עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי השבוע IAUDIO 6 והאריזה קצת נראת שעבר עליה הרבה. לפתע אני מבין שקיבלתי אוזניות שרשום עליהם IRIVER ומצד שני SENNHEISER. יש כאן אנשים שקנו IAUDIO 6 4 GB? קיבלתם אוזניות של IRIVER? נראה לי מוזר ....

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by talsa,

שלום לכולם בשעה טובה קיבלתי את ה HAIER 42 K1 ורציתי לשאול : יש לי מחשב חזק שמריץ בקלות תכני HD .אני רוצה לחבר אותו לLCD קניתי קבל HDMI 5 מטר ובזה נפתרה בעיית החיבור מה שאני לא מצליח להבין זה איך אני מעביר את הסאונד למגבר יש לי מגבר של YAMAHA 5.1 DOLBY DIGITAL +DTS אין לי בו כניסת HDMI או DVI חשבתי על זה שאם הייתה הייתי מחבר אליו את הכבל ומוציא DVI למסך http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200180&CTID=5000400&ATRID=1000&DETYP=ATTRIBUTE זה המגבר + היציאות שיש לו

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Zombiefied,

אני חושב שזה המקום לשאול טוב אז ככה היום בפתאומיות משהו קרה לאוזניות ואני שומע רק באוזן אחת(ימנית) ניסיתי לחבר את זה במקום אחר במחשב אבל זה לא עזר אני שומע ב2 אוזניות רק אם אני מחזיק את הכבל גבוה. יש לציין שזה קרה לי גם עם הזוג אוזניות הקודם שלי אחרי כמה זמן הם התחילו לעשות בעיות ואז הלכו קפוט יכול להיות שמשהו במחשב דופק אותם נגיד זרם חזק מדי שצולה אותם לאט לאט או משהו ? :'(

4. Started by RDS,

אוקי אז קניתי את ה-X530, הכל טוב ויפה, אבל אז חשבתי מה לגבי חיבור דיגיטלי? נזכרתי שלא קיבלתי חיבור דיגיטלי עם הרמקולים, למרות שיש לי חיבור SPDIF בכרטיס קול. חיפשתי כבל או חיבור כלשהו ולא מצאתי כלום... האם קיים בכלל חיבור דיגיטלי לרמקולים הנ"ל? אם כן, איך אני מכניס אותו לפעולה? יש כבל לזה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by tamir245,

ככה,אז אני מחפש להשתדרג קצת בתחום. יש לי נגן MP3 ZEN MICRO שקיבלתי במתנה(די ישן),אני מחפש פשוט אוזניות IEM שיתאימו. וחוץ מזה אני אעשה בהם שימוש בלפטופ לצפייה בסרטים\משחקים\מוזיקה... יש לי אפשרות להביא מארה"ב עד 50 דולר,שמתי עין בעיקר על CX300 - השאלה האם הם יספקו אותי? האם יש הבדל משמעותי בינם לבין הCX400\500? האם יש אוזניות IE אחרות שאפשר להמליץ עליהם במסגרת התקציב הנ"ל? איך עובד עניין האחריות במקרה של אוזניות?האם יש מישהו שקנה מארה"ב והיה צריך לממש? סה"כ מדובר בהוצאה לא גבוהה במיוחד..אבל חשוב לי כל הפרטים הקטנים. תודה!

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by shai-z,

שלום לכם יש לי iPod קורא הכל יש לי שתי שאלות אחת למה הiPod לא קורא לי את השירים שאני שם בעברית?? והשניה איך מכניסים סרטים לטוח הiPod ? ואם אפשר בפירוט

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by lader,

מכשיר DVD, דגם TERAX - DVD 1350 http://www.officedepot.co.il/(ozohkqj32m0a0255wwmpkimp)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=713131 בבקשה תרשמו מה טוב או לא טוב בו.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by Dau,

אהלן רכשתי צורב DVD שגם מקליט ורציתי לשאול מה אני יכול לעשות איתו מבחינת צריבת סרטים... עד עכשיו צרבתי סרטים בפורמט SVCD על CD רגילים ואני רוצה להשתדרג. הבעיה היא שהDVD שלי לא קורא DIVX וXVID... יש איזה פורמט אחר חוץ מ SVCD שאפשר באמצעותו לראות סרטים צרובים עם תרגום? אני יכול לצרוב 4.7 ג'יגה ואני משתמש רק ב-650...

