אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני בונה עכשיו HTPC לשכן ומה שחשוב זה שתיהיה איכות תמונה ממש ממש טובה ושיהיה PCI (אין לו מקום לבזבז על קופסא חיצונית). יש לי את ה-Hauppauge WinTV-PVR-USB2 שנותן איכות תמונה סבבה לגמרי אז חשבתי לקנות לו את ה-PVR-150 אבל אולי יש משהו שיענה לו על הציפיות בצורה טובה יותר, אז אני מתיעץ איתכם. כמובן חשוב שתיהיה תמיכה בויסטה ושימכר בארץ. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חברה יש לי נגן אייפוד טאצ' והאוזניות שקיבלתי איתו מעולות רק שהם לא חוסמות רעשי רקע... והאיכות בהם לא כל כך נקייה....אבל שומעים בהם חזק בכל מקרה אני רוצה המלצה לאוזניות (מעדיף כפתור) שחוסמות רעשי רקע ואיכות הצליל תהיה מדוייקת עד כמה שאפשר ועוצמה גבוהה כי אני אוהב להנות ממוזיקה.... תקציב-עד 300 שקל מקווה שזה מספיק למשהו איכותי
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על כרטיס הקול שמגיע בחבילה הזאתי של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=117&l3=0&model=1439&modelmenu=1 הכרטיס הוא לא על הלוח אם עצמו, אלא יושב בנפרד ככרטיס נוסף השאלה האם שווה להשקיע את המחיר בלוח אם עבור זה? לעומת לקנות לוח אם נניח ב1500 שקל וב700-800 שקל שחוסכים לקנות את הXFI של קרייטיב ? יש לציין שאני חובב מוסיקה איכותית וגם איכפת לי מביצועים של המערכת מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
יש אפשרות לראות על צג ה TV אילו רמקולים מחוברים וכל מני דברים שעושים , וזה לא עובד לי איך אני יגרום לכך שזה יעבוד? תודה .......................................................
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
המגבר הוא: Audio analogue Puccini remote לקחתי אותו היום אחרי שמיעה מול ה-SA210 וה-205 אהבתי את הצליל שלו הרבה יותר מה-SA למיניהם.
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום... עכשיו יש לי את הרמקולים 4.1 של EACAN , הם אחלה של רמקולים אבל אני רוצה לחדש קצת. אני ראיתי את הרמקולים CREATIVE INSPIRE 7700 ב1000 שקל אצל נועה , אז אני רוצה לשאול איזה רמקולים 7.1 חדשים אפשר לקנות באותו מכיר אבל יותר איכותיים/חזקים(אם יש) , אם אפשר לא לחרוג מהמחיר... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היקרים (: לפני כחודש רכשתי אוזניות למוזיקה, האוזניות הם מדגם: LX-3000. והם מבית Microsoft. האוזניות עבדו נהדר, סאונד נפלא, נוחות ואיכות שלא הכרתי, אך שבוע וחצי לאחר הרכישה, נדהמתי לגלות כי האוזניות תקולות(נדמה לי) באיזור כלשהו... אז הבעיה היא: אני מחבר את האוזניות, הכל בסדר גמור, כשאני מפעיל מוזיקה, אני מגביר את העוצמה למקסימום והסאונד חלש ברמות, בקושי שומעים משהו. אני עדיין לא מבין מה קורה פה מפני שאני יכול להפעיל את המחשב, והם יעבדו רגיל, ואני יכול להפעיל אותו מחדש(בלי לגעת באוזניות, זה אומר שאין בעיה במגעים) והאוזניות שוב לא יעבדו... נ.ב: אני מחבר את האוזניות למחשב אחר(שגם הוא עובד עם ווינדוס 7) והבעיה נמצאת גם שם... זה קרה למישהו? מישהו יכו…
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לשימוש עם creative zen microphoto תודה
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
לאחרונה קניתי Z5500 (דרך אגב לא קיימת מערכת טובה יותר ממליץ בחום) קידוד הDTS או ה- DOLBY עובדים רק עם סרטים כמובן. אני יודע שהשיר עצמו צריך להיות 5.1 אבל האם קיים מקום להוריד שירים כאלו? ועוד משהו מאיפה אני מוריד מוזיקה בקובץ FLAC? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הכרטיס קול המובנה על הלוח התחיל משום מה לעשות לי רעשים הוא תיפקד כמו שצריך עד לא מזמן ועכשיו הוא משמיע מוזיקה וצלילים ממשחקים וכל אודיו שהוא עם רעשים והפרעות.מישהוא יודע ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה ?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום! לאחר שה-Vsonic GR99 שלי התחילו לעשות בעיות ועלות המשלוח לשם תיקונם היא כמעט כמו המחיר שלהם החלטתי להוסיף עוד כסף וללכת על זוג חדש. אז מה חשוב לי? - סאונד מן הסתם (אני לא אודיופיל, ושומע הכל מהכל ככה שיהיו כמה שיותר מאוזנות עם נטייה קלה לכלים ווקאל) -איכות -בידוד ונוחות. -אחריות של שנה מינימום. מה לא חשוב לי: -באסים -עיצוב המחיר כמו שכתבתי הוא עד 200 ש''ח. עם חריגה של 30~ ש'ח, עדיפות לחנות בבאר-שבע אבל זה לא חובה וכל חנות בארץ תהיה בסדר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
-
-
נניח ואני שם במערכת שלי כרטיס קול זול [למשל כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26978 ] סביר להניח שיהיה שיפור מורגש בסאונד? [אפילו אם השיפור הוא ממש קטן זה עדיין טוב בעיניי]
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לקנות רמקולים איכותיים שישמשו לצפיית סרטים ולמשחקים. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836&perur=1&t=9 שמעתי בחנות שהם מעולים אבל רציתי לקבל דעות מאנשים שמבינים ולא מאנשי מכירות. כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים אחרים יותר טובים\יותר זולים במסגרת התקציב. אם ניתן לכלול מערכת 5.1 או 7.1 אז בכיף למרות שאני לא יודע האם אני באמת צריך את כל הסראונד. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אז ככה, זמן לקנות אזניות טובות(יחסית). המחיר הוא עד 100$(רוב הסיכויים שאני קונה בחו"ל, אם יש אןתם אזניות בארץ בלי הפרש מחירים גדול, אז בסדר) רק למוזיקה, לא אכפת לי משחקים סרטים וכו'. לא חשוב ניידות, אני מקשיב רק בבית. עכשיו דרישות שאני מחשיב חובה (לפי סדר חשיבות) 1. עמידות. לא רוצה שהם ישברו אחרי חודש. 2.נוחות! יש לי אזניים רגישות, אסור שהם לא יהיו נוחות ו\או ילחצו לי על האזניים. 3. אטימת רעשים. לא רוצה להגביר ווליום למקסימום ולהרוס שמיעה שכשיש קצת רעש פה. המלצות? חשבתי על הGRADO SR80, אבל הם לא מתאימות לתנאי השלישי... המלצות בבקשה.
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי SOUNDBLASTER LIVE VALUE לפי מה שאני יודע תומך ב-4 רמקולים השאלה היא אם אני יכול לחבר אליו רמקולים 4.1? 2.1? תודה
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני יודע שכעיקרון הZ540 עדיפים, אבל האם אני אשים לב להבדל משמעותי באיכות שלהם?? וגם ה540 נראים לי קטנים ופגיעים כאלה- נראה כאילו אם אני אשים אותם על מדף, הם ירעדו וגם זה נראה שהם לא יציבים בגלל הרגליות שיש להם.. האם זה באמת ככה? ??? :-\ והאם הם יותר כבדים וגדולים מהרמקולים של הAVS500?? ??? :-[ וגם לZ540 יש חיבור אנלוגי (ולא תהיה לו בעיה להתחבר לפורטיסימו2)?? תודה
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום , אפשר לקבל חוות דעת על אוזניות דגם Lexus DH100 UHF תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ראיתי שהנושא הנ"ל נידון עדיין קודם (או לפחות לא מצאתי) האם תוכלו לכוון אותי מעט מה ההבדלים בין כל ה-3? ברור שה07'ים ברמה אחת (או 3) מעל ה-06 אבל הייתי מעוניין לדעת בדיוק במה. הייתי רוצה להתחיל בבקשה באיכות הבניה, הנוחות, בידוד הרעש, ו(אני חושב שקוראים לזה) מיקרופוניות- ה"רעש" שאנו שומעים כשהאוזניה זזה או מתחככת בבגדים וכו'. ברור שגם (ואפילו בעיקר) איכויות השמע בתדרים השונים ועבור הסגנונות השונים הם אלו שמשפיעים הכי הרבה, אבל עבורי קשה לי מאוד למצוא IEM שבאמת לא מכאיבות (אוזניים מאוד בעייתיות), לכן מאוד מעניין אותי ההבדלים בין ה-3 הנ"ל בקריטריונים שציינתי. אשמח אם תוכלו גם להרחיב את הדיון לשאר האספקטים והקריטריונים בהבדלים בין ה3.. המון תודה
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום שמי סטס , אני מחפש אוזניות טובות לנגן בערך ב-300 שקל בינתיים אני שומע מוזיקה בפלאפון שלי - NOKIA N73ME ולפני שהאודיאופילים מתנפלים עלי, אני מתכוון לקנות מאוחר יותר נגן איכותי ( משהו כמו D2 או אולי משהו מהחדשים שייצא בקרוב) שינצל אוזניות איכותיות (תקנו אותי אם זה לא משנה). אני מעדיף אוזניות סגורות ולא IN EAR למרות שגם זו אפשרות אם כי בעדיפות נמוכה. אני עומד להתחייל ולכן רוב הזמן שבו אשמע מוזיקה כנראה יהיה בתחנות/אוטובוסים כך שחשוב לי שהאוזניות יתאימו לסביבות כאלו. אני כמעט בטוח שזה לא משנה אבל סוג המוזיקה שאני שומע הוא בעיקר רוק על כל ענפיו קצת מטאל מתקדם וסתם דברים מפה ומשם שאני פשוט אוהב... חשבתי על Sennheiser PX100 או MPX100 העניין הוא שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם …
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני יודע שנפתחים על זה עשרות ת'רדים, אבל אף פעם אין בדיוק אחד שהוא לפי הדרישות שאני רוצה, אז חשבתי שאני אפתח דיון כזה משל עצמי ונסגור את העסק... בכל מקרה, אני מעוניין בנגן mp3 עם 1gb חוץ מזה אין לי עוד דרישות, אפילו שדברים כמו זמן סוללה ארוך זה נחמד, סוללות נטענות, וכן תמיכה בעברית (שזה הייתי מאוד מעוניין) התקציב הוא נגיד עד 1000ש"ח, כאשר הייתי מעוניין להוציא כמה שפחות תודה רבה לכל מי שיעזור לי
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה נכנס לי ג'וק חדש בדמות המקרן הנ"ל לראש. לצערי עם נסיון העבר ג'וקים כאלה בדרך כלל משיגים את מטרותיהם... מבחינת כל ה"מסביב" אז הכל מסודר, הסלון ניתן להחשכה כמעט מוחלטת וגם ככה 95% מהשימוש יהיה בלילה, HTPC יש, מערכת סטריאו יש, מקום יש, מסך ידני אני אקנה ולא אני לא מתכוון לחצוב בתקרה אני פשוט אעביר את הHDMI בתוך תעלת פלסטיק או משהו. אז אפשר לקנות בארץ כאשר המחיר הזול ביותר הוא בסביבות 5500, או בארצות הברית כאשר האופציה המתאימה למפונקים כמוני זה השירות של BUY2USA שקונים מ-AMAZON משלחים ודואגים לכל הפרטים, בסך הכל יוצא בסביבות ה4200. בנושא האחריות החנות שהגעתי אליה דרך Zap מציינת במפורש שניצול אחריות זה ע"י משלוח לארה"ב על חשבוני - שזה אותו דבר כאילו ק…
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-