אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שבטח הרוב ימליצו על IPOD אבל יש אולי MP3 רגיל שיש בו את הפונקציה להשמעת שירים באקראי כמו באיפוד? תכלס תמיכה בעברית לא ממש חשוב לי, אז מישהו מכיר עוד מכשירים שמסוגלים להשמיע שירים באקראי? התקציב בערך כמה מאות אבל בכל זאת אני פתוח לכל ההצעות
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ550 שקל +- נראה כמה כשאני יקבל כבר במשכורת כי עבדתי רק 3 יום אז אני חשבתי על משו כזה NZXT apollo +רמקולים X210 מה דעתכם? אולי רמקולים S220? או שלא משו אשמח לקבל עוד המלצות תודה אל תתחיסו למארז אני שואל במקום המתאים עכשיו אה לרמקולים עד 200 שקל
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
למרות שאני מאוד מרוצה מהאקווה עם ה990 (השילוב קרוב למושלם לדעתי) אני מתפתה מאוד לשינוי לאחר שנה וחצי סטטיות בסט אפ שלי. הOMZ כמובן נשאר, ואני מחכה יותר מדי שאורי יגיע לארץ לעדכן לי גרסה. עכשיו, חשבתי על מנורות לאוזניות הבאות שלי (מי שיודע יודע, אשכול על העניין יהיה ברגע שזה ייסגר). Woo Audio 3+ Little Dot Mk III Darkvoice 332 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי היטאצ'י 32LD9000TA2 שמחוברת למחשב בכבל VGA. הרזולוציה המקסימלית שאני מצליח להגיע היא 1024*768. ניסיתי להשתמש ב-powerstrip לשנות את הרזולוציה אבל זה לא עזר. ניסיתי גם להגדיר רזולוציה ידנית במאפיינים של nVidia אבל הוא לא מאפשר להגדיר רזולוציה גדולה מ- 1024. האם למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמקבל במתנה את אחת הטלויזיות האלו - מה כדאי לו לקחת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום את HD555 רציתי לדעת יותר בקשר לBURN IN: כמה זמן לעשות, איזה מוזיקה עדיף להשמיע באותו הזמן, ואיפה הכי כדאי? (נגן MP3 או רסיבר למשל). תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני מחזיק ברמקולים של לוג'יטק 540X הרמקולים מתחברים לכרטיס קול לחריץ הירוק בלבד אצלי כי אין לי כרטיס קול של 5 ערוצים ומעלה וכשאני מכניס מיקרופון לחריץ הורוד הוא לא פועל פעם אחת זה פעל לי וזזהו 99 אחוז שהמיקרופון בסדר גמור מה אני יכול לעשות? גם אם אני אקנה אוזניות עם מיקרפון משהו איכותי לא בטוח שזה יפעל בגלל הרמקולים.. צריך להחליף כרטיס קול כנראה השאלה אם גם זה יעזור..