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by X-BLADE,

אני מחפש נגן טוב קטן איכותי ונוח שיכול להציג תמונות ומה שנראה לי הכי מתאים לי זה ipod nano אבל שמעתי וקראתי על זה שהוא שביר מאוד האם זה נכון? האם יש נגן אחר במחיר דומה ופחות שביר שעדיף יותר עליו?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  10. הרי לכולם היום יש אוזניות כאלו... אם לא, יש איפשהו בארץ לקנות מפצל מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Doron22,

אם אפשר חוות דעת למי שמכיר או שיש לו את הרמקולים. תודה. רמקולים למחשב: JBL Creature III: עוצמה לערוץ: W5 סאב וופר: W15 מחיר: 435 JBL Spyro: עוצמה לערוץ: W6 סאב וופר: W24 מחיר: 485 Harman Kardon Soundsticks: עוצמה לערוץ: W10 סאב וופר: W20 מחיר: 840 Logitech X-230: עוצמה לערוץ: 6W סאב וופר: 20W מחיר: 350 Philips SPA5300: עוצמה לערוץ: W12 סאב וופר: W26 מחיר: 445

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by Omry,

שלום ובוקר טוב לכל חברי וחברות הפורום לפני כשעה קיבלתי מספר חלקים ממחשבי החדש, ביניהם ה-Logitech Z-2300. החלטתי לבחון אותם בעזרת הלפטופ שלי (שום כרטיס קול מיוחד, חיבור אנלוגי) והרי הממצאים: 1. זה שיפור פשוט ע-נ-ק. לא להאמין כמה שה-X-210 שהיו לי אז נשמעו כמו תחת. 2. לא משנה כמה הגברתי את העוצמה, האיכות המדהימה נשארה. זה פשוט לא להאמין. 3. כששמתי אותם על פול ווליום אחותי הקטנה חטפה כאב ראש, פשוט על המקום. ת'אמת? אני יכול להבין אותה. כ-ז-ו עוצמה לא שמעתי בחיים, גם במועדון סגור. 4. הסאב-וופר פשוט ע-נ-ק. מפלצת, פשוט מפלצת. וכמה שהוא גדול ככה הוא איכותי. אני כל הזמן שם אותו על מקסימום עוצמה ות'אמת זה פשוט מצוין. 5. Painkiller שמנוגן ע"י Death נשמע פשוט מ-ד-ה-י-ם. בהתחשב …

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן התקנתי רוק בוקס אבל כמו מפגר לא עקבתי בדיוק אחרי ההוראות בשביל לעשות שהממשק יהיה בעברית ושיניתי שהממשק יהיה בעברית לפני שבחרתי את הפונט העברי ועכשיו הנגן מראה קוביות במקום עברית כי אין לו את הפונט ואני לא יודע איפה אני מוצא את מה שאני צריך בשביל לבחור את הפונט מישהו שיש לו H340 ורוקבוקס בעברית יכול לעזור לי? נכנסתי לתפריט בעזרת A-B עכשיו אני צריך שתגיד לי את הדברים הבאים איזה מספר ברשימה זה הגדרות כלליות איזה מספר ברשימה שאחריה זה תצוגה איזה מספר ברשימה שאחריה זה עיין פונטים ואז אני כבר אראה את הפונט UNIFONT תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  14. היי יש לי מערכת סטריאו ואני רוצה לחבר אליה את האייפוד כדי לשמוע את השירים דרך הרמקולים שלה.כרגע מה שיש לי בבית זה כבל aux to RCA 3x, כלומר מצד אחד חיבור לאייפוד מצד שני 3 חיבורים (אדום צהוב ולבן)תמונה: ניסיתי לחבר את האדום והלבן מאחורי המערכת סטריאו ואת החיבור AUX אל האייפוד (ככה שהחיבור הצהוב לא היה מחובר לכלום) והצלחתי לשמוע שירים אבל באיכות לא משהו היו קצת הפרעות. האם זה בגלל שהכבל הצהוב לא היה מחובר לכלום? אולי בגלל שהכבל לא מספיק איכותי? לפתרון עצמו. אולי שווה לקנות כבל שיש לו רק אדום ולבן בלי הצהוב? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by R9547655G,

