אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה רכשנו טלויזיה FullHD של טושיבה דגם 3500X. המחשב שלי הוא המחשב שמצוין במפרט, אבל כרגע עם הכרטיס מסך x1650pro חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל HDMI אך האיכות לא נראת כמו HD.. ראיתי בכמה מקומות HD וזה פשוט נראה שם יותר טוב.. הסרטים שיש לי הם 1080p בפורמט bluray ואמורים להיות באיכות הכי גבוהה, אך זה לא נראה ככה במסך. האם יש המלצות אולי אני עושה משהו לא בסדר? הקודק בו אני משתמש הוא CCCP וניסיתי מספר נגנים(שלא אמורים להשפיע על האיכות והם באמת לא) למשל BS, Zoom Player, מדיה פלייר וכו'.... בעיה נוספת שהחלה לאחרונה ולא הייתה בהתחלה ולא שיניתי כלום מאז, היא שמידי פעם הסרט הופך להיות איטי ונוצר דילי בקול ביחס לתמונה ולתרגום. המחשב אמור לפעול בלי בעיה על סרטים כאלה ו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ל LCD או פלסמה בגודל 42 ואשמח לביקורת על ה ps42q91h וגם על ps42c91h של סמסונג 2 פלזמות תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
טוב אז הגיע הזמן להחליף את ה Pleomax TSP-2100 שיש לי כבר איזה 3+ שנים, עשו את שלהם וצריך להשתדרג, אלו הנתונים שלהם: Response Bandwidth 240Hz~20KHz Sensitivity : Woofer-130mV Max (PMPO) Output Power (Total) : 1300W למרות שנראה לי שזה לא אומר הרבה, מוזר שלא מצאתי כמעט שום דבר עליהם ברשת.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי לחדר שלי את המערכת הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704554 (קניתי אותה בדיוטי פרי ב200$ ) עכשיו,ברסיבר של המערכת קיימות הכניסות והיציאות הבאות: כניסה לכבל אופטי יציאתבננות אדום+לבן כניסת USB אם זה משנה... והכניסה הרגילה של מיקרופון/אוזניות/רמקולים,שכחתי איך קוראים לזה,אבל נראה לי שתבינו... המחשב שלי הוא יחסית ישן,ובכרטיס קול המובנה אין חיבורים ל5.1, יש רק את היציאה הירוקה הרגילה... עוד פרט שאני לא יודע אם הוא חשוב,הלוח אם הוא תואם AGP, ולא PCIE. לפי מה שהבנתי אני צריך לקנות כרטיס קול חדש,אבל השאלה שלי היא איזה אני צריך לקנות כדי לשמוע 5.1 מהמחשב? ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש,ובאילו כניסות/יציאות מבין מה שציינתי אני אצטרך להשתמש?…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איך האוזניות? האם המחיר שלהם משתלם?-מצאתי ב 215 ש"ח, ד"א: המחיר הרישמי בחו''ל הוא 50$... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
טוב אז ככה... חסכתי קצת כסף... ואני רוצה לקנות מחשב סלוני, הבעיה היא שאני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא נחוץ... אז חשבתי שאתם תוכלו לעזור לי בזה... התקציה שלי הוא 2000 פלוס מינוס אם זה יהיה ממש משמעותי אפשר להוסיף עוד קצת... אז... בקשה מכם, עיזרו לי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן כולם הגיעה הטלויזיה בשעה טובה ורציתי לדעת מה השיטה הכי טובה לתלות אותה על הקיר... מעדיף שהיא תהיה צמודה לקיר ולא כמו עם זרועות לטליוזיות רגילות שמורחקות מקיר הדגם שלה הוא Sony Bravia KDL-37XBR6 יש הצעות? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום לשאלה הזו בדיוק, אבל אני חושב שזה הכי מתאים לפה [אם לא בבקשה תעבירו]. בכול אופן יש לי HDTV 32 אינץ' שאני יכול לחבר למחשב, יש לה אפשרות לחיבור RGB PC ואפשרות לחבר סאונד [הירוק הזה, לא ידוע את השם שלו]. זה עובד מעולה, אין שום בעיות, אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להחליף בין האוטפוט של הסאונד [בין הרמקולים של המחשב לזה של הTV] ובין הויז'ואל [בין מסך המחשב למסך הTV]. הינה הפרטים והשאלות באופן מסודר יותר (תודה מראש): ווינדוס ויסטה 32 ביט [אם זה משנה]. למחשב יש 2 יציאות של ויז'ואל מאחורה, אחת DVI [מחובר למסך מחשב] והשניה RGB [מחובר לTV]. - איך אפשר "להגיד" למחשב לשנות את הOUTPUT? כרגע אני צריך כאילו לנתק אחד מהם כדי "להכריח" את המחשב להשתמש באחר. איך ואיפה אפש…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם intel brownsville d845gbv ויש בו כרטיס קול מובנה בלוח. נכנסתי לאתר של intel והורדתי את הדריבר לכרטיס קול בדיוק לדגם הזה. התקנתי את הדריבר, ואכן שומעים קול והוא עובד, אבל יש לי בעיה. כאשר אני מדבר עם מישהו נניח בסקיפ אז הבנאדם שאני מדבר איתו טוען שהוא שומע רעשים מאוד חזקים ברקע. וגם אני... אם אני מבטל את ה mute למיקרופון אז אני שומע את אותם הרעשים המעצבנים ברקע. יש לציין שב sounfmax שבא איתו מסומן כבר ההשתק רעשים, וזה בכלל לא עוזר. מה אפשר לעשות? האם יש עוד איזה דריבר במקומו שאני יכול להתקין וזה יסדר את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רמקולים בייועוד לסרטים , חשוב שלא יתפסו הרבה מקום על השולחן , מחירים מ 150 - 200 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אם כן איך אני עושה זאת? יש לי סרט FULL HD במחשב, עם כתובית, אני רוצה לצרוב אותו עם הכתובית ולראות ב DVD.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עדיף לי לראות סרט HD דרך DVD שמחובר בכבל HD לטלוויזיה או שאני יכול גם דרך הלאפטופ שמחובר לטלוויזיה עם כבל רגיל למסך? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בארה"ב לשימוש עם נגן MP3, עדיפות לIn Ear, אבל יש לי שאלה: האם יש הבדל משמעותי באיכות הצליל בטווח מחירים הזה בין אוזניות In-Ear לסגורות? ואם הסגורות יותר איכותיות תנו גם המלצה לסגורות (אבל קומפקטיות) בטווח הזה. תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה HD שהוט ויס מציעים זה לכול הערוצים? והאם הוא ברמה כמו באירופה?
