אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי סרט בפורמט divx. שיש בו במספר מקומות כתוביות מובנות באנגלית שאני רוצה לשים שם גם כתוביות שלי בעברית רק במקומות האלה אבל העניין הוא שאם אני שם כתוביות אז הם מתערבבות אם הכתוביות המובנות ואי אפשר לקרוא אותם. האם אפשר לצרוב את הסרט אם הכתוביות ולראות על הדי.וי.די בצורה שהם יהיו על רקע שחור?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי הגיע הזמן להחליף את הרמקולים המדהימים שיש לי מתוצרת אלטק לאנסינג מדגם ATP3. מי שמבין יודע שהרמקולים האלה פשוט מצוינים והבס עמוק מאוד וממש מרעיד את החדר. אבל לאחר כ5 שנים המגעים החלו להתרופף, כפתור הווליום הפסיק לעבוד ועוד כהנה וכהנה.. הבנתי שהדגם שמחליף את הסדרה הנ"ל (VS4621) פשוט גרוע. לכן אשמח אם תמליצו לי על רמקולים 2.1 בתקציב של עד 400 שקל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
עריכה: לא חשוב. בעיה בחיבור. מקודם לא היה באס, עכשיו אני מרגיש את האוזניות רועדות לי על הראש. אוזניות מדהימות בינתיים וזה עם מקור בינוני וללא Burn in.
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לקנות משדר כזה ? המחשב נמצא בחדר אחד ואני רוצה לשדר לסלון שנמצא במרחק של כ-10 מטרים. האם האיכות טובה (וידאו וסאונד) ? האם זה שווה משהו ? מישהו ניסה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אז ככה, לפי המלצתכם קניתי אוזניות מסוג jbl 220. (קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=329513.0 ) וזהיתי ברקע צליל (bzzz), חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה באקוולייזר, שניתי והכל. חשבתי שעברתי את זה, אבל זה חזר. הלכתי לחנות שקניתי ממנה, לשאול אם אני מתפעל נכון את האוזניות, והמוכר (נחמד יש לציין) אמר שכנראה יש דפקט באוזניות, והוא מוכן לתת לי אוזניות חדשות, אבל בסטוק של החנות לא היה את הדגם. (jbl 220) ולכן הוא אמר, שהוא יכול להביא לך רק את ה AKG K 324 P ואם אני יהיה מרוצה מהם, אני יכול להשאיר אותם אצלי. או לבוא עוד שבועיים (כשיהיה במלאי) ולקחת את ה jbl. והסכמתי. שמעתי איתם, והאמת הרגשתי בשיפור קטן לעומת ב jbl, בעיקר בבאס. חיפשתי עליהם מידע בגוגל, והתברר לי שזה דגם…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1208035 שאלה בקשר לרמקולים האלה יש לי מגבר של sansui 6060 אחלה מגבר ואני רוצה רמקולים בשבילו וכמו שאתם רואים התקציב שלי נמוך אז אני מעניין לקנות את הרמקולים הנ"ל אני לא מצפה לקבל איכות אבל בקשר לעומצה שלהם רציתי לדעת איל היא כי זה הדבר הכי חשוב לי תודה
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
המוכר במחסני חשמל הדגים לי..900 שח, הוא אמר שהם 250 ואט RMS (האמנם?)נשמעו באמת אחלה..שמעתי אבל (ודי הגיוני) ששם זה ישמע טוב ואצלי בבית לא..(לדוגמא,שם חדר אקוסטי,ואולי פעלו בנוסף עוד רמקולים בזמן ההדגמה, כי היה שם פול רמקולים..) המטרה לקניית הרמקולים היא ממוצעת למדי לחדר רגיל ממוצע שיהיה בו בקרוב מחשב..לשמוע מוזיקה,סרטים,משחקים.. מה הם באמת הנתונים הטכניים שלהם? איך הם ביחס לשוק ובכלל?/ יש אולי משו יותר טוב בטווח המחירים? -מה אני צריך לדעת כשאני משווה בין רמקול לרמקול? (שאדע להבא..) כל תגובה תתקבל בברכה תודה!!
