עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש ברשותי כרטיס קול מובנה 5.1 של CMEDIA XEAR3D במחשב נייד LG LW60 EXPRESS חיברתי לו 2 זוגות רמקולים כל אחד ליציאה אחרת והגדרתי לו בכרטיס קול אותם כשאני בודק אותם דרך התוכנה של הכרטיס קול כל אחד עובד אבל שאני מפעיל שירים או כל דבר אחר שומעים רק מהL R ולא גם מLS RS האם יש דרך לפתור את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  2. חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות במחיר של עד 200 שקל. המטרות שלהן זה מוזיקה ומשחקים. תודה מראש :]

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  3. התקנתי לאחרונה WinXP מחדש ואיתו את הדריוורים החדשים של קראיטיב והסאונד (משחקים/DVD/DiVX/MP3) נשמע לי הרבה יותר שטוח, זאת אומרת כמו טרנזיסטור ולא כמו ששמעו (והרגישו..) מקודם. פשוט אין עומק לצליל. עוד מישהו הרגיש בזה? המערכת היא: Klipsch ProMedia 4.1 והכרטיס קול הוא: Creatve Sound Blaster Audigy MP3+

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  4. אני מחפש תחנת עגינה לאייפון. אני מעוניין בכזו שתהיה יחסית מינימלית ובעיקר תתן את התכונות הבאות: - יציאת AUX לחיבור למערכת חיצונית - שלט לשליטה על השירים (play,next,pause..) פחות חשוב זה שיהיה בה שעון. אם זה מגיע בתצורה ללא רמקולים - מה טוב, ואם אין ברירה, עדיף משהו מינימלי יחסית. טווח המחיר גמיש ונע באיזור ה-500 שקלים

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by luXi,

שלום לכולם! בטח שמתם לב שאני חדש פה. ד"א הפורום הזה ממש מקצועי וטוב ועכשיו לשאלתי: יש לי תקציב של 150 ש"ח לקניית אוזניות ואני זקוק לאוזניות הללו כי אני "DJ" מתחיל. DJ מתחיל הכוונה שאין לי ממש ציוד וחוצמזה לא עברתי קורס. אני "יתקלט" עם ציוד צנוע של מגבר LUXMAN איכותי ומדהים. הצליל שלו יותר טוב מה-DENON שיש לי. ואני יישתמש במחשב שלי. עכשיו אני זקוק לאוזניות טובות יחסית במחיר של עד 150 ש"ח. אני יודע שזה תקציב אומלל אבל זה מה יש בינתיים. אחרי שאני אחסוך קצת כסף אני ייקנה אוזניות טובות יותר. בקיצור תמליצו לי ואני ייבדוק. תודה רבה מראש לכל העוזרים/ות. luXi עריכה: הכרטיס קול שלי זה כרטיס built in שבא עם הלוח אם שלי- GA-7N400 Pro2. במאפייני שמע רשום לי: NVIDIA® nForce Audio

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  6. שלום לכולם (: אני צריך המלצה לאוזניות, לא כאלה: אלא כאלה: הכוונה היא שלא מאלה שחודרות לאוזן... התקציב הוא באזור ה 150 ש"ח... בנוגע לכבל, אני מחפש כבל מאריך לרמקולים, אני צריך משהו שיאריך את הסנטר והימני אחורי ב X530 יש כזה דבר? אם כן, אשמח לקבל קישור.. תודה מראש, יניב (:

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  7. מעוניין לרכוש כרטיס קול שיחליף את ה CREATIVE Live! Platinum 5.1 ששירת אותי נאמנה. דרישות: לפחות חיבור סטיראו כניסה ויציאהשל אודיו RCA איכות שמיעה טובה מהקריאטיב. המחשב מחובר למערכת חלקים דיי מושקעת. אני מחפש משהו פשוט מבחינת חיבורים, אבל באיכות שמע כמה שיותר טובה בטווח מחירים הזה.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by FatherBoard,

לאחרונה עשיתי ריפ לכמה דיסקים ל-ogg וקבעתי את זה על CBR - 500 Kbps... הבעיה היא, שהביטרייט של השירים לא יציב למרות שזה על CBR ולא על VBR\ABR... או לפחות זה מה שוינאמפ מראה... מה קורה פה? יש משהו שאני מפספס...? ???

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by SunMen,

שלום חברים...יש לי את הרמקולים והסאב של מייקרוסופט וכרטיס SB Live value. רציתי לדעת אם אני ירגיש שיפור בסאונד אם אני יחליף את הכטיס למשהו יותר חדש וטוב? נמקו תשובותיכם בבקשה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  10. Started by arel508,

קניתי טלוויזיה לפני כמה ימים (40pfl5507k) ושמתי לב שהמסך שחור לפעמים רואים קצת כתמים לבנים כאלה בטלוויזיה באזורים מסויימים.. הם לא ממש מורגשים אבל שמתי לב לזה.. ואני זוכר שמזמן קראתי שזה היה למישהו והוא שלח לתיקון ותיקנו לו את זה.. השאלה שלי היא אם זה בסדר שאני רואה טיפה כתמים לבנים? שאני אומר כתם לבן אני מתכוון כאילו לבן טיפה מרוח..

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by o.k,

שלום לכולם!! רציתי לשאול מה דעתכם על הרמקולים TEAC X20 2.1 הנתונים: 2*6W +סאאב וופר אחד.- מחיר 135 ש"ח. בנוסף רציתי לשאול מה תפקידו של הסאאב וופר. תודה...

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  12. ואחד שיחזיק קצת לא יותר מידי...

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  13. רכשתי את המינידיסק MZ-N510 וגיליתי שהתוכנה שבאה איתו מאפשרת רק להוריד למינידיסק שירים ולא הפוך, אבל שמעתי שיש תוכנות אחרות שמאפשרות להעביר מהמינידיסק למחשב שירים, בעיקר בגלל שהמינידיסק לא מגיע עם LINE OUT בגלל פגיעת זכויות יוצרים. אז למישהו מוכרת תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  14. יש לי מצלמה המשמשת לשידור וידאו בסטרימינג. המצלמה מחוברת למחשב דרך כבל FIREWIRE IEEE1934a. האם יהיה ההבדל באיכות הוידאו אם אשתמש בכבל מסוג IEEE1934b? תודה!

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  15. אני רוצה לקנות לטלויזיה 29 אינץ' המשפחתית רכיבים של קולנוע ביתי כדי לשמוע כמו שצריך בסרטים, בדולבי דיגיטל. מה שאני צריך זה רסיבר איכותי ומצוי (לא באיזו חנות אחת שרק לה נשאר מלאי, או שאפשר להשיג בחו"ל) שיהיה טוב להרבה סרטים וגם קצת למוזיקה, חשבתי על זה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1596362 (ה-ימאהה RXV630). בקשר לסט רמקולים אני צריך משהו איכותי, לא הזבל שנמכר תחת שמות שונים (*אהההמ* פירלס *אהההמ*) , שיבוא קומפלט עם סאב וופר, אני יודע שבתקציב שלי (שיבוא בסוף ההודעה) אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות סט איכותי של ממש, אבל אני לא יכול להעלות את התקציב ולכן אני מעוניין לרכוש את הסט הטוב ביותר שאני יכול להרשות לעצמי... חשבתי על הסט הזה: http://www.sakal.co.il/jsp/p…

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by jackass,

אני רוצה לקנות שני רמקולים וסאב אקטיבי למחשב תמליצו לי בבקשה על רמקולים בתקציב של עד 400 שקל... אם אפשר בכלל בתקציב כזה... תודה

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by wizzede2,

הופניתי למערכת הבאה שכוללת רמקולים אלחוטיים: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=151621 הרעיון שהרמקולים אלחוטיים ולא צריך להתעסק עם חוטים ממש מפתה, אבל קצת מרתיע אותי העובדה שהם אלחוטיים. האם זה לא סיכון לקחת רמוקלים אלחוטיים? מה קורה במקרה של קצר או בעייה? קשה לתקן את הדברים האלה, האם למישהו יש ניסיון עם רמקולים אלחוטיים?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by ben007,

האם הנתונים האלה ( מה שפלוס מינוס כל נגן MP3 FLASH זול מציע היום ) : יחס 90dB S\N יחס THD קטן מ 0.25% הספק 10mW לערוץ מספיקים בשביל להשתיק סביבה רועשת ( כלומר דגש על ההספק ) ואם משהו יכול להסביר בבקשה מהוא כל אחד מהנתונים (יחס S/N THD וכו') תודה מראש

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by PuppEDogg,

אני רוצה לקנות אוזניות לגיימינג עם סראונד סאונד 7.1 או 5.1 אני לא כזה מבין בזה בעקרון אני רוצה במשחקים שאני אשמע הכל מסביבי עם זה משהו מתפוצץ מאחוריי או חייל מאחוריי כאלה דברים ובנוסף שאני אוכל לשמוע בהם מוזיקה באיכות טובה אני יודע שזה בעייתי אבל כמה שיותר איכות טובה לשמיעת מוזיקה חשבתי על משהו כזה http://ksp.co.il/?uin=13430# אין לי כרטיס קול תואם אבל אני מוכן לקנות או 7.1 וירטואלי כמו זה http://ksp.co.il/?uin=20480 אני מוכן לשלם מקסימום 600 ש''ח, אשמח להמלצות ולדעה שלכם

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  20. מנסה את מזלי פה ( מצטער אם זה לא המקום הנכון לפרסום) אוקיי אז ככה קניתי את הרמקולים הבאים : edifier 1700bt https://www.amazon.com/Edifier-R1700BT-Bluetooth-Bookshelf-Speakers/dp/B016PATXSI *אגב רמקולים עם איכות שמע מעולה בשביל מחיר כזה על הרמקולים עצמם יש כפתור לשליטה על הווליום ואפשר לשלוט עליו גם דרך השלט ,הרמקולים מחוברים לסטרימר של שיאומי דרך הbt , עכשיו הבעיה היא כששולטים בווליום דרך השלט של הסטרימר , יש את המד ווליום שמופיע על הטלוויזיה והרמות של הווליום הם מ0 עד 15 , עכשיו המד ווליום עובד עד רמה 5, מרמה 5 ועד 15 אין שום הבדל , כאילו 5 זה המקסימלי שניתן. אותה הבעיה בחיבור לטלפון שאם אני מגביר או מנמיך מהטלפון אז רק עד רמה…

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by THE FOX,

מחפש אוזניות לתחום מוזיקה האוס וטראנס בעיקר. דיוק בצלילים שיוכלו לתת באסים מדוייקים ולא מרוחים לא הייתי כל כך מרוצה מ הPX100 היה חסר להם את תחום הבאסים והטונים הגבוהים היו צורמים מעט :-\ יצא לי לשמוע את SennheiserHD200 והצליל שלהם ממש טוב החזרתי את ה PX100 לחנות והמליצו לי כעת על כמה דגמים: Sennheiser HD485 Sennheiser HD465 Sennheiser HD435 אלה אם ארצה. Sennheiser HD497 Sennheiser HD205

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by ranyr,

אני מחפש רמקולים 2.1 לחדר בצבא משהו איכותי אבל קומפקטי שאני יוכל לחבר לנגן שלי שמתחבר לחשמל, לא על בטריות יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by IL4_TB,

שלום, אני הולך לקנות היום מערכת 5.1 בתקציב של 600 ש"ח...בהתחלה עמדתי לקנות את ה Logitech x-540 אבל אחרי חיפוש בפורום ראיתי ש X-23 עדיפים. בחנות שאני הולך לקנות יש גם דגם בשם A-6662 של Microlab. הם יותר זולים ב 50 ש"ח והמפרט שלהם ממש דומה חוץ מכמה יתרונות מזעריים ל A-6662 (שני הבדלים - הראשון הוא בתחום תדרים שב A-6662 טיפה יותר רחב בנמוכים והשני הוא ב SNR שב A-6662 קצת יותר גבוה). בקיצור קצת מוזר לי שרמקולים של אותה חברה יותר זולים ויותר טובים...למישהו יש מושג איזה דגם באמת עדיף ולא רק לפי נתונים על הנייר? X-23 http://tms.co.il/product/2562 A-6662 http://tms.co.il/product/3890 תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  24. אהלן חברים, היום קיבלתי סוף סוף את הרמקולים שלי !!!! נראים פשוט מעולה יפים מאוד, אני בטוח גם שאני לא אתאכזב, יותר מידי כתבות וביקורות קראתי עליהם אני חושב שהם יספקו אותי. ככה - עוד לא הרכבתי אותם יש לי כמה שאלות בנוגע למיקום. כמו שאתם כנראה יודעים זוהי מערכת 2.1 הרמקולים לא גדולים ממש אבל הם גם לא קטנטנים, אין לי בעיה של מקום בחדר השאלה שלי - מה המיקום הכי נכון לשים את הסאב אות הרמקולים ? קחו בחשבון אני יכול לתלות אותם על הקיר, השאלה האם זה כדאי או שפשוט לשים אותם על השולחן של המחשב משני הצדדים ? ולגבי הסאב - לשים אותו על הריצפה מתחת לשולחן מחשב או לשים אותו על השולחן מחשב עצמו ?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by obbb,

שלום לכולם, לאחרונה חשבתי להתפנק באוזניות לחדר כושר ולשדרג את האוזניות שהגיעו עם הIPOD. יש איזושהי הסכמה רחבה שהISPORT מעולות למטרה זאת. איני אודיופיל, אך נהנה ממוזיקה באימונים, בעיקר רוק כבד וקצת מוזיקה שחורה. ישנם 3 דגמים ברמות מחיר של 280,450,600. חבר שיש לו את הדגם היקר אומר שההבדל רק באטימות ולא באלמנט סאונד. מה דעתכם? האם יש אופציה יותר טובה? (ראיתי שכתבו שאין אוזניות באמת טובות לחד"כ, אל תנסו לזרום בהתאם למגבלות...) תודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.