עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום חבר'ה, יש לי את ה Audio-Technica ATH-A900 כבר כמה שנים טובות ואני מרוצה מהן מאוד, לפני יומיים הן נפלו לריצפה ומאז שומעים רק בצד אחד. מאחר והן נקנו בעזרת משלוח ישירות מיפן אני לא יודע לאן לפנות על מנת לתקן אותן ע"י מישהו שמתמצא בזה ללא נזק נוסף. האם אתם מכירים משיהו שיכול לתקן לי אותן? תודה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  2. Started by yfital,

היי, אני מתלבט בין 3 סטים (אין לי אופציה לאחרים, ואני מקבל אותם במחיר מיוחד). Logitech X530 Creative t6100 creative t6160 הסדר הוא גם סדר המחיר וגם סדר האיכות לפי ידעתי... אני פוזל מאוד לכיוון הלוגיטק, הם אומנם ישנים, אבל אמורים להיות מעולים. מחשבות ? תודה

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by Noririco,

מחפש בטווח של עד 200 300 שקל לצפייה בטלויזיה. . יש המלצה?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by mikets,

אני צריך רמקולים שנשמעים מספיק חזק בשטח פטוח (מרפסת גדולה). איכות הצליל חשובה, אבל פחות - אני הולך לערוך מסיבה. הרמקולים יהיו מחוברים ללפטופ. לא חייב להיות מחריש אבל מספיק חזק כדי להנות מהמוזיקה וקצת ריקודים. רוב הזמן הרמקולים יהיו בחדר עבודה קטן ולפעמים אני אשתמש בהם בחוץ. התקציב - 350 ש"ח באחת החנויות קיבלתי המלצה ל- Altec Lansing VS2621

5. Started by token_toker,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור או להכווין אותי, יש לי רסיבר של yamaha HTR-3068 שנקנה לפני כ-3 שניפ ומחוברים אליו שתי מקורות: 1. מחשב HTPC 2. ממיר YES והיציאה כמובן מחוברת לטלויזיה. בעבר כאשר הייתי מדליק את הרסיבר על מקור ה HTPC הייתי מקבל מיידית את האות וידאו. מצד שני, אם הייתי מדליק את הרסיבר על מקור ממיר ה YES, כאשר הממיר נמצא על ערוץ HD לפעמים היה לוקח לתמונה זמן להתייצב אם בכלל (לפעמים פשוט היה מראה מסך ירוק ואז הייתי צריך לכבות ולהדליק את הרסיבר מחדש). לכן הייתי מעביר את הערוץ בממיר לערוץ SD רגיל (לדוגמה ערוץ 22) וישר מקבל אות על הטלויזיה. היום הבעיה היא שעל שתי המקורות יש לי בעיית סינכרון/HANDSHAKE. ז"א שאם אני…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by Itzik.J,

היי, אני מחפש יותר הבהרה לגבי HDMI 2.1, אני מתכוון לשדרג השנה את כל מערך המדיה בסלון, (טלויזיה + רסיבר + רמקולים), רציתי לדעת האם אני חייב HDMI 2.1 גם ברסיבר, אני מתכוון לחבר מחשב סלוני ישירות לטלויזיה עם 2.1 ובעזרת eARC לרסיבר, השאלה שלי היא האם אני צריך רסיבר עם 2.1 אם אני לא מתחבר אליו ישירות? לגבי הצורך ב2.1, אני כן מתכוון לשחק עם המחשב על 4k 120. אם התשובה היא לא איזה רסיבר כרגע מומלץ עד 2500 - 3000 ואם כן... זה יהיה יקר, מה הרסיבר הכי סביר (מחיר לביצועים) עם 2.1? תודה ומקווה שהתשובה היא לא

7. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1173076 הזמנתי את נגן הזה אתמול , כמו כן יש לי מגבר ישן מהאוטו של אבא , לא בטוח בדגם אבל הוא מחברת BOSH , 4X600W עכשיו , אני צריך רמקולים משהוא על רמה , אבל לא להגזים במחיר.. אני לא רוצה לרוקן תבנק בשביל כמה רמקולים ויותר חשוב לי האיכות מהעוצמה(אבל לא להפקיר תעוצמה ) ... כמו כן , סאב משהוא נחמד , הבעיה היא שזה אוטו קטן (סוזוקי גימיני) ואני לא בטוח שיהיה מקום לתקוע תתיבת תהודה , אני יודע שאפשר להשיג אותם גם בלי התיבה , השאלה היא מה מקריבים בשביל זה .. גם הסאב , לא צריך משהוא יקר , או בעוצמה אדירה .. משהוא באיכות טובה שיוכל לתת חויית שמיעה מושלמת ויש לי שאלה , אם אני מחבר רמקולים 300W למגבר …

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by scylla,

אני עומד להזמין 2.1 - Altec Lansing VS4121 מהחנות COM4U ... ראיתי ב"באג" רמקולים של JBL מאוד מעניינים! וחשבתי עליהם בתור אופציה! הם בהחלט נראים יפים אבל יותר חשוב איך הם נשמעים, מישהו מכיר? אגב- מישהו מכיר את ההרמן-קרדון שמעליהם? לינק: http://www.bug.co.il/nprod.asp?cat=199&tcat=30

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  9. יש לי SOUNDBLASTER LIVE VALUE לפי מה שאני יודע תומך ב-4 רמקולים השאלה היא אם אני יכול לחבר אליו רמקולים 4.1? 2.1? תודה

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  10. איך הכרטיס קול הבא: http://www.pchardware.co.il/docs/pd929388361.htm והאם בעתיד אני אוכל להקליט מהגיטרה החשמלית למחשב באיכות טובה(שלא כמו הקלטות בכרטיס קול רגיל!!!)?

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  11. אני זקוק דחוף למקליט דיגיטלי שמעבירבאופן מהיר את ההקלטה אל המחשב לצורכי עריכה, מי שיכול לייעץ, או לשלוח לי איזה לינק טוב, אודה לו מאד מאד תודה רבה

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by zolder,

האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור או בכחול כי אני רוצה מאוד לקנות אותו וכל המארז שלי כולל הסי די רום והפלופי הם בשחור ואני ממש לא רוצה שזה יראה ממש מכוער.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by shloosh,

נראה מעניין במיוחד.... http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4017756 בעיקר העיצוב. מישהו שמע? מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  14. cambridge soundworks מייצרת כבר כמה שנים רמקולים שעושים רושם שהם טובים, אך אינני רואה שמוכרים אותם בארץ......... האם אתם מכירים את החברה הזאת? היא באמת טובה? קבלתי המלצות עליה מחבר באמריקה, ורציתי לדעת האם היא מוכרת וטובה או סתם חברה? דרך אגב תוכלו לראות באתר שלה שהיא שותפה/חברת בת של creative...... http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=0 אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על החברה ועל איכות מוצריהה?

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by elad_jacoby,

הבנתי שהPX100, לאחר שערכתי חיפוש, טובות יותר. אך אם אני צריך את האוזניות לריצה, אני לא בטוח שאוזניות קשת יהיו נוחות מדי, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  16. הדרישות שלי הם בתר'ד הקודם שפתחתי, אני דורש סוללה חזקה עדיפות גבוהה, מכשיר אמין וחזק, אופציה לנגינת סרטים לא חובה אבל מתקבלת בשמחה ואיכות סאונד גבוהה זה חובה. בקשר למחיר אני לא מעוניין להשתגע מצבי הכספי לא מאפשר לי כרגע. המכשיר מיועד לשירות הצבאי שלי. לאחר חיפושים ממושכים אחרי כמעט כל דגם אפשרי, הגעתי למכשיר הבא iriver u10 1gb. סוללה ל-28 שעות(!!!), מקרין סרטונים, איכות מוסיקה מעולה, קטן ויפה. מחיר: 1400 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 930 צפיות
  17. כי הוא נשרט בקלות ? נייקי ואפפל הכינו לכם הפתעה נעימה : http://www.bit-tech.net/news/2006/05/24/Nike_iPod_kit_adds_Apples_Nano_to_essential_train/

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  18. יש לי את לוח האם ga-p35ds3r e של ג'יגבייט, ועליו כרטיס קול 2/4/5/7.1 (אפשר להשתמש בו בכל הצורות הללו) אני מחבר בינו לבין המערכת שלי עם כבלים שמצד אחד יש PL סטריאופוני ומהצד השני שתי יציאות RCA לצד ימין ולצד שמאל. כמו בתמונה: וזה נחמד וטוב לרמקולים הקדמיים והאחוריים שבאים בזוגות . אבל עדיין נותרו לי הסאב והסנטר ועל כרטיס הקול נותרה יציאה אחת פנויה שעליה כתוב:"center/subwofer" (אני לא מתייחס ליציאה נוספת המיועדת למערך 7.1) האם לחבר ליציאה הזו כבל נוסף דומה לאחרים ואת שתי ה- RCA שיוצאים ממנו לחבר למגבר שלי למקומות המיועדים לסנטר ולסאב? או שיש כבל אחר המיועד לזה? (לא סטראופוני) תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by sha-256,

מה דעתכם על Pioneer HTZ161? תודה.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  20. שלום לכולם. למחשב שלי מחוברים מערכת רמקולים ללא וסת ווליום. קצת מציק להנמיך כל הזמן דרך המחשב את הרמקולים. ראיתי אביזר של CREATIVE שבא עם מוצרים מקוריים של החברה, והוא מתחבר בין המחשב למערכת הרמקולים ותפקידו לשלוט על הווליום. לצערי לא מצאתי בשום-מקום את האביזר הזה או דומה לו. לא משנה לי אם צורת החיבור היא RCA או PL קטן. אני אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון בו אני אוכל למצוא את האביזר. בתודה מראש, אריאל.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by Talker,

יש לי טלוויזיה Samsung LA40R81B LCD עם מערכת קולנוע ביתית sony dav-dz230 יש לי כמה שאלות: 1. הDVD שלי יכול לנגן סרטים באיכות HD שאני מוריד מהמחשב? אם אפשר לפרט איזה ואיך.. 2. כדי לצרוב סרטי HD אני צריך צורה Blu-ray במחשב נכון?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by djelectric,

בקרוב אני בונה מערכת מחשב חדשה ואני די תקוע בקטע של סאונד... התקציב שלי הוא בין 300 ל 800 ש''ח חשבתי על ה LOGITECH X-540 חשוב לי שהמערכת שלי תהיה טובה הן לסרטים והן למשחקים

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  23. יש ברשותי מצלמת וידאו אנלוגית של סוני HI8, בעלת יציאות RCA וSVIDEO. אני מעוניין להמיר את הקלטות אל המחשב - יש לי יציאת FIREWIRE במחשב. בתודה מראש, אריאל.

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  24. צהריים טובים לכולם... מישהו יודע איפה אפשר לשמוע רמקולים ? כי לקנות מוצר בגלל חוות דעת טובות זה לא הכי טוב =\ אולי האוזן שלי לא תאהב את הצליל שהרמקול מפיק ? מישהו יודע איפה אפשרי באזור המרכז... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  25. ההורים קונים פלאזמה/LCD לסלון... ויש לי כמה שאלות בנושא.. נגיד ואני רוצה ליראות סרטHD שהורדתי מהאינטרנט...לדוגמא: The.Fast.and.The.Furious.2001.DVD5.720p.HDDVD.x264 מה אני עושה..? אני צריך צורב blue ray מיוחד וגם נגן blue ray שמיתחבר לטלוויזיה? או שיש אפשרות פשוט ליצרוב את זה בצורב רגיל? כי אם לא אז מלבד קניית הטלוויזיה החדשה על טכנולגיית הHD צריך להוציא עוד 4וחצי אלף על נגן blue ray ועוד 3אלף על צורב .... תודה.

• 10 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים