עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. זה משהו שאף פעם לא ממש הבנתי (גם לא ניסיתי יותר מדי, אבל בכל מקרה...) - אם יש יציאה דיגיטאלית מנגן סי די ישר לתוך מגבר מאד איכותי, למה צריך בעצם נגן איכותי? איזה הבדל זה עושה? על פניו הייתי משער שהאות שהרסיבר מקבל יהיה זהה בכל מקרה שכמדובר במקור דיגיטאלי, גם אם הוא מאיכות נחותה. הרי זה מידע, מסודר בצורה בינארית לגמרי. כשאני מעתיק משהו למחשב מדיסק באמצעות כונן גרוע, המידע שאני אקבל יהיה זהה לחלוטין למקור בכל מקרה. אולי הוא לא יצליח לקרוא דיסק סרוט, אולי ייקח לו יותר זמן, אבל כשהמידע מגיע, הוא מגיע 1 ל-1 כמו המקור, אז מה משנה? בקיצור, מה ההשפעה של נגן זול על האיכות בלבד (כלומר: יוצאים מנקודת הנחה שהוא קורא הכל ומספיק מהר כדי להוציא אות יציב) אם בכלל יש כזו, ולמה?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  2. שלום לכולם קניתי טלויזיה LCD של Samsung וברצוני לחבר אותה למחשב. חיברתי כבל RGB לכניסה במחשב, ורואים מצויין... ועכשיו אני רוצה לחבר את הכרטיס קול שלי ולכניסה בטלויזיה... בגלל שיש כל כך הרבה חיבורי RCA מאחורי הטלויזיה אני מניח שאני צריך לחבר ל AV IN בטלויזיה (רק Audio L,R) ובצד המחשב לחבר ל LINE Out (חיבור ירוק אני חושב)... נשמע פשוט אבל פשוט אין Sound. אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה המעיקה... תודה מראש, גל.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by A.Iniesta,

תקציב - עד 300. האם השיפור יהיה משמעותי בהשוואה לכרטיס הקול המובנה בלוח של gigabyte כבן 6 שנים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום , יש ברשותי את הכרטיס קול ASUS XONAR D2X .. שאליו אני מעוניין לחבר את המערכת שלי Z5500 ואת האוזניות שלי HD555 . עכשיו הבעייה היא שכאשר אני מחבר את האוזניות שלי לחיבור הירוק בכרטיס , החיבור תפוס ואז אני לא יכול לחבר את הרמקולים בחיבור אנלוגי . בשביל לעשות זאת אני צריך להחליף כל הזמן בין האוזניות לרמקולים . אז כרגע אני משתמש בחיבור הדיגיטלי , ופשוט מחליף בנהם בעזרת הדרייבר . השאלה שלי .. האם יש אפשרות שהכל יהיה מחובר לכרטיס קול [אוזניות , רמקולים (אנלוגי , דיגיטלי )] ואז אני יוכל פשוט להחליף בנהם בעזרת הדרייבר של הכרטיס . תודה מראש לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by rank,

אני רוצה לקנות LCD 26 (בגלל שאין לי מקום ל32 . אני רוצה לקנות טלויזיה של GRTZE ב3200 (בחנות ) (זה כולל HD REDY ) או שאני יכול לקנות LG באותו מחיר באינטרנט ... (בזאפ ראיתי את זה ) עכשיו השאלה זה האם לקנות את הזאת בחנות שפחות טובה או את זאת באינטרנט ... (3200 שקל זה התקציב שלי ואני יודע שהמחירים ירדו אבל אין לי כח להמתין שהם ירדו...).

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  6. האם אני יכול לחבר את הממיר של יס למחשב על ידי חיבור הvideo out לvideo in על הכרטיס 6600GT? ואת הסאונד לחבר לכרטיס קול עם rca של סטריאו למיניג'ק לline in הכחול של הכרטיס קול? ויש תוכנה שמאפשר לצפות בזה ? תוכנת צפייה בטלוויזיה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by kababo,

אני כבר לא מעודכן ורציתי לדעת האם כרטסי הקול המובנים בלוחות האם החדשים ( http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ) מגיעים לרמה של כרטיסי קול נפרדים (creative asus) עבור המשתמש הביתי(מוזיקה, סרטים משחקים) ואם לא אז איזה כרטיס קול הוא הממולץ כעת עבור אותם הצרכים.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by KroydKrenson,

רציתי לדעת אם מישהו ניסה להשתמש בפלייסטיישן 3 בשביל לקרוא קבצים מהמחשב ולהפעיל אותם. אני יודע שזה אפשרי אבל לא לגמרי הבנתי איך לבצע זאת. אודה לכל מי שיוכל להסביר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Domovoi,

אני מתכוון לקנות אוזניות עם חבר בחנות הזו:http://netoneto.co.il/ מצאתי שם אוזניות של AKG בתקציב שלי (~400) .עכשיו הקטע הוא איזה אוזניות טובות יותר? AkG 430/512/518?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן כמהלך לשידרוג מערכת הקולנוע הביתי בביתי קנינו לפני שבוע טלוויזית LCD TOSHIBA 47LW66 במקום הטושיבה 50" מקרן אחורי שהייתה בסלון עכשיו צריך גם DVD יותר מתקדם במקום הטושיבה מגש כפול שלא קורא DIVX ומגבר ימאהה ממש ישן שאין לו כניסה דיגיטלית אז אני צריך המצלמה לDVD קורא DIVX עם יציאה דיגיטלית, קוקסיאלית או אופטית ומגבר עם כניסה דומה שתומך בדולבי ופרולוג'יק וכל זה יש רמקולים של בוש 5.1 אז לא צריך מגבר יותר מדי טוב רק שיתמוך לפחות 5.1 ויוציא הספק של לפחות 100 עם פונקציות נחמדות רצוי פירמה טובה כמו מרנץ פיונייר יאמהה וכד' עד 4000 שקל שניהם תודה! נ.ב. איך המגבר הנ"ל - "רסיבר לקולנוע ביתי 6.1 ערוצים מבית PIONEER דגם VSX915S"

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by vourt,

שלום, יש לי בעיה למקם את הסאב באזור הקידמי, ויכול רק למקם אותו מאחורה לייד הרמקולים האחוריים על הרצפה, יכול להיות שאאבד איכות כך? - רמקולים של MEGAWORKS 550 - עם כרטיס קול AUDIGY 2

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, קניתי טלויזיה LG מסוג LED 42 - Full HD לטלויזיה יש חיבור USB שיכול להפעיל סרטי HD. כאשר אני מנגן דרך הUSB סרטים באיכות HD לא משנה אם זה 1080 או 720 הצפייה אינה חלקה - יש ריצודים/ אני יכול להסביר את זה כירידה מסויימת בקצב הפריימים לשנייה שגורר לתנועה לא רציפה. הדבר הזה מתרחש באופן רציף ורואים את זה בעיקר שיש תנועות ותזוזות. השאלה שלי 1. האם הצפייה האיטית נובעת ממגבלות של הטלויזיה או מעצם העובדה שהטלויזיה מבצעת את הפעלת הסרט דרך הUSB והוא המגביל - משמע ניגון של הסרט והפעלתו דרך מעבד הטלויזיה ולכן מגבלות המעבד הן שאחריות לזה? 2. במידה ואני מחבר את הטלויזיה לPS3 או STREAMER או מחשב נייד דרך חיבור HDMI ודרכו אני אנגן את הסרט. על ידי כך אני מתגבר על המעבד החלש בטלויזיה…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by kibub,

היי יש לי בטלוויזיה כניסה בצבע ירוק אדום וכחול מה זה? למה זה משמש?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by stojakovic,

אהלן, יש לי logitech-540 שמחוברים למחשב, ועד עכשיו כל פעם שהייתי רוצה לשמוע מוזיקה הייתי מכניס את הדיסק לCDROM... הבעיה היא שעשיתי קצת סדר בדיסקים ואני שומע יותר פתאום אז רציתי דרך לשמוע דיסקים גם שהמחשב מכובה, אבל מהרמקולים של המחשב... אין לי שום רעיון איך לחבר את הקומפקט דיסק ישירות לרמקולים, כי אין להם עוד שום כניסה.. למישהו יש רעיון? זה מאוד מאוד יעזור לי!! תודה!

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by TaVoR,

יש לי iRiver H10 6GB קניתי לפני פחות משנה (גרסה אמריקאית).. הקיצר.. המכשיר נפל לי והכלב אכל אותו, לא בלע אבל יש פלסטיק עקום וחורים של שיניים על המכשיר. המכשיר עובד כמו שצריך לאפשר לשמוע מוזיקה אבל הוא לא נראה טוב בכלל ואני לא רוצה לשמוע בו ככה (זה מבאס..) רציתי לדעת אם אני שולח את המכשיר לחברה, יוכלו להחליף לו את הגוף ולהשאיר את ההארדיסק עם הזיכרון והכל? אני לא רוצה שימחקו לי דברים כי הם לא קיימים על המחשב שלי כמעט כולם. מה לעשות? האם לדעתכם זה יעלה הרבה כסף? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  16. חברה מישהו מכיר כאלה שמוחרים לא 80-200 שח ליחידה? אני רק רוצה "להנמיך" את החדר .

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by zerocool15,

שווה לי לקנות, ב155$ חדש בקופסה מארה"ב זה כולל משלוח.? כאמור זה דגם לא משומש וסגור בקופסה, שחור והוא כולל רק פרו לוג'יק I. האיביי הזה עושה לי בעיות כבר שנה אני מנסה לקנות P:......

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by FeedMe,

אהלן.. נגיע לעיקר מחפש בחיפה אוזניות איכותיות.. המליצו לי על 201HD אבל אני מחפש אוזניות כפתור.. משהו פחות בולט תקציב עד 150 ש"ח- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  19. נמאס לי מהרמקולים שבאים עם המחשב, והחלטתי להתחדש בסט חדש התקציב הוא 200 ש"ח למערכת של 2.1 ראיתי את 4 אלה ואשמח לייעוץ: 1. A300 של קריאטיב. 2. X-210 של לוגיטק. 3. BXR1121 של אלטק. 4.Eacan E510 תודה לעוזרים - אגב אני עם כרטיס קול על הלוח אם, כדאי לקנות חיצוני?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by AnTiSh0ck,

יש לי את הקודק K-LITE עד היום לא היה באודיו בסרטים, עכשיו האודיו לא נשמע, יש רק את האאודיו שבא מהסנטר והשאר לא, יש לציין ששירים הוא מנגן בצורה תקינה והתקנתי WINDVD ו POWERDVD לאחרונה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by guycnaan,

אני מעוניין בקניית מקרן כיס, כשהפונקציה היא מקרן שמאפשר את הפיצ׳רים הבאים: א) מקרן איכותי שנותן עוצמת הארה בהירה וממוקדת גם בחדר בהיר ולא חשוך יחסית, חדות לסרטים רצויים אך לא על חשבון מחיר גבוה מדיי ב) חיבור אפשרי לאייפון לפטופ או כרטיס sd ג) מחיר שנמוך מ-200 רצוי המקרן יכול להיקנות בארצות הברית, תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by YTZ,

יש לי כרגע UE700 שקניתי בזמנו המשרתות אותי באופן נאמן כבר שנה שניה, אך לקחת סט כזה של אוזניות לאימונים מרגיש קצת מסוכן (1000+ ש"ח, אחרי הכל), כרגע יצא לי לשמוע על ה-Soundmagic PL30 שהן אוזניות מיצרן סיני שפה ושם יש עליהן ביקורות די טובות, אבל רציתי לקבל עוד חוות דעת והצעות לאוזניות באותו התקציב. התקציב עומד על 35$, רצוי מאיביי או כל אתר השולח מחו"ל לארץ (התקציב כולל משלוח). עדיפות לצליל חמים ומאוזן ככל האפשר, עם טיפ-טיפה דגש על הבאס.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by liho,

רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי השלט של zen touch יגיע לארץ הקודש.?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by 104952,

שלום כולם , לאחרונה אני וחברי ללהקה בנינו חדר חזרות במקלט וסידרנו אקוסטיקה רצינית . בנוסף הבאנו מחשב לחדר החזרות וברצוננו לקנות כרטיס קול על מנת שנוכל להקליט את עצמנו. איך צריך להתבצע ההקלטה לכרטיס קול? האם צריך לרכוש מיקסר ולחבר אותו לכרטיס קול?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by IdanS,

יש לי ככל הניראה בעיה בלוח האם שמסתכמת בזה שכרטיס הקול מסוג realtek ac97 שיש לי המובנה בלוח לא עובד למרות שהוא מזוהה ע"י המחשב ומערכת ההפעלה ללא התנגשויות וכל הדרייברים מותקנים כהלכה,וב-BIOS האודיו קונטרולר מוגדרים enabled. לאור העובדה שאין לי עצבים וזמן לאשפז שוב את המחשב במעבדה ואולי לקבל שוב לוח אם פגום,החלטתי לקנות כרטיס קול מבוסס PCI שאפשר להרכיב בפשטות על לוח האם.מה שרציתי לשאול: 1)האם התקנת כרטיס קול חיצוני מבוסס PCI עלולה לקחת יותר משאבי זיכרון ומשאבי מערכת ולפגוע בצורה כזו או אחרת בפעולת המחשב? 2)האם התקנת כרטיס קול כזה עלולה לגרום להתנגשויות? אם כן, מה היא הדרך הכי טובה ובטוחה להתקנת כרטיס הקול החדש (האם זה דורש הגדרה ב-BIOS שבה האודיו קונטרולר שמתייחסים לכרטיס …

• 4 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.