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
מעשה של טירונים עשיתי, קניתי אותם בלי לברר קודם כלום. לא נורא אולי זה יכניס אותי לעולם האוזניות כמו שצריך. אז מה אתם אומרים איך הן ? איך מומלץ להשתמש בהן (חיבורים, מגברים, מחשב (?)) איזה מגבר מומלץ ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני עושה שיפוץ בבית ולאחר מכן קונה מערכת קולנוע (טלווזיה רמקולים ומה שצריך). על המערכת רצוי שאני אחליט כבר בימים הקרובים - לפני השיפוץ. קראתי לא מעט מאמרים וקשה לי להגיד שהבנתי הרבה. ראיתי למשל את המערכת הזאת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=UZBDVE280 השאלה מה רע בה? (דרך זה אולי אני אבין מה לחפש) מה בעצם מפריד בין רסיבר שעולה 1000 ש"ח לבין אחד שעולה 5000 ש"ח ? (אני מניח שיש לא מעט , אז בשאלה אני מתכוון לתכונות היותר קריטיות שאני באמת עלול להרגיש בצפייה בטלוויזיה) מה זה למשל תלת מימד ברסיבר? שאלה קשורה פחות: לפי התכנון אני מכניס את הרסיבר /סטרימר בתוך ארון קטן סגור מתחת לטלוויזיה. האם צפוי לי בעייה של חימום יתר? תודה
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אוזניות + מיקרופון לגיימינג (ונטרילו , טימ-ספיק וכדומה) מה דעתכם על הדגם הבא http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1867
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, הטלוויזיה שלי הלכה לעולמה ואני מחפש LCD 26 אינץ'. אשמח לקבל המלצות לטלוויזיות אמינות שאיכות הצפייה בהם היא טובה. התקציב לא ממש מוגדר- אם ישנה טלוויזיה טובה במיוחד שכדאי לשלם עליה עוד קצת, אני אשלם עליה. הכניסות המינימליות: HDMI, SCART, DVI\VGA, S-Video. ושאלה קטנה: האם כדאי לקחת 24 אינצ' של דל? או שכדאי כבר טלוויזיה? תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אולי חלק זוכרים שפתחתי דיון על המגבר SONY שיש לי והייתה לי בעיה לשמוע בעוצמה נורמלית כאשר אני מחבר את המגבר למחשב ולרמקולים של מערכת מיני סטריאו של aiwa. בכל אופן, היום סוף סוף התפניתי והעליתי את הרמקולים של המערכת (המקוריים) לחדר שלי וחיברתי הכל וזה נשמע מאוד חלש! ז כאשר אני מחבר R למגבר ואז לרמקולים וL למערכת סטריאו של aiwa אז אני שומע מצוין במערכת של aiwa אבל חלש מאוד במערכת של sony. מה יכולה להיות הבעיה? (אגב, חיברתי את המחשב לVIDEO 1 ולVIDEO2, שומעים אבל חלש מאוד)
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה שאלות... גיימינג על מסך LCD 32 של טושיבה מומלץ? 8800GT יספיק? או שאני צריך 8800GTX? איך זה יהיה אם אני ארצה לא רק לשחק עליו אלא גם לגלוש באינטרנט? תודה מראש, שם.
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכם, החלטתי לרכוש סטרימר, ואני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על אחד שמסוגל לקרוא כתוביות SRT. השימוש העיקרי יהיה להזרמת סרטי HD עם תרגום בצד, והבנתי שיש סטרימרים שמסתדרים אך ורק עם תרגום מובנה אבל אני מעוניין בסטרימר שיודע גם להצמיד את הכתוביות באופן אוטו'. התקציב עד 800 ש"ח, רוב הסיכויים שאני ארכוש אותו מחו"ל אם זה משנה. רב תודות =]
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון אקדים ואומר שאין לי מושג בתחום הנ"ל. מה שאני צריך זה לקנות מתנה סטרימר,שיחובר לטלויזיה p2770hd. חשוב הוא המחיר לא לעבור את ה800-700 שקל אם אפשר פחות אז עדיפות גבוהה למחיר. שהתפעול שלו לא יהיה כרוך בכל מיני פעולות מסובכות כגון המרת פורמטים כתוביות בעברית וכו' אלא שיתמוך בכל מה שצריך(fullhd כמובן). השימוש בו הולך להיות רק דרך usb אז חשוב שהחיבור usb שלו יעביר סרטים כמו שצריך. אם אפשר עם כונן מובנה מה טוב ככה יחסוך את הקניה של הארדיסק חיצוני.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום !! קניתי ממוכר באיביי אנגליה אוזניות של סנהייזר CX300 והוא רשם שזה אוזניות מקוריות , והיום קיבלתי אותם הם בהחלט נראות מקוריות גם הסאונד שלהם נשמע מאוד טובה הם באו באריזה המקוריות של סנהייזר אבל יש כאן משהו שלא מוצא חן בעיניי על האריזה רשום בגדול BLOCKS OUTSIDE NOISE ובאתר של סנהייזר רשום שם PERFECT IN EAR FIT או משהו כזה השאלה שלי היא האם יש שני גירסאות של האריזה או שהאוזניות שלי מזוייפות . אני מוכרח לציין ששומעים באוזניות מעולה אפילו יותר טוב מה MX550 שלי שאותם אני יודע שהם מקוריות .
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש טלויזיה 32" חדשה לסלון. המרחק לטלויזיה הוא כ2 מטר והיא תיהיה מחוברת להוט וללפטופ לצפיה בסרטים. איזה טלוויזיה כדי לי לקנות בסביבות ה2500 ש"ח (אני גמיש אם התוספת תיהיה שווה את זה) אני ממש לא מבין בזה אז כל עזרה תתקבל בברכה, תודה, מתן
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
רמקולים SONIC GEAR EVO 3 PRO 2.1 40W RMS בעלות 324 + מע"מ הם קניה טובה ? יש לכם המלצה עם מערכת טובה יותר בסכום הזה או בסביבות ה- 400 ש"ח ? תודה
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום טוב בעיקרון אני בקרוב קונה מערכת 5.1 חדשה למחשב ככל הניראה זאת תיהיה לוגיט'ק Z-5500 או מערכת 5.1 של JBL שתחובר ע"י רסיבר לכן אני חייב המלצה לכרטיס קול חדש כי המובנה שלי לא משהו למרות שהוא 8 ערוצים אז ככה מה ההבדל בין היציאה קוקסאלית(ככה רושמים את זה?) ליצאה דיגיטלית ואיך לעזזאל היציאה הזאת ניראת יש לי בכרטיס המובנה יצאת בננה כזאת ואין לי מושג מזה בקיצור אני חייב כרטיס קול שיהיה מספיק טוב לנצל את המערכת הזאת ראיתי כמה נחמדים של קריאטיב כל האודיוגי' למינהם אבל זה מוזר כי על פי זאפ הכי זול זה 390 בערך והכי יקר זה 100 ומשהו? WTF למה ההבדל הזה? תקציב אין לי מושג כל כך אני פשוט רוצה משהו איכותי שינצל את המערכת כמו שצריך אם זה ממש יקר אני ינסה להשיג את הכרטיס יד ש…
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קיבלתי היום רמקולים חדשים, Creative Inspire 2.1 2500. ויש לי בעית הד. לכל צליל יש הד. למשל מישהו נכנס למסנג'ר, אז חוץ מהדינג, יש גם גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג. וגם שיחקתי ג'נרל, אז לא הבנתי אף הסבר שהיה במהלך המשחק כי כל המילים התרחבשו בגלל ההד וככה גם עם הפלייט סימולטור. כרגע שני הרמקולים הקטנים על השולחן והסאב-בופר יושב על המחשב (מתחת לשולחן) בהתחלה הסאב היה על השולחן אבל הוא גרם לבעיות (השנאי היה קרוב מדי למסך וגם לויברציות). מה ניתן לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכוון לקנות מערכת חדשה בקרוב. המליצו לי בחום לקחת את הרסיבר הזה : http://www.cambridgeaudio.com/540r_amp.html הוא עולה באזור 4000 שקל אבל אני חושב שאפשר ללחוץ לכיוון 3500 ש"ח. בהשוואה לרסיבר כמו YAMAHA , DENON , ONKYO אמרו לי שהוא הרבה יותר איכותי בעיקר באודיו וזה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל חוות דעת שלכם עליו , ולגבי המחיר והתמורה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום. אני עתיד לקבל השבוע את הX-540, ואני רוצה לרכוש להם כבלים מארכים. תיכננתי על הכבלים האלו http://www.ultrapro.co.il/products/88811, משום שלא מצאתי זכר לנקבה, אז חשבתי לרכוש גם כאלו http://www.ultrapro.co.il/products/94936 אבל הם נורא יקרים למתאמים, שווה להשקיע את המחיר? או שמישהו יכול בבקשה להביא לי מוצר יותר זול שלא יוריד מהאיכות? (מאותה חנות בבקשה) תודה
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול on board שנקרא Avance'97 במחשב הישן יש לי כרטיס PCI: Creative VIBRA128 תנו את דעתכם רק אם אתם באמת מבינים משהו בנושא איזה מהם יותר טוב ?? כי אישית אני לא מרוצה מהכרטיס און בורד הזה נראה לי שהוא לא שווה, לעומת זאת הויברה 128 דיי ישן... אבל מי יודע תודה
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה לפני כמה ימים (40pfl5507k) ושמתי לב שהמסך שחור לפעמים רואים קצת כתמים לבנים כאלה בטלוויזיה באזורים מסויימים.. הם לא ממש מורגשים אבל שמתי לב לזה.. ואני זוכר שמזמן קראתי שזה היה למישהו והוא שלח לתיקון ותיקנו לו את זה.. השאלה שלי היא אם זה בסדר שאני רואה טיפה כתמים לבנים? שאני אומר כתם לבן אני מתכוון כאילו לבן טיפה מרוח..
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-