עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה יש לי מערכת דיי ישנה(ענטיקה) panasonic rx-dt610 ורציתי לחברה למחשב כך שהקול מן המחשב יועבר ישירות אל הרמקולים של המערכת. יש לי את היציאות ואת המפצל אשר מחובר למחשב, אך הבעיה היא שאין לי לחצן AUX בחזית המערכת ולכן אין לי מושג באיזה פונקציה(מצב) של המערכת אני אמור לשמוע את האודיו של המחשב . מחכה לעזרה. בתודה מראש, אלכס.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. השימוש שלי איתן יהיה למוזיקה ומשחקים בעקרון, ועם מחיר כזה זול (390) למאפיינים של האוזניות האלה (שמשתווה ל beats by dr dre) אני מתפתה לרכוש אותן. http://exp.shopy.co.il/products/150971 אז מה אתם חושבים? נ.ב אם אתם רוצים להמליץ לי על אוזניות אחרות אז: תקציב 300, 350 גג. למשחקים וסרטים. שיהיו נוחות מאוד לשימוש ממושך. תודה.

3. Started by RayZ,

שאלתי פה בעבר והציעו לי את הכרטיס הנ"ל- ASUS Xonar Essence, אך לאחר כמה בירורים התברר לי שהכרטיס קול לא מומלץ וחוץ מפיצ'רים פה ושם לעורכי סאונד אין לו באיכות הקול משהו חדש אחר להציע ממה שיכול להציע כרטיס קול און-בורד ממוצע. אז אם אפשר בבקשה לקבל המלצה מבן אדם שמבין באמת. אני מחפש כרטיס קול בעל איכות סאונד גבוהה מאוד, חדה ומפורטת- שניתן לשמוע איתו על עוצמות גבוהות בלי לשמוע צרימה שכזו ועם זו הצליל יהיה חד, נקי ומפורט. פיצ'רים זה נחמד (בהתחשב בעובדה שמתוכנן בעתיד הטיפה יותר רחוק עריכת סאונד), אך אם זה מחליף את מקומו של סאונד נקי, מפורט וחד אני מוכן לוותר. כרטיס הקול אמור להקנות עם אוזניות איכותיות, אז אם יש דגם מסויים שכולל את כל אלו וגם יש לו DAC (מגבר) מובנה, זה יהיה נהדר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by OR007,

במקום להרחיב במילים, הנה הלינק - (אזהרה ענקית לבעלי 56K, העמוד פשוט עצום) Some cool shit

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by infer73,

אני יודע שנפתחים על זה עשרות ת'רדים, אבל אף פעם אין בדיוק אחד שהוא לפי הדרישות שאני רוצה, אז חשבתי שאני אפתח דיון כזה משל עצמי ונסגור את העסק... בכל מקרה, אני מעוניין בנגן mp3 עם 1gb חוץ מזה אין לי עוד דרישות, אפילו שדברים כמו זמן סוללה ארוך זה נחמד, סוללות נטענות, וכן תמיכה בעברית (שזה הייתי מאוד מעוניין) התקציב הוא נגיד עד 1000ש"ח, כאשר הייתי מעוניין להוציא כמה שפחות תודה רבה לכל מי שיעזור לי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות את הנגן (לא בארץ) אבל אני רוצה לוודא אם אפשר לקנות לו עוד סוללה נטענת ומטען נפרד רק לסוללה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום משפחתי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה, חשבתי לקנות פלסמה, בגלל שבשידורי הSD והHD (העלובים) שבארץ היא איכותית יותר (לא הולכים להיות בה סרטי HD או משו כזה), על פי מרבית המאמרים. אם זאת כאשר התקשרתי לחנות אמרו לי שעלולה להיות בעיה עם מקור חום חיצוני הקרוב לפלסמה, כיוון שבביתי תנור קמין במרחק של מטר-1.5 רציתי לדעת האם עלולה להיות בעיה כל שהיא עם זה. הדבר לא נשמע לי הגיוני אבל רציתי להיות בטוח.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by vladik56,

זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy First GEN שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות עכשיו בכלל לא שומעים..לא משנה איך אני משחק עם ההגדרות זה הרסיבר שלי ככה זה בדיוק אצלי פאנל אחורי עכשיו יש איזו דרך לקמבן משהו? כיוון שהחיבור של ה6.3 מ"מ בפאנל הקדמי של הכרטיס קול לא מגיב משום מה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Enable,

קניתי לפני כמה חודשים אוזניות CX300 II מ KSP היום הפסקתי לשמוע באוזניה אחת כי יש בעיות במגעים כל הזמן צריך לשחק עם הכבל ולוקח שנה לסדר את זה. ניראה לכם שהאחריות מכסה את זה? ואני צריך לתת להם את כל מה שקבלתי עם האוזניות [נרתיק,והכיסויי סיליקון הזה?] עכשיו נראה לכם שאני יקבל חדש או שישלחו לתיקון? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. אני זקוק דחוף למקליט דיגיטלי שמעבירבאופן מהיר את ההקלטה אל המחשב לצורכי עריכה, מי שיכול לייעץ, או לשלוח לי איזה לינק טוב, אודה לו מאד מאד תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dor444,

החלטתי לחבר את הממיר של יס (שעדיין לא החלטתי איזה סוג הוא יהיה: רגיל Max או HD) דרך כרטיס טלוויזיה חיצוני למסך מחשב המליצו לי לקנות כרטיס מסך חיצוני של חברת Creative שיעלה בערך כ-350 ש"ח אני רוצה לשמוע המלצות נוספות של כרטיסי מסך חיצוניים ואיזה ממיר יהיה כדאי לי לקנות תודה רבה מראש לעוזרים דור

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אם אני מעתיק דיסק מקורי או צורב שירים לדיסק ומשמיע את הצרוב בקומפקט דיסק שמנגן באיכות של 192KH - 24BIT יהיה הבדל באיכות הצליל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yuraxp,

איזה בין האוזניות יותר טובות? AKG 26P http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2902&scat=308&tcat= או ה AKG K44 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=34&scat=308&tcat= בעבר היה לי אוזניות של SONY MDR 100 ואהבתי אותם, אתם חושבים שיש שיפור ניכר בינם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בימים הקרובים אני עושה שיפוץ בבית ולאחר מכן קונה מערכת קולנוע (טלווזיה רמקולים ומה שצריך). על המערכת רצוי שאני אחליט כבר בימים הקרובים - לפני השיפוץ. קראתי לא מעט מאמרים וקשה לי להגיד שהבנתי הרבה. ראיתי למשל את המערכת הזאת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=UZBDVE280 השאלה מה רע בה? (דרך זה אולי אני אבין מה לחפש) מה בעצם מפריד בין רסיבר שעולה 1000 ש"ח לבין אחד שעולה 5000 ש"ח ? (אני מניח שיש לא מעט , אז בשאלה אני מתכוון לתכונות היותר קריטיות שאני באמת עלול להרגיש בצפייה בטלוויזיה) מה זה למשל תלת מימד ברסיבר? שאלה קשורה פחות: לפי התכנון אני מכניס את הרסיבר /סטרימר בתוך ארון קטן סגור מתחת לטלוויזיה. האם צפוי לי בעייה של חימום יתר? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Dr. David,

יש לי רסיבר YAMAHA RX-V520 .... האם יש לו כניסה/יציאת קול דיגיטלית - SPDIF ??? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני רוצה לקנות דרך ebay.. שם המחירים מצחיקים לעומת אלו שבארץ. בדקתי את ה shure אבל יקרים בצורה מוגזמת.. מי היה מאמין שאוזניות יכולות להגיע לאלפי שקלים. איך ה sennheiser cx500 ? זה מה שעל הכוונת בנתיים. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by IL4_TB,

שלום, אני הולך לקנות היום מערכת 5.1 בתקציב של 600 ש"ח...בהתחלה עמדתי לקנות את ה Logitech x-540 אבל אחרי חיפוש בפורום ראיתי ש X-23 עדיפים. בחנות שאני הולך לקנות יש גם דגם בשם A-6662 של Microlab. הם יותר זולים ב 50 ש"ח והמפרט שלהם ממש דומה חוץ מכמה יתרונות מזעריים ל A-6662 (שני הבדלים - הראשון הוא בתחום תדרים שב A-6662 טיפה יותר רחב בנמוכים והשני הוא ב SNR שב A-6662 קצת יותר גבוה). בקיצור קצת מוזר לי שרמקולים של אותה חברה יותר זולים ויותר טובים...למישהו יש מושג איזה דגם באמת עדיף ולא רק לפי נתונים על הנייר? X-23 http://tms.co.il/product/2562 A-6662 http://tms.co.il/product/3890 תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני קונה בגלל שהם יכולים לקרוא כתוביות בעברית... אז מה אתם ממליצים? מה עדיף? יש לי LCD 32" LG ומערכת 5.1 רוב הסרטים שאני רואה (כמעט כל הסרטים) הם DVDRIP .. עם כתוביות..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי, קרה לי הדבר הכי מרגיז בעולם נשבר לי החיבור הפנימי של כרטיס הקול על לוח האם. ומדובר ביציאה הראשית של הרמקולים. ברשותי כרטיס קול Realtek HD שישה ערוצים + 2 יציאות קדמיות לאוזניות ולמיק. שאר החיבורים תקינים ועובדים. המצב שהיה עד כה שהצלחתי להגדיר אותו כך שאוכל לשמוע הן מהאוזניות והן מהחיבור הראשי של הרמקולים במקביל. כרגע אני יכול לשמוע רק מהחיבור של האוזניות! שיחקתי קצת עם הגדרות כרטיס הקול וwindows והצלחתי להגיע לשמע מקביל משאר החיבורים (סאב, רמקול צדדי אחורי וכו') בחיבור הבננה לשאר החיבורים בכרטיס הקול. הקטע הוא שברגע שאני שומע במקביל(גם חיבור אוזניות וגם חיבור אחורי) עולה לי חלון שמודיע לי על חיבור שקע בכרטיס הקול וברגע שאני מאשר אותו הקול ברמקולים משתתק. כרגע הגעתי …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. התקנתי לאחרונה WinXP מחדש ואיתו את הדריוורים החדשים של קראיטיב והסאונד (משחקים/DVD/DiVX/MP3) נשמע לי הרבה יותר שטוח, זאת אומרת כמו טרנזיסטור ולא כמו ששמעו (והרגישו..) מקודם. פשוט אין עומק לצליל. עוד מישהו הרגיש בזה? המערכת היא: Klipsch ProMedia 4.1 והכרטיס קול הוא: Creatve Sound Blaster Audigy MP3+

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי הייתי מעונין לרכוש את הLOGITECH Z3 עד שראיתי את הסרטון הזה בYT מדובר בוופר 4" בסה"כ...ולא 8" כמו שכתוב באתר שלהם. האם ישנם רמקולים נורמלים (סטריאו \ 2.1) נורמלים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ערב טוב אנשים! קודם כל אני יודע שה נושא שלא קשור למחשבין וכל זה ,אבל אני מעדיף להיתיעץ עם אנשים מפה,אז ניגש לעיניינו! קניתי ליפני חודשיים בערך מגבר של fender dsp 65 ויש לו יציאה של footswitch ואף פעם לא הבנתי מה זה באמת. אז אם מישהו יודע מזה אני אשמח לדעת איתו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי אני מחפש זוג רמקוליים איכותיים בתקציב של 1000 שח בערך אודה לכם מאוד על העזרה !

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה לצורכי העברת קלטות וידאו לדיסקים והקלטות מ-YES מערכת ההפעלה שלי כרגע היא WINDOWS XP SP3 אבל ייתכן שבעתיד אני אעבור ל-WINDOWS 7 אני מעדיך כרטיס של HAUPPAUGE, (אבל אם יש כרטיס טוב של AVERMEDIA הוא יכול לבוא בחשבון) צורך בשלט - לא קריטי אבל יכול להיות נחמד. תקציב כפי שציינתי עד 500 שקלים. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני מחפש רמקולים עם שלט רחוק(חובה!) שיהיו כמה שיותר איכותיים בתקציב של בערך 700 ש"ח השימוש הוא מוזיקה סרטים ומשחקים בחדר בגודל רגיל אולי טיפה יותר כרגע אני חושב על 2.1 אולי עדיף לי לקחת 5.1? תודה רבה =]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים