אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

טוב, אז אחרי העזרה המצויינת שקבלתי פה בפורום, ההתלבטות היא בין שני הכרטיסים: 1. Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 2. Asus Xonar D2 (לא D2X, בהמשך) שימושים - משחקים, מוסיקה וסרטים . מחשב עם Vista Business 64. שמיעה בעיקר באוזניות Audio-Technica ATH-M50 או רמקולים כל שהם של קריאייטיב, לא משהו מיוחד (2.1). האמת, לו זה היה אפשרי, הייתי קונה את ה-Auzentech X-Fi Prelude, אבל אחרי שיחה עם FoxPC (שמייבאים אותם ורק אצלם היה בכלל כרטיסים של Auzentech [בארץ ז"א]), מתברר שזה אבוד והם לא יביאו עוד כי אין מספיק דרישה. (אגב, אם מישהו יודע על מקום שכן מחזיק את הדגם הנ"ל - בבקשה, אבל בבקשה תספרו.) קיצר, בחזרה לשאלה. אני יודע של-D2 יש איכות שמע טובה יותר. אני יודע שלקנות creative (ובטח משהו… - 

- 2 תגובות
- 817 צפיות

- 

- 

הבעיה - קניתי אקסטרימר חדש מבאג, חיברתי בהתחלה בקונפיגורציה של: כבל HDMI מיציאת האקסטרימר לרסיבר ומשם עוד כבל HDMI מהרסיבר לטלויזיה LG 42 LD460. בנוסף - חיבור של כבל אופטי מהאקסטרימר ליציאה המתאימה ברסיבר. התגלתה אמנם בעיה מאוד מעצבנת של חוסר בסאונד אבל תמונה היתה. לאחר כמה ימים שניסיתי שוב לטפל בבעיה הנ"ל נוצרה בעיה חדשה: אין תמונה דרך יציאת ה HDMI. פשוט אין. אם אני מחבר כבל RCA אז יש תמונה אבל ברגע שאני מנסה לצאת דרך יציאת ה HDMI אני פשוט לא מקבל תמונה. הכבל תקין, הכניסה תקינה, ניסיתי לשחזר הגדרות יצרן, משחק בהגדרות (הורדת רזולוציה במכשיר), מעבר לטלויזיה אחרת (גם עם כניסת HDMI), חיבור ישירות לטלויזיה... כלום!!! אני כבר אובד עצות, יכול להיות שיציאת ה HDMI באקסטרימר נ… - 

- 2 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

מה המצב אנשים ?.. אני מועניין לרכוש את המכשיר Novatron IAMM NTD-35 ... בפנדה מחשבים (איפה שאני מתתכון לרכוש את המכשיר) זה מגיע בלי הארד דיסק (אני בכל זאת מתכוון לקנות הארד דיסק אצלם בשביל המכשיר) אבל אני חושב שניתן יהיה לבקש מהם (כמובן בתוספת תשלום) להרכיב במכשיר את הארד דיסק החדש ... אם הם לא יסכימו איך אני מרכיב לבד את הארד דיסק לשם ?.. אני צריך לשים ג'אמפר ב - Master, לחבר את הכבל IDE (כי זה לא תומך ב - Sata) ואת כבל החשמל ?.. איך אני מכין Partition בהארד דיסק בלי לחבר את הארד דיסק למחשב ?.. אם אין דרך להכין Partition בלי לחבר את הארד דיסק למחשב אז כשאני מחבר למחשב את הארד דיסק, להכין את ה - Partition כשאני כאילו בא להתקין את ה - Windows ואז כשזה מכין זה מבקש לפרמט את … - 

- 1 תגובה
- 633 צפיות

- 

- 

אהלן, עד לאחרונה השתמשתי במערכת 4.1 ג'נרית שתפקדה במשך כמה שנים מצוין. את האמת, אע"פ היותה של חב' WINNER, האיכות שלה התעלתה על הרבה מערכות יקרות וטובות בהרבה ולכן גם זמן רב לא החלפתי. הבעיה היא שלאחרונה המערכת כבר מקרטעת [היא בת 10 שנים...] והגיע הזמן להחליף. עיקר השימוש שלי הוא למוזיקה, משחקים וסרטים. לכן גם אני מחפש מערכת שעומדת בעוצמות גבוהות עם סאונד טוב ובאס חזק שמסוגל להרעיד לי את החיים. אני מחפש מערכת 2.1 או 4.1, העיקר שתהיה מאוד איכותית ומסוגלת לעמוד בעוצמות מאוד גבוהות מבלי לאבד איכות. התקציב שלי הוא באזור ה-900 ש"ח. תודה לעוזרים \ ממליצים! אבקש גם קישור לדגמים שאתם ממליצים עליהם [לא בהכרח מאתר קנייה, אלא קישור למוצר עצמו שאני אראה בעיניים על מה מדובר] - 

- 7 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

אני מחפש לקנות רמקולים ושמעתי על מבצע בבאג דיוטי פרי על הסאונד סטיקס. חיפשתי עליהם באינטרנט וראיתי שהרבה כתבו ששומעים בהם טוב מאוד אך רק המחיר קצת גבוה. המחיר בארץ לא יורד ב 890 שקל, אז חשבתי לעצמי שב 640 אולי כן כדאי לי. אם מישהו יוכל לעזור לי להחליט ולתת עליהם חוות דעת אני אודה לו מאוד - 

- 1 תגובה
- 962 צפיות

- 

- 

רכשתי כרטיס קול של קריאייטיב: CREATIVE Audigy SE 7.1 הכנסיות שיש עליו זה: כחול ירוק שחור כתום והכניסות שיש על המערכת עצמה זה: צהוב: SUB/CENT כחול: REAR ירוק: FRONT/STERO - 

- 5 תגובות
- 559 צפיות

- 

- 

קניתי אוזניות כאלה: http://www.jays.se/products/a-jays-one-plus בחוכמתי הרבה לא בדקתי תאימות לSGS1 שלי ומסתבר שהאוזניות האלה לא תומכות במכשיר עקב מגבלה כלשהי בחיבור, ויש צורך במתאם מהסוג הזה: http://www.meelec.com/MEElectronic_TRRS_Adapter_for_P_Version_Headphones_p/adptr-trrs-35.htm רציתי לדעת אם יש משהו בסגנון בארץ? - 

- 0 תגובות
- 949 צפיות

- 

- 

המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו… - 

- 3 תגובות
- 655 צפיות

- 

- 

שלום אנשים טובים אני מעוניין לרכוש מקרן בעל אפשרות חיבור לכרטיס מסך במחשב משם אני רוצה להקרין את הסרטים. מהכרטיס יש לי יציאת S_VIDEO אני מחפש בעיקרון מקרן חדש תמונה בעל רזולוציה טובה למשל 1024X768, בעל גימור חיצוני קטן, ושיהיה שקט מה ממליצים? אה כן ועדיף זול אבל שלא יתפרק..שיחזיק תודה אסף - 

- 0 תגובות
- 543 צפיות

- 

- 

- 

מחפש מערכת סטריאו ביתית לא מאד יקרה, שקוראת CD וצרובים וחיבור USB, ושיש בה פונקציה של "שעון מעורר" - לתכנת שתידלק בשעה מסוימת. קניתי sanyo dv1480dc שבמפרט (וגם על האריזה ) מופיע שיש פונקציה כזו - אבל זה לא עובד... אם מישהו מכיר את הסאניו הנ"ל ויודע איך מתכנתים אותה, או מכיר מערכת אחרת באותה סקלה עם יכולת תכנות - אשמח לדעת!! תודה ;D - 

- 0 תגובות
- 696 צפיות

- 

- 

שלום , לאחר שיפוץ בחדר אני מחפש רמקולים לחדר העדפה שלי היא רמקולים מוגברים ( אין צורך במגבר ) בעצם רמקולים למחשב שאותם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה . החדר בגודל של 4.20 על 2.60 חדר ממוצע . היעוד המרכזי של הרמקולים הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב . ומידי פעם חיבור לטלויזיה לצורך צפייה בסרטים . התקציב שלי עומד על 1000 שקל אבל אני מוכן להשקיע עוד טיפה על מוצר איכותי ! תודה רבה לכולם השמח לקבל עזרה . - 

- 0 תגובות
- 738 צפיות

- 

- 

מה אתם חושבים על החברה הזאת, ובייחוד על שתי האוזניות הללו: ATH-CK1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=12&c=308 ATH CK52 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=12&c=308 האם הן מגיעות לרמה של הCX300 או לפחות הדגם CK52? היו לי את הCX300 אבל נגנבו לי אחרי איזה שנה ורציתי לקנות אותם עוד פעם ופתאום ראיתי שיש חלופה, השאלה אם היא משתלמת? נזכור שכיום אפשר להשיג את הCX300 ב170-180 שקל - 

- 0 תגובות
- 553 צפיות

- 

- 

כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין ברמקולים הכי איכותיים שאפשר להשיג בתקציב הזה. חשוב גם המראה החיצוני ואפשרות לתלות אותם על הקיר - 

- 9 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

הCX300 היו סבבה אבל לא התלהבתי ממש מהם עושים לפעמים כאב ראש איך האלחוטיות האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 זה בעיקר לנסיעות ארוכות רציתי גם פעם שעברה לקנות אותם אבל הם עלו 600 שקל עכשיו זה עולה 320 שקל - 

- 0 תגובות
- 539 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי אוסף גדול של סרטונים קצרים שלפי דברי האספן הורדו באיזה אופן מ-YouTube. קבצי הוידאו (מאות) בפורמט mp4 וידאו: MPEG 4 AVC H264 אודיו: MPEG AAC Audio מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את הסלט הזה לפורמט DVD סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). בנוסף אוסף של שירים בפורמט WMA2 שמוגנים באיזה אופן. לדוגמא, VLC מנגן את השיר ללא קול - כלומר הוא מראה התקדמות ולא נותן הודעת שגיאה אבל ללא קול. רק WMP מצליח להשמיע אותם. בפעם הראשונה ה-WMP ניגש לאינטרנט להוריד איזה רשיון ומאז הוא מנגן אותם. כאשר אני מנסה ליצור מהם CD Audio התוכנה ImgBurn מדפיסה הודעת שגיאה (מצורפת) על רשיון. מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את השירים לפורמט CD audio סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). [attachment deleted b… - 

- 3 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

אני רוצה להוציא 350-400 שקל על אוזניות חדשות (מוזיקה בלבד, נגן נייד). אבל אני צריך שהם יהיו גם נידות, כמו הPX100 של סנהיסר ולא גדולות כמו סדרת הHD, וחבל לי להתפשר על ה-PX אם אני יכל להשקיע עוד 100 שקל. הPX200 הם לא טובות יותר (במקרה הטוב) ממה שהבנתי. אז יש לי אופציות? - 

- 20 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אני עכשיו באמריקה ואני מעונין לירכוש אחד מהמכשירים האלה!! ואני דיי מבולבל ולא יודע מה כדי לי ליקנות אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להגיד לי מהו בעצם כל מכשיר,מי יותר טוב למשל, מה יותר חזק, ועוד.. בעיקר לי חשוב הליראות קליפים במכשיר ורדיו ואיכות טובה של מוזיקה כמובן... ודרך קלה לעביר מוזיקה לא למשל התיסבוך כמו שיש באייפוד שצריך תוכנה מיוחד וכל החרטה הזאת שלמשל באייריבר אין את זה רק מכניסים יואסבי ומעבירים לא חייבים תוכנה!!! אז תעזרו לי מאיפה להחליט בתודה נמרוד!!! - 

- 29 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

היי חברה קניתי את המערכת של logitech z5500 מאמריקה, אני לא סגור איזה שנאי מספיק לי ומה המחיר שלו אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא. על הסאב שממנו יוצא החיבור לחשמל רשום: 120V 60hz ו זרם 3A וב Performance spec רשום Total RMS power: 500 Watts RMS דרך אגב מצאתי אותו באתר אמריקאי שבמידה ומשלמים מזומן המחיר שלו 170$ ואל תשכחו כמה הדולר היציג בימינו - 

- 8 תגובות
- 997 צפיות

- 

- 

רציתי לשאול איך הרמקולים של איקן 5.1 . עלו לי 470 ש"ח . טובים לא טובים וכו' ?????? תודה ;) - 

- 4 תגובות
- 938 צפיות

- 

- 

אהלן יש לי את הרמקולים של לוג'יטק Z5500 ואני רוצה שהם יהיו גם למחשב שלי אבל אני גם רוצה שהם יהיו לטלוויזיה כדי שאני יוכל לשחק בסוני איתם הנה תמונות של הטלויזיה http://img504.imageshack.us/img504/9398/picture514001ws1.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6354/picture514003ti2.jpg - 

- 9 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

מה אתם אומרים על הדגם הנ"ל לשן חיבור למחשב ולקונסולה? איזה חיבורים יש להם? תודה מראש. - 

- 6 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. יש לי X530 כבר כמה חודשים, ועד היום לא חיברתי את הרמקולים האחוריים מסיבה אחת - הכבלים קצרים מדיי. האם יש כבל מאריך בשביל שני הרמקולים האחוריים? אשמח לקבל תשובות. תודה! - 

- 5 תגובות
- 740 צפיות

- 

- 

יש לי מערכת 5.1 שהסב הוא שולט על כל הרמקולים יעני רסיבר... באותו יום שהסב הפסיק לעבוד בפתאומיות... אני שמעתי שירים חזק טיפה יותר מבדר"כ, וגם איזה שעתיים לפני זה השכבתי אותו על הקצפה והוא קיבל מכה קטנה.... למה הוא הפסיק לעבוד? ואפשר יהיה לתקן את זה ? החלפתי כבלים והחלפתי מיקום... [כאילו במקום DVD חיברתי אותו בCD {יציאות של הרסיבר}] - 

- 3 תגובות
- 908 צפיות

- 

- 

מבקש לחדש את הרמקולים של המחשב שלי . סדר חשיבות : א. איכות סאונד. ב. עיצוב. ג. מחיר . חשבתי על Studiophile AV 40 http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html מה דעת חברי הפורום המכובד ? תודה מראש,דרור. - 

- 0 תגובות
- 526 צפיות

-