אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי פיליפס LED 9704 ,כל פעם שאני רואה סרט בטלויזיה(שמגיע מהמחשב) אחרי כמה דקות או שניות , אין זמן קבוע, התצוגה על הטלויזיה הופכת להיות בהירה חזקה וכחולה ממש שורפת, מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני הולך לקנות IPOD MINI 4 ג'יגה ב-300 ש"ח....(גנוב)... עכשיו הוא מגיע בלי כבל USB ורציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג כזה כבל וכמה יעלה... ולדעתי כמה שאומרים ש אייפוד זה גרוע אבל במחיר כזה זה נראה לי בסדר וחוצמזה אני גם לא משוגע על שמיעה.... אז זה שווה??? תודה מראש לעוזרים..!!
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אותכם לבקר באתר העיצוב זמני והאתר הולך לעלות באורך מלא בעוד 70 יום www.pvmp3.biz www.pvmp3.info
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי סריטות קטנות על פאנל הפלסטיק ועל חלק המתכתי שלו (אחרי שימוש רצוף של 8 חודש). האם מישהו ממכם יודע באיזה חומרי פוליש להשתמש לפלסטיק ומתכת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף רמקולים 5.1 ב500 שקל נגיד של LOGETICH (או חברה איכותית אחרת) או רמקולים 2.1 ב400-450 +-? מה יותר משתלם? לדעתי רמקולים 5.1 יותר עדיפים בהרבה בגלל שיש יותר יחס בין שטח פנים/נפח של הקול, כאילו שאם תשים את המוזיקה נגיד על עוצמה יותר נמוכה יחסית תשמע ממש טוב בגלל שכול רמקול עובד פחות ומפיק קול איכותי ומדיוק יותר. ולעומת זאת יש מצב ש2.1 יותר "איכותיים" כי משקיעים בהם יותר או מסיבות אחרות. לבסוף, נשמע ונראה כאילו רמקולים 5.1 במחיר של 2.1 הרבה יותר עדיפים מכל הבחינות גם בתמורה לכסף שזה אומר: עוצמה חזקה מאוד, איכות טובה ושטח פנים/נפח טוב יותר של הקול, וגם קול מכול הכיוונים של החדר (5 רמקולים). מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך הרמקולים של איקן 5.1 . עלו לי 470 ש"ח . טובים לא טובים וכו' ?????? תודה ;)
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הי, מחפש טלוויזית LCD לחדר, חשוב שיראו חד, שיהיה HDMI, שישמעו טוב שמעתי על הדגם הבא: LA__A450 האם מומלץ, אילו עוד דגמים יש? מתלבט האם כדאי לקחת לחדר 32 או 37 אינץ'? תודה רבה, עידן
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני מיואש כבר.. ניסיתי לכבות את המחשב, לשחק עם החיבורים, מה שאני לא עושה לא עוזר. המחשב פשוט משדר רעשים סטטים חזקים מאוד (לא מש'ו רצוף כזה אבל חזק מאוד).. נשמע כאילו הרמקול נשרף, ניסיתי לחבר רמקולים אחרים ואוזניות וגם שם היה את הרעש הזה. זה רעש בילתי ניסבל. אי אפשר אפילו לפתוח את הרמקול.. יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיגרם??..
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המחשב בישביל הורי, והם רוצים אפשרות להקליט מהכבלים. המפרט מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H כונן קשיח WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון DDR2 (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 SP צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W מסך CRT 17 אינץ ישן (יתכן ויוחלף). ראיתי בזאפ את כרטיס TV ועריכהוWinTV-PVR-150 MCEוHauppauge אבל הוא לא נשמע ידידותי למשתמש. האם יש כרטיס יחסית פשוט שיאפשר הקלטה ואולי קצת עריכה של קלטות וידאו ישנות?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רב קניתי רמקולים 5.1 וכרטיס קול של קריאייטיב 5.1 סאונד בלאסטר לייב ואני צריך דרייברים לאקס פי האם יש דבר כזה , כי באתר של קריאייטיב אני לא מוצא יש רק עידכונים . בהתחלה חשבתי שהכרטיס דפוק , אז שהתקנתי ב98 הכל עבד בסדר . הורדתי את שני העידכונים שמציעה קריאייטיב ובמהלך ההתקנה של שניהם אומרת ההתקנה שהכרטיס קול של סאונד בלאסטר לייב לא נמצא . אולי בגלל שזה עידכון . מישהו יכול לעזור במהרה , תודה דני . :-/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ואני מקווה לקבל את התשובה לה אני מחפש .. כרגע יש לי Altec Lansing VS4121 ,רמקולים מצוינים הם אצללי כבר 4 5 שנים שירתו אותי מצוין אבל הגיע הזמן להשתדרג... אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה , אני אוהב יותר באס ואני מחפש את הרמקולים שגוברים על האטלק שלי... מה אתם מציעים ?...
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
צריך עזרה בשתי בעיות: 1)כאשר אני מחבר מקרופון למחשב,יש עיכוב של כחצי שניה בן מה שאני אומר למה שמושמע ברמקולים,איך אני מוריד או מקטין את העיכוב הזה? 2)בחיבור המיקרופון לקריוקי די וי די של pioneer dv-2022k ,קיימים רעשי רקע כאלה מעצבנים,ניתן אולי לבטל אותם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי טלויזית LCD 42 של PHILIPS FULL HD דגם 5603d אני מנסה לחבר לטלויזיה מחשב עם קבל HDMI-DVI אבל מה שקורה שהתמונה כל כמה שניות נעלמת כרטיס מסך 8800GT sonic 512 mb בהתחלה חיברתי עם מתאם DVI HDMI וקבל HDMI וגם אז היה אותה בעיה הקבל הוא 3 מטר כשאני מחבר לכרטיס מסך דרך RGB אני מקבל תמונה קבוע בעיה שאז הרזולוזיה היא 1080i ולא 1080p תמונה פחות ברורה יש למשהוא מושג מה סיבה שיכולה להיות לבעיה של HDMI?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי טלוויזית סמסונג 51 שתומכת 3d העניין הוא שהפופקורן a210 שלי לא תומך בכתוביות ללא עזרת מחשב עם תוכנות צד שלישי ניסיתי להפעיל dlna. וגליתי שזה רק ממש טוב עם מחשב מרוחק וגם הצלחתי להפעיל כתוביות עם תוכנת שרת Wild media server כאשר הסרט והכתובית באותו תיקיה אך משןם מה אני רואה גיבריש. יש פתרון לעניין,אגב הכתוביטת הם ass.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש למישהו המלצות לכרטיס קול סטריאו באיכות טובה עם יציאה מוגברת לאוזניות (HD485)? פחות חשוב לי איכות הכניסות כי אני לא מתכוון ליצור מוסיקה או להקליט משהו. תקציב: עד 100 דולר בארה"ב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קנינו עכשיו נגן לרכב של בלקנופט שמנגן גם MP3 דבר ראשון רציתי לדעת אם החברה הזאת טובה ואמינה? דבר שני קראתי קצת על הפונקציות בנגן ושמעתי שיש שם משהו שניקרא אפשרות די]פדוף בין תיקיות MP3 עכשיו יש לי שתי שאלות מה אומרת הפונקציה הזאת? איך אני צורב שירים לנגן?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתי ה-X-540 של Logitech צריך להגיע לארץ? וכמה זה יעלה בערך?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שנקנה לפני כמה שנים ומנוצל על ידי רמקולים של לוג'יטק X530 5.1 השאלה היא אם כדאי לשדרג ל x-fi extreme gamer המטרה היא כמובן מוזיקה משחקים וסרטי HD (שחלקם מקודדים ב DTS) ?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כשזה תקוע עד הסוף אני שומע קקה באיכות חרא ואפילו אני לא שומע חלק מההרצים... אבל שזה על חצי תקעיה אני שומע מעולה! למה?!@
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קניתי מערכת סטראו לשמיעת מוזיקה - מגבר NAD, מקור המוזיקה היחידי שלי כרגע הוא טיונר. אני רוצה לשמוע מוזיקה מהמחשב. קניתי כרטיס סאונד למחשב (Asus Xonar Essence STX) כדי לחבר אותו למערכת. הכרטיס תומך ב-24 ביט 192K. במחשב יהיה כמובן כונן DVD. עכשיו השאלה שלי - איך אני מביא מוזיקה באיכות הכי גבוהה למחשב? הדרך שאני מכיר היא לקחת CD, ובאמצעות Windows Media Player או iTunes לעשות לו המרה ל-lossless. אבל האם זו הדרך בה אשיג תוצאות הכי טובות? (אני שואל כי יש גם מוזיקה ב-DVD, ב-DVD Audio, ב-SACD ובטח עוד דברים שלא שמעתי עליהם...)
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. רציתי לדעת איך רואים באתרים כמו זאפ למשל אם DVD תומך בHD או לא? כי יש שם DIVX ולא יודע אם זה קשור אחד לשני.. אם אפשר המלצה לDVD אמין וטוב שיענה על הבקשות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי האוזניות הנ"ל כבר נראה לי קרוב ל3 שנים, והפדים כבר מתפוררים והגיע הזמן להחליפם מה האלטרנטיבות שלי? איפה אפשר להשיג פדים חדשים לאוזניות (בין אם תחליף מקורי או אופציה לעשות משהו יותר מעניין בכיוון של איזשהו מוד קטן?) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני מתכוון לקנות אוזניות חדשות לDS ורצית לדעת האם למישהו יש כאן את דגם האוזניות AKG K311 : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6778&perur=4 אם מישהו יוכל לתת את חוות הדעה שלו על האוזניות מנסיון אישי אשמח או לאוזניות בתקציב בטווח המחירים של הK311 שיכולות להציע איכות דומה.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום חברים .. אני מעוניין בקניית מערכת קולנוע ביתי 5.1 לקונסולת ה XBOX שלי ... מחיר עד 1000 שקל ... מחפש המלצות טובות ... הכי חשוב שיהיה לה כניסה אופטית לקונסולה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס הקול המובנה בלוח Gigabyte MA770T-UD3 מחובר בכבל RCA-PL למגבר סטריאו ומוציא רעש סטטי מעצבן בווליום גבוה בעיקר בתזוזת הגלגלת של העכבר. (נוסה עם חוטי ואלחוטי, בשניהם אותה הבעיה.) מה גם שהסאונד לא משהו, אני מתאר לעצמי שחיצוני ישפר את העניין. המגבר יכול להתחבר רק ב RCA, כך שאין לי צורך בחיבורים דיגיטליים למיניהם. סוג החיבור לא משנה (PCI או PCI-E). חשובה תאימות עם כל מערכת הפעלה (Windows 7/8, UNIX). האם DAC עדיף? משחק משחקים, אך בכל מקרה המגבר מוציא סטיראו בלבד. לא חשוב לי אם הקניה היא מחו"ל או מהארץ. תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-