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי היום את הרמקולים האלו וחיברתי את כולם ושני רמקולים לא עובדים.. ניסיתי לשחק אם הכבלים מאחור.. אבל שנים לא עובדים מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה, כיום אני משתמש באוזניות ( SURROUND 5.1 ) אבל כשאני מדליק את הרמקולים (של חברת ALTEC ) אז רק האוזניות עובדות... ואני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות... * יש לציין שלפני מספר חודשים שהיו לי אוזניות רגילות אז הרמקולים כן עבדו במקביל עם האוזניות * לינק לאתר היצרן של האוזניות : http://www.cybersnipa.com/us/products/sonar-5.1-gaming-headset.php?PHPSESSID=01e02c98b846a4f97dd74ffde3304baa
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני עכשיו מחפש רמקולים איכותיים 2.1 לאחר שהיה לי 5.1 וגיליתי שהסראונד לא כל כך עושה לי את זה. שמעתי את הרמקולים HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II והם נשמעו ממש אחלה אבל אני די מקובע על חברת altec lansing יש דגם ספציפ שחשבתי לקנות אותו (רק על פי מראה ומחיר) FX4021 של אותה חברה עוד דגם הוא Creative I-Trigue 3400 גם הוא נבחר עפי מראה ומחיר. כעיקרון המערכת צריכה להספיק לחדר גדול + עבודה רבה עם כלי חיצוניים שאני מחבר למחשב כמו גיטרה קלידים לשם הקלטות. אם יש לכם משהו שאתם ממליצים עליו אני אשמח לשמוע.. ד'א אשמח לשמוע דעות שלכם על כל אחד מהדגמים שהבאתי ברשימה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של DELL מסוג VOSTRO 1310. יש בו יציאת VGA. כרגע יש לי טלווויזיה די ישנה שיש בה כניסה של 21 פינים או RCA. 1. האם יש כבל של VGA (זכר?) ובצד השני RCA? 2. אני יודעת שVGA לא מעביר סאונד. איך כן אפשר להעביר בין הלפטופ לטלוויזיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32 מרחק צפיה של 2 מטר שימושים 50% hd 50% טלוויזיה. תקציב 3700 מקסימום ללא חריגות. חשבתי על הR81 או LG30R או 32av500 מה עדיף או דגמים אחרים? חשוב מאוד אחריות של היבואן הרישמי, רצוי כמה שיותר זמן. תודה מראש ערן.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לחיבור T260 לממיר הוט רק קוצה לראות טלויזיה במסך המחשב באיכות טובה (לא להקליט) נ.ב. משתמש בויסטה אולטימייט 64BIT ו-4GB זיכרון
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
ברשותי מערכת רמקולים 5.1 שבה הרמקול הימני הקדמי נותן תמיד ווליום חזק יותר משאר הרמקולים. לפי Realtek HD Sound Effect Manager, התוכנה שבה אני משתמש להגדרות הרמקולים, יש לי 3 אפשרויות לתקן זאת: הגדרת ווליום שונה לכל רמקול, שינוי הבאלאנס לרמקולים הקדמיים, ושינוי באלאנס לפי הכניסה בלוח האם (חיבור ירוק אחורי במקרה הזה). שתי האופציות הראשונות עובדות נהדר, אבל דווקא האופציה השלישית לא עובדת. זוהי האופציה הכי חשובה לי מכיוון שאני מחבר אוזניות לחיבור הירוק הקדמי ואני נאלץ כל הזמן לשנות את הבאלאנס כשאני עובר בין האוזניות לרמקולים. יש למישהו מושג למה זה לא עובד? יש עוד דרך לשנות באלאנס ברמקולים מבלי לשנות אותו באוזניות? עריכה: שכחתי לציין שאני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gig…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם שוק כרטיסי הקול עד כדי כך חרא בגלל המונופול של קריאטיב? כי אני לא רואה בדיוק תחרות והכרטיסי של קריאטיב הרבה זמן בשוק וגם המחירים שלהם לא יורדים. למה לא תובעים אותה שתיתן תמיכה בEAX5?! בגלל חוסר התחרות. ומה הסיבה באמת שהיא נתנה לחברות אחרות לשהתמש בתקן הEAX2 שלה? אני פשוט מחפש כרטיס קול כבר המון זמן ואני לא רואה שיוצא משהו שבאמת יתן ביצועים מצוינים ובעל הטכנולוגיות החדשות ביותר במחיר ארקטיבי (כמו בשוק כרטיסי המסך אההמ 4850 אההמ 9600GT אההמ), ולא איזה כרטיס שעומד כבר בראש הביצועים שנה. אשמח לתשובה ולהמלצה לכרטיס משתלם כיום,ומה באמת הולך לקרות עם השוק הזה, כי לפי מה שהבנתי לא ממש הלך למיקרוסופט עם הורדת התמיכה בוויסטה בEAX.
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. בפנאל הצדדי של הנייד יש חיבור שעל פי החוברת נקרא S-VIDEO BLUETOOTH. בכל מקרה, הטלויזיה שלי מחוברת כרגע למחשב נייח דרך כבל RCA (עם פין) + כבל עם מספר יציאות שקיבלתי עם הכרטיס מסך ומאפשר חיבור ליציאה של S-VIDEO הכל עובד פרפקט. כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד (עם אותו חיבור) המחשב לא מזהה צג נוסף. במחשב הנייד הדריבר הגרפי הוא של INTEL ובנייח הדרייבר הוא של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב כמו בכותרת אני צריך המלצה ל2 כרטיסי קול למחשבים שלי. האחד זה למחשב שאני משחק עליו ככה שפחות חשוב לי איכות הקול (גם ככה היא תשתפר אני עובד עם כרטיס אונבורד) חשוב לי שיעזור לשפר את הFPS השני זה למחשב HTPC שפה הדגש הוא על סאונד ומוסיקה ולא המשחקים כי אני לא משחק עליו. אז לא צריך את כל התמיכות של המשחקים. התקציב הוא 1700 שקל בערך לשנייהם. תודה מראש CM עריכה: במחשב HTPC הכרטיס מחובר אנלוגית למגבר ומערכת 5.1
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום.. איך אפשר לדעת אם אני שומע חזק מידי ? יש לי HD550 של סנהייזר אם זה נחוץ.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון איתם? נראות טוב על הנייר - אני צריך לשמוע מאנשים שהתנסו איתם.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ראיתי הרבה המלצות על הכרטיס עכשיו ראיתי בזאף יש ולה 4 חנויות והם לא כולכך המינות וגם נמצאות רחוק מי הבית שלי .......... מאיפה עוד אפשר לקנות אבל במחיר מה שיותר נמוך מי הצפון ?? בחיית תעזרו לי [br]פורסם בתאריך: 4.09.2008 בשעה 17:19:33 במקום הכרטיס קול כי ראיתי שהוא לא נמכר כי אין בזאפ בכלל חנויות ........ יש המלצה למשהו אחר באותו רמה ואותו מחיר כמו קולוX-Fi XtremeGamerוCreative מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ?במיוחד לשמיעת מוזיקה ושירים לא מעניין אותי משחקים! כי רשום פשוט גימר אז לא יודע מה אומרים ?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מסך מחברת CHIMEI מדגם cmv 221 d. 22 אינצ' איך אני יכול לחבר אותו לממיר של הוט או משהו כזה? חוץ מכרטיס טלויזיה כמובן, כדי שישמש אותי גם כצג טלויזיה וגם צג למחשב במקביל.? מה צריך לקנות..אני לא רוצה להסתבך ולקנות כרטיס טלויזיה תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=15774&nav=1&listby= 470 שקל יש למישהו אותם שיגיד חוות דעת בבקשה! ועםיש משהו מאוד טוב במחיר הזה תמליצו ותביאו חוות דעת !
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם מישהו רכש אותם לאחרונה ויכול להגיד האם הדגם עדיין סובל מרעשי רקע? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד מישהו יודע מי מיבא את הכרטיס הזה ?? WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge תודה מראש אברמיקו
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מערכת מיני-סטריאו של סוני ששירתה אותי נאמנה שנים רבות, שבהן היא הייתה מחוברת למחשב ולא לפני זמן רב היא עברה לחדר אחר. שם החלטתי שאפשר לשמוע בה תקליטורים, אבל כנראה ששנים שבהם לא ניגנתי בה תקליטורים עשו את שלהם והיא לא קולטת אותם (תקליטורי אודיו חדשים ומקוריים). האם יכול להיות שפשוט הצטבר שם אבק, חלודה, חומר כלשהו שניתן לנקותו (אשמח לדעת איך - גם אם זה כולל צעדים קצת יותר דרסטיים מלעשות: "פוווו!") ולהשיבה למצב המקורי או שהמקרה אבוד? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-