עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. המגבר הוא: Audio analogue Puccini remote לקחתי אותו היום אחרי שמיעה מול ה-SA210 וה-205 אהבתי את הצליל שלו הרבה יותר מה-SA למיניהם.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  2. היי אז יש לי את הרמקולים הללו כבר 5-6 שנים והייתי מאוד מרוצה מהם עד לאחרונה. הווליום פשוט נחלש ברמות מציקות ויש קפיצות עם הווליום, בדיקה מעמיקה גילתה שהחיבורים כנראה שחוקים כבר כי כל הזזה של החוטים מתקנת את המצב או יותר גרוע, מחמירה את המצב. אז אני מחפש רמקולים חדשים שיחליפו את המערכת הנוכחית עם דרישות מאוד ספציפיות. נתחיל בכך שאני מחפש רמקולים 2.1 עם אפשרות להפרדת שליטה בבאס והוליום כמו ברמקולים הנוכחים שלי, זה מאוד עוזר לבטל את הבאסים בלילות מבלי שזה יפריע לאחרים בסביבה. בתור לקוי שמיעה אני לפעמים נעזר באוזניות כדי לא להפריע לאחרים וברמקולים הנוכחים שלי יש מגבר עם חיבור ישיר לאוזניות (אפשר לראות בתמונות בקישור שצירפתי) המגבר הזה מאוד עוזר לי מכיוון שהוא מגביר את ה…

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  3. יש ברשותי כרטיס קול מובנה 5.1 של CMEDIA XEAR3D במחשב נייד LG LW60 EXPRESS חיברתי לו 2 זוגות רמקולים כל אחד ליציאה אחרת והגדרתי לו בכרטיס קול אותם כשאני בודק אותם דרך התוכנה של הכרטיס קול כל אחד עובד אבל שאני מפעיל שירים או כל דבר אחר שומעים רק מהL R ולא גם מLS RS האם יש דרך לפתור את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Alpha Technology AL 1000 סט 5 רמקולים 1795 ש"ח או סט 5 רמקולים Alpha Technology MAC2000 2000 ש"ח XP1200 Alpha Technology סאב וופר 1500 ש"ח Onkyo HTR640 2850 ש"ח מה אומרים?איך החברה הזאת בכלל? יש יותר טוב במחיר הזה?

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  5. שלום לכולם אשמח לקבל המלצות לרסיבר ורמקולים 5.1 למדיה סנטר בסלון גודל הסלון 3.2X6 מטר השימוש קצת מוסיקה וקצת סרטים מחובר למחשב htpc ואקס בוקס ומתחבר למסך led 42 אשמח לקבל המלצות בהקדם תודה רבה מולי

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by IL4_TB,

שלום, אני הולך לקנות היום מערכת 5.1 בתקציב של 600 ש"ח...בהתחלה עמדתי לקנות את ה Logitech x-540 אבל אחרי חיפוש בפורום ראיתי ש X-23 עדיפים. בחנות שאני הולך לקנות יש גם דגם בשם A-6662 של Microlab. הם יותר זולים ב 50 ש"ח והמפרט שלהם ממש דומה חוץ מכמה יתרונות מזעריים ל A-6662 (שני הבדלים - הראשון הוא בתחום תדרים שב A-6662 טיפה יותר רחב בנמוכים והשני הוא ב SNR שב A-6662 קצת יותר גבוה). בקיצור קצת מוזר לי שרמקולים של אותה חברה יותר זולים ויותר טובים...למישהו יש מושג איזה דגם באמת עדיף ולא רק לפי נתונים על הנייר? X-23 http://tms.co.il/product/2562 A-6662 http://tms.co.il/product/3890 תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  7. אהלן חברים, היום קיבלתי סוף סוף את הרמקולים שלי !!!! נראים פשוט מעולה יפים מאוד, אני בטוח גם שאני לא אתאכזב, יותר מידי כתבות וביקורות קראתי עליהם אני חושב שהם יספקו אותי. ככה - עוד לא הרכבתי אותם יש לי כמה שאלות בנוגע למיקום. כמו שאתם כנראה יודעים זוהי מערכת 2.1 הרמקולים לא גדולים ממש אבל הם גם לא קטנטנים, אין לי בעיה של מקום בחדר השאלה שלי - מה המיקום הכי נכון לשים את הסאב אות הרמקולים ? קחו בחשבון אני יכול לתלות אותם על הקיר, השאלה האם זה כדאי או שפשוט לשים אותם על השולחן של המחשב משני הצדדים ? ולגבי הסאב - לשים אותו על הריצפה מתחת לשולחן מחשב או לשים אותו על השולחן מחשב עצמו ?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by FastJack,

מה דעתכם על האוזניות הנ"ל? כדאי לקנות?

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  9. רכשתי לא מזמן LG LED TV וצריך המלצה לרמקולים איכותיים שתתאים עד 700 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by slrr,

לאחרונה קניתי Z5500 (דרך אגב לא קיימת מערכת טובה יותר ממליץ בחום) קידוד הDTS או ה- DOLBY עובדים רק עם סרטים כמובן. אני יודע שהשיר עצמו צריך להיות 5.1 אבל האם קיים מקום להוריד שירים כאלו? ועוד משהו מאיפה אני מוריד מוזיקה בקובץ FLAC? תודה מראש לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  11. הכרטיס קול המובנה על הלוח התחיל משום מה לעשות לי רעשים הוא תיפקד כמו שצריך עד לא מזמן ועכשיו הוא משמיע מוזיקה וצלילים ממשחקים וכל אודיו שהוא עם רעשים והפרעות.מישהוא יודע ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה ?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by SMSM,

יש את ה TSS-1 ב 850 ב OLSALE - היתרונות שלו זה הכניסות ותמיכה ב DTS ה Z-640 מקבלים ציונים טובים בביקורות - גם של משתמשים - וזולים יותר ! אני לא אוהב ווליום גבוהה ומחפש צליל נקי !

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  13. אז קניתי את הטלוויזיה הנ"ל http://www.electricdeal.co.il/product.asp?productid=1068 מחוברת ל-XBOX עם כבל HDMI (תענוג, אני אומר לכם, פשוט תענוג). עכשיו יש לי רמקולים של לוג'יטק 5.1 X530 מחוברים למחשב, ואני חושב על להעביר אותם לטלוויזיה. 1. לא מצאתי חיבורים על הטלוויזיה... אף פעם לא התעסקתי עם זה ואולי אני פשוט לא קורא נכון, אבל ראיתי שם רק INים ולא OUTים. 2. זה בכלל משהו שעושים ככה? חיבור רמקולים ישירות לטלוויזיה? הם אמורים להתחבר אולי ל-XBOX? 3. זה בכלל סט אפ הגיוני? תודה!

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by iwm,

מה אתם אומרים אם יש לי את האופציה שווה?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by Pro modder,

שלום. יש לי DVR ARCHOS AV700, קיבלתי איתו אוזניות שרכשתי במזגרת מבצע והן כמובן לא משהו.. אני מעוניין לשדרג אותם במשהו יותר טוב , התקציב 270$ פחות או יותר. אני מעוניין באוזניות כפתור או קונחיה, לשמיעת מוזיקה .... כמה אנשים המליצו לי על e2c של SHURE, אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם ואולי יש לכם הצעות יותר טובות. בנוסף אני רוצה לקנות אוזניות Headphons שישמשו אותי לצפיית סרטים בסראונד ( 5.1) , קראתי את הכתבה על ה" מדוזה" אבל הבנתי שיש גם את האוזניות של ZALMAN , מה עדיף? הפרש המחירים בינהם לא ממש משנה לי.. תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  16. אני מחפש רמקולים למחשב עד 400 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים ולמוזיקה, וקצת לסרטים עם דגש על איכות סאונד כמה שיותר טובה. אני לא ממש מבין בנושא, אז אשמח לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  17. כרגע אני משתמש בOB של GIGABYTE, וזה מחובר דרך כבל אופטי לרסיבר. ברצוני להחליף לכרטיס קול אחר, CREATIVE X-FI XTREME Audio‎, האם ארגיש בהבדלי השמע?היות וזה מחובר דרך כבל אופטי בין כו וכו. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3874

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by m0sh,

טוב אני יודע שיש אחריות לכל החיים של iRiver והדיסק הקשיח שלי עושה לי בעיות...אני רוצה לשלוח אותו לטאיוון כי קניתי אותו בארהב אז רציתי לדעת מה אני צריך לשלוח ואיך הכי כדאי... ודבר שני...אני מודע למחיר שזה יעלה ככה שאולי עדיף ללת ליבואן בארץ שיטפל בזה...כמה זה יעלה לי? תודה...

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by hal,

הי, משתמש עם סנהייזר hd600 האם הvincent khv 111 יתאים להם? איך הוא עובד בתחום התדרים הנמוכים ? והאם יש לו הגדרה ודינמיות בצליל? קראתי ביקורות טובות עליו באתר אודיו וקולנוע ביתי. תודה.

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  20. יש לי SOUNDBLASTER LIVE VALUE לפי מה שאני יודע תומך ב-4 רמקולים השאלה היא אם אני יכול לחבר אליו רמקולים 4.1? 2.1? תודה

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  21. הוידאו http://www.youtube.com/watch?v=YGHiBXmJ3Zs אז הסיפור כזה, מגבר של prosound סתם חרטא אבל עושה את העבודה (לפחות פעם עשה) כל פעם שאני רק מסתכל על הכיוון של הבאס הוא מתחיל לעשות רעשים ובתכלם ברוב הדברים שאני מסובב ומכוון .. באס טרבל באלנס וליום של הcenter ווליום של הרמקולים האחוריים חוץ מהווליום הראשי שזה שני הרמקולים הקדמיים אני חושב בכיוון של הפוטנציומטרים, לדעתי הם מקור הבעיה בעיה אחרת היא שאחרי זמן מסוים (40 דקות בערך) המגבר עושה את אותו הרעש לשניה ונכבה - יש ממסר בפנים שקופץ והרמקולים הקדמיים מפסיקים לנגן אם אני משחק עם הבאס זה חוזר לכמה רגעים ושוב נכבה אין תופעה של התחממות יתר על הרכיבים בפנים יש למישו רעיונות? אם זה הפוטנציומטרים אז אני מעדיף להזמין מ Ebay כמה…

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  22. שלום, קניתי לאחרונה כבל שמחבר בין מחשב למכשיר קלטות,קוראים לזה eazyCAP. הכבל מגיע עם דיסק שמכיל את התכנה "ulead video studio se". התחלתי להשתמש בזה,אבל למרבה ההפתעה המשקל של הסרטון יוצא כמעט מגה לשנייה! ניסיתי לחפש בתכנה עצמה אפשרויות לצמצם את משקל הסרט, אבל אז הבנתי שאני צריך להיכנס לכל מיני דברים שאני לא שולט בהם, כמו פורמט הקובץ, פריימים לשניה, KBPS לוידאו ולאודיו,טמפלייטים (vcd,dvd+nstc,pal+רזולוציה). אפשר בבקשה שמישהו ימליץ על הגדרות מומלצות? אני מעוניין להמיר סרט של כשלוש שעות, ושלא יצא יותר מדי. אם המשקל יצא כמו המשקל של סרט DVD,זה יהיה מצוין. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  23. Started by maphisto3243,

שלום לכולם לא ראיתי שהנושא הנ"ל נידון עדיין קודם (או לפחות לא מצאתי) האם תוכלו לכוון אותי מעט מה ההבדלים בין כל ה-3? ברור שה07'ים ברמה אחת (או 3) מעל ה-06 אבל הייתי מעוניין לדעת בדיוק במה. הייתי רוצה להתחיל בבקשה באיכות הבניה, הנוחות, בידוד הרעש, ו(אני חושב שקוראים לזה) מיקרופוניות- ה"רעש" שאנו שומעים כשהאוזניה זזה או מתחככת בבגדים וכו'. ברור שגם (ואפילו בעיקר) איכויות השמע בתדרים השונים ועבור הסגנונות השונים הם אלו שמשפיעים הכי הרבה, אבל עבורי קשה לי מאוד למצוא IEM שבאמת לא מכאיבות (אוזניים מאוד בעייתיות), לכן מאוד מעניין אותי ההבדלים בין ה-3 הנ"ל בקריטריונים שציינתי. אשמח אם תוכלו גם להרחיב את הדיון לשאר האספקטים והקריטריונים בהבדלים בין ה3.. המון תודה

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  24. שלום לכולם. יש ברשותי אוזניות SteelSeries Siberia V2. בחנות היו שתי גרסאות - אחת רגילה (כמו שלי) ואחת שמגיעה עם כרטיס קול USB שנותן virtual surround 7.1 ותומך ב 3D positional. ההבדל היחיד בין האוזניות שלי לבין אלה שתומכות ב7.1 הוא ששלי מגיעות בלי כרטיס הקול. מידע על כרטיס הקול : http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-soundcard/information מה שרציתי לשאול זה איך אני יכול לקנפג את הדריבר של realtek כדי שכרטיס הקול שלי יוכל לתת ביצועים זהים לכרטיס הUSB ? נ.ב נסיתי לסמן V על אפשרות הvirtual surround בדריבר של REALTEK וזה הביא את זה למצב שקובץ הבדיקה שלי השמיע בצד ימין גם את צד שמאל ולהפך. עדכון : הנה השאלה והתשובה שקיבלתי במייל מ steelseries Q I have an…

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  25. חברה יש לי נגן אייפוד טאצ' והאוזניות שקיבלתי איתו מעולות רק שהם לא חוסמות רעשי רקע... והאיכות בהם לא כל כך נקייה....אבל שומעים בהם חזק בכל מקרה אני רוצה המלצה לאוזניות (מעדיף כפתור) שחוסמות רעשי רקע ואיכות הצליל תהיה מדוייקת עד כמה שאפשר ועוצמה גבוהה כי אני אוהב להנות ממוזיקה.... תקציב-עד 300 שקל מקווה שזה מספיק למשהו איכותי

• 10 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.