי
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מישהוא יודע מזה מנגנון 100 הרץ ממה שהבנתי זה גורם להחלקה וגורם לתמונה להיות יותר ראליסטית
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מיסתבר שלפי כמה אתרים פליסטישן 1 (גירסהSCPH-1001 הדגם השני שנוצר ) הוא בעל חיבור ששווה בערך 6000 דולר ,מה שמצחיק שאת הקונסולה אפשר לקנות במשהוא כמו 20 דולר . http://www.destructoid.com/playstation-1-the-audiophile-s-dream--32269.phtml האם זה נכון לדעתכם? עם כן אני הולך להזמין איזה זוג של כאלו . ואגב ,סתם שאלה ,איך אני בודק איזו גירסא של הפליסטישן יש לי ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קנינו עכשיו נגן לרכב של בלקנופט שמנגן גם MP3 דבר ראשון רציתי לדעת אם החברה הזאת טובה ואמינה? דבר שני קראתי קצת על הפונקציות בנגן ושמעתי שיש שם משהו שניקרא אפשרות די]פדוף בין תיקיות MP3 עכשיו יש לי שתי שאלות מה אומרת הפונקציה הזאת? איך אני צורב שירים לנגן?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דבר ראשון ערכתי חיפוש ולא מצאתי שום תשובה, רוב הדיונים שהיו על אוזניות עד 200 ש"ח לא נענו או שהתשובות לא היו רלוונטיות כלפיי. עכשיו האוזניות היחידות שמצאתי שנראות לי יחסית נורמליות הן אלו: ALTEC LANSING AHS502 שעולות מ150 ש"ח בנועה. עם יש אופציות טובות יותר מהAם עד 200 שקל בבקשה ! תודה מראש. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3578&catcode=499
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 התקציב הוא עד 800 ש"ח. התעניינתי בכמה רמקולים כגון Logithec, altec lasing אבל לא היו במלאי. יש חברה divoom שיש לה רמקולים עם עוצמה חזקה והם זולים האם מישהו מכיר? הייתי מעונין שתמליצו לי על רמקולים איכותיים.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מה קורה נשמות? טוב שמעו יש לי בעיה קשהההההההה נכון בהגדול של הקול? אז אם ה line in לא מושתק אני שומע רעשים מוזרים כמו של רדיו לא מכוון! או יותר נכון כמו שמתחברים לאינטרנט בחיבור ישן יש כזה רעש של חיבור? אז כמה אבל משנה לפי צריכת כמות אחוזי המעבד והזכרונות ואני לא מבין למהההההההההה נמאס ליי כבר אני שומע רעשים לפעמים מעצבנים מאוד וגם כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה [רואה את המחשב על הטלויזיה] אז בעוצמה מסוימת שומעים רעש כזה מוזר של באס מקולקל מעצבןןןןןןן מה עושיםםםםם
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אז יש המלצות? עדיף לא חברות כמו SENHHEISER או משהו כי הן ארופאיות ובטח יעלו שם גם הרבה.. אולי SONY או משהו.. תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-