עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הי חברים, יש לי כרגע DVD מעפן שאני רואה דרכו סרטים בטלויזיה (באמצעות DOK), הבעיה שהוא כל הזמן נתקע, לפעמים לא מראה הכל בצורה רציפה, לפעמים מתחיל להראות סרט ואז באמצע הוא עובר לסרט הבא בלי שום סיבה... בקיצור DVD זבל. אני לא ממש יודע איך להגדיר את מה שאני צריך, אבל אנסה בכל זאת: - כרגע אני רואה בו רק סרטים באיכות DVD (לא HD) - כרגע הוא מחובר לטלויזיה CRT עם כבל 21 פינים, אבל בעתיד (בעוד כשנה כשאסיים לימודים) כנראה יתעדכן לLCD. - הDOK שאני משתמש בו הוא איכותי מבית PATRIOT אז הוא לא זה שמהווה את הבעיה. - אין לי כרגע תקציב מוגדר כי אני לא ממש יודע עלויות של דברים כאלה. - אם לדעתכם יש משהו אחר שאני יכול להשתמש בו כמו אולי סטרימר, אני פתוח להצעות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  2. אני חושב שהכותרת די מדברת בשביל התוכן ועוד דבר חשוב לגבי הכרטיס הוא המחיר שיהיה 300 +\- אחרי כמה חיפושים שלי באינטרנט ופרסום בפורום אחר מצאתי רק כרטיסים שעולים 500 ש"ח ומעלה עם יציאה כזאת . לפי מה שהבנתי ה- SB Live! של Creative מגיע עם תוספות של יציאה אופטית וקוקסיאלית , רציתי לדעת אם זה אכן נכון ואם כן האם זה בא סטנדרטי או האם זו תוספת מיוחדת. ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אם אפשר להביא לי כמה שמות של חברות בדירוג מהטובים. אני בעקרון רוצה לקנות מערכת ביתית לבית {לא למחשב} בסביבות ה 1000 ש"ח אם מומלץ להוסיף אני יוסיף

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  4. לחברי הפורום שלום רב! יש לי את הלוח האם הבא P5N7A-VM והסיפור /בעיה היא כזאת החלק של הרמקול שתקוע בדר"כ בכרטי הקול המבונה נשבר בתוכו ולא הצלחנו לחלצו משם המערכת תקינה ואנו שומעים אודיו ומוסיקה דרך היציאות האחרות של הסראונד היקפי או סאבפוור והכל טוב ויפה אולם לשמוע סרטון דרך האינטרנט (אין בעיה של מקודדים הכל מותקן ) וידיאו מוצג אבל לא מושמע אודיו בהגדרות של האדיו של REALTAK מסומן שהיציאה בדר"כ הראשית שצבועה בדר"כ ברוב המחשבים בירוק מזוהה שם החלק שנשבר כאילו לא קרה כלום לפי המסקנה שלי האודיו האינטרנטי זורם דרך שם ללא תועלת וזהוי הבעיה בקשת העזרה היא האם יש דרך לבטל את היציאה הראשית מאחורה בלי להשתמש ביציאות הקול מקדימה ולהגדיר יציאה אחרת בתור הראשית או יש משהו של תוכנה שי…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  5. -----------ערכתי------------- שלום, קוראים לי נדב. לאחר עזרה רבה שקיבלתי פה מחברי הפורום (שאתם יכולים לראות למטה) קיבלתי שתי הצעות ספציפיות לאוזניות לצרכים שלי. שתיהן נראות לי מצויין אבל יש לי כמה התלבטויות ביניהם. דבר ראשון המחיר, אני לא יודע בדיוק כמה גבוה ההפרש ביניהם אבל יש לי תקציב נמוך ואני מעדיף להוציא כמה שפחות. דבר שני הספוג המבודד, באתר של סנהייסר כתוב על הPX-100 שהם פתוחות ועל הPX-200 שהם סגורות, אני לא רוצה שישמעו כל רשרוש שמישהו מדבר מבחוץ, השאלה היא באמת מה ההבדל בבידור הצליל מבחוץ. בבקשה כל מי שיש לו אחת מהן או שהוא שמע בהם או מכיר שייתן חוות דעת עליהן. בברכה, נדב.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Dani17,

מישהו פה אולי מכיר אתר טוב שיש בו הרבה סוגים של רמקולים כולל המחיר שלהם ותיאור עליהם?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  7. שלום, קניתי את הכרטיס Hauppage PVR 150 שהכי פופלרי כיום לכרטיסי טלויזיה. קניתי אותו עם שלט ומשדר של מייקרוסופט שיעבוד על WIN XP PRO. חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה. אני רוצה לחבר אותו ליס מקס. היס מקס מחובר לפלזמה בRGB. את הכרטיס חיברתי ב SVIDEO ליס מקס ובחיבורי אודיו רגילים. שיניתי בהגדרות של יס מנק בהגדרת יציאת SCART. שיניתי לאפשרות האמצעית שזהSVHS . הצבע שאני רואה במחשב אחרי זה הוא שחור לבן. לאחר מכן קניתי מתאם SCART חיברתי אותו ליס מקס ואליו חיברתי את הכבל SVIDEO. עדיין רואים שחור לבן. כאשר אני משנה נגיד לקומפוזיט הצבע ביס מקס נהפך לצבע דהוי אבל במחשב פתאום רואים צבעוני. אני צריך עזרה חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  8. בשעה טובה אני חוזר למרכז אחרי שנתיים בגלות ביהודה ושומרון בכל אופן אני מחפש לקנות טלוויזיה עד 3K עדיפות ל LED בשביל החיסכון בחשמל ואם אפשר 5 שנים אחראיות הייתי מעדיף לפחות 42 אינץ' כמובן שכמה שיותר יותר טוב וכמובן FULL HD השימושים שלו יהיה חיבור למחשב - לסדרות וסרטים ומשחקים ואני אחבר אליו את עידן + אההה עכשיו אבא שלי אמר שהוא מחפש טלוויזיה 50 + אינץ' עד 5K FULL HD קיים חיה כזאת? תודה על העזרה!

9. Started by GoA,

קניתי את X530וLogitech הכל פועל טוב ויפה רק הסנטר לא פועל לי החיבורים טובים ולא עולה לי עוד איזה סיבה יכולה להיות שזה לא פועל עריכה: ניסיתי להחליף תחיבור של הסנטר בחיבור של הרמקול ואז הסנטר לא עבד לי אז זה אומר שהיציאה לא טובה...=\ עכשיו יכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול כי זה מוגדר 5.1 ויש גם ציור שיש שם תסנטר אבל הקטע זה כרטיס קול פשוט ויש לי על זה אחריות כי רק עכשיו קניתי אותם אבל השאלה שלי מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  10. איך הכרטיס קול הבא: http://www.pchardware.co.il/docs/pd929388361.htm והאם בעתיד אני אוכל להקליט מהגיטרה החשמלית למחשב באיכות טובה(שלא כמו הקלטות בכרטיס קול רגיל!!!)?

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  11. אני צריך שני מערכות של רמקולים... אצל המחשב של חבר שלי הרמקולים ישמשו הרמקולים בעיקר למוזיקה ובמחשב שלי הרמקולים ישמשו לסרטים ומשחקים... כל רמקול צריך לעלות עד 400 שקל... בחנות ליד הבית יש 3 סוגים של רמקולים שנראים נורמליים... כולם 2.1 ATP3 400 ש"ח G380 390 ש"ח X230 390 ש"ח אפשר גם משהו אחר לא מהרשימה הזאת שאני אקנה באינטרנט... תודה...

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by sxsxservo,

הורדתי סרט אבל שאני מפעיל אותו אין קול.למה?

13. Started by Roshos,

שלום בבעלותי נגן creative rhomba nx אתמול לאחר שהוצאתי אותו משקע הusb הופיעה לי תקלת תוכנה שלא מאפשרת לעבוד עם הנגן creative בהדלקת הנגן מופיעה הכתובית של ומתחת לכתובית כתוב UI image init! init block xx% לאחר מכן מופיעה כתובית ההדלקה הרגילה עם הלוגו של creative וכמה מגבייט יש בנגן וכמה מקום פנוי וכשהוא דולק כבר מופיעה כתובית בתוך מסגרת MENUDATA NOT FOUND!! DOWNLOAD ICON.B FILE!! אשמח לעזרה כי באמת העלות של התיקונים היא לא זולה! בכלל לא זולה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. היי, הנה הכרטיסי קול, אנא כתבו מהו כרטיס הקול העדיף מהשלושה: Creative X-Fi Titanium Fatality Pro או Creative X-Fi Titanium 7.1 או Creative X-FI Xtreme Gamer FATALITY תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  15. מי שיכול לעזור לי אודה לו קובץ ההפעלה של הסרט הוא ifo

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  16. Started by Shlomiooster,

אני באמת פותח את השרשור הזה על מנת לצאת מפה עם כמה תובנות ואפילו אזניות טובות אז הסיפור כזה אני די בור בעסקי האוזניות אפשר לומר שאני לא מבין כלום אבל כדי להבין את השפה עשיתי כמה שעורי בית חשובים הבנתי כמה מובנים כמו טווח תדרים דציבלים והתנגדות בגדול הבנתי כרגע אני פה מהסיבה הבאה עד כה התנסתי באוזניות סנהייזר CX500 נקנו מקוריות מרשת KSP לאחר שנה ו10 חודשים שירתו אותי נאמנה אהבתי את הבאס העמוק שלהם ואת העוצמה של החלל הרחב באוזניות תוך אוזניות IN IERE לפני כמה ימים האוזניות נהרסו ובאוזניה אחת לא שומעים ( משהו בחיבורים ) כרגע מתחיל הבילבול האוזניות תחת אחריות וכרגע אני אמור לקבל תשובה במימים הקרובים לגבי האחריות אני רוצה לקנות או להחליף כמובן במסגרת האחריות לאוזניות שיהיו…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  17. Started by arielbn,

מדובר ברמקולים האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_263&products_id=4787 רציתי לדעת אם שווה לי לקנות אותם.... אם מישהו מכיר אותם אולי ויכול לעזור לי ?? תודה מראש על העזרה אריאל

18. יש לי מערכת סטריאו ואני רוצה להחליף את ההגברה של המערכת ברסיבר מה זה יתן לי והאם זה ישנה משהו בכלל?או שהרמקולים המדפיים מותאמים למערכת ואין טעם להוספה...

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. היי , אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה "42 לסלון, מרחק צפיה כ-3 מטר בערך בעיקר שיגורי SD (כבלים אנלוגי) ןוכמובן סרטי HD מספיק HD READY תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  20. שלום רב, אני מתלבט בין רכישת סטרימר "פופקורן" לבין htpc עם כרטיס קול esi-julia והוא יהיה מחובר לפלאזמה ולזוג רמקולים (לא סראונד) בסלון לצפיה בסרטים ולהאזנה למוזיקה. אני מודע ליתרונות של הסטרימר אבל גם רוצה להוציא איכות קול מירבית בעיקר למוזיקה. מה עדיף לי לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by CrackPot,

המערכת הזאת, היא אחת המערכות הכי ישנות יש לי בבית (והיא עדיין משרתת אותי טוב). עכשיו, אני צריך לפתוח את הסאבוופר, בגלל להוציא עת שנפל לשם, וגם כדי להסיר את הכיסוי הקדמי המכוער. הסרתי את כל הברגים בפאנל האחורי (איפה שכל החיבורים), אבל עדיין כלום לא זז. הבאתי לכם תמונה, אמנם באיכות גרועה מאוד, אבל אולי היא תעזור לכם לפתור את הבעיה. כפי שאתם רואים, יש שלושה ברגים למעלה ושלושה למטה. יש גם שני ברגים קטנים מאוד בין החיבורים, אבל עקב איכות התמונה אתם לוודאי לא רואים אותם. אז הסרתי את כולם, ושום דבר לא זז. מה אני אמור לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Michael^_^,

שלום... יש לי יומולודת בסוף ינואר ואני מעוניין בנגן אודיו חדש ומצוחצח, כרגע יש לי דיסקמן של אייווה מלפני איזה 4 שנים ואוזניות קוס פורטה פרו, עכשיו, חשבתי לעצמי שיהיה הכי כדאי לי לקנות נגן שמבוסס על דיסק קשיח, אבל איזה? ראיתי שמדברים רבות וטובות על הנגן של iriver או על ipod ורציתי גם לדעת עם אני אוכל להעביר שירים מדיסקים רגילים אל תוך נגנים האלו, והאם גם מפטיפונים? מה ההבדל באיכויות הסאונד בין שני הנגנים? תודה רבה... אהה וגם להזמין מהאינטרנט נכון...?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by asilbob,

יש לכם המלצה על איזה רמקולים בסכום 1500 שקל שיחלפו את הATP 3 ? וגם כרטיס קול נורמלי שיביא את סיא האיכות במחיר לא יקר מדיי אבל לא יודע מה דווח המחירים ........

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by joett82,

שלום לכולם, רכשתי לפני כחצי שנה אוזניות של SONY שומעים פצצה בסים מעולים. רק שפתאום כנראה יש בעיה בפין של האוזניות וכאשר אני מחבר שומעים חלש ואם אני מושך חצי מהפין החוצה שומעים חזק אבל שומעים גם את הרמקולים של המחשב. אוזניות אחרות פועלות רגיל התקלה היא לא מהמחשב. האם החלפת הפין זה פתרון טוב? האם יש פתרון אחר? תודה מראש, טמיר

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  25. האוזניות האלו הרסו לי את האוזנים כבר..כואב לי בתנוך של האוזן, לא מוכן לשמוע על אוזניות כאלו יותר מישהו יכול להמליץ על אוזניות ON EAR טובות, שיכולות להתקפל? ראיתי כמה זוגות של AKG שממש מתקפלות לקופסה של משקפיים. התקציב עד 200 ש"ח +-... תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.