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רמקולים טובים עם סאב , שיתפסו כמה שפחות מקום על השולחן ושיהיה עיצוב סביר , במחירים שבאזור 150-200 ש"ח ...
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי קובץ דולבי בac3 ואני רוצה להוציא רק את הסנטר לערוץ נפרד כדי שיהיה לי רק את הדיבור של האנשים אם מישהו יכול לעזור לי תודה..
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=676592 מה אתם אומרים שווה לא שווה תביאו חוות דעות בונות בבקשה ! ואם לא אז מה אתם ממליצים בתקציב של עד 500 שקל !
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית ישן שבו אני רוצה להשתמש בכדי להריץ סרטים בסלון. ניסיתי להריץ סרט ב720P וזה היה איטי. יש פתרון זול שיאפשר לי להריץ סרטים ב-HD? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלווזיה 42 TOSHIBA, דרך חיבור רגיל של VGA. שיניתי את ה-HERTZ במחשב ל-60 לפני שהעברתי, כי אחריזה המסך של הטלווזיה קופץ כזה, ולא רואים תמונה. אחרי שחיברתי, יש משחקים שעובדים הרבה יותר מהר במסך הטלווזיה, מה יכול להיות ההסבר לזה? כלומר ה-FPS מהיר מידי, בטלווזיה, לא עובד כמו במסך של המחשב..
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב של עד 200$ עם חריגה אם זה הכרחי, ושיהיו 5.1 עם חיבור אופטי לPS3. אני צריך עוד המלצה עם אותם התנאים רק שחיבור דיגיטלי הופך ללא חובה, במצב כזה הG51 של Logitech מומלצים? אני יכול לקחת את הG51 ולחבר מתאם כלשהו מחיבור אנלוגי לאופטי? שימושים עיקריים: משחקים לPS3 וסרטים, גם מוזיקה אבל פחות חשוב. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2008 בשעה 06:33:37 אין המלצה לשום רמקולים ב200$?[br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 09:27:25אין רמקולים 5.1 מומלצים ב200$?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד שמחוברת אליו המערכת בבית. אני רוצה להפעיל בו זמנית גם את הרמקולים של המערכת וגם את הרמקולים של הנייד. כשהכבל (פשוט, של אוזניות) מחובר - המערכת עובדת. כשהוא מנותק - הרמקולים של המחשב עובדים. יש אפשרות להפעיל גם וגם ביחד? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רמקולים 6X9: JBL T595 LIMITED http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=481&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 רדיו דיסק+DVD: PIONEER AVHP 5050 http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1579&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 איך לא :], סאב של CERWIN VEGA, ה-STROKER PRO: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1622&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 טוויטרים: JBL GTO17T http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1199&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 רמקולים 6.5 : JBL P6552 http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action…
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה של ג'יגהבייט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=179&products_id=5713 שמגיע עם התוכנה powercinema. חיברתי את הכרטיס לממיר של yes וניסיתי להקליט עם התוכנה. ניסיתי עם הכניסה של האנטנה, ועם הכניסה של המתאם של RCA לכבל אחד (איך קוראים לזה?) בשני המקרים היתה תוצאה דומה: התמונה שנראתה בתוכנה היתה מהבהבת (מופיעה ונעלמת בקצב מהיר), והסאונד נשמע טוב. כשהסתכלתי על הקבצים אחרי שהקלטתי, התמונה נראתה בסדר, אבל לא היה סאונד בכלל. הצלחתי להקליט עם סאונד רק עם windows movie maker, אבל האיכות לא היתה משהו. איך אפשר להקליט עם סאונד עם ה powercinema? (ניסיתי למצוא את הגרסה של התוכנה, אבל לא מצאתי את זה שם. על דיסק ההתקנה רשום גרסה 5)
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני סובל כבר 4 ימים עם זבל גנרי שהורס לי את עור התוף בבקשה תמליצו לי על משהו, רמקולים עד 250 אוזניות עד 150.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-