עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, קנינו לא מזמן את הטלוויזה הבאה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 עכשיו ה-USB תומך בקבצי MKV, הבעיה היא שיש הרבה קבצים שהשמע שלהם לא נתמך... והתמונה עובדת בסדר גמור. לפני עלון המידע הפורמטים הבאים נתמכים: פורמט אודיו: WMA ,ADPCM ,HEAAC ,LPCM ,MP3 ,Mpeg ,AAC ,Dolby Digital. משום מה רוב סרטי הבלו ריי לא נתמכים, מישהו יודע למה, כלומר האם יש פורמט מיוחד של סאונד ברוב סרטי הבלו ריי שהטלוויזיה שלי לא תומכת בה? אודה לכם מאוד.

2. אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by dids22,

לאחר שהרמקולים שלי התפוצצו אני צריך רמקולים חדשים אבל עד 160 שח חיפשתי ב זאפ ומצאתי כמה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129019 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 איך הם ? או שיש יותר טובים שאתם ממליצים עליהם? ואם יש רמקולים יותר טובים בהבדל מחירים נמוך אז תציעו גם !! תוודה

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by LinkTree,

שלום שלום, אני חושב לקנות מחשב חדש - ואני רוצה ללכת על לוחות מבוססים nforce2 - עכשיו אמנם שמעתי שהבקר קול שלהם מצויין אבל רוב הלוחות החליפו את הבקרים. השאלה היא כזו - מה עדיף - לוח EP-8RDA+ של epox שעליו NForce Dolby APU through Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound PHY או לקנות sound plaster live 5.1 או אולי בכלל להשאר עם הכרטיס שיש לי - soundblaster live value 4.1 נכון לעכשיו אני מחבר את המחשב למגבר ומשם לזוג רמקולים - אבל אני חשב לקנות בקרוב מערכת רמקולים למחשב. השאלה היא בעצם אם הraeltec שעל הלוח כזה גרוע והכרטיס הפשוט של SB יהיה יותר טוב או שאולי הוא באותה רמה וחבל לבזבז כסף - או להשתמש ב SB הישן ... תודה

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by fp581,

מסתורין אופף את מהלך האחרון של חברת אפל:על פי דיווחים שהגיעו לאתר חדשות המשחקים GAMESPOT, החברה מגייסת מפתחי משחקים לפרויקט סודי. ההערכות הן, כי מי שעומד בראש הקבוצה המגייסת את המפתחים הוא מייק למפל, שבעבר היה מנהל חברת משחקים של לוקאס ארטס. אפל עצמה מעולם לא הודתה כי למפל מועסק אצלה. על פי הידוע המפתחים מגויסים לחטיבת ITUNES של החברה, מה שמעלה את הסברה כי אפל מתכננת להציג סדרת משחקים לרכישה דרך החנות המקוונת שלה ברשת, שיוכלו לפעול גם על מכשירי הIPOD מידיעות אחרונות

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  6. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך המצלצה לרמקולים למחשב עם סאב בתקציב של 500 שקל. חשוב מאוד שהם יעבדו על 12V ושיהיה להם מגבר פנימי. תודה ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by dino,

שלום, אני מתלבט בין שתי מערכות הרמקולים שרשמתי בכותרת ולמי שלא שם לב אז המערכות הם VIDEOLOGIC ZXR500 והמערכת השנייה Logitech Z560. ה-Logitech הם רק 4.1 לאומת ה-VideoLogic שהם 5.1 אבל ל-Logitech הספק של 400W RMS ואומרים שהצליל שלהם מדהים, אז מה אתם הייתם עושים? ההבדל במחיר הוא לא כל-כך קטן אבל ה-Logitech כן נכנסים בתקציב למחשב, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by amirlevi3,

שלום רב, יש לי מערכת סטריאו מסוג סניו אותה רכשתי לפני כ-17 שנים! לאחרונה המערכת "מסרבת" לנגן דיסקים רבים, או שהם "נתקעים" לאחר זמן מה. ניסיתי לנקות בעזרת דיסק ניקוי אך אין בכך תועלת רבה. המערכת הזו יקרה לליבי. האם יש למישהו עצה האם וכיצד ניתן לגרום למערכת לנגן את הדיסקים? או שמא מדובר ב"בלאי טבעי" לאחר כל כך הרבה שנים? בתודה, אמיר

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by ==LION==,

שלום רציתי לדעת אם ה640 באמת שווים וטובים ואם למישהו יש אותם או לפחות עם ניסיון עם הרמקולים אז בבקשה שיפרט על החסרונות ויתרונות שלהם...תודה ועוד משהו לכל הרמקולים יש חיבור רגיל כמו אוזניות או איזה סוג אחר? ואם מישהו יודע מה אורך הכבל של המערכת...תודה

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  10. Started by warezon,

טוב דבר ראשון אקדים ואומר שאין לי מושג בתחום הנ"ל. מה שאני צריך זה לקנות מתנה סטרימר,שיחובר לטלויזיה p2770hd. חשוב הוא המחיר לא לעבור את ה800-700 שקל אם אפשר פחות אז עדיפות גבוהה למחיר. שהתפעול שלו לא יהיה כרוך בכל מיני פעולות מסובכות כגון המרת פורמטים כתוביות בעברית וכו' אלא שיתמוך בכל מה שצריך(fullhd כמובן). השימוש בו הולך להיות רק דרך usb אז חשוב שהחיבור usb שלו יעביר סרטים כמו שצריך. אם אפשר עם כונן מובנה מה טוב ככה יחסוך את הקניה של הארדיסק חיצוני.

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  11. היי הייתי מעונין לרכוש את הLOGITECH Z3 עד שראיתי את הסרטון הזה בYT מדובר בוופר 4" בסה"כ...ולא 8" כמו שכתוב באתר שלהם. האם ישנם רמקולים נורמלים (סטריאו \ 2.1) נורמלים?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  12. יש לי סוני סלים חדש ויש לי 5 רמקולים של 5.1. כאשר לכל רמקול יש מאחורה 2 חיבורים (שחור ואדום) של חוט(יש תמונה). השאלה שלי,איך אני מחבר אותם לסוני לכניסה האופטית שלו? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by oron86,

קראתי קצת על הPLAYON והבנתי שהדגם הרגיל מגיע עם מאוורר שעוזר לקירור, אך הדגם מיני מגיע בלי, למי שיש את המכשיר או שניסה אותו זה פוגם ביכולות? והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין המיני הראשון למיני 2? תודה.

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  14. שלום לכולם. אחלה פורום,אני חדש בפורום וכבר למדתי הרבה. הערה: מדובר על מוזיקה בסטריאו בלבד - לא סרטים ולא משחקים. הסיפור העצוב הולך ככה: לפני 6 שנים חיפשתי מערכת ולבסוף נסגרתי על מגבר yamaha (קולנוע ביתי) ורמקולים רצפתיים של Magnat. הטעות היא שלא שמעתי אותם ביחד, כי קניתי אותם משתי חנויות שונות. מה שהתברר זה שהמגבר הזה ידוע בחולשתו בבאסים, והרמקולים.. ניחשתם נכון - גם לא חזקים בבאסים. השילוב של שניהם נשמע רע מאוד. הרמקולים משתמשים במה שנקרא Passive Radiator Systems שזה בגדול ממברנה של וופר שתקועה מאחורי הרמקול ואמורה להעביר את הבאסים החוצה מתיבת התהודה במקום הפתח העגול הרגיל. בתאוריה - נשמע בסדר. במציאות - מזוויע זה לא שאין באס, אלא שהרמקול מהדהד, רועש ולא מסו…

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  15. Started by יוסףש,

אני שומע מוסיקה בצורה לא רעה דרך הכרטיס קול שנמצא בלוח אם. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשדרג את איכות המוסיקה שלי דרך הוספה של כרטיס קול שלא קשור ללוח אם. אני מאוד אוהב מוסיקה, יש לי רמקולים איכותיים של אלטק לנסינג, הייתי שמח אפילו להמלצה על כרטיס קול. תודה, יוסי.

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by ביז'ו המוס,

ביקשתי מהם וישלחו לי את האוזניות (טכניקה A900) בתג מחיר של 40 דולר כדי שאני לא ישלם מכס. הם מסכימים ואני מוציא את ההזמנה ביום ראשון. מגבר אתם אומרים שלא צריך לאוזניות האלה ממש... למרות שראיתי בEBAY מגברים ניידים זולים (20-50 דולר) אבל אני לא יודע אם הם טובים. אז מה הרמה שלהם והאם הם טובים לאוזניות האלה והאם בכלל כדי מגבר לאוזניות האלה?

17. היי, קיבלתי את המכשיר לפני כמה שעות כמה שאלות: האם מקבלים ספוגיות לאוזניות פה?<כי לא קיבלתי כלום> הטענת המכשיר- שאני מטעין אותו הוא צריך להיות מכובה? והשאלה הכי חשובה.. איך מפסיקים שירים? חייב לכבות אותו כדי להפסיק שיר?! תודה לכולם!

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  18. אני בטוח שזה נשאל פה כבר פעם, אבל אני לא מוצא בשום מקום, אז סליחה מראש, ואני אשמח לקבל הכוונה לפתיל הנכון. אני משתמש בקול ON BOARD בשביל לשמוע דרך האוזניות. הוא מרעיש כשיש תזוזה על המסך, וכשהעכבר זז אפילו. יש לי עוד כרטיס, בPCI, והוא מחובר לרמקולים בקביעות. סתם בשביל לבדוק, כשהאוזניות מחוברות אליו - הכל שקט יופי טופי. כל הAUX, CD, LINE IN וכו' על MUTE. גם בווליומים וגם כל המקורות הקלטה גם מונמחים לגמרי. איך אני פותר את זה? עריכה: יש לי יציאת S/PDIF, דיגיטלית (לא אופטית) שאני לא משתמש בה. אין לי רסיבר פה שיכול לקבל את זה. יש איזה משהו שאפשר לקנות/לבנות שיאפשר לי לנצל את היציאה הזאת לאוזניות?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  19. יש לי רסיבר ישן של הרמן קרדון. בבדיקה התברר שהכרטיס הפנימי שמקבל את הסיגנלים הדיגיטליים ,הלך לעולמו. חיפשתי בארץ כרטיס כזה,אולם לא מצאתי. למישהו יש רעיון או לינק לאתר בארץ או בחו"ל שממנו ניתן להשיג כרטיס כזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by re5pect,

שלום אני הזמנתי מחו"ל אייריבר H10 ואני רוצה לדעת איפה אפשר להוריד עידכוני פירמואר פרט לאלו של החברה

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by DARK-SPIRIT,

בתמונה יש לי אפשרות לבחור סיומת לסרט, אני רוצה שהאיכות שלו תיהיה כמה שיותר טובה... בקיצור השאלה היא איזה מהן תיתן לי איכות תמונה יותר טובה? תודה אנשים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by Henz16,

אז ככה, לפי המלצתכם קניתי אוזניות מסוג jbl 220. (קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=329513.0 ) וזהיתי ברקע צליל (bzzz), חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה באקוולייזר, שניתי והכל. חשבתי שעברתי את זה, אבל זה חזר. הלכתי לחנות שקניתי ממנה, לשאול אם אני מתפעל נכון את האוזניות, והמוכר (נחמד יש לציין) אמר שכנראה יש דפקט באוזניות, והוא מוכן לתת לי אוזניות חדשות, אבל בסטוק של החנות לא היה את הדגם. (jbl 220) ולכן הוא אמר, שהוא יכול להביא לך רק את ה AKG K 324 P ואם אני יהיה מרוצה מהם, אני יכול להשאיר אותם אצלי. או לבוא עוד שבועיים (כשיהיה במלאי) ולקחת את ה jbl. והסכמתי. שמעתי איתם, והאמת הרגשתי בשיפור קטן לעומת ב jbl, בעיקר בבאס. חיפשתי עליהם מידע בגוגל, והתברר לי שזה דגם…

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  23. אני קונה בקרוב מחשב חדש ,ונודע לי שכיום מרבית הלוחות החדשים מכילים "כרטיס קול" ON BOARD מובנה שתומך ב-DOLBY HEADFHONE אשר מדמה SORRUND בעזרת אוזניות סטריאו רגילות. אוזניות הסראונד האיכותיות ביותר הן ככול הנראה האוזניות הללו: Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset http://www2.razerzone.com/Megalodon/ אולם ה-RAZER הן אוזניות יקרות למדי- כ-800 שקל. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5749 למעשה ה-RAZER הן בעצם אוזניות סטריאופוניות אשר מופעלות על-ידי כרטיס קול חיצוני ולכאורה הן עושות אותו דבר כמו כרטיס קול על לוח האם ,רק שהן עושות זאת באמצעות חיבור USB, ולכן נשאלת השאלה האם בכלל יש טעם להשקיע כ-800 שקל באוזניות שכאלו אם יתכן וניתן לקבל תוצאה כמעט זה…

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  24. רכשתי את המינידיסק MZ-N510 וגיליתי שהתוכנה שבאה איתו מאפשרת רק להוריד למינידיסק שירים ולא הפוך, אבל שמעתי שיש תוכנות אחרות שמאפשרות להעביר מהמינידיסק למחשב שירים, בעיקר בגלל שהמינידיסק לא מגיע עם LINE OUT בגלל פגיעת זכויות יוצרים. אז למישהו מוכרת תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by CyborgRAT,

שלום! בחיבור למחשב, אם אני מפעיל סרט על המחשב, האם יראו אותו דרך ה- Xtreamer? ואם אני מפעיל סרט בצפייה ישירה באינטרנט, האם גם את זה יראו דרך ה- Xtreamer? במקרה ולא, אז איך אני רואה סרטים שיש לי על המחשב ישירות דרך ה- Xtreamer SideWinder3, מבלי לעשות העברה של הקבצים? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים