עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by infer73,

טוב בעקבות מותו של המסך שלי והרמקולים שהיו לו אני מחפש עכשיו איזה מערכת 2.1 נחמדה, לא משהו איכותי במיוחד, אבל שלא יהיה מאוד גרוע אז חשבתי על איזה מערכת 2.1 זולה,אז רציתי לדעת מה דעתכם על זאתי: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41_50&products_id=1253 (לאו דווקא מזיגזג, סתם ראיתי אותם שם) או אם תוכלו להמליץ לי בבקשה על מערכת 2.1 זולה (עד 300 ש"ח) אני אודה לכם מאוד

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by GPS,

אתמול הזמנתי חברים ליראות סרט בסוף זה לא יצא מהסיבה הפשוטה - הדיבור בסרטים חלש אבל שמגיע קטע מקפיץ למשל זה צורח חיפשתי בפורום איך לסדר את זה והגעתי לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=410533.0 הורדתי את התוכנה AC3 FILTER משם ולפני הכל הייתי רוצה שתעזרו לי להגדיר את ההגדרות שם שיתאימו לרמקולים שלי, יש לי eacan e510 - רמקולים מחוברים לסאב ואלה ההגדרות: ואז לנסות לסדר את ההגדרות שיהיה אפשר ליראות סרט כמו שצריך, עם סאונד של די וי די עוד אפשר להסתדר, הבעיה היא בעיקר בסאונד של בלו רי תודה רבה לעוזרים 8)

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  3. יש ברשותי מצלמת וידאו אנלוגית של סוני HI8, בעלת יציאות RCA וSVIDEO. אני מעוניין להמיר את הקלטות אל המחשב - יש לי יציאת FIREWIRE במחשב. בתודה מראש, אריאל.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  4. Started by kovar,

אני מחפש לקנות רמקולים ושמעתי על מבצע בבאג דיוטי פרי על הסאונד סטיקס. חיפשתי עליהם באינטרנט וראיתי שהרבה כתבו ששומעים בהם טוב מאוד אך רק המחיר קצת גבוה. המחיר בארץ לא יורד ב 890 שקל, אז חשבתי לעצמי שב 640 אולי כן כדאי לי. אם מישהו יוכל לעזור לי להחליט ולתת עליהם חוות דעת אני אודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  5. חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות במחיר של עד 200 שקל. המטרות שלהן זה מוזיקה ומשחקים. תודה מראש :]

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  6. יש לי הד כשאני שומע צלילים מהמחשב. כשאני נגיד עוצר באמצע השיר יש הד של מיקרופון כזה איך אני מבטל את זה ?!?

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by ShahafH,

היי! השבוע רכשתי את האוזניות הנ"ל ואני ממש נהנה מהם, אך לדעתי אני יכול להוציא מהם יותר אם אני אקנה כרטיס קול ולא אשתמש בכרטיס קול המובנה של המחשב. איזה כרטיס קול מומלץ לאוזניות? עדיף מחיר סביר.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  8. שלום לכולם חיברתי מגבר + רמקולים ל YES MAX , עכשיו יש לי עוד שלט (ששולט על הוולויום) האם אני יכול לקנפג את השלט של YES MAX שישלוט על הווליום ? כרגע לכיבוי והדלקה אני משתמש בשלט של YES ולווליום אני משתמש בשלט של הקולנוע הביתי שזה ממש מעצבן. תודה (ד"א יש לי את השלט הכסוף וטלוויזיה של טושיבה חדשה יחסית)

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  9. שלום לכולם!!! באחרונה הבחנתי ברעש מציק מהמגבר רעש כזה שעושה אממממממ אפילו כשהמגבר על מינימום ווליום מה עושים??? המגבר זה סאב וופר של לנקו שאליו מחוברים הרמקולים של המערכת קולנוע ביתית.. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by roy_BB,

קיבלתי מחשב נייד שאין בו כרטיס קול..רק המובנה שהוא VIA AC97... התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין לא שומעים לא באינטרנט ולא בWMP בדקתי דרך לוח בקרה ועוד כל מיני מקומות ובכולם כתוב שהדרייבר תקין ומעודכן ובכל זאת לא שומעים כלום לפני שפירמטתי את המחשב אז הרמקולים עבדו והיה אפשר לשמוע שירים וכו... יש למישהו מושג מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה??? תודה

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  11. Started by Kitzony,

שלום לאחותי יש את ה ipod nano התקנתי לאת ה itunes אני מחבר אותו למחשב וזה פתאום כותב על המסך של ה ipod "do not disconnected" וזה לא נותן לעשות כלום הusb מגיב אליו והכל אבל ישר אחר כך זה רושם אותו דבר מה עושים

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by eins,

מישהו כבר קנה כבל COAX איכותי בסביבות המחיר הזה ? האם הסכום שווה לתמורה שמקבלים ?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by DyNast,

טוב יש לי בערך 2000~ שקל לקנות רמקולים שיתאימו גם לסרטים (סראונד) וגם למוזיקה (סטריאו) יש לי דיוידי ואני צריך רמקולים שאני יוכל לחבר למחשב בשביל לשמוע דרכו את המוזיקה אבל גם לדיוידי בשביל הסרטים וששתיהם יהיו באיכות לא רעה יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  14. שלום רב, רכשתי כבר מסוג display port ל- HDMI... איך אני יכול להיות בטוח במאת האחוזים שאני מעביר מידע לטלוויזיה במהירות המספיקה לצפייה בשידורי 3D ללא שום פיחות באיכות התמונה ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  15. Started by Overkiller,

טוב חברים, הקשבתי לעצתכם וחיברתי את הרמקולים שמצאתי במחסן של הורי, דעתי- הם מצויייייייינים ! הרמקולים הם: Sansui S-511,שלושה אלמנטים, יוצרו במערב גרמניה, לפני 22 שנה (1985). נ.ב מישהו אולי יודע איפה למצוא כתבה עליהם??? האתרים היחידים שמצאתי הם בגרמנית\פולנית (וגם אין לי מושג האם הם ביקורות או סתם דיונים) וגם אני לא מבין גרמנית. -רון

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  16. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1173076 הזמנתי את נגן הזה אתמול , כמו כן יש לי מגבר ישן מהאוטו של אבא , לא בטוח בדגם אבל הוא מחברת BOSH , 4X600W עכשיו , אני צריך רמקולים משהוא על רמה , אבל לא להגזים במחיר.. אני לא רוצה לרוקן תבנק בשביל כמה רמקולים ויותר חשוב לי האיכות מהעוצמה(אבל לא להפקיר תעוצמה ) ... כמו כן , סאב משהוא נחמד , הבעיה היא שזה אוטו קטן (סוזוקי גימיני) ואני לא בטוח שיהיה מקום לתקוע תתיבת תהודה , אני יודע שאפשר להשיג אותם גם בלי התיבה , השאלה היא מה מקריבים בשביל זה .. גם הסאב , לא צריך משהוא יקר , או בעוצמה אדירה .. משהוא באיכות טובה שיוכל לתת חויית שמיעה מושלמת ויש לי שאלה , אם אני מחבר רמקולים 300W למגבר …

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  17. אני משגי או z5400 או z5500 במחיר שלא תאימנו ועדיף שאני אפילו לא יפרסם... בכל קמרה איזה כרטיס קול זה מצריך? בבקשה לא משהו מטורף :D יש עוד דגמים שמתחרים בz5400 באותו מחיר? [מחיר בחנויות בכוונה] מה אתם חושבים על שתי הרמקולים הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by R0tem1,

אני משתמש בוינודווס ויסטה, הלוח אם שלי הוא ג'יגאבייט NFORCE 560, הרמקולים הם קריאיטיב 580GD שמחוברים בחיבור אופטי (SPDIF). שמתי לב שבלוח הבקרה אני יכול לבחור באיזה פורמט של סאונד להשתמש, מה הכי איכותי ומה הכי כדאי לי? האפשרות הכי גבוה שעובדת היא זו שמסומנת בתמונה, להישאר איתה? ואם אפשר גם הסבר בכמה מילים מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by TGA,

אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה, ורציתי לדעת מה אני אמור לחפש בשביל למצוא את הכרטיס הכי טוב בשבילי..? יש לי בעיקרון מסך 19 אינצ' מחפש בקרוב לקנות אחד גדול יותר). יש לי ממיר של HOT ואליו אני רוצה לחבר למחשב.. כך שאת הדברים שאני רוצה יקרין לי במחשב...

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  20. היי אנשים, פעם ראשונה שאני כותב בפורום זה. כותב שורות אלה מתלבט האם לקנות את המכשיר, שכן יש לו יתרונות רבים, אך יחד עם זה כמה חסרונות, לכאורה, בעלי משמעות מכרעת לעניין החלטת הקניה הסופית. קודם כל, ברצוני להביא לתשומת הלב של מי שמתלבט את היתרונות של המכשיר, שכן הוא בין היחידים שיש היום בארץ שניתן להחליף את הבטריה, והדבר מאפשר שמיעה (או כל שימוש אחר) רצופה, וכפי שהיצרן מבטיח, בטריה אחת קטנה של טריפל איי (AAA) מספיקה ל40 שעות שזה כשלעצמו, אורך חיים לא מבוטל . כפי שאתם רואים יש תוספת של SE והדבר מעיד שזוהי גרסא שניה של המכשיר, שכבר יצא במתכונת זהה מבחינת מראה, ושונה במקצת מבחינת הפונקציות, לפני שנים אחדות. הפעם מדובר על אורך חיי סוללה כפול וכנראה עוד כמה שינויים שעליהם למעשה…

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  21. Started by yuval1324,

שלום, קיבלתי מאח שלי רסיבר jvc rx-5022v ועכשיו קניתי רמקולים omega audio olp-601... כל מה שנשאר לי זה לקנות מקור, התקציב שלי נמוך 500יש איזה שהם הצעות, אם אפשר גם דגמים ספציפיים, אני ישמח לשמוע את המערכת הראשונה שלי בפעולה בזמן הקרוב (בן 18 אין הרבה תקציב וזמן לפני הצבא ). תודה

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך המצלצה לרמקולים למחשב עם סאב בתקציב של 500 שקל. חשוב מאוד שהם יעבדו על 12V ושיהיה להם מגבר פנימי. תודה ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  23. אני משתמש במערכת של לוגיטק Z-5500 שמחוברת לכרטיס קול של קרייטיב אוודיג'י פלטיניום אי אקס, ורציתי לדעת מה אני אמור לעשות באמת בכרטיס קול ובאילו חיבורים עלי להשתמש בכדי שהרמקולים באמת יעבדו כ-5.1? הכרטיס קול מעודכן לגירסא האחרונה ואני משתמש בכבל אופטי שמחבר מהרמקולים לכרטיס קול... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  24. שלום לכולם (: אני צריך המלצה לאוזניות, לא כאלה: אלא כאלה: הכוונה היא שלא מאלה שחודרות לאוזן... התקציב הוא באזור ה 150 ש"ח... בנוגע לכבל, אני מחפש כבל מאריך לרמקולים, אני צריך משהו שיאריך את הסנטר והימני אחורי ב X530 יש כזה דבר? אם כן, אשמח לקבל קישור.. תודה מראש, יניב (:

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  25. שלום לכולם , אני מתכוון לקנות מערכת חדשה בקרוב. המליצו לי בחום לקחת את הרסיבר הזה : http://www.cambridgeaudio.com/540r_amp.html הוא עולה באזור 4000 שקל אבל אני חושב שאפשר ללחוץ לכיוון 3500 ש"ח. בהשוואה לרסיבר כמו YAMAHA , DENON , ONKYO אמרו לי שהוא הרבה יותר איכותי בעיקר באודיו וזה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל חוות דעת שלכם עליו , ולגבי המחיר והתמורה. תודה.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים