עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by HaGaYn00b,

אז ככה, יש לי רמקולים 2.1 מחוברים כרגע למחשב, ומערכת 5.1 שוכבת אצלי בחדר שאני רוצה לחבר. איך אני מחבר שניים?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by Amit Bar,

יש לי במחשב רמקולים של קריאטיב 7.1... עכשיו אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ולחבר אותה למחשב... אני יודע שאפשר לעשות את זה, רק איזה כבלים אני צריך? ועוד דבר, זה אמור לפגוע בעוצמה ובאיכות הסאונד של ה7.1 והסטריאו כשהם פועלים ביחד? אני מניח שאמור להיות מפצל שילך אחד למחשב ואחד לסטריאו, יש מצב שהוא יחלק בין העוצמה ככה ששתי הערכות לא יפעלו בכל הפוצנציאל שלהן? ועל הדרך, מה אתם אומרים על http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=580444 ועל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593380 והאם ההבדל בניהם באמת משמעותי וכדאי לשלם את פער המחירים הלא כל כך משמעותי מסתבר...

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by ashraf,

שלום לכולם, התחדשתי ב COWON D2 4GB לפני יומיים, ויש לציין שאני מאוד מרוצה מהקנייה. יש רק בעיה אחת, והיא - מן הסתם - באוזניות. אני מודע לאיכות האוזניות שבאות בד"כ עם נגני ה MP4, אבל ציפיתי לקצת יותר. כעת אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות, ולאחר שעות של חיפושים המבחר הצטמצם (גם בגלל התקציב, שעומד על 200 ש"ח +/-) לשתי אוזניות IN-EAR: ה AKG K324P וה- JBL REFERENCE 220. (המחירים בבאג הם 249 ו 207 בהתאמה, לעומת המחירים ב EBAY שנמצאים בסביבות ה- 20$-30$, שלדעתי ממש זולים) מה שמעניין אותי באוזניות עם באס עמוק וצליל נקי כמובן, בנוסף שיתאימו לפעילות ספורטיבית.. (לא אכפת לי אגב מהצבע - לבן או שחור) למי שהתנסה בשתי האוזניות ויכול להעיד על הבדל כלשהו ולתאר אותו - ולו בקצרה - הבמה פתוחה.…

• 18 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by J0n1,

אז ככה... יש מצב טוב מאוד שבקרוב אני אצטרך לחבר את המחשב למגבר, מגבר 2 ערוצים, אני מניח שהוא יתחבר בRCA או איך שלא מחברים למגבר. כיום יש לי כרטיס OB, הAC97... אני מחבר את ה540 של לוג'יטק דרך כל הכניסות של הסראונד, ואז הPS2 דרך האופטי. ואז נשאר מיקרופון,LINE IN, ואופטי OUT, שלא עוזר לי, כי רוב הסיכויים שהמגבר יהיה וינטאג'. אז בואו נעשה סדר: המחשב מחובר לרמקולים 5.1, לPS2 ולממיר לסרוגין,והוא יתחבר גם למגבר/רסיבר, לכן מה שאני צריך זה: 1. יציאה ל5.1 2. שתי כניסות אופטיות (אחד PS2, ואחד הממיר) 3. יציאה למגבר אין לי ממש תקציב, כי אני לא יודע כמה דבר כזה עולה, 50$ יחשב המקסימום (אם אפשר) אני לא מחפש כרטיס איכותי במיוחד, בינתיים אני מסתדר מצוין עם הOB, פשוט אין לי יותר…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by eran256,

האם כל החלקים באמת מצופים זהב או שזה סתם ליופי?? תודה מראש ערן

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. כבר כ4 שנים שיש לי את מערכת הרמקולים הבאה למחשב: YST-MS50 מבית YAMAHA http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0%2C%2CCNTID%2525253D1566%2C00.html אלה הנתונים הטכניים: Output power 80W Total power 20W per satellite (1kHz, 4 ohms) + 40W for subwoofer (100Hz, 5 ohms) Frequency Response 32Hz--20kHz Crossover frequency: 200Hz for subwoofer, 12kHz for satellites Input Sensitivity 200mV Drivers 6 1/2 inch Multi-range spruce cone driver (subwoofer) 3 inch Spruce cone mid--range driver and 3/4 inch balanced--dome tweeter satellites הם עלו לי בזמנו כמה מאות שקלים טובות. עד כמה הם טובים נכון להיום? האם יש משהו בתקציב שלי שיהיה טוב יות…

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by orelzion,

טוב הכותרת לא ממש מסבירה את האמת, אבל לא היה לי איך לכתוב את זה. אז ככה יש לי מערכת קולנוע ביתית של samsung שקיבלתי מחבר, ואני לא יודע איך לחבר את זה ככה שיהיה לי 5.1 אמיתי, אני מצליח לחבר את זה למחשב עם חיבור רגיל ליציאת הפרונט (הירוקה) בלוח אם שלי. גילתי שיש במערכת הזאת יציאת s-pdif שכתוב עליה video out ניסיתי לחבר את זה ליציאת הS-pdif במחשב שלי (creative sound blaster live) אבל זה לא עובד רק אם אני מחבר חיבור סטריאופוני זה עובד, אולי זה לא היציאה הנכונה, אולי זה משהו אחר, יש למישהו מושג? אני פשוט לא מבין כלום במערכות האלו זאת הראשונה שלי. תודה!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  8. נדבקתי לדגמים הללו עם דגש לFC-330 http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/330_new.htm http://www.eacan.com.cn/en_products_e510.htm http://www.eacan.com.cn/en_products_a600.htm ההשקעה שלי היא מקסימום 400ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by quantoM,

שלום חבר'ה. היום הגיעו אלי הSR80 שהזמנתי, והנה אני מעלה רשמים: פירוט מטורף, אני אישית אוהב את זה פנצ'יות, עכשיו אני מבין למה המליצו עליהן לרוק בחום. צורמות במקצת[בקטעים מסויימים]. לא נוחות - אני חייב לקנות פאדים של HD414 ולהחליף אותם בפאדים שמגיעים עם האוזניות, פשוט לא נוחות, מעיק לאללה. הבמה קצת חסרה באס נהדר וחי והמידים לא משהו X: מה שכן שוות כל שקל נראות טוב מצוינת לדעתי לאוזניות פתיחה כמו כן, אני שמעתי אותם מהיציאה של הרסיבר, עד שיגיע הD2X שהזמנתי לפחות. וגם צריך לעשות להן BRAEK-IN או BURN-IN, איך שלא קוראים לזה[לפי מה שאני יודע זה אותו דבר, אבל לא משנה], ואז אני אוכל להגיד מה הן שוות אחרי 70 שעות.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  10. אז ככה ראשית הטלוויזיה צריכה להיות של חברת Toshiba/Haier. (אלא אם החברות האלו ממש לא מומלצות ) 42 אינצ' עכשיו מה הפרמטרים הנוספים שאמורים להנחות אותי בבחירת הדגם הרצוי..?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  11. Started by haimvrt,

יש לי שאלות בקשר לרמקולים האלה 1. יש לי טלוויזיה lcd 32 + tvix 6500 עכשיו בשביל להנות מהסרטים כמו בקולנוע איך אני מחבר מה ולאן? 2. איך הכי טוב למקם אותם בחדר? איזה אפשרויות יש לי עם אני רוצה לתלות אותם ואיך? עם מסמרים? 3. כמו שהבנתי יש פגמים בחלק מהרמקולים שמוכרים בחנויות (התחממות והפסקת עבודת הרמקולים) איך אפשר להיות בטוח שאני לא יפול על פגם? 4. הכי חשוב איך איכות הצליל נגיד בסרטים ומשחקים ממש כמו בקולנוע? שומעים כול דבר קטן וכו'? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  12. Started by שמואלל,

שלום, רציתי בבקשה את עזרתכם שתייעצו לי איזה טלוויזיה לרכוש בטווח המחירים 2000 אם יש משו ששוה תחריגה אז בסדר. הטלוויזיה כמובן צריכה להיות LCd ושהטלוויזיה תתמוך גם במחשב, ושיהיה אפשר לחבר אותה גם לDVD, הגדול שתהיה כמה יותר גדולה, בעיקרון היא אמורה לשמש את אחי הקטן . תודה רבה לכל העוזרים

13. Started by rani,

שלום אני מחפש כרטיס קול, שימושים: קולנוע ביתי!,משחקים,מוסיקה,והקלטה של מוסיקה! (רימקסים וכו..). מן הסתם אני מחפש משהו מקצועי ומתאים לVISTA. תקציב בין 400-600

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  14. שלום קניתי מחשב חדש שבו יש כרטיס מסך GIGABAIT HD 3650 PRO. אני מחבר אותו לטלוויזיה דרך חיבור DVI TO HDMI. עכשיו עם הכרטיס קיבלתי דרייבר קול של ATI שכמו שהבנתי הוא מעביר קול דרך הכרטיס(תקנו אותי אם לא) אז את הקול אפשר להעביר דרך החיבור שבו עובר הווידיאו (כלומר הHDMI?) או שהאופצייה הזאת רק ל S-VIDIO? תודה מראש..... אגב המסך טלוויזיה הוא LG 32LC41 ?... ניסיתי להכנס לקונטרול פאנל -אודיו ולשנות את הדרייבר מהדרייבר של ריאלטק לדרייבר של ATI ולא עזר אין קול עזרו לי בבקשה... ואם זה נחוץ אז אני מפעיל סרטים דרך BSP PLAYER אולי הבעייה בתוכנה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם ! יש לי התקנה של קיובייס גירסא : sxv3.1.1.944 H20 שזו בעצם הגירסא הפרוצה של קיובייס של החברה H20 בפעם האחרונה שנכנסתי לקיובייס היא פשוט לא עלתה בגלל ש האיקון USB הכחול מצד שמאל למטה בשורת משימות ליד השעון , היה בצבע חום וזה אומר שהוא לא עובד , האיקון הזה בעצם הוא הרישיון הפרוץ של H20 שמאפשר לקיובייס לעבוד ! לאחר שמחקתי את הקיובייס , וחזרתי להתקין אותה , קודם כול לפני התקנת הקיובייס עלה לי חלון ההתקנה של ה USB שמאפשר לקיו בייס לעבוד , לחצתי NEXT ועלתה לי שגיאה בשם CLED ERROR , האיקון של ה USB הוא בעצם ה נקרא CLED , לחצתי OK על השגיאה ולאחר מכן זה מעלה לי את ההתקנה של הקיובייס , אבל בעצם הקיובייס לא שווה כלום בלי ה CLED ה USB קובץ הרישיון ! יש למישהו מושג אי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, כרגע יש לי כרטיס קול 2 ערוצים וקניתי מערכת חדשה של PIONNER שתומכת ב5 ערוצים. אני שומע כרגע רק משני רמקולים. המערכת משולבת. המערכת מחוברת ליציאת כרטיס הקול המובנה של לוח האם שתומך בשני ערוצים. רציתי לדעת אם אני אקנה כרטיס קול הכי זול שיש שתומך ב 5.1 ערוצים, האם אני אשמע מכל הרמקולים? אם לא, למה אני זקוק על מנת לשמוע מכל רמקולי המערכת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. Started by hararim,

איך ניתן לעשות את זה? האם זה נכון שיש כרטיסי טלויזיה שניתן לעשות זאת איתם? ואם כן איך?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. היי אני לא יודע כמה פה מכירים את האוזניות האלו של סייזנהיר הHD650 אבל הם אוזניות ה"דגל" שלהם נכון להיון. המחיר שלהם בארץ נע בין 2600 ל3000 שקל. והם נחשבות אוזניות אודיופילים טובות מאוד (לא אוזניות אייפוד שוק של 20 שקל שמקבלים עם האייפוד שעולה 2000 שקל, אבל שם אוזניות של 20 שקל) בכל מקרה אני לא בטוח שאוהב את הסאונד שלהם הסגנון שלי הוא מטאל, רוק, רוק כבד וגם קלאסית וקצת אלקטרו. אני אוהב באסים, אבל לא בצורה מטורפת ומגוזמת (לא כמו איזה מכונית עם באס עצום בבאגז' ) אוהב צליל נקי ומדוייק. ואוהב לשמוע הרבה פרטים במוסיקה שלי. העניין הוא, שאני יכול להשיג אותם במחיר של כ200 דולר (תעשו חשבון, 200 דולר = 800 שקל גג לעומת 2700 שקל לזוג חדש בארץ) השאלה האם כדאי?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by M_P,

יש לי רמקולים די טובים שבמחשב הישן לא עשו שום רעש קניתי מחשב חדש והם פתאום מתחילים לעשות רעשים כאלה ומעצבנים למה זה איך לפתור את זה ? אגב יש לי רמוקלים http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=15750&listby= הם עבודו מצוין

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by duuuura,

אני רוצה שתמליצו לי על רמקולים שאפשר לחבר אותם גם למחשב וגם לps3 ושיש להם בסאב חיבור לרמקולים ובנוסף חיבור אדום לבן שאליו אני יחבר את הכבל av של הps3 שיהיה לי סאונד בps3 תודה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  21. יש לי רמקולים של creative סאב ושתי רמקולים ואני רוצה לחבר אותם לps3 אז השאלה שלי היא אם שתי הרמקולים צריכים להיות מחוברים לסאב באותו זמן שהכבל אדם לבן של הps3 מחובר? כי נסיתי לחבר במקום הכבלים של הרמקולים איפה שיש חיבור אדום לבן ואני לא שומע קול ככה בps3 מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by motogt,

אני מחפש אוזניות (לא כפתור ודומיהם) כי אם רואים סרט עם אוזניות כפתור, או שמקבלים גידול באוזן או שיוצאים חרשים. אני מחפש אוזניות שיהווי תחליף טוב לרמקולים בלילה, וגם שלא יהיו מגושמות. מה שנקרא "אוזניות פתוחות" או "אוזניות חצי פתוחות" . אוזניות סגורות אפשר גם, אבל לדעתי הן מגושמות מדי ולא ניידות. משהו כזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4769&perur=2&t=12&c=308 אשמח להמלצות. נ.ב מחיר- עד 150 שקלים חדשים ומנצנצים.

23. Started by Lyor,

שמעתי פעם שיש בכ.קול של Creative (למשל) פונקצייה מיוחדת שהופחת גם אוזניות של Stereo למצב של 5.1 . השאלה שלי היא: האם זה נכון/הגיוני? אם כן הייתי רוצה לדעת איזה כרטיסים אלה בדיוק, וגם האם יש את הפונקצייה הזאת לרסיבר סטנדרטי?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by Kirma,

האוזניות שלי משום מה הפסיקו לפעול, רק האוזנייה הימנית עובדת. משהו מוזר, היא פתאום הפסיקה לפעול, עד אתמול היא עבדה מצויין ולא עשתה רעשים ולא כלום.. ועכשיו היא כאילו מנותקת לגמרי מהמחשב. JVC HA-G101 קניתי אותם מאיזה חנות שקיימת כבר מעל 15 שנים (מי שאני זוכר את עצמי) אבל דווקא עכשיו בחודשים האחרונים היא נסגרה ..( פתחו חנות של BUG במקום והמבחר + מחירים שם ממש לא לעניין) צריך המלצה לאוזניות טובות בסביבות 100-150 עם חריגה קטנה, מעדיף שיהיה מ TMS אבל אל תקחו את זה כתנאי.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by noambaum,

שלום לכולם! אז אחרי שהילד שלי השחיט כליל את -DVD המשפחתי חבתי סוסוף לעבור ל-DVD קורא DIVX. רק שאז עלתה בי המחשבה שאם אני כבר משקיע מספר זוזים אולי להשקיע כבר בסטימר...אממה : אני לא מבין בנושא בכלל ואני לא מכיר מותגים התחום חסר המותגים הזה ואני לא יודע מה צריך. מה שכן אני יודע שאני רוצה לצפות בכל מה שבמחשב שלי על הטלויזיה - תמונות, סרטים. כמו כן הייתי מעוניין לשמוע סטריאו מהמחשב למערכת שלי, שאולי סוףסוף תקבל שימוש. תודה לכולכם. נועם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים