אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
Sandisk http://zap.co.il/model.asp?model_id=38388 Creative Shuffle http://zap.co.il/model.asp?model_id=39618 שאלות: 1. האם יש ל- Sandisk סוללות נטענות או שאלה סוללות רגילות שקונים בסופר? 2. האם זכרון Flash נחשב מהיר? (לא יהיה Delay בין שיר לשיר או הפסקות באמצע השיר) 3. כמה אחריות מקבלים עליהם? בעיקרון אני שומע בעיקר מוזקה קלאסית ואין לי ממש צורך בהרבה מקום, אבל עדיף כמה שיותר במקרה שאני צריך להעביר קבצים בנוסף. אני לא יכול לסבול קניית סוללות רגילות, אז לכן חשוב לי שהם יהיו בעלי סוללות נטענות. בנוסף אני רוצה שהמכשיר יהיה אמין, נוח לשליטה, ובעל אפשרות לבניית Playlists. אם ה- Sandisk נוח יותר או באותה המידה כמו ה- Ipod, עם אותו זמן אחריות ואמין כמוהו, אני אקח אותו מכיוון שיש…
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
http://www.altecmm.com/product_details.asp?pID=251&sID=1 מה אתם אומרים על המערכת הזאות? למה אין אותה בארץ? המחיר שלה זה 99$ כלומר איזה 1000 שח בארץ זה יותר טוב מוידיו לוגיק שיש בארץ נכון?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מחפש תחנת עגינה לאייפון. אני מעוניין בכזו שתהיה יחסית מינימלית ובעיקר תתן את התכונות הבאות: - יציאת AUX לחיבור למערכת חיצונית - שלט לשליטה על השירים (play,next,pause..) פחות חשוב זה שיהיה בה שעון. אם זה מגיע בתצורה ללא רמקולים - מה טוב, ואם אין ברירה, עדיף משהו מינימלי יחסית. טווח המחיר גמיש ונע באיזור ה-500 שקלים
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
האחד מקרן השני מסך 26" יש לי את האופציה לאחד מהם, השימוש הוא משחקים וסרטים. אני לא יודע איזה לקחת מהסיבה שהקטע של מקרן + יכולת לשחק על מסך 60" או אפילו 100" פשוט קורצת לעין. יש מישהו עם ניסיון שניסה ? או יכול לעזור לי קצת בבחירה ?
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום , אני מראש מבקש מאנשים אל תגיבו בהודעות שזה חרא ולא כדאי לי ללכת על זה...(לשונאי PEERLESS למיניהם...) חשבתי לקנות לעצמי מערכת 5.1 נחמדה למחשב....ומכיוון שהתקציב שלי...כמו הציונים שלי...(רק תחלקו ב-100..) אולי 500 שקל אני ישיג למערכת רמקולים.... חשבתי ללכת על הכרטיס קול 5.1 של ג'יניוס שעולה 100 שקל , ועל מערכת 5.1 או ה-SURROUND או ה-VALUE שלהם.... ולעשות לי מערכת נחמדה בסביבות ה-500 אולי 600 שקל.... מה אתם אומרים ? למישהו יש ניסיון עם הרמקולים ?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מכיוון שדי נהרסו לי האוזניות שקיבלתי עם האייריבר שלי (מרוסקות ליתר דיוק. עצה שלי, אם אתם אוהבים את האוזניות שלכם, אל תדרכו עליהן ), אני צריך אוזניות כפתור טובות חדשות. בדקתי באמאזון בקשר לSennheiser 500, והופתעתי לראות את המחיר הזעום שלהן http://www.amazon.com/gp/product/B00004Z0BO/ref=pd_kar/103-4890636-3713450?n=172282. הבנתי שאלה אוזניות לא רעות בכלל, ועם מחיר כזה זעום חשבתי שכדאי לי להזמין אותן. אבל אולי יש לכם המלצות אחרות. אני לא רוצה אוזניות יותר מדי יקרות (ע"ע Shure :-\), אבל אוזניות כפתור טובות שיחזיקו לי. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת של JVC MX-D302T יש לי אותה כבר כמה שנים והיא עובדת טוב מאוד אבל אני רוצה להחליף רמקולים למה הם מתחילים לזייף הרמקולים מתחברים למערכת דרך שני כבלים פשוטים השאלה האם אפשר להחליף רמקולים? ועם כן חניות ממולצות והאם כדי להחליף או ששוה כבר לקנות מערכת חדשה? אביב.
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מחו"ל אייריבר H10 ואני רוצה לדעת איפה אפשר להוריד עידכוני פירמואר פרט לאלו של החברה
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי את הנגן Iriver H320 ואני רוצה לחבר אותו לאוטו....הבעיה שלי היא שאין לי טייפ באוטו (יש לי נגן דיסקים) אז חשבתי ללכת בכיוון של משדר רדיו של בלקין ואני לא בטוח בקשר לאיכות שלו (Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter ) אז אני רוצה המלצות לפתרונות או איך המשדר הזה מתפקד או אם יש משדרים אחרים ....או כל דבר אחר שיעזור לי!
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי אייפוד 20gb המחודש עם הגלגל עם הלחצנים עכשיו ניסיתי להעביר אליו שירים ובמקום זה דפק לי את רוב השירים בתוכו!!!! אני מנסה לשמוע שירים וכל הזמן זה קופץ לי משיר לשיר!!! חייב עזרה חברה מה אני אמור לעשות???! יש באייפוד מלא שירים!!
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס סאונד שיתחבר למגבר (המגבר ישן, אין בו כל מיני כניסות מתקדמות... רק RCA, נראה לי. וגם אין בו 5.1 או 7.1 וכו') ולרמקולים 300w. אני צריך המלצה לדגם מהחנות הזאת: http://www.ativ.co.il/heb/subcat.aspx?catid=28 אני צריך גם שתמליצו לי על טווח מחירים (המקסימום הוא 1000 ש"ח בערך, ועדיף הרבה פחות) שיתאים לצרכים שלי- מוזיקה וסרטים. ואיזה יציאות יהיו בו? אני צריך 2 RCA של אודיו נראה לי... תודה, גיא
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-
-
זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy First GEN שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות עכשיו בכלל לא שומעים..לא משנה איך אני משחק עם ההגדרות זה הרסיבר שלי ככה זה בדיוק אצלי פאנל אחורי עכשיו יש איזו דרך לקמבן משהו? כיוון שהחיבור של ה6.3 מ"מ בפאנל הקדמי של הכרטיס קול לא מגיב משום מה
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מתלבט בין שתי ערכות רמקולים 2.1 (לשמיעת mp3 - מיועד לiPod ולVibra 128 במחשב): 1. Altec Lansing 2100 http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=2100&sID=2 2. Creative I-Trigue 2.1 3300 http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?prod=414&page=6 במידה ויש לכם רעיונות למפרטים אחרים (לא לשכוח לאיזה שימוש אני מיעד את הרמקולים!!!) תרשמו (ולא לשכוח לינק ;D). חשוב מאוד!!! תנמקו את דעתכם כדי לעזור לי להחליט ???.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
האם יש תועלת ניכרת ברכישת ESI Juli ולחבר אותו לרסיבר אנלוגית על פני העברת המידע דיגיטלית ולתת לרסיבר להמיר?
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
נכון להוה אני עם sennheiser HD212 ובא לי להשתדרג קצת, ראיתי אוזניות של AKG K240 בזאב וקראתי עליהם ביקורות חיוביות אבל אני חושש שהם לא מיועדות לגיימינג, יש בשוק עשרות אוזניות בטווח מחירים הנ"ל ואני קצת מבולבל... יש איזושהיא המלצה? שמעתי מחבר שshure היא חברה מומלצת תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה שאלות... גיימינג על מסך LCD 32 של טושיבה מומלץ? 8800GT יספיק? או שאני צריך 8800GTX? איך זה יהיה אם אני ארצה לא רק לשחק עליו אלא גם לגלוש באינטרנט? תודה מראש, שם.
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש אם שמתי את המודעה במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה טיפה מוזרה בהשמעת מוזיקה וכדומה רק דברים שעובדים דרך ה WMP עובדים. למה אני מתכוון אתם שואלים? אם אני אפתח איזה סרט ב WMP יהיה קול וגם אם אני אפתח איזה רדיו אינטרנטי שעושה שימוש ב WMP ,אבל אם אני ארצה לדוגמא לשמוע סרטון ביוטיוב לא יהיה קול. למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כמו שאמרתי למעלה... שאני רוצה לישמוע שיר או משהו זה אומר לי שאין את הגדרות הקול וגם אני לא שומע כלום מהרמקולים ולא כלום איך אני יכל להגדיר שיהיה לי סאונד במחשב? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה לצורכי העברת קלטות וידאו לדיסקים והקלטות מ-YES מערכת ההפעלה שלי כרגע היא WINDOWS XP SP3 אבל ייתכן שבעתיד אני אעבור ל-WINDOWS 7 אני מעדיך כרטיס של HAUPPAUGE, (אבל אם יש כרטיס טוב של AVERMEDIA הוא יכול לבוא בחשבון) צורך בשלט - לא קריטי אבל יכול להיות נחמד. תקציב כפי שציינתי עד 500 שקלים. תודה
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מספר סירטי HD מקודדים ולאחר שפתחתי אותם אני לא מצליח לצפות בהם כמו כל סרט רגיל שהייתי פותח. האם צריך נגן מיוחד בשביל סרטים אלו ? אם לא , מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קראתי שאפשר ליצור רק 256 תיקיות בנגן... מישהו יודע אם יש דרך ליצור יותר ?
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה לפני כמה ימים (40pfl5507k) ושמתי לב שהמסך שחור לפעמים רואים קצת כתמים לבנים כאלה בטלוויזיה באזורים מסויימים.. הם לא ממש מורגשים אבל שמתי לב לזה.. ואני זוכר שמזמן קראתי שזה היה למישהו והוא שלח לתיקון ותיקנו לו את זה.. השאלה שלי היא אם זה בסדר שאני רואה טיפה כתמים לבנים? שאני אומר כתם לבן אני מתכוון כאילו לבן טיפה מרוח..
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-