אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, פותח כאן טופיק על הנושא הזה, עשיתי חיפוש וראיתי שלעוד כמה אנשים הייתה את הבעיה הזו ולא הגיעו לפתרון. יש לי GTX 260 עם יציאת DVI וחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבל DVI-> HDMI. בהתחלה הכל היה נראה סבבה אבל אז כשהתחלתי לנגן איזה סרט אז נהיו קצת רעשים כאלה של זמזומים וקליקים קטנים כאלה מהטלוויזיה. עוד לא הספקתי להתעסק עם ההגדרות של NVIDIA אבל רציתי לשאול, ראיתי שיש כרטיס PCIX (שימו לב לא מדובר בכרטיס מסך אלא משהו כזה http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2006/09/black_magic_intensity.jpg) שנותן שני יציאות של HDMI מהמחשב, אם אני מתקין אותו במחשב שלי ומוציא ממנו כבל HDMI לתוך הטלוויזיה אני אוכל לקבל תמונה באיכות HD שמעבירה גם סאונד ומסתנכרנת עם החומרה שיש לי על הל…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קניתי כבר 2 זוגות של MDR-W08 ב70 ש"ח ובדיוק בדיוק בדיוק אחרי חודש וחצי, זה נהרס בלי סיבה. החוט לא נמשך, הכל בסדר, זה פשוט מגיע לטיימר ולא שומעים יותר באוזניות אחרי חודש וחצי- בטוח זה איזה קונספירציה של סוני שתקנה עוד אני מחפש משהו טיפה יותר עמיד עד 100 ש"ח (מבחינת איכות נגיד שאם זה משתווה לסוני הזה זה יהיה מצויין בשבילי) אוזניות קשת בלבד... תודה !
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי חברים, אחד הממירים בבית מראה סימני גסיסה, אני מעוניין לבקש החלפה וכנראה אני גם אשיג. רציתי לדעת מהו הממיר המתקדם ביותר ברשות "תבל" מבחינת מפענחי קול ותמונה, חיבורים, יציאות וכו'. תודה.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
אני זקוק דחוף למקליט דיגיטלי שמעבירבאופן מהיר את ההקלטה אל המחשב לצורכי עריכה, מי שיכול לייעץ, או לשלוח לי איזה לינק טוב, אודה לו מאד מאד תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן חברים, היום קיבלתי סוף סוף את הרמקולים שלי !!!! נראים פשוט מעולה יפים מאוד, אני בטוח גם שאני לא אתאכזב, יותר מידי כתבות וביקורות קראתי עליהם אני חושב שהם יספקו אותי. ככה - עוד לא הרכבתי אותם יש לי כמה שאלות בנוגע למיקום. כמו שאתם כנראה יודעים זוהי מערכת 2.1 הרמקולים לא גדולים ממש אבל הם גם לא קטנטנים, אין לי בעיה של מקום בחדר השאלה שלי - מה המיקום הכי נכון לשים את הסאב אות הרמקולים ? קחו בחשבון אני יכול לתלות אותם על הקיר, השאלה האם זה כדאי או שפשוט לשים אותם על השולחן של המחשב משני הצדדים ? ולגבי הסאב - לשים אותו על הריצפה מתחת לשולחן מחשב או לשים אותו על השולחן מחשב עצמו ?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
רכשתי לא מזמן LG LED TV וצריך המלצה לרמקולים איכותיים שתתאים עד 700 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ZALMAN http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=468973 לבין כרטיס קול Creative Live 5.1 External USB http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=727935 מה אתם אומרים יותר כדאי ? הכרטיס קול מתחבר למחשב נייד אני יודע שזלמן יש ביקורות לא הכי טובות וגם הוא לא תומך בויסטה אבל כרגע אני עובד עם XP ואולי עוד כמה זמן ארצה לעבור כבר ל WINDOWS 7 שזה כמעט אותו דבר כמו VISTA
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
האם 2 רמקולים קוביות של BOSE יספיקו כרמקולים קדמיים במערכת קולנוע בייתי זה בנוסף לCENTER ו2 אחוריים שכבר קיימים אלה הרמקולים http://www.baligam.co.il/tel_aviv/offers/bose_cube?utm_source=mahayom&utm_medium=mahayom&utm_campaign=mahayom
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי את ה Audio-Technica ATH-A900 כבר כמה שנים טובות ואני מרוצה מהן מאוד, לפני יומיים הן נפלו לריצפה ומאז שומעים רק בצד אחד. מאחר והן נקנו בעזרת משלוח ישירות מיפן אני לא יודע לאן לפנות על מנת לתקן אותן ע"י מישהו שמתמצא בזה ללא נזק נוסף. האם אתם מכירים משיהו שיכול לתקן לי אותן? תודה
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
תודה!
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את המלצתכם בדילמה קטנה שיש לי. אוקיי, ברצוני לקנות גיטרה, רציתי לשאול האם כדאי לי לקנות כרטיס קול למחשב שמתחבר אליה? האם יש כזה דבר בכלל? האם זה עדיף מבחינת יעילות\מחיר? ד"א, יש לי רמקולים ATP3 של Altec Lansing. השאלה נשאלת גם בקשר לגיטרה חשמלית רגילה וגם בקשר לגיטרת בס. תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד ומחפש כרטיס קול חיצוני usb2 שיתחבר למגבר שמחובר לרמקולים כדי לשפר תאיכות סאונד (היציאת קול הבנויה בנייד לא משהו ) אין לי תקציב כי אני מניח שרוב הכרטיסים יהיו באותו מחיר פחות או יותר מכיוון שאני לא מחפש משהו מקצועי רק משהו בסיסי אבל איכותי (משהו בפחות 100 דולר אני חושב שעד 100 אמור להספיק תקנו אותי אם אני טועה) אפשר גם להמליץ כל כרטיסים שניתן לקנות בארה"ב מכיוון שאני נמצא בארה"ב כרגע תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
טוב אני יודע שיש אחריות לכל החיים של iRiver והדיסק הקשיח שלי עושה לי בעיות...אני רוצה לשלוח אותו לטאיוון כי קניתי אותו בארהב אז רציתי לדעת מה אני צריך לשלוח ואיך הכי כדאי... ודבר שני...אני מודע למחיר שזה יעלה ככה שאולי עדיף ללת ליבואן בארץ שיטפל בזה...כמה זה יעלה לי? תודה...
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מי שהוא יודע מאיפה אפשר להשיג תכבל הזה בארץ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בארץ דגם ה- DV-310-S נמכר גם ב zone 3 (ע"י מ. ברוכים ועוד). ט.ר. מוכרים zone 2. הרבה אתרי מכירה של DVD מדגישים את החשיבות לרכוש איזור 2. באתר של בורכים הם מכנים זאת multi zone למרות שעל האריזה כתוב zone 3. האם יש חשיבות לעניין? האם צפויות בעיות עם הדגמים שמיובאים ב- zone 3 האם הם קוראים כתוביות בעברית והאם ניתן לעדכן את הקשוחה לצורך כתוביות בעברית. באתר של ט.ר ישנה אזהרה שעדכון הקשוחה עבור zone 3 יכול לגרום זנק בלתי הפיך למכשיר. האם למשהו נסיון עם העניין? תודה מראש לעונים שי
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי כולם, קודם כל אגיד שאין לי מושג בכל מה שקשור לסאונד בייתי ואשמח אם תסבירו לי בשפה של מטומטמים . יש לי 2 רמקולים רצפתיים דיי ישנים של JBL (דגם LOFT 50). לפי היצרן כל רמקול מסוגל לייצר עד 250W... https://www.newegg.com/jbl-loft-50/p/N82E16886110006 השבוע קיבלתי מחבר רמקול סנטר גם מאוד ישן אבל עושה עבודה מעולה של חברת JAMO (דגם S 40 CEN) ואני רוצה רסיבר שיתמוך בשלישייה הזאת. כרגע יש לי רסיבר של חברת פיוניר משנת 1986 (!!!), דגם נורא נורא ישן, אנלוגי שעושה עבודה מעולה עד היום, אבל אני רוצה להתחדש ולקנות איזה משהו נורמלי ולא במחיר בשמיים שכן יוכל להתמודד עם ה-SETUP הקטן שלי. תקציב? זה דיי משתנה, אני דיי גמיש, 3K (גג?) זה מחיר שאוכ…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי כרטיס קול מובנה 5.1 של CMEDIA XEAR3D במחשב נייד LG LW60 EXPRESS חיברתי לו 2 זוגות רמקולים כל אחד ליציאה אחרת והגדרתי לו בכרטיס קול אותם כשאני בודק אותם דרך התוכנה של הכרטיס קול כל אחד עובד אבל שאני מפעיל שירים או כל דבר אחר שומעים רק מהL R ולא גם מLS RS האם יש דרך לפתור את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רציתי להבין באמת מה קורה אם הכרטיסים של creative. הX-FI היה מאוד מוצלך בXP אבל בVISTA הוא נחל מפלה קשה מאוד ביגלל דריברים גרואים ותמיחה גרואה מהחברה. מישהוא יודע מה קורה איתם (creative) הם יוציאו משהוא נורמלי לWIN7 או לא? עריכה: עכשיו ראיתי שיש להם את PCI Express X-Fi Titanium שהוא אמור לתת תשובה לשאלה שלי אבל אני לו בטוח שהוא מה שהתכוונתי. מישהוא יודעה מה הם מתכננים לעתיד?
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לשדרג את מערכת הרמקולים שלי, ולאחרונה שמתי עין על הZ-5500 של לוגיטק, עכשיו העיניין הוא שאני ממש לא צריך מערכת 5.1 עקב חוסר אפשרות למקם את כל האלמנטים, לכן ברצוני להישתמש רק ב2 סטליטים + סאב. האם האופציה הזו ריאלית? ואיך יהיה הסאונד? לפי מה שראיתי כל הרמקולים זהים לגמרי.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם (: אני צריך המלצה לאוזניות, לא כאלה: אלא כאלה: הכוונה היא שלא מאלה שחודרות לאוזן... התקציב הוא באזור ה 150 ש"ח... בנוגע לכבל, אני מחפש כבל מאריך לרמקולים, אני צריך משהו שיאריך את הסנטר והימני אחורי ב X530 יש כזה דבר? אם כן, אשמח לקבל קישור.. תודה מראש, יניב (:
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש את ה TSS-1 ב 850 ב OLSALE - היתרונות שלו זה הכניסות ותמיכה ב DTS ה Z-640 מקבלים ציונים טובים בביקורות - גם של משתמשים - וזולים יותר ! אני לא אוהב ווליום גבוהה ומחפש צליל נקי !
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ההורים רוצים לרכוש ואני אומר לחכות עד שיגיעו החדשות עם הLED. בכל מקרה, מה אתם ממליצים? LCD , PLASMA ... איזה חברה , איזה סוג, מה הנתונים וכו'... תודה לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-