או שכדאי IFP-795 + CX300 OR T30 + CX300 OR T30 + EP-630 OR IFP-795 + EP-630 ? מה היה השילוב הטוב יותר?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  16. שלום, יש לי רסיבר בחדר שנקרא כך: Onkyo TX-DS575X. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את המערכת ושומע שירים, המערכת מנתקת את הרמקולים או משהו. הרמקולים הם של Jamo מערכת איכותית מאוד, אבל הרסיבר די בעייתי. בבקשה עזרה !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by qpalzm,

שלום לכולם. יש לי שירים בפורמטים נידחים (Mpc,Au וכו') שאף נגן mp3 לא יכול להשמיע. האם קיימת תוכנה שתוכל לסרוק את ספריית השירים שלי ולהמיר את הקבצים לפורמט מקובל יותר, כמו mp3 או wma? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by yotamavi,

אני מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לשירים וסרטים. אני מתלבט בין ה X540 T6060 (אשמח להמלצה מביניהם) בכל אופן, השאלה היותר חשובה, איך תולים את הרמקולים על הקיר? זה אמור להיות בעיה?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by shlomibandit,

אני מחפש מערכת רמקולים (עדיף של קרייטיב , אבל לא חייב) , של 5.1 עם סאב והכל.. שתשמש אותי בעיקר לסרטים , גם משחקים , ושירים גם .. אם יהיה אפשר לחבר את זה גם לטלויזיה זה יהיה מעולה .. אם לא , לא קריטי נחבר את זה רק למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה שבא לי עם הלוח של אביט: abit kn8 ultra הוא יספיק לי? למערכת כזאת? בשביל שאני ישמע בסרוואנד וכל זה?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by udi,

אני מחר הולך לקנות רמקולים למחשב ולאחר חיפוש כבר למעלה משעה באתר לגבי שני הרמקולים וכל מה שאני מוצא זה X-530 ו 6060 בכל מקרה שאלות ממש פשוטות: מה ההבדל בין 6060 לבין 6100 ? ומה יותר כדי ה 6100 או ה 540 ממה שאני הבנתי ההבדל בין 540 ל 530 הוא שתיקנו את בעית החוטים והחיבורים שב 530 למרות שאני יותר בעד הרמקולים של קראטיב תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by kinggil,

שלום, יש לי כבל אופטי עכשיו אני רוצה לחבר אותו לDVD וממנו לכרטיס קול במחשב, עכשיו אני יוכל לשמוע מהרמקולים שמחוברים ל DVD ? תודה.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  22. היי, אני מחפש זוג רמקולים קטן ואיכותי למחשב, שנמצא בחדר קטן. עדיפות לסט ללא סאב-בופר. אשמח לכל עזרה שתוכלו להגיש....

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  23. שלום, יש למישהו מושג מה התצורה המינימלית שבעזרתה ניתן לנגן DIVX ללא הפרעות? האם פנטיום 1 133MHZ יספיק לצורך כך?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  24. שלום אני משתמש עם הלוח אם הזה: GIGABYTE GA-EX58-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2989 שלדעתי, במחיר שהוא עולה, לא צריך לעשות כאלו רעשים יש למישהוא רעיון, למה זה קורה? תודה

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  25. אוקי קניתי היום CX300 עשיתי להם כבר BURN IN של שלוש שעות מוסיקה. כמובן שצריך עוד קצת. אבל אילו הקרשמים עד עכשיו. נוחות: כמה רמות מעל הTHE PLUG. מי שמכיר את האוזניות של הTHE PLUG הם באים עם אטם שכאילו קנית בריקושט וגילית שהם בכלל נגד הרעש שיש במטווח הקרוב לביתך... באמת אני מנקה אוזניים פעם ביום. ועדיין איכשהו כל פעם שהכנסתי אותם לאוזן הם היו יוצאות אממממ איך אני יגיד את שמנוניות לעמות זאת האטמים של הCX הרבה יותר נוחים, יושבים טוב בתוך האוזן כמו שצריך. קל מאוד להכניס אותם. הPLUG לעומת זאת דורשים כמה זמן עד שמתרגלים להכניס אותם לאוזן כמו שצריך וגם אז הם קצת לא נוחות. החוט של הTHE PLUG לבד ובצורה של Y רגיל לעומת החוט של הCX שהאוזניה שבצד ימין יותר ארוכה מהשמאל מה שאנ…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.