עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הכרטיס קול שיש לי כרגע מובנה . אתם חושבים שכדי שאני אנצל את איכות האוזיניות הללו אני צריך לקנות כרטיס קול ? הנה לינק לאוזניות http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05342# המטרה היא למשחק counter strike . תודה

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  2. שלום אני מחפש מערכת רמקולים למחשב 5.1 עם סאונד טוב עד 800 ש"ח עם חריגה של 200 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. יצרנית האודיו הגרמנית מחזירה לחיים מותג יוקרה שלה, עם דגם חדש ומטורף לאודיופילים העשירים ביותר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-האוזניות-החדשות-של-sennheiser-עם-תג-מחי/

4. שלום לכולם! ??? יש לי מערכת קולנוע של 5.1 ערוצים ורסיבר של PIONEER שמחובר דרך מחשב ע"י כבל אופטי. אני מחפש תוכנת אקולייזר למחשב כדי לשלוט בסאונד של כל המחשב. תודה מראש על כל עזרה והחיפוש!

• 4 תגובות
    • 13.3k צפיות
  5. Started by timac,

יש לי LCD ואני רוצה לחבר אותה למחשב עכשיו יש לי כבל VGA לתמונה השאלה שלי איך אני מעביר קול מהמחשב לטלויזיה כי VGA זה רק תמונה...

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by T-boon,

שלום לכולם, עד היום היתה לי מערכת מיני מחוברת למחשב (2 ערוצים) והכול היה בסדר, היום חיברתי מערכת מיני נוספת כדי להוסיף שתי ערוצים נוספים כסראונד.. הגדרתי בדרייבר את מערך הרמקולים מ-2 ל-4 והסראונד עובד מצויין. עכשיו, לקחתי מגבר ישן שהיה לי וחיברתי אותו על היציאה של הסאב/סנטר בכדי שיהיה לי גם סאב, הגדרתי בדרייבר את המערך מ-4 ל-5.1 ואז יש לי בעיה, אני שומע את כל ה 5 רמקולים עובדים אבל לא שומע את הדיבור כשהסרט מנגן.. כאשר אני מחליף את הסאב שיעבוד כסנטר, אני שומע את הדיבורים אבל, זה עדיין נשמע פחות טוב מהמערך של 4 רמקולים בלבד, כאילו שחסרים צלילים. בסך הכול רציתי להוסיף סאב למערך של 4 רמקולים.. אז אני מניח שהשאלה שלי היא, האם ניתן לחבר מערך של 5.1 ללא הסנטר? ולשמוע את הדיבורים…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by DXT,

? אני מדבר על AC97 עם שני ערוצי סטריאו כמו שיש נגיד ב epox 8k3a לא +.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by adis50,

אני זקוק להמצלה על כרטיס טלויזיה שתומכן באופן מלאה בHD (יש לי ממיר HD) אני זקוק לכרטיס שמקליט תוכן (גם HD) ויוכל להקליט יותר מ2 תכנים יחד בנוסף אני זקוק לכרטיס שמאפשר לי לכוון את ההקלטה (גם לעוד מס' ימים) ושתיהיה לו תאפשרות להדליק את המחשב במידת הצורך (ואם יש גם לכבות מה טוב) אני לא יודע איך זה עובד אבל יש לי ממיר HD של הוט אני רוצה שתיהיה לי תאפשרות לראות טלויזיה גם תוך כדי ההקלטה ועל גבי הטלויזה ולא על מסך המחשב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  9. נמעס לי לשוטת ברשת בחיפוש אחר עוד אתר "פירסומי" שידחוף לי איזה דגם מעפן. רוצה אתר או שניים שבאמת יכולים להביא כמה שיותר יחס נטרלי ואינפורמטיבי (כמו gsm arena לפלאפונים). אמת מידה לשוק הרחב. שיהיה אולי משני קטגוריות נפרדות: משחקים ומוזיקה. ואפשר אולי לנעוץ אותם איפה שהוא בסטיקי על מנת שאנשים שלא יודעים יכלו לקבל קצת רקע? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני זקוק לכרטיס קול עד 600 ש"ח איך ה-Xmod מבית Creative? והאם יש הבדל בין כ.קול חיצוני לפנימי (באיכות הצליל)? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by shakedd,

יש לי מגבר pioneer vsx-822k אני לא יודע מה הסיבה אבל אני לא שומע מרמקול קדמי ימין פתאום דבר ראשון שעשיתי החלפתי את החיבורים של הרמקולים הקדמיים ועכשיו לא שומעים משמאל חשבתי נשרף לי החיבור של רמקול ימין או משהוא בדקתי את זה עם רדיו ושניהם עובדים כשאני מחזיר למחשב רק רמקול אחד עובד, עשיתי ריסט למגבר ועדין יש את הבעיה מישהוא יודע איך לסדר את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ozdaya,

שלום, שידרגתי השבוע את כ.המסך במחשב ל: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm לכרטיס יש יציאת HDMI ולכן חיברתי את המחשב בחדר בכבל HDMI-HDMI ל-LCD בסלון מסוג: TOSHIBA 37 אינץ' דגם XV550 וקיבלתי גם סאונד וגם תמונה (המטרה היתה להעביר כבל 1 בין החדרים במקום 2 לאודיו ווידאו). ועכשיו לשאלה: בשלב הבא אני רוצה להוסיף מערכת רמקולים +מגבר לסלון כדי לשפר את הסאונד, מה אני אמור לעשות? האם להעביר עוד כבל בין החדרים מהיציאת סאונד במחשב ל- מגבר או אם המגבר מתחבר לטלויזיה ומשם יעבור סאונד? בקיצור- איך אני משפר סאונד במחיר לא יקר ועם כמה שפחות חוטים???

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by LittleNicky,

אהלן, אני רוצה לקנות בימים הקרובים אוזניות למחשב הנייד ולגלקסי 2, חשוב לי שיהיו all-rounder כאלה כי אני רוצה להשתמש בהן גם למוזיקה, סרטים\סדרות ומשחקים. מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך (כמו אורך של סרט לדוגמה), שיהיה סאונד איכותי וברור ואם יש אפשרות שיהיו מתקפלות כדי שיהיה יותר קל להסתובב איתן. בינתיים המליצו לי על http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9480 איך הן לפי דעתכם? יכולות להתאים לי? אם לא אז בבקשה להציע לי משהו אחר, תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הDVD שלי בסלון תומך בdivx ושאני שם על הdiskonkey סרט ושם בusb בdvd זה לא עובד מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  15. עבדתי לפי המדריך בסטיקי מדריך להגדרת המערכת לניגון סרטי HD והבעיה כמו שמופיעה בכותרת (מצורף צילום מסך). האם תהייה לזה השפעה? או שבכלל לגרסה הזו של המדיה פלייר צריך הגדרות אחרות? http://imageshack.us/photo/my-images/696/82439299.jpg/ תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gunrhutjbha,

אני מחפש אוזניות לריצה עם דגש על צליל איכותי ונוחות. אין בעיה גם להזמין מאתרים בחו"ל.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by RoyShefy,

Dolby Pro Logic II מישהו אי פעם שמע אותו ויכול לבקר אותו?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה לקנות לעצמי אוזניות של AKG אני מעוניין בדגם הסגור שלהם . הדגם הוא K414P הבעיה היא שאני מצאתי את הדגם הקודם שלהם שהוא K26 P הישן והטוב ... השאלה היא כזאתי מישהו אולי יודע מה ההבלדים ולמה שונה שם של הדגם יש שוני כולשהו באלמנטים של האוזניה שזה שווה את זה .. כי את הK26 אני יכול לקנות במחירמבצע וזול יותר המדגם החדש תודה רבה לכולם ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי. אני רוצה לקנות כרטיס קול על מנת לשפר את האיכות ב logitech x-540 שלי, שכן כרגע הם מזעזעים (מבחינת המוסיקה כמובן). בכל מקרה, First things first: האם כ.קול בכלל ישפר את האיכות ברמקולים? קבצי המוסיקה שלי הם באיכות של 320kbps. ולגבי האוזניות (ATH-AD700) ? עכשיו לעיקר: במידה וכרטיס קול אכן ישפר את האיכות (עכשיו פשוט שומעים קצת רעש סטטי בכל השירים + משהו בסאונד פשוט נשמע חסר, אני לא ממש יודע איך להגדיר את זה. כמובן שהרעש הסטטי נעלם באוזניות, כך שאתם יכולים להיות בטוחים שזה הרמקולים), איזה מומלץ? כמו כן זה לא משנה לי אם הוא יהיה חיצוני או פנימי. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קניתי את המחשב HP Pavilion dv9750ej ואני רוצה לדעת האם יש אפשרות להפעיל DVD או סרט בפורמט XVID ישר כשאני פותח את המחשב, לפני שהווינדוז עולה. תאורתית שיפעל כמו נגד DVD נייד..הרי יש כבר מסך, ואני מאמין שהרכיבים האלקטרונים קיימים.. (המטרה היא למשל כדי לראות סרט בטיסה, ללא צורך להעלות את הווינדוז שגוזל כל כך הרבה משאבים..) האם יש אפשרות כזו? אם כן, איך מבצעים את זה בדיוק? תודה!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  21. תודה אני מעוניין ברסיבר טוב ומערכת רמקולים של 5 +סאב. עד מחיר של 2200 ש"ח כרגע, אולי יותר אם אני אמכור את המערכת של JVC שלי. אני מעדיף משהו אסטתי כמה שיותר ולכן אני מעדיף סטלייטים ולא רמקולים על הרצפה או על מדפים כי גם אין לי ממש מקום. הרמקולים מיועדים למוזיקה ולסרטים, ואני מעדיף איכות על חוזק למרות שגם חוזק חשוב מאוד. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  22. יש לי כרטיס קול פשוט: Creative Ensonique audiopci (יציאה אחת לרמקולים) וזוג רמקולים פשוטים שבאים עם המחשב בשווי של כמה עשרות שקלים. אני רוצה לקנות זוג רמקולים: hercules XPS 210 ולהשאר עם אותו כ. קול האם ארגיש בהבדל משמעותי או שכרטיס הקול יגביל את האיכות ולא ינצל את הרמקולים כמו שצריך. יש צורך בכרטיס קול חדש (2 יציאות רמקולים) כדי להנות מ sound נורמאלי?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אחי קנה לי רדיודיסק לרכב, פיוניר DEH-P7900BT. זה רדיו נחמד שמציע את האופציה להשמיע מוזיקה דרך BLUETOOTH. כשאני מחבר אליו את הפלאפון שלי, K800i, שומעים לא רע בכלל אבל מידי פעם יש הפסקות של עד חצי שניה בצורה דיי אקראית המהלך הניגון. הוא יכול לנגן 10 דקות ללא הפרעה ואז יתחילו להופיע ניתוקים כל 5-20 שניות. יכול להיות שהרדיו פגום? או שזו תופעה שסביר שתהיה בחיבור אלחוטי שכזה... ניסיתי להשמיע גם עם טלפון אחר (אבל מאותו הדגם) והתופעה חוזרת, כך שזה לא אומר לי הרבה.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  24. שלום לכולם קניתי מחשש חדש והוא דודני אבל הכרטיס קול שעל הלוח איכזב בצורה שלא משתואה לשלושה פנים זה הSOUNDMAX שבא עם asus p5b deluxe הקיצר הוא לא ממש כרטיס מוצלח וראיתי שיש איתו בעיות שרוצים לעבוד עם 5.1 הקיצר אני רוצה להמלצה לכרטיס דודני שהיו לו יציאות SPDIF / coax חובה ושיהיה טוב ואמין ויעבוד לי בכל תוכנה עם כל הרמקולים תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by x-niko,

אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים לאחרונה ראיתי מכשירים כאלה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9471 ולא הבנתי מה בגדול התפקיד שלהם ולמה בעצם צריך את זה?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.