עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nore0,

היום אני בא להתעין ת'IPOD וההודעה הזאת עלתה לי מה זה אומר השירים ימחקו לי מהאיפוד

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. שלום! הכוונה היא כזו: אני רוצה לקנות לוח אם וחייב יציאת SPDIF קואקסאלית. הבעייה היא שזה נהיה מצרך נדיר (אני מחפש תושבת 1155 ויציאת וידאו). ראיתי שהרבה לוחות באים עם יציאה SPDIF חשמלית על הלוח עצמו. לדוגמא זה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3655 בmanual כתוב שיש כזאת יציאה, בנוסף יש שרטוט. כדי לחסוך את ההורדה של הmanual אני אגיד שזה נראה בדיוק כמו חיבור של נורת הארד דיסק ללוח - שני פינים כשאחד הוא אדמה והשני SPDIF_O. השאלה היא איך מתאמים בין כזה דבר לחיבור בננה נקבה כדי לחבר כבל קואקסאלי רגיל? וגם: בכלל אפשר להשתמש בזה כדי לשדר SPDIF? או שכל הסיפור לא באמת עובד. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shay1098,

שלום . יש לי בקשה קצת חריגה, אני מחפש אוזניות In-Ear אלחוטיות או פתרון יצירתי אחר שיעלים לי את הכבלים. אני כבר לא יכול לסבול את הכבלים הקצרים שבעקבותם אני קונה מאריך שתוך חודש החיבור שלו נהרס. נמאס לי להיות כבול ובכל תזוזה להסתכן בתלישת האוזניים. נמאס להסתבך עם הכבלים ולהיתקע בפינות. מישהו מכיר דבר כזה? אני לא צריך איכות מטורפת, ואין דרישות אחרות, מצידי שיהיה וורוד פוקסיה עם הלו קיטי. בואו נשאיר את התקציב פתוח לעת עתה, אני רק רוצה פתרון :'(. HELP תודה מראש, שי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Eran M.G,

שלום לאחרונה שמתי לב כשצפיתי בטלויזיות LCD אצל חברים שאני רואה חלק מהתוכן (סרטים תוכניות) זז בצורה "לא טבעית" לדוגמה שבוע שעבר ראיתי אצל חבר CLASH OF THE TITANS ביס בערוצים הHD והרגשתי ממש לא נוח לצפות בו וממש עייף לי את העיניים זה קרה לי במקרים נוספים רבים בצפיה בתכני HD בטלוויזיות שונות מה יכול לגרום לבעיה זו? האם יכול להיות שאני פשוט לא רגיל לצפיה בHD? ואיך אפשר להימנע מזה? שבוע טוב ערן

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  5. יש לי את הרמקולים האלה:X530 וLogitech עכשיו אני מחפש כרטיס קול 5.1 בשביל שאני יוכל לשמוע בכל הרמקולים.. כרטיס נחמד ששומעים טוב.. ב-300 ככה,אפשר לחרוג טיפה...

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  6. יש לי כרטיס אחד שהוא און בורד של ASUS שנקרא c-media ac97 יש לו 4 ערוצים... והשני שהוא PCI זה CMI8738 PCI Audio לפי דעתי גם של c-media... והוא גם 4 ערוצים.. הנה לינקים למידע: און בורד: http://www.cmedia.com.tw/product/CMI9738.htm CMI8738/PCI: http://www.cmedia.com.tw/product/CMI8738.htm אין לי מושג מה טוב יותר.. :s05: תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  7. ואם כן ...מאיפה אפשר להוריד.. תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  8. צהריים טובים לכולם... מישהו יודע איפה אפשר לשמוע רמקולים ? כי לקנות מוצר בגלל חוות דעת טובות זה לא הכי טוב =\ אולי האוזן שלי לא תאהב את הצליל שהרמקול מפיק ? מישהו יודע איפה אפשרי באזור המרכז... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  9. חיברתי 4 רמקולים + סנטר. 2 רמקולים הם של המערכת שכמו שאמרתי היא של KENWWOD, מערכת די ישנה, בת 8 שנים בערך אבל די טובה אני בטוח בזה. חיברתי עוד רמקולים של חברה לא ממש ידועה אבל רמקולים מאוד מאוד איכותיים וחזקים ושאני אומר איכותיים אני יודע מה אני אומר כי אני מבין ברמקולים מאוד. עוד סנטר מאותה חברה שלא ידועה {ALPHA TECHNOLOGY למי שמכיר....} חיברתי הכל ביחד זאת אומרת בלי מפצלים הכל מתחבר לתוך כניסה של 2 רמקולים בלבד. השאלה שלי היא האם זה יכול לשרוף את המגבר במערכת או את אחה הרמקולים? ורציתי לדעת גם אם אני מקבל את ההספק המלא בכל רמקול. למרות שאני יודע שהסיכוי קלוש. בתודה רבה מראש, דודי הסטלן.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שבת שלום לכולם, טוב, לאחר שנים רבות עם 2 רמקולים זולים החלטתי להתקדם גם למערכת סראונד איכותית (עד כמה שאפשר). אני לא הכי מבין בכל העניין לכן אני מבקש את עזרתכם. אני מחפש מערכת 5.1 שתהיה שמישה גם למחשב (Mp3 בעיקר, משחקים וסרטים) וגם למערכת CD רגילה. הכוונה במערכת היא רק לרמקולים וסאב, בעתיד אני מתכוון לקנות נגן CD (רגיל, לא מערכת עם טייפ, רדיו וכו..) ולחבר אותה לרמקולים\מחשב.. לא ממש מתמצא בעניין אבל בטוח שהדבר אפשרי. (אולי בעזרת רסיבר ?). בעניין המחיר אני גם לא מתמצא, אפשר למצוא משהו איכותי בסביבות ה 800 ש"ח .. ? * לא יודע עד כמה זה חשוב, אבל אני לא צריך שהיא תספק ווליום גבוה כל כך, לצערי אני גר עם אנשים שזה מפריע להם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by domuzy,

יש לי XP על מחשב בן 4, שמחובר לרסיבר דנון עם כניסה אופטית ושיודע להוציא סאונד ל7 רמקולים. הצורך שלי זה לסרטים (ולא משחקים). האם עדיף את הXONAR D1 של ASUS (קישור: http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=6p3ZFmkwzIKPTYLk) או שאולי מספיק קריאיטיב PCI Express X-Fi Xtreme Audio (קישור: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&listby=brand) ? אה, ויש לי על לוח האם סלוט של PCI X1 (הקצר)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Systema,

לפי ההמצלה שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207866.0 קניתי את ה- Audigy4 7.1 ובקושי שומעים בסנטר בסרטי סראונד. הוא מתפקד אבל בסרטי 5.1 משום מה אני לא שומע דיבורים אלא אם כן אני ממש מצמיד את האוזן לרמקול. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by j-cool,

אני מעוניין לקנות את ה-iriver h320 אני לא מצליח למצוא את המכשיר בשום מקום חוץ מניות באינטרנת האם אתם יודעים מתי יהיה אפשר לקנות את המכשיר בחנויות בארה"ב לדוגמא best buy wal-mart וכו...????

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by OR007,

GRAETZ AV-290 קיבלתי אותו חינם (אף אחד לא שילם עליו) ורציתי לדעת איך הוא ? ביחס לאחרים ? עוד לא הספקתי לבדוק אותו קיבלתי אותו רק היום.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  15. שלום חברים אני מעלה תמונות של הכרטיס קול שלי, ניסיתי לחפש לפי השם שרשום למעלה, נכנסתי לאתר של קריאטיב והתסכלתי בכול הכרטיסים אבל שום דבר לא דומה לשלי, מה עושים ואיזה דרייבר להוריד? בעיקרון מה שאני מחפש זה אקולייזר בגלל שהבאס של המערכת חזק מידי והטרבל חלש. https://picasaweb.google.com/111002907041902570174/February92012

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  16. קניתי רמקולים pils600cw למחשב של פיילוט . חיברתי אותם לסאב לפי ההוראות . ואז אני צריך לחבר מהסאב למחשב עם קבל 3.5 לצבע הירוק שבמחשב(דרך אגב הביאו לי שלושה כאלה כי יש גם את החיבורים האלה)..אבל יש לי בסאב 3 חיבורים כאלה והם: 1.front 2.rear 3.sub+cen מה אני עושה ?מה לחבר לאיזה צבע במחשב תודה רבה לעוזרים באמת דחוף

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Culandur,

זוג מוניטורים בתקציב של עד 800 אם יש משהו יותר זול וטוב אז סבבה תודה

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by Benz0r,

מרחק הצפייה שלי הוא: 3 וחצי מטר. המסך הוא לחדר . כמו שכתבתי בכותרת: 42 אינץ' , תקציב סביבות 4000 ש"ח. אני לא כלכך מבין ואשמח לעזרה. השאלה האם הם מספיק איכותיים? אני רוצה מסך איכותי שאני אוכל לראות סרטי FULL HD 1920X1080P באיכות טובה, חשוב לי מאוד לראות שידורי טלויזיה רגילים באיכות טובה ואולי קצתXBOX. מעוניין שתהיה גישה טובה לכניסות שלו. הכוונה שלא אצטרך לדחוף את הראש מאחורי השידה כדי לחבר בננות חח השאלה אם יש הבדל בין LCD ופלזמה...בחיאת אנשים תעזרו תודה מראש...מתכוון לקנות בראשון לחודש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לא זוכר היכן ראיתי שמישהו הצליח לכייל שלט הרמוני שיפעיל את המיקרולאב סולו 6\7. תהיתי אם הדבר אפשרי עם שלט של הוט... מישהו מבין בנושא? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ablabl,

שלום לכם! החלטתי להזמין את האוזניות הנ"ל מאמזון ב129$ עקב ביקורות ששמעתי עליהן. האוזניות השניות שהתלבטתי זה הSHURE 440 שגם נשמעות מעולה.אבל טיפה כבדות ויותר מגושמות מהM50. החסרון היחיד זה שבארץ הM50 עולות 1000 שקל ובאמזון מוכרים אותן ב129$ האם זו סיבה להעדיף את הSHURE על פניהן? (התעסקות עם משלוחים מחול ואחריות בעייתית) במקרה של 129$ כולל משלוח וכו' מה העלות מבחינת מכס וכד'? (קניתי בעבר דברים בחול אבל במחירים של גג 20$ כך שאינני יודע מה המדיניות.הבנתי שעד 1200 זה סבבה ואם אני שולח בתור מתנה אז יש סיכוי שזה יעבור חלק יותר ובלי בעיות) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום אני רוצה לחבר אורגן למחשב עם תוכנת סיקוונסר קיובס חשובה לי איכות הצליל האם מישהו מסוגל לתאר את ההבדל באיכות הצליל בין מוניטור לרמקול ? אני שואל בגלל שאומרים שהרמקול מיפה את הצליל אז למה לא לשמוע צליל יפה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by boogala,

זה נשמע בטח דבילי, אבל אני מחפש דרך לשים את השיר של "MIGHTY MOUSE" כל פעם שהמחשב שלי פועל. הבעיה היא שאני משיג אותו רק בMP3. איך הופכים אותו לWAV? תודה היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by -Blaze-,

טוב, אני ממש ממש רוצה לקנות H10, המחיר הכי זול בארץ זה באמת 1300? ולא ממש אכפת לי אם הוא יהיה אמריקאי, לידידה שלי יש אמריקאי ולא ראיתי הבדלים. אז מה המחיר הכי זול בארץ? ו5 ג'יגה זה ממש מספיק לי.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by Mantis,

שלום יש לי זוג רמקולים ישנים של MOREL,הם מחוברים למחשב ולנגן CD דרך Stereo Receiver NAD (גם כן ישן) עד לא מזמן שמעתי בהם מצויין אבל אחרי כמה פעמים שפירקתי והרכבתי את כל המערכת, הרמקול הימני (B) נעשה הרבה יותר חלש ומשמיע רק צלילים נמוכים (באסים), מה שדי הורס את חווית השמיעה. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לתקן אותה?(אני לא בטוח אם הבעייה ברמקול או במקלט...),תודה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by RDS,

אוקי, אז התכוננתי לקנות מערכת x530, עד ששמתי לב לאוזניות... אני בינתיים די מתלבט בין הרמקולים לאוזניות... כאשר אקנה אחד מאחד אני מתאר לעצמי שהתקציב יהיה סביב המחיר של הX530, 460 ש"ח. האם בכלל יש מה להשוות? יש דגם של אוזניות שאתם ממליצים עליו בתקציב הזה? המטרה היא למשחקים, ככה שצריך סראונד.... תודה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.