עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני זקוק לכרטיס קול בסיסי עם יציאה קוקסיאלית ע"מ לחברו למגבר של מערכת קולנוע ביתי (לא מעוניין ביציאה אופטית) אין צורך בתוספות, כי כל השליטה תעשה מימלא דרך המגבר. תמיכה ב 5.1 כמובן אך אין צורך ביותר מזה

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by curdi1,

שלום לכולם חיברתי ממיר DVBT (אפקס) חדש - ניסיתי מספר פעמים להפעיל סריקת תחנות - אך לא מצליח לקלוט אף תחנה. מה יכולה להיות הבעיה (האנטנה שמחוברת היא האנטנה הקטנה שבאה עם המוצר). תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by dino,

שלום, אני מתלבט בין שתי מערכות הרמקולים שרשמתי בכותרת ולמי שלא שם לב אז המערכות הם VIDEOLOGIC ZXR500 והמערכת השנייה Logitech Z560. ה-Logitech הם רק 4.1 לאומת ה-VideoLogic שהם 5.1 אבל ל-Logitech הספק של 400W RMS ואומרים שהצליל שלהם מדהים, אז מה אתם הייתם עושים? ההבדל במחיר הוא לא כל-כך קטן אבל ה-Logitech כן נכנסים בתקציב למחשב, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  4. מייקרולאב השיקה שני דגמים חדשים לשוק הביניים , בעלי כניסות דיגיטליות TOSLINK ו- COAX עד היום היה לנו את Z5500 ,היורש Z906 ואף H600D שתמכו בטכנולוגיה הזאת , אך בשביל להשיג אותם היה צריך להכניס את היד עמוק לכיס גולת הכותרת הוא הדגם M-1910 בעל 5.1 ערוצים http://www.microlab.com/?r=51systemen&st=full&id=649 המחיר באמזון עומד על 164 דולרים. לצערי עדיין לא ראיתי אותם למכירה בארץ, נותר רק לקוות שבמידה והוא אכן יגיע יתמחרו אותו במחיר סביר. כמו כן, לא מצאתי ביקורות באנגלית על הדגם הנ"ל.. רק כמה ברוסית.. ועם התרגום העילג של גוגל התגובות נראות בסדר) ובאופן לא מפתיע הסרטון היחיד ביוטיוב גם ברוסית last but not least בצל מסתתר לו הדגם השני, שדווקא כן זכה לעלות ארצה …

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  5. היי, מבקש המלצה לרמקולים באיכות קול טובה במחיר 100-150 ש"ח. יש לי בסה"כ כרטיס קול מובנה לא משהו, אני רוצה לשמוע מוסיקה קלאסית ופופולרית בלי זיופים וחריקות, ועם כמה שיותר תחושת "ambience". אם אפשר, בלי חיבור לחשמל, רק USB. ספציפית, אני אוהב את העיצוב של הרמקולים האלה, האם הם בסדר מבחינת הקול ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1261 לפני איזה חודש מישהו המליץ כאן על משהו במחיר הזה אבל איבדתי את הלינק. תודה.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  6. בימים הקרובים אני עושה שיפוץ בבית ולאחר מכן קונה מערכת קולנוע (טלווזיה רמקולים ומה שצריך). על המערכת רצוי שאני אחליט כבר בימים הקרובים - לפני השיפוץ. קראתי לא מעט מאמרים וקשה לי להגיד שהבנתי הרבה. ראיתי למשל את המערכת הזאת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=UZBDVE280 השאלה מה רע בה? (דרך זה אולי אני אבין מה לחפש) מה בעצם מפריד בין רסיבר שעולה 1000 ש"ח לבין אחד שעולה 5000 ש"ח ? (אני מניח שיש לא מעט , אז בשאלה אני מתכוון לתכונות היותר קריטיות שאני באמת עלול להרגיש בצפייה בטלוויזיה) מה זה למשל תלת מימד ברסיבר? שאלה קשורה פחות: לפי התכנון אני מכניס את הרסיבר /סטרימר בתוך ארון קטן סגור מתחת לטלוויזיה. האם צפוי לי בעייה של חימום יתר? תודה

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by Silver Dragon,

ראיתי את ה L32R1 בחנות בערוץ HD, היא הציגה תמונה יפה חדה ונקיה... מה ההבדל בינה לבין הסאמסונג?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by ariel-ro,

אהלן! אני מחפש המלצה לLCD לחדר שינה, ש70% הצפייה תיהיה בYES והשאר HD דרך המחשב ואולי ממיר HD של YES. המרחק צפיה הוא 2.5מ', אז חשבתי אם לקנות אז ללכת על 37'. ראיתי את הסמסונג A450 איך היא? ואיזה עוד טלוויזיות מומלצות? זאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696469 טובה? אפשר לחרוג אם באמת לא נכנס בתקציב ל4K ומה כדי לקחת? HD READY או FULL HD? שידורי HD של יס, הם בFULL HD או READY? אריאל

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  9. אני משתמש במערכת של לוגיטק Z-5500 שמחוברת לכרטיס קול של קרייטיב אוודיג'י פלטיניום אי אקס, ורציתי לדעת מה אני אמור לעשות באמת בכרטיס קול ובאילו חיבורים עלי להשתמש בכדי שהרמקולים באמת יעבדו כ-5.1? הכרטיס קול מעודכן לגירסא האחרונה ואני משתמש בכבל אופטי שמחבר מהרמקולים לכרטיס קול... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  10. חבר שלי צריך כרטיס קול חדש, והתקציב הוא עד 140 ש"ח. חשבתי אולי זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468972 או זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26978 למישהו יש המלצה לכרטיס קול?

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by yuraxp,

שלום, הזמנו מערכת קולנוע ביתי אולם ב מסתכלים בשידורים ב YES שמועים רק מה 2 רמוקלים הקדמים,האם זה בגלל שהשידור הוא סטריאופוני?

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by ZeppeliN,

בשבוע האחרון התחלתי להתלהב על הקטע של אוזניות והחלטתי לפנק את עצמי בזוג אוזניות טוב. אני כבר שנה+ מסתובב בפורום הזה ובהד פיי ודי התאהבתי בכל העניין הזה של הסאונד. הקיצר אני שוטטתי לי בפורומים השונים ובלוחות יד שנייה בארץ ובעולם והגעתי לאוזניות הנ"ל RP-21. יש אותן למכירה ב350 שקל שזה מחיר סביר ביותר ואני יכול לעמוד בו, השאלה היא האם אלה אוזניות שמתאימות ללד זפלין, פינק פלויד, בוב דילן, קווין - בעיקרון מוזיקת פולק-רוק 70s כזה בעיקר. בביקורת שאנטולי רשם אז לא בדיוק הבנתי לאיזה סגנון מוזיקה זה מתאים והיה נראה לי מוזר להקפיץ דיון בן שנה +. בכל אופן, אם זה עוזר, זה המוזיקה שאני שומע: http://www.last.fm/user/guyx1992 האוזניות הולכות לשמש אך ורק למחשב (כ"ק מובנה, יכול להיות שאנ…

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  13. Started by parker,

הבוקר קיבלתי את הכטיס, ותחילה באמת הייתי רוצה לציין את השירות הנהדר שקיבלתי מנעה מחשבים, אני בהחלט ממליץ לקנות משם את הכרטיס (או כל דבר אחר בעצם). ועתה לנושא הדיון - אין לי מושג איך להגדיר את הדרייברים בצורה הטובה ביותר לשמיעת מוסיקה. כרגע אני שומע דרך אוזניות RP-21 שמחוברות ישירות לכרטיס (לכניסת front). אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה עושים כאן, כי יש די הרבה אפשרויות תודה מראש :]

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by Tamirb,

שלום, קיבלתי מחשב נייד, ואני מעוניין לנייח אותו ולהתאים לו רמקולים 2.1 בתקציב של 200 ש"ח (מקסימום 20-30 ש"ח למעלה). הרמקולים הם למטרות האזנה למוזיקה בלבד ולא לעבודה מקצועית, חשוב שיהיה להם צליל טוב ופתוח גם בווליום בינוני. יש לי קרייטיב מסדרת SBS וזו דוגמא מצוינת לרמקולים שמתאימים לי, אותם קניתי מזמן, אז אני תוהה אם יצאו דברים יותר משתלמים וטובים. חג שמח! תמיר .ב.

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  15. שלום רב, רכשתי כבר מסוג display port ל- HDMI... איך אני יכול להיות בטוח במאת האחוזים שאני מעביר מידע לטלוויזיה במהירות המספיקה לצפייה בשידורי 3D ללא שום פיחות באיכות התמונה ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  16. האם החלפת כרטיס קול מקצועי יפתור את הבעיה? כרגע מדובר בכרטיס מובנה בלוח.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  17. אני מדגיש על איזה ניתן להקליט (לא סתם לצפות) DVD+R או DVD+RW או DVD-R או DVD-RW אני שואל מכיוון שבכל המקומות כתוב רק +RW ו -RW, וזה לא הגיוני.(כעיקרון בכל מכשיר אחר יש אפשרות ל - DVD+\- R) אז מי שיש לו את המכשיר או שיודע ,אנא שייתן עזרה. תודה

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  18. רכשתי את המינידיסק MZ-N510 וגיליתי שהתוכנה שבאה איתו מאפשרת רק להוריד למינידיסק שירים ולא הפוך, אבל שמעתי שיש תוכנות אחרות שמאפשרות להעביר מהמינידיסק למחשב שירים, בעיקר בגלל שהמינידיסק לא מגיע עם LINE OUT בגלל פגיעת זכויות יוצרים. אז למישהו מוכרת תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by talkfir,

המוכר במחסני חשמל הדגים לי..900 שח, הוא אמר שהם 250 ואט RMS (האמנם?)נשמעו באמת אחלה..שמעתי אבל (ודי הגיוני) ששם זה ישמע טוב ואצלי בבית לא..(לדוגמא,שם חדר אקוסטי,ואולי פעלו בנוסף עוד רמקולים בזמן ההדגמה, כי היה שם פול רמקולים..) המטרה לקניית הרמקולים היא ממוצעת למדי לחדר רגיל ממוצע שיהיה בו בקרוב מחשב..לשמוע מוזיקה,סרטים,משחקים.. מה הם באמת הנתונים הטכניים שלהם? איך הם ביחס לשוק ובכלל?/ יש אולי משו יותר טוב בטווח המחירים? -מה אני צריך לדעת כשאני משווה בין רמקול לרמקול? (שאדע להבא..) כל תגובה תתקבל בברכה תודה!!

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  20. שלום כולם.. אני רוצה לחבר את מערכת הרמקולים 5.1 שלי ( שהיו מחוברים למחשב עד עתה ) לטלויזיה. הרמקולים שברשותי הם Creative T6060 איך אני מחבר את הרמקולים לטלויזיה? באיזה כבלים להשתמש? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by PuppEDogg,

אני רוצה לקנות אוזניות לגיימינג עם סראונד סאונד 7.1 או 5.1 אני לא כזה מבין בזה בעקרון אני רוצה במשחקים שאני אשמע הכל מסביבי עם זה משהו מתפוצץ מאחוריי או חייל מאחוריי כאלה דברים ובנוסף שאני אוכל לשמוע בהם מוזיקה באיכות טובה אני יודע שזה בעייתי אבל כמה שיותר איכות טובה לשמיעת מוזיקה חשבתי על משהו כזה http://ksp.co.il/?uin=13430# אין לי כרטיס קול תואם אבל אני מוכן לקנות או 7.1 וירטואלי כמו זה http://ksp.co.il/?uin=20480 אני מוכן לשלם מקסימום 600 ש''ח, אשמח להמלצות ולדעה שלכם

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  22. Started by infer73,

טוב בעקבות מותו של המסך שלי והרמקולים שהיו לו אני מחפש עכשיו איזה מערכת 2.1 נחמדה, לא משהו איכותי במיוחד, אבל שלא יהיה מאוד גרוע אז חשבתי על איזה מערכת 2.1 זולה,אז רציתי לדעת מה דעתכם על זאתי: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41_50&products_id=1253 (לאו דווקא מזיגזג, סתם ראיתי אותם שם) או אם תוכלו להמליץ לי בבקשה על מערכת 2.1 זולה (עד 300 ש"ח) אני אודה לכם מאוד

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by shakedd,

אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות המטרה: לשמוע מוזיקה ואולי לתקלט בקרוב ראיתי שהמון אנשים ממליצים על הסנהייזר HD 25 ראיתי שיש 2 דגמים: Sennheiser HD25 Sennheser HD25 II מה ההבדל בניהם חוץ מהעיצוב?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  24. שלום חברים לאחרונה נכנס לי ג'וק חדש בדמות המקרן הנ"ל לראש. לצערי עם נסיון העבר ג'וקים כאלה בדרך כלל משיגים את מטרותיהם... מבחינת כל ה"מסביב" אז הכל מסודר, הסלון ניתן להחשכה כמעט מוחלטת וגם ככה 95% מהשימוש יהיה בלילה, HTPC יש, מערכת סטריאו יש, מקום יש, מסך ידני אני אקנה ולא אני לא מתכוון לחצוב בתקרה אני פשוט אעביר את הHDMI בתוך תעלת פלסטיק או משהו. אז אפשר לקנות בארץ כאשר המחיר הזול ביותר הוא בסביבות 5500, או בארצות הברית כאשר האופציה המתאימה למפונקים כמוני זה השירות של BUY2USA שקונים מ-AMAZON משלחים ודואגים לכל הפרטים, בסך הכל יוצא בסביבות ה4200. בנושא האחריות החנות שהגעתי אליה דרך Zap מציינת במפורש שניצול אחריות זה ע"י משלוח לארה"ב על חשבוני - שזה אותו דבר כאילו ק…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  25. Started by niv251,

היום לקחתי את הרמקולים שלי (ATP3) לתיקון אצל קרט בגדר אחריות. הם אמרו לי שאני לא אקבל את ATP3 אלה דגם אחר. רציתי לדעת אולי מישהו יתנסה ויודע איזה דגם אני אמור לקבל, האם הוא יותר טוב או פחות טוב מהATP3. תודה.

• 5 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים