אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם! אז ככה החלטתי לשאני רוצה קצת יותר ממה שהיה לי עד עכשיו ולפני כתיבת ההודעה הזאת בדקתי בפורום פה ובעוד איזה מקום וזה לא כזה עזר לי כי לא היה משו שמדבר אליי אז החלטתי לנסות פה שאולי תעזרו לי עם מה שאני רוצה לקנות. כרגע יש לי כ.קול און בורד והרמקולים זה של מערכת sansui לפני איזה 10 שנים או יותר וזה לא מספק אותי. אני צריך את השילוב של הכ.קול והרמקולים בשביל מוזיקה בעיקר מסוג טראנס פסיכודאלי ומטאל שיר לדוגמא: 02-double_r.e.l_-_scum_of_the_earth-jfk עדיפות לזוג רמקולים וגם החדר שלי לא גדול במיוחד 11 מ"ר אבל שבווליום דיי גבוה עדיין יהיה צליל באס איכותי ולא שעוד רגע יתפוצץ הרמקול. יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8nf-9 האוזניות זה לאייפוד וידאו ה30 ג'יגה, אני מעוניין באוזניו…
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אתמול התקנתי ווינדוס XP. יש לי מחשב יחסית ישן מבוסס מעבד P3 ולפי אוורסט הכרטיס קול שלי זה VIA AC 97 הורדתי דרייברים של הכרטיס קול והתקנתי,הורדתי את כל ההיתקונים של הווינדוס(אם צריך לציין את זה בכלל) הרמקולים מחוברים טוב למחשב. ואין פשוט אין קול אני פשוט נואש מה לעשות.?? מי שעוזר אני מאוד(בחזקת מליארד) יודה לו!
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי! השבוע רכשתי את האוזניות הנ"ל ואני ממש נהנה מהם, אך לדעתי אני יכול להוציא מהם יותר אם אני אקנה כרטיס קול ולא אשתמש בכרטיס קול המובנה של המחשב. איזה כרטיס קול מומלץ לאוזניות? עדיף מחיר סביר.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מחפש נגן דיסקים שיכול לנגן דיסקים עם MP3 לרכב. לא רוצה דיסקמן אלא רדיו דיסק לרכב. בדקתי את ההצעות באתרי המכירות הפומביות אבל כל הזולים הם מתוצרת חברות שלא ממש קיימות (לפחות לפי חיפוש ב-GOOGLE). אני לא רוצה להשתולל במחיר ככה שמערכות באלפי שקלים לא באות בחשבון. מה שכן אם יש למישהו המלצה על דגם שאפשר להשיג במחיר טוב בארץ (או בחו"ל) אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
תודה!
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום. אני עתיד לקבל השבוע את הX-540, ואני רוצה לרכוש להם כבלים מארכים. תיכננתי על הכבלים האלו http://www.ultrapro.co.il/products/88811, משום שלא מצאתי זכר לנקבה, אז חשבתי לרכוש גם כאלו http://www.ultrapro.co.il/products/94936 אבל הם נורא יקרים למתאמים, שווה להשקיע את המחיר? או שמישהו יכול בבקשה להביא לי מוצר יותר זול שלא יוריד מהאיכות? (מאותה חנות בבקשה) תודה
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הבוקר קיבלתי את הכטיס, ותחילה באמת הייתי רוצה לציין את השירות הנהדר שקיבלתי מנעה מחשבים, אני בהחלט ממליץ לקנות משם את הכרטיס (או כל דבר אחר בעצם). ועתה לנושא הדיון - אין לי מושג איך להגדיר את הדרייברים בצורה הטובה ביותר לשמיעת מוסיקה. כרגע אני שומע דרך אוזניות RP-21 שמחוברות ישירות לכרטיס (לכניסת front). אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה עושים כאן, כי יש די הרבה אפשרויות תודה מראש :]
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
עריכה: לא חשוב. בעיה בחיבור. מקודם לא היה באס, עכשיו אני מרגיש את האוזניות רועדות לי על הראש. אוזניות מדהימות בינתיים וזה עם מקור בינוני וללא Burn in.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
http://creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=28&product=16936 האם למשהו יצא לשמוע את הרמקולים הללו? הם מופיעים באתר של קריאטיב אבל אני לא מצליח למצא עליהם מידע.
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מי מהאוזניות עדיפות? ה414 חדשות יותר אך ל26 יש מוניטין גבוה תמורה ביחס למחיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני משגי או z5400 או z5500 במחיר שלא תאימנו ועדיף שאני אפילו לא יפרסם... בכל קמרה איזה כרטיס קול זה מצריך? בבקשה לא משהו מטורף :D יש עוד דגמים שמתחרים בz5400 באותו מחיר? [מחיר בחנויות בכוונה] מה אתם חושבים על שתי הרמקולים הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קניתי כבר 2 זוגות של MDR-W08 ב70 ש"ח ובדיוק בדיוק בדיוק אחרי חודש וחצי, זה נהרס בלי סיבה. החוט לא נמשך, הכל בסדר, זה פשוט מגיע לטיימר ולא שומעים יותר באוזניות אחרי חודש וחצי- בטוח זה איזה קונספירציה של סוני שתקנה עוד אני מחפש משהו טיפה יותר עמיד עד 100 ש"ח (מבחינת איכות נגיד שאם זה משתווה לסוני הזה זה יהיה מצויין בשבילי) אוזניות קשת בלבד... תודה !
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
טוב בעקבות מותו של המסך שלי והרמקולים שהיו לו אני מחפש עכשיו איזה מערכת 2.1 נחמדה, לא משהו איכותי במיוחד, אבל שלא יהיה מאוד גרוע אז חשבתי על איזה מערכת 2.1 זולה,אז רציתי לדעת מה דעתכם על זאתי: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41_50&products_id=1253 (לאו דווקא מזיגזג, סתם ראיתי אותם שם) או אם תוכלו להמליץ לי בבקשה על מערכת 2.1 זולה (עד 300 ש"ח) אני אודה לכם מאוד
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
עריכה: AUDIGY SE עולה 160 , האם כדאי להוסיף 100 בשביל : X-FI XTREME AUDIO ? ואיזה הבדל יש בין : Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E Creative X-Fi Xtreme Audio אחד זה PCI-E השני זה? שימושים: מוזיקה סרטים , משחקים והאם יש כרטיס אחר שאתם ממליצים בטווח המחירים הזה? עד 300 ואני יעבוד עם ATH-AD700 ואני צריך מאריך לחבר את האוזניות לכרטיס קול , איכות טובה לא יקר מדיי , 20-30 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
נכון להוה אני עם sennheiser HD212 ובא לי להשתדרג קצת, ראיתי אוזניות של AKG K240 בזאב וקראתי עליהם ביקורות חיוביות אבל אני חושש שהם לא מיועדות לגיימינג, יש בשוק עשרות אוזניות בטווח מחירים הנ"ל ואני קצת מבולבל... יש איזושהיא המלצה? שמעתי מחבר שshure היא חברה מומלצת תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ביקורת חדשה דנדשה באנגלית אודות Minix Neo U22-XJ AMLogic S922-XJ TV Box: Review | Minix Neo U22-XJ AMLogic S922-XJ TV Box אם אהבתם, בבקשה להפיץ!
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
מייקרולאב השיקה שני דגמים חדשים לשוק הביניים , בעלי כניסות דיגיטליות TOSLINK ו- COAX עד היום היה לנו את Z5500 ,היורש Z906 ואף H600D שתמכו בטכנולוגיה הזאת , אך בשביל להשיג אותם היה צריך להכניס את היד עמוק לכיס גולת הכותרת הוא הדגם M-1910 בעל 5.1 ערוצים http://www.microlab.com/?r=51systemen&st=full&id=649 המחיר באמזון עומד על 164 דולרים. לצערי עדיין לא ראיתי אותם למכירה בארץ, נותר רק לקוות שבמידה והוא אכן יגיע יתמחרו אותו במחיר סביר. כמו כן, לא מצאתי ביקורות באנגלית על הדגם הנ"ל.. רק כמה ברוסית.. ועם התרגום העילג של גוגל התגובות נראות בסדר) ובאופן לא מפתיע הסרטון היחיד ביוטיוב גם ברוסית last but not least בצל מסתתר לו הדגם השני, שדווקא כן זכה לעלות ארצה …
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם, רכשתי את הרמקולים Logitech Z5500 שהם רמקולים למחשב 5.1 הרמקולים האלה צריכים להיות בשימוש על ידי 3 מכשירים: - המחשב (יציאה אופטית) - סוני פלייסטיישן 3 (יציאה אופטית \ 2 בננות) - ממיר של הוט (יציאה אופטית \ 2 בננות \ COAX) ברמקולים הקודמים שלי שהיו 5.1 Logitech X530 אני חיברתי את הרמקולים ישירות לכרטיס קול שהיה בלוח-אם, ומהסוני הבאתי את החוטים לחיבור אחד של 2.5 שנכנס למיקרופון בכרטיס רשת, ואותו דבר עשיתי לממיר הבאתי אותו ב 2.5 שנכנס ל Line In אבל כמובן שבכל התהליך הזה אני מאבד המון איכות. אני רוצה את הכרטיס קול הכי טוב שיש לרמקולים האלה, אבל לא יודע מה לעשות: 1.האם לקנות כרטיס קול עם 3 יציאות אופטיות ? (אם יש דבר כזה) 1.1. אם יש דבר כזה, 2 מהיציאות האופט…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ה640 באמת שווים וטובים ואם למישהו יש אותם או לפחות עם ניסיון עם הרמקולים אז בבקשה שיפרט על החסרונות ויתרונות שלהם...תודה ועוד משהו לכל הרמקולים יש חיבור רגיל כמו אוזניות או איזה סוג אחר? ואם מישהו יודע מה אורך הכבל של המערכת...תודה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
מישו יודע מה זה עושה? ישלי את זה..עדדין לא הבנתי מה זה עושה..אני יודע שזה משדר לטוויטרים אבל צד שני יש לו woofer והוא לא מוציא באסים אלא בידיוק מה שנכנס אליו.. זה הקופסה הזאת באמצע..יש שם שני סלילים ו6 יציאות שמחולקות ל2 2-טוויטר 2-input 2-woofer שאני מחבר את היציאה מהמגבר לינפוט ומחבר טוויטר למקום זה עובד.. אבל שאני מחבר סאב לוופר זה משמיע מוזיקה כאילו זה לא עובר דרך הדבר הזה.. אז מזה עושה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בהליך של קניית ביית כשהקומה הראשונה בנויה, והקומה השנייה לפני התחלת בנייה. בקומה הראשונה נמצאים הסלון המטבח וחדר ממ"ד, ובקומה השנייה יבנו חדרי השינה. אני רוצה לחבר חוטים בקירות שבקומה השנייה על מנת שניתן יהיה לחבר מסך בכל חדר(חשבתי על 22 של מחשב או טלוויזיה 32), השאלה היא עם כבל פשוט DVI או HDMI של 10\15 מטר יעשה את העבודה? כ"כ האם ניתן יהיה לחבר כמה מסכים בו זמנית? ובנוסף רמקולים חשבתי על ה-microlab solo 4. חשבתי לחבר את הכל לנגן PMP בסיגנון ה-Archos 705, מכיוון שהשימוש העיקרי שלי הוא צפייה בסרטים שמורדים מהאינטרנט ושמיעת מוזיקה. והאם יש איזשהי דרך שבה ניתן יהיה לחבר לאותה מערכת גם את הטלויזיה בסלון? מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מערכת למחשב אני צריך כבל כזה נכון? והאם צריך להגדיר משהו במחשב או רק לחבר וזהו?? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום !! קניתי ממוכר באיביי אנגליה אוזניות של סנהייזר CX300 והוא רשם שזה אוזניות מקוריות , והיום קיבלתי אותם הם בהחלט נראות מקוריות גם הסאונד שלהם נשמע מאוד טובה הם באו באריזה המקוריות של סנהייזר אבל יש כאן משהו שלא מוצא חן בעיניי על האריזה רשום בגדול BLOCKS OUTSIDE NOISE ובאתר של סנהייזר רשום שם PERFECT IN EAR FIT או משהו כזה השאלה שלי היא האם יש שני גירסאות של האריזה או שהאוזניות שלי מזוייפות . אני מוכרח לציין ששומעים באוזניות מעולה אפילו יותר טוב מה MX550 שלי שאותם אני יודע שהם מקוריות .
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש טלויזיה 32" חדשה לסלון. המרחק לטלויזיה הוא כ2 מטר והיא תיהיה מחוברת להוט וללפטופ לצפיה בסרטים. איזה טלוויזיה כדי לי לקנות בסביבות ה2500 ש"ח (אני גמיש אם התוספת תיהיה שווה את זה) אני ממש לא מבין בזה אז כל עזרה תתקבל בברכה, תודה, מתן
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-