אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב השאלה היא כזו נגיד אני מוריד סרט BLURAY X264, איך שלא יקראולזה, למה שאני מחבר תLCD למחשב , במחשב רואים טוב יותר מאשר בLCD? וגם איך בדיוק אני יכול לאפשר שיהיה קול , כי הרי הרמקולים והסאב מחוברים לרסיבר איזה קומבינה אפשר לסדר שהכ יהיה כמו שצריך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש תוכנ שאיתה אוכל לחתוך קטע מסויימם משיר שמקודד בצורת mp3 ולשמור אותו כmp3 המלצות ???
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש את הרמקולים הכי איכותיים של 5.1. עש תקציב של 1000 שח. על מה אתם ממליצים :AR15:
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ודי קריטי לי סביבה מנותקת מרעשים (מוסיקה בקצב קבוע כמובן לא נחשב רעש). בנוסף אני נוסע לא מעט ברכבת שזו סביבה יחסית רועשת עם 20 אנשים שמדברים בפלאפונים בו זמנית. כרגע אני משתמש באוזניות פשוטות ועל מנת להתגבר על רעשים אני פשוט שומע ב-volume גבוה. אז אני שוקל להשקיע באוזניות יותר מקצועיות. קראתי קצת באינטרנט על כל מיני סוגי אוזניות בדגש על noise cancelling אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל המלצה על דגמים. רשמתי שהתקציב הוא עד 1000 ש"ח, אבל אם יש אוזניות מספיק סבירות ב-500-600 ש"ח אז אני מעדיף. אין לי בעיה גם לחרוג מהתקציב אם תהיה סיבה הגיונית. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עם אקו יפה.. בפורום התמיכה של CREATIVE אין תמיכה כ"כ טובה. יש לי פלייבק ואני רוצה לנגן אותו ולשיר דרך המחשב. המיקרופון עובד אבל איך עושים קריוקי מקצועי עם אקו (רק למיקרופון)? תודה לעוזר\ים. גל.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי חיבור אחד במגבר שלי... (הוא קצת ישן..) חיבור של 2 בננות (כמו aux של מערכת סטראו) שאיתו אני מחבר את האייפוד עכשיו אני רוצה לחבר את הגיטרה החשמלית שלי ניסיתי לחבר במקום איפה שמתחבר האייפוד מעביר מPL קטן (כמו של אוזניות) לPL גדול- כמו של גיטרה ולחבר זה לא הלך עוד רעיונות (אגב... במגבר אין כניסה של מיקרופון-רק זו)
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לדעת אם מיקום רמקלים בחדר בגבהים שונים (לצורך העניין JBL Encounter) משפיע על איכות השמיע? אם אני ממקם את הרמקול הימני בגובה של 80 ס"מ מהרצפה והשמאלי בגובה של 63 ס"מ מהרצפה איכות הצליל והסטראו תפגע?? (עוד לא קניתי את הרמקולים אז אני לא יכול לבדוק את זה לבד....) ובלי קשר, באיזו גובה מומלץ להציב את הרמקולים?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, ראיתי כבר כמה זמן שיש בmassdrop את האוזניות הנ"ל ב58 דולר עם המשלוח שבסך הכל יוצא כ205 שקל. אני מתמלל הקלטות ולכן מעניין אותי מאוד איך הסאונד שלהן לשימוש שכזה והאם אצטרך ציוד נוסף (DAC וכדומה) כדי לקבל את מלוא התפוקה מהן? אני יושב הרבה שעות עם האוזניות ולכן מאוד חשובה לי הנוחות, אז אשמח אם מישהו יכול לפרט גם על זה. לשם השוואה כבר הרבה מאוד זמן שאני משתמש בsiberia v2 usb version והן נוחות מאוד, אבל נראה שהן קולטות רעשים בהקלטות שאוזניות בחיבור 3.5 לא מעבירות. אולי אני עושה פה קצת בלגן במונחים, לא מבין גדול בסאונד אז אשמח להסבר האם זה קשור להבדלים בחיבורים או למשהו אחר ואולי בכלל ניתן לשפר את העניין. תודה מראש, זאב.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול שמחברים אוזניות למחשב יש איזה ווליום מסוים שהוא המקסימלי. קניתי אוזניות ומשום מה הווליום המקסימלי בהם לא גבוה ועוד אוזניות שקיבלתי עם הפלאפון שלי samsung galaxy s1 הווליום מאוד גבוה.אז השאלה בעצם אם אפשר לדעת אם הווליום של האוזניות הולך להיות גבוה או נמוך לפני שקונים אותם? יש איזהשהוא פרט טכני של האוזניות שניתן לבדוק אותו לפני הקנייה שקובע את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במסך תמיכה בHD, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה כדי שאני אחבר את הממיר YES שלי, במקום למסך LCD, למסך של המחשב שלי. זה אפשרי נכון? אני יוכל לצפות נורמלי? הכל יהיה בסדר? אני יוכל להקליט? מאיפה אני מחליף ערוצים? מה הכרטיס שאני צריך והכי מומלץ לי? תודה לעונים. ואני צריך טיפה בסיס של איך זה עובד על הסיפור הזה...
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש ל תקציב של 5000 ש"ח +- יכול להיות יותר לקניה של מערכת קולנוע ביתי 5.1 + רסיבר כמובן. אני רוצה מערכת איכותית שרוב השימוש בא יהיה לצורכי מוזיקה אבל שתעשה עבודה טובה ונקיה גם בצפיה בסרטים. תודה לעוזרים =)
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המלצתם לי על alessandro ms1 הבעיה היחידה עם זה היא בעובדה שהאתר לא מאובטח, ואני כבר 3 ימים מחכה למייל חזרה התקציב שלי הועלה ל-600 או 650 ש"ח [140-150 דולר] למרות שאני מעדיף לא מעבר לסכום של 500 ש"ח [120 דולר] ברוב האוזניות שאני רואה במחיר הזה אני מבין שצריך מגבר, לכן חשבתי על אוזניות עם התנגדות נמוכה יחסית שמגבר ב-50$ יעזור [אני אבנה אחד לפי הפרוייקטים בהדווייז] כי בעתיד אני חושב על קנית מגבר מנורות בסביבות ה-200$ [כשיהיה לי את התקציב]. אז אנטולי, שי ושאר מביני העניין הבאמת גדולים באזניות...עזרה? ;D
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
להלן המערכות ששמתי עליהם עין? מה אתם אומרים עליהם מהבחינת המחיר והתמורה שהם נותנים? האם שווה לילקנות אותם? או שעדיף מערכת אחרת? קחו בחשבון שהתקציב מקסימום 1200 (חריגה של 200 לכל היותר) דרך אגב זה מיועד לחדר בגודל 3X4 (מטר) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716820 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=596362 http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=2998 תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום קיבלתי את האוזניות החדשות שלי, SteelSeries 5H V2 NOT USB והאיכות נשמעת קצת מוזרה... אולי קצת יותר מדיי. לכן החלטתי לקנות איזה כרטיס קול שיעשה תעבודה. אני לא כלכך יודע את המחירים. שיהיה איכותי למוזיקה ומשחקים. תקציב סביבות 500 אבל כמה שפחות יותר טוב. ראיתי את זה: Creative 5.1 הוא עולה 100 שקל אבל לא נראה לי יהיה איתו משהו בעייתי. וראיתי גם כמה כרטיסי קול ב 1000, זה הגזמה לא?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותית למשחקים וגם למוזיקה ... תקציב בוא נגיד שתתנו לי אתם כי אני לא יודע מה המחיקים תודה :]
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הי, אני מחפש טלויזיה חדשה לסלון. התקציב הוא כ-5500 שח. הסלון צר וארוך - 3*9. בסוף הסלון יש חלון גדול. המרחק הפיזי בין הטלויזיה לספה הוא כ-2.5 מטר. לרוב רצפה בחדשות כנראה דרך HOT וקצת בסרטים מהמחשב. לא חושב שאני אקנה קונסולת משחקים בקרוב. השאלות שלי הן: 1. האם פלזמה או LCD? מה ההבדל בימינו? 2. איזה גודל כדאי לקחת. 3. איזה חברות נחשבות למובילות בתחום היום (גם פלזמה וגם LCD). 4. האם במקרה של התקנת צלחת לווין פרטית יש הבדל מול השידורים של הוט? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עד היום חיברתי למחשב מערכת סטריאו ענתיקה של פיוניר, ואליה היו מחוברים שני רמקולים מדפיים+שני רמקולים סטליטיים (יש לי גם סאב שלא ניתן לחבר) הסאונד ממש טוב אבל המערכת מתחילה לקרטע וגם תופסת המון מקום.. כזאת מערכת:http://img2.mlstatic.com/equipo-de-audio-pioner-xp170c-japones_MLU-O-25828391_7711.jpg אני מחפש פתרון בתקציב לא גבוהה. מקסימום 700 ש"ח משהו כמו מיני רסיבר/מגבר שיהיה ניתן לחבר אליו: 2 רמקולים מדפיים + 2 רמקולים סטליטיים + סאב וופר עם אפשרות שליטה על הרמקולים כל אחד בנפרד (גם דרך המחשב זה טוב) עם פאנל בקרה בסיסי של ווליום, באס וטריבל. ** לכל רמקול מחובר כבל דו-גידי ללא ראש RCA .. http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_colored-speaker-cable-sh-s001-.jpg…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהאזניות CX300 של החברה מזויפות הרבה, אבל מה עם הHD555 או HD595? אני לא בטוח איפה לקנות אותם. תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לבנות מפצל שיפצל לי את לי מ יציאת PL ל 2RCA לערוץ ימין ו 2RCA לערוץ שמאל? ניסיתי לבנות משהו אבל זה יצא לי קצת מחורבש ועושה רעשים ולא מתפצל טוב.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמעט בכל החנויות ה-VS 4121 עולה יותר משמעותית . למרות שבפורומים ממליצים תמיד על atp 3 שאלה נוספת : בחנות של KSP הדגם Vs 4121 זול יותר ועולה 330 ש"ח לעומת 340 ש"ח שעולה ה ATP 3 האם זאת לא טעות ? משהוא שקנה שם יכול לאשר את זה ? מה יכולה להיות הסיבה להבדל שכזה בשאר החנויות המחיר של ה VS 4121 נע בסביבות ה-450 ש"ח ויותר תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכם, אני אמור לקבל את המכשיר בימים הקרובים ורוצה כבר להתחיל להחליף את שמות השירים (יותר נכון להפוף אותם בכתב מראה). התוכנה שבה אני שומע את השירים במחשב היא "ווינאמפ" והיא קוראת את ה ID3v2 tag אז אני מעוניין להחליף רק את ה-ID3v1 tag השאלה היא איזה מהטאגים המכשיר עצמו קורא? והאם אפשר לקבוע לו איזה טאג לקרוא? אני מבקש לענות רק אם יודעים בוודאות בגלל שזאתי עבודה של כמה שעות ואני לא רוצה לעשותה לחינם. בתודה ניר
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות על האוזניות Logitech G35 (http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/headsets_microphones/devices/5095&cl=us,en): 1) לפי לוג'יטק, האוזניות הן כמו 7.1 ערוצים. האם זה אומר שאני אצטרך לקנות כ.קול 7.1? אם כן האם יש איזה מדריך איך מתקינים כ.קול פנימי? 2) האם יש אותן בארץ? 3) יש איזשהן ביקורות עליהן חוץ מבאתר של לוג'יטק? תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להמיר המון קלטות וידאו VHS וכן המון קלטות ממצלמת וידאו בפורמט 8 מ"מ אנאלוגי לדיסקים DVD ולהיפטר מהקלטות . במכשיר צריך להיות חיבורי S-VIDEO (עבור מצלמת הוידאו) + RCA + SCART וכמובן USB המכשיר לא חייב להיות משולב עם וידאו-טייפ. כמו-כן אם מדובר על מכשיר עם הארד-דיסק פנימי אז כיצד מעבירים חומר למחשב - יש איזשהו כבל ? או שרק על דיסק DVD שצורבים במכשיר ? אשמח לתשובתכם המהירה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ידוע למישהו על תמיכה (לא interface, רק קריאת תווים) בעברית למכשירי archos מסדרת av400. בrockbox לא מצאתי תמיכה לדגמים מתקדמים. האם ידוע על יוזמה של החברה לפתח דבר כזה? תודה <o> YUP
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני לא מבין ממש בענין הרמקולים אבל אני יודע שמה שיש לי זה לא עסק ( במיוחד ששומעים את הבסים כחריקות מוזרות ) אני מחפש רמקולים בסביבות ה 500 ש"ח יש לי כ.קול שבה עם 8RDA+ של איפוקס . אני יודע שהוא 5.1 חוץ מזה אין לי מושג מה הוא שווה אם מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים וגם להסביר מה היתרון שלהם על האחר והאם עדייף 5.1 או שאפשר להסתפק ב 2.1 ( מה אומר ה נקודה 1 ???) תודה !!!
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-