עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ch33,

עריכה: לא חשוב. בעיה בחיבור. מקודם לא היה באס, עכשיו אני מרגיש את האוזניות רועדות לי על הראש. אוזניות מדהימות בינתיים וזה עם מקור בינוני וללא Burn in.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  2. היי, מבקש המלצה לרמקולים באיכות קול טובה במחיר 100-150 ש"ח. יש לי בסה"כ כרטיס קול מובנה לא משהו, אני רוצה לשמוע מוסיקה קלאסית ופופולרית בלי זיופים וחריקות, ועם כמה שיותר תחושת "ambience". אם אפשר, בלי חיבור לחשמל, רק USB. ספציפית, אני אוהב את העיצוב של הרמקולים האלה, האם הם בסדר מבחינת הקול ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1261 לפני איזה חודש מישהו המליץ כאן על משהו במחיר הזה אבל איבדתי את הלינק. תודה.

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  3. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1208035 שאלה בקשר לרמקולים האלה יש לי מגבר של sansui 6060 אחלה מגבר ואני רוצה רמקולים בשבילו וכמו שאתם רואים התקציב שלי נמוך אז אני מעניין לקנות את הרמקולים הנ"ל אני לא מצפה לקבל איכות אבל בקשר לעומצה שלהם רציתי לדעת איל היא כי זה הדבר הכי חשוב לי תודה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  4. אני רוצה לקנות לטלויזיה 29 אינץ' המשפחתית רכיבים של קולנוע ביתי כדי לשמוע כמו שצריך בסרטים, בדולבי דיגיטל. מה שאני צריך זה רסיבר איכותי ומצוי (לא באיזו חנות אחת שרק לה נשאר מלאי, או שאפשר להשיג בחו"ל) שיהיה טוב להרבה סרטים וגם קצת למוזיקה, חשבתי על זה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1596362 (ה-ימאהה RXV630). בקשר לסט רמקולים אני צריך משהו איכותי, לא הזבל שנמכר תחת שמות שונים (*אהההמ* פירלס *אהההמ*) , שיבוא קומפלט עם סאב וופר, אני יודע שבתקציב שלי (שיבוא בסוף ההודעה) אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות סט איכותי של ממש, אבל אני לא יכול להעלות את התקציב ולכן אני מעוניין לרכוש את הסט הטוב ביותר שאני יכול להרשות לעצמי... חשבתי על הסט הזה: http://www.sakal.co.il/jsp/p…

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by NIVTOL,

שלום ניסיתי לחבר מסך פלזמה NTSC למת"ב דרך ווידאו ממיר PAL TO NSTC , נוסף רעש לתמונה. הוספתי למחשב כרטיס טלוויזיה, הכניסה היא מהכבלים, היציאה של המסך מחוברת לפלזמה והיציאה של הקול ל-HOME TEATER, הבעיה: יש הפרש בין התמונה לקול, האם יש תוכנות ל"הזזיז" את הקול על מנת ליצור סינכרון? או האם יש פתרון פשוט אחר? תודה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by YinnoN,

עשיתי חיפוש בzap מצאתי את זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=36334 המחיר שלו מעולה בשבילי אבל כמה שאלות אני ממש נוב בזה אז ככה זה מכשיר קורא mp3 אז אני יכול להעביר אליו עם כבל שירים מהמחשב ? האם הכבל הזה מגיע איתו ? הבטריות שלו טובות ? נטענות ? לפי הביקורות שם הוא טוב, מה אתם חושבים ? הזכרון שלו של ה256 ראם אני יכול לשים עליו שירים ואח"כ למחוק ? יענו איך אני מחבר אותו למחשב ? זה כמו חיבור של המצלמת אינטרנט ? זה פותח לי מין hd משלה ? אני מקבל איתו נרתיק או משהו ? יש בו מקום לדיסקים או רק שמיעה מהזכרון שלו ? האם הוא שווה ניה ? יש משהו טוב יותר באותו טווח מחירים ? תודה

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  7. התקנתי לאחרונה WinXP מחדש ואיתו את הדריוורים החדשים של קראיטיב והסאונד (משחקים/DVD/DiVX/MP3) נשמע לי הרבה יותר שטוח, זאת אומרת כמו טרנזיסטור ולא כמו ששמעו (והרגישו..) מקודם. פשוט אין עומק לצליל. עוד מישהו הרגיש בזה? המערכת היא: Klipsch ProMedia 4.1 והכרטיס קול הוא: Creatve Sound Blaster Audigy MP3+

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by Suckranel,

מחפש המלצה על סט רמקולים+סאב 2.1 בתקציב של 500 ש"ח פחות או יותר. מה מומלץ מבחינת ראטיו איכות:מחיר ?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  9. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מה דעתכם על הקריאטיב אודולוג'י 2 (בלי תוספות מיוחדות) ועל הרמקולים AVS500 על אלטק לנסינג? רציתי לקנות את ההרקולס GTXP אבל אין בפלונטר ובזיגזג לא עושים תשלומים בויזה, אז זה מה שנשאר לי. אז אני אודה לכם על דעות בקשר לשני המוצרים האלה, או לינק לחנות ישראלית שיש בהם את שניהם ועושים תשלומים בויזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Alpha Technology AL 1000 סט 5 רמקולים 1795 ש"ח או סט 5 רמקולים Alpha Technology MAC2000 2000 ש"ח XP1200 Alpha Technology סאב וופר 1500 ש"ח Onkyo HTR640 2850 ש"ח מה אומרים?איך החברה הזאת בכלל? יש יותר טוב במחיר הזה?

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by tolik_d,

שלום לכם... אני די חדש בעניין ה-LCD למיניהם. לאחרונה רכשתי LCD של METZ (דגם LC26TL) לחדר השינה... עכשיו רק נישאר לי לחבר אותה בצורה האופטימלית ביותר לממיר של YES. ממה שהבנתי כאן, הדרך האופטימלית לחיבור היא באמצעות SCART אבל אחרי חיפוש קצר הבנתי שישנם עשרות סוגי כבלים של SCART והמחירים שונים בהתאם... ??? מישהו יכול לתת לי עצה לגבי סוג הכבל/אורך/מחיר/חנות? שיהיה בסביבות 200 ש"ח... בנוסף, אם יש המלצות אחרות לגבי החיבור, אשמח לשמוע אותן!! הכניסות שיש בטלויזיה הן RF, AV, 2XScart, PC-Audio, YPbPr,YCbCr,HDMI. תודה!

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by Paci,

שלום , קניתי מסך מחשב 22 אינץ' רחב עם HD מלא, אז החלטתי להפוך את חווית הצפייה להכי טובה שיכולה להיות. אני מתכנן לראות סרטי 1080P ואני צריך עזרה בקשר לסאונד. עכשיו יש לי 2 רמקולים פשוטים של AUDIOTEK (כן עם K) החדר שלי די קטן ואין סיכוי שאני הולך להכניס לשם רמקולים אחוריים אז מערכת 5.1 אני לא אצליח להכניס. אז חשבתי לשים 2.1. אבל האם 2.1 תשפר את חווית הסרט או שכמעט לא יהיה הבדל מ2.0? ועוד שאלה קטנה קראתי במקום שעדיף למקום את הרמקולים קצת מעל האוזניים, זה נכון? תודה.

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  13. אהלן חברים, היום קיבלתי סוף סוף את הרמקולים שלי !!!! נראים פשוט מעולה יפים מאוד, אני בטוח גם שאני לא אתאכזב, יותר מידי כתבות וביקורות קראתי עליהם אני חושב שהם יספקו אותי. ככה - עוד לא הרכבתי אותם יש לי כמה שאלות בנוגע למיקום. כמו שאתם כנראה יודעים זוהי מערכת 2.1 הרמקולים לא גדולים ממש אבל הם גם לא קטנטנים, אין לי בעיה של מקום בחדר השאלה שלי - מה המיקום הכי נכון לשים את הסאב אות הרמקולים ? קחו בחשבון אני יכול לתלות אותם על הקיר, השאלה האם זה כדאי או שפשוט לשים אותם על השולחן של המחשב משני הצדדים ? ולגבי הסאב - לשים אותו על הריצפה מתחת לשולחן מחשב או לשים אותו על השולחן מחשב עצמו ?

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by greenich,

החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by IL4_TB,

שלום, אני הולך לקנות היום מערכת 5.1 בתקציב של 600 ש"ח...בהתחלה עמדתי לקנות את ה Logitech x-540 אבל אחרי חיפוש בפורום ראיתי ש X-23 עדיפים. בחנות שאני הולך לקנות יש גם דגם בשם A-6662 של Microlab. הם יותר זולים ב 50 ש"ח והמפרט שלהם ממש דומה חוץ מכמה יתרונות מזעריים ל A-6662 (שני הבדלים - הראשון הוא בתחום תדרים שב A-6662 טיפה יותר רחב בנמוכים והשני הוא ב SNR שב A-6662 קצת יותר גבוה). בקיצור קצת מוזר לי שרמקולים של אותה חברה יותר זולים ויותר טובים...למישהו יש מושג איזה דגם באמת עדיף ולא רק לפי נתונים על הנייר? X-23 http://tms.co.il/product/2562 A-6662 http://tms.co.il/product/3890 תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  16. אני בונה עכשיו HTPC לשכן ומה שחשוב זה שתיהיה איכות תמונה ממש ממש טובה ושיהיה PCI (אין לו מקום לבזבז על קופסא חיצונית). יש לי את ה-Hauppauge WinTV-PVR-USB2 שנותן איכות תמונה סבבה לגמרי אז חשבתי לקנות לו את ה-PVR-150 אבל אולי יש משהו שיענה לו על הציפיות בצורה טובה יותר, אז אני מתיעץ איתכם. כמובן חשוב שתיהיה תמיכה בויסטה ושימכר בארץ. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by tombraider,

שלום , אפשר לקבל חוות דעת על אוזניות דגם Lexus DH100 UHF תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by ZeppeliN,

בשבוע האחרון התחלתי להתלהב על הקטע של אוזניות והחלטתי לפנק את עצמי בזוג אוזניות טוב. אני כבר שנה+ מסתובב בפורום הזה ובהד פיי ודי התאהבתי בכל העניין הזה של הסאונד. הקיצר אני שוטטתי לי בפורומים השונים ובלוחות יד שנייה בארץ ובעולם והגעתי לאוזניות הנ"ל RP-21. יש אותן למכירה ב350 שקל שזה מחיר סביר ביותר ואני יכול לעמוד בו, השאלה היא האם אלה אוזניות שמתאימות ללד זפלין, פינק פלויד, בוב דילן, קווין - בעיקרון מוזיקת פולק-רוק 70s כזה בעיקר. בביקורת שאנטולי רשם אז לא בדיוק הבנתי לאיזה סגנון מוזיקה זה מתאים והיה נראה לי מוזר להקפיץ דיון בן שנה +. בכל אופן, אם זה עוזר, זה המוזיקה שאני שומע: http://www.last.fm/user/guyx1992 האוזניות הולכות לשמש אך ורק למחשב (כ"ק מובנה, יכול להיות שאנ…

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  19. Started by dor444,

החלטתי לחבר את הממיר של יס (שעדיין לא החלטתי איזה סוג הוא יהיה: רגיל Max או HD) דרך כרטיס טלוויזיה חיצוני למסך מחשב המליצו לי לקנות כרטיס מסך חיצוני של חברת Creative שיעלה בערך כ-350 ש"ח אני רוצה לשמוע המלצות נוספות של כרטיסי מסך חיצוניים ואיזה ממיר יהיה כדאי לי לקנות תודה רבה מראש לעוזרים דור

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by madix,

אני מחפש כרטיס טלוויזיה שאני אוכל לחבר אליו את הממיר של HOT, רצוי בצורה דיגיטלית כלשהי (HDMI?), ואם לא, אז באיכות טובה (כלומר, שלא יקליט ב-SD). חיפשתי קצת משהו כזה, גם בפורום, אבל לא מצאתי. מישהו יכול לכוון אותי למוצר כזה?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  21. Started by A1eX,

ערב טוב, אני מעוניין לשדרג את מערכת הרמקולים שלי, ולאחרונה שמתי עין על הZ-5500 של לוגיטק, עכשיו העיניין הוא שאני ממש לא צריך מערכת 5.1 עקב חוסר אפשרות למקם את כל האלמנטים, לכן ברצוני להישתמש רק ב2 סטליטים + סאב. האם האופציה הזו ריאלית? ואיך יהיה הסאונד? לפי מה שראיתי כל הרמקולים זהים לגמרי.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  22. שלום לכולם אשמח לקבל המלצות לרסיבר ורמקולים 5.1 למדיה סנטר בסלון גודל הסלון 3.2X6 מטר השימוש קצת מוסיקה וקצת סרטים מחובר למחשב htpc ואקס בוקס ומתחבר למסך led 42 אשמח לקבל המלצות בהקדם תודה רבה מולי

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by talkfir,

היי, קניתי מחשב חדש לחדר שלי, והגיע הזמן לרמקולים.. אני מתלבט בין 2.1 ל 5.1 ..הקטע הוא שבחדר הסמוך (חדר המשפחה) יש כבר מערכת קולנוע ביתי מושלמת כבר, ובנוסף, יש בחדר שלי תופים (אז אפשרי בעתיד לתופף עם שירים / קטעים למינהם ללא תופים שאכתוב לי..) [הממ אפשרי גם עם אוזניות] מה עדיף? (אשמח כמובן לשמוע חוות דעת של משתמשים) 2.1: ?CREATIVE Inspire 2500 Logitech x230 ?Altec Lansing ATP3 5.1 - ?CREATIVE Inspire 5200 Logitech x 530 Jamo PJ5000 (במחסני חשמל) כמו כן אני רוצה לראות מה יש שם שוב(הייתי שם מזמן), ולעשות גם סיבוב בתחנה מרכזית-שוק הפשפשים... מה אומרים? נ.ב - ברשותי ac97 פשוט..במידה ואבחר ב 5.1, האם אוכל לשמוע סרטים נורמלי עם דולבי,dts והכל? או שחייבים כרטיס אחר? אם כן אז…

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  24. לשימוש עם creative zen microphoto תודה

25. Started by zilkanir,

שלום, לגבי שני הכרטיסים הנ"ל איזה כרטיס מנצח נטו מבחינת איכות הסאונד שהוא מוציא? ללא קשר למחיר, וגם ללא קשר לפיצ'רים הנוספים שהם מציעים, אלא נטו מבחינת הסאונד+ דרייברים. מה הייתם לוקחים? תודה

• 7 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים