אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני רוצה לקנות זוג אוזניות לנגן SANSA CLIP שיושבות בתוך האוזן בתקציב של 150-200 ש"ח. אבא שלי הולך להשתמש בהם והוא מקשיב לקלאסי, ספרים וצ'יל-אווט בנוסף אני רוצה לקנו זוג אוזניות לעצמי למטרות ספורט בסביבות ה-300-350 ש"ח. מה שחשוב הוא שיהיו חסינות לזע למה אני מזיע המון (חבל לי שהם יקצרו או משהו) וכמו הקודמות גם כאלה שיושבות בתוך האוזן. אני מקשיב בעיקר לכול סוגי הרוק וקצת טרנס. אני יכול לקנות מ-EBAY אין לי בעיה עם זה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32' של SAMSUNG דגם LA32D403 ראה כאן. רציתי לשמוע מכם ביקורת עליה, ובנוסף יש לי שתי שאלות: 1. הרמקולים שלה הם רק 5watt, זה קריטי? 2. איך התמיכה שלה בסרטים, כי באינטרנט ראיתי תגובות חלוקות. חשוב לציין, מציעים לי אותה במחיר של 1300 ש"ח + אחריות לשלוש שנים. אם למישהו יש הצעה אחרת באיזור מחיר זה ושלוש שנים אחריות, אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רניתי מדבר בארה"ב היחד עם שנאי 220-100 וולט, חיברתי והכול פעל כמו שצריך אחרי יומיים נהיו ניצוצות מהמגבר ומאז הוא נדלק לאיזה חצי דרה ופועל ואז נכבה. פתחתי אותו ולא ראיתי שום דבר שפגום פיזית (חיצונית), העניין הוא שהוא נדלק ונכבה ככה שלא נראה לי שזה קשור ל 220-110. מה זה יכול להיות? - עצות והעצות !!!!!!? בבקשה ותודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: AUDIGY SE עולה 160 , האם כדאי להוסיף 100 בשביל : X-FI XTREME AUDIO ? ואיזה הבדל יש בין : Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E Creative X-Fi Xtreme Audio אחד זה PCI-E השני זה? שימושים: מוזיקה סרטים , משחקים והאם יש כרטיס אחר שאתם ממליצים בטווח המחירים הזה? עד 300 ואני יעבוד עם ATH-AD700 ואני צריך מאריך לחבר את האוזניות לכרטיס קול , איכות טובה לא יקר מדיי , 20-30 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן! אני וחבר שלי רוצים להזמין מאמזון את האוזניות סנהייזר MX500 אבל שאני רוצה לדעת כמה משלוח לארץ יש בדף עם הסברים על המשלוחים רק על ספירים ודיסקים מה לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שפרסמתי בעבר יש לי את הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ורציתי לדעת איזה כרטיס קול הכי מומלץ בשבילם. משתמש בשם anatoly אמר לי שכרטיס קול ב200 ש"ח יספיק לי כדי לנצל את הרמקולים האלו ויש לי 2 שאלות : 1. מהו הכרטיס הזה ? איזה דגם בדיוק? 2. האם הכרטיס הזה טוב יותר מהכרטיס שיש על הלוח אם הזה : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 ? תודה ענקית לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
באיזור מנהטן.. כל החנויות אומרות לי שאין , והרבה אפילו לא מכירים את הנגן אלה רק את IRIVER. מישהו מכיר אלוי חנות באיזור מנהטן שמוכרת ת'מכשיר?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זאת אומרת הוא כבר גם ככה מחובר אבל בחיבור רגיל RCA מצד במחשב לאדום לבן ברסיבר.. השאלה האם כדי לנסות להשתמש ביציאת S/PDIF כדי לשמוע בסראונד? זה נעשה עם חיבור כזה ? http://exp.shopy.co.il/products/99266 הרסיבר אוטומטי ידע לזהות שהחיבור של הCOAX הוא של הערוץ של המחשב מבחינת תמונה שהוא מעביר לטלויזיה? דרך אגב משחקים חדשים היום תומכים בסראונד?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות בירורים בכל חנות שיש והתמודדות מול העובדה הקשה שאין את ה-Z560 של לוג'יטק בארץ ומרבית הסיכויים שלא יהיה להרבה זמן אני נאלץ להחליט על מערכת רמקולים חדשה בטווח של עד 1,100 שקל , המערכת יכולה להיות 4.1 או 5.1 , היא צריכה להיות איכותית כמה שיותר ובקיצר אני כבר סומך עליכם . שימושים : הרבה מוסיקה (בעיקר אלקטרונית , רוק , ראפ והיפהופ) , משחקים , וסרטים . המערכת תצטרף לכרטיס קול אודיגי 2 כנראה . המערכות שהעליתי בחכתי (אתם מוזמנים להציע אחרות שאין ברשימה) : 1. ATP 5 . מספר שאלות לגבי ה-ATP 5 (לא רוצה לפתוח ת'רד חדש...) : - האם המערכת באה עם שלט ? - האם בארץ ה-ATP5 שמוכרים הוא למעשה ATP 4 ? אני שואל כי שמעתי שיש בעיות ב-ATP 5 והן תוקנו ב-ATP 4... - מה ההבדלים בין ה-ATP 5 לA…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו הכתוב בכותרת - צריך עזרה, בבחירת סטרימר בסיסי לשימוש עם מסך פלזמה בסלון. המכשיר לא צריך להיות יקר מאוד, או לתמוך בפורמט אודיו מיוחדים - רק לנגן סרטי HD באיכות טובה בנוסף חשובה תמיכה בעברית (לשימוש אנשים מבוגרים) חשבתי על 2 אופציות : - playOn! HD mini שעולה כ-500 שח - Apple tv שעולה כ-600 שח מי מהם יהיה אופציה עדיפה? או שיש סטרימר עדיף על שניהם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישו יודע מה זה עושה? ישלי את זה..עדדין לא הבנתי מה זה עושה..אני יודע שזה משדר לטוויטרים אבל צד שני יש לו woofer והוא לא מוציא באסים אלא בידיוק מה שנכנס אליו.. זה הקופסה הזאת באמצע..יש שם שני סלילים ו6 יציאות שמחולקות ל2 2-טוויטר 2-input 2-woofer שאני מחבר את היציאה מהמגבר לינפוט ומחבר טוויטר למקום זה עובד.. אבל שאני מחבר סאב לוופר זה משמיע מוזיקה כאילו זה לא עובר דרך הדבר הזה.. אז מזה עושה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות On Ear עד 400 שקל (יש אפשרות לחריגה עם יש הבדל משמעותי) השימושים הם בעיקר מוסיקה ובאיכות גבוהה (לא מתחת ל320KB) אבל גם לקצת גיימינג וסרטים. שומע בעיקר רוק של שנות ה70 עד ה90. חשוב שהאוזניות יהיו מאוזנות מבחינת בס טרבל ומידל. הכי חשוב זה נוחות לאורך זמן וחומרים טובים יחסית. הם ישמשו גם לבית וגם מחוץ לבית אז עדיף שיהיה אפשר לקפל אותם. עדיפות לכבל שניתן לנתק מהאוזניות הייתי קונה את ה Audio-Technica ATH-M50 אבל אני קונה בארץ והמחיר פה הוא בסביבות ה1000 אם יש מקום שמוכרים יותר בזול בארץ תיידעו אותי תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב והוא נותן קול לשלושה דברים : 1.טלווזיה 2.מערכת סטריאו 3.מערכת סטריאו כולם מתחברים למחשב בחיבור שמע פשוט כמו של אוזניות (3.5 ) הבעיה היא כזאת כל פעם שאני רוצה לשמוע ממקום אחד או אחר אני צריך לנתק ולהחליף את הכבל וזה מעצבן (כי החיבורים מאחור). ניסיתי לשים מפצל פשוט אבל זה מחליש את המערכות ומוריד מהאיכות אז רציתי לשאול אם יש איזה פיתרון איזה קופסאת בורר או אפילו רעיון להכין קופסא כזאת בעצמי עם מתגים או משהו בסגנון כי זה משגע אותי תודה רבה לעוזרים חגי.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל הקדמה קצרה: כרטיס הקול שלי (SOUNDMAX) מחובר לרסיבר בעזרת כבל RCA רגיל. בזמן נגינת מוזיקה נשמעים מעין פצפוצים מידי פעם לפעם. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר לכרטיס ובדקתי את הכבל. נראה שהכל תקין. מעוניין לקבל עצות לפתרון הבעיה. בתודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפשים אוזניות קומפקטיות עם סאונד גדול? ה-TITAN 5 החדשות של חברת Dunu נראות לא רע בכלל, נשמעות נהדר, ויוכלו להוות בחירה טובה מאוד עבורכם אוזניות הכפתור (או תוך-אוזן) בדרך כלל לא מקבלות את אותה תשומת הלב כמו אוזניות הקשת הגדולות. הרי זה טבעי שאם אנו קונים טלפון חכם אשר בדרך כלל מגיע עם אוזניות כפתור חינם אנו לא נקנה את אותו סוג אוזניות שוב. אל תטעו, ישנן אוזניות כפתור אשר מסוגלות להתחרות אפילו עם אוזניות קשת. היום אנו נבדוק מה יש לאוזניות תוך-אוזן איכותיות להציע. חברת Dunu Topsound הטיוואנית הוקמה בשנת 1994 בתור חברה אשר ייצרה אוזניות עבור חברות אחרות ולאחר מספר שנים החלה לתכנן ולייצר גם אוזניות משל עצמה. אחד הדגמים אשר עזר למקם את החברה על מפת האודיופילים נקרא T…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
תקציב די גדול אין עדיין מדוייק אבל תקציב שצריך להספיק לכל הרמקולים הבנויים למחשב. אני די אוהב סאונד טוב יש לי IAUDIO 6 + CREATIVE EP-630 אוזניות מעולות לדעתי, העדפתי על CX300 בגלל החיבור בעיקר ובגלל הסאונד שנאמר לי שהוא יותר חם(לפני זה היו לי MX500 מקוריות לכמה זמן ואני חייב לציין שזה זבל שלא מהעולם הזה, מאיכות הבניה ועד הסאונד). טוב עכשיו לעיקר: אני שומע בעיקר רוק,מטאל ודברים דומים אז אני צריך שלא תהיה בעיה לרמקולים עם הצלילים האלה, החדר שלי קטן משהו כמו 4*4.5 מטרים, מקום על השולחן לא ממש חסר, אני לא שומע בעוצמה גבוה בכלל אז אני צריך שידייק כמה שאפשר בסאונד נמוך ואני מוכן לסבול זיופים בסאונד גבוה. יש לי כרטיס קול AL888 OB http://www.realtek.com.tw/products/productsView.…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בטוח שזה נשאל פה כבר פעם, אבל אני לא מוצא בשום מקום, אז סליחה מראש, ואני אשמח לקבל הכוונה לפתיל הנכון. אני משתמש בקול ON BOARD בשביל לשמוע דרך האוזניות. הוא מרעיש כשיש תזוזה על המסך, וכשהעכבר זז אפילו. יש לי עוד כרטיס, בPCI, והוא מחובר לרמקולים בקביעות. סתם בשביל לבדוק, כשהאוזניות מחוברות אליו - הכל שקט יופי טופי. כל הAUX, CD, LINE IN וכו' על MUTE. גם בווליומים וגם כל המקורות הקלטה גם מונמחים לגמרי. איך אני פותר את זה? עריכה: יש לי יציאת S/PDIF, דיגיטלית (לא אופטית) שאני לא משתמש בה. אין לי רסיבר פה שיכול לקבל את זה. יש איזה משהו שאפשר לקנות/לבנות שיאפשר לי לנצל את היציאה הזאת לאוזניות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות 5.1 למחשב אז חשבתי על X 530 של לוג'י יש לכם עוד המלצות בבקשה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מחו"ל אייריבר H10 ואני רוצה לדעת איפה אפשר להוריד עידכוני פירמואר פרט לאלו של החברה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתמונה יש לי אפשרות לבחור סיומת לסרט, אני רוצה שהאיכות שלו תיהיה כמה שיותר טובה... בקיצור השאלה היא איזה מהן תיתן לי איכות תמונה יותר טובה? תודה אנשים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-