אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, מבקש המלצה לרמקולים באיכות קול טובה במחיר 100-150 ש"ח. יש לי בסה"כ כרטיס קול מובנה לא משהו, אני רוצה לשמוע מוסיקה קלאסית ופופולרית בלי זיופים וחריקות, ועם כמה שיותר תחושת "ambience". אם אפשר, בלי חיבור לחשמל, רק USB. ספציפית, אני אוהב את העיצוב של הרמקולים האלה, האם הם בסדר מבחינת הקול ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1261 לפני איזה חודש מישהו המליץ כאן על משהו במחיר הזה אבל איבדתי את הלינק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש אם שמתי את המודעה במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה טיפה מוזרה בהשמעת מוזיקה וכדומה רק דברים שעובדים דרך ה WMP עובדים. למה אני מתכוון אתם שואלים? אם אני אפתח איזה סרט ב WMP יהיה קול וגם אם אני אפתח איזה רדיו אינטרנטי שעושה שימוש ב WMP ,אבל אם אני ארצה לדוגמא לשמוע סרטון ביוטיוב לא יהיה קול. למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לרמקולים 2.1. זה מה שאני מחפש- אולי מישהו פה יוכל לתרום תובנות... - תקציב יחסית רחב 150-450 ש"ח: האמת שאני לא מומחה אודיו, רק רוצה רמקולים 2.1 מעוצבים ויפים, שיעשו את העבודה. בגלל זה התקציב יחסית רחב - כי אולי גם משהו זול יתאים. - חשוב לי העיצוב. - אין לי יותר מדי מקום. אז 5.1 לא מעוניין. בנוסף, הסאב מיועד להיות למטה קרוב לרצפה. - מעדיף שלט (חוטי), או לפחות שליטה מהרמקול ולא מהסאב. - ישמש בעיקר למוזיקה וסרטים (אבל גם קצת משחקים). חשבתי על הלוגיט'ק 323 - אבל קצת מתבאס מהעיצוב, וגם לא איכפת לי להשקיע יותר ולקחת משהו יותר איכותי. וחשבתי על EVO8 - אבל שליטה רק מהסאב וקצת מציק כי אני אמור לשים אותו למטה - וגם קצת גדולים יחסית בשבילי למישהו יש רעיונות/המלצות ? …
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי הד כשאני שומע צלילים מהמחשב. כשאני נגיד עוצר באמצע השיר יש הד של מיקרופון כזה איך אני מבטל את זה ?!?
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, לגבי שני הכרטיסים הנ"ל איזה כרטיס מנצח נטו מבחינת איכות הסאונד שהוא מוציא? ללא קשר למחיר, וגם ללא קשר לפיצ'רים הנוספים שהם מציעים, אלא נטו מבחינת הסאונד+ דרייברים. מה הייתם לוקחים? תודה
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
בשבוע האחרון התחלתי להתלהב על הקטע של אוזניות והחלטתי לפנק את עצמי בזוג אוזניות טוב. אני כבר שנה+ מסתובב בפורום הזה ובהד פיי ודי התאהבתי בכל העניין הזה של הסאונד. הקיצר אני שוטטתי לי בפורומים השונים ובלוחות יד שנייה בארץ ובעולם והגעתי לאוזניות הנ"ל RP-21. יש אותן למכירה ב350 שקל שזה מחיר סביר ביותר ואני יכול לעמוד בו, השאלה היא האם אלה אוזניות שמתאימות ללד זפלין, פינק פלויד, בוב דילן, קווין - בעיקרון מוזיקת פולק-רוק 70s כזה בעיקר. בביקורת שאנטולי רשם אז לא בדיוק הבנתי לאיזה סגנון מוזיקה זה מתאים והיה נראה לי מוזר להקפיץ דיון בן שנה +. בכל אופן, אם זה עוזר, זה המוזיקה שאני שומע: http://www.last.fm/user/guyx1992 האוזניות הולכות לשמש אך ורק למחשב (כ"ק מובנה, יכול להיות שאנ…
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה לצורכי העברת קלטות וידאו לדיסקים והקלטות מ-YES מערכת ההפעלה שלי כרגע היא WINDOWS XP SP3 אבל ייתכן שבעתיד אני אעבור ל-WINDOWS 7 אני מעדיך כרטיס של HAUPPAUGE, (אבל אם יש כרטיס טוב של AVERMEDIA הוא יכול לבוא בחשבון) צורך בשלט - לא קריטי אבל יכול להיות נחמד. תקציב כפי שציינתי עד 500 שקלים. תודה
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים עם שלט רחוק(חובה!) שיהיו כמה שיותר איכותיים בתקציב של בערך 700 ש"ח השימוש הוא מוזיקה סרטים ומשחקים בחדר בגודל רגיל אולי טיפה יותר כרגע אני חושב על 2.1 אולי עדיף לי לקחת 5.1? תודה רבה =]
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לאח שלי כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY מחובר בכבל אופטי לרסיבר שיודע לפענח DTS... וכל פעם שהוא מנסה לשמוע קובץ WAV מקודד בDTS: http://www.sr.se/multikanal/english/e_index.stm אפשר למצוא שמה כמה קבצים כאלה..... קבצי AC3 שגם נמצאים שמה הוא כן מצליח לשמוע. ניסינו להשתמש בתוכנה WINDVD ו POWERDVD וכל מה ששומעים זה רעש מחריש אוזניים למישהו יש מושג מה הבעיה? נ.ב. לא כתובה שום הודעת שגיאה בקשר לחומרה או תוכנה...
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת של JVC MX-D302T יש לי אותה כבר כמה שנים והיא עובדת טוב מאוד אבל אני רוצה להחליף רמקולים למה הם מתחילים לזייף הרמקולים מתחברים למערכת דרך שני כבלים פשוטים השאלה האם אפשר להחליף רמקולים? ועם כן חניות ממולצות והאם כדי להחליף או ששוה כבר לקנות מערכת חדשה? אביב.
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום. המליצו על הסט בפוסט קודם כאן בפורום. רציתי לשמוע עוד דעות עליהם, ואיך הם לעומת ה- Z2300 של לוג'יטק. השימושים שלי: בעיקר משחקים, אחרי זה מוזיקה. אין לי מקום למשהו חוץ מ- 2.1 בחדר. תקציב: 1000 עד 2000 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
הבוקר קיבלתי את הכטיס, ותחילה באמת הייתי רוצה לציין את השירות הנהדר שקיבלתי מנעה מחשבים, אני בהחלט ממליץ לקנות משם את הכרטיס (או כל דבר אחר בעצם). ועתה לנושא הדיון - אין לי מושג איך להגדיר את הדרייברים בצורה הטובה ביותר לשמיעת מוסיקה. כרגע אני שומע דרך אוזניות RP-21 שמחוברות ישירות לכרטיס (לכניסת front). אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה עושים כאן, כי יש די הרבה אפשרויות תודה מראש :]
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי את הנגן Iriver H320 ואני רוצה לחבר אותו לאוטו....הבעיה שלי היא שאין לי טייפ באוטו (יש לי נגן דיסקים) אז חשבתי ללכת בכיוון של משדר רדיו של בלקין ואני לא בטוח בקשר לאיכות שלו (Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter ) אז אני רוצה המלצות לפתרונות או איך המשדר הזה מתפקד או אם יש משדרים אחרים ....או כל דבר אחר שיעזור לי!
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
יש לי Klipsch Promedia GMX D-5.1 עם Decoder של Dolby Digital , 5CH Stereo , PLII ויש לו כניסה אנלוגית אופטית וקואקסלית . עכשיו השאלה שלי , אם אני יקנה Audigy 2 שאמרו לי שיש לו יציאה אופטית\קואקסלית . מה אני יצטרך לעשות כדי שהוא ינגן לי סתם MP3 אבל בכניסה דיגיטלית . שאלה שנייה , האם האיכות תשתפר בהרבה מאנלוגי או שזה זניח ולא כדאי לקנות את ה AUDIGY 2 ?
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
רכשתי את המינידיסק MZ-N510 וגיליתי שהתוכנה שבאה איתו מאפשרת רק להוריד למינידיסק שירים ולא הפוך, אבל שמעתי שיש תוכנות אחרות שמאפשרות להעביר מהמינידיסק למחשב שירים, בעיקר בגלל שהמינידיסק לא מגיע עם LINE OUT בגלל פגיעת זכויות יוצרים. אז למישהו מוכרת תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני שוקל לקחת את ה Logitech Z-5500 שימשו גם למחשב לשירים ומשחקים וגם לטלויזיה לסרטים או פשוט לקנות מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר בסביבות 2500 ש"ח ... אני מדבר על סט של 5 רמקולים... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס קול בסיסי עם יציאה קוקסיאלית ע"מ לחברו למגבר של מערכת קולנוע ביתי (לא מעוניין ביציאה אופטית) אין צורך בתוספות, כי כל השליטה תעשה מימלא דרך המגבר. תמיכה ב 5.1 כמובן אך אין צורך ביותר מזה
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
איזה קידוד חסר לי?! אם מישהו יוכל לקשר אותי למקום בו אוכל להוריד את הקידוד החסר, אודה לו מאד
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קניתי אוזניות כאלה: http://www.jays.se/products/a-jays-one-plus בחוכמתי הרבה לא בדקתי תאימות לSGS1 שלי ומסתבר שהאוזניות האלה לא תומכות במכשיר עקב מגבלה כלשהי בחיבור, ויש צורך במתאם מהסוג הזה: http://www.meelec.com/MEElectronic_TRRS_Adapter_for_P_Version_Headphones_p/adptr-trrs-35.htm רציתי לדעת אם יש משהו בסגנון בארץ?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מישו יודע מה זה עושה? ישלי את זה..עדדין לא הבנתי מה זה עושה..אני יודע שזה משדר לטוויטרים אבל צד שני יש לו woofer והוא לא מוציא באסים אלא בידיוק מה שנכנס אליו.. זה הקופסה הזאת באמצע..יש שם שני סלילים ו6 יציאות שמחולקות ל2 2-טוויטר 2-input 2-woofer שאני מחבר את היציאה מהמגבר לינפוט ומחבר טוויטר למקום זה עובד.. אבל שאני מחבר סאב לוופר זה משמיע מוזיקה כאילו זה לא עובר דרך הדבר הזה.. אז מזה עושה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
Sandisk http://zap.co.il/model.asp?model_id=38388 Creative Shuffle http://zap.co.il/model.asp?model_id=39618 שאלות: 1. האם יש ל- Sandisk סוללות נטענות או שאלה סוללות רגילות שקונים בסופר? 2. האם זכרון Flash נחשב מהיר? (לא יהיה Delay בין שיר לשיר או הפסקות באמצע השיר) 3. כמה אחריות מקבלים עליהם? בעיקרון אני שומע בעיקר מוזקה קלאסית ואין לי ממש צורך בהרבה מקום, אבל עדיף כמה שיותר במקרה שאני צריך להעביר קבצים בנוסף. אני לא יכול לסבול קניית סוללות רגילות, אז לכן חשוב לי שהם יהיו בעלי סוללות נטענות. בנוסף אני רוצה שהמכשיר יהיה אמין, נוח לשליטה, ובעל אפשרות לבניית Playlists. אם ה- Sandisk נוח יותר או באותה המידה כמו ה- Ipod, עם אותו זמן אחריות ואמין כמוהו, אני אקח אותו מכיוון שיש…
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
זאת המערכת http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=13086
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום , אני מראש מבקש מאנשים אל תגיבו בהודעות שזה חרא ולא כדאי לי ללכת על זה...(לשונאי PEERLESS למיניהם...) חשבתי לקנות לעצמי מערכת 5.1 נחמדה למחשב....ומכיוון שהתקציב שלי...כמו הציונים שלי...(רק תחלקו ב-100..) אולי 500 שקל אני ישיג למערכת רמקולים.... חשבתי ללכת על הכרטיס קול 5.1 של ג'יניוס שעולה 100 שקל , ועל מערכת 5.1 או ה-SURROUND או ה-VALUE שלהם.... ולעשות לי מערכת נחמדה בסביבות ה-500 אולי 600 שקל.... מה אתם אומרים ? למישהו יש ניסיון עם הרמקולים ?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
תקציב די גדול אין עדיין מדוייק אבל תקציב שצריך להספיק לכל הרמקולים הבנויים למחשב. אני די אוהב סאונד טוב יש לי IAUDIO 6 + CREATIVE EP-630 אוזניות מעולות לדעתי, העדפתי על CX300 בגלל החיבור בעיקר ובגלל הסאונד שנאמר לי שהוא יותר חם(לפני זה היו לי MX500 מקוריות לכמה זמן ואני חייב לציין שזה זבל שלא מהעולם הזה, מאיכות הבניה ועד הסאונד). טוב עכשיו לעיקר: אני שומע בעיקר רוק,מטאל ודברים דומים אז אני צריך שלא תהיה בעיה לרמקולים עם הצלילים האלה, החדר שלי קטן משהו כמו 4*4.5 מטרים, מקום על השולחן לא ממש חסר, אני לא שומע בעוצמה גבוה בכלל אז אני צריך שידייק כמה שאפשר בסאונד נמוך ואני מוכן לסבול זיופים בסאונד גבוה. יש לי כרטיס קול AL888 OB http://www.realtek.com.tw/products/productsView.…
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-